Cinci minute şi treizeci şi nouă de secunde

Acum cîteva zile, băiatul meu m-a întrebat dacă poate să publice şi el un text pe pistolulcubuline. Am făcut ochii cît cepele, apoi m-am încruntat, dar – deh! – nepotismul a învins, în cele din urmă.

Nu are încă 16 ani. E vesel şi atent la tot ce mişcă. O să vedeţi.  🙂  Poate prea atent. Să-i spunem… Junior. I-a venit ideea să facă asta după ce a citit textul lui Verzel (care i-a plăcut). După ce am văzut ce a scris, i-am zis: uuuf! dar ce-ai vrut să spui cu asta, mamă, care e… concluzia?!  A zîmbit condescendent. Poate voi înţelegeţi mai bine…

A, şi fiţi atenţi că urmează, la rînd: tata, o verişoară, unchiul din partea mamei, cumnata şi o fostă colegă de liceu.

Iaca textul. Nu am schimbat nici măcar o virguliţă. Decît l-am separat în paragrafe. Recunosc,  pentru mine e cumplit, cumplit de… tehnic. 🙂

Un mesaj de eroare îmi zâmbeşte inert de pe ecranul din staţia Dristor 1. Încrezător în forţele treburilor româneşti mai fac un pas şi îmi rotesc privirea la 180 de grade pentru a constata că, într-adevăr, nu există coincidenţe, ecranul vecin fiind mult mai prompt: “11:22; Dristor 1; Linia 2. Următorul tren circulă în direcţia PRECIZIEI şi pleacă la ora 11:23”. Diger alene informaţia şi constat că minutul meu de lungă aşteptare este foarte scurt, fiindcă razele farurilor metroului au şi început să mângâie razant pereţii plini de şuruburi grosiere ai tunelului şi staţiei.

În curînd, trei perechi de ochi mă privesc din tunel: două, întunecoase şi obosite, ale mecanicilor, şi una, foarte strălucitoare şi jucăuşă, beneficiind de o incandescenţă pirotehnică, alcătuită din farurile bine lustruite ale trenului Bombardier 1107.

Contrar instinctelor de roi de albine închis cu forţa, o masă considerabilă de oameni acţionează în unanimitate, intrând în acest tren. Demarez, împreună cu această masă, printr-o mişcare rectilinie şi uniform accelerată spre staţia următoare. Roatele protestează scârţâit împotriva curbelor strâmte ce încearcă din răsputeri să mute cursul tunelului de sub Bulevardul Camil Ressu sub Şoseaua Mihai Bravu. Din capătul trenului, îl observ ca pe o omidă exagerat de lungă şi foarte largă, în care am intrat de bună voie, încârligându-se pe aceste şine. Detaliu necunoscut multora, trecerea trenului din zona de traverse de oţel în cea de traverse de lemn reduce brusc şi considerabil zgomotul din tunel.

Ţopăind un pic peste macazul bretelei, trenul opreşte în staţia Mihai Bravu. Un unic călător interesat de această pustie staţie deschide o unică uşă, eliberând un unic scaun pe care mă grăbesc să îl ocup. Mă trântesc cu obidă be bancheta ascultătoare, care preia şocul lucrului mecanic pe care l-am efectuat sub acţiunea forţei gravitaţionale a pământului, fără că ceilalţi călători să se sesizeze. O ceată de beţivi din dreapta pufneşte într-un râs strident, ritmic, monoton şi deloc amuzat.

Trenul este din nou în tunel. Cu ajutorul celor nouă sute şaizeci de LED-uri de care dispune, placa anunţă implacabil: “Urmează TIMPURI NOI peron dreapta. Next TIMPURI NOI, right side. RATB: 19, 133, 312, 323” nepăsătoare cu privire la trecerea timpului, care oricum nu îi afectează perfecta funcţionare, şi rămasă ancorată într-o eră de mult îndepărtată, în care tramvaiul 19 încă mai circula pe la această staţie. Îmi privesc rece imaginea reflectată în fereastra din faţă, care îmi răspunde cu aceeaşi răceală. Becuri de veghe din tunel o decapitează ocazional, sau îi ajustează vârful părului sau al nasului. Se apropie staţia. Trenul opreşte lin, viteza lui în timp descriind grafic o curbă asemănătoare reprezentării geometrice a funcţiei trigonometrice arc-co-tangentă, grosolan restricţionată.

Mă ridic pentru a ajunge în faţa uşii chiar în momentul opririi depline a trenului. cu o precizie bazată mai mult pe experienţa anterioară decât pe matematică. Se luminează cele trei LED-uri verzi ale butonului de deschidere a uşii, îndeplinind plicticoasa şi veşnica lor misiune de a marca vârfurile, mult îngroşate, ale unui triunghi echilateral de latură 0,7 cm, al cărui cerc înscris este inelul auriu-mat al contactului ce dă viaţă şi sens întregii construcţii a butonului, pe care îl acţionez. Preţ de o secundă, LED-ul roşu străpunge una din laturile triunghiului, bucuros că şi-a îndeplinit sarcina de a mă anunţa că uşa a înţeles necesitatea mea de a ieşi din vagon, necesitate pe care mi-o duc la bun sfârşit păşind pe suprafaţa neregulată formată din multe pătrăţele, ce niciodată nu reuşesc să aibă măcar două aceeaşi culoare, a peronului staţiei, dar înainte ca celălalt picior al meu să se despartă de cenuşiul podelei vagonului, aud cu coada urechii drepte ceata de beţivi pufnind într-un hohot prelung de râs, fiindcă găsiseră probabil ceva foarte haios la modul în care mi-am făcut eu ieşirea din incinta trenului.

Mă îndrept spre scara ce mă va scoate din acest buncăr uriaş şi evit, cu multă blândeţe, zonele şubrede în care câteva trepte tocmai fuseseră reparate, vindecate astfel de ciobiturile datorate unor presiuni prea mari, produse probabil de nişte tocuri extravagante, înalte şi foarte subţiri. În ciuda voinţei mele aprige, din motive algebrice, nu reuşesc să urc din două în două cele şaptesprezece trepte ale scării.

Plictisit de turnicheţii formaţi din trei bare geometric plasate pe un cerc fixat pe un ax central, care se găsesc aici de când s-a construit reţeaua de metrou, mă îndrept spre maşinăria nouă, cu două uşi de sticlă ce ar trebui să se deschidă automat când te apropii de ele.

Distanţa dintre mine şi cele două uşi scade constant. Ele rămân impasibile. Fără a încetini, continui cu o încredere oarbă în nemţismul acestui aparat. Dar el e ca şi mort. Cinci centimetri mă despart de uşile de sticlă. Poate ar trebui să mă întorc. Trei centimetri. Ar trebui să mă întorc şi să ies pe la turnicheţi. Un centimetru. De ce nu mă opresc? Cinci milimetri. O să mă ciocnesc de aceste geamuri inerte şi o să arăt ca ultimul fraier. Doi milimetri. Încetinesc. În virtutea inerţiei, mai avansez un milimetru. Cu o preciziune atomică, uşile se deschid, închizându-se apoi în urma mea, doar un milimetru salvându-le de ruşinea de a mă fi lovit.
Grăbit să ajung în locul spre care mă îndrept, îmi consult telefonul care nu ştie multe, dar ştie să-mi spună cât indică orologiul: 11:27:39.

* Dacă v-a luat mai mult de cinci minute şi treizeci şi nouă de secunde să citiţi descrierea a cinci minute şi treizeci şi nouă de secunde, înseamnă că acest text şi-a atins scopul (n.a.)

sursa foto: http://en.wikipedia.org/wiki/File:MontreGousset001.jpg

 

343 comentarii la “Cinci minute şi treizeci şi nouă de secunde


 1. 1
  Nora:

  IA! Şi tăceaţi chitic.


 2. 2
  Nora:

  Bine ai venit, Juniorule!


 3. 3

  mie mi-a luat unsprezece minute si optsprezece secunde…

  Juniorule, nu ştii ce plăcere mi-a făcut să te cunosc aşa. bine ai venit! 🙂


 4. 4
  Nora:

  M-ai complexat, gata. Am mers cu metroul de mii de ori şi nu aş reuşi o aşa descriere. Şi nici simţul tău fizic al timpului nu-l am.


 5. 5
  Nora:

  Andreea, tu ştii că de mult voiam să-ţi cunosc tatăl. 😛 Asta nu înseamnă că verişoara, cumnata, fosta colegă şi unchiul nu sunt bineveniţi. 😆


 6. 6
  Jasmine:

  hopa, cred ca nepotelul ar putea gandi un drum pe scenariu de film. are detalii cinematografice.


 7. 7
  Nora:

  Da, Jasmine, ochiul a înregistrat tot. Am avut aceeaşi senzaţie.


 8. 8
  Morringain:

  Mie nu mi-a luat decat vreo trei minute. Dar nici asta nu-i rau, Juniorule! 🙂


 9. 9
  Jasmine:

  andreea, rosesc, e baiatul tau si am scris nepotul :ups: m-a prins textul asta, parca mi se derula un scurt metraj in fata ochilor si nu am mai fost atenta la ce spun criticii, respectiv mama 🙂


 10. 10

  Andreea, dacă sînt la fel de talentaţi precum Junior, adu-i pe toţi. 🙄

  trăiască nepotismul!


 11. 11
  Jaco Pastorul:

  Hm, mie mi-ai adus aminte de filmele cu Terminator, ia-ncearca si cu sufrageria:

  Junior, de traverse de otel n-am prea auzit, nu te-o fi inselat scannerul? Nu erau din beton, cumva? In orice caz, felicitari, imi place realismul tau. Uite, ai o dedicatie:


 12. 12

  ‘neaţa! eu nu ştiu dacă are curaj să se arate. oricum, cred că la ora asta sforăie. vă mulţumesc eu, pînă una alta. 🙂

  păi nu ştiam, Jasmine, cum să-i zic! fiulism?! odrăslism?


 13. 13
  Raj lt.rez.:

  plodism in niciu-n caz. Sa va traiasca feciorul si sa va bucurati de el si el de dumneavoastra, Dna Andreea. Cu siguranta ca, juniorul a fost german sau japonez, intr-o viata anterioara. Milimetri, secunde, detalii…


 14. 14
  Raj lt.rez.:

  Azi e Sfantul Nicolae. Cu siguranta ca aveti un Nicolae in familie sau chiar dv. insasi aveti la purtator acest nume. Va urez asadar, La multi ani ! In ideea ca, Junior e posibil sa parcurga commenturile, cred ca ar fi de bonton sa pastram decenta randurilor scrise. Imi iau angajamentul ca, sa nu scriu nici macar cuvantul acela care incepe cu c si se termina cu t. Uite cine zice !


 15. 15

 16. 16
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora 7: si eu inregistrez totul intr-o statie de metrou: picioare, busturi, bucle, popouri de dama…


 17. 17
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea: va rog sa largiti un pic zambetul…


 18. 18
  Nora:

  Şi eu, Raj. 😀 Gata, vorbesc frumos.

  V-aţi mâncat dulciurile? 😛


 19. 19

  eu propun s-o păstrăm în continuare, domnu Raj, că mai sînt zile. şi, cine ştie? 😉


 20. 20

  nu trebuie să exageraţi cu reţinerea, că nu e el chiar aşa de mimoză…

  :lol:, e bine aşa, Raj?


 21. 21

  ce naşte din muzăăă… 🙄


 22. 22
  Raj lt.rez.:

  E mai bine, Dna Andreea. Multumesc !……….. Dna Nora: da` daca ne vin dracii, cum procedam ?……….. Dra Val: nu pot renunta la facui si dregui. Bine ati revenit ! Unde ati fost ? V-a suparat cineva ? Daca da, nu aveti laptop ? Aveti rude Nicolae ? Aveti permis auto ?


 23. 23
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora: cu dulciurile alea ati facut-o intentionat ? Stiti doar ca am diabet. Vreti raca, scandal, razboi in toata regula ? In speranta ca pe viitor veti elimina cuvantul „dulciuri” din postarile dumneavoastra, va urez toate cele bune ! Dna Ana e la birou.


 24. 24
  Nora:

  Dacă ne vin dracii, facem ca Tom. Ştii când dormeau stăpânii şi, să zicem, păţea ceva dureros. Ca să nu-i trezească, îşi înghiţea ţipătul, fugea repede la uşă şi îi dădea drumul afară. 😀

  Aşa şi noi, ne ducem la alte postări şi facem „aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!”.


 25. 25
  Nora:

  Iartă-mă, Raj. Dar sunt dulciuri şi pentru diabetici.
  Şi da, voi încerca să-l elimin şi din postări şi din meniu!


 26. 26

  numa` rude de-alea n-am, domnu Raj, că-n rest le-aveam pe toate. 😆
  am fosr departe, dar nu m-a supărat nimeni. atît îi trebuia. 😀
  iar dacă ne vin dracii închidem calculatorul, respirăm adînc, numărăm pînă la cinci şi îl redeschidem. 🙄


 27. 27
  Nora:

  Eu trebuie să număr până la treizeci. 😆


 28. 28

  🙄
  ce-i cu tine, Nora? eşti tare supusă, în dimineaţa asta!


 29. 29
  Nora:

  Păi, na, sunt şi eu blândă. Tandră, înţeleaptă. 😆 Merg pâş, pâş, avem adolescenţi printre noi! 😀


 30. 30
  Raj lt.rez.:

  A dormit bine, d`aia. Nu s-a sculat cu fatza la cearceaf. Posibil sa nu fi dormit deloc si, sa fi avut o noapte alba, dar frumoasa… Doamne, unde ma duce gandul… Fi-i mai serios, domnu Raj !


 31. 31

  nu încă. am vorbit cu el acum. zic „vezi că ai reacţii, răspunde şi tu, mulţumeşte, chestii…” zice: tu crezi că am timp??!! de abia diseară! a, şi traversele alea sînt chiar de oţel. e o poveste lungă acolo. şi vreau să rămînă „roate”, ştiu eu de ce!

  am tăcut mîlc, na… 🙂


 32. 32
  Raj lt.rez.:

  Adolescenti… hm. Astia fac bunga-bunga in spatele scolii, in closete (mmmmm!)…


 33. 33
  Verzel:

  Da. Juniorul e extrem de concentrat pe lumea geometriei analitice, parcursă literar, în spațiu și timp. Nu contează ce descrie, ci cum își exprimă trăirile pe acel ceva. Sunt convins că ar reuși să transmită un pachet de senzații, gravate cu lux de amănunte în spiritul acesta artistic, doar din parabola unui bolovan aruncat printr-o fereastră.. închisă. Traiectoria lingvistică ar lua forma unei curbe de gradul 2, motivând astfel orice pagubă de încheiere tip q.e.d. din aria beletristicii „teenager”, înscrisă la capitolul „diverse și neprevăzute”.

  Bravo taică!
  Iote și marele premiu`:

  `neața și LMA celor cu nume sf! (no fiction).


 34. 34
  Nora:

  Raj! 😳

  Andreea: ştie el ce ştie. 😀


 35. 35
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea: ati observat ca noi doi postam concomitent ? Nu credeti ca intre noi doi este o chimie ? (10.19 !!!!)


 36. 36
  Nora:

  Neaţa, Verzel!


 37. 37
  Verzel:

  andreea jr. :
  Ești băiat mare și ai drepturile tale, printre care și acela de alegere al unui gravatar propriu!

  Fi independent! nu că și io aș vrea să fiu ceea ce nu vreau să fiu, momentan.
  mami, am voie? 🙂 Am zis, ce..


 38. 38
  Verzel:

  Alchimie, dl Raj, cu respect, permiteți să raportez!


 39. 39

  da, Raj, uite-aşa:

  2NaHCO3 + MgSO4 → Na2SO4 + Mg(OH)2 + 2CO2


 40. 40
  Raj lt.rez.:

  Verzel dragule: Io in tenerete voiam sa ma sarut cu limba in gura, ca-n file c-o fatuca misto. M-a intrebat daca stiu cumva cati microbi se transmit prin saliva prin sarutudracu… Era de 10 pe linie, era cu materiile exacte si, avea tot 10 pe aceeasi linie, la materiile neexacte. Io eram tare la fizica, mate. Aveam 7 pe linie, in timp ce la romana aveam 5 pe linie, din cauza ca,,,,,, cotiza taica gras. Dadea ba o oae, ba un sfert da porc, ba vo 7 kile da cash da oae….. Dna Nora: largiti zambetu, nu tre sa va rusinati. Si io la 31 de ani si doua luni, transpiram abudent noaptea, chiar daca era luna decembre. E normal la varsta dv…… Junior: daca-i citit prezentele randuri, ma refeream ca, dna Nora a luat aspirine, c-a fost racita si, acestea cauzeaza transpiratii abundente


 41. 41
  Raj lt.rez.:

  Verzel: daca am zis chimie, pai chimie sa ramana. Io stiu ce zic. De ce al-chimie ? Chimiea a lu cui ? . Hm… Alcapone sa fi fost Capone… A lu Capone… In fine, nu ma mai corecta ba asta a lu Verzel ! Nestina ! Neonoarea ! Neplacerea ! …. Ce reacu insira Dna andreea acolo la 39 ? O fi beut vreo mastica ?


 42. 42
  Raj lt.rez.:

  Dna Val: de ziua nationala, ati avut visuri eroice ?


 43. 43
  Raj lt.rez.:

  „Topaind un pic peste macazul bretelei”. Dna Andreea: ceva e putred in danemarca aia. Nu poti scrie „bretea”, cand te referi la un metrou. Dv. chiar credeti ca baiatul dv. e ushe de beserica ? Io stiam ca breteaua se afla la sutien, la nadragi… In fine, nu-i treaba mea. Fiecare sa-si creasca copilu cum crede de cuviinta…


 44. 44
  Verzel:

  Raj, să tră!
  Așa, și, ai aflat câți microbi se pot transmite? Nu de alta da` acolo se fac bisericuțe molatice, cu puține pagube printre enoriași. Microbii se vor împăca uniform distribuit prin toate cotloanele gurii, după care, se vor înmulți accelerat in progresie algebrică, murind îmbrățișați, într-o deplină armonie monotonă, plicticoasă, dacă nu-i niciun spor candid, adică mult mai lent decât populația globului care nu cunoaște decât înmulțirea prin progresie geometrică.
  Adică, trebuie ca acest sport extrem să se facă în condiții ideale de temperatură, tocmai pt a nu răci și transmite viruși celor sănătoși.

  Grijă mare!


 45. 45
  Verzel:

  Gata, scuze, sr. Raj!
  My name is Bond. Marele blond. James Blond.


 46. 46
  Verzel:

  Alverzel, Alvarez.. Alviță, Alveolă, Aloaterizeazăstrăbunica, iote idei, că tot m-am săturat de varză pe băț!


 47. 47
  Raj lt.rez.:

  Raj: nu te lasa imbarligat ! Ce vrea sa zica Verzel cu „”celor sanatosi”” ? Verzel te asmute, are chef de scandal. Nu te lasa pacalit ! Numara peste 30 ! Iar cu 30-ul asta la ce s-o fi referit Dna Nora ? A transpus numerele in secunde. Ajtia vor sa te imbarlige ! Atentie Raj. Si doar am zis… azi sa fim decenti. Nu io am inceput…


 48. 48
  Verzel:

  🙂 Ups!
  Raj, stai, nu da, uite, am făcut stânga-mprejur.

  Faci parte din lista andreei? nu.
  Ești rațional? Nu.
  Nici io.


 49. 49

 50. 50
  Verzel:

  Nu mai fac! doar beau ceai cu bromură.
  Sunt pașnic, inocent, aproape fermecător.

  ..și ascultătordămădracu`.


 51. 51
  Verzel:

  Piua pt un sf Alnicu.


 52. 52
  Raj lt.rez.:

  Bulina a galbena a Dnei Andreea, da ochii peste cap. Ceoi fi zis Doamne ?……… Verzel: daca dv. sunteti aproape fermecator, eu sunt fermecator deabinelea. Pan la urma urmei, damancacat ! Categoric ca, acest comment nu va fi citit de junior. Daia imi permisei


 53. 53
  Raj lt.rez.:

  Sa nu uit: sunt rational in primele minute dupa trezire. Odata cu mictiunile matinale, se ducdracu si rationalitatzile. Punt !


 54. 54

 55. 55
  Verzel:

  Vă place oare ce basculez aici?
  Dați-mi un semn de mila Măriei-voastre.. De-o Ø una, de-o Ø alta, bucuros le-oi duce toate.

  Mă închin +++ și mă supun.
  Aerul miroase bine, a săpun; Zyklon B?


 56. 56
  Nora:

  Eu sunt într-o dimineaţă de Tom Waits:

  Mă duc la o ţigară.


 57. 57
  Verzel:


  Și gata. Pistolul m-a alicit cu droguri la biluță.

  -- Sunt Verzel și sunt dependent de blogodrină.
  -- Bine ai venit, Verzel! pa, Verzel!

  pff.. ce vultur mă simt!


 58. 58
  Ana:

  Jr.,

  Te-aşteptam. Ai împlinit. Ceasul ăla din poză arată trei fix; e una dintre orele mele preferate; ar mai fi 6, 9 şi 12. Cred că sunt sfertodoctă. De fapt, sunt sigură.

  Îmi place ritmul tău şi de multă vreme nu mă mai iau după altceva. Când îţi mai vine, să ne mai scrii.


 59. 59
  Raj lt.rez.:

  Leam oripilat pe dna Andreea, pe dra Val… Ma intreb daca noi fi Daria ca, mneaei a oripilat eri. Oricum, juniorul tre sa stie ca-l apreciez. Restu-i apa de ploae. De gura, ar trebui… Ora mea preferata, ii ora cand apare Dna Ana…


 60. 60
  Ana:

  Mulţumesc, Raj. Mă face să mă simt ceva mai bine pe lumea asta. 🙂 Ştii că e reciproc.

  Dra Val,

  Bine că venişi. Mi-a fost dor de tine. 🙂


 61. 61

  mie nu, Ană-mea. 🙄


 62. 62
  Ana:

  Nu-i nimic. Un dor ajunge. Cu două ajungem să nu ne mai înţelegem. E riscul prea mare.


 63. 63

  🙂 ba chiar dăunător. cum ar fi să-mi fie dor de mine? 🙄 nu-i deajuns că mă văd şi mă aud zi de zi, ceas de ceas? bine că nu mă plicitisesc, totuşi. 😆


 64. 64
  Ana:

  Păi, mie şi de mine îmi este uneori. Ca acum. Dar nu mă presez prea tare să mă găsesc. Prea mult efort.


 65. 65

  aşa.
  şi ca să vedeţi că şi cea mică îi calcă pe urme, vă transcriu misiva ei către Moş Nicolae.

  Dragă Moş Nicolae. Eu sunt X-ulina Andreescu. Eu mi-ş dori ceva care să semene cu un animal ceva o jucărie. Ai putea tu domn Moş Nicolae să îl contactezi pe Moş Crăciun şi să-i spui toate astea. Eu, venind de la tine mi-aşi dori să nu îmi pui în cisme o nuia, te rog frumos.

  X-ulina


 66. 66

  😆 😆 😆

  ce spirit autocritic!


 67. 67
  Nora:

  Domn moş Nicolae! 😆


 68. 68

  poate-i aduce Moş Crăciun o uaie de jucărie. 🙄


 69. 69

  mie ideea cu contactatul mi-a plăcut. parcă îi şi văd pe cei doi luînd legătura şi discutînd despre dorinţele ei…


 70. 70
  Nora:

  Dar de unde ştie ea cuvântul ăsta? Ai pus-o să sune pe la relaţii cu clienţii? 😆


 71. 71

  probabil a căutat un termen… oficial. io mai ştiu?.. 🙂


 72. 72
  Ana:

  Mie mi se pare că ea ştie cum funcţionează universul, in integrum. Voi aveţi habar? 🙄


 73. 73

  universul… funcţionează??!! mie mi se pare stricat. 😥


 74. 74
  Ana:

  Ia întreab-o pe ea, nu pe tine.


 75. 75
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea: La fabrica de depanare a universurilor, se depaneaza universurile. Oricine stie, mai putin dv. Ceotz invata oare ajtia care faceti scoala de catihetz, la aritectura ?


 76. 76

 77. 77
  Ana:

  Doamne! De cateheţi! Nu mai pooot! 😆 😆 😆

  Raj,

  Bună idee: să le predăm catehetica. Nu mai merge-aşa. Uite-i ce alunecă. 😆 M-ai uns.


 78. 78
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora: Si Jiji are coztum cu dungi ca,,,,, cantaretzu dv. Stiu ca va place Jii, ca alminterea nul pomeneam. Este ca vam veselitdracu in dupaamiaza asta cu Jiji al mieu ?……….. Dna Ana: corect se zice:catihetz


 79. 79
  Ana:

  Da, Raj, numai că eu nu mai ştiu ce e corect şi ce nu. Şi nici nu-mi mai pasă.


 80. 80
  Raj lt.rez.:

  Dna Anuta: Dati-i un telefon si spuneti-i lui Bobita asa: Fratzaoare, zi-i bunaziua lui Raj ! E bunaziua care mi se cuvinedracu


 81. 81
  Raj lt.rez.:

  Nu face nica Dna Ana. Corect e ce zice Raj. Incorect e ce zice Academia Romana. Ar trebui sa iau in sfarsit premiul ala: Magna cum criticae. Dati-va bine pe langa mine, pe langa garduri… Veti afla multe lucruri. Raj ii o enciclopedie


 82. 82
  Nora:

  M-ai înveselitpedracu’!


 83. 83
  Raj lt.rez.:

  Dna Ana: atz atzapit ? Acu vatz gasit ? Aicea rage un bou


 84. 84
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora: pup !


 85. 85
  Ana:

  Raj,

  Nu. Veau baţe. 🙂


 86. 86
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora: mie-mi place de Jiji ca da bani la colindatori. Daca stiti Crezu padarost, calcati-i pragu. Laudati-l, ca-i place. Stati asa Dna Nora: nu pufniti, nu spargeti, nu bateti pisica… zisei si io , nu detei cu paru


 87. 87
  Nora:

  Nu-l ştiu, Raj! 😆


 88. 88
  Raj lt.rez.:

  Dna Ana vrea in brate. Dna Ana, mai bine va leagan pe picioare. Daca va scap in colbu ulitei ?


 89. 89
  Raj lt.rez.:

  Iol stiu Dna Nora. Euroiii e pentru cine stie


 90. 90
  Ana:

  Merge şi pe picioare, deşiratule. 😆


 91. 91
  Verzel:

  Huoooooo…c-am crâpat di râs!
  mi-e rușâni cu voi!


 92. 92

 93. 93
  Verzel:

  🙂 nu v-aș mai Ø cunoscutî !


 94. 94
  Verzel:

  Huo! Laaa Muulți Aaaaani!


 95. 95
  Verzel:

  șăni să trăiascî..sâni să trăiacî..laaa mulși aaaani!


 96. 96
  Nora:

  Băuşi ceva? 🙄


 97. 97
  Verzel:

  Apoi, mulși ani să-mi trăiască ..sânii!


 98. 98
  Verzel:

  Apoi, cum? fără doar și poate..băuși șeva..colea..


 99. 99
  Verzel:

  ..pe lângă sâni.


 100. 100
  Verzel:

  șșșhht. grhhhoooo


 101. 101
  Verzel:

  care-va-sîzîcî…șe-vra


 102. 102
  Verzel:

  șeva-tare..


 103. 103
  Verzel:

  brăjitură, cică urmează..


 104. 104
  Verzel:

  să mă duc acas` ..n-are cine.. că n-am ghicit câte degete am..


 105. 105
  Verzel:

  cică, am bilit-o!


 106. 106
  Verzel:

  ..așa-i?


 107. 107

 108. 108
  Verzel:

  `tu-i! o cam feșcheli!


 109. 109
  Verzel:

  Ce urmeazî?


 110. 110
  Raj lt.rez.:

  Huo si io catre domniavoastra, dle Verzel. Pt. Dna Ana, un houletz delicat, din varful limbii, nu din bojogi, asa cum il lanseaza in eter, dnul Verzel…….. Dna Andreea, juniorul sa nu ceteasca. Nu de alta, dar ne veti imputa ca v-am stricat copchilu.


 111. 111
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora: Dar Jiji, nu-i berbat bine ? Mie-mi place cum poarta palaria. Imi place si ca are sacoul strans pe talie.


 112. 112
  Raj lt.rez.:

  Dna Ana, atz plecat spre casa ? Bine catz plecatara…


 113. 113
  Verzel:

  Reiterez din toți bojocii..Huoooo!
  Raj, scuze, nu-i pt tine, ci pt tonți!


 114. 114
  Verzel:

  Aoleu, am rămas singur!


 115. 115
  Verzel:

  Ptiuuu.. am bilit-o! Doamne iartă-ma!


 116. 116
  Ana:

  Raj,

  Sunt aici. Mi-e frig.


 117. 117
  Raj lt.rez.:

  Dle Verzel: ma simt oleaca lezat. Am afirmat io vreodat cash fi netont ? Atz bilito !


 118. 118
  Raj lt.rez.:

  Inveleste tata fata…


 119. 119

 120. 120
  Raj lt.rez.:

  Imi dau jaca de pe mine


 121. 121
  Raj lt.rez.:

  Poate vine Danny cu jaca lui albastra. Ii mai mare. Pana atuncea, moi pune pe dv. si-oi sta lemn tanase. A nu se interpreta ! Aviza amatorilor !


 122. 122
  Ana:

  Porţi suman călugăresc? 🙄 Că ştii că eu am 1,77 metri. Cum intru-n geaca ta?


 123. 123
  Raj lt.rez.:

  Port ghiveci calugaresc… n-am zis ca va invelesc cu trupul meu ?


 124. 124
  Ana:

  Ai zis cu geaca. Acu’ o-ntorci? Lasă trupu’, pune o plapumă cu lână ţigaie, nişte sticle cu apă caldă, fo şapte ventuze, o ţuică fiartă… auzi la el… trupu’. Ptiu, romantism de zile rele!


 125. 125
  Nora:

  Ce romantic e Raj!


 126. 126
  Ana:

  Crăpău! 😆

  Da’ nu-l ţine mult, văzuşi că fugi. Romantismu’-i treabă obositoare şi nici beneficii n-aduce, iar el e om de afaceri. 😉


 127. 127
  Raj lt.rez.:

  Chiar asa, is cam ciolanos si-i posibil sa va incomodez la chichirice. Mai bun ar fi un ogheal. Dna Nora: raj ii romantic pana-nvarfu unghiilor. Erea sa zicdrac , o proztie…


 128. 128
  Raj lt.rez.:

  Ma trimis nevasta sa cumper o sticla de vin alb si sec. Daia plecai o tzara………… Dna Andreea: aveti pian ?


 129. 129
  Raj lt.rez.:

  Azi e dezlegare la peste. Hota vaz ca nu face fatza. Candeste pana aicesa a peste. Daia plecai dupa vin alb sec …….. Dna Andreea: aveti pian ?


 130. 130
  Raj lt.rez.:

  Azi na mai scris Dnele Jasmin, Edle, Nora……….. Dna Andreea: aveti pian ?


 131. 131
  Ana:

  Raj,

  Ce e aia chichirice? 🙄


 132. 132
  Raj lt.rez.:

  Cemi pare rau ca nu vad spectacolu cu BZN-ul. Miau placut odata simi place siacuma…………… Dra Val: aveti pian ?


 133. 133
  Raj lt.rez.:

  Chichiricea ii oul piciorului. Stiti, la tzarloi, inainte de laba(scuzati expresia !) piciorului … Tzarloi , in cazu meu, piciorush, in cazu dv……………. Dna Andreea: aveti pian ?


 134. 134
  Raj lt.rez.:

  Cine se duce la spectacolul cu BZN ? Mie-mi placea cand canta Anie Shilder, dar imi place si cantareata asta bruna, cu fatza de cal, cum ii zice.. ……………. Dna Andreea: aveti pian ?


 135. 135
  Raj lt.rez.:

  Domnu Gelu, domnu Danny, Domnu Jaco: va place bzn-ul ? ……………….. Dna Val: aveti pian ?


 136. 136
  Raj lt.rez.:

  Pardon ! Dna Andreea daca are pian, dar e valabil si pentru Dra Val………….. Unde faceti Craciunul ? dar Revelionul ? Raspundeti toti pe rand, va rog , ca sa nu ma-ncurc. Ca tre sa fac un tabel…. Dna Andreea: aveti pian ?


 137. 137
  Ana:

  A, mulţumesc. Da, chichiricele îmi sunt sensibile, recunosc. Una dintre ele, are cicatricea unei operaţii foarte aproape, cealaltă are tot pe lângă o zonă dureroasă la atingere. Deci, tot plapuma şi, cred, nişte şosete flauşate, iar peste ele, unele de lână, făcute la patru andrele.


 138. 138

  domnu lt. rez. Raj, n-am. am vrut să-mi iau, o vreme mi-am întrebat toţi musafirii, care cum veneau pe la mine, dacă ştiu să cînte ceva la pian, orice. cu întrebarea asta-i întîmpinam la uşă şi toţi, nu şi nu, nu ştim. aşa că am renunţat la ideea de a-mi lua pian. 🙄


 139. 139
  Raj lt.rez.:

  Care-s cele 4 Andrele ? Au pian ? Asa… si dv.aveti operatie la picior. io am avut 8 holsuruburi si-o placa. Creca v-am luat la acest capitol. Dv. cate suruburi ati avut ? Sau doar tije ? Sau clamele alea 2 ?…………….. Dna Andreea aveti pian ?


 140. 140
  Raj lt.rez.:

  Aha ! V-am prins ! n-aveti pian. Eu am si stiu sa si cant. Nu le am cu notele, cu solfegiile, dar stiu……………… Dna Andreea: aveti pian ?


 141. 141
  Raj lt.rez.:

  Luati toti o pauza, va rog, ca tre sa dispar urgent. Cat lipsesc, nu mai scrieti ca, forumu fara Raj ii anost, Danny nu-i prost


 142. 142
  Ana:

  Mă pierzi, da’ e ca nimic.


 143. 143
  andreea:

  o, Doamne, da, am, pianină.


 144. 144
  Jaco Pastorul:

  Deci, duminica merge toata lumea vot si voteaza orice altceva decat usl. Sa n-avem discutii!


 145. 145
  Ana:

  Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. N-avem. Ce dai?


 146. 146

  slană, ceapă şi ghinars.


 147. 147
  Raj lt.rez.:

  slana, ceapa, ghinars. Puse toate trei pe pianina


 148. 148
  Raj lt.rez.:

  Cum ziceti matale coane Jaco


 149. 149
  Raj lt.rez.:

  A scris Dna Ana la Pando. Tabarati !


 150. 150
  Nora:

  Mă cam doare o ureche!


 151. 151

 152. 152

 153. 153
  Nora:

  Andreea, articolul ăla e din iulie.


 154. 154

 155. 155
  Nora:

  Şi au fost şi cam prostănaci. În link, zic că suntem în pericol să fim „suspendaţi din UE” (chestie lipsită de sens, cum adică „suspendaţi”?), iar în titlu vezi că, de fapt, era vorba de suspendarea votului din Consiliul European (probabil au revenit şi au reformulat ulterior).

  Şi da, mă doare o ureche. M-a mai durut acum vreo trei ani parcă şi m-am dus la doctor, aveam un soi de otită parcă din cauză că plec cu părul ud şi capul gol. Chiar şi iarna. Sper să nu se repete, deocamdată e mai mult un soi de disconfort.


 156. 156

  masochistă… nici eu nu-mi pun nimic pe cap. dar, cu părul ud??! brrrrrrrr…. 😯


 157. 157
  Nora:

  Mda, nu mă miră ce zice Clinton. Iar dacă într-adevăr sunt corecte calculele alea, cu USL care ia 60 la sută din voturi, ceea ce se traduce, după redistribuire în 75 la sută din mandate (cum zic unii), la care mai adăugăm şi inevitabilii traseişti de la ceilalţi, atunci e ca şi cum am avea partid unic şi zero opoziţie. Să te ţii atunci modificări de legi organice pe bandă rulantă.


 158. 158

  vîjjjjj… simt o răsuflare îngheţată, în ceafă… 🙁

  noapte bună, copii.


 159. 159
  Nora:

  Vorbii acum juma de oră la telefon cu un căpiat de amic. Din ăla pe care nu-l interesează politica, nu citeşte ziare, nu se uită la tv. Nu, nu trăieşte în fundul pământului, nu e nici analfabet, nici incult, e un tip chiar „fin” până la politică, mai sunt şi din ăştia. Inexplicabil pentru mine, dar în fine… El credea că duminică se alege preşedintele. 😀 Pentru că doar Băsescu i-a trecut pe la urechi. Şi nu ştia dacă mai candidează „băiatul ăla”… „Răzvan ăla de a fost ministru de externe şi apoi premier puţin timp”. Se referea la MRU. Îi zisei că-l bat dacă nu se duce la vot. Îl mituii cu o cafea şi o tartă. 😆 O să fac precum şefii tăi, Andreea. Îl pun să-mi arate abţibildul. 😆


 160. 160
  Nora:

  Noapte bună, Andreea. Eu am sentimentul ăla de implacabil. Urât şi îngheţat, într-adevăr.

  Dar lasă. Că Marga ţine conferinţe la ICR Londra despre „democraţia ca stil de viaţă”. Iar lumea „bună” se răţoieşte la Herta Muller că i-a făcut pe ăştia bolşevici în The Guardian.


 161. 161
  Costelus:

  Ce sa faci la vot?

  Scuze, am citit mai sus, imi pare rau, promit ca nu te enervez.


 162. 162
  Nora:

  Cum adică ce să faci la vot?


 163. 163
  Costelus:

  Nu esti in forma azi. Cu cine sa votezi?


 164. 164
  Nora:

  Gee, Costeluş. Cu singura variantă: ARD. Mă rog, pe la Jaco mai sunt şi altele.

  Ştiu, ştiu, tu o să zici că-s toţi la fel, eu o să spun că sunt cam 80 la sută la fel, dar alea 20 la sută rămase contează mult, tare mult. Nu mai vorbim acum de corupţie şi de hoţie, ci de lucruri mai grave.

  Şi dacă ar fi numai faptul că USL ar deţine o majoritate zdrobitoare, o super-majoritate şi tot ar fi de ajuns să urnească oamenii la vot. Dar oamenii nu-şi dau seama ce înseamnă să nu ai deloc opoziţie, aşa cum ar fi ea.

  Alte argumente: proiectul de modificare a legii siguranţei naţionale, scăderea anunţată a puterii CCR (deciziile să poată fi ignorate cu votul a două treimi din parlamentari) etc etc. Lasă-mă că numai când mă gândesc se ridică părul pe mine!


 165. 165
  Nora:

  Dar chiar. Tu ai unde vota?


 166. 166
  Costelus:

  N-am votat niciodata, n-o sa ma apuc acu’ 😀

  Nici acum nu exista opozitie, sa nu ne mai amagim! solida majoritate actuala a fost formata datorita multor parlamentari alesi pe listele PDL care au trecut in partea cealalta. Halal convingeri politice!

  Si mai cred ca nu conteaza ce votam noi. In vara a fost clar ca jocurile cu referendumul nu s-au facut la CCR (o institutie absolut paralela cu realitatea de altfel), ci la Washington.


 167. 167
  Nora:

  Mda, m-am lămurit. Cum e, cum nu e, în timpul guvernării PDL am văzut lucruri mişcându-se. Un Morar sau o Koveşi erau imposibili pe timpul PSD-ului. Timid, dar era un început. Acum, le vom vedea pe toate nu doar încremenite, ci îngropate de-a dreptul.


 168. 168
  Costelus:

  Depinde de ce spun Europa si SUA, crezi ca mai ia premierul Romaniei vreo decizie asa, dupa cum ii vine? Si nu-ti fa griji, Videanu & comp si-ar dori si ei tare mult sa fie desfiintat DNA-ul.


 169. 169
  Nora:

  Şi-or fi dorit ei, dar nu s-a făcut nimic în sensul ăsta. Acum se face. Şi se va face.

  Un articol apărut prin vară în Vocea Rusiei sugera tot felul de mişcări USL-ului. Ghici ce? USL a acţionat parcă după planul de acolo. Îl caut imediat şi ţi-l dau.


 170. 170
  Costelus:

  E posibila asta cu rusii. Sintem prea mici sa ne jucam singuri. Totusi ce s-a intimplat din vara arata ca SUA si Europei inca le mai pasa de noi. Nu venea nu stiu ce emisar american la Bucuresti asa, in vizita, sau ca se converseze cu Crin.

  Nici lui Basescu nu stiu daca-i convine DNA-ul, nu pot sa fiu sigur, oricum tipu’ e smecher si a inteles lectia. Asta e singura diferenta dintre el si Ponta&Crin: astia doi is tamiie.


 171. 171
  Nora:

  http://romanian.ruvr.ru/2012_08_24/86036503/

  Vezi mişcările legislative din ultimele luni.


 172. 172
  Nora:

  Ei, da, şi orice ar fi, prefer să ne jucăm cu vestul, nu cu estul. Pricepi? Mă îngrozeşte „perspectiva estică”.


 173. 173
  Nora:

  Nu ştiu ce-i convine şi ce nu. Cert e că nu le-a băgat pumnul în gură. Şi e tot ce mă interesează. Raportul MCV a fost unul bun pentru perioada de până la venirea USL. Iar asta iar aşa e ce mă interesează.

  Faza e că nu ştiu dacă mai au cum interveni acum. Au făcut ăştia un scenariu la Gândul acum câteva zile legat de eventualitatea unei noi suspendări. De data asta, băieţii o vor face ca la carte. Vor avea două treimi din mandate (atât le trebuie pentru modificarea legilor organice), vor modifica ce trebuie modificat, vor scoate cvorumul, vor reduce atribuţiile CCR, deja Avocatul Poporului doarme în post, media o au sub talpa lor (CNA-ul a devenit chiar o marionetă prin noua lege asupra căreia n-a existat niciun dram de dezbatere publică, a apărut din neant, bugetul nu-l fac acum, doar nu sunt idioţi să spună boborului că n-au bani de toate câte le-au promis) etc etc.

  http://www.gandul.info/politica/ce-a-invatat-usl-din-esecul-suspendarii-lui-basescu-planuri-pentru-ofensiva-de-dupa-9-decembrie-10362212


 174. 174

  da, Nora, asta e adevărata apocalipsă. combinată cu o foarte probabilă recesiune economică globală ne poate fi fatală ca naţiune.


 175. 175
  Costelus:

  Tocmai pentru ca totul e o farsa, de-aia nu are rost sa merg la vot. Totul incepind cu o Constitutie timpita, facuta in mod deliberat ambigua pentru a fi interpretata cum trebuie.

  Atita timp cit americanii vor fi interesati de Romania, mai avem o sansa (inclusiv la imprumuturi). Daca, pentru vreun anume motiv, isi vor pierde interesul, atunci intr-adevar va fi apocalipsa.

  Alea sint SF-uri cu ofensiva diplomatica. Nu-i baga nimeni in seama, nici macar nu le deschid usa, pun portarii sa-i dea afara. 🙂


 176. 176
  Nora:

  Recesiunea asta e mai mult ca sigură. Şi când văd tâmpiţi care se bucură că au „dat înapoi ce ne-au luat Băsescu şi Boc”, mă cutremur.


 177. 177
  Nora:

  Nu îţi pricep logica. Nu te duci la vot echivalează cu a o sprijini pe Mona Pivniceru la justiţie, pe Androneasca la educaţie, toate modificările legislative de care pomenii mai sus etc etc. Cu tine vorbesc degeaba, Costeluş!


 178. 178
  Costelus:

  Nu sprijin idioatele alea, dar nu sprijin nici blatul ARD si nici magaria cu comisia de etica Macovei. Parca tu spuneai ca nu-ti plac oamenii cu vedere bicolora?

  Nu m-am dus la vot nici cind se bateau un nebun si-un criminal. Am spus ca nu pot sa decid care-i mai putin rau (din doua catastrofe) si nu m-am dus.


 179. 179

  Dă-i românului, minte şi te va vota.

  asta-i deviza de campanie electorală a usl-ului. şi se pare merge strună.


 180. 180
  Costelus:

  Merge peste tot, nici o problema!


 181. 181
  Nora:

  Tu crezi că eu mă duc de dragul ard-ului? Mă duc pentru că USL nu e gri, ci e negru total. Şi, până una alta, la ARD există o Macovei. La USL nu văd nimic, nimic, nicio rază, e beznă totală.

  Val_one: mie mi-a plăcut aia cu „Românii vor realiza cât de grav e un plagiat atunci când vor primi pungi de făină trase la xerox”. Sau aşa ceva. 😀


 182. 182
  Nora:

  Oricum, nu mai vorbesc cu tine o săptămână! Începând de duminică! :mrgreen:


 183. 183
  Costelus:

  Macovei trebuia sa aiba curaj sa-si faca partidul ei si atunci o votam fara rezerve, cu incredere. Asa n-are decit s-o voteze cine doreste.


 184. 184
  Nora:

  Ce bălării mai vorbeşti şi tu. Pe bune, nu ştiu pe ce lume trăieşti.


 185. 185
  Nora:

  N-ai ce face fără susţinere. S-a dus vremea eroilor solitari. Zău, eşti mai zuză ca mine! Ceea ce e greu. 😆


 186. 186
  Nora:

  Când o să văd duminică sondajele de la urne şi plaga roşie tot crescând, crescând, numai pe tine o să te înjur. O să devii emblema, reprezentantul ălora care nu-şi mişcă fundul.

  Îmi mai zicea o prietenă din Cluj că, din cercurile ei, stau acasă mai mult intelectualii şi artiştii. Tot aşa, cuprinşi de o scârbă generalizată. Ăia care muncesc 10 ore pe zi prin corporaţii sau cu businessuri proprii se duc toţi la vot. E evident ce votează.


 187. 187
  Costelus:

  Nu e chiar asa, exista o mare masa de oameni care nu au reprezentare politica la momentul actual. Ei bine, ambele aprtide au ales sa ignore acea masa. Si atunci oamenii aia nu se duc la vot.

  Sint oamenii care au inclinat balanta cind a fost ales Basescu. Geoana atunci nu a pierdut voturi, a strins cam cite voturi se astepta sa stringa. Au venit insa un numar mare de nehotariti care i-au dat credit lui Basescu.

  Si la urma urmei ce avea de pierdut Macovei? Infringerea ARD de acum e rusinoasa oricum. Mai bine pierzi luptind nu ascunzindu-te prin boscheti. Zic eu.


 188. 188
  Costelus:

  Dada, aia cu businessuri proprii sa-i voteze pe alde Blejnar. :)) Hai mai zi, esti tare 😀


 189. 189

  duminică nu avem decît două opţiuni. avem de ales între democraţie şi stat autoritar, între stat de drept şi stat mafiot, între Vest şi Est.

  atît de simplu e. 🙄


 190. 190
  Costelus:

  Tre’ sa plec, poate va culcati …

  Noapte buna!


 191. 191
  Nora:

  Da, măi, dar Blejnar a fost arestat, chiar aşa cu „justiţia lui Băsescu”, cum zic usl-iştii. Crezi că în regimul Năstase ar fi fost vreodată arestat Mitrea, de exemplu? Du-te că vorbeşti prostii.

  Şi da, se duc. Pentru că nu vor impozite mărite ca să aibă usl-ul de unde da găleţi.

  Val_one: cam aşa. Dar sunt unii care nu văd deloc asta. Sau pentru care statul de drept nu contează atât timp cât nu e de mâncare. Problema e că e. Dar vor vedea asta ceva mai încolo.


 192. 192
  ...turmentat.....:

  …hc…eu cu cine votez?


 193. 193
  ...turmentat.....:

  …cu neamul ilie sarbu…sua cu………
  statul flota anuszar de drept ?….consiliat de liiceanu………
  ..ce i inima ?…mi i foame……
  …tu iarta ma fecioara…
  ….tu….blandiana mea…


 194. 194
  costelus:

  Si cine l-a numit pe Blejnar? Cine a impartit banii luati de asta? Alegerea intre Est si Vest a fost in 90, Iliescu sau Ratiu. Stim foarte bine ce au ales romanii. Acum alegerea este intre comunisti si comunisti. Nu mai pot eu de grija lor!

  Ciudati aia care voteaza PDL-ul ca sa nu mareasca USL-ul taxele, ca doar PDL exact asta a facut: a marit taxele. Ciudati rau 🙂


 195. 195
  Jaco Pastorul:

  Costelus, cand ai mai multi dusmani, nu te-apuci sa te lupti cu toti deodata, il alegi pe cel pe care il consideri mai periculos si ii declari razboi. Dupa ce castigi, te-apuci de ailalti…

  La ora asta, dusmanul cel mai periculos e USL-ul.


 196. 196
  Jaco Pastorul:

  @ turmentat:Cu oricine in afara de usl! Simplu.


 197. 197
  Raj lt.rez.:

  Neata ! Dra Val: aveti aspirator din ala cu apa ? Eu am2


 198. 198
  Raj lt.rez.:

  si ARD -ul si USL-ul au excroci. Da-mi motive mai multe sa votez ARD-ul, coane Jaco. S-ar putea sa votez USL asa dadracu ca so enervez pa dna Nora.


 199. 199
  Jaco Pastorul:

  Raj, pdl-ul a furat in limitele democratiei, mai cu grija, mai cu teama, ca sa zic asa, astialalti vor sa fure institutional, adica vor sa desfiinteze tot ce i-ar putea trage la raspundere, DNA, CSM, ANI, ca sa fure in liniste, ceea ce e catastrofal. Nu stiu ce alte argumente sa-ti dau. Daca tu nu le vezi, voteaza cum te lasa inima.


 200. 200
  costelus:

  Sa ma bata careva, eu nu vad absolut nici o diferenta intre ARD si USL. Nici una! Majoritatea actuala a USL a fost obtinuta de fapt cu tradatori din PDL, de altfel. S-ar putea ca ARD sa nu-si doreasca sa cistige alegerile. Le-o spus Basescu (ei is prea prosti sa-si dea seama) ca guvernul urmator va fi nevoit sa spuna romanilor: „Fugiti, nu mai sint bani!”. Si de ce sa n-o faca Ponta sau paiata ailalta?

  Nu prea ar avea sens altfel sinuciderea politica a lui MRU sau a M. Macovei, singurii care se mai bucurau de ceva incredere. Daca voiau sa obtina ceva, si-ar fi format un nou partid, nu se ascundeau pe epava PDL printre alte lighioane.


 201. 201
  Raj lt.rez.:

  Deci PDL-ul are mai multi arestati sub regimul sau , decat a arestat PSD-ul, cat a fost la putere. Extraordinar ce s-a mai sucit poporul asta ! Parca mai acum un an il ura o tara intreaga pe basescul. Tre sa ma sucesc si eu.


 202. 202
  Raj lt.rez.:

  Cei mai haini oameni par a fi MRU si Basescu. Oricum MRU e cel mai feroce, mai fara de inima. Cel mai caraghios pare totusi sa fie Crinul


 203. 203
  Jaco Pastorul:

  Raj, tocmai asta e trist, ca nu s-a sucit.


 204. 204
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea: parca v-am intrebat daca aveti pian. Nu-mi place sa ma repet.


 205. 205

 206. 206
  Nora:

  Costeluş, învaţă să pui lucrurile în context, nu le mai arunca din lopată.
  1. Este foarte greu, după noua lege electorală, ca un partid mic să mai intre în Parlament. Sau un candidat independent.
  2. Timpul a fost prea scurt, nu aveau când să se facă cunoscuţi. Eu cred că 70 la sută din români habar n-au cine formează ARD-ul, de exemplu. Singura formaţiune de care ştiu e PDL. Dar da, nici eu nu le scuz pasivitatea. Vorbesc de cei din ARD.
  3. Se spune că oamenii îi votează pe cei care au şanse. Că asta e psihologia maselor: ne dăm de partea învingătorilor, nu ne lansăm în cauze pierdute. Un partid MRU-Macovei ar fi presupus să ceri poporului să dea dovadă de don-quijotism.

  Raj, ce înseamnă că Băsescu şi MRU sunt haini? Ce înseamnă adjectivul ăsta în politică? După raţionamentul tău, votează-l pe Gigi că pare „om bun”, dă de pomană şi ştie crezul. Sau pe învăţătoarea aia cu greva foamei.

  Şi da, ce zice Jaco e perfect corect. Ei vor să fure instituţionalizat. Asta e diferenţa cea mai mare. Nu îi mai interesează nici măcar menţinerea unor aparenţe de stat zdravăn la cap.


 207. 207
  Nora:

  Are pianină, Raj! Pi-a-ni-nă! 😀


 208. 208
  Jaco Pastorul:

  Ana, daca votezi asa cum ti-am spus, s-ar putea sa-ti dau cateva… sperante, din alea care mi-au mai ramas. Atata tot.


 209. 209
  Nora:

  Costeluş, vezi că MRU şi-a făcut partid. Dar avea fix 0 şanse dacă ar fi candidat singuri. Şi vezi tu, partidele au nevoie de bani, de susţinere, nu cresc ca Făt-Frumos cu apă din ciocul unei păsări măiastre.


 210. 210
  Jaco Pastorul:

  Nora, despre pasivitatea ard se poate discuta, dar nu uita ca nu au la dispozitie decat un singur canal tv, B1 si vreo doua-trei publicatii pe net, aia care citesc pe net sunt cam 80% votanti ard, asa ca…
  Pana si televiziunea publica e confiscata.


 211. 211
  Nora:

  Jaco, eu nu mă uit la tv deloc. Dar aşa am rămas cu senzaţia că şi-au încrucişat braţele şi au lăsat usl să se desfăşoare.


 212. 212

  eu mai am o mirare. cum se poate să-ţi placă, să zicem, Ana Barton şi Gigi Becali, în acelaşi timp. e o contradicţie de… ăăă… categorie estetică aşa de mare, că mă zăpăceşte! ca şi cum ţi-ar plăcea şi Mr Bean şi Ţociu&Palade! şi Kafka şi Sandra Brown. şi Stravinski şi Cătălin Crişan. complicat. foarte complicat.


 213. 213
  Jaco Pastorul:

  eh, nu se poate, ba se poate! io stiu persoane carora le place muzica, asa in general, si stau cu difuzorul deschis, ascultand orice, de la muzica populara, la jazz si se simt foarte bine. Bravo lor!
  tot asa, poa’ sa-ti placa femeile in general…


 214. 214

 215. 215
  Nora:

  Eu nu l-am luat în serios. Cu Becali, zic.
  Dar da, se poate. Mie cum îmi place şi Stravinsky şi Cătălin Crişan ăla de cântă la Radiohead? 😛


 216. 216

 217. 217

  Thomelin Yorkeşan

  bine măi, gata, tac, aşa-s io, mai scorţoasă, na!


 218. 218

 219. 219

  Forza Steaua! 😆

  bună dimineaţa. 🙂


 220. 220
  Nora:

  Bună dimineaţa. 🙂


 221. 221

  (n-a vrut să răspundă, copilu’. a citit aseară comentariile, îl auzeam cum chicoteşte, a zis doar că, după părerea lui, universul nu e stricat şi… atît. 🙂 )


 222. 222
  Nora:

  Bun şi aşa. 😀


 223. 223
  Jasmine:

  halo 😀 😀 😀 astazi e o zi minunata, vine un vichend plin 😀

  carevasazica odraslismul chicoteste dar inca nu se arata 🙂

  eu am o curiozitate si o dilema, nu ma pot hotari daca sa fiu de acord sau nu cu transferul de osisoare de la mormantul din francia la mormantul de la romanica. ma refer la brancusi cu accent pe si. as tinde catre nu, pe de alta parte sunt si argumente pro dar cam palesc inaintea celor contra. voi ce parere aveti?


 224. 224
  Jaco Pastorul:

  poate ca universul lui nu e stricat.


 225. 225
  Nora:

  Jasmine, sinceră să fiu, nu prea îmi pasă unde sunt oscioarele lui Brâncuşi. N-am avut niciodată „cultul oaselor”, oricare ar fi fost personalitatea căreia au aparţinut. Am văzut ieri titlul ştirii şi mi-am zis „ia uite, ce încercare penibilă de populism intelectual”. Singura chestie care contează e unde a vrut omul ăla să fie înmormântat. Şi, pe de altă parte, Brâncuşi e parte a patrimoniului francez, că ne place sau nu.

  Dacă ar vrea să facă ceva, turism cultural sau altele, ar putea şi fără oasele lui Brâncuşi. Cum fac cehii din Praga, oraşul lui Kafka, unde găseşti de toate, de la tricouri la căni legate de opera lui, ar putea şi la noi.


 226. 226
  Jaco Pastorul:

  lasa sa le-aduca, sa aiba si astia din gorj cu ce se fali, ca si-asa-s cam saracuti…


 227. 227
  Raj lt.rez.:

  Cear fi ca Jiji sa azunga presedinte si Vadim, ministru de externe ? Creca ar faceo pe Mercal, curva, cand unu, cand celalalt. La cultura, ar fi nimerit Catalin Dezbracatu. Eu mam gandit bine. Il votez pe DD. Numi strica 20000 da euroi. Ma pipi pe banii lu Jiji si, nici nu mai tre sai recit Crezul.


 228. 228
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora: cum nu va pasa de oasele lui Brancusi ? Sunt oasele noastre !………… Dna Andreea: juniorul nu a si plans cand a citit comenturili ? Io mam straduit.


 229. 229

  el nu mai plînge de vreo 10 ani. spre deosebire de soră-sa şi de mine…


 230. 230
  Raj lt.rez.:

  O avea Jiji, Rapirea din Serai, la palat ? Nam vazut. Nici pestele din sticla nul are pe televizor. Parca am vazut totusi niste flori din plastec. Un om care iubeste florile, nui un om rau. In plus, iubeste oile. Un iubitor de animale, nui un om rau. Mai tae el cate un mel, dar nu se pune, caci ii foame… Mam decis il vreau pe Becali, pe DD. Nul mai vreau pe Rege ca, suge sangele poporului si a plecat cu tezaurul


 231. 231

  Raj dragă, deosebirea fundamentală dintre tine şi toţi ceilalţi oameni de pe aici e că nu putem şti neam cînd glumeşti şi cînd vorbeşti serios. dar eu m-am obişnuit.


 232. 232
  Raj lt.rez.:

  Numi mai cititi comenturile. Doar asa nu veti mai plange. Aveti aspirator cu apa ?


 233. 233
  Raj lt.rez.:

  Si nevastamea tot asa zice. Cand ii trag cate o scatoalca, ma intreaba daca a fost gluma sau a fost serios. Sotul cand da, da tare ? Sau asa ca o adiere…


 234. 234

  a, nuuuuu! mie îmi place să plîng!


 235. 235
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea : io nu stiu ne-am cand postati plangand sau neplangand. Neam cam saturat de plangacioase.


 236. 236
  Ana:

  Neaţa! 🙂

  Aşa o ţinem, este? Fie! Politicaţi, copii, politicaţi!

  Jaco,

  Mai bine pită, ceapă şi jinars. Adică tu zici că eu te-ascult gratis? Şi nişte muzici mişto, na!


 237. 237
  Nora:

  Raj: ale noastre? 😆 Păi, ce, are bietul om un contract cu noi? Nu a lăsat destul pe aici?


 238. 238
  Jasmine:

  mda, si eu tot din aceleasi considerente inclin catre nu. ar mai fi si aspectul financiar. stiti ca eu mai zgarcita, dupa ce ca nu sunt bani la buget, ii mai dam acum pe procese din care nu castigam financiar. ma rog, spiritual, dar si asta e discutabil. am tb multa, de aceea nu am mai revenit.


 239. 239
  Nora:

  Ni se vântură prin minte un scenariu, mie şi unei colege. Cum l-ar aduce pe Brâncuşi la Târgu-Jiu, ar trânti un mausoleu acoperit de marmură şi lumini laser, ar veni şi un sobor de popi să sfinţească, iar pe Masa Tăcerii s-ar întinde un praznic. De Crăciun, Coloana ar putea fi transformată în cel mai înalt brad din Europa şi ar putea fi frumos decorată cu crenguţe de brad şi globuleţe vesel colorate ca să se binedispună localnicii că şi-aşa sunt amărâţi. La tarabe s-ar vinde domnişoare Pogany în miniatură cu leduri în bărbie şi păsări cărora li se fâlfâie.

  Mă rog, delir matinal. 😀


 240. 240
  Jasmine:

  😀 asa nora


 241. 241
  Jasmine:

  si poporul inchinandu-se la moastele lu’ brancusi


 242. 242
  Nora:

  Aţi văzut luminile de pe Magheru? 😀


 243. 243

  ei, ne mai alintăm şi noi cu politichia asta, Ana, nu ne propunem să schimbăm lumea. 🙄

  oricum rămîne fiecare ferm la propriile convingeri, vezi bine. aşa că nu facem nimănui niciun rău. 😉


 244. 244

 245. 245
  Raj lt.rez.:

  Ba facem rau, Dra Val. Ce educatiune politica ii dam juniorului, care se apropie vertiginos de majorat ? Domnisorule Junior: nu va luati dupe unii dupacilea ! Vor sa va impuie capu u aiureli. M-am razgandit. Nul mai vreau pe DD. Asta vrea sasi puie dintzii din banii poporului. Mai bine Jiji.Are toti dintii scrasnitori, are costume, maibah cu tot cu ranga din dotare, oi mandre si cornute


 246. 246
  Raj lt.rez.:

  Dra Val: aveti teracota, godin sau calorinfere ?


 247. 247
  Raj lt.rez.:

  Drei Nora i se vantura… Daca ni sar vantura la toti, tara asta nar mai progresa. Mie nu mi se vantura. La mine sta batz…


 248. 248

  adică le facem un mare bine juniorilor învăţîndu-i să voteze, cînd le-o veni vremea, pe vreun Jiji, nu, domnu lt. rez. Raj? 🙄


 249. 249
  Raj lt.rez.:

  Dra Val: io sunt exemplu de cum nu trebe sa voteze juniorul. Toti sunt Jiji, Dra Val. Unii cu staif. Asta-i deosebeste. Sau dv. chiar credeti ca, USL-ul sau ARD-ul vor face treaba ? Ati uitat cu cata patima l-ati sustinut pe Constantinescu, apoi pe Basescu, la primul mandat ? Trebuia de la inceput ca Romania sa fie regat, MS Regele Mihai I sa fie repus imediat in drepturi. A urmat Iliescu cu mineriadele aferente, urmate de Tg.Mures, apoi alte mineriade. Am uitat de cadavrele dezgropate de la Timisoara. Mai tarziu, cand am intrat in UE tiganii nostri au navalit in veste. Toate acestea au ingrozit Europa. Daca in 90 in loc de jijii de la urne, ar fi votat ionratzii, alta ar fi fost situatia.


 250. 250
  Raj lt.rez.:

  N-am amintit de d-l Coposu. Asa-s eu, uit esentialul.


 251. 251
  Jaco Pastorul:

  Continuand sirul dilemelor Andreei, nici eu nu pot sa inteleg cum unul care l-a votat pe Ratiu in 90 poate acum sa voteze usl-ul. Si de ce crezi ca Merkel ar fi curva? Stii ceva, sau te bazezi pe zvonuri?


 252. 252

  nu vedeţi paralela, domnu lt. rez. Raj? acum poporul votează fix ca în `90. şi-a adus aminte ce-a realizat atunci, i-a plăcut şi mai vrea o dată. sau de mai multe ori, cine ştie? 🙄


 253. 253
  Nora:

  Nu ştiu de ce vă omorâţi să-l contraziceţi pe Raj. Ca şi cum ar fi făcut el vreodată o singură afirmaţie care poate fi luată în serios.


 254. 254

  şi mie îmi place ideea de monarhie, domnu lt. rez. Raj, dar aplicarea ei la noi este o utopie.

  la actuala clasă politică şi mai ales la ce parlament o să avem fix asta ne-ar mai lipsi. o monarhie cu rol strict decorativ. am trăi sub o dictatură parlamentară legitimată de o coroană lucitoare bună doar de luat ochii prin strălucire şi fast.


 255. 255
  Jaco Pastorul:

  sectorul 1 deputat: Gabriel Biris.


 256. 256
  ...turmentat.....:

  ….raj….intreaba l te rog pe jaco….
  daca as putea sau nu …sa votez cu….
  talharul de basescu si piratii lui…..
  chiar nu a inteles aluzia …
  la …liiceanu…si reverenta fata de blandiana?


 257. 257
  Nora:

  Turmentatule, adună-te puţin şi reformulează.


 258. 258
  Jaco Pastorul:

  Bă copile, ce dracu’mă, nu te-ai mai trezit de azi dimineata? Bea si tu o ţîră de zamă de varză, că trece, sau şi mai bine un deţ de palincă, doar cui pe cui să scoate!
  No, sigur ca poţi sa-l votezi pe Basescu, numa că trăbă să-l cauţi cam mult pe liste. (am vorbit ardeleneşte, că ăsta-i de-al meu)


 259. 259
  Nora:

  😆 Lasă-l, Jaco, ai răbdare, omul chiar o crede că acum candidează Băsescu la al treilea mandat. Unii îşi revin greu şi se prind şi mai greu.


 260. 260

  Nora, se ia omul după afişele electorale, ce-ai cu el? aşa scrie pe unele: dacă-l votezi pe X, îl votezi pe Băsescu.


 261. 261
  Nora:

  N-am nimic, Val_one. Fiecare cu lecturile lui.


 262. 262
  andreea:

  ăsta cine mai e??!

  Nu e nimeni afară: lasă să-mi intre aici toţi nebunii, toţi beţivii!… Trimite-l, dă-i drumul… e ameţit de tot…


 263. 263
  Danny:

  Aici e sectiunea „politica”? Ma distrati toate, iar Valonash, cel mai mult. Imi place de cea mica, are idei originale, este activa, stie si cum s-a votat in ’90, desi ea avea 5 anisori.


 264. 264
  Nora:

  Avea trei anişori atunci. Dar e dată naibii, ce să-i faci!


 265. 265

  CE FACEM?!!! TE DISTRĂM???!!! 👿


 266. 266
  Nora:

  Şi să ştii că am vorbit odată noi două, m-a uimit Val_one ce memorie are! Ştie tot ce-a fost atunci, e în stare să-ţi citeze cuvânt cu cuvânt discursul lui Iliescu când cu minerii. E excepţională!


 267. 267
  costelus:

  Uite asta e un alt motiv sa nu sustin ARD: nici ei nu au dorit simplificarea procedurilor pentru candidaturile independente. Au avut o majoritate la un moment dat. Nici o deosebire la acest aspect fata de USL.


 268. 268
  Nora:

  Lasă, Andreea, zi merci că nu-l mai excităm. Deşi de la atâta vorbit de gecile alea…. naiba ştie! 😆


 269. 269

  păi da, că a trebuit să-l ascult de vreo trei ori la televizor. 😈


 270. 270
  Danny:

  Cu atat mai mult, e data naibii, asta imi place la ea. La 26 ani, are serioase cunostinte de politica, istorie, mentalitati, in ciuda faptului ca, tinerii de seama ei, sunt total paraleli cu viata in general, nu numai cu politica. La tinerii de azi, numai fitze, masini straine, femei si basini in cap. A, si ce e mai rai, obisnuiti ca acestea sa fie obtinute cu munca prea putina, daca se poate, deloc, sa le pice din cer sau de la babaci. Acesta e lucrul cel mai grav.


 271. 271
  Nora:

  Of, sărăcuţa de tine. Îi mai ţin şi eu minte de la revoluţie pe Iliescu, Roman şi Caramitru, dar na, eram mai mare.


 272. 272
  Nora:

  Costeluş, mai lasă-ne. Pentru fiecare motiv de-ăsta, îţi găsesc alte zece contra USL. Cu greutăţi diferite. Nu e cazul să-mi înşiri hibele ARD, le ştiu mai bine ca tine.


 273. 273
  Danny:

  Valonash, ce studiezi, draga mea? Pentru 26 ani esti foarte buna, la fel si Nora pentru 31 ani. Uitasem, sa-i fie rusine papagalului cosian, care, la 51 ani, o injura de mama focului pe Valonash pentru cunostintele ei, cat si pentru optiunea ei politica. Idem si la Nora. Pun pariu ca la 26, respectiv 31 ani, Cosa nu avea nimic in cap. Acum se da rotund cu fizica lui, in lipsa de alte discutii pe platforma.


 274. 274
  Danny:

  Ha, ha, ha, Andreea, ti-am adus aminte cumva de cuvantul distractie?


 275. 275
  Danny:

  Stii ce-mi mai place la tine, Valonash? Atunci cand te uiti pe gaura cheii, cand deschizi usa pe furis si fugi cand ai fost vazuta de vreun fioros. Nu mai fi timida si inchide usa dupa tine mereu. In rest, astept sa te intalnesc.


 276. 276

 277. 277
  Danny:

  A, si atunci cand faci pe smechera. Iti sta bine. Nu te face ca nu pricepi.


 278. 278
  Danny:

  Am fost in campanie cu o fata de 28 ani, frumoasa, dar prostuta, in schimb, cu figuri de koka, „balarii” in cap si prea puerila pentru varsta ei. Cum o fi aratand, Valonash, la 26 ani…………… vorbind si miscandu-se? Nu conteaza unde, doar sa se miste.


 279. 279

 280. 280
  Nora:

  Val_one este o patinatoare desăvârşită. Nici nu visezi tu, Danny, ce bine se mişcă ea.


 281. 281

  da’ şi eu sînt o patintoare desăvîrşită!!!

  mă rog, mai am una-alta de săvîrşit, dar în general…


 282. 282
  Danny:

  Imi inchipui ca se misca bine pe patine si nu numai. Uite ce smecherica este ea, se face ca nu pricepe nimic, se mira tot timpul. Si tacerea este un raspuns. Valonash, mai zi si tu ceva.

  Nora, esti pe la vreo sectie de votare? Stii de ce m-am bagat in toate astea, Nora? Hai sa va spun. Pentru a observa direct, pentru a cunoaste si pentru a scrie. Cu alte cuvinte, am cules informatii de pe teren, pentru a sti ce am de facut in viitor.


 283. 283

  cînd ne luăm la întrecere, Andreea? 🙄


 284. 284
  Nora:

  Eu? Bineînţeles. Sunt la 3.
  Foarte bine ai gândit, foarte înţelept.

  Andreea: 😛


 285. 285

  nu mai zic nimic, Danny, că m-am cam emoţionat. 🙄


 286. 286
  Danny:

  Esti la sectia de votare nr. 3?


 287. 287
  Danny:

  Te simt, Valonash, ca te-ai emotionat. Sper ca emotiile tale sa fie pozitive. Te vreau putin mai indrazneata.

  La 17 ani am pus prima data patinele in picioare. Tot timpul eram in patru labe pe gheata, de remarcat faptul ca ma aflam mereu in centru. As dori sa ma intrec si eu cu voi pe patine.


 288. 288
  Nora:

  Nu, la 3 secţii. Mă deplasez cu un scuter roz cu buline de la una la alta.

  Daaa, e foarte emoţionată val_one.


 289. 289
  costelus:

  Exista patinoare in Bucuresti? Sau pe strazi, cind se sparge o conducta?


 290. 290
  Danny:

  Ai cauciucuri de iarna la scuter? Probabil duci de mancare la sectiile de votare. Ai grija sa nu aluneci cu scuterul. La tine totul e cu buline. Si mancarea la fel, prezinta buline roz.


 291. 291

  bleeeeeeeeaaaaaaaaaaah!!


 292. 292
  Danny:

  Costelush, nu te baga in seama cu Valonash. Patinoare exista numai in Iasi pe Prut.


 293. 293
  Danny:

  Andreea? Ti s-a aplecat? Vomiti rau? Zi-i lui Verzel sa-ti dea zeama de varza rosie.


 294. 294
  Nora:

  Există chiar mai multe, Costeluş.

  Danny: Da, livrez pizza. Şi citronadă. E importantă vitamina C, acum pe frigul ăsta.


 295. 295
  Danny:

  Misto! In cazul asta, sa-ti dau nr. sectiei mele de votare si sa-mi aduci si mie, macar la pranz, pizza.


 296. 296
  Danny:

  Citronada? N-am mai auzit de cuvantul asta de pe vremea lui Ceasca. Cred c-a si disparut din vocabular, nu numai de pe piata. As prefera, daca se poate, braga?


 297. 297
  Danny:

  Gata, fetelor. V-a venit ora de somn. Bucurati-va! Pana la 22.15 aveti pauza.


 298. 298
  Nora:

  N-avem bragă. Doar citronadă.


 299. 299
  Raj lt.rez.:

  Io fac pluta pe cacat………… Domnu Danny: am onoarea ! ………. Domnisoru Junior: Pe forumul asta, toti is naspa, in afara de mine.


 300. 300
  Raj lt.rez.:

  … si de mama ta


 301. 301
  Raj lt.rez.:

  Domnu Jaco: ia citeste matale mai bine postarea aia in care am zis io ca madam Mercal ii curva. Ardelenii astia matz spart pe mine…


 302. 302
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea: Juniorul vrea lunar adidasi noi ? Ca adolescentii astia is cam adidashoshi. Fimea vrea de firma. Cartofi prajiti cu ou, zilnic, nasha ? Pizza, hot doage, macdonalduri, nu ? Generatia asta ma faceti sa ma dau cu capu de pereti…


 303. 303
  Raj lt.rez.:

  apa de la giveta, ca cola contine zaar


 304. 304
  Costelus:

  Uite o alta chestie: daca PDL ar fi vrut mai multe voturi, de ce n-au impins-o pe Macovei si pe altii sa faca un alt partid? Mergeau cu doua partide la alegeri, eventual se aliau dupa aia. Asa i-au inghitit pe MRU si pe altii, desi stiau ca nu vor cistiga nimic din asta: ura fata de PDL e imensa, datorata mai ales taierilor de salarii. Asta e, in opinia mea PDL a spus clar ca nu are nevoie de votul meu sau al altor nehotariti dar care nu suporta comunistii. Foarte bine, mult succes!


 305. 305
  Raj lt.rez.:

  Dra Val: Aveti placi de vinil ? Dar patefon ?


 306. 306

  Juniorul nu mi-a cerut niciodată nimic.


 307. 307
  Raj lt.rez.:

  Imi place bteonul lui Macovei……….. Dna Andreea: aveti aspirator din ala cu apa ?


 308. 308

  nu, Raj, nu am. altceva?


 309. 309
  Raj lt.rez.:

  Opa ! Latz conceput cun extraterestru ?


 310. 310

  domnu lt. rez. Raj, forma corectă la plural este hoţi dogi.

  iar antichităţi d-alea nu am. 🙄


 311. 311

  aşa e el. în schimb, îmi cere fiică-mea, cu vîrf şi îndesat.


 312. 312
  Raj lt.rez.:

  alceva nimic, dna Andreea. Stiti doar ca nu-mi place sa pisez omul la cap. Raj are samtzu masurii, educatiune, educatiune monarhista , inca de la varsta de 5 ani


 313. 313
  Raj lt.rez.:

  hotzi dogi, scuzati… mai gresesc si eu. …….Sunteti blonda naturel, Dra Andreea ? Nu vreau sa insinuez nica……….. Dna Nora e adracu in poza aia roscata


 314. 314
  Raj lt.rez.:

  Pardon, dra Val


 315. 315
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea; ziua si suta zilnic, la copii? Vreau sa zic suta la scoala, ca dupaamiaza mai trebe niscaiva marafeti. Generatia asta ma face sa ma dau cu capu de ghiveta dnei Ana. Aia care a reparato stalatoru mai acu doua luni


 316. 316
  Raj lt.rez.:

  Domnu Danny: ai dv. copii, cat bani vor zilnic ?


 317. 317
  Nora:

  Costeluş, respiră niţel. MRU a făcut partid, Forţa Civică îi zice. Vezi, habar n-aveai.
  Bine, nu vota, dar mai lasă-mă dracu’!


 318. 318
  Raj lt.rez.:

  Dra Val nare antichitati acasa. Poate o lua vro antichitate cand so marita. Unu dala bogat, dupa care sio lua un aman tener. Asas fetele dan ziua de az. Are dreptati domnu Danny. Stie mnealui ce stie…


 319. 319

  ba am nişte antichităţi, domnu lt. rez. Raj, scuze. cărţi. 🙄


 320. 320
  Raj lt.rez.:

  Dna Nora, daca va lasa Costel, pot sa va iau io de odihnita ? Locuiti cu parintii ? Sunteti groaznica la volan ca nevastamea ?


 321. 321

 322. 322
  Costelus:

  A facut partid si l-a aruncat in PDL. Nu inteleg ce rost a mai avut efortul 😀


 323. 323
  Raj lt.rez.:

  Dra Val, cand auz de carti, imi vine sa scot pistolu. Io nu mai joc carti de 15 ani……………. Dna Nora, un nu hotarat ? sau doar asa…


 324. 324
  Raj lt.rez.:

  Dna Andreea: taiati porcu de Craciun ?


 325. 325
  Costelus:

  Ce-ar fi sa jucam niste carti?


 326. 326
  Costelus:

  Nu porcu ma, degetu 😀 😀


 327. 327
  Raj lt.rez.:

  ei degetu… sa nu zic vorba aia


 328. 328
  Nora:

  Costeluş: ce dracu’ să facă cu el? Dacă n-ar fi trecut pragul de intrat în Parlament? De ce să rupă în două electoratul de dreapta, aşa firav cum e? ARD a fost singura variantă.
  Nu-ţi mai răspund la nimic. Am o groază de treabă şi cu tine nu fac decât să mă umplu de draci.


 329. 329
  Costelus:

  Pentru a incerca sa cistige electorat de dreapta care nu vine la urne! Nimic nu e sigur, dar miza era asa de mare incit merita incercat. La o adica, ce avea de pierdut? Asa, intra ARD in Parlament, si? Vor face figuratie (stai sa vezi cum trec jumatate din parlamentari la USL, la ciolan).


 330. 330
  Nora:

  Cum am zis, nu mai răspund.


 331. 331
  Costelus:

  Nu te judec. Iti inteleg motivele, stiu ca asa pare, raul cel mai mic etc. Nici pomeneala sa cred ca decizia ta e neinspirata. Dar ia zi: mai sint multi ca mine? Ceva ceva parca-mi spune ca sint destui care nu merg la vot dezamagiti fiind de prestatia jalnica a ARD.


 332. 332
  Nora:

  În primul rând, cred că nu merg ăia care nu merg niciodată. Orice ar fi. Dezinformaţii, dezinteresaţii. Ăştia care ar fi votat în mod normal ARD, merg totuşi. De groază, dar merg. Şi eu sunt dezamăgită, dar frica bate dezamăgirea. Na, asta e!


 333. 333
  Costelus:

  Asa-i, n-am votat niciodata. As fi vrut eu in ’96, da’ eram prea mic. Macar am sperat atunci si m-am bucurat ca a iesit cine a iesit. Mi-a trecut insa in citeva luni.

  Am inteles ca totul e o farsa, ca doar nu era prost Iliescu sa predea puterea daca se apuca CDR sa ancheteze revolutia. Si drept sa spun, de-atunci nici nu prea imi mai pasa. Mi-am dat seama ca in Romania inca nu a fost o revolutie anti-comunista.


 334. 334
  Nora:

  Tiii, că dăştept mai eşti!


 335. 335

 336. 336
  costelus:

  Tii, da’ ce dulcica esti!


 337. 337
  ...turmentat.....:

  …hc…eu …eu cu cine votez?…


 338. 338
  ...turmentat.....:

  …MONARHIA…SALVEAZA ROMANIA…
  ….MONARHIA….SALVEAZA ROMANIA….
  …MONARHIA…SALVEAZA ROMANIA….


 339. 339
  ...turmentat.....:

  ….daca va spune ceva …
  piata universitatii….


 340. 340
  ...turmentat.....:

  ….UNDE E DREAPTA?….
  pdl e dreapta?….
  …berceanu….videanu…
  ….mru….udrea….gaozarul flotei…
  sunt dreapta?
  …sa fim seriosi….macovei?…haida…de…
  ….toti….absolut toti…
  sunt emanatia lui iliescu….care conduce de
  fapt….diabolic din 90….
  toti sunt zamisliti de el…
  …se rasucesc…bratianu si iuliu maniu….
  se rasucesc…….


 341. 341
  ...turmentat.....:

  …unde sunt intelectualii?….
  …ghici….ghici…cine a scris in 92
  …apel catre lichele…?
  ghici…ghici ce a facut apoi?
  ghici?
  …pai cand te numesti liiceanu…
  te pretezi la asta?
  ……se rasuceste noica….


 342. 342
  ...turmentat.....:

  …un popor care a dat lumii pe
  ….maiorescu , titulescu , iorga….
  …un popor care a dat lumii pe
  eminescu , blaga , barbu…
  …un popor care a dat universului pe
  ….nichita stanescu…
  ………..un astfel de popor e un popor de prosti?


 343. 343
  ...turmentat.....:

  ….scuze ca v am deranjat….
  am aterizat pe aici ….in cautarea
  anei…
  …a …anei barton…nu a
  anei blandiana…pentru blandiana timp de 4 luni am mers in piata universitatii…
  …scuze ca nu m am putut abtine
  cand am vazut ce comentarii fac
  niste oameni intelecti….
  …multumesc pentru raceala….
  ….dezamagire …val_
  credeam ca esti tanara….
  ….scuze…nu va mai deranjez….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *