Mama, mama…

Ape cad necontenit, de mama mi-am amintit,

Cât cuprinzi cu ochii în vale, prin livada de migdale

Gânduri, paşii merg agale, pe bătătorita cale!

Ştiam că este aici, o căsuţă de chirpici

Pe prispă doi licurici, doi ochişori frumoşi şi mici,

Dar brăduţul din pridvor, cu parfumul lui, izvor

Acum e cu vârfu-n nor, anii au trecut în zbor!

Grădina cândva înflorită, cu dragoste a fost stropită

Acum e părăginită, de nimeni nu e iubită,

Crinii ce-au lăsat amprente, nu lasă umbre pe perete

Nu ies din sol siluete, bondari nu fac piruete!

Iepuraşii din zăvoi, nu se aleargă prin trifoi

Nu duc lipsă de nevoi, ce ne frământă pe noi?

…Mama mea în cer plecată, tare eşti îndepărtată

De te-aş vedea măcar o dată, ochii, mâna sărutată…

N-am cum să ascund suferinţa şi de multe ori aş dori să zbor peste mări şi oceane doar ca să ofer o floare la căpătâiul mamei mele! Ea însăşi fiind o floare, unică şi iubitoare!

Azi, în astă zi de Mai, văzut-ai ziua lumina vieţii, dar ca pe un cadou, curând cea a „Copilului” ai ales să pleci în rai… voi ajunge şi eu vreodată acolo?

PS. Sunt f. sensibilă în jurul lui mai, iunie, pentru că este acea perioadă când mama mea a preferat să se întoarcă în România, să îşi dea obştescul firesc… singură… fără copil ori nepoţi… ah,şi cât am insistat să rămână în America, dar nu a vrut nici în ruptul capului…

Sursa foto: sxc.hu.

200 comentarii la “Mama, mama…


 1. 1

  Seva, sper să-ţi placă poza.


 2. 2
  Nora&1Q:

  Seara!
  Am intrat ca bou`..
  D-na Seva, să-mi iertaţi ţinuta nepotrivită! Niciodată nu m-am priceput să spun vorbe frumoase, potrivite momentului.

  Nora, am plantat un episod ridicol. Ce-o zice Joiana? Să încetez?


 3. 3

  1Q, cred că va fi încântată Joiana. Mai ales că te-ai aplecat şi asupra necuvântătoarelor… 😛


 4. 4
  Nora&1Q:

  Ai lav şi milk! eand ior uărds..


 5. 5
  Jasmine:

  Ce cuvinte frumoase, Seva, in amintirea mamei 🙂


 6. 6
  Seva Tudose:

  Jasmine

  mulțumesc frumos ! Da….mă bucur și atunci cand o visez,pe mama mea ! Îi mulțumesc lui Dumnezeu,că mi-a adus-o în vis…Of,Doamne ce mult o doresc !


 7. 7
  Seva Tudose:

  Nora,

  nici că puteam alege mai frumos ca tine ! Ah,ce frumoși trandafiri,o melodie ! Mersi !


 8. 8
  Costeluş:

  http://www.nytimes.com/2013/04/18/world/europe/more-children-in-greece-start-to-go-hungry.html

  Realitatea e putin dincolo de imaginatie. Ii admir pe politicienii greci insa pentru curajul de a nu micsora taxele, chiar si acum, cind economia e aproape moarta.


 9. 9

 10. 10
  Raj:

  Cu drag si eu, Dna Seva


 11. 11
  Seva Tudose:

  Locuri care as dori sa le vizitez inainte de a face eterna deplasare obligatorie din aceasta lume 😉

  cel putin cateva din ele 8)


 12. 12

  Frumos, Seva. 😀
  De copacii ăia curbaţi din Polonia nici nu ştiam.


 13. 13
  Seva Tudose:

  Cum fac documentare unde sa ma duc in vara asta in vacanta,uite ce-am gasit ! Lista cu cele 20 de locuri ale celor mai frumoase din lume ! Daaar surpriza placuta,muzica naiului,a lui Gheorghe Zamfir ! 😆

  http://www.youtube.com/watch?v=6htQ86tQTHg


 14. 14
  Edle:

  Mmm, Tailanda! Maine as pleca! 🙄


 15. 15
  Seva Tudose:

  Edle,

  vaaai,stai asa sa iti spun una: cred ca doar in treacat am mentionat ca fiul meu care a ramas cu 2 copii de la o americanca,si el este in drepturile de custodie a copiilor,deja s-au divortat….

  si prietena lui de acum este o tailandeza 😀 Fiul meu are ganduri serioase cu aceasta fata.Desigur s-a adus vorba si de o mica nunta in America,ptr.noi, astia romani si americani,si o alta in Tailanda ptr.rudele fetei !

  Deci eu ca soacra mare,cum sa fiu lipsita din Tailanda 😆


 16. 16

  La o nuntă în Tailanda, m-aş duce şi eu. 😀


 17. 17
  andreea:

  nu cred că seamănă deloc cu nunţile de pe aici. cine ştie ce ciudăţenii de obiceiuri mai sînt şi pe acolo. nu sînt budişti?


 18. 18

  Păi, tocmai de aia. 😀


 19. 19
  Edle:

  Sigur, nu se poate ca tocmai tu sa lipsesti de-acolo, Seva. 🙂

  Aici ploua incontinuu. Am fost ieri in oras, m-am speriat. Mainul e aproape pe trotuare. De satele din jur nici nu mai spun, mai toate strazile sunt sub apa. 🙁


 20. 20

  Of. 🙁 Şi la voi e la fel de rău, Edle?


 21. 21
  gelu odagiu:

  elelenaaaaaa, pe unde umbliiiii?


 22. 22

 23. 23
  Edle:

  E jale. Noi suntem oarecum protejati, ca suntem inconjurati de dealuri, doar cateva gradini si un restaurant de pe malul raului sunt afectate, dar mai in jos totul e inundat. Semnele de circulatie de pe strazile de langa Main nici nu se mai vad. Si nu se mai opreste ploaaaaiaaaa!


 24. 24
  Costeluş:

  Nora, La multi ani, da sa te pup! 😀


 25. 25
  Seva Tudose:

  Gelu #22

  care-i figura cu clip-ul asta 🙄 curge,curge vinul dar niciodata paharul nu se umple,mesajul este ca…. 🙄
  si da,bucuroasa de revedere ! Elena esti tu ? ❓


 26. 26
  Seva Tudose:

  Gata,respir usurata ! Dupa ce s-a sculat de la 6 dimineata,la 12:30 a luat avionul spre Londra,cam 3:30 ore,ca acolo sa auda ca zborul spre USA a fost anulat…ajuns la New York fara a lua conectia/zborul,alt avion catre destinatia finala,orasul nostru,inchiriind o masina,si a condus 7 ore…

  acum bietul de el e frant,mort de oboseala…toate numai sa isi vada tara-muma natala,scumpa Romania 😀
  cam 2 zile de calatorie,cu diferentele fusului orar !

  si eu una ma rugam lui Iisus Cristos,sa aibe grija de avionul respectiv,care de fapt nici nu a plecat de la sol(British Airways) 😆


 27. 27
  Seva Tudose:

  Cum azi 1 iunie se implinesc 17 ani…draga mea mama,iti ofer ( prin internet 😆 ) cei mai frumosi trandafiri din lume !

  http://www.youtube.com/watch?v=gasZ7r2CM7k


 28. 28
  gelu odagiu:

  Sevuto,

  beau non-stop si alerg dupa nebuna asta de elena, sa o aduc pe calea cea buna. Ea zice ca centura e calea cea mai buna, ca deaia vin pe acolo numai masini bengoase. Credeam ca este pe aici si am trecut asa, repede.

  Acum sa nu crezi ca sunt vreun betiv. Am un vecin de cartier care bea apa de la robinet si pentru ca o poate bea la orice ora a numit-o „non-stop”


 29. 29

  Seva, cum mai e mama soţului tău?
  Bine c-a ajuns teafăr. 🙂


 30. 30

  Edle, trist. Au dat şi pe aici avertismente de inundaţii, sper să nu fie la fel de grave ca acolo.


 31. 31

 32. 32

  Mă plictisesc în casă, n-am stare, spăl cireşe şi le aranjez frumos în castronaşe, fără codiţe, mai am puţin şi le scot şi sâmburii. 😀 Căpşunele le-am lăsat cu frunzuliţe ca să ai de ce le apuca.

  Andreea, am fost ieri la Obor în piaţă, după muuuult timp. Ce inflaţie de roşii mutant, de-alea ţuguiate pe toate părţile parcă.


 33. 33
  Costeluş:

  Te plictisesti? Hai sa ne batem!


 34. 34
  Costeluş:

  Hai! 🙁


 35. 35
  Nastasia:

  La mine nu mai plouă, dar tot mi-e urât, că mă ţin de marginile toboganului, să nu ajung prea repede jos, în mocirla viitorului meu psiho-social, după cum se exprima monoparentalul cândva, îngrijorat de perspectivele mele post-pensionare. Acum un an, când am comis-o anticipat, îmi era prea rău ca să merg mai departe. Apoi a venit tevatura cu casa, şantierul şi tot balamucul. Acum, gata. Şi mă trezesc legumă ofilită şi nefolositoare şi nu-mi vine să cred că n-am niciun rost şi că asta va fi cât va mai fi. Nu-mi ajunge „acum ai timp să citeşti, dezleagă rebus, tricotează, plimbă-te în livadă”. Aiurea! Mi-e dor de deadline-uri, de proiecte, de şedinţe idioate, de telefoane cu ” scoate-mă din rahat, mi-au cerut ăştia o situaţie întortocheată, trebuie urgent..pooţi?” Şi să pot, chiar dacă stau peste program. Şi-mi mai e dor de mare, de marea mea, aia care mă ştie de când lumea şi la care -- cică -- nu mai am voie să merg. M-aş bălăci până mi s-ar încreţi pielea asta scofâlcită, ba chiar aş trage o duşcă din apa aia minunată. Să-mi intre şi în nas şi să mă pocnească valurile. Măcar o dată, până a nu muri.
  Am luat-o razna, da’ voi pricepeţi.


 36. 36

  Pricepem, Nastasia. 🙁
  O escapadă de o zi, două la mare ar fi aşa grav?


 37. 37

  Şi da, ştiu cum e şi cu falsele alea consolări, pe care ţi le spun toţi şi pe care poate le-ai spus şi tu cândva cuiva aflat într-o situaţie similară. Nu ajută la nimic, doar timpul, poate, să mai rotunjească şi să mai îmblânzească din acute.


 38. 38
  Costeluş:

  Am mers odata pe munte cu un mos pe la 90 de anisori. Da, 90. Spunea ca, in fiecare cind se scoala dimineata se gindeste: „am mai cistigat o zi!”. Si atit, zicea ca la altceva nu se poate gindi si oricum nu ar avea rost.

  Nora, hai sa te pup, asa rea cum esti tu!


 39. 39
  Costeluş:

  Pff, m-o blestemat Nora, ce grea e limba romana!


 40. 40
  Nastasia:

  N-ar fi grav.Chiar aş comite-o. Nu restricţiile medicale mă reţin, doar nici să fumez n-am voie, şi n-am încetat nicio clipă, deşi mă ceartă toată lumea pentru asta. A devenit complicat pentru că nu mai sunt sigură pe mine deloc, din te-miri-ce mi se face rău şi nu ştiu niciodată până unde merge răul ăsta. Drumul e lung cu orice l-ai face, mai puţin cu avionul, dar nu mă mai încumet să zbor. Să merg singură, mi-ar fi groază acum. Să merg cu cineva, mă tem să nu-i fac probleme. Mi-e tare silă de starea asta, nu seamănă deloc cu ce ştiam eu că sunt. Copilu’ zice că mă duce el, dar mi-e frică, lua-o-ar dracu de frică!


 41. 41

  Dacă zice copilu’ că te duce, înseamnă că ştie el ce zice. Din ce spui tu despre el, pare responsabil şi, mai important, „păsător”. Altfel, cred că ar fi el mai înfricoşat decât tine.


 42. 42
  Costeluş:

  Costelus e lau tale.

  Hai c-o sterg atunci.


 43. 43
  Edle:

  Du-te, Nastasia, cum sa nu te duci? Doar nu trebuie neaparat sa stai la plaja, ca banuiesc ca la asta se refera restrictia. Si eu ma ascund mereu de soare, dar stiu ca n-as putea rezista fara sa vad marea.


 44. 44
  Seva Tudose:

  Nora#29

  multumesc ptr.intrebare.Da,soacra mea este din ce in ce mai rau,numai merge,trebuie schimbata de ‘scutece 😥 I se da apa cu lingurita in gura…mai bine ar lua-o Dumnezeu,decat asa o viata…Sandu mi-a spus ca nu crede ca o mai duce mult…deh,are 90 de ani !


 45. 45
  Seva Tudose:

  Nastasia,

  uite ce iti spun eu,frica o treci tot prin frica !

  Ce vreau sa spun este asa:cand ma urc in avion,imi palpita inima efectiv,dar atunci cand vad in avion o mamica cu un copil mic in brate…Dumnezeu stie ce face !
  Daca este sa fie,va fi oriunde,in cer(zbor de avion)masina,tren,caruta,bicicleta,pe strada ori in pat 😀

  eu una d-abia astept ,lucrez in cadrul scolilor si pe 12 iunie va fi ultima mea zi de lucru si voi fi in vacanta mare pana la inceputul anului scolar…planuri sa ma duc …

  in multe croaziere,tari,orase, m-am dus cu sotul,in altele cu copii dar in multe m-am dus singura ! 😀


 46. 46
  Seva Tudose:

  Stiu ca nu e bine sa dai sfaturi ori sa mustrezi pe cineva cand fumeaza,eu am fost fumatoare infocata rau dar m-am lasat din 2006 dupa 25 de ani …numai cu o vointa de fier care va porni de la tine,vei trece peste orice obstacol,trebuie sa te autostimulezi !


 47. 47
  Seva Tudose:

  Nora,

  cum draga te plictisesti in casa ? Cu televizor si internet poti calatori,viziona spectacole,filme,drumetii…o gramada 😀


 48. 48
  Seva Tudose:

  Nora,

  si imi lasa in gura apa cand ai vorbit de cirese,desigur sunt si aici,dar Sandu a pus in valiza o sticla de „afinata” din Romania si cum valiza lui s-a pierdut intre Otopeni,Londra,New York…ramane sa ne fie adusa acasa prin UPS 😀


 49. 49
  Nastasia:

  Seva, mie nu mi-e frică de avion, mi-e groază să nu mi se facă rău şi să pun oamenii să treacă prin tevatura aia cu chemat doctor, cărat baba leşinată etc. De asta mi-e groază de când am devenit bolnav profesionist. Că nu mai sunt sigură pe mine. Poate să treacă mult timp şi să n-am nici pe dracu, şi dintr-odată mă apucă şi stric cheful şi programul altora. E un fel de jenă, dracu ştie ce e.


 50. 50
  Costeluş:

  Eu zic ca exista destui care inteleg ca si baba lesinata asa cum spui tu e parte din viata si nu-i vina ei ca lesina.

  Scuze, Nora, c-am intrat, spusei c-o sterg pe ziua de azi.


 51. 51
  Nastasia:

  E de înţeles, dar de evitat. Baba leşinată e inoportună, oricât de bun samaritean ai fi. Probabil greşesc, dar aşa simt acum. Am fost cu fiu-meu la cumpărături. Abia intrasem, şi a început să nu fie în regulă. Ameţeli, rahaturi. I-am spus că trebuie să ieşim imediat, cât mă mai ţin puterile. Mă gândeam că ar fi groaznic pentru el să se trezească la dracu’n praznic, cu un coş plin de cumpărături şi cu mă-sa lată pe jos. I-am stricat ziua, planurile, tot.


 52. 52

  Costeluş, mai termină dracu’. Nu te goneşte nimeni, doar că eu nu vorbesc cu tine. Că n-am chef. Punct. Deci, încetează cu miorlăielile, încetează cu dramele, nu te-a dat nimeni afară, eşti liber să vorbeşti cu ceilalţi, să faci ce vrei etc. Scuteşte-mă!

  Seva, altul era baiul, că aveam planuri de ieşit pe afară. 😀

  Nastasia, 🙁


 53. 53
  Nastasia:

  Ei, m-oi descurca eu cumva şi cu mizeriile astea. Acu’ mă necăjesc că s-a dus dracului marea Aral şi eu habar n-am avut. Parc-o aud pe profa de geografie, odihnească-se în pace, cum ne zicea de Amu Daria şi Sâr Daria, cum se varsă ele în Aral. Şi-acuma s-a dus pe pustii, biata măricică.


 54. 54
  Costeluş:

  Mai tin minte de cind eram si mic si urit de un vinzator la un magazin de carne care isi intimpina „clientii” cu: „poftiti, alegeti ce doriti!”. Inauntru, normal, galantarele erau goale, doar din cind in cind mai bagau citiva adidasi de porc.

  Daria vine acusica, ai sa vezi. 😀


 55. 55
  Nastasia:

  Dacă nu umple la loc Aralul, degeaba vine. Bună dimineaţa.


 56. 56

 57. 57
  Nastasia:

  Da, partea de nord, dar restul? Acum m-a apucat dorul şi de lacurile de la Dunăre, alea asanate de mult şi bine. Când am făcut prima dată geografia României, în clasa a IV-a, cred, învăţătoarea ne punea să desenăm harta şi ştiu precis că am desenat şi lacurile acelea. Nu-mi amintesc cum le chema pe toate, doar de Greaca şi Potelu mai ştiu. Apoi au dispărut şi eu le jelesc acuma, dracu ştie ce impulsuri nostalgic-ecologiste mă îmboldesc.


 58. 58

  Suntem o specie ciudată.


 59. 59
  Ana:

  Lunea bună, oameni buni! 🙂


 60. 60

 61. 61

  Ce grozăvii sunt şi la turci… Cu ocazia asta am aflat şi eu că interziseseră sărutul în public.

  Seva, tu când voiai să mergi acolo? În iulie? Să sperăm că se mai liniştesc apele până atunci.


 62. 62
  Raj:

  Aici erati ? De ce nu miatz zis ?


 63. 63
  Raj:

  Io nu ma duc la turci. Daca mior trageo la buci ?


 64. 64

  Raj, nu vedeai acolo, la „ultimele cartuşe”? 😆


 65. 65
  Raj:

  Dra Nora, permiteti pupu ?


 66. 66

 67. 67
  Raj:

  tzoc, tzoc, tzoc ! Ce cartuse , Dra Nora ? Pe Dna Nasta o imboldesc impulsurile nostalgic ecologiste. Pe mine ma imboldeste cacatul. Da navala, nu alta…


 68. 68
  Raj:

  tzoc, tzoc !


 69. 69
  Raj:

  lumea buna, oameni luni ! Va salutai si io ca Dna Ana… Va pup sandalele, Dna Ana !


 70. 70
  Raj:

  Dom Costele, ce pula mea ai mai mancat in uikend ?


 71. 71
  Ana:

  Sandale nr. 41, cu ţinte şi curele peste glezne, Raj? 🙄


 72. 72
  Nora&1Q:

  Bzzzz..bzz..bzzzzzzzî..zz. Zzzz.. zzzâua bună! Să vă zzic..
  -- Ce să zici? Ce să ziiiiiiiiiiici? Ieși afară, muscă ordinară!
  -- Zzzz.. zâc ceva, de dulce, mieros.. cum bine-ar fi să știu a zzz. .. a zzâce, care cum s-ar zzice..zî.. Ce v-aș mai zice!
  -- Vrei un deget de miere?
  -- Mai zzz.. zî!
  -- Bi-neee, tu ai vrut!
  Borcanul cu miere își lasă o urmă rotundă pe masă. Musculița intră în casă tânjind după urma rămasă.
  Vă salut protocolar cu mișcări de taste iuți și graba se vede-n cana cu apă scăpată pe parchetul pixelat. O baltă se-ntinde cu panica ștearsă de buretele găsit tardiv iar lemnul se umflă în mușchi pe la muchii. alexa-și mijește mustața a râs, pe la buchii:
  -- Azi ți-o iei, penibiluță! Și corpu-și întoarce-n sictir, învelit sumar cu rochița rândunicii înfoaiată eliptic, dezvelindu-i pulpele crude. Privirea-mi provoacă trădarea de stimuli și-un tremur cerință coboară-n buline și-o duce în fânul din șură. Dar nu, că asta e ură! Și gâtul ei lung mi-apare în mâini ca stors de tricou umed ce seacă balta formată pe jos. Odios! Ce tălpi mici are și ce urme-mi lasă! Continui să scriu?
  -- Zzz..Zî ce i-ai face! Bzzz.. mai direct, mai pe scurt! Zzzzzî! Să-ți fâlfâie moțu`..
  N-aș zice nimic. Nu de teamă că orice aș zice s-ar întoarce împotriva mea. Oricum mică-mea nu mă iubește. Simt asta, simt! Știu că-s adoptat, atât. De milă. I-a fost milă de scâncetul meu scriptic care i-a declanșat instinctul de mamă. Apoi, firul matern i s-a rupt. A dat vina pe mine. Un mare neveu. I-e scârbă de mine. Mă smiorcăi și șterg cu mine pe jos. Ea știe ce face și face ce știe! E bună!
  -- Bzzzz..zzz! Taci, mă! Că bâzâi a plâns întors de la țâță..

  Nastasia! O, Nastasia! Îmi place când vorbele-și scrie, îmi place când mintea-și așează cuminte pe rânduri. I-aș săpa grădina, i-aș uda florile, numai să scrie. Orice. Când scrie, parcă o văd zâmbind, plutind printre vise, cu imaginea unei mări secate, călcând printre scoici, cu nările-n vântul sărat. Ignoră nudiștii și ce aștern scremut de pe vine, când îmi vine..
  -- Mașina cu pâine. Zzz.. doar am zis. Nu da! Iote, vine cineva! Zzzzzzzzz..zî !
  Văd. E domnul Raj. Specie rară care compune oameni din jumătăți călare pe jumătăți de iepuroi șchiopi. Mi-e codrul din munți..
  Edle-mi apare pe-o geană senină, călare pe note de nai. Aș strânge-o în brațe, în troznet de oase, cu gând să-mi imprime privirea-i zamfiră, duioasă, de dor. Mi-e frică de ea,.. că tare îmi place.

  Și Geazmi mă toarce fuior prelucrat din vertebre. Deșiră din ceafă spre noadă, un caier de lână tigaie. Omletă mă face din vorbe idei. Mi-e toată un zâmbet..
  Morringain e partea bună din toți și din toate. Gândesc că-i așa cum se cade. Cumsecade. Mai mult nu îi spun. Nu se cade. Îmi place că-i tare-n picioare. Nu cade..
  -- Bzzzzzzz.. iei o pauzzzză?
  -- Nu. De ce?
  -- Zzzzz.. zz. Nu o iei razzzzzzna? Zzz..zic. Zî
  -- Mai zic?
  -- Zzz.. Nu. Zzzzî!
  De Seva? Stă pe-o buză de râpă. Când crezi că va cade, ea zboară-n viraje cu farmec. Planează-n decor. Sunt jos și știu că nu-i cade vorba pe mine. M-ar face fărâme..
  Pe margini de-artere, Joiana să-mi pască. La cap grâul să-mi crească. Pe botul cel umed cu limba s-o prind. Să-i spun vorbele-n șoaptă, mugind. Ca un bou..
  -- Zzz.. acu` ai să mori! Zzzzât!
  Nu-i Costea, pisoiul cu clopot pe coadă, lansat într-un dangăt. La ușă se plânge de-o mâna gingașă spre ceafă să-i scarpine blana de ego. Un bob de plăcere timid el cerea… Nora îl ignoră. Altele l-ar vrea..

  -- Ai zzzzis de Nora? Zzz..zî, că ai ceva pt ea! Zzzzz.. zî!
  Hm! Nimic nu voi scrie de ea. Da` nimic, în așa fel încât nimeni să nu-mi afle secretul, cum că-i steaua mea și-o pup dulce pe toate părțile văzute și nevăzute, public, turcește. E-un nor de fior. Cui a făcut răni, toate îl cam dor..
  andreea-i mister cizelat, șic, zici că-i desenat. Cu roșii botine stă pe-un picior de plai, pe-o gură de rai. Se lasă bătută, se pune pe spate, te lasă s-o bați. Te lasă deasupra.. Și cumplit ți-o furi. Văd respect în dânsa..
  Iar dacă Val-one nu zice nika, înseamnă c-o ceartă mica. E destul de magistrală, mie mi-e cam dor de ea..
  Și de ceilalți, cu rezervele din cală. Că am scris cam mult. Pt lume, ca Păcală..

  Bzzzzzzzzzzz..
  Vjjjjj, plici!
  Na, că din cauza ta am scris! .. vjjjj.. și căzu alexa lată. Să o mai pocnesc odată?


 73. 73
  Nastasia:

  L-ai speriat pe Raj! Şi de cravaşă nici n-ai zis!


 74. 74
  Nastasia:

  PS. Anei îi ziceam. N-am ştiut că între timp s-a declanşat potopul 1Q.


 75. 75
  Ana:

  Cravaşa e secretă. O ţiu după ureche. În păr. 😉


 76. 76
  andreea:

  CE ZICI CĂ FAAAAAC EEEEU???!!!

  👿 👿 👿


 77. 77

  1Q, tu eşti şi nor şi pământ, te strângi singur în picături şi dai ploaie bună.


 78. 78
  Nora&1Q:

  Stai picior peste picior. Zi că nu..


 79. 79
  Nora&1Q:

  La mine plouă cu cisterna. Tună ceva decibeli..


 80. 80
  Nora&1Q:

  O apă și-un pământ..


 81. 81
  Nora&1Q:

  Bine, pământ de flori, mraniță. A se consemna..


 82. 82
  Nora&1Q:

  Și apa să fie de gură..


 83. 83
  Nora&1Q:

  Iar scriu singur. Ca Tândală..


 84. 84
  Nora&1Q:

  alexaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
  Ieși afară, că plouă, și-mi pare rău că nu te-a prins..


 85. 85
  Nora&1Q:

  Aoleu! Tre` să dispar în ceață..


 86. 86
  andreea:

  cum adică roşii cu ţuguie pe toate părţile, Nora?!
  🙄
  eu cumpăr din alea cu un singur ţugui hotărît.


 87. 87
  Nora&1Q:

  Am reapărut. Era o alarmă falsă. Aștept reacțiile..

  Iote, stau jos și aștept osânda.

  Dom Raj, să tră, pt dvs. m-am ridicat.


 88. 88

  Of, erau unele aşa, divizate. De parcă cineva ar fi lipit mai multe roşii la un loc. 😀
  Mi-am amintit de roşia aia a ta, gigantică, pe care nimeni n-o voia, dar pe care tu ai luat-o şi din care ai făcut salată mai acum un an şi ceva. 😀

  1Q, ia-o sub umbrela ta, n-o lăsa în ploaie…


 89. 89
  andreea:

  deci şi tu crezi că sînt masochistă, unchiuleţule…


 90. 90
  Nastasia:

  Nu vă lăsaţi ademenite de ţuguie. Ieri-alaltăieri citii că roşiile cu ţugui îs periculoase, toxice, ucigaşe, şi că tot răul din lumea asta e adunat în ţuguiul cu pricina.


 91. 91
  Nora&1Q:

  andreea, alea-s țâța vacii.
  Cele mai gustoase-s roșiile mutant. Cu 3 ogive..


 92. 92

  Ştiu, ştiu, Nastasia. Cică dacă e ţuguiul ăla prea mare, s-a abuzat de hormonii de creştere.


 93. 93
  andreea:

  Oblio-roşii…


 94. 94
  Nora&1Q:

  Nu. Ești masochistă tot așa cum sunt eu sado..


 95. 95
  Nora&1Q:

  N-am umbrelă. Da` poate vrea să stea în ploaie.
  E așa de romantic..
  Mie-mi plac bluzele mulate peste țuguiele sfârcuiete ale femeilor..


 96. 96
  Nora&1Q:

  Gata. Nu mai scriu. Pauză până la chemarea alexei..

  Reiterez cu înverșunare că vă urăsc platonic!


 97. 97
  Nastasia:

  Of, of, alexire-ai şi n-ai cui!


 98. 98

 99. 99

  Iote-o! Veni! Cu ochişorii roată mirătoare.


 100. 100
  Nora&1Q:

  Ai cam întârziat, murătură! Îți cade bine bluza..


 101. 101
  Nora&1Q:

  A stat ploaia. Ce nasol!


 102. 102
  alexa:

  nu ți-am spus suficient de clar că nu vorbesc cu tine? 🙄


 103. 103
  Nora&1Q:

  Iar scriu ca zevzecu`.
  Vărsai mai sus de fieșcare.
  Poate n-am zis bine, poate m-am grăbit..


 104. 104
  Nora&1Q:

  Nu.


 105. 105

  Alexa, ia zi, ţie-ţi vine vreodată dor de noi? Noi, ăilalţi, nu 1Q. Nu amestecăm oalele. Te-ntrebi şi tu ce mai facem, dacă ne e bine, dacă ne doare oareşce…


 106. 106
  Nora&1Q:

  Mai clar, dacă se poate.. 🙄


 107. 107

 108. 108
  Nora&1Q:

  Zugrăvim. Dăm cu rol, cum zice maica..


 109. 109
  alexa:

  cum adică ”și de restul”? păi dor de el nu mi-e niciodată!


 110. 110

  Unde am zis eu „ŞI de restul”? 🙄


 111. 111
  Nora&1Q:

  Dansez pe rollele husei de la scaunel.
  Masaj coccisilic..

  Pfoaaidemine, ce de eminesciene scot! Nu mă mai lăsați!


 112. 112
  alexa:

  se subînțelege 🙄


 113. 113

 114. 114
  Nora&1Q:

  Hai, lasă modestia, alexa! Ce dacă ești leoarcă..


 115. 115
  Jasmine:

  Buna la toata lumea! 🙂

  Am trecut sa va salut cu drag, 1Q, ce romantic ai fost, mi-au curs si cateva lacrimi cu rimel 🙂 , da sa stii ca Geasmi e Geasmi, nu vrea sa fie Penelopi 🙁


 116. 116

 117. 117
  alexa:

  nuuuuuuuuuu vooooorbeeeeeesc cuuuuuuuu tiiiiiineeeeeee!

  am un examen diseară. o restanță 😥


 118. 118

 119. 119
  alexa:

  la imunologie patologică


 120. 120

  Cum vine aia? Imunologie patologică? Adică bolile sistemului imunitar? Sau cum?


 121. 121
  Nora&1Q:

  Cruz moment, Gei-meo! te-a prins ploaia și dai vina pe mine?

  Ale,
  Ai restanță, ai prestanță!
  Baftă diseară! Fă copiuțele rulou!


 122. 122
  Nora&1Q:

  Io le făceam salam de biscuiți și imprimeuri pe coli goale.
  D`aia am ajuns în halu` de-acum.
  Parcă te văd și pe tine..


 123. 123
  alexa:

  am avut un singur curs despre boli autoimune cu specificitate de organ sau fără
  restul sunt cu reacții imune, imunoglobuline, antigene, anticorpi, limfocite, leucotriene, interferon, receptori, bla, bla, bla
  m-au zăpăcit


 124. 124

  Eşti colegă de grupă cu Daria? Nu învăţaţi împreună?

  (ce frumoasă e Penelopeeeee!)


 125. 125
  Jasmine:

  Ieri m-a prins ploaia, 1Q si nu am mai facut ce imi propusesem, uf 🙁 Alexa, bafta la examen!


 126. 126
  alexa:

  ea nu are restanțe.


 127. 127
  Nora&1Q:

  Bleah! Am urmărit și io câteva cursuri despre bla-bla.
  Nu am înțeles mare lucru. Mă zăpăcisem, de tot-de tot.
  Ca și tine, de altfel..
  Ce de asemănări!
  Ooh!


 128. 128
  Jasmine:

  E frumoasa cand nu se rataceste in padurea adormita. Parerea mea 😆


 129. 129
  Nora&1Q:

  În ce stadiu ești? Te încadrezi în didlain?

  Arată bine? Io cum arăt? alexa e în umbra mea sau eu în a ei? nu că nu mi-ar plăcea..


 130. 130
  Nora&1Q:

  Daria învață. Tu stai pe pistol..
  `ra-r a draq de treabă! Dacă nu-l iei diseară, nu mai vb cu tine! Clar?


 131. 131
  alexa:

  deci, nuuuuuu voooooorbeeeeeesc cuuuuuuuuu tiiiiineeeeeee!


 132. 132
  alexa:

  m-am săturat să învăț, nu c-ar fi treaba ta!


 133. 133
  Nora&1Q:

  Nu mai vorbesc în viața mea cu tine dacă nu mai capeți o restanță. Ai fi sub standardele mele..


 134. 134
  Nora&1Q:

  Mare brânză o restanță! Strânge 4-5..


 135. 135
  alexa:

  nu te lega de restanțele mele! e treaba mea ce fac cu ele!


 136. 136
  Nora&1Q:

  Hai, vorbește cu cine vrei, că iar pici examenul și dai vina pe mine. Nu că n-ai avea pe cine..


 137. 137
  Nora&1Q:

  Nu mă leg. N-am făcut cursuri de legătorie..bla, bla,


 138. 138
  Nora&1Q:

  Poate nu iei examenul. Să vezi ce ți-o iei!

  Hai, bine..


 139. 139
  alexa:

  tre’ să plec în 15 min
  cum să dau vina pe tine?
  iar te crezi mai important decât ești!


 140. 140

 141. 141
  Nora&1Q:

  Pleacă în 10 min. că iar intri în altă sală..


 142. 142
  Nora&1Q:

  Of, ce amețită ești! Ai făcut cursuri despre importanța, bla, bla ? N-are legătură cu portanța..


 143. 143
  Nora&1Q:

  Baftă! Hai, întinde-o până nu te pleznesc..


 144. 144
  Nora&1Q:

  szzzzzzzzz.. Deși ar merita plesnită!


 145. 145
  Nora&1Q:

  Uf! tre` s-o conduc pân` la tramvai. Iar ia amendă..

  Vă pup ambiguu!


 146. 146

  Condu-o, condu-o, vezi să-şi ia bilet…
  Fă-i şi un sandwich, că dacă e oral, poate are mult de stat…


 147. 147
  Seva Tudose:

  Nora#61

  Desigur Nora ca as fi vazut/ascultat ce se intampla in Turcia sa fiu la current cu evenimentele de acolo,inainte de intrare,orice cetatean american are obligatia asta !

  iar eu una nu ma sarut in public,deci sunt”safe”


 148. 148
  Nastasia:

  Avea o prietenă o poveste cu o lele, mândră că fiu-său a terminat politehnica. Zicea că „l-or ales de injiner”. Azi-mâine o aleg pe fata noastră de doctoriţă, mânca-o-ar maica pe ea!


 149. 149
  Seva Tudose:

  Raj#63

  deci tie ti-e frica sa te duci in Turcia,ca esti barbat 😀 eu, de ce sa imi fie frica ? De harem numai sunt buna,iar aia vreu”prospatura” nu ca mine o….muratura 😀


 150. 150

  Seva: 😆 Ok, atunci eşti în siguranţă! 😆
  Dar să nu mai bea omul un vin seara, după 10, în Taksim…

  Nastasia: daaa, mâine, poimâine, îi pun ăştia stetoscopul la gât.


 151. 151
  Seva Tudose:

  Anastasia…e vertigo ?

  Cu varsta multe vin pe neintrebate…eu una nu am facut pojar de mititica si m-am trezit la batranete cu”shingle” o forma agresiva si extrem de dureroasa,ptr.2 saptamani….s-a repetat peste 3 ani din nou…

  iar tu atunci cand intri intr-un mall ori biserica,aerul inchis,imbacsit de alergeni,ori fie in transport in comun,parfumul unei persoane…pe mine ma facea sa vomit ori mi s-a intamplat in tinerete sa lesin in tramvai…m-am trezit pe trotoar cu lumea in jurul meu.

  ori esti anemica,ori ai prea multe metale/toxine in corp,trebuie sa faci in fiecare sfarsit de primavara,o detoxifiere…

  vrei sa vorbim ? Nora iti va da e-mail-ul meu daca doresti ! 😀


 152. 152
  Seva Tudose:

  Ana#71

  😆 fi atenta cum mergi cu sandalele alea inalte cu tinte,cu toate ca ai putea sa iti scrantesti glaznele, dar focul meu este…. sa nu pierzi vreo tinta din greseala 😆 Ca de tinta/directie,sunt sigura,stiu ce faci !

  Ana,am glumit 😀


 153. 153
  Seva Tudose:

  1Q#72

  planez peste rapa ca un condor,vultur 🙄

  PS.stii,odata am visat ca zbor ? Atat de minunat a fost acel simtamant,cand m-am sculat,de fapt am fost trezita de portarul scolii,ptr. ca eu eram culcata la poarta incuiata a scolii,ghemuita in zapada,ger,viscol !

  Parintii plecau la serviciu de la orele 4 dimineata,si imi puneau ceasul sa sune…suna ore-n sir,nu ma sculam,lipsind de la scoala.In acea dimineata,am plecat si eu dupa parinti spre scoala,la 4 dimineata…sa fiu prima !

  desigur dupa acest”zbor”in vis,dar in realitate intrasem in hipotermie-inghetarea totala a corpului…parintii m-au transferat la o scoala-internat Iulia Hajdeu,de luni pana vineri seara ori sambata dimineata !

  tot asa pana-n clasa a 4-a,acum eram maricica si ma sculam dupa ceas .


 154. 154
  Jasmine:

  I-auziti ce face Daria! a iesit Miss Moskva! 🙂


 155. 155
  Raj:

  Dna Seva, terminati cu vaicareala! Sunteti dama bine si va da navala otomanu in iatacu dv….. Dl 1Q m-a bagat in letopisetul cu mustele care trag la cacat. Dna Jasmi moldoveanca, sarumana ! Dna Ana poarta pashunu la ciubote. Stiam io ca traieste pe picer mare. Dna Nasta: sa va tra doftorita in miniatura ! Unde-o fi frumoasa doamna Edle ? Dra Nora, iar imi vine sa va tzuc…


 156. 156
  Jasmine:

  Seva, Freud zicea ca zborul in vis inseamna orgasm 😳


 157. 157
  Jasmine:

  Buna seara, dom’ Raj! Si ce-are daca sunt di la Moldova? 😯 Si de cate ori sa va spun ca 1Q m-a lasat, ehe, s-au dus vremurile cand eram si eu asezata la casa mea 😥 nu mai sunt dna, sunt dra

  Pupacios mai sunteti! Ati albit-o pe Dra Nora. 🙂


 158. 158
  Raj:

  Va pup intr-o veselie, Dra Jasmi. Ma cam bucur ca sunteti moldo. Dl 1Q creca se ofti ca nu-i moldo. Il salut printe picaturi ! Dna Andreea, v-am scris la Nora&1Q ca arhitecta peisagistica mi-a luat 750 roni pentru amenajarea gradinii. Nu credeti ca a exagerat ? De ce nu mi-ati raspuns, ca doar intreaba Raj , nu rage un magar asa cumcredeti dv… Zborul in vis inseamna un cacat, nu inseamna argasmuri, orgasme, in fine…


 159. 159
  Raj:

  Dra Nora, am permisiunea sa va repup ?


 160. 160
  Jasmine:

  🙂 Raj, as vrea o bratara frumoasa, si am nevoie de niste sugestii, dupa tine, ce bratari vin mai frumos pe mana unei femei?


 161. 161
  Edle:

  Raj, ei, unde! Pe ici, pe colo. 🙂


 162. 162
  andreea:

  e mult, Raj, e foarte mult, mai ales pentru timpurile astea…
  dar depinde şi de ce suprafaţă ai acolo şi de cît de detaliate au fost planşele, cît a muncit, dacă a făcut desene 3D…


 163. 163
  andreea:

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  Doamneeee, am crezut că-s 750 de euro…
  😆
  mă duc să mă culc, îs obosită.
  😆
  dacă sînt RON, atunci e puţin.


 164. 164
  Costeluş:

  Jasmine: astea

  http://urbanbellemag.com/wp-content/uploads/2012/04/handcuffs.gif

  Bravo mai Raj, auzisem si eu de unii curajosi prin India care pupa cobre!


 165. 165
  Edle:

  Iuhuuuu, s-a oprit ploaia! 🙂


 166. 166
  gelu odagiu:

  mi-a blocat cineva contul yahoo si cum sunt eu „mare specialist” in computereala, va dati seama ca toti „prietenii” mei sunt satisfacuti. Nu puteam sa nu impart si cu voi aceasta bucurie 🙁


 167. 167
  Seva Tudose:

  Jasmine#156

  :0 :0 😈 😆

  draga mea,la #153 al meu daca citesti ultimul rand,vei vedea ca am scris:”tot asa pana-n clasa a patra,acum eram maricica…” si deeeeeeci cand am visat ca zbor….

  aveam dracului 7 anisori 😆 auzi la tine,orgasm ????


 168. 168
  Seva Tudose:

  Gelu#166

  deschideti alt cont,asa mi-a facut si mie cei de la Google ! Am intrat si am schimbat parola !


 169. 169
  Seva Tudose:

  Raj#158

  dar cum nu te-ai gandit ca pe internet gasesti tot ce vrei,inclusiv pe…”arhitecta peisagistica ptr. amenajarea gradinii”

  eu la orice proiect il fac,ma documentez dupa internet,indiferent ca vreau ‘gradina de vis,faianta,gresie,aranjamente florale,semineu,gratare din caramida ori pietre…

  uite aici:


 170. 170

 171. 171
  Seva Tudose:

  Jasmine#160

  uite aici multe video-clip-uri cu diferite bratari,care cu usurinta le poti face tu…

  http://www.bing.com/videos/search?q=Bracelets+youtube&qpvt=Bracelets+youtube&FORM=VDR

  daca doresti bijuterii din platina,aur,argint…du-te la Grand’Or ori la Dubai 😀


 172. 172
  Jasmine:

  diamante, safire, smaralde.. 😀 astept sa vina dubaiul la mine, la Grand’Or ma duc eu ; pe clip o sa ma uit cand ajung acas’ si o sa-mi dau cu o parere, eu sunt si impiedicata si stangace, ar trebui sa definesti „usurinta” 🙂

  motanel, acolo sunt doua, as deduce ca una se prinde de incheietura mainii stangi a doamnei si cealalta de incheietura mainii drepte a domnului. as schimba putin si nuanta de la lantuc, parca nu se armonizeaza perfect

  si Buna dimineata, dragilor frumosilor! 😀


 173. 173

 174. 174
  andreea:

  jurbon!
  🙂


 175. 175
  Raj:

  Si eu cam tot ca dv. gandeam, Dna Seva, doar ca dra aritecta peisagisticoasa a trebuiot sa vina la fata locului sa vada buca de pamant, chestie care a durat 3,3 min. M-a pus sa aleg din 50 de schite si poze cam ce mi-ar placea. Deci avea pregatite aceste poze. Unui vecin profesor pensionar i-a luat pe aceeasi chestie, 100 roni. Vina a fost a mea penca mi-a sunat mereu telefonul, eram imbracat cu niste hainute mai acatarii, aveam in drum mertanul, care intre noi fie vorba, nu face mai mult de 1500 euro. Credea ca oi (boi) fi cine stie ce smecher cu bani. Problema e ca Dna Andreea e de partea ei. Aritect la aritect nu-si scoate ochii. Nu-mi pare rau, ca a iesit misto gradina dar aldata ma voi da invatator pensionar ca si asa am parul alb. Dna Andreea ma uraste si se bucura de paguba mea. Nu face nica…


 176. 176
  Ana:

  Pe mine vă cam rog să mă iertaţi. Sunt până peste cap şi nu reuşesc să ţin pasul cu voi.

  Mi-e dor. 🙂


 177. 177
  Raj:

  173. La fraieri nu se zice bonjur. Se zice pleaca reacu din fata mea de cacanar fraier… Un pupu totusi, daca se poate… Jasmin are diamante…


 178. 178
  Raj:

  Si io sun pana peste cap, doar ca io is pana peste cap in cacat… Sa nu va fie dor de prosti…


 179. 179

  Raj, cum 100 lei? 🙄 125 mi-au luat mie ăia de la gaze când au dat cu săpun pe ţevi. 😆
  Mie şi 750 mi se pare puţin.


 180. 180
  Raj:

  Aaaa, si mi-e mie dor, Dna Ana. Pt. dv. olecuta de ortografie rajeasca … Va pupu, pupu, pupu ! Chiar si pe Dna Andreea. Si pe Dra Jasmin, ca n-are obligatii…


 181. 181

  Ana, aşteptăm cuminţi să te „eliberezi”. 😀


 182. 182
  Raj:

  Putin pe reacu , sarumana ! Nu intelegeti ca a stat 3,3 min cu curu po piatra si mi-a dat schita potrivita ? Nici advocatu, nici doctoru nu cere atata. Vorbesc serios, profului pensi i-a luat 100 lei pe aceeasi chestiune. Bine ca n-a dat ala cu cacat pe teava. Instalatorul.


 183. 183
  Raj:

  Intradevar, cam mult 125 lei de dat cu sapun pe teava. Daca dadea cu cacat, intelegeam…


 184. 184

  Păi, şi schiţa cine o făcuse? Nu ea? Iar schiţa nu era personalizată pe nevoile tale?

  O fi fost prietenă cu pensionarul…

  100 de lei dai pe xerox, hârtie de imprimantă, o cola şi un pachet de ţigări. 😀


 185. 185
  Raj:

  Am mai zis, nu-mi pare rau. A iesit foarte frumos, doar ca m-a nedumerit onorariul. De fapt, cucoana cred ca a procedat corect, ca am cunoscut si doctori care iau pentru aceeasi operatie mai putin pentru nea Ghita gunoierul si mai mult pentru emoroizii lu Bercea Mondialu. Cinste ei !


 186. 186

  Ei, atunci să te lăfăi sănătos în grădină! 😀


 187. 187
  Raj:

  Intrarea in gradina, prima tersa de fapt, seamana cu a 5-a poza din cele aratate de dna Seva la 170. A treia terasa e ca in foto 9, iar celelalte nu seamana cu niciuna din pozele Dnei Seva. Gradina are 6 terase, penca terenul e in panta


 188. 188
  Raj:

  Ma lafai in cacat…


 189. 189
  andreea:

  la orice treabă de genul ăsta poţi să dai rasol sau să munceşti de să-ţi sară ochii. poţi să-i dai omului 5 desene copiate din reviste şi nişte schiţe de mînă sau îi poţi da planşe color, făcute în cine ştie ce program sofisticat, perspective din şapte direcţii, studiu de însorire, studii de vegetaţie, în funcţie de anotimp (cum arată grădina vara, iarna…). propuneri de materiale, iluminat nocturn, pitici de grădină, draci, laci. desene pentru toate astea.

  aşa că nu prea poţi să spui cît costă aşa ceva sau cît ar trebui să coste.
  şi, bineînţeles, peste toate cele de mai sus, vine ideea splendidă că românul se pricepe la toate şi că mai bine face el cu mînuţa lui, după ce se documentează, bineînţeles.

  şi uite aşa, arhitecţii au ajuns să nu-şi bată nici ei capul prea tare, se prefac că se agită un pic, şi atît, ştiind că clientul face tot cum are el chef, pînă la urmă.


 190. 190
  Nastasia:

  Mai are românu’ o meteahnă, legată de aia că el se pricepe la toate. Vorba că ” ce mare lucru a făcut?”, fie că e vorba de construit, zugrăvit, săpat, grădinărit, croit, reparat, operat, conferenţiat. Oamenii au impresia că tot ce fac ceilalti e simplu.


 191. 191

  Da. Nu repară el totul cu o sârmă? 😀


 192. 192
  andreea:

  însă, dacă ai experienţă şi talent, poţi rezolva bine problema şi fără multă muncă, recunosc. 🙂

  şi, eu am mai observat aşa: cu cît un lucru e mai valoros -- fie el amenajare de grădină, cîntat în public sau text pe pistolul cu buline 🙂 -- cu atît mai mult pare celorlalţi că a fost făcut cu uşurinţă (calitatea dă uneori iluzia inexistenţei efortului).


 193. 193

  Păi, lucrurile simple, nealambicate şi neînzorzonate induc mereu senzaţia că sunt şi uşor de făcut.


 194. 194
  Jasmine:

  andreea, mare adevar ai grait! cu aceeasi problema ma confrunt si eu. uneori ma gandeam ca ce tare ar fi sa incep si eu sa ma scartzai, ca poate oi capata si eu niscaiva consideratie. mereu mi se arunca replica asta in fata: „ete, ce mare branza faci. e foarte usor..” pff

  acuma, la cazul concret al lui raj, poate arhitecta lui i-a aratat niste poze pe care le are pentru toti si nu i-a personalizat nimic. in aceste conditii, poti sa dai un google search si sa iei niste imagini.


 195. 195
  Edle:

  Pai, da, arhitecta aia a facut cam ce-a facut Seva acum: i-a aratat niste poze. E foarte mult, sigur ca da.


 196. 196
  Jasmine:

  🙂

  Tocmai am citit un fel de recenzie despre un pictor roman. Plin de termeni mai rar folositi, si daca ii inlocuiesti cu sinonime ajungi la concluzia ca, de fapt, nu a spus nimic. Insa pare ca a muncit din greu : ))


 197. 197
  Costeluş:

  Raj, depinde acum si daca a fost cu chitanta sau fara. Cu chitanta ia statul jumatate dintr-un foc.

  Acuma drept sa zic nu stiu de ce iti trebuia tie un arhitect pentru gradina! Pune domle niste copaci si niste ronduri de flori si oricum iese frumos, conteaza mai mult cum e ingrijita gradina.


 198. 198
  Ana:

  Dă link, J. 🙂


 199. 199
  Nastasia:

  Ce faceţi, oamenilor? Dormiţi, chefuiţi, aţi intrat în politică? Alexa, puiule, hai măcar tu, să-i zici ăluia că nu mai vorbeşti cu el. Cum a fost cu restanţa?


 200. 200
  Jasmine:

  Ana, omul pare serios, poate e doar o scapare, mi-ar parea rau sa-l comentez asa in public. Mi-am dat seama dupa ce am scris si apoi era aiurea sa il mai sterg. Iti trimit link pe fb cand ajung acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *