Tu

Stătea cu ochii căscați, încă umflați de somn, învelit cu blana albă de oaie care îi lăsa degetele neacoperite. Se trezea în fiecare dimineață cu mâinile deasupra capului și cu picioarele ușor crăcănate. Îi plăcea să stea deșirat și gol, simțindu-se mai liber așa. E cam lung și slab, dar își încape bine în piele. Nimic la el nu dă pe afară, e perfect geometrizat. Miroase a flori ude și căldură. A proaspăt. A bărbat drăgăstos. Părul îi stă bucle când și-l lasă crescut. Mereu m-am întrebat cum e să-ți plimbi degetele prin el când doarme, lăsat fără voie pe mâna mea curioasă, și să-l sărut pe vârful nasului. Să-i fur un pupic pe vârf de buze. Apoi să-i sărut fruntea încrețită de griji, apoi buzele, încet, să nu-l trezesc și să nu mă simtă. Până la urmă să ajung să-i sărut toată fața, că prind poftă și nu mă pot abține. Să profit de neputința lui de a se apăra de avalanșa de pupături cu care l-aș întâmpina în toată ziua. Sau să mă urc pe el cât e de lung și să mă întind cât mă țin puterile, încercând să-l acopăr complet cu trupul meu. Să-mi lipesc nasul de gâtul lui și să-l respir o noapte întreagă, să aud cum îi curge sângele prin vene. Să mă strâng în el cu toată ființa, luând viață din palmele lui. Să-l ating și să știu că sunt TU. Pieptul lui cu păr pe jumătate cărunțit e un locușor cald unde te poți retrage când amarul ți-e vârf. Te mângâie cu drag și te duce în acele momente din copilărie când nu știai cum e să nu fii fericit, când lumea ți-era frumoasă și o vedeai în picături de culoare.

Locuia de ceva ani într-o căsuță construită pe o ramură solidă de stejar, pe o câmpie cu pământ fertil, unde s-a retras indignat de valorile morale ale societății care l-a dezamăgit o viață. Era un intelectual perfecționist, care visa la dragostea ce îți țese pânză de fosfene reticulate. La senzații care îți străbat trupul ca un ghem de ace și te dezleagă de banal. Nu i-a plăcut niciodată să fie un om simplu, subjugat. Mintea lui flămândă nu știa de limite, îi cerea mereu eliberare din rutina pe care ți-o impune traiul într-o civilizație. L-am văzut ca pe un artist tocmai din cauza asta, pentru că arăta ca un amărât plictisit de ce i se oferă, veșnic în căutarea unei evadări care să-l facă să simtă că trăiește. Un modelator în mâinile căruia m-am vrut, curioasă să mă privesc prin forma pe care mi-o dă. Am avut un ciudat sentiment de triumf când am reușit. De parcă realizasem ceva. Acum, după atâția ani, mă întreb cum ar fi fost viața mea fără să fi trecut prin pupila lui. Regret deseori că am renunțat la rațiune și m-am avântat orbește înspre el. Aș vrea acum să fi închis timpul în acea cameră de cămin, să aștept să cresc și abia apoi să mă întorc la ziua în care l-am căutat. Să schimb totul, să nu-l fi cunoscut și să nu fi pierdut o bucățică din mine o dată cu el. A trebuit să mă metamorfozez ca să fac față lipsei lui. Lucrurile mărunte nu au mai contat pentru mine, lumea a devenit serioasă și preocupată de inutilități, lipsită de farmec și de frumusețe. A luat totul cu el, ambiția și pofta de viață, lăsându-mă o epavă obosită. Nu i-a păsat, știu asta, era prea ocupat s-o iubească pe alta, dar ce m-a durut cel mai tare a fost că a ținut morțiș să nu-l mai iubesc. De parcă asta l-ar fi încurcat cu ceva, de parcă dragostea mea l-ar fi ținut în suspensie. Nu m-a lăsat să-mi respir aerul fără suport. S-a făcut ghemotoc de sticlă și mi-a intrat în pat, neinvitat, până m-a făcut o rană vie. Nici asta nu a umbrit cu totul tabloul albastru în care l-am pictat și pe care l-am agățat de trunchiul copacului în care locuiește acum.

Mai arunc din când în când câte o privire pe gaura care îi ține de fereastră pentru a-mi aminti că am trăit odată. Îi miros aerul și îi sărut ochii cu genele, făcându-i în ciudă că nu a reușit să-mi ucidă amintirile. Și să mă facă să nu-l mai iubesc. Acum însă îmi iau rămas bun de la el, sau nu foarte bun. Mă furișez afară din viața lui.

Sursă foto: freeimages.com.

482 comentarii la “Tu


 1. 1

 2. 2

  Albu e prost pentru că aşa s-a născut, iar afirmaţiile lui au dovedit asta.

  Coco Chanel s-a ţinut cu nazişti. Asta o face proastă?!
  Sau ce-ai vrut să spui?! Ce legătură are una cu alta?!


 3. 3

  Textele de genul ăsta mă plictisesc crunt!

  Să ştii că şi eu am părul cărunt pe piept. Nu sunt păros, dar am tot felul de păr. Vrei să-ţi fac un inventar?


 4. 4

  În primul rând tu n-ai voce de actriţă. Ai o voce ca de goarnă spartă.
  Probabil că n-ai vorbit suficient de mult în viaţă. Ai purtat dialoguri în gând sau ai învăţat singură cu voce înceată. Ai tocit, cu alte cuvinte.


 5. 5

  Ce tot țopăi de la un text la altul?
  Discutam dincolo despre asta!


 6. 6
  Seva Tudose:

  Daria

  câtă tristețe mai porți încă în suflet ! Mai bine de un an,te-ai ambiționat să-i fi umbra fidelă,oriunde…

  eu dacă aș fi intâmpinat atâta respingere,l-aș fi confruntat frontal ! Tu ai preferat,saccadat,consistent și constant,să- calci urmele !

  Asta poate l-a făcut să lupte în convingerile lui,că îl sufoci cu iubirea ta foarte grea !

  Dar văd că încetul cu încetul înveți „să te furișezi” 🙄

  Nu,dragă,nu trebuie să te furișezi ! Ai tăria să te ridici în picioare,cu fruntea sus și să-i spui vehement așa:

  a fost frumos,acum ai ce să-ți aduci aminte când vei fi
  puțin„mai grizonat,mai uscățiv” ce ai avut și n-ai apreciat ! Timpul își va spune cuvântul și regretele se lui se vor tripla !


 7. 7
  Seva Tudose:

  Nora,

  taman ce te-am învitat pe massinger,având webcam să pot comunica verbal ori vizual cu tine,ca apoi să io dai lui
  Cosa !

  dar dacă el deja califică pe Daria având„o voce ca de goarnă spartă…” tot cu insulte…mă face să mă retrag…

  mie,poate să spună alte bazaconii și mai tâmpite 😥


 8. 8
  Daria:

  bine, Cosa. am plecat cu vocea mea de goarnă spartă.
  v-am pupat!


 9. 9
  uc:

  Ha! Is la o terasa. E pliiin, sunt mai multe terase alipite…la ora asta nu mai munceste nimenea? N-am fost niciodat’ la ora asta la terasa 😆


 10. 10
  uc:

  Hai la terasa, Daria 🙂


 11. 11

  Seva, ce contează ce bazaconii zice Cosa?


 12. 12

  Uc, o fi pauză de prânz târziu. 😀


 13. 13
  Seva Tudose:

  Nora,

  dar ideea asta cu scrisul de mână și vocea autentică,nu aparține Cosei și va fi un articol de-al lui !

  Nu,nu mă simt deloc„pe dinafară” dacă nu fac parte din acest colaj !


 14. 14

  Ba da, e ideea lui Cosa.
  Ok, cum vrei.


 15. 15

  Daria, dacă nu te-ar seca disperarea, ai sta să vezi şi reacţia celorlalţi în legătură cu vocea ta. Poate că eu sunt afon. Poate sunt subiectiv.

  Dar tu ce-ai făcut?! Te-ai repezit ca un copil obraznic şi tupeist.

  Eşti rău de tot cu capu, să ştii.


 16. 16

 17. 17
  Daria:

  Bine, pa.


 18. 18
  Daria:

  Nu am nevoie de un astfel de „ajutor”. Am primit atâtea lovituri în ultimii ani că îmi vine uneori să urlu de durere. Nu sunt dispusă să mai suport insultele unui străin care nu ştie nimic despre mine şi a unei nesimţite care mă atacă fără motiv. Vă las să vă pupaţi între voi ăştia 3-4 care aţi rămas. Cu înregistrarea fă ce vrei, dar nu te mai aştepta să-ţi mai vorbesc.


 19. 19

  Ale unei nesimţite! 😆


 20. 20

  Bine, Daria, adieo!


 21. 21
  uc:

  noapte buna, somnorosilor


  🙂


 22. 22
  Ik:

  Dra Uc calu dela nr.crt. 16 e baiat sau fata ? Ca nu i se vede rusinea…


 23. 23
  Ik:

  Dra Uc nr.crt. 9. Normal k sunteti la o terasa din Cluji, ca doara nu era sa fiti la 1 terasa din aripelagu Antilele Mari, care intre noi fie vorba , e 1 paradis fiscal…


 24. 24
  Ik:

  Ces cu vocile inregistrate, despre ce tot vorbiti, ca ios la Mecidia ? !!!


 25. 25
  Ik:

  Ces cu vocile inregistrate, despre ce tot vorbiti, ca ios la Mecidia ? !!!


 26. 26
  Ik:

  dra Nora, cinei nesimtita ? Ca io nici intr-1 caz nus…


 27. 27

  Iote, ne-am înregistrat și Cosa o să ne adune vocile și pozele cu scrisul nostru de mână și le pune la un loc, într-o postare.


 28. 28
  Ik:

  Dnu 1Q, am deosebita placere, cinste si onoare !!!


 29. 29

  Pe mine m-a făcut Daria nesimțită.


 30. 30

  Dar tu ce cauți la Medgidia?


 31. 31
  uc:

  iiiik, pup, ce faci la medgidia? 🙂

  asa cal fromos n-am mai vazut…

  ah, acolo unde-si inmatriculeaza barcile, offshore? 😆
  carnetul de marinar se poate obt si de la Of de Capitanie Dej, de ce nu


 32. 32
  Nora&1Q:

  Sărumâna, vouă, doamnelor, și să tră, dom ik! Mai am 1 săptămână de restriște ascetik…apoi mă iau de cartea Anei din următoarele motive:
  1. Prospectul cela nu se poate citi pe WC (f important! Am primit deja amenințări din partea familiei că exagerez cu statul în baie cf normativelor și STAS-urilor în vigoare), nici aflat în mișcare neuniform variată (tramvai/troleu/microbuz/tren/metrou sau altON).
  2. Cartea ceia nu-i de citit, ci de studiat, ca Holly Baibăl. Cine citește cartea (atât HB cât și P de F) fără să priceapă ceva, a citit degeaba, doar ca să se dea mare literat.
  3. Deși are doar 200 pag. n-o poți termina de citit într-o singură zi.
  4. Musai să ai în bibliotecă un DEX. Dacă n-ai, cumpără-ți unul, îmbogățește-ți vocabularul, săracule/săraco!!!
  5. Nu te apuca de citit cartea dacă nu ai:
  -- liniște în casă cât și în proximitatea acesteia; împușcă-ți vecinii zgomotoși sau pune-le tocăniță alterată pe clanțe. Ia-ți o minivacanță, închide telefonul și anunță-ți prietenii/rudele că ești în delegație și n-ai acoperire GSM. Trimite-ți copilul la bunici. Asigură-te că nu ai obligații familiale, nu rămâi fără pâine, nu ai gunoiul de dus și colocatarul/colocatara e plecat(ă) de acasă cel puțin 1 săptămână(desigur, într-o delegație)
  -- sărit cu coarda elastică. Păi, iaca și de ce: intrând printre rânduri, ai senzația de jamping. Partea plăcută e la final când realizezi că n-ai murit, doar că ești mai înțelept și parcă altfel pulsează viața în tine.
  Și când te gândești că n-am intrat în detalii…


 33. 33
  Nora&1Q:

  Daria, pt mine ai scris asta, tu? `ade, mă, că eșty dulce.


 34. 34

  1Q, păi, cred că i-ar plăcea și Anei să auză asta. 😀


 35. 35
  Nora&1Q:


  Cre` că am niște furtunașe în nas…


 36. 36
  Nora&1Q:

  Dacă se supără…


 37. 37

  Nu se supără, pariu!


 38. 38
  Nora&1Q:

  Pariu! Pe ce…


 39. 39

  Scoți firele din nas și respiri singur. Renunți la premergător, de-astea. 😀


 40. 40
  Nora&1Q:

  Crezi că-i așa ușor? N-am atâta vlagă-n mine. Fără ajutor de specialitate n-am să reușesc. Și parcă nici c-aș vrea.
  Ooo, dulce moleșeală, dulce amețeală! Ooo, rămâi…


 41. 41
  uc:

  nu canta pe nas 😆
  saltare 1Q 🙂


 42. 42

 43. 43
  Nora&1Q:

  Sărumâna și fugiți la treabă! LMA de Sf. W-end!
  Revin peste 1-2 săpt. că-s în convalescență…


 44. 44
  Nora&1Q:

  Zic, da` parcă mai rău mi-e…


 45. 45

  Uf, ce mă fac eu cu tine!


 46. 46

  Oricum, acum cred că aiurezi. Te-au drogat ăia, naiba știe ce au băgat în tine.
  Pe urmă, o să te trezești într-o dimineață nițel mirat și cam năuc (”iote, mă, ce chestie!”) ca ăia de cred c-au fost răpiți de nave extraterestre. 😀
  Și gata!


 47. 47
  Manuella:

  Eu nu mai ştiu când 1Q are sau nu ceva real.
  Ce mai e acum? Treaba cu tubul în nas nu-mi place deloc.
  Nici ca glumă.


 48. 48
  Nora&1Q:

  Am mâncat o cioko neagră Casino Noir 72% cocoa, mai amăruie și mai neagră ca ceru` gurii mele și broboada d-nei Manu care se poartă așa, ca la nuntă. D-na Manu, nici în glumă să nu mai apăreți așa! Na…, e bine?


 49. 49

  Mie-mi place aia cu mentă de la ei. 😀


 50. 50
  Nora&1Q:

  Tuburile ălea chiar le simpt în nări, da` ce știți dvs ce-s ălea și la ce mă refer…
  Pt dvs, am transmis de aici din salonul de cardiologie, unde, în direct, ați asistat, în premieră, la cel mai recent transplant Best Available Technique de inimă printată oferită prin grija așezământului Brândușa ofilită.
  Nora, ai legătura.


 51. 51
  Nora&1Q:

  Și aia e bună, da` e mai bună a mea, na… sâc!


 52. 52

  Mă doare capul.
  Transplant de cap nu fac ăia la Brândușa Ofilită?


 53. 53
  Nora&1Q:

  E de bine dacă te doare. Înseamnă că-l ai.
  Eu nu-l simpt dăloc. Dna Manu, dacă sunteți amabilă să-mi trosniți una-n el, ca să-l localizez…


 54. 54
  uc:

  ma duc sa ud florile din sera de pe coridor, azi io is la rand, am 2 galeti si un ibric, iar fac balti.


 55. 55
  Nora&1Q:

  Turnați cu măsură, dna uc. Ce draq…


 56. 56
  Manuella:

  Păi, ţi-aş cam trosni că mă sperii!
  Tocmai am pus compotul pe foc! să-ţi aduc şi orez cu lapte şi dulceaţă?


 57. 57
  Nora&1Q:

  Cu găleata-n mână, mergeam la fântână…


 58. 58
  Nora&1Q:

  Ce-o fi, d-na Manu! Da` nu mai veniți așa îndoliată, că mă speriați…


 59. 59
  Manuella:

  Nu ţi se pare asortată cu starea ta?
  Ok, las pletele în vânt!


 60. 60
  Nora&1Q:

  Păi taman asta-mi spuneți prin broboada ceea: c-am murit! Volta-n vânt, lăsați părul să respire…


 61. 61
  uc:

  colegii astia se tot radeau de mine ca vine viitura, ca car ca mar, ei cu ochii la mine, in loc sa-si vada de treaba. ca m’am enervat si i-am pus sa se descalte, in sosete pe culoar, acuma e curat 😆

  ia sa vaz, sa pun o poza


 62. 62

  Pfoa, ce senzație de sală de cununii am. 😆 De fapt, nu de sală, ci de culoarul ăla idiot pe care-l fac nuntașii pentru miri când țin florile deasupra capului.
  Săraca de tine, ai avut ceva de udat.


 63. 63
  Nora&1Q:

  Tiiii! Ce dea pârâiașe străbat poteca junglei instituționale. Urmăriți efluența meandrelor concretului…


 64. 64
  uc:

  😆
  ahaaa, no las, pe culoarul de cununii ii invit data aviatoare si cu muzica cu tot, din 4 drumuri am rezolvit:)


 65. 65
  Nora&1Q:

  Cununii, nuntași, miri…
  Hm! Cuvinte cheie. Nora arde și nașa se piaptănă


 66. 66
  Daria:

  pt prof am scris textul acela, nu pt tine. e de rămas bun. adică e ultimul lucru pe care îl mai aude de la mine.
  am terminat cu textele, cu comentatul, cu povestitul despre ce fac.
  pa!


 67. 67
  Ik:

  Bine ca naveti senzatiile pe care le am io, dra Nora. Acelea de nod in gat, somato-estezica, tactila, intramodale, extramodale si de urinari dese. Cel mai tare ma irita senzatia de urinare deasa, care indeobste intervine in timpu acuplarii, scuzati expresia………… La Mecedia is la 1 neam, dra Uc. De fapt is la ungiu si tusica din cadru Cernavozii, care unchi a fost cadru militar, ca doar nu era sa fi fost cadru de bicla sau chiar mai rau, cadru de logan……… Dra Nora, dnu 1Q gandeste urat la adresa mea, ceiace nu se face intre 2 domni ca noi. ……. Vash da si io vocea, dar ii sparta, hodorogita. E in armonie perfecta cu moaca propie…


 68. 68
  Ik:

  Dra Daria, sa nu faci asta !! Ramai te rog, fa-o pt. mine. Daca iti spun ca-mi placi asa cum esti, conteaza ?


 69. 69
  Ik:

  Meandru pulii, dnu 1Q…


 70. 70
  uc:

  vocea, vocea 🙂


 71. 71
  Ik:

  Miemi place la st.civila ca se tiu garoafele deasupra capurilor mirelui si miresei si se mai si arunca cu orez. La cun. propie, 1 bob de orez mia intrat in ureche , in timp ce bobul secund mia intrat direct in cur. La morti cu garoafe, la vii cu garoafe. Numi plac garoafele, lualeash in pula panselutele la astia de le vand…


 72. 72
  Ik:

  Miemi place la st.civila ca se tiu garoafele deasupra capurilor mirelui si miresei si se mai si arunca cu orez. La cun. propie, 1 bob de orez mia intrat in ureche , in timp ce bobul secund mia intrat direct in cur. La morti cu garoafe, la vii cu garoafe. Numi plac garoafele, lualeash in pula panselutele la astia de le vand…


 73. 73
  Nora&1Q:

  Nu se poate! Cum așa, nu era textul pt mine??? :(((( De ce? de ce, Doamne, de ce…
  Dontgo!

  Iote ce-ți zice dom ik. Nu e nesănătos la cap.


 74. 74
  Ik:

  Datimi 1 nr.de tel. si va sun, dra Uc. Creca dumineca.


 75. 75

  Cum să-ți intre bobul secund în cur? Ce, erai dezbrăcat?


 76. 76
  Ik:

  Lam sunat deunazi pe dir. ed. lu dna Ana. Creca nu mai vrea sa auza voce humanoida mult timp deacuma nainte. Poate doar triluri de privighetori sau vocea dnei Ana, Nora Manu, Uc, 1Q carei cam tot aceeasi…


 77. 77

 78. 78
  Nora&1Q:

  I-auzi brâu`! Cică am voce de fomeie.. Ha! Îl auzi, Nora?


 79. 79
  Ik:

  Nu eram dezbra, dra Nora, dar mio intrat pe la cingatoare, sa rostogolit pe la noada poponetului cel plat, pana drept la gaurica…


 80. 80

  Hm! Ar trebui să faci o reconstituire! Fizic pare imposibil! Ar trebui să fi fost propulsat, împins.


 81. 81
  uc:

  am plecat, v-am pupat, zi fainaaaa


 82. 82
  Ik:

  E usor de tinut minte nr., dra Ralu. prima cifra nr. de cm ai nasului, a 2-a e nr.de la poarta, , a 3-a nr. de ftaiuri anuale, 2 e nr. de cm pe care ii am la…, ultimile 3 e suma de bani cat manc pe luna.


 83. 83
  Ik:

  E usor de tinut minte nr., dra Ralu. prima cifra nr. de cm ai nasului, a 2-a e nr.de la poarta, , a 3-a nr. de ftaiuri anuale, 2 e nr. de cm pe care ii am la…, ultimile 3 e suma de bani cat manc pe luna.


 84. 84
  Ik:

  E usor de tinut minte nr., dra Ralu. prima cifra nr. de cm ai nasului, a 2-a e nr.de la poarta, , a 3-a nr. de ftaiuri anuale, 2 e nr. de cm pe care ii am la…, ultimile 3 e suma de bani cat manc pe luna.


 85. 85
  Ik:

  E usor de tinut minte nr., dra Ralu. prima cifra nr. de cm ai nasului, a 2-a e nr.de la poarta, , a 3-a nr. de ftaiuri anuale, 2 e nr. de cm pe care ii am la…, ultimile 3 e suma de bani cat manc pe luna.


 86. 86
  Ik:

  E usor de tinut minte nr., dra Ralu. prima cifra nr. de cm ai nasului, a 2-a e nr.de la poarta, , a 3-a nr. de ftaiuri anuale, 2 e nr. de cm pe care ii am la…, ultimile 3 e suma de bani cat manc pe luna.


 87. 87
  Ik:

  Cu sig. k a fost propulsat, dra Nora. La iesirea dela st. civila, pe alee e inst. de aer conditionat care era in dfunctiune, ca era pe 26.07., cald.. Thocmai treceam pe sup inst.


 88. 88
  Ik:

  Cu sig. k a fost propulsat, dra Nora. La iesirea dela st. civila, pe alee e inst. de aer conditionat care era in dfunctiune, ca era pe 26.07., cald.. Thocmai treceam pe sup inst.


 89. 89

  Ai repetat destul. Cred că l-ai învățat. 😀


 90. 90

  Ei, vezi, acum se explică tot!


 91. 91
  Daria:

  nu-i pt tine, că nu tu ești profu. el e doar un cititor al acestui blog. tu ai fost surogatul lui. na!


 92. 92
  Nora&1Q:

  Deci așa, a? Te-ai folosit de mine ca să-l pedepsești pe nemernicul cela, a?
  Mi-ai pârpolit inima de-a trebuit s-o schimb pe-o copie din PVC, scorpie! Și nici măcar nu te-ai distrat…


 93. 93
  Ik:

  Am sunato chiar adineaoarea pe dra Uc. Am avut mari emotii la cap care sau transmis literalmente la corzile vocale. Miam dres mai intai glasu caci in particuler is tare emotiv. Am facut in prealabil, hm, hrrr, hic (cu caciula la i), mrr, carrr. Ma gandeamsa nu fie vocea aceea a la „”de unde vii porcule la ora asta !!””, dar sa dovedit a fi o voce frumoasa, calma, suava. Acuma-s la Tanta si Costel, in Medgidia si beau 1 paar cu vin alb sec, sec, sec. Ca capu meu cel frumosu…


 94. 94
  Ik:

  erata corectoaere: -- !! + ?


 95. 95
  Ik:

  Mia zis dna Ralu ca pe 7 ii lansarea, dra Nora. Pe 5 is la 1 nunta. Io dupe nunta is cheaun 3 zile. Sa viu ?


 96. 96
  Ik:

  Am pe genuchi calculatoru lu neamu meu dela Mecidia. Mie greu sa scriu la el…


 97. 97
  Ik:

  Am pe genuchi calculatoru lu neamu meu dela Mecidia. Mie greu sa scriu la el…


 98. 98
  Nora&1Q:

  Io aș suna-o pe baba mea, da` ea n-aude-na-vede…


 99. 99
  Ik:

  Am tulito la neam. Are 1 fetita de 4 ani care nu intelege de ce nu miros a caca. Stie cas vidanjior…


 100. 100
  Ik:

  Daca baba naude si nu vede, ii buna de nevasta, dnu 1Q, traivar loganu cu posesoru aferent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 101. 101
  Nora&1Q:

  Să v-auză Ăldăsus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++
  Așijderea și dvs…


 102. 102
  Daria:

  alta ți-a pârjolit-o, nu eu.


 103. 103
  Nora&1Q:

  Că tot veni vorba de LOGAN (cu majuscule, da?) ia să-l umplu în zona covrigului cu nițică prezență aparent umană…
  Sayonara


 104. 104
  Nora&1Q:

  Aham. Habar n-aveai, bine că ți-a șoptit profu…


 105. 105
  Daria:

  da, a avut grijă să-mi spună.


 106. 106
  uc:

  m-as bucura nespus daca ai putea veni pe 7 iunie, ca sa te vaz si io 🙂 si si 1Q, Nora si cine mai poate veni si vrea.
  Ik are o voce ca nu poci ca sa va explic, e ffff frumoasa, ca mi-a facut o mare mare supriza ca io eram pe strada si nu m-am asteptat, cred ca i-am urlat un pic in urechi, da’ lumea vb tare in jur. 🙂 . Mare incantare, da.

  desear’ ma duc la petrecere, intrarea e 10 lei pentru cei care vin in tinute, adeca fuste, veste, panglici si palarii, si 200 de lei pentru cei care nu vin la tinute. va canta Fanfara Transilvania, cica e facut un cort mare 🙂


 107. 107
  Daria:

  cine să vină?


 108. 108
  uc:

  cum?
  revin peste o ora


 109. 109
  uc:

  m-as bucura f tare daca ar putea veni Ik


 110. 110
  Seva Tudose:

  uc #81,106

  mai cu viață,mai cu imbold,de ce ești atăt de tristă ?
  soul serenade ???

  uite aici viață !

  http://www.bing.com/videos/search?q=Pittbul+youtube&FORM=VIRE8#view=detail&mid=45C015D66045B283498545C015D66045B2834985


 111. 111
  uc:

  Seva 🙂


 112. 112
  Seva Tudose:

  uc#106

  de ce te uiți la vecini după muzică țigănească ? Ce noi nu avem țiganii noștrii 🙄 😆

  https://www.youtube.com/watch?v=MPpWKXK7L0A


 113. 113
  Seva Tudose:

  uc,

  bună și la revedere,în 5 minute plec la serviciu…pa !


 114. 114
  uc:

  formatia odjila imi placea f mult candva, vad ca si acuma , mie si finilor cei mari, care acuma-s in australia, cei mai vechi prieteni, noua ne placea muzica lor, ascultam pana intra rockul progresiv pe usa, adica alti prieteni…ce veneau la chef. deseara dansam, suntem vreo 14-15, ieri am aflat 😆 cam asta


 115. 115

  Uc! Fenomenal! Eşti prima care reuşeşte! Trebuie să scriem data în calendar! 23 mai 2014
  Ik există! 🙂


 116. 116
  Edle:

  🙂 Nora, da, mare minune.

  Seva, înregistrează-te odată, că i-am promis Anei că-i dau și ei să asculte, și poate așa, pe blog, o reuși, că zicea că nu a putut deschide fișierul.


 117. 117

  Edle, Anei i l-am trimis şi-n format mp3, după ce l-a modificat Cosa, e ciudat că n-a reuşit nici aşa.

  Cosa, pune înregistrările odată, am aşteptat destul.


 118. 118
  Seva Tudose:

  Aici începe carambolul „Memorial Day” (ultima zi de luni din luna mai,ziua în care sunt venerați toți eroii căzuți în toate războaiele,interne ori externe…

  vineri juma’ de zi,sâmbătă,duminică și luni: LIBER 😀
  dacă nu auziți de mine nimic,este că sunt în viligiatură 😀


 119. 119

  Un’ te duci, Seva?


 120. 120
  Seva Tudose:

  Edle#116

  începui să o contactez pe Nora pe messinger9dar era la birou și nu putea….am un webcam și pot să-l pun la computerul de birou,să înregistrez/comunic audio/video,nu la laptop că ăsta are deja în sistem,dar nu știu să-l folosesc.

  după week-end-ul ăsta poate…dar cum am spus,înțeleg entuziasmul lui Cosa,dar nu mă simt deloc nebăgată în seamă,dacă nu sunt inclusă în acest „unicat” !

  Edle,eu vorbesc la telefon cu Ana,nu știu ce ar surpride-o…o înregistrare 😀


 121. 121
  Seva Tudose:

  Nora#119

  mă duc în West Virginia la Palatul de aur !

  Prabhupada Palace oif gold ! Să mă reculeg…

  https://www.youtube.com/watch?v=PQzFaYv6jUY


 122. 122
  Seva Tudose:

  Nora,

  dacă vrei să te contactez pe messinger,pot recita o poezie…aleg pe George Coșbuc cu „El Zorab”

  deja am făcut câteva repetiții 😆


 123. 123
  Seva Tudose:

  d-abia aștept să-l văd…și totodată să îmi încarc bateriile sufletului…

  se spune ca este situat în așa manieră că poți vedea 3 state,când meditezi în grădinile palatului:Ohio,West Virginia,Pennsylvania !


 124. 124
  Seva Tudose:

  uc

  uită-te la utopia țiganilor români…eu periodic îi ascult,deși nu îmi place rock progresiv…

  https://www.youtube.com/watch?v=iegA_A0is6o&list=UUs4pQeeM5qtIslSNKy2FQ2g


 125. 125
  Seva Tudose:

  și să fiți siguri că mă voi duce la Hărsești/Argeș să văd cu ochii miei…

  https://www.youtube.com/watch?v=Sfsevbuz0Aw


 126. 126
  Danny:

  Baaaaaaaa, de 9 zile n-am mai scris pe aici, uratelor.
  De cand n-am mai scris i-a aparut Bartonesei o carte in librarii? E posibil asa ceva?
  Vreau si eu cartea ei. Cine mi-o da?
  Ar trebui sa mi-o dea gratis Ana, deoarece eu am fost primul acum 2 ani cand i-am sugerat sa publice o carte, iar pe coperta cartii ei trebuia sa fie poza mea, cea cu zambetul acela mortal.


 127. 127
  Danny:

  Luati text -- imbold de la mine.

  DRAGII MEI,

  Se pare ca pe 25 mai 2014 vor avea loc niste alegeri europarlamentare. Interesant, nu?
  Toata lumea se foieste, intreaba, ce si cum sa faca?
  Mergem la vot sau nu?

  Situatia sta in felul urmator: Noi, majoritatea de pe facebook, suntem de aceeasi parte a baricadei: protestatari antifrack, anti RMGC, anti sistem. Multi dintre noi suntem prieteni virtuali pe facebook sau chiar in real, iar din acest motiv mi se pare normal sa intervin cu idei, sfaturi vis a vis de acest episod al alegerilor.
  Pentru ca tin la multi dintre voi si n-am sa parasesc nicioadata corabia facebookului cu voia mea, vreau sa fac urmatoarele precizari.

  Avem doua variante:

  1 -- NU MERGEM LA VOT, deci nu votam pe nimeni.

  In cazul acesta, mi se pare absolut normal, chiar daca nu votezi, sa te deplasezi pana la urna de vot si sa-ti anulezi votul prin stampilare multipla, deoarece mizerabilii de la putere pot folosi voturile albe in favoarea lor. Deci, pentru a nu le da aceasta posibilitate, e bine ca noi sa ne anulam voturile.

  2 -- Daca vreti sa va exprimati votul, va rog SA VOTATI NUMAI INDEPENDENTI!

  Este adevarat, nici independentii nu reprezinta o solutie viabila, deoarece calitatea de independent d.p.v.d. politologic este echivoca, instabila si nu prezinta siguranta in a-l reprezenta pe cetatean.
  Majoritatea independentilor au facut parte din actualele partide mafiote, sau au gravitat in jurul acestora, contribuind la prabusirea tarii din toate punctele de vedere.
  Un independent azi este indep., maine nu mai e. Traseismul politic in Romania este la moda, este o arta, din pacate,la fel ca si minciuna politrucului.
  In proiectul meu de reforma politica voi lupta si impotriva acestei anomalii, pe care o consider una dintre privilegiile politrucilor postdecembristi, care a dus la distrugerea acestei tari.
  Nu are rost sa insir numele tuturor independentilor aici, deoarece probabil ii cunoasteti pe majoritatea dintre ei, si nu cred ca va spun prea multe lucruri.
  Daca vreti sa votati independenti, votati-i, dar in veci SA NU MAI VOTATI CU ACTUALELE PARTIDE POLITICE MAFIOTE care au distrus o tara intreaga!

  Trebuie sa fiti constienti ca prin cele doua variante, voi, cetateni ai acestei tari, puteti da o lovitura serioasa actualului sistem politic mafiot instaurat in ianuarie 1990. De aceea, va indemn sa:

  votati impotriva P.S.D.!

  votati impotriva P.D.L.!

  votati impotriva P.N.L.!

  votati impotriva P.N.T.C.D.!

  votati impotriva P.M.P.!

  votati impotriva F.C.!

  Mai avem o problema: ce facem cu P.P.D.D.???
  Observ ca multi oameni de pe facebook sunt ppdd -isti.
  Eu i-as intreba: voi, care sustineti P.P.D.D., sunteti membri ai acestui partid sau doar simpli simpatizanti?
  In functie de raspunsurile pe care le voi primi de la ei, voi descrie P.P.D.D. maine seara, deoarece am multe de spus despre acest partid fantomatic. Pana atunci, ganditi-va toti la cele doua variante pe care vi le-am propus mai sus.
  Si nu uitati ca prin votul vostru dat unor politruci, ii imbogatiti cu inca 8000 euro pe luna, timp de 5 ani, in timp ce multi dintre voi n-aveti de munca si nici bani sa treceti strada.


 128. 128
  uc:

  buna dimineata 🙂

  Nora, sigur ca exista Ik 🙂
  Seva, a fost foarte tare, nu mai pot de picioare, au fost piese una si una, voie buna, dans-dans-dans, a fost si Sandu Ciorba, fanfara, Odjila et c.


 129. 129
  Ik:

  Mai intai sintai LOGAN. Cu mazuscule, ca asea vrea pla dnului 1Q si tre sa ma supun dorintei domnieisale………. Dra Uc, de cec radeti de mine ? Natz spus eri la tel. k am vocea prea pitigaiata si k sa nu va mai sun cand is bat ? Sarumana si piciarele alea obosite!


 130. 130
  Ik:

  Mai intai sintai LOGAN. Cu mazuscule, ca asea vrea pla dnului 1Q si tre sa ma supun dorintei domnieisale………. Dra Uc, de cec radeti de mine ? Natz spus eri la tel. k am vocea prea pitigaiata si k sa nu va mai sun cand is bat ? Sarumana si piciarele alea obosite!


 131. 131
  Ik:

  Ik nu ecsista , dra Nora. Exista caterinca de prost gust, neseriozitatea, preabagarea in seama, prosteala, ineptia. Si cum toate acestea Trebuiau sa poarte un nume, Un singur nume Li s-a spus Ik…


 132. 132

  Cartea ţi-o cumperi singurel. De aici: http://www.libraria.hergbenet.ro/carti/prospect-de-femeie-ana-barton
  Nu vrei tu să vină Ana să-ţi gătească şi nişte sarmale?
  Daaa, că până acum doi ani, ea habar n-avea de capul ei, bine c-ai luminat-o tu.
  Ai dreptate, trebuia să fii tu, dar nu doar cu zâmbetul, ci cu tot corpul, ca în tabloul Maya desnuda al lui Goya, numai să se cheme Danny desnudo.


 133. 133

  Uc, Sandu Ciorbă? 😀 E preferatul Sevei. 😀


 134. 134
  Manuella:

  Danny, cât patos la 3 dimineaţa! Nici dacă strângeai în braţe o femeie nu erai mai aprins!
  Mă întreb de ce nu ai socotit tu în atâta vreme să intri în politică. Să combaţi exact din mijlocul vulcanului. Erupt.
  Uite, ce şansă aveai! Numele tău, cu zâmbet cu tot, pe întregi liste electorale! Nu doar pe coperta unei cărţi!


 135. 135
  uc:

  Nora :lol:, abia astept s-o auz recitand.

  Iiiik, nu e pitigaiata, ai ras la tel, iupiii, ah, ai o voce calma, uitasem pentru ca sa zic 🙂 pup, pup


 136. 136

  Uc, stai să vedem dacă ne descurcăm cu logistica. 😀
  Cel mai simplu ar fi poate să aştept să vină în ţară şi s-o înregistez faţă în faţă. 😀


 137. 137
  uc:

  pai nu mai e mult pana vine, nu? 🙂


 138. 138

  Manuella, nu dispera! Danny e la încălzire. Bine, e acolo de vreo 3 ani, dar aşa îi place lui, să facă temeinic lucrurile. 😀


 139. 139

  Pe 7 iunie parcă a zis că are biletul.


 140. 140

 141. 141
  Manuella:

  Înţeleg.
  Dar ce poză! O combinaţie de Gerard Butler, Robert de Niro, Liam Neeson şi Jack Nicholson! Un mix de invidiat!
  Ochelarii fac poza! Sunt vintage, nu?


 142. 142

 143. 143

 144. 144
  Manuella:

  Daa! Şi la mine!


 145. 145

  S-a simţit şi la voi, Manuella?


 146. 146
  Manuella:

  Da!


 147. 147

  Cică a fost în Marea Egee! Nu în Vrancea.


 148. 148
  Ik:

  Acelasi iupiii si dan partea mea, dra Uc. La fel, ii transmit drei Nora, Dnei Manu, 1 calduros iupiiii de pe meleagurile Cernavozii, unde am prins 1 crapustean ca tot ii prohibitie, casa se tavaleasca pin colb dnu Danni de necaz, as putea zice , fara riscu dea egsagera, sa turbeze, sasi muste unghiile da necaz, dnu 1Q se sprijina dun macaz…


 149. 149
  Ik:

  Acelasi iupiii si dan partea mea, dra Uc. La fel, ii transmit drei Nora, Dnei Manu, 1 calduros iupiiii de pe meleagurile Cernavozii, unde am prins 1 crapustean ca tot ii prohibitie, casa se tavaleasca pin colb dnu Danni de necaz, as putea zice , fara riscu dea egsagera, sa turbeze, sasi muste unghiile da necaz, dnu 1Q se sprijina dun macaz…


 150. 150
  Ik:

  Na fost nici 1 cutremur, dra Nora. Mam iubit io cu nevastamea, asta a fost…


 151. 151
  Ik:

  Dra Uc , imi permiteti sa va sun ear pe 25.12. anu curent, casa va zic LMA insotit dun Craciun Feri ?


 152. 152
  Ik:

  A fostara cutremur in Marea Egeie, dra Nora ? Cum de nu lam simtit ?


 153. 153

  Ah! Deci, de la tine ni s-a tras!


 154. 154
  Ik:

  Tampitu de Timofei lipoveanu scoate tot timpu o scrumbie sarata din buzunar si imbuca. O scoate direct , asa neinvelita. Daia are buzunarele uleioase…


 155. 155
  Ik:

  Da , de la mine. Acuma veti sti fara indoiala cand ma babardesc io. Sarumana si solicit in avans 1 pupoi pentru sapt. viitoare. Dna Manu ear nu ma salutat cu formula:”” Buna ziua Raj-frumosu blogurilor romanesti, sati fie viata usoara ca 1 fulg, sa ai parte de material de lucru pe saturate !””


 156. 156
  Ik:

  „”… sati functioneze vidanja la capacitate macsima!!””


 157. 157

  Ik, ce să zic? Să-ţi urez mai des sau mai rar? Să fiu egoistă sau generoasă? 😆
  Muah!


 158. 158

  E un mister cum reuşeşti tu să postezi comentarii identice. Că eu când mai am de-alea doar dintr-un emoticon, îmi zice imediat că mă repet. 😀


 159. 159
  Ik:

  Deja sunteti generoasa, dra Nora. Ce femee nu siar dori 1 barbat asa ca Ik ? Intrebare retorica, desigur. Reusesc sa dau comenturi identite, dra Nora, fara sa citesc comentu anterior. Am o tinere de minte ceva de speriat.. Este k dnu Dannii are 1 ceva anume, 1 ceva aparte in poza aia ? I se citeste bunatatea, potentza si modestia in priviri sin toata faptura dansului in ansamblu…


 160. 160
  Ik:

  Acelasi muah in3-t si din partea mea, dra Nora. Mai ofer cate 1 muah urmatoarelor persoane: dna Edle, Ana, Uc si tuturor doamnelor caremi apreciaza inteligenta. Acelasi muah si pt. dnu Danii…


 161. 161
  Ik:

  Acelasi muah in3-t si din partea mea, dra Nora. Mai ofer cate 1 muah urmatoarelor persoane: dna Edle, Ana, Uc si tuturor doamnelor caremi apreciaza inteligenta. Acelasi muah si pt. dnu Danii…


 162. 162
  Daria:

  una dintre tâmpitele cu care stau a pus covorul în vană și vrea să-l lase acolo două-trei zile la înmuiat. și eu să mă spăl peste el. auzi! cum dracu să lași un covor în apă trei zile?!!! și să te speli pe el?
  l-am spălat, l-am scos și ea l-a pus la loc.
  cealaltă a zis că bine că l-am spălat, să nu mai zic că nu fac nimic în casă. asta când eu sunt cea care spală baia, că aia mai veche a spălat-o ultima dată la crăciun și asta nouă niciodată. tot proasta asta nouă mă întreba pe mine de câte ori am dus gunoiul, că ea l-a dus de trei ori în două săptămâni și deja transpirase sub limbă. eu îl duc la două zile, că astea dorm pe ele. cu mopul în bucătărie nu au dat niciodată, nu știu ce-i aia. cămara n-au spălat-o niciodată, frigiderul niciodată. dar eu nu fac nimic! băi, incredibil! câtă nesimțire și câtă ipocrizie! nici masa nu și-o șterg de firmituri tot timpul, dar eu nu fac și nu dreg. mor! mai ales că asta nouă a venit de o lună abia și știe ea ce fac și ce nu fac eu.


 163. 163
  Daria:

  am observat lenea și nesimțirea asta și la colege de-ale mele, prietene, care nu fac mare lucru dar sunt cu nasul băgat în lucrurile altuia. iscodesc și bârfesc aiurea, fără să-și dea seama că sunt și ele ca alții sau mai rău.


 164. 164
  Daria:

  am spălat și ușile și perdelele, am tras dulapurile din bucătărie și am spălat după ele, cât s-a putut, și aragazul pe lateral, că era plin de ulei vechi și tare, și lor li se pare că dacă dau cu aspiratorul și au șters praful au făcut cine știe ce.


 165. 165
  Daria:

  nu mai pot de nervi!


 166. 166
  Daria:

  și dulapul în care e coșul de gunoi se murdărește permanent. l-au spălat vreodată? nu!


 167. 167
  Manuella:

  Permite-mi, Ik, cu o mică întârziere:
  Bună ziua, Raj, atotputernic bărbat, mereu încercat de poveşti cu tâlc şi glume cu sare! Ziua să-ţi fie fără cutremur de Egee! Soarele să-ţi zâmbească după o rază, să-ţi fie ciudă că nu ai ochelari de aviator ca ai lui Danny! Niciun nor să tulbure pacea frunţii tale astăzi, seninul în priviri să-ţi fie, trei domnişoare zvelte să-ţi surâdă!


 168. 168
  uc:

  ik, @151, daaaaa 🙂 , ai fost la pescuit? si io o sg data, am aruncat firul asa inalt, a aterizat intr-un pom, mi-a fost un pic jena, am crezut c-am stricat undita aia, am pus-o jos :d Salutari lui Timofei 🙂

  a fost cutremur in egee? n-am prins niciunul acolo


 169. 169
  uc:

  Daria, esti harnica :), pui mult mult suflet. da’ io nu inteleg de ce te enervezi.


 170. 170
  uc:

  nu iesti deloc mistocara cu fetele alea 😆


 171. 171
  uc:

  unde s-o uita Dani in poza aia? adevarul e ca nu poti sti…de cand cu ochelarii aia beton 😀


 172. 172
  Daria:

  Cum să nu mă enervez când văd cât îs de proaste? O să se împută covorul acela în apă trei zile şi eu nu pot să fac duş cum trebuie!


 173. 173
  Daria:

  eu și Nora semănăm la față cu ceva
  http://i58.tinypic.com/91dyr7.jpg


 174. 174
  Ik:

  In sfarsit cineva care ma apreciaza la adevarata mea valoare, dna Manu. Saveti parte de cei mai bun in lume, dna Manu. sanatate, bani, noroc, iar barbatu pe carel iubi sa fie adoima lu Ik……………. Ii voiu transmite salutarile dv. Timefeiului cand il voiu gasi treaz, dra Uc…


 175. 175
  Ik:

  Colegelor dv. de cam. lear trebui 1 caP in gura , dra Daria. Dnului 1Q, 1 mercedes…


 176. 176
  Danny:

  Ma bucur foarte mult pentru Ana ca a lansat aceasta carte. Si spun acest lucru cu o mare sinceritate. Nu stiu de ce. O iubesc pe Ana intr-nu anume fel, va iubesc pe voi toate la fel, dar nu stiu de ce. Fiecare dintre voi aveti ceva ce imi apartine, dar nu stiu ce, nu stiu inca ce.
  I-am spus Anei mai de mult sa publice, deoarece mi-am dat seama de la inceput ca are talent. Si a publicat.
  Nu stiu daca a tinut cont de sfatul meu sau chiar avea in minte acest lucru, important este ca a publicat, iar eu ma bucur pentru ea.
  Apoi, i-am spus si Norei sa scrie, deoarece si ea are talent literar, si sper ca intr-o zi sa publice. Si din nou ma voi bucura, pentru ca si pe ea o iubesc.
  Si asa cum v-am mai spus, va iubesc pe toate, cu talent, fara talent in ale scrisului, asa cum sunteti, frumoase, destepte, spirituale, cu umor, prietenoase si mai cum vreti voi.

  De ce va iubesc? Nu stiu, pe cuvantul meu daca stiu.
  Mi-a spus Nora sa scriu ceva, sa inventez ceva, orice, numai sa scriu. As vrea sa scriu, dar momentan nu cred ca pot, deoarece sunt nelinistit, sunt cam nervos, imi lipseste ceva, imi lipseste linistea interioara, echilibrul mental si sufletesc. Apoi se apropie anotimpul calduros si nu-mi este tocmai prielnic in ale scrisului.
  Si mai e ceva. Voi pleca. Voi pleca in curand pe o Insula mare, sa vad lumea.
  Cand la coverul meu de pe facebook va aparea poza cu insula, sa stiti ca atunci voi fi plecat.
  Voi lua legatura cu tara mai greu, si-mi va fi dor de voi.


 177. 177
  uc:

  azi mi-a scris cineva daca mai traiesc 😆

  Dani, de la chefu de asear’ o piesa draga mie pentru tine

  si succes maine la vot!


 178. 178
  Edle:

  Iar pleci, Danny?


 179. 179
  Ik:

  Toti aveti feisboace, numa io nu, dnu Danny. Cinea scris, dra Uc ?


 180. 180
  Edle:

  Ik, un muah și de la mine.


 181. 181
  Danny:

  Multumesc, Raluca, tare mult. Te imbratisez cu spor.


 182. 182
  Danny:

  Da, Dana, plec din nou.


 183. 183
  Danny:

  Raj, fa-ti cont pe facebook. E usor.


 184. 184
  uc:

  ik, @179 eh 🙂
  nu ai fb 🙁


 185. 185

 186. 186

  Danny, pe ce insulă? UK cumva? 😀


 187. 187
  Daria:

  ce-i aia îmbrățișat cu spor?


 188. 188
  Manuella:

  Insula misterioasă.
  Danny are harta cu comoara. Ştiţi voi, Edmond Dantes…


 189. 189
  Manuella:

  Dacă Real mai înscrie un gol, vecinii de deasupra mea vor ateriza în livingul meu! Oamenii ăştia se bucură rău de tot!


 190. 190

 191. 191
  uc:

  Buna, junghiule, frumoasa piesa 🙂


 192. 192

  Pustiu ca azi n-am văzut niciodată într-o secţie de votare.


 193. 193
  Danny:

  Dragii mei, a vota, a nu vota sau a anula votul inseamna acelasi lucru in Romania: TOT HOTII POLITRUCI VOR CASTIGA! De ce? Pentru ca au electoratul lor pemanent: PSD-ul are electoratul sau de maximum 40%, PDL-ul este divizat intre P.D.L = 12%. si P.M.P .= 10% , in total 22%. Aceste doua gasti se vor infrunta in alegeri. In conditiile in care cetatenii considera ca nu au cu cine vota, isi anuleaza voturile sau nu se prezinta la vot. Dar, cineva tot trebuie sa castige, conform logicii aritmetice, nu? Vor castiga cei cu electoratul permanent cel mai numeros. Pentru a castiga independentii trebuie sa se prezinte la vot mai multi cetateni decat electoratul permanent al celui mai mare partid din Romania. Dar, v-am spus, in actualele conditii, totul este in favoarea politrucilor si in defavoarea SOCIETATII CIVILE!

  PRICEPURA-M-ATI ???


 194. 194
  Danny:

  Comentarii mai pe seara.


 195. 195

  Danny, exagerezi dracu’! Îţi mai văzui comentariul ăsta şi pe FB de vreo 30 de ori!
  Prea târziu! Eu am votat deja!

  Ce draci credeţi că faceţi cu boicotul ăsta? Alegerile se validează oricum.
  Apoi, cum vă veţi deosebi voi de restul care stau acasă de 24 de ani? Veţi fi băgaţi în aceeaşi oală a ălora care nu le pasă şi nici nu ştiau că-s alegeri azi. Moamă, ce palmă aţi dat voi politicienilor! Nu mai pot ăia de jenă!
  Mai ziceam dacă vă duceaţi şi votaţi nul.
  Apoi, vă plângeţi că partidele mici şi independenţii n-au nicio şansă. Da, e adevărat că legea partidelor şi cea electorală sunt total în avantajul grupărilor mari, dar chiar şi aşa, puteaţi vota verzii sau ecologiştii.
  Ce uitaţi voi, tolomacilor, e că 70 la sută din legislaţie e decisă de la Bruxelles. Ceea ce face ca un europarlamentar să vă influenţeze viaţa mai mult ca un parlamentar de aici. Şi mai uitaţi şi că majoritar europarlamentarii votează legile cam cum le dictează familia politică din care fac parte. Nu votezi neapărat PSD, ci socialiştii. Nu votezi neapărat PDL, ci popularii. Nu liberali, ci ALDE. Etc.
  Hai că m-apucă toţi dracii!


 196. 196

  http://www.antena3.ro/europarlamentare2014/
  Aiurez eu sau era ilegal să spui cum s-a votat, conform exit pollurilor, până la închiderea urnelor? Parcă doar prezenţa se făcea publică.


 197. 197
  Manuella:

  Este ilegal.


 198. 198
  Ik:

  Dra Nora, ma primiti si pe mine la lansarea cartii dnei Ana ? Chiar daca nu ma primiti, io tot viu. Daca vedeti intrun colt 1 tip la vio 16o cm, chelios cu burta marea, oleaca craca, oleaca de platfus, cu nasu mare, balbait, sa stiti ca acela is io. Ar mai fi o chestie: daca ma bate Cosa, ca lam suparat mult ? Sa promita ca nu ma va pocni si voi veni. Io vreau so pup pe dra Uc pe paru ala ondulatu, mio permite ? Dnu Danii, aratati traznet in poza. Sunteti chiar mai frumos ca dna Manu si dra Uc si dra Nora la 1 loc…


 199. 199
  Ik:

  Dra Nora, ma primiti si pe mine la lansarea cartii dnei Ana ? Chiar daca nu ma primiti, io tot viu. Daca vedeti intrun colt 1 tip la vio 16o cm, chelios cu burta marea, oleaca craca, oleaca de platfus, cu nasu mare, balbait, sa stiti ca acela is io. Ar mai fi o chestie: daca ma bate Cosa, ca lam suparat mult ? Sa promita ca nu ma va pocni si voi veni. Io vreau so pup pe dra Uc pe paru ala ondulatu, mio permite ? Dnu Danii, aratati traznet in poza. Sunteti chiar mai frumos ca dna Manu si dra Uc si dra Nora la 1 loc…


 200. 200
  Ik:

  Wxit pulurile astea minte, dra Nora… Si dnu 1Q minte de ingheata oceamu planetar…


 201. 201
  Ik:

  Erata curului: exit puluri. Aceanu, nu oceamu. Nici coceanu…


 202. 202
  Ik:

  Dna Manu, e a 3-a oara sapt. asta cand nu ma bagati in seama. Aveti ceva cu mine , vam cauzat 1 necaz ?


 203. 203
  uc:

  Hiii, Daria, ti-ai pus picioarele in poza? 😆

  ik, te las sa ma pupi 🙂 ca si io te pup, ce faci?:)
  Dani e mai fromos ca mine cand zambeste :), ia sa-mi pui si io neste ochelari de soare…chiar daca nu vad prea bine cu ei.


 204. 204
  Ik:

  Dra Daria, de ce stati cu cracii in sus in poza dela grava ?


 205. 205
  Ik:

  In fine, piciorusele…


 206. 206
  uc:

  cica si io am platfus, nu stiu exact cum, ma uit si nu vaz nemica?! nu stiu cum arata.


 207. 207
  uc:

  ik, te rog ca sa-mi areti platfusul tau dupa lansare, ti-l arat si eu pe-al meu 😆


 208. 208
  Ik:

  Is tot la Mecidia, dra Uc, sarumana, paru si marochinaria (bratara din pele dela mana, botinele cele fine, poseta Vuiton)


 209. 209
  Ik:

  Oricum platfusu meu ii mai misto k al dv., dra Uc. Ne vom ascunde dupa 1 draperie si ne vom arata platfusele


 210. 210
  Ik:

  Tot dupa draperie o sa va fur si un sarut pe coltu ochiului, ca mai mult numi permit. Chestie de manere, buna crestere, educatie, lectura asidua…


 211. 211
  Ik:

  Tot dupa draperie o sa va fur si un sarut pe coltu ochiului, ca mai mult numi permit. Chestie de manere, buna crestere, educatie, lectura asidua…


 212. 212
  uc:

  poseta viuton, sigur 😆 ce faaaain, tu esti aproape de mare, oof


 213. 213
  uc:

  ok, ne uitam la platfuse, o savedem tot dupa perdea 😆


 214. 214
  uc:

  nu stiu de ce m-am emotionat si nu mai scriu ca lumea, eeei 😀


 215. 215
  Manuella:

  Cu siguranţă am ceva cu tine, Ik.


 216. 216

  Ik, cum să nu te primim? 😀


 217. 217
  Vio:

  Salutari,copii.
  Am fost si noi la vot,la Venetia.Era foarte putina lume.


 218. 218

  UKIP pe primul loc în UK, Front National pe primul loc în Franţa… oribil. Cel puţin aşa zic ăştia pe Realitatea. Sunt şocată.


 219. 219

  Salut, Vio.
  Nu apucai să văd ştirile, acum ajunsei acasă. Fusei la un grătar cu nişte prieteni. Din 11 oameni votaserăm 4.


 220. 220

  În Italia, cine a luat primul loc, Vio?


 221. 221
  Vio:

  In Italia se voteaza pana la 23.00.inca nu spun nimic.


 222. 222

 223. 223
  junghiul:

  PD.


 224. 224
  Daria:

  nu-s picioarele mele. le-am împrumutat.


 225. 225
  junghiul:

  În vremurile astea de restriște, nu ne stă nouă capul unde-ți stau ție picioarele.


 226. 226
  junghiul:

  Așa!
  La Arad, supărare mare. Pentru prima oară (cred) aici învinge USD-ul, 26%.Nici nu e de mirare.Falcă s-ar fi dus cu cățel și purcel în barca Elenei Udrea și al nașului că nu se suportă cu Vasile Blaga, dar și-ar fi pierdut postul de primar. Așa că i-au ajutat pe șest pe cei de la PMP , fiecare cu cât le-a dat mâna , adică oleacă peste 4%. Drept pentru care au trecut pe primul loc cei care la Arad au fost tot timpul ciuca-bătăilor.
  Mircea Diaconu a fost votat și în Arad, mă așteptam la asta. Demisii în lanț la PNL , inclusiv la nivel local .Au făcut un pic peste 12%
  Deci liberalii se vor înscrie in PPE spre surprinderea celor din ALDE.Vor deveni mai creștini și mai democrați. Adică vor fi colegi cu PDL , PMP,UDMR , coagulând dreapta. O să se pupe toți în Piața Independenței…
  În Europa cred că britanicii s-au luat după francezi zicându-și probabil că : „ Le Pen is good!”


 227. 227
  Danny:

  Simteam nevoia sa va spun ceva inainte de alegeri.
  As fi vrut sa particip si eu la alegeri, dar n-am avut bani. Apoi in cadrul unui partid nu pot face fatza, deoarece majoritatea de acolo sunt pupincuristi, milogi, cersetori, aspiratori de firimituri de la liderii cu bani, mincinosi prin excelenta, lasi, parsivi pana la D-zeu. Aceasta este imagintea politicii romanesti, acestia sunt actorii mari si mici ai unei cloace politice mizerabile si corupte de 24 de ani.

  Toti viermii societatii romanesti au gasit loc de supravietuire sau de preamarire pe scena politicii romanesti, promovand la rang de arta minciuna, populismul si ipocrizia in fatza unei populatii bolnave din toate punctele de vedere si lipsite de orice fel de orientare personala sau colectiva. Aceasta stare de lucruri trebuie sa ia sfarsit odata.

  Cum ii putem opri pe acesti nenorociti de politruci corupti( ma refer la partidele corupte) sa nu mai candideze din randul partidelor corupte? Stim prea bine ca se aleg intre ei, atentie, de fiecare data fara sa stie membrii de partid din esaloanele doi si trei ale fiecarui partid, din randul celor cu bani furati de la popor.

  Cum? Introducand examene pentru postul de parlamentar. Daca ar fi asa, atunci as avea si eu curaj sa candidez, deoarece ma bazez pe cunostintele mele.
  Eu propun 4 examene pentru postul de euro/parlamentar la urmatoarele discipline:
  1 -- POLITOLOGIE;
  2 -- ECONOMIE;
  3 -- ADMINISTRATIE;
  4 -- ISTORIE;
  Deci, fiecare candidat la functia de paralamentar va fi obligat sa dea aceste 4 examene. Nu am ales intamplator cele 4 materii. Acestea sunt materiile de baza pe care orice politician din lume este obligat sa le treaca, altfel n-are ce cauta in politica.
  Vedeti, n-am trecut matematica, fizica, chimie, desen, muzica, educatie fizica, deoarece sunt irelevante pentru un aspirant la fotoliul de parlamentar. In schimb, pentru a conduce o comunitate umana, fiecare politician este obligat sa aiba cunostinte solide din aceste 4 materii! Daca ar fi fost asa, eu aveam curajul sa ma prezint la examen, dar in conditiile actuale nu -- mi permit, deoarece nu sunt pupin’, nu-mi permit sa va mint, mi s-ar face scarba de mine, n-am nici bani, nu fac orice fel de compromis. Daca voi veti realiza ce spun eu, ne-am putea redresa din toate punctele de vedere.
  Aceasta propunere a mea va face parte din viitorul meu proiect de reforma politica, pe care va voi cere sa mi-l votati in anii ce vor urma. Dar sa stiti ca nu va voi da nici macar un pix sau o bricheta pentru acest lucru, asa cum va mituiesc jegurile politruce de 24 de ani pentru a-i vota. Intelesu-m-ati???
  Si inca o chestie: eu spun lucrurilor pe nume, chiar daca uneori sunt mai dur in limbaj.
  Pricepura-m-ati???


 228. 228

  Va povesteec maine despre francezul prost care m-a enervat azi (ici chacun a son jardin et sa famille au moins comme si bouas etions tous des, putain, agriculteurs si scarba de prietena romanca sustinand ca aia nu vor sa se i tegreze! Jigodii! Ala sustinea ca gagica-sa e din vreo rasa superioara de imigranti.


 229. 229

  Nous. Pas cette betise la. Of!


 230. 230
  junghiul:

  „Left --

  my desires boiling…
  my needs over-powering…

  carefree

  Right-
  ­
  my light flickering…
  ­ my heart yearning…
  ­
  ­ passionate
  Center --

  Logical

  Steady

  ­ Reliable”
  ­


 231. 231
  Ik:

  Am asa niste nervi la cap, dna Vio mai lipsea. Sarumana si bine ati revenit ! Deci sunt si francezi prosti, dna Nora. Aflati dara dela mine k frantzuzu ii cea mai naspa natie, cea mai ofti, nu ne suporta neam. Frantuzu e lugu-lugu, varu nostu bulangiu da unde sa rupt bulangii. Astia te lasa kand ai nevoe de ei. Sunt si exceptii afcors k de pilda maresalu Berthelot si ink ktiva. Francezu judeca ca tot romanu din provinciile romanesti, se preface ca te agreaza dar in sinea lui nu te vrea neam. Asa cum ne prefacem noi ca ii aream pe moldovenii nostri sau pe cei de peste prut…


 232. 232

  Ik, mi-ai mai spus, iar eu iti repet: nu exista cea mai naspa natie. Eu am cunoscut ieri un dobitoc a carui dobitocenie nu era egalata decat de cea a prietenei lui. Romance.


 233. 233
  Ik:

  Aveti dreptate, dra Nora. Angajativa 1 garda de corp albanez.


 234. 234
  uc:

  buna dimi fara nervi 🙂


 235. 235

  Hehe. Sigur ca fara nervi. Luai cafeaua pe malul marii. Cum as putea avea nervi?


 236. 236
  uc:

  ca bine zici, ma duc sa beau o gura de cafeaua, nu vad bine 😆


 237. 237
  uc:

  Daria, ai picioare frumoase.


 238. 238
  Ik:

  Cica dra Nora a cunoscut 1 francez doby. Daca m-ar cunoaste pe mine, nu ar mai zice de altii cas prosti. Dra Nora, as dori sami acordati automat pupoiul de ceput de saptamana. Gata, nu mai umblu cu cersitu…


 239. 239

  Automat, automat. 🙂


 240. 240
  Daria:

  nu-s picioarele mele. 🙄 le-am găsit pe net.
  eu chiar nu mai vreau să vin aici. după tot ce mi s-a întâmplat în ultima vreme am înțeles cât sunt de iubibilă și nu mai suport niciun strănut în direcția mea.


 241. 241
  Ik:

  Consider ca e 1 drept castigat, dra Nora. Sper ca dnu 1Q sa nu se ofti…


 242. 242
  Ik:

  Consider ca e 1 drept castigat, dra Nora. Sper ca dnu 1Q sa nu se ofti…


 243. 243
  Ik:

  Dra Daria, ce-i cu atitudinea asta ? Dra Uc, oi fi zis sarumana la dv. si la Dna Manu ?


 244. 244
  uc:

  am fost la steeep, mi-a iesit coregrafia, dar cand nu-mi iese?!
  ik pupic, Nora, Vio, Manu, Daria, Seva, 1Q, Cosa, junghiul si restul salutaaari, pe unde umblati?

  Daria, io din printzip nu stranut in directia ta ca ma intorc cu spatele, na (ca ma enervez). Bine, nu sunt picioarele tale, nu conteaza, sunt frumoase.

  ca mi-am adus aminte de-o marca de bere


 245. 245
  uc:

  daca nici berea nu va place…..


 246. 246
  uc:

  cum va place


 247. 247
  junghiul:

  Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos.


 248. 248
  uc:

  cam pe unde? 🙂 ca si io pornesc in curaaand….


 249. 249
  junghiul:

  Adică


 250. 250
  junghiul:

  M-a preocupat Europa 🙂


 251. 251
  uc:

  hiiii, Queen rulzzzz. cum am tinut un moment de reculegere cu prietena mea si cativa baieti in fata blocului cand a murit Freddie Mercury 🙂 ce ne-a mai placut. faina piesa.


 252. 252
  uc:


  🙂
  sper s-ajung si io pin europa candva 😆


 253. 253
  junghiul:

  Barcelona e bine?

  Anul ăsta mi-am propus să ajung în Marbella. Undeva prin octombrie.


 254. 254
  uc:

  ar fi f bine. Io am trecut pe langa o marbella, era un hotel pe coasta Corfului, ca m-a socat, stiam ca e in alta parte 😆
  Cred ca e minunat in marabella adevarata.


 255. 255
  Seva Tudose:

  Hello,hello

  se va buli Yahoo-Mail începănd cu 5 iunie 2014,trebuie să schimb cu Google,am primit 635 e-mails toate în spam,
  în 2 zile. Am cred un virus/malfunction,că Avast și Norton mă tot avertizează.

  Lap-top-ul are pe ecran un „stilou imens” și nu face nimic,aștept să vină fiul meu,să-l descâlcească.Acum scriu de la computerul de birou,dormitorul lui Sandu

  Prostia mare este că atunci când cumperi pe net,Sandu piese auto,Viagra…eu companii/agenții de voiaj,rochii
  pantofi,bijuterii,creme…

  nenorociții ”îți vând numele” și te trezești cu sutele de e-mails…MF…așa că voi schimba „E-mail adress” și numai un grup mic de prieteni și copii,nepoții îl vor știi !

  Dăunăzi am găsit mesaj pe telefon,că „ăla” de la S.S, FBI,are „Warrant arrest” ptr. Sandu,am chemat poliția să asculte mesajul,s-a dovedit a fi bineînțeles telefon fraudulos„scums MF” jigodiile…

  și mi-a dat numele întreg a lui Sandu :mrgreen: altă femeie ar fi făcut atac de inimă !

  Nora,

  îți voi da e-mail ori telefon când va fi schimbarea ! Sper să le rezolv până pe 7 iunie…


 256. 256
  Seva Tudose:

  uc#251

  dar ești„pin Europa” Eu așa știu că România este în Europa 😀


 257. 257
  uc:

  prin restul Europei am vrut sa zic 🙂


 258. 258

  Ce cuminţi aţi fost zilele astea! Prea cuminţi!


 259. 259

  Voi aţi văzut emisiunea lui Mândruţă cu Ana?
  Vă mergea ok?
  Că mie mi se-ntrerupe din minut în minut. Mă disperă.


 260. 260
  Manuella:

  Eu nici nu ştiu de emisiune. Unde, când, cum?


 261. 261

 262. 262

  Posibil să fi fost de la mine. Abandonai atunci şi îi dădui drumul iar acum şi pare să meargă ok.


 263. 263

  Rahat, iar mi se blocă. Las pe mâine.


 264. 264
  Manuella:

  Mulţumesc!
  Da, se blochează. De la minutul 2.05 încolo.


 265. 265

  Să ştiţi că stătui la coadă la autografe la Ana. 🙂 Şi fu foarte mişto şi emoţionant. 🙂


 266. 266
  Edle:

  E, ce frumos! Mi-ar fi plăcut să fiu acolo. 🙂

  Da’ tu pe unde ai umblat?


 267. 267
  Edle:

  Am văzut emisiunea. Ana a fost emoționată, da’ a ieșit mișto. 🙂


 268. 268

  Am fost în Vamă de luni. Venii azi.


 269. 269
  Edle:

  Ah, iar Raj e nebun. (Unde ești Raj, să te mai pup o dată?) L-a sunat pe directorul editurii! 😆


 270. 270
  Edle:

  Mișto. Și eu, de-abia aștept! Săptămâna viitoare am vacanță. După examenul de azi, la chimie, cam am nevoie de o pauză. 😀


 271. 271

  Am văzut! 😆


 272. 272

 273. 273
  Edle:

  M-am bâlbâit de dracu’ m-a luat, da’ până la urmă mi-a pus 1.

  Marea mea problemă cu limba asta va fi cu articolele. Greu le mai nimeresc. 🙄


 274. 274

 275. 275
  Edle:

  😆 1, da, adică nota maximă. La ei e invers.


 276. 276

  Zi aşa. Mă gândeam că ai pierdut 0-ul de lângă pe drum. 😀


 277. 277
  uc:

  buna diminiatz 🙂


 278. 278
  uc:

  Nora, ti-ai bagat picioarele in apa? 🙂


 279. 279

  Doar picioarele. 😀


 280. 280
  uc:

  aha, deci cca 16-17 grade, bineee 😆


 281. 281

  Nu știu dacă era chiar așa de rece sau m-am fandosit eu. 😀 Cei cu care eram au făcut baie.


 282. 282
  Manuella:

  Am văzut emisiunea lui Mîndruţă aseară, aşa întreruptă, chinuită. M-am încăpăţânat şi nu i-am dat timp să se încarce(sau descarce?).
  Omul, amfitrion plăcut de altfel, iscodeşte, pune întrebări incomode, surprinde, te depărtează de la subiect ca să te întoarcă neaşteptat.
  Mi-a plăcut Ana. Mult. Dincolo de cuvinte, mi-a plăcut emoţia ei. Şi sinceritatea.
  Şi mai cred că ceea ce aştepţi tu, Ana, din partea cititorului, va fi împlinit. Aşa simt eu.
  Succes!


 283. 283

  Eu am cedat, n-am mai rezistat.
  O fi bun de amfitrion Mîndruță, dar în rest așa-mi pare câteodată o extrem de productivă bandă rulantă de clișee…


 284. 284

  Dar de fuziunea între scroafa din copac și porcul zburător ce ziceți?
  Mie nu-mi venea să cred când am aflat, aseară.


 285. 285
  Edle:

  Ha? Ce scroafă, ce porc?


 286. 286

  PDL și PNL. 😀


 287. 287
  Edle:

  Și mie mi-a plăcut Mândruță. Bine, în emisiunea cu Ana, că altfel habar n-am ce-i cu el. A încercat el să cam provoace pe alocuri, dar nu i-a ieșit. 🙂 Răspunsurile Anei au fost delicate și pline de tact.


 288. 288
  Edle:

  Daaaaa?


 289. 289

  Păi, tocmai. Încearcă să provoace tabloidal. În fine, o să văd emisiunea, să văd dacă a fost tot ca de obicei. 😀

  Da. Și eu credeam că e știre de-aia inventată, de pe Times New Roman.


 290. 290
  Edle:

  Da, ce-i drept, s-a dus un pic și în direcția asta. Na, ratingul contează. 🙂


 291. 291
  Manuella:

  Una peste alta, Ana are carte! 🙂


 292. 292

  Edle: A, da, clar. E o figură cu vizibilitate.
  Manuella: 🙂


 293. 293
  Edle:

  Are, are. 🙂


 294. 294
  uc:

  mi-a placut interviul 🙂 Lucian Mandruta a avut un aer sceptic pe alocuri, asa mi s-a parut


 295. 295

  Of, încerc iar să ascult. Sunt la minutul 4, tot mi se întrerupe. UUUUUF!


 296. 296
  Manuella:

  Iată că Ana nu se ascultă uşor, după cum nici nu se citeşte uşor.
  Se impun încercări de două, trei ori! 🙂


 297. 297

  Nu cred că voi reuși. Mă disperă. Sunt la minutul 6 și ceva.


 298. 298

  Nu știu ce v-a plăcut. S-o redresa mai încolo, eu sunt pe la jumate și plină de spume. 😀


 299. 299
  Manuella:

  Eu am scris ce. Ana.


 300. 300
  Edle:

  Ei, na, spume pentru atâta lucru? Mie mi s-a părut că Ana s-a simțit bine, cu toate înțepăturile. S-au jucat un pic. 🙂


 301. 301

  Ana a fost foarte tare. El m-a enervat. După ce-l termin (peste câteva ore probabil :D), explic de ce.


 302. 302
  Manuella:

  Da. Printre altele, şi-a păstrat cumpătul. Elegant.


 303. 303

  Da, a fost monument de răbdare. Bine, nu e prima oară când mă miră calitatea asta a ei.


 304. 304
  uc:

  mi-a placut finca nu a fost monoton 🙂
  v-am pupat, zi faina


 305. 305

  Bisous, bisous. 😀


 306. 306
  Edle:

  😆 Normal că el te-a enervat, doar nu crezi că mă așteptam să te fi enervat Ana.

  Încerc acum să urmăresc un al doilea interviu, cu Petronela Rotar. Sunt curioasă să văd dacă adoptă același stil. Da’ probabil tot peste câteva ore o să termin, că văd că se întrerupe mereu.


 307. 307
  Edle:

  Mda, n-am răbdare.

  Din ce-am văzut până la minutul trei, cam același stil. Provocări, provocări. Mi se pare că știe foarte bine ce face. Se „joacă” cu invitatul fără a-l face să se simtă totuși incomod.


 308. 308
  Manuella:

  Sunt colegi. Şi prieteni, poate.


 309. 309

  Gata! Terminai! Iote și impresiile mele:

  1. în primul rând, în ciuda prozei care dă titlul volumului, cartea nu conține ”instrucțiuni pentru bărbați”. E o descriere comercială, da, dar care amputează nedrept. Pe mine m-ar fi enervat o astfel de marketare. Dar da, nu-s eu pe copertă și nici editură nu dețin. 😀 El o ține atâta langa cu instrucțiunile pentru bărbați (de zici că Ana a scris o carte de sfaturi matrimoniale) că-mi dă senzația că el n-a citit cartea! A frunzărit doar ”Prospect” și încă vreo două-trei, tot din registrul erotic. Cel puțin așa pare. E firesc, da, e comercial, să pună accent pe asta, dar nici să reducă totul la această unică latură. Nu aduce deloc în discuție alte aspecte. Ludicul Anei, stilul ei, lexicul și inovația stilistică, alte teme, alt tip de discurs pe care Ana îl abordează (de pildă, toată galeria aia de personaje absolut spumoase). Nu. Zici că e Ana e un tip de autor precum Cristian Andrei sau cum îl chema pe ăla.

  2. aia cu din ce trăiești… brrr…

  3. întrebarea cu Radu F. Constantinescu, iar așa, doar-doar o scânteie de scandal. Cum de i-a ratat pe Otravă și pe Poptamas sau cum căcat îl cheamă pe ăla de e ultima revelație?!

  4. pe smartwoman nu se scrie literatură (omul nu și-a făcut deloc temele).

  5. chick-lit nu e sinonim cu literatura ”siropoasă” gen Radu F. Constantinescu (ca să nu mai spun că siropoșeniile în general nu-s literatură, iar Ana îi explică bine cu paraliteratura)

  6. veșnicul baubau împăiat ”sandra brown”. Alături de veșnicul baubau ”lumea nu citește” și de clișee obosite precum fetele care nu mai au loc în poșete pentru cărți. Ba au, bă, că e poșete mari!

  7. familia știe?! Ce căcat de întrebare e asta?

  8. Ana îi zice că știe c-a terminat teologia, el face pe miratul. + idioțeniile de după. ”cum poate o fată să facă teologia?”. Gee, cam cum poate să facă și filosofia! Parcă te faci teolog numai ca să te faci popă!

  9. faza cu religia. Praf, praf, praf! Nu doar intruziv, nu doar lipsit de respect, ci ignorant. Să spui că dogmatica nu are logică e… Tocmai! E partea aia care încearcă să așeze cumva în rafturi ce e greu de exprimat. Face ordine în haos.

  10. idioțenia aia cu crezutul în Dumnezeu sau în femeie…

  11. Steinhardt. plictisitor?! Nu-s credincioasă, dar cum să spui așa ceva, intelectual fiind? Să urmărești trăirea religioasă a cuiva în genul lui Steinhardt e un spectacol în sine. Sau a vrut să pară elevul rebel de clasa a opta, mândru că știe să-și sufle mucii cu mâna?!

  12. aoleu, au apărut și băieții întârziați la bere!

  13. tonul lui maimuțărit, de parcă n-ar discuta cu un adult, ci cu un țânc.

  14. veșnica tendință spre vulgarizare. Ba cu sugestia de scris materiale gen ”5 sfaturi pentru adulter”, ba comparațiile cu alți autori din online sau cu producători de siropoșenii cu care Ana n-are nimic în comun decât faptul că au folosit același suport. Ori n-are nas deloc, ori… nu știu. Aducerea în discuție a unor astfel de exemple, chiar cu sens ironic, e total neadecvată.

  15. Capsali! Bine că nu l-a băgat și pe Becali în discuție.

  16. Catedrala Mântuirii!!!! Wtf!

  17. Aia cu omul care ia cartea Anei în loc să citească lucrări ”mai utile”. Ce dracu e aia ”utilitate”, domnule Mîndruță, când vine vorba de literatură?

  Pe scurt, Ana a fost o doamnă, a avut o răbdare de invidiat și o stăpânire de sine…
  Sigur mi-au mai scăpat și altele, având în vedere condițiile în care l-am urmărit.
  Să zicem că nu-s picată din lună, știu că orice reclamă e bună, știu că e greu să păstrezi oamenii în fața monitoarelor când vorbești despre cărți. Dar! Mai știu și că șmecherii reușesc asta fără să fie penibili și fără să fie așa de evident nefirescul contorsionismului. Mîndruță ori nu dă doi bani pe auditoriul lui și crede că trebuie să-i arate maimuța ca să îl facă să râdă, ori chiar e el însuși de o factură vai de capul ei…

  Una peste alta, mă bucur c-a invitat-o, dar dacă n-aș fi știut ce scrie Ana și cu se mănâncă, dacă n-aș fi știut nimic despre ea dinainte, cu siguranță Mîndruță nu m-ar fi ajutat, tentat s-o descopăr.


 310. 310
  Edle:

  Mi se pare că ai luat-o prea în serios. 🙂 E posibil să știe foarte bine cărui segment i se adresează. Și e posibil să o fi dus intenționat înspre comercial. Las’ că e bine. Până la urmă, Ana trebuie să și vândă cartea aia.


 311. 311

  Nu mă pot abține. 😀 Sunt o ființă serioasă. 😀 Clar, sper să o ajute în direcția asta.


 312. 312
  Manuella:

  E posibil ca omul să se simtă intimidat de invitat şi atunci uite cum apar cel puţin 17 nuci-în-perete!
  Cred că ăsta îi e stilul, aruncat!


 313. 313

  Intimidat? La experiența lui în tv și presa scrisă? Când mă gândesc că eram mică și citeam Dilema Veche, mi se părea deștept! 😆


 314. 314
  Manuella:

  Da. Asta nu înseamnă că nu e deştept. Doar că gafează de multe ori, pleacă rău din rând şi-ţi lasă impresia că a uitat de subiectul în sine. Revine brusc, amintindu-şi.


 315. 315

 316. 316

  Manuella: 😆 așa o fi! E doar un om care gafează. 😀 Constant.


 317. 317
  Seva Tudose:

  oooof,că încet mai este computerul ăsta,dar nici cu

  „Gândule,gând nebun,stai așa să-ți spun,ce nu este bun” !

  am încercat și eu să accesez video-clip-ul cu interviul Anei. Am văzut doar fotografia,am auzit 2-3 vorbe,apoi fanfara,pe amândoi preț de 20 secunde și apoi„nada” !

  am comentat acolo la#3


 318. 318

  Nu e de la calculatorul tău. Tuturor ne-a mers groaznic.


 319. 319
  Seva Tudose:

  Da,Nora,am scris eu mai sus,că pe 5 iunie Yahoo va anula multe programe,deja numai poți accesa la Chess„for free on line” ! Sandu de cel puțin 12 ani juca zilnic ca un maniac șah ptr. punctaj,fiind f.bun/mondial,acum s-a dus !

  și știi cine a făcut la Yahoo ca să numai fie șahul pe degeaba ? Un român :mrgreen: Sandu îi știe numele…

  acum Sandu se limitează jucând table(backgemmon)dar nu joacă”life” cu oameni,ca înainte,ci cu „computer-ul” și este atât de prost programat computerul,că îl bați de-l ia mama dracului…n-ai nicio satisfacție !


 320. 320

  Seva, nu știu cum e cu șahul online, dar sunt sigură că sunt și alte site-uri unde se poate juca șah gratuit. Tot cu oameni.


 321. 321
  Seva Tudose:

  Nora,

  și acolo la „Gândul@info” te avertizează că dacă accesezi acel video-clip(interviul Anei) este :

  „vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor…”
  și fiecare dintre noi are/au diferit/e anti-virusuri !


 322. 322
  Seva Tudose:

  Nora,nuuuu…joci „instant șah” cu computer-ul,care este programat la„începători”

  în direct cu oamenii,Sandu este /era la multi-avansat,
  acum trebuie să joci pe bani !

  așa cum ai juca,poker,blackjack ! Sandu nu vrea așa ceva ! Fiul nostru a căutat peste tot,pe internet !


 323. 323

  Seva, cu siguranta te inseli. 😀 nu e yahoo singurul, da un search pe google si gasesti o groaza de siteuri pe care joci live, nu cu calculatorul.


 324. 324

  Cookies nu au legatura cu virusii. 90 la suta din siteuri au.


 325. 325

  http://Www.chess.com, chesslive.com, vezi ce e cu ele, sunt primele doua rezultate. Sunt pe strada eu, nu pot verifica.


 326. 326
  Seva Tudose:

  Nora,

  știi cum este acum șah-ul ori tablele în direct cu oamenii ???

  întră un începător,care după 2 ori 3 mutări își dă seama că va pierde…și nu mută ! Dacă aștepți o oră,ceea ce nu poți…dacă pleci tu,EL se înregistrează cu partidă câștigată !

  ÎNAINTE DACĂ NU MUTA ÎN 3 MINUTE,AUTOMAT EL PIERDEA,ACUM NUMAI ESTE AȘA,ȘI PUTEAI SĂ TE ȘI ÎNJURI CU EL,FIE ROMÂN,TURC… 😥

  Acum computerul are șablon,cuvintele de schimb cum ar fi :

  „Hai mută,bună ziua,bye-bye,nice move,hello….șamd” și eu joc table 😀


 327. 327
  Seva Tudose:

  Nora,am notat,când va veni deseară îi fac această surpriză,precis se va duce la „Tournaments” nicidecum „Players vs. Computer !

  acum am să accesez să văd ce spune acest site !


 328. 328

  Seva, am jucat poker online. Cu oameni. 😀 deci, cam pot intui cum e si cu sahul. 😀


 329. 329
  uc:

  si io stiu sa joc table, ma rog, stiam…si jucam binisor :D, sah nu stiu, mai stiam bacara. sase-sase, poarta-n casa, sase-doi, ca la noi :)))))
  😀


 330. 330
  uc:

  si io am jucat online table -- cu turci, greci, evrei, rusi…etc, ce se mai umflau unii cand pierdeau :))), si era fara bani, ooof, mai ma duceam si cascam gura si la altii cum joaca, se putea…


 331. 331

  Nu stiu nici table, nici sah, sah am incercat cand eram mica, nu aveam rabdare, am uitat tot. 😀


 332. 332
  uc:

  imi facusem o parere despre table, jocul online


 333. 333
  uc:

  daca zic nu mai castig niciodat’ 😆


 334. 334
  Seva Tudose:

  Nora,

  eu deja am scris la #254 și #318 că noi suntem pe Yahoo,și că trebuie să schimbăm pe Google !

  este maaaaare competiție între cele două mari companii !
  de câte ori intrăm pe google,primim malfunctions !

  îți mulțumesc,am să-i predau astea fiului meu…și vom trece numai pe google !

  Acum trebuie să zbor,e 1:20… 😀


 335. 335

  Seva, nu exista ce spui tu. Searchul de la yahoo sau cel de la google sunt la fel de sigure si nimic nu te obliga sa folosesti una sau alta.


 336. 336

  Deci, le poti folosi pe amandoua, ca doar n-ai contract cu vreunii. 😀


 337. 337
  Seva Tudose:

  OK.NORA

  de câte ori intrăm de pe Yahoo pe un site care aparține de google,apare imediat:

  Threat has been detected…malfunction…

  dar pare-se că noi nu știm cum să scăpăm de aceste amenințări !

  e 1:31 Mulțumesc !


 338. 338
  junghiul:

  Mai bine învățați bridge.Eu am fost atât de fascinat de bridge , că un an nu m-am mai dus la școală!


 339. 339

  Seva, nu stiu ce vrei sa spui cu site care apartine de google. 😀 in general, proprietarii site-urilor vor ca acestea sa fie indexate de toate motoarele de cautare, nu doar de unul. Pistolul, de pilda, nu „tine” nici de google, nici de yahoo.
  Ok, te-am pupat, zi frumoasa!


 340. 340

  Vedeţi pe youtube cum a vorbit Iaru (îmi stă el în gât dpdv politic, dar n-are a face, fraţilor, ăsta ştie ce citeşte! şi nu e prima lansare la care îl aud vorbind). 😀 Aşa, de dragul comparaţiei. 😀 341. 341
  Daria:

  am trimis un text. trebuie să-mi aleg eu categoriile sau cum?


 342. 342
  Daria:

  am trimis un text. trebuie să-mi aleg eu categoriile sau cum?


 343. 343
  uc:

  junghiule, io as invata, dar cum si unde si cu cine, aia e 🙂


 344. 344

  Daria, ti-am spus ca nu iti mai public nimic. Nu mai am chef sa ma futi la cap.


 345. 345
  Daria:

  când mi-ai spus? bine.


 346. 346
  Daria:

  atunci șterge-l de acolo și gata.


 347. 347
  Edle:

  Iaru a fost excepțional. Dacă eram acolo cred că mă apucam de plâns. 🙂 Dar nu prea văd cum am putea face o comparație. Mi se pare că nu prea are a face una cu alta. 🙂


 348. 348
  Manuella:

  Nici eu nu compar.
  Mă bucur să văd o prezentare cum se cuvine.


 349. 349

  Ca mod de raportare la carte. Nu ca mod de interactiune cu autoarea, desigur. 😀

  Daria, ok.


 350. 350
  Manuella:

  Nora, evident!


 351. 351

  Daria, ti-am spus ca nu mai particip la jocul „publica, sterge textul, ia vocea, nu folosi vocea, e a mea” blabla.


 352. 352
  Edle:

  Nu e niciun mod de raportare la carte, Nora. Ăla și-a făcut show-ul. Dacă era la lansarea Anei, fii sigură că ar fi avut un cu totul alt discurs.

  Îți place Petronela?


 353. 353

  Uf, Edle. Şi-a făcut show-ul, dar prost. Nu poate avea alt discurs, din păcate e adâncit în zeflemeală de ceva vreme.

  Nu.


 354. 354

  Cine a şters din aşteptare articolul Dariei?


 355. 355
  Edle:

  🙂 Mă gândeam că nu.


 356. 356
  Edle:

  Nu știu, eu nu am văzut niciun articol.


 357. 357

  În articole, mai e cum mai e.
  Dar pe FB… M-aş aştepta de la un intelectual la mai multe nuanţe, nu să-i bage pe toţi credincioşii (subiect predilect) în găleata pupătorilor de moaşte. E bicolor, vede simplist, hăhăie superficial şi o ţine în sentinţe de tipul „românii sunt proşti” şi „oamenii de stânga sunt nişte milogi filoruşi”. Ştii că n-am dram de naţionalism în mine, dar astfel de lucruri îmi par, pur şi simplu, idioate. Adică mi-e cam ruşine cu el, că se-ntâmplă să mai fim în aceeaşi tabără (în sensul că om fi votat la fel de câteva ori).
  Dar momentul în care am decis să nu-l sufăr de-a dreptul a fost când s-a apucat de miştouri ieftine privind RM şi gazele de şist. Adică ăia din stradă erau, iar, nişte ignoranţi plătiţi de ruşi, care nici legea gravitaţiei n-o ştiu, că altfel, desigur, nu le-ar fi frică nici de cianuri, nici de şist.


 358. 358
  Edle:

  Când am zis că nu am văzut niciun articol, mă refeream la articolul dispărut al Dariei. 🙂

  Din ce spui, faci foarte bine să nu-l suferi. Eu nu îi urmăresc activitatea nici pe Facebook, nici în alte părți. Am văzut doar astea două interviuri, unde chiar nu mi-a lăsat o impresie neplăcută. Destulă miştocăreală, da’ nu mi s-a părut ieșit din comun.

  Mi-am dat seama, evident, din interviul Anei, care-i e poziția în legătură cu religia, dar nu am realizat și că și-o expune pe toate drumurile. Asta nu-mi place. Deloc.


 359. 359

  Aaa! 😆 Scuze, sunt căpiată, credeam că de ale lui Mîndruţă zici. 😀


 360. 360
  Manuella:

  Ana are evantai. Cu ciucure. 🙂


 361. 361

  😉
  Good night, ladies. 🙂


 362. 362
  Manuella:

  Noapte bună!


 363. 363
  Edle:

  Are și carte, și evantai. 🙂 Noapte bună!


 364. 364
  uc:

  good morning 🙂


 365. 365

 366. 366
  Danny:

  Good morning, ladieselor!


 367. 367

  Good morning, knight! Did you have a good ride/hunt?


 368. 368

  Cat got your tongue?


 369. 369
  uc:

  buna dimi, Daniele 🙂


 370. 370
  Danny:

  Da, pisica m-a prins de limba, haha…………….
  Mai am de invatat gramatica. Nu ma descurc deloc cu forma continua la trecut si viitor. Si nici Present Perfect nu-l stapanesc bine. Poate ma ajuti tu, Nora.


 371. 371
  Danny:

  Auzi, Nora, nici n-o sa folosesc forma continua la trecut si viitor, doar la prezent.
  Si ce ma enerveaza present perfect! Incepe in trecut si se incheie in prezent. Asta inseamna sa concep in romana, apoi sa traduc in enlgeza, ete na!
  Nu prea le am cu limbile. Trebuie sa invat acum sa le folosesc cum trebuie.
  Ia uite ce craci are Daria! Frumoase picioare, sexoase, bune de limbuit. Ma scuzati, fetelor.
  Raluca, esti o dulce ca intotdeauna. Neatza!


 372. 372

  Apropo de vorbit în engleză, am pățit luni o chestie penibilă rău de tot.

  Înainte să plecăm spre Vamă, am zis să ne vedem la o terasă, la o cafea. Eu cu o prietenă și un tip. Ajung acolo, cărând după mine un troller mic, un rucsac și o geantă. Ei ajunseseră înaintea mea, erau deja la masă. Îi văd și o iau pe scurtătură. Scurtătura era cam strâmtă. Evident că am agățat o cană maaaare de cafe latte de pe o masă. Cafeaua a curs pe următoarele: un laptop, un iphone 5 și o superbă rochie roșie (ar mai fi putut fi ceva?!). Arzând de rușine (urăsc momentele astea), mă pomenesc turuind scuze în engleză. Nu-mi dau seama imediat ce fac, ci abia după vreo două fraze îmi trag mental câteva perechi de palme (ce dracu fac? De ce vorbesc engleză?!!!!). Continuu așa pentru că ar fi fost și mai penibil să-mi ”amintesc” brusc româna. Fata aia a rămas cu impresia că nu-s româncă.

  Singura explicație pe care am putut s-o găsesc a fost că intrasem cumva într-un soi de modul de vorbit limbi străine pentru că tipul era belgian. Dar nu mă satisface total, pentru că nu vorbesc engleză cu el, vorbesc franceză! Bizar rău.


 373. 373

  Păi, Danny, aspectul continuu nu e opțional. 😀


 374. 374

  Limbuit? GRrrrrr! 👿


 375. 375
  Edle:

  Vaaaaai! 😆 Îmi imaginez ce fericită a fost posesoarea. 😀


 376. 376
  Edle:

  Ziceai că povestești cu francezu’ și prietena. De ce te enervaseră?


 377. 377

  Edle, m-am simțit oribil, oribil.
  Biata fată! Cu căpiate ca mine… sper să nu fi trebuit să-și ducă laptopul la curățat ca mine, când cu iaurtul.


 378. 378
  Edle:

  Danny, dacă și engleza e grea…


 379. 379

  Povestesc acuș, că e mult.


 380. 380
  Daria:

  Eu l-am şters. Mi-am dat seama şi singură cum se face.


 381. 381
  Danny:

  Nora, facem un exercitiu de engleza gramatical:
  1 -- I work = Eu muncesc ( forma simpla)
  2 -- I am working now = Eu muncesc acum ( forma continua )
  3 -- I worked = Am muncit ( trecut simplu )
  4 -- I have worked since………. = Cum se traduce????(present perfect simplu).
  5 -- I had worked = Eu muncisem ( M.M.C.P. forma continua)
  6 -- I will work = Eu voi munci ( viitorul simplu )
  7 -- I am going to work = Eu voi avea de gand sa muncesc ( viitorul cu forma „going to” ).

  Numai pe acestea le voi folosi, Nora. Este suficient?


 382. 382
  Edle:

  Băi, am atâția melci în grădină că pot să-mi deschid un salon de live snail facial. 😀 (Tocmai citisem că astea dau bani grei în Japonia să li se plimbe melcii pe față.) Și îmi mănâncă toate căpșuneleee!


 383. 383
  Danny:

  Pardon, forma simpla la MMCP.
  Nora, care este imperfectul in engleza? Eu munceam?
  Dar perfectul simplu? Sa muncesc?


 384. 384
  Daria:

  Nici pe alea nu le-am tradus bine.


 385. 385
  Danny:

  Dana, vrei sa spui ca tu stii engleza?
  Treci la exercitiu.


 386. 386
  Danny:

  Dana, eu invat intodeauna cand sunt plecat in tara respectiva.
  Acasa n-am chef, nici motivatie. Imi lipseste motivatia.


 387. 387
  Edle:

  Îți ajung alea. 😆 Numai să știi și când să le folosești.


 388. 388
  Danny:

  Stiu cand sa le folosesc. Am nevoie de exercitiu.
  Nora cred c-a adormit.


 389. 389

  Așaaa.

  În Vamă era pustiu. Noi trei și cu ăia doi cred că eram singurii turiști. Fiind doar două restaurante deschise, inevitabil am intrat în vorbă. Na, se și vorbea franceză și la ei la masă, și la noi.
  Și, trei pahare mai încolo, vine vorba de alegerile europene. 😀 Ei nu votaseră, dar erau cam anti UE. Culmea, amândoi. Și românca. De fapt, anti-imigrație.
  Cel mai probabil, dacă s-ar fi dus totuși la vot, ar fi votat FN.
  Dar nu asta era neapărat problema. Ci faptul că mascau xenofobia lor într-o așa-zisă preocupare pentru binele imigranților.

  Ne zicea el că noi nu știm în ce condiții trăiesc ei și cum sunt de exploatați (noi fiind picați din lună) și că sigur-sigur le-ar fi mai bine în țara lor. 😀 Că cică de bine, de rău ar avea o mică grădină (nu știu de unde i s-a năzărit lui că toți avem un petit jardin și că toți vrem să facem agricultură și că e ok să ne mulțumim să supraviețuim). Am încercat să-i spunem lui că, fără UE, nici prietenă-sa (pe care o cunoscuse în Vamă în urmă cu șase ani) nu s-ar fi putut muta acolo și nu ar fi putut munci acolo decât cu ceva dificultăți. Dar nu. Lui i se părea că gagică-sa e un soi special, o rasă superioară.

  De fapt, omul avea ce avea cu ”dumpingul de oameni” (expresia lui, nu a mea). Era ok să se stabilească acolo oameni ca prietena mea (și ea stă în vest de 10 ani), ca prietena lui (adică intelectuali), dar nu și categorii cu probleme. Ăia să stea în țara lor și să-și vază de son petit jardin (efectiv, ne tâmpise cu grădina! că după aia, două zile am ținut-o numai în poante cu grădina). L-am întrebat și eu de dumpingul de produse pe care-l fac companiile din vest aici. L-am mai întrebat și dacă el crede că Franța e acum vreo mare putere economică și se va descurca singură și dacă ține cumva minte cum au ajuns acolo primele generații de magrebini și cum își explică eșecul integrării copiilor lor. Ah, și ce părere are de complicitatea francezilor când vine vorba de angajatul la negru.

  În aceste condiții, ea vorbea numai franceză (chiar și cu noi, româncele) și ne-a anunțat că e une vraie parisienne (doar pentru că e chiante). Deși stăteau într-o suburbie unde singuri au spus că-s singurii albi de pe stradă și nu păreau deloc bobos. 😀

  După prima seară, i-am mai văzut (nu era greu deloc :D), dar ne-am mulțumit la a ne saluta și la un vous? De nouveau?! Merde! Hahaha!.


 390. 390

  Edle, gătește-i cu verdețuri și usturoi. 😀 Nu că aș fi gătit vreodată melci. 😀
  Ai căpșuneeeeee!


 391. 391

  Danny, încetează să te mai raportezi la română pentru că nu funcționează corespondența asta. Plus că româna are un sistem temporal destul de lax.
  Ăla se traduce cu ”Muncesc de…” Deci, un prezent în cazul de față. Dar alteori cu un trecut. Depinde. De-aia zic să nu mai gândești în română.


 392. 392
  Edle:

  Crecă am avut, Nora. A vrut Robi și i-am plantat vreo zece. 😀


 393. 393
  Edle:

  Românca era spălată bine pe creier.


 394. 394

  A pus și soră-mea zmeură pe terasă. Dar nu i-a rezistat, s-a uscat, crede că e prea mult soare.


 395. 395
  Danny:

  Am inteles. Deci trebuie sa gandesc in lb. engleza!? Pentru acest lucru am nevoie de experienta la vorbit in lb. engleza, am nevoie de conversatii cu omul in fatza, sa-l aud cand vorbeste cu gura plina, cu jumatate de gura, repede, incet, tare, etc. Am nevoie de cel putin 3 luni.

  Mai, mereu nu-mi functioneaza un script. Numai draci am acum cand am nevoie de conversatie cu voi.


 396. 396

  Da, el ca el, dar ea ne lăsa cu gura căscată.
  Bine, nu e primul caz de om plecat care ar prefera, dacă se poate, ca el să fie ultimul venit în țara aia și după el să se închidă ușa. 😀
  Iar tâmpenia cu le petit jardin cred că ea i-o băgase în cap.


 397. 397

  Ai nevoie să înțelegi logica unei limbi dinăuntrul ei, nu din exterior.


 398. 398

  Ia! 1Q și-a schimbat poza, e bulinel albastru.


 399. 399

  Și Uc are fustă nouă și buric! 😀


 400. 400
  Daria:

  Am vrut să scriu „le-ai”.


 401. 401

  Sau e roșu? Parcă ar fi reclama aia la nurofen, cu zona dureroasă care pulsează roșu.


 402. 402
  Danny:

  Da, ai dreptate. Numai ca acest lucru se deprinde in timp.
  Hai sa va dau si ultima poza a mea.
  Nora, te rog s-o maresti. Aceasta va ramane mult timp de acum incolo pe Pistol.


 403. 403

 404. 404

  Ia, Danny.

  Ne spui odată unde pleci?


 405. 405
  uc:

  merde, ploua tare, imi trebe perelina


 406. 406

  Și aici, acum s-a oprit. 😀


 407. 407
  Edle:

  Păi, în Anglia, unde? Că doar nu s-o duce în Malta. 🙂


 408. 408
  uc:

  1Q , ce-s alea, globule rosii din sangele albastru sau go? 😀


 409. 409
  Danny:

  Multumesc, Nora. Poza nu este aceasta. Ma chinui s-o incarc, dar scriptul ma opreste.


 410. 410

  Unde te chinui, Danny, s-o încarci? 😆

  Edle, păi, l-am întrebat de Anglia acum câteva zile și n-a zis nimic. 😀
  Danny, doar nu te-oi duce în Falkland. 😆


 411. 411

  Dar care e, Danny, dacă nu e asta?


 412. 412
  Danny:

  Apare acum. Ma chinuie scriptul, ma chinui gravatarul.


 413. 413
  Edle:

  😆 Grenada?


 414. 414
  Danny:

  A aparut?


 415. 415

 416. 416
  Danny:

  Gata, a aparut. Ce m-a mai chinuit. Am transpirat.
  Mareste-o acum!


 417. 417

 418. 418
  Danny:

  Nora, mareste-o pe asta, te rog.


 419. 419

 420. 420
  Danny:

  De ce nu vrei, draga, s-o maresti? Nu-ti place poza?


 421. 421

  E unul pe FB care mă tâmpește pe pagina Joianei că textele cu Codin le-a scris Ana! Jesus!


 422. 422

 423. 423
  Edle:

  Ăla care e convins că Ana e Joiana?


 424. 424

  Nu știu dacă e convins că Ana e Joiana. E convins însă că Ana a scris textele cu Codin, iar acum mă amenință că-l pune pe Alex Ștefănescu -- cu care e rudă prin vecini și nași 😆 -- să facă o analiză, să spună dacă am plagiat. (nu prea e clar nici ce anume aș fi plagiat)
  Nu e prima oară când vine cu aberația asta.


 425. 425
  Edle:

  Acum am citit. 😆


 426. 426
  uc:

  da’ domnu cine-i?


 427. 427

 428. 428
  Vio:

  🙂 si eu culeg mai multi melci decat capsuni in gradina.

  Nora,tot ti-a mers bine cu frantuzul.aici toti cred ca suntem curvulite care se vand pe bani putini.


 429. 429

  Aham. Și cine, mă rog, e cel care profită? Marțienii? Nu cumva și angajatorul italian?
  Nici nu prea avea cum să ne facă față, iar belgianul nostru îl mai lua și la marele mișto. 😀


 430. 430
  Daria:

  m-am întâlnit cu 1Q ieri. nu m-am uitat la el o secundă. aș fi vrut să mă înghită pământul! mi-am întors privirea spre stânga, apoi în jos, apoi iar spre stânga, apoi în față, apoi am intrat în clădire și am scăpaaat! el era în dreapta. i-am auzit și glasul ăla de păsăroi. bleah!
  asta a fost a doua oară când l-am ”văzut” în ultimii doi ani. prima dată a fost tot în clădirea aceea, dar el nu mă văzuse atunci.


 431. 431
  Daria:

  sper să nu mai am treabă pe acolo vreodată. să-mi dau examenul la anato pat și gata! nu mai intru în clădirea aceea!


 432. 432
  Ik:

  Abea astept sa vie iarna sa ma duc l-a ski…


 433. 433

  Păi? Vara n-ai ce face?


 434. 434
  uc:

  io astept varaaa ca sa intru-n apa


 435. 435

 436. 436
  Edle:

  Da’ de ce să aștepți iarna? Zermattu’-i aproape. 😀


 437. 437
  Edle:

  A ieșit soarele!


 438. 438
  Ik:

  Normal ca vara o sa intrati la apa, ca doara no sa intrati in alte cele, dra Uc. Va rog respectuos sa mariti opoza dela noul grava sa vaz daca naveti defecte majore. Sarumana.


 439. 439
  Ik:

  Cei ala zermat, dna Edle Sarumana ? Am ajuns acasa. Am mers aproape fara pauza sarumana dra Nora. Nici macar numi trebue schiuri , ca port aproap[e 50 la tarlici, tenesi, respectiv la clapari….


 440. 440
  Ik:

  Normal ca esit soarele, ca doara nu era sa iasa luna, dra Edle. Dra Nora, dnu 1Q a facaut 1 apreciere la adresa mea neconforma cu realitatea…


 441. 441

  Ce apreciere, Ik?


 442. 442
  Ik:

  Da intrati odata in cladirea aia, ca doara nu va fute nime, dra Daria…


 443. 443

 444. 444
  Ik:

  Nu stiu, dra Nora. Nici macar nu stiu dac a facut 1 apreciere. Presupun…


 445. 445

  Aha, deci, îl suspectezi de ce e mai rău.


 446. 446

 447. 447
  uc:

  am primit o invitatie la billy idol 🙂


 448. 448
  Edle:

  Ik, n-am mai văzut soare de vreo săptămână. Mă bucur și eu oleacă. 🙂


 449. 449
  Ik:

  Numi apare nica, dra uc. No mai scaldati atata, dati imaginea pe post, va rog. ……….Dnu 1Q nu stiu ce are cu mine, dra Nora. Is in cacat pana in gat, nu chiar pana in gat, oricum is pana la stern si nui tocmai rau, asafar sa numi purtati pik…


 450. 450
  uc:

  v-am pupat, plec


 451. 451

  Uc, unde? 😀


 452. 452
  Ik:

  Nu stiu daca e cazu sa va bucurati oleak, dna Edle. Io nam motive de bucurie…


 453. 453

  Ce pățiși, om drag?


 454. 454
  Ik:

  E treabas ei unde pleaca, dra Nora. Nu-i ziceti !


 455. 455
  uc:

  nu se vede? tot io is, in fusta
  😆


 456. 456

  Nu unde pleacă o întrebam, ci unde a invitat-o Billy. 😆


 457. 457
  Ik:

  Ce fusta are dra Uc. E 1 tigank sadea. Is obo de pe drum, dra Nora. Am sofat aproape nonstop. De atata obo, nici nu mai am putere sa solicit 1 pupoi asa k de uichend…


 458. 458
  uc:

  Nora, la cluj vine Billy Idol….:lol:
  ce s-a intamplat, ik?


 459. 459
  Ik:

  Opa ! Da cinei Billy ma rog frumos ? Nu va duceti, dra Uc. Va implor si va pup…


 460. 460
  uc:

  ca sa vedem orasul, sigur 😆


 461. 461
  Edle:

  Nici eu nu prea am, ik. Da’ mă chinui să găsesc. 🙂


 462. 462
  Ik:

  Aaaa, Bili Idol. Credeam cai vorba de vun fante de Cluji. Ducetiva si distrativa, dra Uc. Va pup ceremonios pe pleoape, iar pe drele Edle si Nora pe barbie, daca nui cu supi…


 463. 463
  uc:

  ik, hai cu mine :d


 464. 464

  Al naiba! Nu putea și el să te ia în altă parte! LA Woman!


 465. 465
  Edle:

  Angie a prins un șoricel mic mic mic. Un bebeluș. Apoi l-a scăpat în iarbă și ăsta a fugit repede sub tufa de lavandă. Hihi!


 466. 466

 467. 467
  Seva Tudose:

  uc#445

  dădui click pe 445 și îmi spune că „this contest is unavaible” 🙄

  păi eu nu ptr.concurs vroiam,eram curioasă eventual cu dansezi ca o pirandă ! Dă click pe Sandu Ciorba să te inspire la contest 😆


 468. 468
  uc:

  mi-au placut aia de la iron maiden, aveau o cohorta de fani den toata lumea, astia mergeau cu ei peste tot, bruce dickinson era pilotul avionului……


 469. 469
  Edle:

  Nora, miiiiic. Nici nu se vedea prin iarbă. Ca un bondar mai mare. 🙂 Mă duc să bag mâța în casă, că stă la pândă.


 470. 470
  uc:

  ik, pe unde umblasi cu oboseala?
  🙂
  a aparut poza, multu’ Nora.


 471. 471
  uc:

  Seva, mi-ar placea sa te vaz dansand 🙂
  o fo-fosta evenimentul


 472. 472
  Seva Tudose:

  uc

  să mă vezi dansând ? În primul rând,cred că tu știi ori nu,că eu sunt deja bunică cu una din nepoate de 19 ani 🙄

  dansez al dracului și sârbe,țigănește dar numai țin mult,
  că obosesc repede,aici am un serviciu f. sedentar de 24 de ani 😆

  dar tu parcă ești din Cluj,cum să ne vedem ? Dacă ai fi în București te-aș invita la„bătută” în iunie 😆


 473. 473
  uc:

  nu stiu f bine sarba, dara m-as baga, de ce nu, sa prinz ritmul 😀
  cand vii in iunie? nu promit nemica, mai ma gandesc, sa vaz ce si cum.
  ce daca esti bunica? f bine 🙂
  faza e ca in buc nu stiu unde se danseaza, am fost o sg data in Salsa.


 474. 474
  Seva Tudose:

  uc,

  internetul ori articolul ăsta merge așa de greu,se încarcă dracului în 5 minute 😥

  voi fi în Ro. din iunie și nu știu exact când și unde ne vom întâlni,Nora,Ana…trebuie să apelez tot la ele să caute un loc,să lovească toate stilurile:

  (populară,țigănești,hip-hop,samba…) și să fie cu posibilitate de dans/joc,nici eu nu sunt expertă dar prind din zbor 😆


 475. 475
  uc:

  ok , dar aprox de cand in iunie? In iunie pot numa in we, pe sambata seara
  ar fi fain 😆


 476. 476

  Seva, eu nu ştiu nici un loc unde să fie un singur „stil” din alea, darămite toate la un loc. 😆 Poate o fi Ana mai umblată ca mine.


 477. 477
  Manuella:

  Atâta ne anunţă Danny că pleacă de zici că rămâne pe veci exilat acolo.
  Danny, ia-ţi şi scrierile cu tine, pe insulă te vei plictisi pescuind.
  Nu uita şapca, ochelarii cu protecţie sporită, Autan-ul, obiecte de îmbrăcăminte absolut reconfortante şi două-trei reviste de sudoku.

  Nu te necăji, foarte mari diferenţe între cele două poze eu nu văd. Ce te faci cu insistenţa asta, acolo, departe , exilat?


 478. 478

 479. 479

 480. 480

  Sunt la o instalatie in aer luber, pe ploaie torentiala. Uimitori oamenii cum stau agatati la zeci de metri pe ploaia asta!


 481. 481
  uc:

  nu am inteles, ce instalatie?


 482. 482

  Uc, stai că pun nişte poze acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *