Spunem NU traseismului politic!

Bucureşti: 31 august, la Universitate, de la 16:00.
Cluj-Napoca: 31 august, în Piaţa Unirii, de la 16:00.
Timişoara: 31 august, în Piaţa Operei, de la 16:00.
Sibiu: 31 august, la Telefoane (intersecţia dintre Str. Nicolae Bălcescu şi Str. Telefoanelor). Marş pe traseul: Str. Nicolae Bălcescu – Farm 24 – Mag. Dumbrava şi retur. De la 18:00 la 20:00.

Ordonanța de urgență care dă liber la cumpărarea primarilor de către partidul dominant a trecut! Printr-o suspendare temporară a legii migrației politice, primarii şi consilierii locali au un răgaz de 45 zile să se mute la care dă mai mult, indiferent de votul cetățenilor.

E un fel de baba oarba cu viitorul nostru, un joc al corupției care confirmă lozinca pe care am strigat-o și toamna trecută, și în iarna lui 2012: „Toate partidele — aceeași mizerie!” E modul Guvernului Ponta de a sărbători un an de la 27 august 2013, când a trimis Parlamentului Legea Specială pentru Distrugerea Roșiei Montane.

Să închidem puțin ochii și să ne întoarcem cu spatele cât timp primarii se decid în ce partid vor de fapt să fie? Să legitimăm dreptul politicianului la oportunism feroce, la pupincurism și la ignorarea cetățenilor? Să vă dăm și portofelul vreo 45 de zile sau îl luați singuri?

Protestăm DUMINICĂ de la ora 16 în Piața Universității și în piețele centrale ale altor localități împotriva traseismului politic și a regresului democratic al României.

☼ REVENDICĂRI Uniți Salvăm:
► Retragerea imediată de către Guvern a ordonanței de urgență pentru migrația primarilor
► Semnarea de către partidele principale și candidaţii acestora a unui Pact Național împotriva Migrației Politice, prin care se angajează să nu mai accepte aleși locali și parlamentari ai altor partide

► Simplificarea procedurii de revocare a primarilor (legea 286/2006) prin care cetățenii să poată solicita în mod real referendumuri pentru demiterea edililor în culpă
► Reformarea legii partidelor și a legilor electorale (vezi solicitările aici)

☼ CITEȘTE ca să înțelegi mai mult:
► Scrisoarea câtorva reprezentanți ai societății civile către Ponta și Dragnea: http://bit.ly/1nHI7zd
► De la o Toamnă Românească la alta: http://bit.ly/1C5Fdy7
► Suspendarea Statului de Drept: http://bit.ly/1nHXace
► Migrația aleșilor locali și prezidențialele. Ce alegem de fapt în toamnă: http://bit.ly/VPz1sM
► Dreptul omului de a fi curvă: http://bit.ly/1tNTgU5

IMPORTANT! Acesta este un protest civic, în sprijinul unor principii democratice. Nu ne asociem în niciun fel acțiunilor diferitelor partide, fie ele de opoziție sau la putere. Nu agreăm confiscarea protestului în favoarea vreunei campanii electorale. Însemnele partidelor și ale candidaților nu sunt binevenite.

Sursă text: Uniţi Salvăm.
Sursă foto: Uniţi Salvăm

479 comentarii la “Spunem NU traseismului politic!


 1. 1
  Seva Tudose:

  Nora,

  acest traseism se practică oriunde,să fi primar/mayor și afiliat politic unui partid. Primarul New York-ului de centru stânga,frate cu primarii din Berlin,Paris,Roma,Sydney…

  pe când primarii din Londra,Tokyo,Madrid,Moscova sunt afiliați politic conservativi centru dreapta…iar în
  Amsterdam,Brussels predomină socialiștii… 😥

  crezi că se va schimba cu ceva,cu proteste ? Apoi vezi tu,cum se speră că SUA va interveni,fie excluderea din NATO… politicienii romîni nu dau o iotă ptr. NATO…iar populația(am simțit-o eu anul ăsta ,fiind in RO)…

  urăsc pe americani,nu au nici un dram de respect,sunt priviți ca„imperialiști care vin în Ro.să sugă banii românilor și să plece…” 😥

  am vorbit fie cu un tehnician,doctor,studentă,casnică,cîntăreț,rude diferite ca vârstă, studii mai mult sau mai puțin…toți au spus cam la fel:

  urăsc americanii !


 2. 2
  Nora:

  Seva, n-ai înţeles. Bineînţeles că primarii sunt membri ai unui partid. Dar legea spune că, dacă treci la un alt partid în timpul mandatului, pierzi postul de primar. Ei, guvernul Ponta a dat acum o ordonanţă de urgenţă prin care primarii, preşedinţii de consilii judeţene, membrii consiliilor locale şi judeţene pot trece la alt partid timp de 45 de zile fără să-şi piardă posturile. Practic, au suspendat aplicarea legii timp de o lună şi jumătate.
  Mulţi vor trece pentru că, dacă nu eşti în partidul celor care au guvernarea, nu prea pupi nici fonduri. Contra fondurilor, vor participa la strânsul de voturi pentru Ponta la prezidenţialele din noiembrie.


 3. 3
  Seva Tudose:

  Nora,te cred că nu prea înțeleg.Dar cum vine asta,primarul are timp 45 de zile să aleagă orice partid ptr. a pupa fonduri ?

  Aici fie că ești democrat ori republican,primăria nu primește banii de la nici un partid,ci de la cetățeni prin taxele locale obligatorii. Zic și eu…


 4. 4
  Nora:

  Seva, aici vin fonduri în teritoriu de la Bucureşti. Nu e doar bugetul strâns din taxele locale. Acum, dacă nu eşti primar psd-ist, nu vezi nimic de la „centru”.
  Acum, în prag de alegeri, PSD-ul are tot interesul să mărească nr. de primari. Primarii mobilizează oamenii la vot, ştii cum e.


 5. 5
  Nora:

  In Romania nu exista electorat anti Ponta. Nici pro statul de drept. In schimb se strang semnaturi pentru miscarea legionara si sunt 5 negociatori pentru o mana de oameni.


 6. 6
  Ik:

  Tre so puna dnu Danii do platforma, doar asa se poate rezolva… Pe unde loganu meu o umbla dnu 1Q ? Dra Uc ii co pretena pin centru… Pupaturi de falange la codane !


 7. 7
  Ik:

  Tre so puna dnu Danii do platforma, doar asa se poate rezolva… Pe unde loganu meu o umbla dnu 1Q ? Dra Uc ii co pretena pin centru… Pupaturi de falange la codane !


 8. 8
  Ik:

  Unii isi toarna apa cu gheata in cap, altii moloz. Io ce pot sami torn in cap ? Nici sa indrazniti dnu 1Q !


 9. 9

 10. 10
  uc:

  Ik, de unde ai stiut ca nam vb la tel? 😯

  😆

  cu apa cu gheata in cap :))) mi-a trecut pin cap cu neste prietene


 11. 11

 12. 12
  Nora:

  Azi am învățat un nou cuvânt ”clicktivism”. Ușor de intuit la ce se referă.


 13. 13
  Ik:

  Nam stiut, dar am intuit, dra Uc. Aveti membrele inferioare superbe, ca am vazut poza in art. precedent. Nam vazut picerele drei Nora, dar la ce ochi are, pot pentru ca sami inkipui.


 14. 14
  Ik:

  Si dnu 1Q are cracii frumosi…


 15. 15
  Ik:

  Daca aveti sange in instalatie, turnativa in cap ce vreau io sami torn. Cacat.


 16. 16
  Nora:

  Ce legătură or avea ochii cu picioarele… numai tu poți ști. 😀
  Membre inferioare! Cât protocol de lecția Porumbelul din manualul de zoologie. 😀


 17. 17
  Ik:

  Cu ochii poti admira piciorusele, asta-i legatura. Picioroaiele, in cazu dv., ca NU VA PLAC ALIntaturile…………….. Creca am boala muzeelor. Pe un ma duc, pac muzeul ! La Constanta am vizitat de 2 ori muz.de ist. Ce bine ii de dna Manu ca are muzeul aproape. In fata mzeului e niste petre funerare, pe una scrie : trecatorului, bulangiule care esti, am trait in anul…, am murit la varsta de 22 de ani, am fost frumoasa, miqa placut asa si pe dincolo, am fost maritata cu asa si pe dincolo”””. Dna Manu, ati facut misto de mine cand ati zis ca ati fost in fata la Fantasio. Ce, vam zis io ora ? Voiam sa vedeti ineptu , atata tot.


 18. 18
  Ik:

  Erata : trecatorule, nu trecatorului. Nu scria bulangiule, dar mam simtit si io. Parca scria””Öpreste-te 1 pic „” Nu mai stiu , am uitat. Grecii is frumosi, dra Uc ?


 19. 19
  Seva Tudose:

  Nora#12

  cum adică învățași un cuvânt nou azi„clicktivism” 🙄
  …dar 1Q a scris deja „Clickologie de Gărâna” și taman am vrut să-l întreb,dar mi-am zis click ??? da,așa mi-a căzut fisa !

  Ik#14

  🙄 🙄 cum vine asta ? „ și dnu 1Q are cracii frumoși” De unde știi tu că are craci frumoși,tu i-ai văzut 😆


 20. 20
  uc:

  Mneata 🙂

  Ik 🙂

  Si Nora are picioare f frumoase 🙂
  Grecii is frumosi unii, da. Muzee? Am o cunostinta innebunita dupa muzee…….ca musai sa le vaz, ca trebe. S-a umflat ca i-am zis ca nu trebe nimica.


 21. 21
  Nora:

  Seva, 1Q a inovat și el. Clicktivismul se referă la cei care cred că, dacă dau clickuri, dacă semnează petiții pe internet și se indignează în fața monitorului, au salvat lumea.
  Cum ar veni ”activism prin clickuri”.


 22. 22
  1Q:

  Sărumâna și LMA de Sf Miercuri! Să tră, dom ik, pe oriunde v-ar purta picioroangele! Aveți dreptate, am piciorușe gingașe. Port 41 la bocanc și 40 la sandale, după ce mă spăl pe piciorușe. Cân` mi-a văzut unghiile, mama mi-a zis că-s încă în creștere și că în curând voi semăna cu un vultur. Desigur, nu mă definește privirea ageră și scrutătoare spre orizontul îndepărtat, ci unghia de la dejtu` ăl mare care-mi face umbră lungă, arcuită.
  D-na Seva, clickologia este știința care se ocupă cu studiul fenomenelor fizice care imortalizează materia într-o fracțiune de secundă, adică studiul cauzelor și efectelor la acționarea mecanică a unui aparat de pozat, folosit în trecut. Este o știință 9 cu aplicații practice doar pentru academicienii posesori de LOGAN 1,6 cu AC, albastru indigo, proaspăt ceruit și miruit. Clicktivismul presupune imprimarea unui simbol cu ajutorul unei taste pe traseul virtual. A, mai e și un ziar plin de articole click cu poze pline de rumoare. Umori în culori.


 23. 23
  1Q:

  V-am spus că am fumat marijuana? Nu v-am spus. Acum fac exerciții de respirație pt o ayahuașcă.


 24. 24
  Nora:

  Albastru indigo? De când? 😀

  Nu ne-ai spus. 😀


 25. 25
  1Q:

  Matrix. Acu` să-l văz p`ăl care crede că trăiește într-o lume reală


 26. 26
  1Q:

  N-am spus? Iaca, așa e. E cel mai albastru dintre LOGANE. + k e și 1,6, nu ca ălea de nici nu-mi vine să le amintesc


 27. 27
  1Q:

  În interior am parfum de cameră cu puf, adieri de oceane albastre, nu brăduți colorați cu arome infernale


 28. 28
  1Q:

  De fapt, cine zice că LOGANUL e Logan, greșește grav. Interiorul contează, sufletul, nu privirea superficială din exterior


 29. 29
  1Q:

  Până și semnalizarea face click-click, click-click. D-na Sevaaaaa


 30. 30
  Nora:

  😆 😆 Credeam că e albastrul cerului. Cerul nu e indigo. 😀
  Da, sufletul contează.


 31. 31
  1Q:

  Când garez cu spatele pun avariile pe click-click, ca și cum ar fi default.


 32. 32
  1Q:

  Ba e. Depinde de ochiul și unghul cu care privești. Ia închide oky și lasă-ți chakrele pe open. Eliberează-ți glanda pineală


 33. 33
  1Q:

  Dacă vezi cerul gri, să nu crezi că așa-i cerul. Ai geamurile fumurii


 34. 34
  1Q:

  Noraaaaaaaaaaa!
  Reglează-i unghiu` lu` unchiu`. Să nu mai fie așa, optuz


 35. 35
  1Q:

  Uf! Văz încrucișat


 36. 36
  Nora:

  Copile curat la suflet, tu când te-ai dedat la cele ierburi?


 37. 37
  1Q:

  Am zis să devin vegetarian ca să evit plăcerile carnale


 38. 38
  1Q:

  Ce s-o mai zgudui!? Asta este adevărata viață; ierburile și ciupercăriile


 39. 39
  1Q:

  Am trecut de alcoolism. Sunt la next level


 40. 40
  1Q:

  Nu vrei să te inițiez cu o ceremonie de purificare?


 41. 41
  Nora:

  Cin’ să te mai ajungă?! Te-ndrepți cacometa spre aburii eterului.


 42. 42
  1Q:

  A, da, de Săniuța nu-mi mai aminteai. E de domeniul trecutului, taică. Ce mai fugeam cu săniuța, ce mai fugeam


 43. 43
  1Q:

  Era și timpul să mă-ndrept spre ceva. Să nu mai stau încovoiat așteptând să mă-ndrepte cineva, așteptând un tren care nu mai vine, ca-n poza blogului


 44. 44
  Nora:

  🙂 Câtă energie, domnule. Cât entuziasm, câtă foială, câtă vrere!


 45. 45
  1Q:

  Tăiai o virgulă.
  Bună ziua, io sunt 1Q și-s dependent de reeditare!


 46. 46
  1Q:

  E de la psihedelice. Cică nu e bune


 47. 47
  1Q:

  Auzi? Nu vrei să fii șamanca mea? Pentru supraveghere, să nu dau colțu`


 48. 48
  1Q:

  Că iar m-apucă sevraju și consum pixeli de unu singur, ca un destrăbălat dependent, narcoist


 49. 49
  1Q:

  Ceaia cu traseismul? Nu l-am înțeles. Cu ce mă afectează pe mine, muritorul?


 50. 50
  Nora:

  Nu mai am antrenament de șamancă.
  Păi, nu ți se pare îngrijorătoare ideea că se suspendă practic o lege? E ca și cum ar zice ”timp de 45 de zile aveți liber la furat”.
  Că azi e bună, mâine nu mai e, iar peste 45 de zile e bună iar?
  Nu te preocupă faptul că guvernul îți șantajează practic administrația locală și condiționează distribuirea fondurilor de apartenența la un partid?


 51. 51
  1Q:

  ? Zici de parcă n-au furat până acum cum au vrut. N-au fost liberi, ai draq d`albi ca neaua. Nu, nu mă preocupă fenomenul. Nici nu există partide ci doar o gașcă de șarlatani. Una maaare-mare, împărțită golănește pe grupuri și grupulețe după o organigramă mafiotă de duzină, de ocazie. Una rea, că de-ar fi o Mafie adevărată mi-ar conveni. Ar exista ordine și disciplină. Ar merge pe profit și dezvoltare zonală. Unor mafioți cu ștaif le-ar păsa de zona născătoare, de supremația locală, pt a fi respectați și integrați în clicka mafiotă internațională.


 52. 52
  1Q:

  Iar am făcut abuz de exces ortografic


 53. 53
  1Q:

  Moam`, ce înseamnă să rumegi iarbă și să adulmeci ciupercuțe cu aromă de adevăr!
  E că sunt absolut?


 54. 54
  1Q:

  Să vie dl ik, să mă combată! Și dl Cosa cu pretenul din umbra nucului batrân. Să vie toți!
  Daria, de ce nu-mi vii


 55. 55
  Nora:

  Nu, n-ai înțeles.
  Nu e vorba de furat acum. E vorba de ceva mai important, dar care multora le sună abstract: suspendarea statului de drept.
  Au renunțat până și la a mima corectitudinea. Teoretic, avem legi. Acum, nici măcar teoretic nu mai avem legi. Pricepi?

  Cred că faza cu mafia onorabilă e un mit răspândit pentru a da suport ideologic cruzimii și violenței.


 56. 56
  Nora:

  Altă comparație:

  De mâine, timp de 45 de zile, e permis violul. Pe urmă, e iar incriminat.
  Și da, s-a violat și până acum. Dar asta nu face scuzabilă suspendarea legii.


 57. 57
  1Q:

  Da, scuze, am exagerat oleacă cu mafia. Pricep, pricep, dar m-am înfuriat că doar la nivel teoretic avem legi.


 58. 58
  Nora:

  Da. Dar e muuult mai nasol să nu le mai avem nici măcar la nivel teoretic. E vorba de un schelet din care se șutesc încetul cu încetul bucăți.


 59. 59
  1Q:

  Nu-mi place comparația. Dacă societatea ar fi vreo virgină, da, ar fi dureros


 60. 60
  1Q:

  Așa, e cam la discreția violatorilor. Nu vezi ce stă? Ai zice că-i place sau e obișnuită cu violențele de acest gen


 61. 61
  1Q:

  Oricum scheletul nu era întreg. Ce să mai înțelegi din moaștele alea? Îi reconstitui forma din ghips? Îl refaci din ceară?
  Avem nevoie de un alt organism. Altul nou. Întreg. Viu.


 62. 62
  Nora:

  Nu știu dacă stă.
  Ce văd e relativizarea răului. Care capătă diverse forme. În cazul tău, ia forma ”oricum sunt toate de căcat, ce mai contează unul în plus”.


 63. 63
  Nora:

  Nu ți-o plăcea comparația. Dar e fix același principiu.
  Dacă s-ar referi abrogarea asta la infracțiuni cu violențe, atunci ai pricepe mai rapid și mai eficient cum te afectează pe tine ”ca cetățean”. Mecanismul e același, iar ei pe asta mizeaza: apetența redusă a electoratului pentru ”abstracțiuni”.


 64. 64
  1Q:

  Cam stă și clickotește pe la colțuri de net, cum facem noi acum. Legiuitorul ține cont de clicktivism?


 65. 65
  1Q:

  Bun. Ce-mi reproșezi? Că nu-s activist? Că-s miserupist de legea asta?


 66. 66
  1Q:

  Sunt sigur, dar absolut sigur, că toată lumea se ia de toată lumea că nu vociferează și nu protestează în stradă. Doar pe net


 67. 67
  1Q:

  Și doar lumea care ceartă toată lumea ar vrea să facă ceva dar nu poate pt că toată lumea e inertă. Aia de pe net.


 68. 68
  Nora:

  Nu. Nu ține.
  Clicktiviști au fost vreo mie și ceva duminică. În stradă, maxim 200.


 69. 69
  1Q:

  200? 100 ziariști, 50 cameramani, 50 din zonă


 70. 70
  1Q:

  Dacă s-ar vota pe net, ar fi ceva. Dacă poporeanul e decisiv


 71. 71
  Nora:

  Nu-ți citisem restul comentariilor că nu dădusem refresh. Nu prea am chef de polemici, oricum nu se clintește nimic.
  E vorba de o stare difuză care se răspândește în societatea noastră.
  Și la care tu, da, contribui. Tu alături de celelalte milioane de români.
  Aș vrea să fiu politicoasă și să-ncep cu ”persoanele de față se exclud”. Nu se exclud. De ce să se excludă?
  Știi de câte ori simt că mă ia moleșeala? Și sictirul?


 72. 72
  Nora:

  N-au fost 50 de cameramani. Eu n-am văzut decât carul ălora de la Digi 24.


 73. 73
  1Q:

  Îh! 🙁
  Bine, fie, tac.
  Starea asta e de sute de ani, dacă nu de mii, nu se răspândește acum. Of!


 74. 74
  1Q:

  Bine, 2 reporteri, 2 cameramani și cu șoferul 5. 94 erau trecători, ori din zonă. Tu ce cătai pe acolo? Se vede că n-ai bărbat care să te ție din scurt. Ce bătaia draq ți-ai fi luat dacă erai nevasta mea


 75. 75
  1Q:

  Ca mine-s milioane de bărbați. Niște bărbați de milioane, na


 76. 76
  1Q:

  Am tăcut. Și am șter-o, până nu mi-o iau


 77. 77
  uc:

  io am fost dum pe strada, dara nu pe unde trebe 😀 ci la terasa boema


 78. 78
  Nora:

  A scris Patrick Andre de Hillerin, ăla de la Cațavencii, un articol revoltător despre cum e esențial să ai copii ca să fii lider. Că cică îți trebuie copii ca să fii preocupat de viitor. Iar Merkel nu e lider că n-are copii și oricum mâine, poimâine, în Germania vor fi majoritari turcii, iar ea, nesimțita, n-a făcut pui ca să-mpiedice asta.
  Nu știu cum se face, dar la nivel de mase, văd contrariul. Mămicile și tăticii cred că e mai important duminica să se ducă cu plozii la film sau să facă 5 borcane de zacuscă sau dracu știe ce or face ei.

  Sau, cine știe, or spera toți că lor le emigrează copiii și că-i iau și pe ei acolo, unde nu e lumea lui ”ca la noi, la nimeni” și unde va fi bine și moale și roz fără ca ei să miște un pai.


 79. 79
  Nora:

  Recunosc, am momente când îmi doresc să vină un cataclism. Un război. Ceva mare și grav și aducător de lipsuri crunte. Poate așa va fi răzbit în sfârșit acel simț ciudat al adaptării -- lăudat, în mod inexplicabil pentru mine -- la orice pe care am ajuns să-l urăsc. O chestie la care să nu ne mai putem, în sfârșit, adaptadracului.
  Că prea am ajuns să semănăm cu gândacii de bucătărie.

  ……………………….

  Lăsând asta deoparte, nu este niciun secret intenția mea de vot în noiembrie.
  Cei care au aceeași intenție ca mine, de a o vota pe Monica Macovei, se pot implica activ prin strângerea de semnături. Nu costă nimic, singura cheltuială o reprezintă curierul pentru trimiterea lor la București, iar asta doar pentru cei care nu sunt de aici și nu le pot lăsa personal și nu sunt nici într-unul din orașele de pe harta de pe site, orașe în care există puncte de depunere. Mă rog, ar mai fi și printarea formularelor. Nu e mare lucru să tragi de mânecă niște rude, prieteni, colegi…
  Informații și formulare aici: http://macoveipresedinte.ro/voluntariat/

  Pentru doritori: verificați datele, cereți semnatarilor cartea de identitate. Se pot înșela, memoria mai dă chix și voi, cei care completați declarația, sunteți responsabili pentru veridicitatea datelor.


 80. 80
  Seva Tudose:

  Nora#21

  deci clicktivism făcui și eu dând click în suportul interzicerii ,actelor de barbarism a femeilor/fetelor violate în Irak ! ;cry:

  1Q#22 cu tine am dat-o-n bară,adică ce fenomen fizic imortalizează o materie într-o fracțiune de secundă 🙄 tu spui aparat foto.

  Eu spun că și omul care este trăznit pe câmp este redus într-o secundă într-o materie,dintr-o ființă la scrum materie moartă…face sens 😆

  hai că sunt și filosoafă,cînd vreau !


 81. 81
  Seva Tudose:

  Nora,

  și mie îmi place de Monica Macovei,o Angela Merkel a României ! Și cînd a fost ministru la Justiție,de la ea s-a pornit cu datul de pământ cu mai marii/corupții din justiție !

  dar doar cu o rotiță nu se pornește agregatul,dar de multe ori și acel mic component este esențial ptr. a urni un colos ! 😉

  În schimb văd lehamitea românilor despre acest noiembrie 😥


 82. 82
  Seva Tudose:

  Nora#79

  să știi ,am dat click pe site-ul pus de tine,după care am dat click la agenția din New York,ptr. primirea unui formular de străngeri semnături…nu se accesează,e imposibil 🙄


 83. 83
  Nora:

  Seva, formularul nu ți-l trimite nimeni. Căsuța cu New York e doar cu adresa, unde trebuie trimise formularele odată completate.
  Trebuie să le printezi tu sau să rogi pe cineva dacă n-ai imprimantă acasă.

  Ăsta e formularul: http://macoveipresedinte.ro/assets/misc/formular-final-fara-adresa.pdf


 84. 84
  Seva Tudose:

  Nora,

  am trimis fiului meu pe e-mail #83 cu formular să îl copieze. Pe 20 septembrie și 21 septembrie(sîmbătă și dumnică) va fi la bisericuța Sf.Andrei un food festival,unde vin romîni să mănînce…sper să adun cît mai mulți„proMacovei”

  http://www.standrewpitt.org/


 85. 85
  Nora:

  Seva, din câte am priceput, ele trebuie să ajungă aici până pe 20 septembrie. 🙁 Cel puţin aşa scrie acolo. Probabil trebuie numărate, depuse la Biroul Electoral Central şi ce formaţiuni or mai trebui făcute pentru a-i fi acceptată candidatura, având în vedere că deja la mijlocul lui octombrie începe campania.
  Şi dacă strângi 10 semnături tot e ceva. 🙂

  Între timp, azi, în prima zi de traseism, au migrat deja 29 de primari la PSD şi prietenii.
  Iar Ponta spune prin China că admiră Partidul Comunist Român Chinez! Şi că România va sprijini suveranitatea şi integritatea teritorială chineză. Cacumarveni, România se pişă pe drepturile amărâţilor din Tibet. Nu că am putea face noi ceva, dar am putea măcar avea bunul simţ de a nu felicita nişte criminali!


 86. 86

 87. 87
  Nora:

  Macovei cred că i-a luat pe ăia de-i fac campania la ofertă, la tigăi. Erau bonus.
  Of, ce se vede când n-ai buget… 🙁
  Îi urmăresc pagina de FB şi mi se pare că-s duşi grav oamenii. Care dracu e faza cu pisicul DUBI???? Zici că-s studenţi la AISEC, numai ăia aveau jocuri aşa jalnice. Mai au puţin şi-o pun de-o mimă.
  Iar la pozele alea cu bule de animaţie nu râd nici să mă gâdili. Sunt penibile, penibile.


 88. 88
  Seva Tudose:

  Nora,

  da așa este,să apari pe 3 septembrie cu îndemnuri la votare și susținere financiară Monica Macovei la prezidențiale ca independentă, ca să ți se pună sula-n coaste…pănă-n 20 septembrie formularele de preferat prin curier ?

  Mandatar financiar e-mail:

  trezorier@macoveipresedinte.ro


 89. 89
  Seva Tudose:

  au decapitat pe al doilea jurnalist American 😥

  nenorociții au spus că acum deține un englez 😥


 90. 90

 91. 91
  Nora:

  Seva, pe 3 septembrie am apărut eu. 😀 Strângerea de semnături a început, cred, acum mai bine de două săptămâni.
  Apoi, nu pune nimeni „sula-n coaste” nimănui. Există o dată limită impusă de lege. Nu e nazul sau moftul cuiva. Cred că și lui Macovei i-ar conveni să se poată strânge semnături până în noiembrie. Dar nu se poate.
  Trimiterea prin curier este recomandată celor din țară pentru că serviciile Poștei noastre sunt execrabile. Întârzieri, pierderi de plicuri etc. Ce ajunge prin curier aici în 2 zile prin Poștă face o săptămână. Și nu e nici scump.


 92. 92
  Nora:

  Am văzut noua crimă. 🙁
  Mă rog, titlurile și articolele, eu nu mă uit la clipuri, nu suport să văd așa ceva.


 93. 93

 94. 94
  1Q:

  Sărna!
  Mai tac mult?


 95. 95

 96. 96
  Nora:

  😆 😆
  Dar vorbește!


 97. 97
  Nora:

  Că n-oi vrea să te rog acum… 😛


 98. 98
  1Q:

  Bine, vorbesc. Ai zis că Ponta a zis ceva de PCR da` a zis de PCC. Corectează. Anja, și să știi că Monica mă enervează cu lipsa ei de diplomație pe parte economică. Poate mă angajează consilier, că mă pricep. Ce-are cu piața chineză de e așa pornită? România are o tentativă de economie și nu-și permite să selecteze piețele. Puțină atenție nu i-ar strica. Trebuie să ne avem bine cu toată lumea, așa ca niște bieți săraci ce suntem.
  https://www.facebook.com/MonicaMacoveiUE/posts/672335349528312


 99. 99
  1Q:

  D-na Seva e imortală, sărumâna, d-na Seva! Să tră și dvs, dom ik!


 100. 100
  1Q:

  E tare fain Nicu Jar, ăsta.


 101. 101
  1Q:

  A pus China condiții că ori cu ea ori cu NATO, UE sau USA?


 102. 102
  1Q:

  Oricum, MM a rămas singurul candidat votabil.


 103. 103
  Nora:

  😆
  Așa e, am greșit. Dar nu prea mult. 😛

  Dar nu văd unde zice ceva de piața chineză. Văd că se referă mai mult la orientarea de politică externă și la tema corupției.
  Pe urmă, eu n-am urmărit cu prea multă atenție chestiunea cu afacerile cu investitorii chinezi. Mi-au ajuns la urechi două chestii: niște blocuri cu pagode -- nu, nu glumesc -- la Craiova (au făcut ăștia mișto de mine, că face Olguța China Town la Craiova) și linia ferată.
  În ambele cazuri, chinezii ne vând nouă, nu noi, lor. În ambele cazuri, e vorba de afaceri cu statul. Înțelegi acum lipsa de entuziasm?


 104. 104
  Nora:

  Ei, rahat. Era și culmea s-o facă.
  Critica nu vine pentru China, critica vine pentru Ponta. Care ”pupă” niște valori pe care România nu are cum să le îmbrățișeze. Poate ai uitat scoaterea steagului UE din Parlament când au venit chinezii încoace.


 105. 105
  1Q:

  Atunci n-a zis mare lucru. Piața era singurul subiect discutabil.
  Pagode? Ha! Să se ajungă pt fiecare. N-or fi destule pe la Strehaia. Linia ferată ar fi ceva.
  Nu mă interesează cine cui vinde. Important e ca statul român să iasă pe plus din orice afacere.


 106. 106
  1Q:

  Dacă-i dă o atenție așa de mare lui Ponta, înseamnă că se teme de el.


 107. 107
  1Q:

  Habar n-am avut de steagul UE. E culmea! Deci China pune condiții, înțeleg


 108. 108
  Nora:

  Iar aia cu legislația europeană care încurcă e chiar antologică.

  Apropo, ați văzut că și-au făcut și țările BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud) o bancă de dezvoltare a lor? 😀 Cu China principalul contribuitor.


 109. 109
  Nora:

  S-a făcut mare scandal pe faza cu steagul UE.
  Nici măcar nu sunt convinsă că a fost cerința chinezilor. Mi-e că Ponta se face preș din exces de zel. Ceea ce mă face să mă îndoiesc profund asupra eventualelor avantaje pentru economia românească.

  Bine face și că se ia de Ponta. Că prea nu se ia nimeni!
  Ai senzația că Iohannis e altceva decât un contracandidat de umplutură?


 110. 110
  Nora:

  Primul comentariu pe FB la postarea despre China este: ”Cata prostie stimata doamna!!!Toata omenirea cauta relatii cat mai stranse cu China! Pe nimeni nu mai intereseaza drepturile omului de acolo!”.
  Înfricoșător.


 111. 111
  1Q:

  Nu. Am zis că niciunul n-are alură de președinte. Nici MM nu se încadrează, dar e deasupra celorlalți.


 112. 112
  1Q:

  Da, e o tâmpenie. Și-a luat-o-n freză, ia citește mai la vale


 113. 113
  Nora:

  Citii. Mai bine nu citeam. 😀 Că mai văzui și alți idioți.
  Cel mai tare fu ăla care răspunde la îngrijorarea francezilor cu privire la normele de siguranță nucleară din centralele făcute de chinezi cu ”dar ascensiunea islamiștilor din propria țară nu-i îngrijoarează pe francezi”?
  Doamne, mă simt deșteaptă și deprimată. 😆


 114. 114
  1Q:

  😆 na! Să mai zici că io te moleșesc și te sictiresc. Ce, n-am uitat


 115. 115

 116. 116
  1Q:

  Ionut Macaran Jos Comuniștii!!!!!
  De ce nu-i suport pe ăștia deloc-deloc? Da` deloc nu-i suport. Giurgi. Giborgi.


 117. 117
  Nora:

  În general, eu nu-i sufăr pe aia care zic doar ”jos” și ”sus”. 😀 Prea eliptici pentru gustul meu.


 118. 118
  1Q:

  Da` de ăia care zic doar culcat! Drepți!
  A?


 119. 119
  Nora:

  😆 😆 Nu știu, n-am făcut armata. 😀


 120. 120
  1Q:

  O fi de la vreme, o fi de la fatigabilitate, da` mi-e un somn


 121. 121
  1Q:

  Daria, hai cu meilu! Mai aștept mult? Prăpădanie mică…


 122. 122
  Nora:

  Mă mai enervează o chestie, apropo de ipocrizie.
  Se urlă referitor la drepturile omului în China, dar nimeni nu amintește cât de convenabil e sclavagismul (și nu exagerez deloc folosind termenul ăsta) pentru marile companii occidentale ale căror produse sunt mânjite de abuzurile suportate de muncitorii chinezi. Adicătelea e o complicitate uriașă pe care ne facem că n-o vedem.


 123. 123
  1Q:

  Mă retrag în tăcerea mea de haur. Mâine e uikend și mă duc să mă pup cu Ana. Ea pe mine în vânt, în direcția unui obraz fin, proaspăt bărbierit și stropit cu after-shave primit cado iar io direct pe lobul urechii ei, cu un țuoook perfect bărbătesc. Apoi fug rușinat până nu mă prinde să-mi spargă țeasta cu ce prinde


 124. 124
  1Q:

  Ei ne facem. O vedem, dar dacă zici ceva ești un comunist împuțit.


 125. 125
  Nora:

  Aaa, e lansarea. Dar nu cumva e azi?


 126. 126
  Nora:

  Mâine, pardon. Pe 5.


 127. 127
  1Q:

  Ei, na.
  E pe 05 septembrie 2014. Lângă mine, la 2 bloace. La bebloteca cea 9 și modernă.


 128. 128

 129. 129
  1Q:

  Încep Zilele Cetății. 3 zile de mâncat mici și de băut bere pe săturate, în Parcul Chindia.


 130. 130

 131. 131
  Nora:

  Să vii să povestești cum a fost la lansare.


 132. 132
  1Q:

  Păi îți spui de pe acum: o pândesc, mă duc cu cartea spre ea să-mi scrie ce vrea și să semneze, ne pupăm cum am zis și fug în parc, la berici.


 133. 133
  Nora:

  Ce mai corespondent! Pfff!
  Nu stai la speechuri, la prezentări, la Q&A-uri? Fi-ți-ar berea (te rog, te rog, nu-i zice ”berică”)!


 134. 134
  1Q:

  Așa m-au educat spaniolii. M-au ucis încet cu sticluțe de 250 ml max. 300 de ziceai că beau otravă, nu bere. Apoi, când am redescoperit bărdaca românească, am oftat relaxat. Astea-s adevăratele momente de trăit. Sunt simple oaze de liniște și introspecție culturală îmbuteliate în cel mult PEt-uri de 2,5 l. Berich, na, bine că nu le zic bericuțe. La biserici cum le zici?


 135. 135
  1Q:

  Io, corespondent? Joiana e specialistă


 136. 136
  1Q:

  Am copil acasă de crescut, nu poci sta la spiciuri sau qundauri


 137. 137
  1Q:

  A sosit omu negru să-mi facă semn din cap spre ieșire. Ho, mă!
  Pa, Nora!


 138. 138
  Nora:

  Berică, ciorbică, fripturică.
  Nu mai da vina pe spanioli. Cervezita. 😀


 139. 139
  Nora:

  Pa, pa. Ce portar aveți și voi. Pe la noi, nu știu cum să ne lase mai mult pe aici. Nu să ne dea afară.


 140. 140
  1Q:

  A, păi când folosesc diminutivele ăstea deja văd cantitățile mici-mici, acceptabile, consumabibile. Dacă vorbesc gros și serios, n-aș putea mânca o friptură întreagă, nici n-aș mai putea să gust ciorba iar berea mi-ar pune capac. M-aș umfla în burtă.
  E cu schepsis 😉


 141. 141
  1Q:

  E și el om, mi-a zis odat`. Cât să mă mai suporte


 142. 142
  Nora:

  Ei, na!
  Deci, ciorba stă în gât, ciorbica alunecă grațios.
  Câtă delicatețe.

  Rezon. E și el om.


 143. 143
  Nora:

  Acum văzui. Alta. Cum adică te-ai ”umfla în burtă”?


 144. 144
  Nora:

  Aaaaaaaa!
  Nu mai pot cu Rareş Bogdan!
  Daţi-l afarăăăăă! Vă roooog!
  Cât teatru, ce ieftineală, de ce n-avem nicio televiziune de ştiri decentăăă! Ăăăăăă! 😥 😥 Şi de-s io aşa dependentă de politică şi sporovăiala pe ea?!
  (mă alint :D)


 145. 145
  Nora:

  Ce mai încearcă să spele la Iohannis, cât credit, câte iertări, câte aşteptări… Ca o tânără mireasă care-şi aşteaptă promisul plecat de front. Nu e prea sigură nici că e bărbat, nici că a fost vreodată întreg, nici c-o iubeşte, dar ea tot speră scrutând zările.


 146. 146
  Nora:

  Nici măcar n-o are pe Macovei pe panoul ăla cu candidaţii.
  Sunt numai Ponta, Udrea, Iohannis şi Tăriceanu.
  Un bou!

  Vouă vi se rupe. 😀 Vorbesc singură, am luat-o razna.
  Am de lucru şi mă dau Napoleon.


 147. 147

 148. 148
  Nora:

  Ce vânturi de îndoit oameni și copaci.


 149. 149

 150. 150
  Nora:

  Bate vântul. O să răstoarne bericile. 👿


 151. 151
  Nora:

  Micii vor fi plini de praf. Plus că na, cum să mănânci când îți lăcrimează ochii? Că doar nu ești în Moartea căprioarei.


 152. 152
  1Q:

  M-am răzgândit. Nu mă mai duc în parc. Sărumâna și LMA de Sf Vineri! Aseară am băut doar o juma de juma de bere, nuj de ce n-a mai intrat și cealantă jumătate. Mi-am pierdut antrenamentul. Cred c-o să mor.
  Am citit articolul. Aseară, m-am uitat pe 5 min pe A3 și am văzut că vorbea Ponta. N-am rezistat mai mult. Incredibil omul ăsta! Eu așteptam să zică ceva despre economia țării, despre biznisplanuri, bla-bla, potrivite unui șef de trib, da` de unde! La 3 cuvinte înghesuia ceva despre caracterul lui Băse!
  Nu mă mai uit la tv. Chiar aveam în plan să mi-l schimb cu unul mai mare de peste 1 m diametru. Ca să ce


 153. 153
  1Q:

  A se observa midledunga care mă dă de gog (gol) c-am reeditat. Nu-s nesănătos, taică


 154. 154
  1Q:

  Să tră vejnic, dom ik! Vi s-a paradit LOGANU, ați mâncat scoici umplute cu meduze congelate, ce-ați pățit? D-na uc, dvs ce mai aveți de gând?


 155. 155
  Nora:

  Păi, toată lumea știa că va da vina pe Băsescu pentru că a pierdut Crețu portofoliul de la Politică regională. De parcă putea pierde ce n-a avut.
  Ăsta e în stare să ne spună și că e Băsescu vinovat că nu câștigăm la loto.

  Nu, nu dispera! Nici nu știi când îți vei regăsi vocația. Așa am deznădăjduit și eu, uneori chiar luni întregi.


 156. 156

 157. 157
  1Q:

  Nora trebăluiește prin ogradă ca o gospodină de treabă ce este. Din când în când se mai uită pe fereastra blogului să vază care mai trece pe drum


 158. 158
  1Q:

  Să nu-mi zici că ai păcătuit și ai tras un fum pe furiș


 159. 159
  1Q:

  Nu m-a interesat niciodată părerea unui politician despre alt politician.


 160. 160
  Nora:

  Nope. Sunt nevinovată ca fecioara.


 161. 161
  1Q:

  Ferice de tine, neprihănito! Io-s în lanțurile depravării și ard în chinurile dependenței


 162. 162
  1Q:

  Ce sfaturi îmi dai ca să mă curăț? De păcate, normal


 163. 163
  1Q:

  Hai că mi-ai făcut poftă de dans. Pe vârfuri, ca să nu tropăim


 164. 164
  1Q:

  M-am ghiftuit cu prune, cafea, ceai cu aromă de fructe de pădure și-un colăcel cu susan. Unde să mai intre și micii


 165. 165
  1Q:

  De bere va trebui să uit că am LOGAN 1.6 albastru ultramarin cu irizații mov spre violet gențian cu AC și capace de roți stock


 166. 166
  1Q:

  Cum mi-ar sta să ies dintr-o minune a tehnicii mobile și să suflu în trompeta milițianului care jubilează sub privirile curioșilor tâmpi


 167. 167
  1Q:

  Parcă-l aud: suflă-suflă! Mai tare, mai tare, până zic io hopa!


 168. 168
  1Q:

  Și lumea care se uită cu ochișorii ăia tulburi, adormiți de promisiunile electorale, așteptând verdictul. Nuuuuuu, piei viziune


 169. 169
  1Q:

  Recunosc, nu mi s-a întâmplat. Și nici c-aș vrea


 170. 170
  1Q:

  Poate dl ik, că la ce LOGAN are, și io l-aș opri


 171. 171
  1Q:

  D-na Manu râde-n basma, că cică are Opel roșcovan și toate mașinile se feresc din calea ei. A mașinii, nu a doamnei


 172. 172
  1Q:

  De-aș avea Opel l-aș vinde urgent și mi-aș cumpăra LOGAN 1,6 cel puțin cu AC și volan rotund. Opelul nu-i pt șoselele patriei. Și-n fond și la urma urmei, asta e fală. Nici urmă de patriotism. Cum să crească economia țării dacă toată lumea își cumpără mașini străine? Cum?


 173. 173
  1Q:

  Hai că m-am enervat! Nici nu mai scriu până nu primesc un răspuns adecvat


 174. 174
  1Q:

  Gata, m-am calmat. Ce înseamnă să cunoști tehnica respirației când te înconjoară și sugrumă nervii. Ce de emoții poți controla! Ce fiori mi-am potolit!
  Ei, bine, poate să fie și de la prune


 175. 175
  1Q:

  Că na, cum poți mânca prune în timp ce spumegi și scrii pe un blog? Nu poți, nu mai încerca, crede-mă pe mine că deja-s expert. Bine că se dezghioacă ușor, altfel dădeam cu ele de toți pereții. Pereții coșului de gunoi, că nu-mi permit la birou să fac mișcări bruște


 176. 176
  1Q:

  Să șterg? 🙄


 177. 177
  1Q:

  Azi dimi mi-am garat cu spatele LOGANU 1,6 bleu-ciel, ultramarin, cu irizații mov spre violet gențian cu AC și capace de roți stock cam înghesuit între două merțane. Am ieșit din mașină cam greu, ce-i drept, da`s curios să văz cum o să intre ăla din stânga. Și-așa era cam murdărică, pătată de ploaie


 178. 178
  1Q:

  Sper să nu mi-o șteargă cu cheile așa cum aș vrea să fac io altuia, cu prima ocazie


 179. 179
  1Q:

  Noraaaaaaaaaa! Dă-mi ceva să mă opresc. De băut, dacă ai. Crecă am hemoții că mă pup cu Ana. Cân` am emoții vb mult-mult ca să maschez tremuriciu`


 180. 180
  1Q:

  Mă foiesc, dau din mâini, îmi încrucișez picioarele pe supt biro, mă strâmb, șma. Iote ce de hălea. Cumulat, cică scriu pe blog


 181. 181
  1Q:

  Mai am 15-16 prune. Sper să-mi ajungă


 182. 182
  uc:

  1Q, distractie faina la lansare si pozeee, e vreme rea la buc oare? Ploua? Vant?


 183. 183

 184. 184
  Nora:

  Acum nu mai plouă, dar e înnorat. A plouat azi-noapte şi ieri.

  1Q, cum draci mai ai 15-16? Câte ai avut? Două kilograme?


 185. 185
  Nora:

  Iote, Uc, că mă-ntrebai de rochii de mireasa. Dădui peste asta, dar i-aş mai scurta trena aia dacă aş fi mireasă.


 186. 186
  uc:

  e simpla, fina 🙂 frumusica


 187. 187
  Nora:

  Lavinia Şandru are uneori nişte ţinute foarte mişto, trebuie să recunosc. 😀

  Unchiuuuuu!
  Zi cum fu la lansare! Plânse Ana, tu fugişi, te prinse ploaia, varsă tot, mai lasă prunele.


 188. 188
  1Q:

  Sărna, aoleu și vai de mine! Venii de la lansare. D`abia mai respir. Ana a fost ogiva rachetei, comme d`habitude. Ne-am îmbrățișat și pupat apăsat, mi-a zis bă, puorcule, io am înghițit în sec de timidu` dracu ce-am fost, prostu` familiei de emotiv, că până și pozele le-am făcut pe scăunele ca să mascheze faptul că e mai înaltă + k s-a cocoțat pe toace, fir-ar!
  Am stat la coadă la autograf. Cân` mi-a venit rândul, Ana mi-a întins mâna:
  -- Ana Barton.
  -- ? Io nimic. Mut. Adecă cum vine asta, nu mă recunoaște? Hm
  -?? și și-a întins gâtul către mine ca să zic ceva. Bănuiesc că aveam privirea fixă, de prostan neajutorat
  -- Io-s 1Q. M-am prezentat așa, mai gâtuit, mai în șoaptă …
  -- …de aici nu mai sunt sigur că reproduc exact ce mi-a zis da` mi-a zis ceva ce m-a făcut să mă simt confortabil, ca în poala mamei. Și m-a luat în brațe de-a oftat lung toată lumea din jur. De asta sunt sigur. Și ne-am pupat ca și cum ne-am regăsit după nuj ce despărțire forțată. Ca prin vis îmi amintesc câteva fețe de femei care deși mă săgetau cu privirile pe furiș, dintr-odată mi-au căutat privirea pt o încrucișare intimă, de-a casei, familiarizată. A-bfff, crecă eram vișiniu la față, nu-s obișnuit cu d`astea…


 189. 189
  1Q:

  O fi fo de la prune, că prea fusei tăntălău. Mai aveam câteva în traistă pt drumul înapoi spre casă. Le-am aruncat, că se agitau niște musculițe prin juru-mi și-mi era o rușineeee


 190. 190
  Nora:

  🙂 🙂 🙂
  Ce drăguuuuţ!

  Fu lume? Ăia de vorbiră cum fură?
  Zi, ce stai ca mutu’! 😛


 191. 191
  Nora:

  😆 😆 -- asta e pentru musculiţe.


 192. 192
  Nora:

  Mă duc să fac spaghete-cu-ce-oi-găsi-în-frigider.


 193. 193
  1Q:

  Fu destulă lume. Cea mai tare fază a fo asta:
  -- Gabi, treci încoa`, nu sta ascuns.
  Acu` na, mă gândeam că Gabi e băiatul cu prăjituri, când colo, era ditamai primaru`. Mut ca un pește obosit. A venit lângă Ana, a pozat, a ascultat ce-a ascultat, apoi s-a scuzat și-a tulit-o. Primar adevărat, nu leșinătură.
  A vorbit proful ei de liceu, a lăudat-o și-o gagică de la un muzeu, na, numa` de bine.


 194. 194
  1Q:

  Am uitat să-mi trag burta când am făcut poze. Ce rău îmi pareeeeee


 195. 195
  1Q:

  Și să știi că n-a plouat.


 196. 196
  1Q:

  A, și-am uitat să precizez că mi-a năclăit ochelarii de nu mai vedeam nimic. Încercam timid să-mi șterg lentilele și imploram clemență, îi ziceam în șoaptă că am emoții, să nu mă ia tare, și m-am tot pierduuut, pierdut. Of! Da` tot am pupat-o pe lobul urechii, nu m-am abținut. Poate că d`aia a plâns


 197. 197
  Nora:

  😆
  Cum adică ţi-a năclăit ochelarii? 😯


 198. 198
  Nora:

  Că doar nu te-a pupat pe ochelari…


 199. 199
  1Q:

  De la crema de față, cred


 200. 200

 201. 201
  uc:

  😆 🙂

  ati pliiins? pai cum vine asta …..

  maine seara merg la o nunta 🙂 abia asteeept, dansez
  v-am pupat, ne re luni sau marti


 202. 202
  Nora:

  Făcui un test de-ăla idiot cu ce personaj din Gone with the Wind eşti şi-mi dădu Rhett Butler! 😯

  Mai devreme făcui altul, cu cum m-ar chema dacă aş fi franţuzoaică. Cică Emma.
  Mai grav e că-l pusei şi pe colocatar să facă, şi îi ieşi Jacqueline. 😆 😆 Exact, Jacqueline, nu Jacques.
  Se aliniară ciudat planetele azi.


 203. 203
  Nora:

  Eşti primul om pe care-l aud că abia aşteaptă să meargă la o nuntă. 😆 Să-ţi priască, na!


 204. 204
  1Q:

  Îți spun sincer: mi-e rușine de ce-am putut scoate pe gură în acele momente. Bine că n-a înregistrat nimeni dialogul. Ana are antrenament, soro, te scoate din orice rahat. Dom ik, pe unde umblați, dom`le? Condiția minimă era să vb cât mai puțin. Și m-am străduit. Zic…


 205. 205
  1Q:

  Distracție frumoasă, d-na uc! Și eu m-aș bucura să fiu invitat la nunta Norei


 206. 206
  1Q:

  Ia dă să fac și io testu` cela. Mi-e că ies tot Jacqueline


 207. 207
  1Q:

  Mi s-a evaporat și rezerva de 3 beri. Aleluia! Tre` să mă las


 208. 208
  Nora:

  Hai că eşti fantastic. Din ce rahat a putut să te scoată că doar nu susţineai teza de doctorat. 😀


 209. 209
  Nora:

  Stai să-l caut.


 210. 210
  1Q:

  Cum draq, tre` să fie teză de doctorat ca să faci o propofrază ca lumea? Am rămas cu impresia că n-am reușit să îndrug ceva inteligibil și inteligent ca să o impresionez. Că asta mi-a fo intenția


 211. 211

 212. 212

 213. 213

 214. 214
  Nora:

  Zi şi caracterizarea. 😆


 215. 215
  1Q:

  L-am refăcut și-s François


 216. 216
  1Q:

  You are spontaneous and tend to energize those around you.


 217. 217
  1Q:

  Păcăleli.


 218. 218

 219. 219
  Nora:

  De ce l-ai refăcut?


 220. 220
  1Q:

  Io-s 1Q, ăl mai varză dintre tonți. Să nu mă inviți la nuntă că ți-o stric. Te mai și fur, aibi grijă


 221. 221

 222. 222
  1Q:

  Că-mi place mai mult teatrul, nu citisem atent


 223. 223
  Nora:

  Nu fac nicio nuntă, n-avea grijă. 😀 Mă oboseşte numai gândul. Pentru ce atâta chin şi nervi…


 224. 224
  Nora:

  Ce pas mic între Hugo şi Francois. 😀


 225. 225
  1Q:

  Scarlett O’Hara!
  Great balls of fire you are Scarlett O’Hara! You are one tough, independent, fire cracker and certainly a force to be reckoned with. With your striking good looks and quick wit, you are often the center of attention and certainly know how to work a crowd. You are a natural leader and when faced with conflict it’s your resilient and determined nature that pulls everyone through. Your hard-headed tendencies can get the best of you. But you can’t help it -- you know what you want, you know what’s right, and you’re gonna get it!


 226. 226
  1Q:

  Mie mi-a plăcut rochia aia de mireasă, treaba ta!


 227. 227
  Nora:

  No fuckin’ way!!!!
  😆 😆 😆 😆

  E clar. Tu ia-ţi crinolină, eu, mustaţă.


 228. 228

 229. 229
  1Q:

  Vrei să-mi pun io rochia aia?


 230. 230
  Nora:

  😆 😆 :lol
  Frankly, I just don’t give a damn! 😛


 231. 231

 232. 232
  1Q:

  Bineee, da` mie nu-mi place mustața aia subțirică. O să-mi zgării tenul și-o să arăt ca naiba


 233. 233
  Nora:

  Tough luck, honey bee! 😀 I wouldn’t be Rhett without it!

  Chiar! Cum se face mustaţă de-aia? Cum faci să nu iasă strâmbă, de pildă?!


 234. 234
  1Q:

  Cotton Briefs
  You are so responsible, but let’s not get that confused with boring! You like to be prepared for your adventures, plan the route, and then get down to playing hard. You’ve gotten the superficial things out of your life and it’s all about streamlining so you can get the most out of your precious time.


 235. 235
  1Q:

  Se răzuie cu atenție. Chiar nu știu! Habar n-am. E chestie de brich. Finețe


 236. 236
  Nora:

  Ăia la barber shop or şti?
  Cred că da. Că în ultimul timp au tot fost la modă bărbile alea cât un firicel.


 237. 237
  1Q:

  Normal. Au idee, școală, experiență


 238. 238
  Nora:

  Noapte bună, Scarlett.
  Şi restului de sudişti şi nordişti. 😀


 239. 239
  1Q:

  N bună, mustăcioasă Rhett!


 240. 240
  Seva Tudose:

  1Q#188

  că nu te-a recunoscut Ana,și a întins mâna bărbătește spre tine,distant cu tentă vădită ,nerecunoscându-te…

  o pîțâi eu pe propria mea piele ! Dacă era vorba de o prietenă cu un palmares arhibogat de mii „like friends” era una….este normal ! Prietenii sunt cu miile și ea doar una !

  exact cînd eu eram limo/taxi driver,clienții mă recunoșteau și după 2 ani,că doar erau cu miile de clienți,și eu doar o șoferiță cu accent din România…e simplu de reținut ,eu cum puteam reține mii de clienți ??

  dar,anul ăsta am fost în Ro. la o nuntă,a sosit expertul/fotograful,cel ce trebuia să imortalizeze fotografiile și video-clip-urile la nuntă ! Să vă spun că el era nepotul meu,băiatul fratelui lui Sandu ?

  deci intră-n casă,dă salut cu alții și tot așa dă mâna cu mine și spune: Daniel Tudose ! :mrgreen: Fără nici o urmă de recunoaștere că eu îi sunt „the mother fucking aunt,is he crazy ” :mrgreen:

  se duce după 10/12 shootings spre masa plină de pizza și pops,îl las să îngurgiteze vreo 7 felii de pizza,ca apoi îl întreb: ce mai faci,băi mic găozar ? Nu mă recunoști ?

  Doamne,tu ești tanti Seva 🙄 da….atât de mult m-am schimbat în cei cîțva ani decând nu mai m-a văzut 😥


 241. 241
  Nora:

  Ce ironic. Mai nou, la o Libertatea, primesti un tanc rusesc.


 242. 242
  Seva Tudose:

  ok.

  precum orice violență în cadrul căsniciei,cade de la sine și sunt femei stoinice îndurînd abuzuri mentale,fizice de dragul căsniciei….așa și eu acum :

  îmi este dor de Cosa !

  https://www.youtube.com/watch?v=JMEi8jQihuU


 243. 243
  Nora:

  Aoleu, Seva, sindromul Stockholm scrie pe tine. 😛
  Şi mie mi-e dor de el, dar ce să fac dacă l-au apucat exerciţiile de voinţă? 😀


 244. 244
  Seva Tudose:

  Nora,

  și ultimul lui comentariu,i-am spus: dă-mi numărul de telefon și te voi suna !

  dar pesemne că ce zisei eu,l-a durut exact,o jumătate de metru în fața pulii(să-i folosesc maximele lui) 😀


 245. 245

 246. 246
  1Q:

  Noraaaaa, vezi că suntem și noi 2, peste drum 😆


 247. 247
  1Q:

  Restul sunt pe FB, la Ana.


 248. 248
  1Q:

  Sărna și LMA de sf. Marinela!


 249. 249
  1Q:

  Tx! Uitasem cum s-o micșorez. Sunt mai atent la măriri. Ce e cu liștinea asta? E vreun concurs? Îu


 250. 250
  Nora:

  😆

  Ce e acolo, peste drum? Că nu pare cinema. 😀


 251. 251
  Ana:

  Ce, mă?! Puseşi poza asta-n care nu ştim nici noi cine suntem? 😆 😆 😆

  Ana cu 1Q


 252. 252
  Nora:

  Ana, n-am eu teamă că n-ați fi voi recognoscibili. 😀


 253. 253
  Ana:

  Nu, pusei io poza cât casa şi-o pusei deasupra comentariului, că mă ştii tehnică. 😆 Fă-ţi tu milă & pomană şi pune comentariul deasupra, că io nu mai ştiu cum, mi-e că şterg poza. 🙂


 254. 254

 255. 255
  uc:

  ce fain :), va pup


 256. 256
  danny:

  Hellooo! Am lipsit 1 luna, n-am avut net in casa. Acum scriu de la net-cafe, de pe un calculator.
  Voi reveni cu detalii in cateva zile.


 257. 257
  danny:

  Mi-e dor de voi. Pe curand!


 258. 258
  Nora:

  Iote-l, că mai trăiește.
  Mă bucur că ești bine, Danny. Să ne mai scrii!


 259. 259
  Seva Tudose:

  1Q

  ia uită-te la tine,ce le mai întorci ca la Ploiești ! Tu te îmbrățișezi cu Ana,dar la com.188 te văitai că nu te-a recunoscut… 🙄


 260. 260
  Nora:

  Doamne, zici că pe Iohannis îl obligă ăştia cu pistolul la tâmplă să candideze.


 261. 261

 262. 262
  Ik:

  Am asa niste nervi ! N0am udat cine stie ce morcovii din gradina si sau facut cat pe colea. Chiar ma apuca invidia. Fnu 1Q, mai terminatio cu invectivele la adresa loganelor de 1,4. Ca sa va ofti oleaca, pot pentru ca sa mentionez ca are huse bleumarin. Dra Uc zace dupa nunta, crecai de la mizilic si dela brasoveanca…


 263. 263
  uc:

  Ik, nu zac :)))
  nu am dansat brasoveanca, am asteptat pinguinul care n-a mai venit 🙂


 264. 264
  Seva Tudose:

  uc,

  că brașoveancă n-ai dansat,și la penguin te-ai așteptat !

  să pornești un cap de horă,cu batistuța-n vânt fâlfâind ca la olteni,sârbi ori greci,dar să te străduiești să fi la coada horei/penguinului….

  http://www.bing.com/videos/search?q=pinguinul+dans+youtube&qpvt=penguinul+dans+youtube&FORM=VDRE#view=detail&mid=5DD15B096F73901FE2045DD15B096F73901FE204


 265. 265
  uc:

  Seva 😆 😆
  complicat dans…pinguinul asta


 266. 266
  Nora:

  Nu văzusem emisiunea asta. E chiar personaj femeia. Aș citi o carte despre viața ei (nu sunt, de obicei, o consumatoare de biografii, nu m-a prins genul, nu prea mă interesează viețile oamenilor :D).


 267. 267
  Nora:

  Uf, ce se simt tăieturile la montaj. E ca și cum ai merge pe drum și ai pica în gropi din când în când.


 268. 268
  Ik:

  Io cad in gropi si fara sa merg pe drum. Asa, de prost…


 269. 269
  Ik:

  Sarumana, ca uitai ! Pinguinu nui dansu ala de zici ca io tragi la popou aluia din fatza ? Dra Uc, ati fost la nunta la neamuri X la vio amica ? Dacai la neamuri e bine co vio dat si niste sarmale si fript. rece la pachet. La cort sau la restaurant ? Mireasa frumoasa X urata ? Ginerica sa imbatat ? Nasa e grasa cu bigudiuri ? Nasu so morfolit ? Au vut unii manele ? ………..Dna Seva, cat ati fost in Rom. stiu catz fost la o nunta. Daru o fost mai mare sau mai mic decat calatoria cu avionu ? Nu voi vedea nicicand SUA penca sufar de prabusire. Mie teama sa zbor. Am zburat de 4 ori dar numa abtziguit. Acuma mai dau stiuardezele cate o tuica, 1 bitter, o mastica, 1 vin de butuc, o votchii……………. Dra Nora ati calculit cu cate pupoae ati ramas datoare ?………. Dnu 1Q, la nunta va duceti cu 1,6 sau cu nevasta ?


 270. 270
  Nora:

  Suferi de prăbușire, Ik? 😆 😆 😆

  N-am calculat, că nu știu eu cu matematica. 😀


 271. 271
  uc:

  n-a fost nunta cu neamuri, mireasa avea o rochie gen printesa, mi-a placut :), nu stiu cine era nasa c-am fost io nitel habauca, dimi -- mi-am dat jos pantofii pe presul de la usa, voiam in lift, dar 😀

  Ik, tz-e frica de aviooon? nu se poate :)))


 272. 272
  1Q:

  Sărna și să tră! Ete-acu` ce de lume. Iote și-o poză 9 cu mică-mea, pe cân` eram tânăr, zdravăn ca un puorc răsfățat și cu aproape toți dinții la purtător. Nora, poza aia cu S&R e pusă-n vitrina unui magazin. Mă crezi că n-am observat-o până n-am văzut poza cu Ana? D-na Seva, vb serios, îmbrățișările, masa și dansul au avut loc după ce ne-am prezentat. Ce știe d-na uc afar` de chefuri, nunți, și alte Gărâne! Habar n-are dl ik că doar cu 1,6 mă duc oriunde ca să am de unde veni, altfel nu. Cine mai intră în minunăția de 1,6, albastru-imaterial, bleu-ciel, azuriu-mediteranean, mov-lila cu inserții transcendente de metil, tace și-l respectă pe mondialu de la manșă. Pot să mut postul de radio și pe Trinitas dacă vreau să stric o petrecere. După ce că stă pe locul din față și la geam, ha! Dacă era 1,4 mă duceam cu nevasta, ce era să fac! Suportam.


 273. 273
  1Q:

  Sărna, d-na uc! Ce credeți că mai face d-na Manu? Că Nora nu-mi spune


 274. 274
  1Q:

  Să trăiască domnu Dan! Parcă sunteți în Siberia, nu-n UK. Condiții aspre, vremuri grele


 275. 275
  1Q:

  Suferă pe draq! Mai urât tremură un LOgan 1,4 când trece un tir prin dreptul lui decât un avion care se prăbușește


 276. 276
  1Q:

  1,6 e mai greu, se ține pe drum, nu se bâțâie ca 1,4. Dacă era albastru mai ziceam, da` așaaa, gri, cu huse pictate-n albastru pt efect placebo de LOGAN 1,6 cu AC și toate cele, inclusiv capace de roți stock


 277. 277
  1Q:

  MM e tare. Și parcă aduce puțin la zâmbet cu Mandela, `geaba ziceți.


 278. 278
  Nora:

  😆 😆

  Magazin, carevasăzică.
  Mă mai gândisem la salon cosmetic.


 279. 279
  Nora:

  Nu aduce cu niciun Mandela, dar e drăguță, da. Arată mult mai bine live decât la tv, parcă v-am mai zis.


 280. 280
  1Q:

  Merkel e blondă k mamaia festival 1975, MM e brunetă k Mireille Mathieu.


 281. 281
  1Q:

  Alăturea se vede o cârciumioară, cu câteva mese scoase afară. De acolo admiri lumea la trecerea de pietoni.


 282. 282
  1Q:

  Vreau să fac un anunț important pt țară. Mă las de băutură, începând de mâine


 283. 283
  1Q:

  Schimb dependență de alcool pe dependență de ierburi medicinale, brânză cu mucegaiuri și noroi aurifer


 284. 284
  Nora:

  Nu e brunetă, e șatenă, ba chiar cu reflexe blonzii. Trebuie să schimbe culoarea aia oricum, pare așa cânepoasă.

  Iar te lași?


 285. 285
  Nora:

  Ierburile medicinale îți plăceau și înainte… nu beai tu cisterne de ceai?


 286. 286
  1Q:

  De mâine. Nu mă grăbesc


 287. 287
  1Q:

  Păi încă mai beau. Dar nu la ierburile alea m-am referit, ci la altele. La bube


 288. 288
  1Q:

  Se vopsește șaten castaniu da` ea e brunețică, nu?


 289. 289
  1Q:

  M-am răzgândit. Nu mă mai las de băutură. Cine știe, poate că mi-a mai rămas vreo bere prin frigider de care n-am aflat


 290. 290
  Nora:

  Habar n-am cum e.

  Las-o acolo, poate vin musafiri. Eu am și acum țigări în casă.


 291. 291
  1Q:

  Tot Johannis iese președinte. Oricum, nu vom mai avea niciun ”escu”. Bine că s-a retras Antonescu


 292. 292
  1Q:

  Tu vrei să mă las? Că dacă tu vrei, mă las.


 293. 293
  Nora:

  Ha? Iohannis? Cred că ești super-mega-optimist.

  Eu? Păi, ce-am cu tine? 😆
  Serios vorbind, nu știu care e problema, deci, n-am cum să militez pentru o soluție sau alta.


 294. 294
  1Q:

  Am tulit-o la frizer, că mi-a crescut capul. Rămâneți cu bine! bizu, sufleuri de pup cu țugui, pa


 295. 295
  Nora:

  😆
  Bine, tunsoare plăcută.


 296. 296
  1Q:

  Chiar, de ce n-ai avea ceva cu mine? Ia fă ceva, militează pt antialcoolism. Să spunem NU alcoolului de pretutindeni


 297. 297
  Nora:

  Păi, te-ncadrezi? 😀 Ești dependent?


 298. 298
  1Q:

  Gata, am dis


 299. 299
  1Q:

  Îhî (Trimiți comentarii prea repede. Încetineşte ritmul.) Pfff!


 300. 300
  Nora:

  Hm. 🙁 Atunci, da, e musai. Du-te acasă și aruncă sticla aia de bere, fă-o cadou unui vecin, scapă de ea.


 301. 301
  uc:

  1Q @272 :))) imi place antrenu, antre si voia buna, ce pot k sa fac? 🙂
  nu stiu ce face Manu, pe unde umbla :D. pup


 302. 302

 303. 303

 304. 304
  Seva Tudose:

  Nora#303

  da,sunt de performanță.dar nu cei mai excelenți !
  Cel cu costumul alb nu și-a ridicat ochii mai deloc !

  Un tangou se dansează cu măndrie ieșită din comun,cu bărbia sus,pieptul scos într-afară,fie chiar fiind și orb,tot ții frumea sus,vezi Al Pacino,parfumul unei femei…

  cei mai buni la acest stil de tangou între bărbați sunt Frații Macana,păcat de filmarea/imaginea cam slăbuță !


 305. 305

 306. 306
  Seva Tudose:

  Frumusețea este atunci când cel ce este cu mâna strângă este lider/man/bărbatul și celălalt este dama…apoi

  se schimbă,cel ce a fost dama,devine the man conducând,fiind cu mîna stângă și celălalt în sincopa următoare… dacă vă uitați cu atenție 😀


 307. 307

 308. 308
  uc:

  interesant dansul 😀

  io nu vizualizez clipul de la bing.com, nustu dece, aud muzica

  noapte buna 🙂


 309. 309
  Edle:

  Ce frumoooos! 🙂

  (De 1Q și Ana zic.)

  Ce mai faceți, copii?


 310. 310
  Nora:

  Iote, nu prea bine. A venit toamna și aproape că n-am știut c-a fost vară.
  Tu ce mai faci, scumpo la vedere?


 311. 311
  Nora:

  Seva, fix aia îmi place și mie, când sunt, pe rând, leader și follower.


 312. 312

 313. 313
  Edle:

  Nici eu nu știu când a trecut. 🙁

  Noutăți: ne mutăm în Hamburg.


 314. 314
  Nora:

  Și te bucuri? 😀 Că nu-mi dau seama dacă e o veste bună sau proastă pentru voi. 😀
  O parte bună e că veți fi la mareeeee și e port. 😀


 315. 315
  Edle:

  😆 Habar n-am. Dar, da, îmi place că vom fi aproape de mare.


 316. 316
  Nora:

  Zuzo. 😛
  Da, marea e mereu un lucru bun. 🙂


 317. 317
  Edle:

  Am căpiat cu facebookul ăsta. Voiam să-ți dau like la comentariu. 😆


 318. 318
  Nora:

  😆 😆
  Cu școala cum mai stai?


 319. 319
  Edle:

  Am terminat primul modul. Cu 1. Cea mai bună din grupă, ce să mai. Pe al doilea nu-l mai încep, că, deh, nu mai am cum. Şi am lucrat un pic luna trecută la un salon, să capăt un pic de experiență, iar tipa de-acolo mă tot întreba unde am mai lucrat înainte. I-am explicat eu că de-abia am terminat școala (pe 29 iulie am terminat și pe 1 august m-am angajat), dar nu prea i-a venit să creadă, zicea că am „mișcări de profesionistă”. 😆 Am zis, bun așa, înseamnă că n-o să se prindă ăștia că n-am nicio treabă, dacă-mi deschid cabinet. 😀


 320. 320
  Nora:

  Bravooo!
  Și la Hamburg nu poți găsi o variantă să continui?


 321. 321
  Edle:

  Vreau neapărat. Sigur, trebuie să găsesc ceva. Dar deocamdată să-mi mut calabalâcul în partea ailaltă. Dar, dacă am reușit eu să trec oceanul, 600 km e o nimica toată. 🙂


 322. 322

 323. 323
  Edle:

  Mulțumesc, Nora.


 324. 324

 325. 325
  Ik:

  Natz mai dat peicea, dna Edle. SSarumana !


 326. 326
  Ik:

  Dra Uc creca-i in cada si face bae. Am 1 vecin care nu duce masina la spalat. La ce bun, e logan…


 327. 327
  Ik:

  Dna Seva, aveti porc ? Am 1 amic care-i in Colorado si creste porci.


 328. 328
  Ik:

  Dra Uc n-are caine. Sa cobori si sa urci treptele cu catelul in brate, nu-i usor. Sta la et. 8. Io daca as locui la VIII, as duce gunoiul saptamanal. Stiu unele blocuri care n-au topoganele alea pt. gunoi. Precis ca a lu dra Uc are…


 329. 329
  Nora:

  Dar de ce trebuie să urci cu el în braţe? E musai să fie un căţel olog? 🙄

  Mai bine să n-aibă tobogane că-s sursă de gândaci.


 330. 330
  Nora:

  Soră-mea îi caută broască lui David. De uscat.
  El voia câine, pe urmă, pisică, dar sunt excluse. Peştii cică mor uşor, în fine a ajuns ea la concluzia că broasca e cea mai comodă variantă. Şi longevivă. Iar el a fost încântat.
  Azi se duse la Carrefour, la două pet shop-uri de acolo, să îi caute. Nu mai aveau decât de apă.
  Voi ştiţi cât costă un acvariu nici prea-prea, nici foarte-foarte pentru această broască? Prevăzut, e drept, cu tot ce trebuie, inclusiv lampă cu ultraviolete şi pietre. Deşi, vorba ei, pietre mai are şi ea prin casă. 1200 lei. 😀 Habar n-aveam.
  Broasca e 50 de lei. 😆


 331. 331
  uc:

  de ce nu este topogan de gunoi, nu stiu, nu am curte, nu am caine 😆


 332. 332
  Manuella:

  Bună dimineaţa! 🙂
  Am fost 10 zile în Bucovina.
  Vreau înapoi!


 333. 333
  uc:

  buna dimi 🙂

  Manu, e frumos acolo?


 334. 334
  Manuella:

  Colţ de rai. Nu am ştiut cum să cuprind mai mult în suflet atâta frumuseţe.
  Am stat în Suceviţa. Inimă de smarald.


 335. 335
  Nora:

  N-am fost niciodată.


 336. 336
  Manuella:

  Merită, Nora.
  Cu tot drumul chinuitor şi absolut fad, trecând prin localităţi, comune, saturi, sătuce la tot pasul, unde trebuie să mergi cu 50km/oră, că nu ştii de unde apare o maşină de poliţie, fără indicatoare de multe ori, şi pregătit cu răbdare pentru cel puţin 8-9 ore, cam atât înseamnă Constanţa-Suceviţa, merită!
  Dincolo de mănăstiri, locul e minunat, verdele e incredibil, chiar şi acum în septembrie.
  E o pace în toate pe care nici nu ştii cum s-o primeşti iniţial, tu, om de oraş agitat.
  Şi, un loc viu! Se construiesc case, peste tot!


 337. 337
  uc:

  nici io n-am fost 🙂


 338. 338
  Manuella:

  1Q, iaca, ţi-am văzut geanta! Nu şi înodătura de la curea, ca să pot fi cârcotaşă!
  Stai că mi-am amintit… ai zis că sunt urâtă?!


 339. 339
  Nora:

  Da, da. Ori și-o fi luat alta? 😀


 340. 340
  1Q:

  Pentru că mă tot suspectam de acefalie din cauză că n-am 1 oki la ceafă, mi-am scrântit gâtul, panicat de o posibilă eșuare lamentabilă la o parcare laterală a impetuosului LOGAN 1,6 albastru aproape indigo, cu AC și capacesăvămaispui, ca cel mai senin cer albastru văzut prin niște ochi albaștri fără pic de roșeață în zona cristalină. Partea frumoasă e că-mi simt capul pe umeri și nu mi-l mai pipăi periodic. Asta am zis-o ca să nu mă întrebați ce mai fac. Iaca ce fac, sărumâna, doamnelor și domnișoarelor bătrâne, să tră, dom. ik alături de ce LOGAN vreți dvs., chiar dacă nu-i 1.6 și așa albastru aproape indigo, cu AC și capacevăspuneamladeal, ca cel mai senin cer albastru văzut prin niște ochi albaștri fără pic de roșeață cristalină.
  Nora, știi cumva, d-na Manu are ceva de obiectat wizzavi de moaca mea aproape ingenuă și nevinovată și absolut bărbierită? Io-s în vrie, adică mai am oleacă până intru în sevraj. Am deșurubat un bec spart la o vecină apoi i-am înșurubat altul nou de 100 W și pt că am refuzat 20 lei am primit o bere rece la PET de 2,5 l. Crecă Ciucaș, după eticheta verde, nu-mi mai amintesc decât ca prin ceață, că-s încă în aria aburilor alcoolici. E că o să-mi reușească dez lepădarea de alcool? Dacă am recunoscut, e ceva, nu? Acum beau cafea și parcă ar merge și-o țigară


 341. 341
  1Q:

  E o geantă mai veche, o foloseam să-mi car sculele (1ciocanrotopercutor, un set de chei fixe și 3 clești, o mână de cuie înflorite la un cap și multe sârme, ca să-mi leg furtunașele la LOGAnul 1,6 cu AC și capace stock, albastru, albastru aproape indigo cu irizații mov-lila, cu AC și capacevăspuneamtotladeal, ca cel mai senin cer albastru văzut prin niște ochi albaștri fără pic de roșeață cristalină)


 342. 342
  1Q:

  Dacă sunteți urâtă, ce


 343. 343
  1Q:

  Io sunt beat?


 344. 344
  1Q:

  Ați fo pe la Daria, d-na Manu? Ce-o mai fi plângând, sărăcuța, cân` v-o văzut


 345. 345
  1Q:

  Au și drumurile alea farmecul lor. Ne putem chiar lăuda cu ele, că-s unice, cu dublu sens. Mai are cineva drumuri ca ale noastre? Nu


 346. 346
  1Q:

  De ce ați fost pe la mănăstiri, d-na Manu, dacă-mi permiteți, sărumâna, și ce dacă nu-mi perimteți! Vă călugăriți? Aveți păcate de spovedit?


 347. 347
  Nora:

  Ce-s alea cuie înflorite?
  Nu pot să cred că Loganului 1,6 cu AC și capace stock, albastru, când ciel, când indigo, când cu irizații de lavandă, i se dezleagă furtunașele.


 348. 348
  1Q:

  Auziți-o, oameni buni! Loc viu, verde minunat. Nirvana. Hai că și dvs v-ați dat la iarbă, nu numa` io


 349. 349
  1Q:

  Are și el momentele lui de personalitate. Ce
  Piua 10 ore


 350. 350
  Manuella:

  Daa, farmec aparte! Mai trece câte-un cal sau o vacă căreia i se pare că pe partea cealaltă iarba e mai frumoasă, o căruţă apare din senin ca să completeze fericit idilicul zonei!
  Şi asta, pe un drum european! E85!


 351. 351
  Manuella:

  Atracţia zonei, dragă 1Q, o reprezintă mănăstirile.
  Le-am văzut prima dată acum.
  Nicio intenţie de călugărie. Iar trimiţi săgeţi către voalul meu?


 352. 352

 353. 353
  Nora:

  Așa se face că printre liniile de fractură culturală ce divizează continentul se numără și atitudinea reverențioasă, stârnitoare de fericire, față de mașină… sau absența ei. Aici românii se asemuiesc mult cu germanii, capabili să petreacă lungi ore amoroase lustruindu-și automobilul ca pe o raclă din cristal și cumpărându-i zorzoane și accesorii obscene, cum ar fi micul aspirator special conceput pentru interiorul mașinii, mașinã ce le e, precum oul dogmatic al lui Barbu : „palat de nuntă și cavou”.

  http://cabalinkabul.wordpress.com/2013/01/12/despre-fericirea-de-calitate-inferioara/


 354. 354
  Nora:

  No pun intended! 😆 😆


 355. 355
  1Q:

  Sărna și LMA de Sf Uikend! Să tră, dom ik, toată stima!
  Nora, dădui și io p`acolo dacă tot te-ai înfipt cu linku. Halal comentariu! ¿De unde știi că în mașina mea nu se fumează, nu se intră încălțat pe mocheta aspirată și periată cu grijă în răspăr și se pedepsește cu datul jos din mașină, fără să opresc, a mâncătorilor de fasole care viciază aerul ozonat din interiorul LOGANULUI meu proprietate personală, 1,6 MPI cu AC fără ABS și parbriz crăpat dar cu capace de roți stock și un albastru mineral ca apa adâncă a Mediteranei, asemenea mașinilor de procuror care impune un deosebit respect? Ha? De unde știi


 356. 356
  1Q:

  Sărna, d-na Manu! Ce bine că nu vă călugăriți, mă speriasem


 357. 357
  1Q:

  Chiar, voalul dvs are rol de scut? De ce


 358. 358
  1Q:

  Mai aștept mult 1 răspuns coerent, la subiect, argumentat, fără damf de izme (trollizme și offtopizme)?


 359. 359
  1Q:

  D-na uc, nici dvs nu vreți să participați la un dialog inteligent, să ne înfruntăm vitejește pe marginea acestui material?


 360. 360
  1Q:

  Cu dom ik nu mai vb de când am aflat că n-are 1,6. Are un caracter dificil, inferior, e umilitor să ai LOGAn supt 1,6, nealbastru mineral ca apa adâncă a Mediteranei, asemenea mașinilor de procuror care impune un deosebit respect


 361. 361
  1Q:

  Dacă vă duce tavanu` dați o tură cu LOGANU`


 362. 362
  1Q:

  Slogan fără apartenență politică, să-i fac în ciudă Dariei că nu mai zic măscări la adresa ei


 363. 363
  1Q:

  Iar am păcătuit cu reeditarea. Pedeapsă: o lustruire suplimentară a farului din dreapta cu pastă de dinți Colgate


 364. 364
  1Q:

  D-na Manu și-a paradit Opelul roșu, german, pe drumurile maro, moldovenești. Deh, dacă nu și-a permis un LOGAN proprietate personală, 1,6 MPI cu AC fără ABS și parbriz crăpat dar cu capace de roți stock și un albastru mineral ca apa adâncă a Mediteranei, asemenea mașinilor de procuror care impune un deosebit respect


 365. 365
  1Q:

  Ca să ce! Pt a vedea ici-colo câteva tăpșane verzi și cazematele călugărești. Pff! Ce de benzină a consumat, ca să înghesuie carbon în stratosferă, să lăbărțeze gaura din stratul de ozon. Pt a se liniști, cică. Poftim, d-na Manu, e bine că acum încălzirea globală ridică nivelul mărilor și oceanelor? E bine că ghețarii se topesc și distrugem planeta? E bine?


 366. 366
  1Q:

  Pt niște mofturi de sezon. Când te gândești, te apucă groaza. Și să te mai miri că vin ăia și găuresc pământul pt gaze de șist. Uite, d`aia, că oameni ca d-na Manu consumă combustibil în loc să facă economii de energie și să participe activ la reducerea amprentei de carbon. Păi ce


 367. 367
  Manuella:

  Bună dimineaţa! 🙂

  1Q, dacă vrei să ştii, Opelul meu german, culoarea Magma Red, are emisii reduse de oxid de carbon, merge cu benzină fără plumb şi consumă sub 7 l/100km cu AC, la motor de 2000cmc.

  Respect mediul!


 368. 368
  Manuella:

  Şi vezi! eu sunt cu adevărat cetăţean patriot.
  Mi-am petrecut vacanţa în ţară, nu am favorizat turismul altei ţări, cum fac alţii. Care-şi rup fundul pe tobogane încinse de soare.


 369. 369
  1Q:

  Turbată culoare! Numa` când citești ți se zburlește părul din urechi. La o socoteală simplă, de 214 g CO2/km, ați făcut o bortă mai mare decât un vârf de ac pe cerul senin al Moldovei, d-na Manu, ia nu mai căutați tot felul de scuze cum că sunteți prietenă cu râul, ramul


 370. 370
  1Q:

  Da, da` eu am făcut pagubă în altă țară, am scutit de poluare holdele, sondele și pădurile neaoșe.


 371. 371
  Manuella:

  Nora, #353
  Cred că am să printez articolul şi am să-l dăruiesc vecinilor mei degrabă adoratori de Fordul lor.
  Acuş e sâmbătă, apar amândoi, cu bureţeii, găletuşa şi şamponul de urzici. Nu poţi coafa oricum maşina, nu?
  Am să-i întreb dacă au aspirator mic de maşină, acum mă intrigă că nu am văzut niciodată maşina deschisă. Or avea secrete bine ascunse în interior.


 372. 372
  Nora:

  Manuella, 😆 😆 mi-a plăcut aia cu patriotismul.


 373. 373
  Manuella:

  1Q, nu-ţi mai dau magnet cu Mănăstirea Voroneţ!


 374. 374
  Manuella:

  Nora, daa, 😆 !

  (între noi două, ah! ce aş fi vrut puţin în Italia anul ăsta!)


 375. 375
  1Q:

  Mamaia avea la țară o cameră pe care o ținea tot timpul încuiată. Cum prindeam cheia, cum mă strecuram acolo. Mirosea a busuioc și era cea mai răcoroasă cameră. Și acum am în nările dilatate mireasma aia.

  D-na Manu, mașinile sunt coafate de samsari. Ca să știț


 376. 376
  1Q:

  Ce mă enervați!


 377. 377
  1Q:

  Am cumpărat și eu un magnet cu o salamandră. 1 euro am dat pe ea, la Barcelona


 378. 378
  1Q:

  Dvs cât aț dat pe ea, d-na Manu? E că v-ați căciulit?


 379. 379
  Manuella:

  Nu m-am căciulit. 5lei, adică 1,13euro. Sîc!


 380. 380

 381. 381
  1Q:

  5lei!!!! = 5 pâini. Ați dat o pâine-n +. Să fie pt sărmani, pt alinarea sufletului, pt liniște și adâncă mulțumire duhovnicească


 382. 382
  1Q:

  O să-i afurisească! Acatisteeeee


 383. 383
  Nora:

  Manuella: 😆 😆 eu i-l trimit prin poștă lui taică-meu.
  Nu m-am mai urcat în mașina lui de vreo 18 ani, dar așa era! Ziceai că e laborator de farmacie mașina aia.


 384. 384
  1Q:

  Punem pariu că scapă mai curat ca lacrima din tabloidele sfinte? Și că știrea păcălește atenția ca să ascundă ceva important de ochiul muritorului de rând? Că totul e regizat și de fapt e un atac la credința neamului, că bla-bla


 385. 385
  1Q:

  M-oți crede, nu m-oți crede, mie mi-e dor de Joiana. Mi-e dor de ochișorii ei mari și blânzi acoperiți de okelarii cleopastratanici, de botul ei umed și catifelat care rupea cu poftă iarba verde, de coarnele ei măiastre cu care te-mpungea bine dacă-ți fluturai pânza obrazniciei prin preajma ei. Of!
  Mă duc să lenevesc p`afară. V-am pupat. LMA și voie bună!


 386. 386
  Nora:

  Și mie mi-e. Dar lumea asta e ra și nu mai are răgaz pentru ea.


 387. 387
  Manuella:

  Joiana pregăteşte un material amplu despre călătoria şi peripeţiile lui Danny în insulă.
  Lucru complicat de vreme ce mesajele de la el vin în sticlă.


 388. 388
  Nora:

  Și aia e drept.
  Vin în sticlă, rare și mai mult goale. 😆


 389. 389

 390. 390
  Nora:

  Ha, ha, Ana năpraznica!


 391. 391
  Manuella:

  Auzisem de emisiune, am încercat să o şi caut să văd ce a spus respectabilul domn.
  Merci, Nora!
  Bravo, Ana!


 392. 392
  uc:

  Bravo, Ana! 🙂
  Abia astept materialul lui Joiana, Dani nu prea zice nimica, pe unde-o umbla? :))
  1Q, mi s-a facut doooor de mamaia Ana si casa ei, of

  v-am pupat, we fain 🙂


 393. 393
  Seva Tudose:

  1Q 359/360

  dialog inteligent ? Cine impune deosebit respect,procurorul ? Ori impun deosebit respect,mașinile ? Deci cel/cei ce au un Mercedes,Audi,Volvo…iar cei cu Dacia Logan…întreb și eu !

  1Q#365 ce încălzire globală zici tu acolo,ghețarii se topesc… Azi noapte a fost 5% C și acum sunt 10% C
  😥

  1Q#381

  un leu o pâine,este cea mai ieftină și este în România ! Cam 35/40 de cenți,dacă sunt 3 roni și un mărut la 1 dolar ! Aici o pâine este între 1.75 și 3.00 dolari o păine !

  Nu degeaba astă vară, un nepot de-al meu mânca o pâine întreagă la o farfurie de ciorbă !


 394. 394
  Seva Tudose:

  1Q

  Ca să ai un GMC,să mănânci numai hamsii
  Ca să ajungi și în TopGun,renunță la acel Logan !

  Smiley


 395. 395
  danny:

  M-am bucurat cand am descoperit biblioteca centrala din Barnsley si locul de unde pot scrie in liniste si-n soapte shakesperiene pe blogul prietenei mele virtuale Nora. Numai ca, surpriza! Nu stiu ce filtru ma impiedica sa scriu pe Pistol, culmea, se pare ca la unele articole pot scrie, la altele nu. Asa ca, dezamagit fiind, mi indreptasi pasii si gandul catre traditionala si enervanta tableta, nu in ultimul rand, salvatoare de dor si suspine mioritice. Numai intr-un loc, cu bani, of course, am reusit sa scriu luni cateva comentarii dupa o luna de pauza, fara net. Am citit cate ceva din articolele si comentariile voastre si ma binedispun, imi aduc aminte de casa si de locul de unde va scriam. Am multe lucruri de spus si cred ca cel mai bine ar fi sa ma intrebati voi ce si cum. Este cineva online acum?


 396. 396
  danny:

  Scriu si nu apare nimic.


 397. 397
  danny:

  Se pare ca toti ati fost plecati la munte, la mare, prin strainataturi. Raluca colinda Grecia de 7 ori pe an, Manuella pelegrineaza prin tara padurilor de fagi………………..


 398. 398
  danny:

  ………………Daria agata gagii pe litoral, Raj isi alinta strepeleagul prin nisipurile aurifere ale litoralului romanesc…………………………..


 399. 399
  danny:

  ………………………1Q calareste insangeratii tauri spanioli, Ana scoate pe banda rulanta carti, iar Nora se ingrijeste de blogul ei. O fi fost plecata si ea undeva in aceasta vara?


 400. 400
  danny:

  Trebuie sa va reamintesc ca pe 1 sept. Raj a implinit 50 de ani: La multi Ani, Raj!, iar pe 27 sept. Nora va implini……………………….este intrebarea lunii septembrie 2014, iar cine stie, raspunde si castiga. Premiul va fi decernat pe 28 sept. Ne auzim in curand.


 401. 401
  Seva Tudose:

  d#400

  ce copilandru ești :mrgreen: întrebarea lunii este : pe cînd te luminezi,pare-se că nici un țărm străin,nu îți va spala mentalitățile !

  Tot blogul știe că va fi ziua de naștere a Norei…play stupid /play smart,asshole ! Premiul bagă-ți-l în cur !


 402. 402
  Seva Tudose:

  Danny

  dar să-i dăm Cezarului,ce-i al Cezarului !
  mi s-a topit inima când am citit la #395 „…pe blogul prietenei mele virtuale Nora ”

  ce lingușitor,nu știu de ce Danny după ce te citesc, mi se face limba pâlnie,ca și cum aș fi mâncat aguridă !


 403. 403
  Seva Tudose:

  #398

  uofff,cât privește cât îți poți tăvăli ștremeleagul prin nisip….fusei în 2014 la mare/Mamaia.Li se rupe/doare fix în kix românilor,ei știu cum să trăiască fiecare clipă a zilei ! Chiar dacă este un mister ptr.mine !

  sunt ferm convinsă,cum mulți nu știu ce înseamnă să te culci la 11 seara și să te scoli la 4:45 dimineața…


 404. 404
  Manuella:

  Ah, Danny, cum nu ţi-ai pierdut tu poezia printre englezii ăia scorţoşi! Cum îţi exprimi tu de sensibil dorurile!
  Pentru fiecare în parte, ai un cuvânt cu drag aşternut!
  Mai mult, oferi şi premiu! Pe care, atenţie, dragilor, îl va decerna! asta înseamnă ceremonie, covor roşu, fotografi, rochii lungi şi frac(t)uri!

  Nora, omul pare să fi adunat multe sticle goale, uite ce de mesaje! şi câte cu gândul la tine!


 405. 405
  Manuella:

  Seva, te îmbrăţişez!


 406. 406
  Ik:

  Multam frumos, dnu Danny. Dra Uc m-a sunat pe 1 sept. Pup, dra Uc. Dra Nora implineste 32 de ani, dar nui dai…


 407. 407
  Ik:

  Dnu 1Q are OLOGAN de 1,6, dnu Danny….


 408. 408
  Manuella:

  La mulţi ani frumoşi şi sănătoşi, Ik!
  Pentru că urarea vine cu întârziere, pup de două ori!


 409. 409
  Nora:

  33, Ik. Si mi-i dai, dar esti tu dragut.
  In schimb, eu sunt o vaca. Sa uit eu pana si 1 septembrie…
  La multi ani, dragule. Toate cele bune pentru tine si cei aproape tie.


 410. 410
  uc:

  Pup Ik 🙂
  Da’ ziua lui Dani cand e in sept?
  neata 🙂


 411. 411
  Daria:

  au trecut trei săptămâni? tot nu v-am citit. sunt foarte ocupată! trebuie să mă obișnuiesc cu condiția mea de ființă mică, mică.


 412. 412
  Daria:


  chiar și așa, mică, mă simt foarte bine.


 413. 413
  Nora:

  Danny, nu ştiu despre ce fitru e vorba.
  Na, să te întreb ceva.
  Ai ajuns să mănânci un mic dejun englezesc? 😀


 414. 414
  Nora:

  Daria, ne vedem peste trei săptămâni. Pa!


 415. 415
  uc:

  am fost la plaja la bai cu apa sarata, apa avea vio 21 de grade, numa buna 😀 intra lumea in balta pe rand parca :))) era s-adorm pe sezlong daca nu-mi tot striga fata asta-n ureche „dormi?”. Io sa dorm?!


 416. 416

 417. 417
  Ik:

  Nu mai dati banii pe bai, dra uc sarumana. Puneti oleaca de sare in cada sau si mai simplu, bagativa in zama dela varza murata de brucseles. Io mas baga , dar au ramas cativa morcovi si mie teama sa numi intre in cur scuzati expresia. Az mau mancat tantarii, creca miau intra sin cur, ceea ce pe viitor nu se va mai intampla , ca voi sta cu bucile lipite……………..


 418. 418
  Ik:

  Sau implinit eri 50 de ani decand a venit pe lume 1 mare bou. Multam adracu pt. urari si va urez 1 sincer LMA, inclusiv dnului 1Q.


 419. 419
  Ik:

  Erata. Nu eri, ci pe intai. Am zis io cas bou…


 420. 420
  Ik:

  Dra Nora, daca eram mai tener, va ceream mana. Nus io de refuzat………………….. Dra Daria , va pup pe frunte !


 421. 421
  Ik:

  Tre sai fac siamezei de 40 de zile…


 422. 422
  uc:

  da’ imi pun sare de baie verde sau albastra, numa nu pot inota 🙁
  😆


 423. 423
  Ik:

  Dra Uc, vi se potrivea 1 geacuzi pt. dv. , dar tre sa fie cada mai lunga, ca aveti picioarele frumoase si lungi…


 424. 424
  Ik:

  Dra Daria, sa stiti ca 1Q no sa va futa. E famelist…


 425. 425
  uc:

  varza murata de brucsel? 😆 😆


 426. 426
  Ik:

  Dnu Danii, englezoaicele beau mai mult decat vasluencele si botosenencile noastre ?


 427. 427
  Ik:

  Da, de brucsel, ca doarna nu era sa va fac invitatie la narza noastra neaosa. Nu se cade. Pup !


 428. 428
  Ik:

  Cum o sa puneti sare albastra in cada , dra Uc ? Albastru metalizat cumva ?


 429. 429
  Ik:

  Cica exista sare roz de Himalaia. Adineaoarea citii la dna Ana…


 430. 430
  Nora:

  Există, există. 😀 E foarte la modă amu, toată lumea o laudă, am vrut şi eu să iau, dar când am pus mâna pe pachet şi-am văzut că e ambalată în Bulgaria, snobismul şi prejudecăţile m-au făcut să renunţ. 😀


 431. 431
  uc:

  sare de un albastru deschis in general, acum verde si miroase a brazi, nam stiut ca e si roz, acu vad 😀


 432. 432
  Nora:

  Pentru că acum nimerii peste Colin Firth pe HBO, pentru că A Single Man e una dintre cele mai frumoase cosmetici ale singurătăţii pe care le-am văzut.


 433. 433
  Manuella:

  Eu am văzut astă-seară „Blue Jasmine” şi „The Words”.


 434. 434
  Daria:

  n-o să mă fută, știu. ține la nevastă’sa. n-a spus de atâtea ori că nici nu mă compar cu ea?


 435. 435
  Daria:

  eu valorez infinit mai puțin. na, fiecare cu ce are.


 436. 436
  Nora:

  Prima zi de scoala. Pe David zici ca l-am dus la taiere. Il inteleg. Nici napolitana de pe banca nu il anima.


 437. 437
  uc:

  neata 🙂
  clasa intai? 😀


 438. 438
  Nora:

  Clasa zero. Tot e bine, o fetita plangea.
  E la sistem step by step, sper sa fie ok. 😀


 439. 439
  uc:

  da, da, clasa zero, uitai ca exista, uf 🙂
  is curioasa ce-o sa zica azi, peste o sapt daca-i place 😀 succes!


 440. 440
  Nora:

  Azi nu mai are ce sa zica, se termina ziua. Maine o sa fie drama pentru ca parintii ii pot duce numai pana la poarta scolii. De acolo ii preiau invatatoarele. 😀


 441. 441
  uc:

  poate ca se imprietenesc copiii de maine 😆


 442. 442
  Nora:

  Poate. Îl anunțai că are și aici niște gemene în clasă (la grădiniță legase o strânsă prietenie cu două gemene), dar zise că nu-s ca celelalte. 😀 E Taur, e fidel, deh. 😆


 443. 443
  uc:

  aaaa 😆 😆 si cum fu prima zi?


 444. 444
  Nora:

  Eu ajunsei puțin mai târziu. Un ”careu” dezordonat, prinsei o parte dintr-un speech destul de comunist al directoarei. Pe urmă, am mers în clasă, pe sub o boltă de flori făcută de copiii din clasa I, cred. 😀
  În clasă, îi întrebară până unde știu să numere, insistară pe punctualitate (la 8 fără 10, cel târziu fără 5, la ”careu”, mă-nnebuniră cu careul) și stabiliră ședința cu părinții pentru mâine. Se prezentară ”doamna Gina” și ”doamna Cosmina”. Copiii repetară silabilist: doam-na Gi-na și doam-na Cos-mi-na. Și cam atât. Ah, și sesiuni de dat flori și de făcut poze. Mămici cool și mămici conțopiste (de-alea de se vor ocupa, sunt sigură, de strânsul banilor și vor lua cadouri precum seturi de oale și ”lănțișoare finuțe”). Văzui un tătic tatuat și cu coadă. Sper să vină la ședințe și să le tempereze pe conțopiste.


 445. 445
  Nora:

  Boltă de flori de-aia ca la cununia civilă. 😆


 446. 446
  Nora:

  Iote-l, zăbăuc și somnoros. Îl ține de mână chiar doam-na Cos-mi-na.


 447. 447
  Nora:

  În urâtania aia de gentuță-borsetă, fără de care nu fu chip să plece, își îndesase un telefon de jucărie, o medalie și alte nimicuri.


 448. 448
  uc:

  😆 cum alte nimicuri, Nora? alea nu-s nimicuri! ce scumpic e si ce par frumos are:) o fi gentuta lui preferata
  cred c-a fost faina ziua de azi, lume noua, curiosi toti 🙂


 449. 449
  Nora:

  Ieri l-au dus la tuns. Că era un pletos. 😀

  Mna, se vor împrieteni. 8 ore pe zi împreună, n-au încotro. 😀


 450. 450
  Nora:

  Manuella, am prins și eu niște secvențe din Blue Jasmine, chiar la final. Îl mai văzusem, e excelent.


 451. 451
  uc:

  avea parul si mai mare? ce faaain
  da, se vor imprieteni 🙂


 452. 452
  Nora:

  http://www.dorupanaitescu.ro/inapoi-din-weekend-specia-anului-boa-de-nisip-jurnalul-unei-descoperiri.html

  Voi aveați habar că există așa ceva în România? Eu, nu.
  După migdalii Sevei, avem și o specie de boa.


 453. 453
  Vio:

  Ioi,si Dani al meu a inceput azi scoala,mititelul.ii era somn si zicea: Mami,mi-e greu ghiozdanul,mi-l tii tu? 🙂
  Eu n-am dormit toata noaptea de emotii 🙁

  Nora,asa e freza baiatului meu cel mare. 🙂 ii place si lui parul lung.


 454. 454
  Nora:

  Simpaticul:) Dar ce-i băgaserăți în el din prima zi?
  Tot pe 15 sept. încep și la voi?
  Ai dreptate tu, seamănă la frizuri. 😀
  Te cred, Vio, că aveai emoții.
  Era o nebunie în oraș, peste tot copii cu flori în mâini. Până acum parcă nu-i observam. 😀


 455. 455
  Nora:

  Agentul imobiliar al vremurilor noastre.


 456. 456
  Vio:

  Noi ducem din prima zi toate caietele,cartile,diverse materiale si raman toate la scoala.acasa se intorc Numai cu cartile si caietele la care au teme.

  Aici nu e cu flori,nici macar nu ne-au lasat Sa intram in clasa,acuma ma duc dupa el.Doamne,Numai eu stiu cum a trecut dimineata asta.


 457. 457
  1Q:

  Sărna și să tră cu demnitate și virtute! LMA dom ik, LMA de ziua tuturor, degeaba, de Lunea. Azi e o zi mare pt noi, cei care au scăpat de școală. Pt cei mici ziua asta e o mare nefericire…


 458. 458
  Nora:

  Ah, aici habar n-au ce le trebuie. Mâine li se va comunica părinților.
  E tot cu flori. Cărora azi li s-a triplat prețul în unele florării.

  Da, numai tu știi. 😉


 459. 459
  Nora:

  1Q: bună, bună. Mie câteodată îmi vine poftă de școală. Aș mai face una, dacă n-ar râde copiii de mine. 😛


 460. 460
  1Q:

  Aaa, dacă de la clasa zero, da, vreau și io. Vrei să stai cu mine în bancă?


 461. 461
  1Q:

  N-am cumpărat flori. Diriginta va primi un buchet luna viitoare, când chiar le va pune-n glastră, nu le va arunca sau distribui pe la neamuri și prieteni. Cred că e o corvoadă pt cine primește multe flori într-o singură zi.
  Mai răsfirat nu se poate?


 462. 462
  Nora:

  😆 Nu chiar de la clasa zero, sărim mai încolo.
  7X8? 😛


 463. 463
  Nora:

  Tu te mai duci cu Petru în prima zi?


 464. 464
  1Q:

  7, că de la a 8-a mi-a început calvarul pubertății


 465. 465
  1Q:

  Nuu. N-a vrut.


 466. 466
  1Q:

  Pune tu o poză, pls. Cu balene, dacă găsești


 467. 467
  1Q:

  Dacă nu, cu canibali, să se ofti dl Cosa


 468. 468
  Manuella:

  Faţa lui David: Ah, de ce trebuie?! Vreau înapoi acasă!
  Îmi place că are personalitate şi a ales să-şi ia geanta preferată, chiar dacă nu „face parte”.
  Şi pe aici, la fel. Părinţi trăgându-şi copiii somnoroşi după ei, flori, forfotă, ai grijă să-ţi scrii orarul, vezi să nu-ţi uiţi geaca, rămâi în curtea şcolii că vin să te iau ş.a.

  Vreau şi eu. Într-a opta. Că la final, avem banchet!


 469. 469
  Nora:

  Geanta aia nu-i a lui, nu știu de unde s-a ales cu ea, posibil s-o fi luat-o de la bunic. 😀

  Mie nu-mi plăcea la banchet. 😀 Că nu erau toți colegii așa ”rock” ca mine, iar rochiile și pantofii mi se păreau ceva inutil. 😀


 470. 470

 471. 471
  danny:

  Deci, nimeni nu stie cand e ziua Norei. Prin urmare, nimeni nu va lua premiul. Premul il voi lua eu. Ziua Norei este sambata, 27 sept. si va implini 33 de ani. Sunt sigur ca va face un bairam.
  Un premiu pot oferi persoanei care spune cand este ziua lui Danny si cati ani implineste in sept. 2014. Grea intrebare pentru toata lumea.
  Intre timp, constat ca babone nu prea e intreaga la minte, dar s-a obisnuit lumea cu ea, Dariei ii cam arde de maciuci, dar n-are cu cine, iar Raj si-a adus aminte de ziua lui de nastere cu o intarziere de 2 saptamani. Noroc cu mine ca am memorie si atentie pentru oamenii adevarati.
  Ma distreaza teribil conflictul dintre Nora si Daria. E tare haios. Iar mi se descarca tableta……………………si am de dat cateva raspunsuri la intrebarile pe care le-am primit.


 472. 472
  Nora:

  Danny, bag-o la încărcat! Există soluție!

  Dar despre ce premiu este vorba?
  Iar te luă valul și pierduși sticlele cu răspunsuri.


 473. 473
  Manuella:

  Dacă premiul este o excursie în insula ta, Danny, ne vom strădui.
  Auzi, Nora, faci bairam!


 474. 474

 475. 475
  uc:

  ziua lui Dani o fi in 10 sept :D, imi dau cu presupusu’

  neata 🙂


 476. 476
  1Q:

  Sărna, d-na uc, ia ziceți-mi, ce cadou să-i fac LOGAnului meu? LMA lu domnu` Dan oricând va fi ziua d-lui!


 477. 477
  uc:

  neata, 1Q , pup
  un casetofooon? io far’ muzica nu poci in masina


 478. 478
  1Q:

  Poftiiim? Casetofon are din fabrică. Nu știu la alții cum e, dar la LOGANul meu 1.6 albastru ceruit, cu AC, pornește întâi muzica, apoi motorul


 479. 479

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *