Majordomul spațial Codin, maestrul Jedi

Meseria de majordom pare a fi o slujbă ca oricare alta, cu atribuțiuni de serviciu și obligații, după cerere și ofertă. Nu doar în spațiul terestru orice muritor poate deveni ceea ce visează, ci și-n afara lui. Și cum Codin era un pământean visător, odată-și-odată tot îl regăseam în postura mult-visată; a unui jedi, o entitate înțeleaptă. Apoi, ce mare brânză să fii maestru! Ia faceți și dvs. o incursiune virtuală în afara spațiului terestru și intrați pe feisbuc, să vedeți cum e.

Codin era fericitul posesor al unei inteligențe native, primite pe linie strămoșească, cu gene antrenate pentru supraviețuire. Primise de pe Bestjobs oferta de muncă de Butler spatial beginner și n-avea cum s-o refuze. Nu ești mare până nu ești mic! auzea vocile profesioniștilor de peste tot. Eu am luat-o de jos! se lăuda un jedi pirpiriu, cu o voce pițigăiată și cu pete roz pe față, de ficat sănătos. Față de un pământean mediocru, fie el the master of Planet, majordomul spațial era o funcție înaltă, un job de prestanță, ceva ierarhic superior, cumva nobil. Cum se făcuse transferul ierarhic peste atmosfera terestră era un mister total! Evoluția cosmică era cumva minunată, dar lipsea cu desăvârșire. Veriga lipsă putea avea legătură cu Codin. Putea fi o coincidență! Bine, să zicem că nu mai credem în coincidențe, dar:

Școala de majordomi a fost aceeași, deci slujba fu aceeași. Pur și simplu, majordomul era în slujba unui potențial oaspete în casa maeștrilor Jedi. Orice toană umanoidă sau orice vis ciudat de pământean îndepărta terranul de protecția planetară și era primit de un majordom spațial școlit profesional în arta jedi, înțelepciunea universală.
___________________
Codin ieșise pe balconul biroului și moțăia încălzit de razele soarelui. De ceva vreme, soarele lăsa de dorit și, ca efect de umbrire, personalul firmei de consultanță, unde lucra, devenise paranoic. El se detașase cumva și aștepta, ca un virus în conservare, semnalul propice pentru trezire, pentru perpetuare, ca și cum și-ar semnaliza traiul. Doinița îl reperase și, asemenea eroinului Codin, simțea nevoia de evadare din cotidianul toxic al inteligenței urbane, dar se manifesta mult mai feroce, ca să o umilească pe contabila firmei, d-na Eu-genia, care îmbătrânea văzând cu ochii, gemea întruna și se văita de greutățile vieții, de copii, de ce păcate-amărâte mai vedea prin jur. Nu o putea ierta. Îi făcuse viața de debutantă un chin și devenise la rândul ei tot un chin. Dar mai rutinat.

– Ce faci, bă, dormi? Când toată lumea arde de focu’ crizei economice, tu te relaxezi? A?…

Codin tresări, molfăi în gând o replică despre sfânta născătoare a mamei ei, ofrande și alte dulcegării, dar se trezi că se scaldă într-un nor de înțelepciune, într-un mod atipic.

– Cee? Eu?! Mă gândeam că ar fi mai bin…
– Mai taci dracu’, panaramă străvezie! Te gândeai cum s-o mai lălăi diferit. Doinița exagera, clar, dar se descărca familial pentru că-l simțea aproapele ei. Și avea succes cu asemenea abordări. Un interlocutor străin s-ar bloca în cele mai multe cazuri; n-ar avea replică, iar ea marșa remarcabil până ce adversarul se îneca, în suc propriu, încercând să se apere. Ai ieșit afară ca și cum ai evada din atmosferă, tâmpitu’ dracu. Și aveam nevoie de tine…
– A? De-abia reuși să îngaime un sunet și aburi deși de înțelepciune îi ieșiră printre dinții spălați cu grijă de dimineață, acum încărcați de un biscuit găsit într-un sertar, scăpat ca prin minune dintr-un pachet răvășit de colegii hămesiți. Nu-și mai aducea aminte luna.
– Da, scârbă, m-ai lăsat singură cu idioții ăia.
– Care idioți?
– Cum care, bă? Cum care?! Colegii tăi, dăștepții pulii…
– Ia mai scutește-mă și vorbește frumos! Nu ți-e rușine? Chiar sunt deștepți în comparație cu mine. Au argumente la orice subiect, au scheme, idei, etc. Și, mă rog, ce ți-au făcut?
– Nimic, prostane. Sunt previzibili, oricum, și i-am rupt în paișpe. Am așteptat să apară soarele, să vin cu tine departe, dar tu te grăbești să dispari de unul singur, ca măgaru’. Boule! Nu puteai să mă aștepți? Porcule…
– Șșșt! Sunt maestru Jedi, am audiență online.
– Ceee, mă?!
– Șșșt! Te rog, o fracțiune de timp vreau să fiu înțelept. Vreau să trec peste limita stereotipiilor, a prejudecăților, a mentalității de turmă, a tuturor normelor sociale împământenite. Caut o formă de echilibru mai sensibilă. Mult mai sensibilă. Nu știu să mă exprim. Taci și urmărește-mă, dacă nu vrei să participi.
– Na bine, mă, dă-te coios și engage-mă duios…

Doinița se lăsă pe spate în fotoliul de răchită împletită, închise ochii spre soare și se lăsă condusă de visul însorit al lui Codin, prostanul de serviciu al firmei de consultanță. V-am mai zis cu o altă ocazie că, din 5 persoane, unul e mai ciudățel, mai aparte, și nu întotdeauna în cel mai fericit caz. Ei bine, din formația de meșteri mari, calfe și zidari, Codin era veriga slabă a echipei, iar Doinița făcea ce făcea și mereu îi aducea la cunoștință acest fapt, ca și cum sadismul era singura ei plăcere pe lumea asta, nu că masochismul ar fi o latură nevăzută a lui Codin.

De pe tărâmul înțelepților universali, relatez că cei doi călători erau primiți de maeștrii jedi cu pâine fără gluten și sare de mare, deșteaptă (nu grunjoasă cu diferite corpuri străine, ca pentru murături), cu urale înțelepte și pancarte cu lozinci înțelepte care te puneau pe gânduri de înțepeneai, atât de înțelepte erau. Putem extrapola, putem ficționa, ba chiar și micționa întrerupt, că totul era făcut cu adâncă înțelepciune.

Dar: (de aici întrerup scriptul în direct deorece s-a interpus un preaînțelept de la teleportalul local, care continuă cu: închid eu paranteza să nu creadă că-s teribil de prost, ci doar parțial)

Conform confucianismului retoric, din analele istoriei costoboce, dacă urmărim traiectoria anilor lumină parcurși de Codin și Doinița, rezultă că cei doi erau foarte diferiți. Obiectivii vremurilor considerau că majoritatea celor care călătoreau de colo până colo erau niște aventuriei de epocă, niște prăpădanii de toată jena și foarte puțini apăreau ca niște eroi de marcă. El fusese un drojdier de duzină care se complăcea în viața mundană de noapte a unui blog, iar ea o eroină complexă de feisbuc, adică nu doar o eroină simplă din popor luată ca reper educativ-demonstrativ-instructiv, ci o eroină cu o târnă de adjective structurale la purtător. Ba chiar avea un stigmat augmentativ, de supereroină, ștanțat cu dragoste pe suflete stilate, bogate, de silfide codane terrane.

(de aici preiau eu transcriptul, pentru că preaînțeleptul local are ultraînțelepciunea să-mi cedeze textul așa cum aș fi vrut să fie redat. Nu știu dacă-mi iese așa cum ar fi dorit el, dar încerc să-l copiez)
Bine, vă întrebați care-i limita unei călătorii trecute în jurnalul de bord, de parcă limita dintre prostie și deșteptăciune ați ști-o. Normal că nu există, totul e subiectivism; depinde de receptor și de intențiile acestuia. Și, bineînțeles, de reperul moral și valoric al receptorului față de al subiectului.

Dacă nu coincid valorilor pozitive ale societății date, rezultă că subiectul e perimat tot așa cum prostul e văzut prost dacă nu se încadrează în normele unei categorii umane dintr-un areal de conviețuire comună, fie el blog sau feisbuc.
(aici închei ficțiunea fără nicio noimă, că doar n-am brevet de înțelepciune acreditat de mai marii Yoda ai literaturii internautice).

Corespondent Jedi Royal Aerian Force: Sărna Aisătră

Sursă foto: freeimages.com.

631 comentarii la “Majordomul spațial Codin, maestrul Jedi


 1. 1
  Nora:

  Râd ca tâmpita, dar nu ştiu dacă şi alţii ar râde.
  Eşti ca un beţiv care îşi ramifică discursul pe zece cărări. 😆 😆

  Merci, dragă 1Q.


 2. 2
  Seva Tudose:

  îmi este frică să comentez ! 1Q ești „mortal” !


 3. 3
  Raj:

  Mictiona intrerupt e ca atuncea cand numi iau io prostamolu, dnu 1 Q ?


 4. 4
  Raj:

  Ce va face sa credeti ca nu rad si io ca bezmeticu, dra Nora ?


 5. 5
  Raj:

  Mersi si io, draga dnule 1Q ! Sunteti 1 betiv drag, cu discursurile ramificate. Cum le zice dra Nora, nimenea nu stie sa zica…


 6. 6
  Raj:

  Comentati, comentati , dna Seva…


 7. 7
  Nora:

  Raj, lasă-mă să-mi beau cafeaua! 😆


 8. 8
  Raj:

  Da cin nu va lasa sa va savurati cafeaua, dra Nora sarumana ? Io nu inteleg de ce vati pus sortzu ala peste rochita aia frumoasa, la sindrofia aia. Sunteti ambele facute in ciuda pulii. Am zis oare cam tras o laba de miau sarit capacele cand vam admirat pe ambele in poza aceea ?


 9. 9
  Raj:

  Postarea de mai sus a vut sa fie 1 complement, dar numi wse. Io nu umblu cu dulcegarii, cu alea alea. La mine cei in guse sin -capuse…


 10. 10
  Raj:

  -- w + e. Siameza…


 11. 11
  Raj:

  Dnu 1Q a plecat la servici, cu tot cu pula. Ii urez si paceasta cale o sapt. buna ! Valabil si pt. dra Uc, care si dansa e construita in ciuda a ceia ceam zis in postarea de mai sus, cam vazto in cost. de bae in Grecia, po stanca ca sirena dela Copenaga…


 12. 12
  Raj:

  Creca dra Nora bea cafeaua cu sughituri. Nui treaba mea cum isi bea administratoarea acestui blog, cafeaua. Io imi vaz de amaru meu…


 13. 13
  Nora:

  😆 😆
  Șorț, ai? Bărbați!


 14. 14
  Nora:

  Dar de unde ștoi că a luat-o? Poate c-a uitat-o pe un colț de erajerăăă….

  Later edit: ce bazaconie am scris aici. 😆 N-o mai corectez, așa o las.


 15. 15
  Manuella:

  Neaţa!
  Eu nu ştiu ce să zic. Am şi râs, am mai văzut şi o ironie-n vârf de băţ, Codin ăsta se bucură că s-a deschis orăşelul copiilor s-o ameţească pe Doiniţă-sa (şi pe noi!) în carusel, etc.

  1Q, nu era mai simpatic Codin când o iubea pe Doiniţa peste tejgheaua din faţa borcanelor cu murături şi elastice?
  Aşa, în grad de majordom spaţial, se cam crede!


 16. 16
  Manuella:

  Nora, las-o aşa! 😆 Ce, numai el?


 17. 17
  1Q:

  Hai că ați luat-o pe câmpii, ce să mai!
  Sărna doamnelor și să tră, dom Raj, nu mai zic de stima și ălelante urări cu ocazia sărbătorilor! Musai să intervin, ca să nu apară confuzii ce ar putea marca persoane sensibile, fără experiență și aptitudini de sport extrem, cu drifting verbal spectaculos și alte hălea mai mult sau mai puțin controlate:
  1. Râdeți mult. Râsul îngrașă. Anorexicele cu țâțe mici nu mai sunt la modă.
  2. Comentați cu curaj, d-na Seva! De ce ați pus ghilimici la ”mortal”? Ce, nu sunt?
  3. Dom Raj să fie bannat pe veci, surghiunit și torturat cu sigla de LOGAN 1,4 MPI fix unde are eșapamentul, adică în locul de evacuare a gazelor arse/nearse. Se vede că mă imvidiază că scriu corect, fără pic de greșală. Are un linbaj extrem, da` extrem de violent, de, de… nici n-am cuvinte să spun. Cre` că din cauza asta întârzie d-na Manu, nu că a ars aseară vreo cămașă și acum e pedepsită de partenerul de viață și e privată de virtual, plânsă toată.
  4. Cică-s dus la serviciu. Ha! Sunt convins că-s doar dus. La serviciu o fi ajuns doar apendicul cela, că după cum se vede scrie cu un deșt, ș-ăla fără vlagă, na, e luni. De unde noptieră, că am la capul patului o măsuță cu geam de sticlă unde-mi așez paharul gol, de plastic. Dedesubt las sticlele goale, ca să nu le dărâm în timpul somnului
  5. Ce să vă mai zic… sunt o-ri-pi-lat de ce-a ajuns blogul acesta. Aștept replicile cutremurătoare care să se muleze pe cele 2 texte


 18. 18
  1Q:

  Iote-o, mă! Pfiii, punctul 3 cade parțial.
  Sărna, d-na Manu! S-o fi crezând, ce


 19. 19
  Manuella:

  Te-ai trezit ars, nervos şi aspru!
  Păi, după ce ne învârţi în galaxiile codinului, mai vrei să stăm în secunda doi drepţi să comentăm dantelat?
  Nu-s plânsă deloc căci am călcat frumos cămăşile, la dungă!


 20. 20
  Manuella:

  Bună, 1Q! 🙂


 21. 21

 22. 22
  1Q:

  De unde știți că m-am trezit? Vi se pare! Asta din cauză că lumea din juru-mi e mai bună. Ies în evidență, n`aja? Prin comparație par mai crud, mai nemilos, mai necruțătoooor
  Da` e o iluzie. Ca și dunga dublă a cămășilor pe care o văd cu ochii minții mele luminate de înțelepciune firească, adică naturală, de la mama ei. Eu zic să continuați textul, să-l asezonați cumva, așa ca să-l conturați cum vă place, cu tejghea, cu lugu-lugu, cu bla-bla și dvs săriți în sus că am pretenții la comentarii dantelate
  Of!


 23. 23
  uc:

  buna diminetica intr-o frumoasa zi de iarna :), chiar daca nu-i zapada. inca

  a avut 1Q un cuv in text, l-am cautat in dex si l-am gasiiiit 😆 🙂 mi-a placut tare tare de majordomul Niles din Nanny

  Ik, unde-ai vazt poza aia pe stanca? ca n-am :)))), prin urmare, la cine te-ai uitat in poza in cost de bae? haaa?


 24. 24
  Nora:

  Diminețica. 😆 😆 Mă omori cu diminutivele astea.
  Da, DEX-ul surprinde uneori. 😛


 25. 25
  1Q:

  Sărnețica, d-na uc! Ați mai crescut? Mie mi-a mai crescut nițel când am fost pe feisbuc, acum și-a revenit la înălțimea de croazieră. Vorbesc de selfăstim, nu la ce vă conduce perversa mintalitate balcanică


 26. 26
  1Q:

  Mentalitate, nu mintalitate, Nora, ca să știe și dom Raj! Că nu mai corectez


 27. 27
  1Q:

  Vreau să știu dacă aveți ceva cu mine, Nora und Raj! Că m-ați făceat de râsu` curcilor pe feibucu` cela


 28. 28

 29. 29
  Nora:

  Eu? N-ai văzut de câtă apreciere te bucuri?
  Ești domn! Cine mai umblă cu dânsa la piept, frumos apretată? Lumea nu mai e atentă la detalii…


 30. 30
  1Q:

  Mi-e și rușine să mai apar pe acolo. Ai mai plantat și textu`


 31. 31
  1Q:

  Auzi, om serios, cu LOGAN 1,6 MPI cu AC și câte și mai câte, să fiu luat în râs pe feisbuc că umblu cu țârla-n buzunarul de la piept


 32. 32
  1Q:

  Dac-ar auzi Rareș B. v-ar tăia netu` cu indignare furibundă


 33. 33
  1Q:

  Doar el dă nară-n nară cu mătasea naturală


 34. 34
  Nora:

  :)))))) Adică noi n-avem față de mătasea lui, ha?


 35. 35
  1Q:

  :))) Io știu?! Întreabă-l dacă lasă pe careva să se apropie de colțul lui mătăsos


 36. 36
  Manuella:

  Scriu felicitări de Crăciun.
  Mă mai inspir din urările lui 1Q.


 37. 37
  1Q:

  A, păi ziceți cui le adresați, d-na Manu, și vă ajut cu câteva instantanee: Fie ca lumina ce-ți intră prin geamul năclăit de praf și pete de la ultimele ploi să-ți dea putere să le freci sănătos, să ai tonus tineresc, energie zi de zi, bani de suc și bucurii, să-ți aducă 2 copii..a-ho, a-ho


 38. 38
  Manuella:

  😆 😆 perfect!
  Copiii vor fi fericiţi, merg către trei doamne profesoare!


 39. 39
  Nora:

  Asta e trauma mea. Lumea și-a imaginat mereu că aș fi cea mai indicată să compun felicitări, dat fiind că na, eram ”bună la română”.


 40. 40
  Nora:

  1Q, cred că nu lasă. Nici nevastă-sa n-are voie să i-o calce deși se exprimă mereu tare protocolar la adresa doamnei.


 41. 41
  1Q:

  Clopoței și stânjenei, brebenei crescuți în brad, aromă de prune coapte și-o speranță cât de cât, multe șoapte, țâțe-n lapte, drob de sare în spinare


 42. 42
  1Q:

  Vezi? Nu lasă pe nimeni pt că abia-i ajunge lui


 43. 43
  Manuella:

  1Q, îmi iau felicitările şi ne întâlnim la cafeneaua din colţ. Tu zici, eu scriu frumos.


 44. 44
  1Q:

  Felicitările, masa și dansul la cafeneaua din colț, a? Și cine plătește


 45. 45
  Manuella:

  Cine a zis că comandăm? mă gândeam să scriu aşezată pe un scaun.
  E hai, dau un expreso mic!


 46. 46
  uc:

  sigur c-am mai crescut. cu 2-3 kile, scap io de ele :))))
  vai ce prost stau la scris felicitari, ooof, si io vreau sa scriu, vreau idei


 47. 47
  uc:

  az am facut o afacere, in loc de 1200 de lei cat m-ar costa la anu’ o chestie, platesc 75 de lei :)))))


 48. 48
  1Q:

  Idei vă pot da eu, d-na uc. Care idiot mai mare vă poate ajuta în acest sens?
  Bine că n-am stupi, că cine știe ce-aș mai fi


 49. 49
  1Q:

  Deci tot m-am ales c-o cafea, cu toate că bat cu ranga în toacă de atâta timp că beau ceai


 50. 50
  Manuella:

  Expreso-ul era pentru mine, 1Q. Primul din viaţa mea.
  Uite, că suntem mai buni acum, o să comandăm şi un ceai cu biscuiţi englezeşti.


 51. 51
  Nora:

  :)))))
  Cuvinte cheie: lumină, căldură, stea, drum, Crăciun, daruri, viață, speranță, cale, zori, clopoței, sfânt.


 52. 52
  Nora:

  Cum adică primul din viața ta, Manuella?

  Copii, se zice și se pronunță ”espresso”.


 53. 53
  1Q:

  A, da` cei englezești ce-au în +? Ai noștri, ”popular”, parcă au ceva neaoș în ei, ceva noduros, ceva


 54. 54

 55. 55

 56. 56
  1Q:

  Fie ca lumina sfântă să vă ajute să găsiți cheia pierdută pe drumul de la cafenea spre casă. Factura căldurii să vă fie mică-mică, să uitați de ea până după Crăciun, ca la casierie să vă fie darul bun. Viața-n zori să o vedeți, iar Speranța să stea proptită undeva pe la Constanța, beția s-o amânați, măi, ia mai mânați și zdrăngăniți din clopoței, hăi-hăi, clilk-clink


 57. 57
  1Q:

  Îmi place ghimbirul în limonadă


 58. 58

 59. 59
  1Q:

  Mai dă-mi! Cuvinte dă-mi cuvinte, speranță da-mi speranță, iubire dă-mi iubire și nu-mai fe-ri-ci-reeee


 60. 60
  1Q:

  Iu-hu! Soarele îmi bate-n geam. L-aș zgorni că-mi intră-n oki


 61. 61
  Nora:

  Brad, cetină, omăt, prunc, magie.


 62. 62
  Nora:

  La noi nu mai bate. Bătu de dimineață.


 63. 63
  uc:

  si mie-mi place ghimbirul in limonada, uneori mai pun si menta 🙂


 64. 64
  Nora:

  Cumpăna dintre ani!

  Cum am putut uita de ea!


 65. 65
  uc:

  zic si io: bucurie, veselie, incantare, 2015


 66. 66
  1Q:

  Verde cetină de brad, nu mai scapi tu netăiat. Și de-o fi omătul mare, vinu-i bun, salteaua moale (Și de-o fi frumoasă clipa, d-l Raj să stea adiba). Pruncu-i tare viciat, cu magia l-am marcat.
  O braaa-aad frumoos, cu cetina tăt verde


 67. 67
  Nora:

  :)))))

  Ăle mai frumoase felicitări le-ai scris tu. :))))


 68. 68
  1Q:

  Închin această cupă ce-o țin în cumpănă, între prieteni, între ani, între Ani și cei dragi.
  Dragi și stimați prieteni! Mult iubite dom Raj, sunteți pt mine o galaxie, nu în devenire, ci în deplină maturitate ca la vinuri, DOC-CMD!
  Mă rog la floarea de cireș, mă rog să tac, mă rog, că nu mă roagă nemenea


 69. 69
  Nora:

  :))))
  Ce cireș, bre? Te crezi în Japonia?


 70. 70
  1Q:

  Și pt d-na uc, dedicație specială de la 1Q-uuuuuuuuuuuuuuuuuu-hu-huuuu
  Să tot fie veselie, că de-atâta bucurie o să cerem vrăji, magie, riscăm o …blogoragie.
  Incantarea să v-aducă anul nou cu sănătate, câțiva litri de benzină să v-ajungă din chenzină. LMA 2015!!!!


 71. 71
  1Q:

  Ei, aia-i poezie. Haiku


 72. 72

 73. 73
  Nora:

  Seva, tu ți-ai schimbat cumva mailul?


 74. 74
  Nora:

  Că ți-am scris și eu, și Ana și nu ne-ai răspuns niciuneia. 😀


 75. 75
  1Q:

  Mie mi-ai scris pe un mail veeechi-vechi. Nu ți-am răspuns pt că eram supărat pe tine. Ca să știi


 76. 76
  Nora:

  Carevasăzică așa. 👿


 77. 77
  1Q:

  Aham. Că prea lipseai d`acasă


 78. 78

 79. 79
  Nora:

  Cât tupeu pe capul tău!


 80. 80
  1Q:

  Tu, da! Eu am avut treabă, ce știi tu. Nu știi decât feisbuc, feisbuc, staaai toată ziua cu noii tăi prieteni pe stănoagă


 81. 81
  Nora:

  M-ai urmărit? 👿


 82. 82
  1Q:

  E și greu! Se aude gura voastră din capu` uliței. Șezători peste șezători


 83. 83

 84. 84
  Seva Tudose:

  Nora,#73/74

  am acelaș e-mail,le-am citit și am într-o o zi,cam 200 de e-mails în spam/trash,cred că am probleme cu net-ul,va trebui eventual să fac niște schimbări…fi fără grijă,te voi anunța de noua adresă de e-mail ! și știu că ai primit și Ana așiderea…am văzut pe messinger 😀


 85. 85

 86. 86
  Seva Tudose:

  acum de sărbători,toți trimit reclame ptr.comerț,inclusiv doctori,cimitire,polițai,magazine…umplu un sac de plastic doar cu hîrtii/reclame…câtă risipă !


 87. 87
  Nora:

  Seva, dacă pui pe cutia poștală o plăcuță, ceva, pe care să scrie ”nu doresc publicitate”, s-ar putea să scapi de ea.
  Cel puțin în Europa de vest funcționează.


 88. 88
  Nora:

  La noi, uneori, nici nu se mai obosesc să bage în fiecare cutie, lasă ditamai maldărul de flyere sau cataloage pe caloriferul de lângă.


 89. 89
  Manuella:

  Nora #52, ştiu!! am tăvălit doar cuvântul!
  Da, nu am băut niciodată cafea.


 90. 90
  Nora:

  Niciodată, niciodată? De ce?


 91. 91
  Manuella:

  Nu-mi place. I-aş pune prea mult zahăr şi atunci stric tot.
  Am ales ciocolata caldă, albă, cappuccino sau latte macchiato.
  Dar o ceaşcă de cafea 100%, nu!

  E timpul, aşa-i? 🙂


 92. 92
  Nora:

  :))))) Dacă nu-ți place, nu e musai. Dar da, prea mult zahăr ucide cafeaua. Împrietenește-te întâi cu mirosul.


 93. 93
  Raj:

  Dna Manu, sarumana, opelu dv. ii baiat sau fata ? Ca am 1 vecin cun Opel pe care la botezat Vasile ca pe finu lui, ca a cumparato dela finusu. Ma gandeam ca daca e rosu, o fi fata, ca baetii poarta alte culori, ca de pilda albastru…


 94. 94
  Raj:

  Dra Nora, dnu 1Q ma ia in permanenta la shtanga…


 95. 95
  Raj:

  Si loganu poate sa ucida daca i se fute directia, nu numa zaharu din cafea…


 96. 96
  Raj:

  Io daca as avea 1,6 , l-as conduce in izmana mea albastra, caci mie imi plac asorteurile…


 97. 97
  Raj:

  Io la costumu meu bleumarin port sosete albe, ca se potriveste cu camesa alba…


 98. 98
  Manuella:

  😆 nimeni ca tine, Raj!
  Opelul meu nu are sex.


 99. 99
  Raj:

  Acuma daca dna Seva ii pensionara, creca constreste castele din lego si se joaca cu aptipilduri …


 100. 100
  Manuella:

  Nădăjduiesc ca pantalonul e un pic mai scurt să se vadă bine şosetele, Raj.


 101. 101
  Raj:

  E bine ca nare sex, dna Manu. Are loganu lu dnu 1Q sex …


 102. 102
  Nora:

  Raj, am mai văzut eu fashioniști, dar oameni care să conducă la izmană ca să se asorteze cu mașinaaa, nu. 😀


 103. 103
  Raj:

  Sa zica mersi dnu 1Q, cai fac hataru sai conduc loganu in izmana mea albastra…


 104. 104
  Raj:

  Pantalonu ii ca nadragii lu Maical Gecsan, dna Manu. Cam 1 lat de palma de la pantofi, spre ceriu…


 105. 105
  uc:

  ah, mi-am pierdut un cercel 🙁


 106. 106
  Raj:

  Cine tzo mai lua cercei, mai ! la, la, la, la,la Satz mai cumpere 1 pereche ! la, la, la, la la, la


 107. 107
  Raj:

  Latz gasit, dra Uc ?


 108. 108
  Nora:

  Aşa, Raj, să zică.


 109. 109
  Nora:

  Cum reuşişi, Uc?


 110. 110
  Manuella:

  Poate l-ai pierdut în casă. Uită-te bine!


 111. 111
  uc:

  nu l-am gasit, nu era in pat, probabil cum am tot scos-pus fularul az’ 🙂 am mai pierdut cercei :D, o sa se bucure cine-l gaseste 🙂

  Ik :)))


 112. 112
  Nora:

  Ce să facă doar cu unul? 😀


 113. 113
  uc:

  nu stiu 🙂


 114. 114
  1Q:

  Veți fi și mai mult supt influența vrăjilor, d-na uc, sărumâna. Era din argint, nu? Brrrr, mi se face pielea de găină beată


 115. 115
  1Q:

  Să tră, dom Raj! V-am răspuns la Ana, ca să știți. Luați-vă izmana de Voroneț și îndesați într-însa iluzii cum că ați conduce mașină ca a mea


 116. 116
  1Q:

  Și d-na Manu, sărna, mai ușor cu lauda nejustificată, neargumentată temeinic, la opelurile roșii. La așa culoare, secera și ciocanul mai lipsește ca să fâlfâie pe șosea. Să fiu în locul dvs aș minți că am altă mașină, nu spun de care ca să nu creadă lumea că-i fac reclamă. În orice caz, arată mai bine o culoare cât mai aproape de albastru, iar la motoare, na, benzinara e cea mai recomandată. Să aibe AC și capace de roți să nu se vază tabla ruginită a jantelor. Cu timpul, poate vă luați un LOGAN MPI 1,6, dacă sunteți norocoasă și renunțați la cheltuieli extravagante, ca de ex: mese zilnice și de 3x/zi!!! (faceți post negru săptămânal), cumpărat țoale/încălțări noi, cablu TV/net și alte nimicuri. Mai jucați și la LOTO, că nu se știe


 117. 117
  uc:

  era de aur 🙂


 118. 118
  uc:

  mnetica 🙂


 119. 119
  Seva Tudose:

  1Q

  #56

  tu ești un zeu al prozei,da,am zis,îmi place, că din când în când,eu vorbesc cu matale !

  am pus virgule prea multe ? Nu știu deloc ortografie ori ortografia ?


 120. 120
  1Q:

  Sărna, d-na Seva. V-am zis vreodată că-mi sunteți aproape, ca și cum mi-ați fi rudă? O rudă dragă, da. Dacă nu v-am spus-o, v-o repet, pt că oricum mi-am luat gândul de la ăia tentausand dollars


 121. 121
  1Q:

  Zeu al prozei??! Îiulicăăă, acu` mi-a picat fisa. Zeu` sulii (i-ați ridicat mingea la fileu d-lui Raj, parcă văd că iar scrie în defavoarea mea și-mi violează mândria, orgoliul, sfântul ego) D-na Sevaaaaaaaaaaaaaaaaa, tocma` ce vă făcui o declarație de iubire


 122. 122
  Raj:

  Io nu mai vorbesc cu dv., dnu 1Q. Ramaneti sanatos, ramaneti cu pula !


 123. 123
  Raj:

  Atz gasit cercelu ala, dra Uc ? Bunasarulica !


 124. 124
  Raj:

  Nevastamea a facut 1 blat de tort. Siameza a pasit pe el. De unde si expresia MERGI PE BLAT…


 125. 125
  Raj:

  Mam saturat de fasole. Sa nu ma intrebati ceam patit az ! Mai ales dnu 1Q sa nu ma intrebe…


 126. 126
  Raj:

  Mam saturat de postu asta. Abea astept sa manc 1 bucatica de carnita. Chiar sio pula, ca si aia ii din carne…


 127. 127
  Raj:

  Mana sus cine posteste !


 128. 128
  Raj:

  Chiar siun cacat as manca, ca poate si ala contine resturi de carne…


 129. 129
  Raj:

  Scarba asta de dulau mananca carne de fatza cu mine. Ca sa ma oftice…


 130. 130
  Raj:

  Dra Nora, dnu 1Q sa dedat la carne. Dra Uc papa pitza ca sa ma ofti io…


 131. 131
  Raj:

  Nu mai ridicati mana, chiar daca postiti, dnu 1Q, ca poate sunteti la volan. Nui indicat sa ridicati mainile da pa volan. Ridicati mai curand pula…


 132. 132
  Raj:

  Am zis prea mult pula. Deacu in loc de pla voi zice o floare sau o leguma. Morcov, castravete, dovlecel, pastarnac…


 133. 133

 134. 134
  1Q:

  Ptiu! Ptiu! Ptiu! Te ștuky dă tri ori, ză nu te dăochi, faraoanco! Ejti băută, care-va-să-zică


 135. 135
  1Q:

  Nici eu nu mai vb cu dv, dom Raj! Prea m-ați băgat în penunbră, ca să caz de prostalău


 136. 136
  1Q:

  Fiecare cu aia lui! Cum zic


 137. 137
  1Q:

  Nu ridic mânurile de pe volan nici sub amenințare cu arma! Ce, volanu` se ține cu doo mânuri


 138. 138
  1Q:

  Postu` îndelungat te prostește. Zic, nu că aș vrea să fac pe deșteptu`


 139. 139
  1Q:

  Carnea dacă nu e proaspătă, degeaba e carne, devine legumă


 140. 140
  1Q:

  Adică cum să spui mai pe șleau… căcat. Am zis bine?


 141. 141
  1Q:

  Dacă n-am zis bine, îmi cer iertare. La balegă nu m-am gândit


 142. 142
  1Q:

  Nimerii bine: îs un alcoolic norocos. Al naibi de norocos


 143. 143
  Raj:

  Norocos o pula, beutura cauzeaza la ficatz…


 144. 144

 145. 145
  1Q:

  Să tră! Au murit oameni care n-au băut o milizecime din ce-am băut eu. Zemuri de căcat, cantități industriale


 146. 146
  Raj:

  Az pe la chindii am avut o emoragie de besini deam zis ca ma ia dracu. Lume multa, cum dracu sa le trag ? Din vale urca greoi 1 tractor plin cu lemne. Zic , acu-i de mine. Astept sa urce in dreptu mei si prrrrrrrrrrrrrrrrr. Toata lumea sa uitat spre mine, bag sama ca tractolu na acoperit zgomotu besinii. Imi venea sa intru in pamant de rusine. Am tulito crispat la fuga… Fira adracu careo mai manca fasole !


 147. 147
  Raj:

  Zeama de cacat ii buna, ca strange la burta, la matze…


 148. 148
  1Q:

  Fasolea nu trage beșini, dom Raj! Din zona altui vrej o fi venit zgomotu` specific


 149. 149
  1Q:

  Nu știu, n-am gustat, sau poate n-am fost avertizat, ca Măruță la restaurant


 150. 150
  Raj:

  Zeama asta de cacat se ia cu mare grije, ca poa sa ti se aplece. Se incepe in prima faza cu 3 linguri, da` nu pline ochi, asa mai rase…


 151. 151
  Raj:

  Normal ca nu fasolea trage besini. Curu…


 152. 152
  1Q:

  Ăla ne face de rușine, dom Raj. Ce ne facem, nu putem să mai avem încredere nici în curul propriu și personal


 153. 153
  1Q:

  ..pe persoană fizică, cum să mă exprim în ajun de vanghelion


 154. 154
  Raj:

  Asa ii, dnu 1Q, tzo face curu cand tie lumea si loganu mai dragi…


 155. 155
  Raj:

  Dar miam luat masuri de siguranta. Besina si petarda sincron…


 156. 156
  Raj:

  Dupa sarbatori cum nu mae e voe cu petarde, oi purta bormasina cu mine. Brrrrrrrr, prrrrrrrrrrrrrr, cine sasi mai dea seama ?


 157. 157
  Raj:

  Mam tinut de cuvant, nu mai scriu cuvantu pula, vedeti ?


 158. 158
  1Q:

  Ceaia pulă?


 159. 159
  1Q:

  Care-i reperu`


 160. 160
  Nora:

  Nu mai daţi cu petarde!


 161. 161
  uc:

  Cercel singurel caut perechea :d
  Vai, am adormit si-am visat un cozonac cu rahat


 162. 162
  Nora:

  Hm, nuci avea? 😀


 163. 163
  uc:

  nuuuu, numa rahat de toate culorile :)))


 164. 164
  Raj:

  Am terminato eu cu rahatu si a ceput dra Uc. Sa vie vidanja, sanepidu ! Munti de rahat cu toptanu, mai lipseste loganu…


 165. 165
  Raj:

  Ce muci, dra Nora ?


 166. 166
  Raj:

  Aaaaaaa, nuci…


 167. 167
  Raj:

  Mi-e teama sa atzapesc, dacoi visa rahat ?


 168. 168
  Raj:

  Rahatu nu poate fi de tate culorile, doar maro …


 169. 169
  Raj:

  Dnu 1Q 158: Def.: pula e aia cu care futeti dv., in cazu mieu, aparat de pishat…


 170. 170
  1Q:

  Apăi știu că dădui de-un puloi de media care mă fute la căpățână cu accidentul ăsta trragic de m-a îndoit


 171. 171

 172. 172
  1Q:

  Noraa, mai ia și tu o măsură, doo, și nu mai bolânzi, nu vezi că dom Raj se ia de limuzina mea? Ce i-am făcut


 173. 173
  Manuella:

  Aşa ceva, ce e aici, nu am văzut!
  Eu mănânc nuga cu nuci, o minunăţie!


 174. 174
  1Q:

  Am luat și io de la Penny o chestie d`aia, nuga. Credeam că-i ceva de capu` ei. Bleah! Mi-am dat seama că m-am păcălit când m-am înțepenit în lipiciul ăla bituminos, smolos, de credeam că rămân fără singurul dinte de căpătâi


 175. 175
  1Q:

  Numa` capcane la hipermarketurile astea


 176. 176
  1Q:

  Toate au o ușoară tentă de subminare a smalțului dinților tăi


 177. 177
  Nora:

  Am şi muci, Raj. Din plin. 😀


 178. 178
  Seva Tudose:

  cred că ați damblgit cu toții,sunteți de gașcă și eu beată cui ! gata inchid net-ul …good night !


 179. 179
  Seva Tudose:

  stați să vă arăt :

  The Church Alive !

  mă întreabă cât vreau să contribui 🙄

  92 de dolari pe săptămînă/400 pe lună ptr.un an 24,000 de dolari

  ori 46/pe săptămână/200 sute pe lună ptr.5 ani 12.000 de dolari….plătești cu cec,stock….


 180. 180
  Seva Tudose:

  și cel mai puțin este 10 dolari/săptămână/40 dolari pe lună ptr.5 ani /obligație…total 2,400 de dolari…

  mori aici cu BISERICA !


 181. 181
  Seva Tudose:

  uc#161

  ca să îți iasă zîmbărețul… 😀 apasăsă pe shift apoi pe litera D de tipar uite așa !

  ori ptr.râmbăjitul acesta 😆 ,apeși semnul împărțirii scrii lol apoi iar semnul împărțirii 😆


 182. 182
  Raj:

  Mie ca sami easa zambetu pe buze, tre sa apas pe sfarc de femee, iar ca sami peara zambetu de pe luminosu meu chip, ii suficent sa vaz dracu 1 logan de 1,4 ca al mieu. Atentie , dnu 1Q, nam zis de 1,6, in consecinta n-am mancat cacat disdedimineata, in faptu diminetii cum sar zice…


 183. 183
  Raj:

  Buna diminetzoiu pt. dra Nora, bunadiminetzaca pt. dra Uc, mergeti sanatos cu pula aferenta, dnu 1q ! Va urez 1 mijloc de saptamana si de transport, silentios ! Drei Uc ii urez gasire grabnica de cercel din alama suflat cu haur !


 184. 184
  Raj:

  Am calcat de dimi intr-1 cacatzoi de caine, la prima ora, daca asta va zice ceva…


 185. 185
  Raj:

  Respectivu 4-ped amintit mai sus, avea 1 puloi de cca 14 cm., ca io umblu cu ruleta dupa mine…Iam masurato pe loc, ad-hoc , cum ar zice latinu…


 186. 186
  Raj:

  Dna Manu mananca nuga cu mamaliga. Am trait so vaz si pe asta. Ceva ii putred in SE Romaniei, daia cade elicobtere…


 187. 187
  Raj:

  Io nu inteleg cum vine asta sa mananci nuga cu nuci. Deci te duci la bila, la marchet, cumperi 1 nuga, apoi treci pe la peatza, cumperi dela precupetze 1 lighean de nuci, fugi repedea acasa, dai televizoru pe suleiman macnificu, te cracesti in fata televizorului, spargi nuci cu ceocanu si musti din nuga…


 188. 188
  Raj:

  Io nu mai fac pipi cand trece elicoptere pe deasupra capului meu, penca chiar atuncea poa sa pice unu, si sa te gaseasca cu pula in mana…


 189. 189
  Raj:

  Postarea de mai sus a vut sa fie de 1 umor negru, dar a esit umor negru ca abanosu, prea negru… Oricum e bine sa ne luam masuri de precautie cand facem pipi in timp ce teritoriul patriei noastre e survolat de elicoptere, de avioane NATO prietene sau Suhoi rusesti, inamice, penca daca se prabuseste peste tine si te prinde cu pula in mana, ziarele de scandal din vest, atata asteapta. Sa zica ca noi romanii scoatem pula cand vedem avioanele aliate. De unde sa stie ei ca noi thocmai eram in timpu mictiunii ?


 190. 190

 191. 191
  uc:

  mnetica si buna ziulica 🙂

  Seva, multumesc, ia sa vaz 😆 😀 :* :kiss:
  Iiik, me-am luat gandu de la cercelu ala den aur :D, chiar in poza asta de la avatar ii purtam, e amintire
  io nu am mancat niciodat’ nuga si halvita de ex in plus in placea de Suleiman asta, pe bune 🙂


 192. 192
  Nora:

  Mie-mi făcu poftă de nuga. Cu nuci sau cu migdale. Ooooof!


 193. 193
  Manuella:

  Nora, eu am cumpărat-o de la Mega Image.


 194. 194
  Nora:

  Să rog să mi se aducă. Deşi cred că acum aş strica orzul pe gâşte. Că tot nu mi-a trecut răceala.

  Pe cinemax e „Femei în pragul unei crize de nervi”. Ăla vechi al lui Almodovar.


 195. 195

 196. 196
  uc:


  nu stiu de ce iubesc piesa asta la nebunie 😀


 197. 197
  Raj:

  Ma adresez si pe aceasta cale publicului larg da pa blog (Nevar publicului ingust), ca am luat hotararea bilaterala ( Io iau numa hotarari bi-laterale, nu unilaterale, caci ma consult cu consoarta), ca sa ma exprim academic cepand cu aceasta fasta zi (pentru mine nu exista zile nefaste !). deci ca sa nu mai pronunt cu cavitatea bucala (gura, bot, rat, ceticum vreti !), deci sa nu mai zic cuvinte care cep cu p si se termina cu a, chear daca e vorba de plapoma, persipicaca (singularu de la perspicace !) plurivalenta, polivalenta, petunica (diminutivu de la petunie !), etc. Am zis !


 198. 198
  Raj:

  Bagati tzagani, bagati, dra Uc ! Tui santana masii, ca mor facut az 2 tigani…


 199. 199
  Raj:

  Nu ca romanii nu ma-r face…


 200. 200
  Raj:

  Mie numi place suleimanu ala, dra Uc. Ii prea barbos pt. gustu meu. Poate gasiti cercelutzu lipit de tel. mob., ca poate ati pus guma de mestecat pe tel. si apoi fara sa va dati sama ati pus tel. la urechiutza…


 201. 201
  Raj:

  Telefonu mobiloi, la rechioi, lipit cu guma de mestecoi. Ca drei Nora nui plac diminutivitele…


 202. 202
  Raj:

  Diminutivele, diminutivoaele… Traiti dom C !


 203. 203

 204. 204
  Raj:

  Cerceiii, orice lucru ratacit se gaseste cand nul mai catzi, dra Uc. Io am perdut o manuse si dupa 1 timp am aruncato paia neperduta, ca ce era sa fac cu ea ? Apoi am gasito paia perduta. De necaz,


 205. 205
  Raj:

  De necaz miam bagat, ulterior scotandumi ce miam bagat, caci trebuia so scot, in vederea efectuarii unei pishari ulterioare…


 206. 206
  Raj:

  Va pupic cu drag, dna Manu !


 207. 207
  Raj:

  Dna Manu, fata dela malu marii…


 208. 208
  Raj:

  Undei zona aia cu nenorocirea, cu elicopteru, dna Manu ? Cum mergi la Navo, pe stanga Mamaii ? Cam pe unde, in dreptu carui otel ?


 209. 209
  Manuella:

  Da, Raj. Pe stânga. În nordul staţiunii.
  Nu ştiu exact toate hotelurile din zonă, s-au construit multe, ar putea fi Vega.


 210. 210
  Nora:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18859838-sfantul-sinod-statutul-orei-religie-ramane-nemodificat-pana-adoptarea-unei-noi-legi-educatiei.htm

  Cât tupeu!
  O să convoc şi eu Asociaţia de locatari. Să vedem dacă putem urina pe deciziile CCR, cum face Sinodul curului.


 211. 211

 212. 212
  Raj:

  Ete na, vecinu se pise zilnic pe gardu meu, darmite unii pe deciziile ccr, cum face sinodu curului…


 213. 213
  Raj:

  Da, sna Manu, asa ziceam si eu, dupa imaginile dela tv. Este extrem de trist si frustrant, chiar si pt. mine care nu am fost implicat. Statul Roman trebuie sa acorde despagubiri mari pentru urmasii celor disparuti. Prostia se plateste.


 214. 214
  Raj:

  Or fi deciziile CCR mai importante decat gardu meu ? Ete fleosc, pizda Marioarei…


 215. 215
  Raj:

  Daca log. de 1,6 ar prezenta pizda tanara, poate mias achizitiona si io 1…


 216. 216
  Raj:

  Creca dra Uc a azuns la servici. Fte hartiile dintrun birou in alta…


 217. 217
  Raj:

  Dna Seva sta rascacarata in fata tv cu 2 pungi imense de pop coarne. Pensionara…


 218. 218
  Raj:

  Dra Nora nu sta rascacarata, caci aare fusta scurta…


 219. 219
  Raj:

  In definitiv nui treaba me cum sta asministratoarea acestui idilic blog, pa scaun, sofa sau chiar fotoliu, ca sa nu zic bordura… Fiecare sa stea cum vrea…


 220. 220
  uc:

  mnetilica 🙂

  Ik, nu-mi adu aminte de guma de mestecat 😆 , numa asta a treit sa-mi tai o suvita de par cca 5-6 cm ca era o guma in ea, nustu de unde-am cules-o, ooof

  @198, nu crez 🙂 pune tu o piesa care-ti place, orishicare, sa vaaad


 221. 221
  Manuella:

  Bună dimineaţa! 🙂

  Pe aici, s-au pornit colindătorii!
  Tocmai trecură urşii cu tobele aferente, au trezit tot cartierul, au pornit alarmele maşinilor, au fugit copiii, s-au ascuns bătrânele.


 222. 222
  Nora:

  Și la mine au venit acum două seri, dar era ditamai corul (probabil studenți la teologie) și nu le-am deschis, că n-aveam decât 30 de lei cash în casă și mi-a fost că mă scuipă ăia.


 223. 223
  Nora:

  Au cântat muuuult și frumos.


 224. 224
  Seva Tudose:

  Raj#217

  eu nu am spus:răcacarată(care de trage din caca…) ci eu spusei: răscrăcărată(care vine de la cuvăntul craci/picere… 😆


 225. 225
  Seva Tudose:

  Nora#222

  aici în USA numai copii de Halloween colidă din ușă în ușă ptr.dulciuri,desigur însoțiți de un părinte maternal ori paternal,a nu se înțege un părinte/popă…

  acum să înțeleg că spiritul Crăciunului a învadat tot București-ul,se duc din ușă-n ușă 😀 Îmi închipui ce poate fi pe țară,sate !

  ori mai vin din când în când martorii lui Iehova,până când le-am spus,eu nu vreau să mixez doctrinele,eu-s ortodoxă,că și tare o respect,doctrina vreau să zic !


 226. 226
  Nora:

  Știu, Seva. Pick or treat. 😀
  Da, încep în fiecare an din ce în ce mai devreme. Mie-mi plac, unii -- ca ăștia de acum două seri -- cântă chiar frumos.


 227. 227
  Nora:

  Dar alții e clar că vin numai după bani. Și, evident, nu se mai mulțumește nimeni cu prăjiturele sau fructe. 😀


 228. 228
  1Q:

  Sărumâna și să trăiască d-l Raj, măăă! Ia sunați din tălănguțe (pt d-na uc) și din tălăngoaie (pt Nora, na), măăăă!!!


 229. 229
  1Q:

  Tilinga-linga! (pt d-na uc)
  Talanga-balanga! (Pt Nora, na)


 230. 230
  1Q:

  Ce era să scriu, îîîulicăăă! Clopoțel (cling-cling-ling) vs clopot de Catedrala Mânuirii Neamului (Bing-Bang)


 231. 231
  Seva Tudose:

  Nora3226

  de Haloween,kids say „trick or treat”
  cu sensul că te va speria ori îi tratezi cu dulciuri 😀

  și aici nu le dau copiilor prăjiturele ci numai bomboane ambalate,inspectate de departamentul FSDA,nicidecum prăjituri făcute de cel ce primesc colindătorii !

  și în nici un caz,bani,și au doar 2 ori 3 ore de colindat,și mașinile de poliție patrulează-n draci pe străzi,să protejeze colindătorii !

  în Romania,pe lacul Sutghiol,n-au avut o barcă/două cu motor să salveze SMURD-ul,ori alt elicopter nautic cu aterizare pe ape…și au murit 4 salvatori 😥

  iar primarul Constanței,Mazăre este arestat/eliberat de milioane de euro,corupție,mită…eu l-aș aresta pe acest papițoi de primar,care se crede un zeu al festivalurilor gen Rio de Janeiro…futu-i…


 232. 232
  1Q:

  Sărumâna, d-na Sevaaa! Chiar dacă aveau barcă cu motor, în barca aia trebuia să stea 4 neni în ture 24/24 cu cozorocul pe ceafă și mâna streașină la oki, pt că pe acolo tot ce trece, pică


 233. 233

 234. 234
  uc:

  :))))) 😆


 235. 235
  Seva Tudose:

  a și încă una,dacă lași o lumină aprinsă în fața casei,înseamnă că primești colindători…dacă este stinsă,înseamnă că nu primești colindătorii,că s-au terminat dulciurile 😀


 236. 236
  Seva Tudose:

  1Q3232

  au spus clar,pe malul lacului sunt numai vile cu oameni mai norocoși,cu bani,și unul nu a avut o barcă cu motor 🙄

  aici toți care au vile la malul unui lac ori lagună,la mare/ocean,au o îmbarcațiune pe ape cu motor ! Nu o lotcă lipoveană !

  Să-i auzi pe bieții oameni strigând :ajutor,numai pot,ajutor și au murit 😥


 237. 237
  uc:

  la cluj au inceput cu petarzi seara ca sa-mi steie inima-n loc :)))


 238. 238
  Nora:

  Trick, așa. Nu știu ce ”pick” visai. 😆 😆


 239. 239
  1Q:

  V-am mai spus, d-na Seva. În barca aia trebuia să fie și un om, că bărcile astea nu pleacă singure


 240. 240
  Nora:

  Ah, ce-am mai înjurat la idioatele de televiziuni care au tot dat înregistrarea aia cu strigătele lor. Ce-am mai înjurat.


 241. 241
  1Q:

  Eu, dacă mă urc în impetuosul meu LOGAN 1,6 MPI, albastru marin, ca pt unul care nu-i nici salvamar, nici salvamontist (cu echipament roșu pe care îl are degeaba d-na Manu că n-a salvat pe nimeni) cu AC și capace shtok, îmi ia 1 min. până o găsesc, 1 alt minut până-mi scot cheile, 1 min până mă așez și bag cheile-n contact, 1 min până se sting beculețele la bord și-mi găsesc postul favorit de radio Trinitas, 1 min până ies din parcare cu manevre delicate spate-față ca să nu ating pe-ale vecinilor… fac peste 10 min până la serviciu. Fix 1 km. Și mă grăbesc, că mereu mă trezesc târziu


 242. 242
  1Q:

  Mai de plâns sunt cei din Pakistan. Aici, la noi, a fost un accident. Atâta tot. Un accident nefericit.


 243. 243
  1Q:

  Ia uitați, d-na Seva: am preluat un comentariu de pe blogul Simonei Tache (sper să nu se supere)
  Parca in America, la ultimul avion prabusit, o victima care supravietuise a murit calcata de ambulantele care se grabeau la locul accidentului. Un alt accident nefericit, desigur, dar cu o gramada de circumstante atenuante de altfel.

  Hai sa o lasam mai moale cu isteria ca pe oamenii aia nu I-a omorat nici ISU, nici Arafat, nici statul roman. I-a omorat intamplarea, aceea care face anual mii de victime pe strazi de care nu se mai isterizeaza nimeni, pentru ca nu e trendy. Sansele sa supravietuiesti intr-un elicopter prabusit pe uscat sunt minime si mai cresc putin, timp de vreo zece minute, daca ai norocul sa cazi in apa, sa nu iti pierzi cunostinta la impact si sa ai prevederea de spirit sa iti scoti centura la timp si sa stii sa inoti. Daca apa are cateva grade, poti sa fii si Michael Phelps ca in maxim un sfert de ora te omoara hipotermia.

  Experienta in astfel de intamplari nu vine decat din exercitiu, iar tarile predispose la dezastre, naturale sau nu, cum sunt SUA sau Japonia sunt evident mult mai pregatite in situatii de genul asta, pentru ca au avut pe ce sa isi faca mana. Cine are impresia ca situatii de genul asta pot fi anticipate, exersate si pregatite la modul teoretic vorbeste din carti.
  Ca idee, se ineaca oameni la mare, pe litoral, intre sute si mii de alti oameni, cu salvamarii la 50 de metri distanta.


 244. 244
  1Q:

  La acel comentariu nu sunt de acord cu timpul de stat în apă. 15 min. Eu aș muri în 2 min. 120 secunde!!!! la 2 grade. Ce maica mare, vouă nu v-a scăpat niciodată clapeta de la robinet pe rece când faceți duș?


 245. 245
  1Q:

  Nu mai vorbim de faptul că cei din apă erau și răniți.


 246. 246
  Manuella:

  1Q, sunt supărată. Pentru mine nu ai avut un vers de colind, acolo…


 247. 247
  Nora:

  Parcă în 12 minute citisem că-ți pierzi cunoștința în apă de 2 grade.


 248. 248
  1Q:

  Și gata, nu mai comentez subiectul ăsta că am o senzație ciudată, de isterie, da` pe partea cealaltă a baricadei.


 249. 249
  Manuella:

  1Q, intervenţia a fost un dezastru. Complet.


 250. 250
  Manuella:

  Lasă timpii de supravieţuire. Ei au intervenit ca boii pe câmp.


 251. 251
  Manuella:

  Comentează, te rog, eu de ce nu am primit o tălănguţă, o clopoţică, o acadea?


 252. 252
  1Q:

  În condiții fericite, Nora. Adică te bagi în apa rece, conștient, și poți aștepta 12 min până mori. Nu vorbim despre o cădere cu elicopterul, poate în rotire, cu răsturnare (îîîîî! nici nu mai vreau să-mi închipui), nu ai gâtul rupt, și ai un antrenament cu apă rece la duș, da, poate scapi. Singura care te menține pe linia de supraviețuire a peste 2 min, până în maximum 12 (să zicem că o exista vreun studiu), e adrenalina.


 253. 253
  1Q:

  Săr-na, d-na Manu. Pt că aveți Opel roșu, d`aia. Dacă era albastru, mă mai înmuiam


 254. 254
  1Q:

  Recitiți comentariul cu caractere italice, d-na Manu. Acolo scrie ceva de experiență, de mână. O statistică ar fi de ajutor. Câți oameni mor în accidente de elicopter, pe ape, la noi?


 255. 255
  Seva Tudose:

  1Q

  SUA,nu America,că atunci ai spune naiba SUA,Canada,Mexic,ce depășește Europa,Eurasia….cu o populație căvîrșitoare de numeroasă față de România cu 19 mil.de oameni ! Este ca și cum ai comasa toate î=rile Europei în aceași oală !

  Accidente se întâmplă oriunde,am chemat o salvare și în 8 minute erau în fața casei…

  http://www.bing.com/images/search?q=houses+with+boats+on+the+lake&id=CFDA1DACE940703E2B54A083FB55F88C16F8F63D&FORM=IQFRBA

  iar Simona să dea exemplu„ că la mare mor cu sutele cu salvamarii la 50 de metrii,este foarte răutăcioasă,ieftin !
  Salvamarii sar în mare înnotînd,eu nu văzui anul acesta decât un salvamar cu o barcă pneumatică…


 256. 256
  1Q:

  Ei, ieftin! Nu-mi spuneți că n-ați auzit de înecuri la mare. Eu chiar am văzut unul scos din apă acum câțiva ani. Mort. Sunt accidente și accidente.


 257. 257
  1Q:

  Înecat mort. Ce-o zisei!


 258. 258
  Manuella:

  E adevărat… Nu ştiu dacă ne vom compara vreodată cu japonezii, ne lipseşte ceva în coloană…


 259. 259
  Nora:

  Seva, când zicem America, fără să precizăm (de nord, sud sau centrală), cam toată lumea pricepe că ne referim la SUA.

  Da, 8 minute în fața casei tale, unde ai stradă și unde ai furnizat adresa exactă. Nu prin pustietăți.


 260. 260
  Manuella:

  Din cauza roşului, hai? Biiine.


 261. 261
  1Q:

  D-na Manu, nu ne comparăm cu japonezii, normal că nu. Să facem schimb de țară, să vedeți că japonezii vor deveni români; și vițăversa


 262. 262
  uc:

  daca esti in larg poti sa strigi orshicat si pierzi energie, nu te aude nimenea daca oamenii is la mare distanta 😀


 263. 263
  1Q:

  Dacă m-aș întâlni cu dvs pe autostradă, aș vedea roșu în fața ochilor În comparație cu mine, dvs ați da ochii cu un albastru marin liniștitor (fără chirăeli de pescăruși), care calmează și face lumea, brusc, mai prietenoasă, mai lucidă, mai receptivă


 264. 264
  1Q:

  Chirăieli, nu chirăeli. Mi-am promis că mă las de edit


 265. 265
  Manuella:

  Habar n-ai tu, roşu e pasiune!


 266. 266
  Manuella:

  Sau, bunule 1Q, îmbătrâneşti… (vezi „mai calm”, „mai lucid”, etc.)


 267. 267
  Seva Tudose:

  Nora,1Q,uc

  fără a întinde coarda,bănuiesc că oceanul Atlantic ne separă,să avem gândiri diferite…și subtil simt acest anti-americanism ! I give up !

  uc,

  se auzea f,clar,la 200/250 de metrii nicidecum „la distanță mare” ajutor,ajutor,numai pot….rezită,rezită,erau răspunsurile…

  Clar,lacul Sutghiol este despărțit de o falie mică de pămănt,dacă ar fi avut marina de coastă,lacul Sutghiol un elicopter nautic,le-ar fi luat max.10/15 minute să lie la locul accidentului 😥

  atît cît mai puteau rezista cei 2 oameni,că ceilalți doi au murit aproape instant,neavănd timp,și, erau în centurile de siguranță !

  Dumnezeu să le ocrotească sufletele !


 268. 268
  1Q:

  Adică ce vreți să spuneți?! Că nu-s batrân, sau ce


 269. 269
  Manuella:

  Nu eşti bătrân.
  Încă nu eşti suficient de capricios.


 270. 270
  Nora:

  Seva, ce anti-americănism? 🙄 Fără supărare, cred că ești excesiv de sensibilă. N-avea nicio legătură cu locul unde stai tu. Cu exemplul ăla puteam veni și eu, că și la mine au venit în 5 minute.
  Dar tot un exemplu prost ar fi, pentru că nu se compară un lac cu o stradă din buricul târgului.


 271. 271
  Nora:

  Și chiar și așa, ”Ambulanţele au ajuns pe malul lacului în 6 minute de la primul apel la 112, iar salvatorii ISU în 18 minute. ”. Deci, despre ce vorbim?


 272. 272
  1Q:

  Bine, d-na Seva, așa e. Americanii oricum sunt grași și, fără salvatori atent pregătiți, cu călcâiele pe marginea bordurii gata de acțiune, nici strada n-ar reuși s-o treacă în siguranță.


 273. 273
  uc:

  io mai mananc cate un hamburger 😆


 274. 274
  1Q:

  Doar vremea mă întrece. Și cu dl Raj, regimentul 10


 275. 275
  1Q:

  Mâncați-l, d-na uc, mâncați-l. Vă țiu pumnii, ca altfel vă mănâncă el pe dvs. De vie


 276. 276
  Nora:

  😆 😆 😆 😆


 277. 277
  1Q:

  Mă duc să-mi cumpăr și eu unul. Ce ra ați fost! În atmosfera asta de sărbătoare, se cade? E posibil așa ceva


 278. 278
  Nora:

  Am comandat pizza. Crăp de foame, mai durează cică o oră… uof!


 279. 279
  Seva Tudose:

  Nora#271

  despre ce vorbim ? păi degeaba ambulanțele eau sosit în 6 minute de la primul apel….apelul spunea clar:elicopter căzut în lac,ce dracului să facă o ambulanță/mașină,decît să asiste neputincioși la deznodământul tragic…

  marina de coastă a orașului Constanța,inclusiv a lacului Sutghiol,TREBUIA SĂ SE DEPLASEZE AERIAN CU UN ELICOPTER NAUTIC CE TREBUIA SĂ ÎL ARE ÎN DOTARE !


 280. 280
  1Q:

  Ați aozit, d-na uc? Iote la Nora: zici că are febră, că e răcită, că d`abia respiră, că-i cloncăne ceaiul în burtă


 281. 281
  1Q:

  Dacă n-ai spărgătoare de valuri, să ai grijă când iei curba în viteză, Nora


 282. 282
  Nora:

  Ce marină, Seva?
  Noi avem marină?
  Și am priceput că flotoarele nu puteau fi folosite pe lac, doar pe mare.

  1Q, m-am lăsat de ceai! Nu-mi făcea nimic. 😀


 283. 283
  1Q:

  Păi ce-ai fi vrut să facă? Doar nu vrei și tu demisia lui Arafat că ceaiul n-avea niciun efect


 284. 284
  uc:

  am aozit 1Q :)))
  si io vreau o feliutica de pizza
  fug pana peste drum, am o treaba


 285. 285
  Nora:

  Să mă facă bine, 1Q! L-am băut ca proasta.

  Oricum, sunt în fază de experimente. De aseară, am trecut pe homeopate. Oscillococcinum și Homeovox. Să vedem!


 286. 286
  Manuella:

  Nora, oscillo, da! la mine funcţionează!
  2/zi, 3 zile.


 287. 287
  Seva Tudose:

  iar eu umflu cârnații,am gustat aseară ca o chifteluță,mai îi trebuie ceva mujdei,sare…apoi îi dau la vânt !


 288. 288
  Nora:

  Am cedat presiunilor. 😀


 289. 289
  1Q:

  Încearcă, încearcă. Îți va trece într-o săptămână, că dacă nu iei, îți trece, ă-hă, abia peste 7 zile


 290. 290
  Nora:

  😀 Știam vorba asta. 😀


 291. 291
  1Q:

  E antologic0ă, și se menține


 292. 292
  Raj:

  A trecut ursu cu pula aferenta…


 293. 293
  Seva Tudose:

  1Q#272

  că tot declarași,să mă tachinezi, că americanii oricum sunt grași…nici strada n-ar reuși să o treacă în siguranță… 😡

  eu una nu traversez,că aici sunt pasarele aeriene ptr. traversare,ca-n Constanța,n-ai tangență cu traficul 8)

  și că o duc în huzur,plec în Colorado State,să îmi cumpăr o vită,unde sunt mai multe vaci și boi decât oameni ! Adevărat wild,wild western american life !

  te-am dat gata,cine mai pune un taur pe masa de Crăciun 😆 daaaaaa,,Seva Da !

  http://finance.yahoo.com/news/county-more-cows-people-leads-050105492.html


 294. 294
  Raj:

  Da de cand pula me loganu ii impetuos ? Atuncea cum pula lu Hitler ii mercedesu ?


 295. 295
  Nora:

  Și la noi, Raj. Trei urși, cu trei pule aferente.


 296. 296
  Raj:

  Dra Uc vrea 1 felie de pitza. Pesemne nu stie ca pitza se depune la burtica, la colacei…


 297. 297
  uc:

  am zis felitica


 298. 298
  uc:

  asa nu se mai poa’ , sa ma hlizesc toata ziulika can io am de lucru? plec


 299. 299
  Raj:

  Va rog pentru ca sa nu plecati, dra Uc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine, fie, o felicica de pitza, o aschie…


 300. 300
  Raj:

  Asasi io as putea sa dau bir cu fugitii penca dnu 1Q ma da in aia a dansului (pula) la fiece postare a mea…


 301. 301
  Raj:

  Feliutica de pitza…, Dumnezeule, cum poa pt. ca sa rabde dra Nora ? Ca nu suporta diminutivitele…


 302. 302
  Raj:

  Feliutica de pitza…, Dumnezeule, cum poa pt. ca sa rabde dra Nora ? Ca nu suporta diminutivitele…


 303. 303
  Nora:

  Eu mâncai toată pizzoaia!
  (vorba vine, îmi luai de-aia mică. 😀 Cu șase cm mai mică decât aia mare. Parcă.)


 304. 304
  Raj:

  Pei dacai mik, ii pitzulica, nu pitzoae…


 305. 305
  Raj:

  Ma jur pe axa Berlin-Tochio, in spetza pe pla lu Icler, chiar pe pla lu Stalin, ca nu ma moi lua de log. de 1,6 a lu dnu 1Q…


 306. 306
  Nora:

  Pe lângă felițica delicată a lui Uc, e pizzoaie.


 307. 307
  Raj:

  erea sa scriu putzulica, atata imi trebuea, ca maine voeam so rog pe dra Nora de niscaiva pupoae…………… Pup, dra Uc, pupulica cu drag si respecte !


 308. 308
  Raj:

  felitici delikte, fete delicate. Deh, dame de bucale, de cluji…


 309. 309
  Raj:

  Alina Gorghiu e 9-a sefa a pnl. Noi astiadin filiala pe ea am vuto, nu pe Orban. Orban e 1 pula aroganta si nesuferita. Alina e 1 pasarica dulce, dulce, dulce…


 310. 310
  Raj:

  Fetele astea conduce mai bine decat baetii. Doar o femee a fost razboinica, madam Tecer, prima ministra a anilor 80 a Uk, ca a facut razbel mare in Malvine


 311. 311
  Raj:

  Mama ce se mai uita madam Tecer ca curca in lemne, ca nu pricipea nica din engleza dlui Iliescu, va amintiti ?


 312. 312
  Raj:

  Stima , dnu 1Q !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…


 313. 313
  Nora:

  Raj, cred că pentru a fi bun lider, trebuie să fii mai mult decât o ”păsărică dulce, dulce, dulce”. 😀
  Dar da, probabil e o varianta mai bună decât Orban.


 314. 314
  Raj:

  decat 1 pla aro, mai bine 1 pas. dulce, asta din puntu meu de vedere


 315. 315
  Raj:

  Bine, dacai 1 pic epiata, ca nu se mai poarta blanita can anii 80, stie m-ai bine dnu 1q…


 316. 316
  Nora:

  Vorbești de parcă ai dormi cu ea-n pat.
  Ce-mi pasă mie de pula aro sau ce zici tu acolo a lui Orban!


 317. 317
  Raj:

  E buna ca lidera, are inima mare, mare, mare. cat pula…


 318. 318
  Manuella:

  Raj, trebuie că angajamentul luat ieri te-a strâns rău, astăzi ai avut porţie triplă! 😆


 319. 319
  Seva Tudose:

  1Q,

  Simona Tache trebuia de dragul”fairplay” că doar ea spune că a studiat araba…uite ce-i în Dubai,absența zebrelor ptr.trecerea pietonilor ori a podețelor deasupra styrăzii,a cauzat pe 11 decembrie 2014,moartea a unei femei de 30 de ani,mamă a 2 copii…

  http://gulfnews.com/news/gulf/uae/residents-call-for-pedestrian-crossing-on-first-al-khail-street-before-more-lives-are-lost-1.1426780

  și chiar azi 18 decembrie 2014,în timpul prezent continuu,cum spun englezii/americanii,în București
  a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni la Băneasa !


 320. 320
  Seva Tudose:

  1Q

  nu este fairplay,să alegi o țară,o țintă polităcă ptr. a-ți spune părerea politică peronală !


 321. 321
  Seva Tudose:

  1Q

  uite câteva dintre podețele peste străzi,autostrăzi,căi ferate,peste râuri,rezervate doar ptr.pietoni ori bicicliști !

  Am văzut la Constanța ptr. conecția, Plaja Mamaia cu Satul de vacanță !

  http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Pedestrian_and_bicycle_bridges_in_the_United_States


 322. 322
  Seva Tudose:

  1Q#243

  mă dusei și eu de curiozitate la blogul Simona Tache,și nu văd comentariul pus de tine,eu șăsii o scenetă,cam cum ar fi decurs dacă acolo pe lac ar fi fost mama „idiotului nostru de guvernant” 😆

  http://www.simonatache.ro/2014/12/17/cum-ar-salva-o-guvernantul-nostru-pe-ma-sa/


 323. 323
  Seva Tudose:

  1Q

  și daaaa,găsii comentariul,dar nu scris de Simona Tache,ci de un comentator pe numele de:andrei,pe 17 dec.2014 orele 21:42 ! Cine-i Andrei ?

  la com.#243 tu spui„am preluat un comentariu de pe blogul Simonei(sper să nu se supere) eu înțelegând că astea ar fi vorbele Simonei,acuzându-o pe nedrept 😳

  știu să îmi fac lecțiile !


 324. 324
  Seva Tudose:

  Simona Tache,

  în cazul că vei afla de acuzațiile mele,făcându-te foarte răutăciosă,ieftin la com.meu #255…

  s-a creeat un soi de ambuscadă,1Q redând un comentariu de la blogul tău,eu automat am presus ca veniid de la tine,nicidecum de la un comentator pe nume de Andrei !

  Îmi pare rău !


 325. 325
  Raj:

  A fost peste puterile mele, mam aptinut destul, crapa ranza in mine dna Manu. Creca stiti in la hotelu Rex ii restaurantu ala la parter. Ei bine, mai acu vio 3 ani, faceam plaje in spatele otelului iar mie numi place sa fac plaje decat direct pe nisip. Mam dus la 1 geam mare ca sami verific patratele de pe pantece si sami scutur nisipu de la testicule. Miam dat sortu jos pan la genuche si dai si scutura, apoi am scos limba si mam strambat intens la geam, ca geamu era din ala ca oglinda. Dupa 1 timp vine repedea 1 ospatar cu papion la gat simi spune ca vio 200 de meseni se uita la mine, caci era ora pranzului. Io nu stiam ca dilauntru se vede afara, dar invers, ba. Am tulito la fuga resemnat. Trebuia reacu sami mut calabalacu caci venea 1 cate 1 din aia din restaurant si arata spre mine, adica ala e nebunu si scamatoru, adica io.


 326. 326
  Raj:

  Ruine mai mare ca asta nam patit in viata mea, decat pin 78 cand mam pisat tot la 1 asfel de geam, la o hala de tricotaje. Inlauntru erau vio 400 de femei care coseau de zor la masina de cusut…


 327. 327
  Raj:

  Il salut pe dnu 1Q sii urez 1 WE minunat sii urez acuplari reusite si de intensitate macsima !


 328. 328
  Raj:

  Ati gasit cercelu, dra Uc. Luatio metodic pe unde ati ublat. In aspirator ati catat ?


 329. 329
  Raj:

  Cinei Simona Tache , dna Seva ?


 330. 330
  Raj:

  Bine ca nu ma taiat dracului cacarea la geamu ala, la Rex. Dv. unde faceti plaje, dna Manu ?


 331. 331
  Raj:

  Dnu 1Q, daca aveti sange in instalatie, veniti aicea sa ne contram in politica, in feei, in orice domeniu de activitate sau de lancezeala…


 332. 332
  Raj:

  femei, nu feei. Siameza…


 333. 333
  Raj:

  Mai bagati o pizza din aia in dv., dra Nora. Ceati avut si ceati pierdut…


 334. 334
  1Q:

  Sărumâna și să trăiți bine în zilele acestea de post ocazional. Onor blogului!
  Cu adâncă plecăciune, serenissime Raj!
  Aș retușa vulgaritatea umanistică de care dați dovadă pe un blastom al nonșalantei nonconformistice întru Jean Calvin. Aș vrea, totuși, ca totul, în această sfântă zi de WE, zi a unui prohod de comentarii plasate deliberat și pe care divinitatea interumană se putea codifica printr-o împărtășanie pură, să ne restructurăm pe un anumit nivel tranzitoriu, ferit de disconfortul plurirenascentistic umanitar. Și nu știu dacă dumneavoastră aveți pledoaria ca să-mi oferiți această continență parasinusoidală pe care niciodată acest universitus inversus l-ar putea reconstitui.

  Ce să vă fac, d-na Seva, sărumâna, doar spusei de unde am luat comm-ul acela. D`abia aștept să vină S.T. să vă treacă Mississippiul


 335. 335
  Raj:

  Serenissimu pulii, asta is…


 336. 336
  Raj:

  Cica cu adanca plecaciuni… Da unde plecati asa de adanc, dnu 1Q ? Bine ca va ponteaza, traeasca serv. la stat !


 337. 337
  1Q:

  Confirm pledoaria dvs întru renașterea spiritului comun


 338. 338
  1Q:

  Fiind o zi atât de profundă, cu implicații de libertate, aproape republistică, cocoțată pe un tronson repudiat de știința medicală, pot să spun cu mâna la corazon că nu lucrez la stat, ci la patron


 339. 339
  Manuella:

  Neaţa! 🙂

  Raj, anul acesta am făcut o singură plajă. Şi am coborât undeva aproape de casă, între 3 Papuci şi plaja Modern.
  Apa era plină de alge, cel puţin 1,5m de la mal încolo.
  Nu am intrat.


 340. 340
  1Q:

  D-na Manu notează în carnețel cuvintele mele ca să îndruge urări de sărbători la colegele de serviciu, să le impresioneze
  Sărumâna, d-na Manu!


 341. 341
  1Q:

  Sărumâna, d-na uc! Cercelul e amintire. Luați și vă bucurați:


 342. 342
  Raj:

  Si io am fac. plaje la 3 papuci, caci acoalea fac studentele dela Ovi plaje toples fara sutienuri…


 343. 343
  Raj:

  Dnu 1Q praseste la patron. Ii face pula mare lu patronu……


 344. 344
  Raj:

  Universitatea aia mare de langa apa, de culoare ocru, ii Ovidius, dna Manu ?


 345. 345
  Raj:

  Io colegele de serviciu nu le impresionam cu felicitari, ci cu pula, dnu 1Q. Unii le impresioneaza cu log. 1,6. De cand loga ii aspirator de femei ? Atuncea mercedesu ce-i ?


 346. 346
  uc:

  mnaziua 🙂

  multu pt piesa , e fff frumoasa si e prima data cand o ascult 🙂

  une sa caut cercelu ala ca era aglomerat pe unde-am umblat io :D, adio, aproape c-am terminat rezerva de aur, mai am 1 cercel. am trecut la ag si cerceii colorati de plastilina facuti de fina mea

  stiiiiu plaja modern, am fost si io, unde-s trei papuci?


 347. 347
  Raj:

  Nu stiam ca si la praton se freaca menta, respectiv scuzati ex-presia…


 348. 348
  Raj:

  3 papuci e la ceputu mamaii, dra Uc, sarumana, ochisorii si cercelu ramas, cu tot cu lobu urechii…


 349. 349
  Nora:

  Seva, cred că nu Simona Tache era autoarea comentariului. 1Q a zis că era un comentariu, nu un articol.
  Or, la ea postează o groază de lume.
  Iar comentariul nu era deloc politic. Spunea doar că și-n alte părți se-ntâmplă.


 350. 350
  Raj:

  La ce va trebehaur, dra Uc ? Dv. stiati ca Carol I purta coroana din feru de la tunurile turcilor, in Razb. de indep. ?


 351. 351
  Raj:

  Aicea-i lume buna, dra Nora, nu nebuni ca pa alte blog-uri


 352. 352
  Raj:

  Plaja Modern e in Cta, pe scarile alea in jos, iar sus e rest. ala, Zorile parca


 353. 353
  Nora:

  Ah, văd că te-ai dumirit, nu citisem toate comentariile. 😀


 354. 354
  Raj:

  Buna dimineticutzica, dra Nora, ca uitai !


 355. 355
  uc:

  ce tare e piesa aia de la 1Q 🙂

  nustiu rest Zorile, o fi mai nou 😀


 356. 356
  Nora:

  Bună, Raj.
  Țin să te anunț că nu mai mâncasem o pizza de nu mai țin minte când!


 357. 357
  Raj:

  Orshcat, ingrase…


 358. 358
  uc:

  az ma duc la master-class de steel tonic, cu coregrafii noi, iupiiii


 359. 359
  Manuella:

  Aşa. A plecat tipu’ de la cablu, am un decodor nou.

  Plaja 3 Papuci este în spatele Universităţii Ovidius.
  Restaurantul Zorile nu e nou, Uc. Trebuie că Raj a băut o cafea acolo, după o plajă bună.


 360. 360
  Manuella:

  Tot am notat, 1Q.
  Urarea de la #37 e în capul listei.


 361. 361
  Raj:

  O mastica, nu 1 cofee


 362. 362
  1Q:

  D-na Manu are decodor ca să-mi descifreze spusele.
  Cred că și eu tre` să-mi iau unul pt feisbuc.


 363. 363
  1Q:

  Numa` alteța sa regală, contele de blog, maharajahul Al Bhangra Singh Raj e de vină


 364. 364

 365. 365
  1Q:

  Propun, în numele iubirii aproapelui, a plopilor fără soț, a gărilor pustii din Bărăgan, precum și din lumea celor care nu cuvântă și nu cântă cu intonație, ca dl Raj să fie bannat.
  Pe veci! Mi-am jumulit căștile din urechi, c-am plecat cu ele la budă, fir-ar! Și știam că o să pățesc asta odată și-odată


 366. 366
  Manuella:

  Eu nu vreau ca Raj să fie bannat.

  De ce s-au jumulit? le-ai folosit şi în alt scop?


 367. 367
  Raj:

  Multumesc in draci, dnna Manu. Lasatil pa dnu 1Q sa se perpeleasca de ofti………. Dra Uc, atz catat cercelu in frigider. Io pin vara numi gaseam cismele de la vidanjarea din acea zi. Ca sa nu candeasca in casa, leam bagat la frigider si uitasem de ele. Intr-1 tarziu leam gasit. Toate alimentele din frigider imprumutasera 1 usor iz de cacat. Branza, alvaua, laptele. Ma deranjat ca totusi si cismele imprumutasera 1 usor iz de telemea de 1 vaca. Io nu cumpar nevar thelemea dela 2 s-au mai multe vaci…


 368. 368
  1Q:

  Am uitat de ele pe urechi și-am plecat ca bolunzii ăia de la pompa de benzină cu furtunul târâș, smuls

  Ba să fie, că-mi strică frumusețe de comentarii introspective, a căror filosofie mă uimește până și pe mine care nu-s chiar așa ușor de păcălit.


 369. 369
  Manuella:

  Eu am pus portmoneul în frigider odată.
  Odată cu alimentele cumpărate.
  Pff! cât l-am căutat!


 370. 370
  Nora:

  Eu, telecomanda.


 371. 371
  uc:

  un pic de nisip de la pisica o fi bun in frigider 😀
  Nu vreau sa fie bannat Ik, niciodata


 372. 372
  Raj:

  Important e sati iubesti departele, nu aproapele, dnu 1Q. E normal sati iubesti aproapele (mama, tata, copil), dar dovada iubirii e acea a departelui, nu a aproapelui, asa com o iubi io pe Dna Seva de peste Antlantic, a drei Uc care si ea e departe de mine, a dnei Manu dela marea cea mare, cu cei 3 papuci shun opel rosu, ca macii cei rosii ca racii opariti…


 373. 373
  Raj:

  Filozofia aia va uimeste drept in pula, dnu !Q. E plina lumea de filozofi. Pana si Tanti Maritza precupeata dela piata, filozofeaza mai mereu. De dimi a vazut o fetiscana cu rochita pan la cur si filozofa in barba: io cand eram ca ea, faceam bae cu chiloti pe mine, cami era jena sami vad rusinea. …


 374. 374
  Raj:

  Nui bun nasapu dela matza in frigi, dra Uc, penca pisicile poa sa faca cistita daca se freaca cu tzurca de nisip…


 375. 375
  1Q:

  Repet: să fie bannat, să fie bannat, să fie bannat, săfiebannat, săfie bannat, să fiebannat, să fi e ban natsăf ie banna tsă fie banna tsă fie ban natsă fie b anna tsă fie b annat!
  E incredibil câte cuvinte oribile spune la adresa mea, ca să-mi terfelească gravataru` și niciuna dintre dvs nu se autosesisează


 376. 376
  Raj:

  Iar mam exprimat trivial. O sa catz sa ma exprim uni sau bivial. Trivial e atuncea cand spui de 3 ori cuvantu pula…


 377. 377
  Raj:

  Iote, ma autosesizez io cu pula…


 378. 378
  1Q:

  Eu mi-am pus odată în frigider caserola de mici și sticla de vin sec, 3 Ha de 14,5 grd DOC-CMD. Eram muci, teanc.
  Ce-am mai cătat sticla pe supt paturi, prin șifoniere, pe balcon


 379. 379
  Nora:

  Îl bannez dacă mă mai face grasă. 😆 😆 😆
  Iete, parcă l-am pus să mă care cu mercedesul lui din 80!


 380. 380
  1Q:

  Moooaa`! N-am mai văzut așa ceva! Adică așa autosesizare pe vreun blog respectabil, cât de cât, cu oameni valoroși, culturiști de birou, curăței, spălăței, cât de cât, mai aparte, fără fâlfâit de puli sau alte organe de control de batiscaf cu plutitor


 381. 381
  1Q:

  Mie ce nu mi-a zis! În sfărșitără, cineva face curat


 382. 382
  Manuella:

  1Q, acuma, na! te emoţionezi şi tu de la un gravatar.
  Unde vedem ce? o siluetă-aţă într-un pătrat negrutuci.


 383. 383
  1Q:

  ?list=RD87Arzvue54o

  Pt viitorul bannat dom Raj! Să se sature, na


 384. 384
  Manuella:

  😆 ce-o însemna în limba lor?


 385. 385
  1Q:

  E sufletul meu ce se unduie malevic, în pătrățoaie, d-na Manu, nu în pătrățele, ca să se vază că Nora ține cu mine și nu cu altcineva. Da? Să fie bannată și d-na Manu pt curajul de a se exprima public


 386. 386
  Manuella:

  Măi băieţi, asupra sărbătorilor! lăsaţi conflictul după Crăciun!


 387. 387
  Raj:

  Da nu sunteti grasa, dra Nora, sunteti thocmai bine, dama bine, doar ca sortu ala va facea grasa, din poza aia cu dna Ana……… Viitoru meu nu poate fi banat, ci doar banal, inestimabile si inefabilu mieu dom 1Q…


 388. 388

 389. 389
  uc:

  si io va iubesc pe toti


 390. 390
  Manuella:

  1Q, astăzi ai drag de noi.


 391. 391
  Raj:

  As vrea sa am cariciul cat gatu girefei…


 392. 392
  Raj:

  Chiar cai trivial cantecu girefei. Las refren zice de 3 x pula…


 393. 393
  Raj:

  La, nu las


 394. 394
  Raj:

  Parca-i pantera rog, in gravataru ala, dnu 1Q…


 395. 395
  1Q:

  Uaaa! Să fie bannată și d-na uc, că ne iubește pe toți. Și nu e normal


 396. 396
  Raj:

  roz, nu rog…


 397. 397
  1Q:

  E clar, nu sunteț anormal!


 398. 398
  Raj:

  Ceo face dnu Danny ?


 399. 399

 400. 400
  Raj:

  Dnu Danny, luativa pula si veniti acasa, ca se aprochie Craciunul !


 401. 401
  Raj:

  Daca nu e sortz, ce e ? Patrahir ?


 402. 402
  Nora:

  Iar ”Pula!” e imperativ de la ”pular”=”a sări”.


 403. 403
  1Q:

  Îl doare-n 14 m de de toate și de toți. A cunoscut adevărata lume, ce-i mai trebuie asta


 404. 404
  Nora:

  Ești chior. E o rochie!


 405. 405
  1Q:

  Vedeți, d-na Manu, ce înseamnă? Ce-ați mai pulit, pardon! sărit cu întrebările


 406. 406
  1Q:

  Rochie era, da. Am văzut și eu, da` nu se vedea bine de pulovărul ăla cu mânecile suflecate


 407. 407
  Raj:

  Da, e o rochie, o rochie chiar frumoasa foc, precum continutu dinlauntru rochiei. Nu va enervati…


 408. 408
  1Q:

  Doar erau în bucătăria literară. Ce să cauți într-o bucătărie fără șorț, hai că sunteți culmea, dom Raj! De n-oți fi bannat, hai bine


 409. 409
  Raj:

  Unde ati vazut dv., dnu 1Q, maneci suflecate ? Ati vazut o pula suflecata, nu e nica suflecat…


 410. 410
  1Q:

  Păi dacă erau suflecate, ce să mai vedeți?! Ar fi atârnat peste brațe, na


 411. 411
  Nora:

  Puloverul nu avea mânecile suflecate! Erau trei sferturi!

  Vă bannez pe amândoi! 😆 😆


 412. 412
  1Q:

  `cea că galbenul e greu de asortat! Ha


 413. 413

 414. 414
  Raj:

  Banatil numa pe dnu 1Q, dra Nora. Io de prima data miam dat seama ca manecile, rochia, zambetu de pe chip,erau pe 3 sferturi


 415. 415
  1Q:

  Era rochie, clar. Mi-am dat seama după cute. Cred că toată lumea aia bună de acolo exclama cu mânurile împreunate în dreptul gurii: Ce cuuuute! Se manific, cât ai dat pe ea


 416. 416
  Nora:

  :))))) M-ați tâmpit de cap!


 417. 417
  Raj:

  A bagat dra Uc, tarafu ca sa ne calmeze…


 418. 418
  Manuella:

  😆 😆


 419. 419
  Raj:

  Dnu 1Q va tampit de cap, nu io. Si dra Uc, cu tiganii ei palariosi…


 420. 420
  Nora:

  1Q, ești bun de soacră. Am zis singură că se șifonase.
  Nu vă mai pun nicio poză, știam eu c-așa pățesc!


 421. 421
  1Q:

  Mai e și rasist pe deasupra! A zis țiganii!!!!!!!!!!! A se lua notă de acest act reprobabil și cred că e cazul ca Nora să ia măsurile corespunzătoare


 422. 422
  Manuella:

  Nora, eu vreau poze. Doar n-o să te iei după ei!
  Tocmai ce-am văzut una interesantă cu tine. La Ana.


 423. 423
  Raj:

  Exclama cu manurile impreunate in dreptu coaelor, vaaai, cate cute !!!!. Ia mai terminati cu exagerarile astea, dnu 1Q !


 424. 424
  1Q:

  Păi ce, am zis ceva de rău? Orice rochie care iese din șifonier se șifonează repedea, ca să nu uite de unde-a plecat


 425. 425
  Raj:

  Natz auzit ca dra Nora era sifonata, dnu 1Q ? Ce mai insistati atata ?


 426. 426
  Manuella:

  Eu nu l-aş vrea pe 1Q soacră. Aş fugi mâncând pământul, cu toată iubirea pentru fecior.


 427. 427
  Raj:

  Scuze, rochia, nu dra Nora era sifonata…


 428. 428
  1Q:

  Nora, nu te lua după d-na Manu. Te lingușește ca să n-o bannezi


 429. 429
  Nora:

  Aia după raft, Manuella?

  Și Raj, nerecunoscătorule, când ai pus poză cu peștele, am zis eu ceva? Cum c-ar fi peștele cam ud și cam murdar? Sau c-ar avea ochii așa cam beliți?
  Sau că ți se boțise bluza? A? Am zis? N-am zis. Ți-am apreciat frumusețea interioară.


 430. 430
  Manuella:

  Nu ştiu în poziţia de socru cum ar fi.


 431. 431

 432. 432
  Raj:

  Pai daia si coaele is cretze, ca stau inghesuite…


 433. 433
  Manuella:

  Da, da, aia după raft.


 434. 434
  1Q:

  Mai nou, văz că și dom Raj a lăsat-o mai moale cu pula dânsului


 435. 435
  1Q:

  Socru? A belit-o nora. Nora, nu Nora, ca să nu creem confuzii


 436. 436
  Raj:

  Natz comentat nica de rau, dra Nora, desi pestele era nashpa, dar dupa 30 de zile fara soare, am luato razna cu capu, nu ma bannnati, nu ma nenorociti !!!


 437. 437
  1Q:

  Așa, așa, Nora, ia-te de dânsul. + că era și cam jme` că cică era dânsu`


 438. 438
  1Q:

  Nu ceda, Nora! Bannează-l! Nu te lăsa cuprinsă de fiorul sărbătorilor, e o țeapă a comercianților


 439. 439
  1Q:

  A fugit oripilată toată floarea de p`aci


 440. 440
  Manuella:

  Mie îmi place tare Crăciunul.
  Astăzi cumpăr cadouri la fetiţe şi băieţi.


 441. 441
  Nora:

  :)))) Raj, căpiatule, vezi c-a venit soarele. În a 34-a zi.


 442. 442
  1Q:

  Bine, nu zic nimic de floarile de magiun, aveau și ele farmecul lor, mai ales Daria. Ce-o mai fi învățând, oropsita familiei. Bine că a bannat-o Nora, altfel pica examen după examen, ca să stea ciucită pe aici toată ziua-bună-ziua


 443. 443
  Manuella:

  Aoleo!


 444. 444
  Nora:

  Chiar. Uitasem de Daria. Poate-o debannez în spiritul Sărbătorilor.


 445. 445
  1Q:

  Mi-a amorțit curu` de atâta vorbit. Cre` că mă ridic nițel ca să umblu. Vă las teferi și nevătămați în prag de WE, ca și cum ar fi ultima zi de muncă la patron


 446. 446
  Nora:

  Cu tine mai e prieten pe FB?


 447. 447
  1Q:

  Nu. Am văzut că-mi cerea prietenia sistematic, dar și-o retrăgea mai iute decât o introducea. Mie mi se ridica nițel de la aceste manevre de du-te-vino, nuj cum să zic


 448. 448
  Raj:

  I sa ridicat nitel. Usor, usor, zice totul…


 449. 449

 450. 450
  Raj:

  Pica in pula Daria, dnu 1Q. Examenele se iau cu bani…


 451. 451
  Nora:

  Atunci, n-o debannez. Până nu-ți cere ție scuze pentru așa comportament iresponsabil.


 452. 452
  Raj:

  Nu pica nici 1 esamen , dra Daria, dnu 1Q. Pica drept in pula, ca cu bani poti pentru ca sa ei toate examele…


 453. 453
  Raj:

  Numi apar postarile, is banna ?


 454. 454
  Raj:

  Gata, mai zic pla…


 455. 455
  Raj:

  Dra Nora, ceaveti cu mine, io unde pot pentru ca sa ma refulez ?


 456. 456
  Nora:

  :)))) Nu erai bannat, Raj. Ai folosit numele Dariei.


 457. 457
  Raj:

  Da ceare fata asta,ii ciumata ? Creca dnu 1Q vrea sa puie pula pe dansa. Stop, dnu 1Q, aveti nevasta, copil, logan, soacra, patroana thocmai buna de puncte, puncte…


 458. 458
  Raj:

  Dra Uc ii pe corso, intr-1 bar si be o limonada. Dnu Danny trage pa goarna 1 scoci. Betivan…


 459. 459
  Raj:

  Si dnu 1Q le frige, da pa ascuns, sup masa, sup pat, sup pres…


 460. 460
  uc:

  nu mai m-am dus in bar ci la steel tonic taman la sala din celalalt capat de oras 😀


 461. 461
  Manuella:

  M-am uitat la Vocea României.
  Era acolo şi un concurs. Dacă participam, aveam şanse foarte mari să câstig, întrucât am ghicit perfect ordinea finaliştilor.
  Ce câştigam? Un Opel Corsa roşuuu! 😀


 462. 462
  Nora:

  Vorbeşti serios? :))))))


 463. 463
  Nora:

  Şi ăştia, să nu dea ei un Logan Albastru, 1.6?


 464. 464
  Seva Tudose:

  1Q#334

  nu mai are importanță acum,dar era de datoria ta,când folosești citate, să specifici autorul/dreptul lui,fie el doar un comentator/fictiv nume, din cadrul unui articol,carte…etc !

  Fără a lăsa lăsa urme de dubiu,trebuia să spui că acel com.a fost scris de Andrei pe blocul Simonei Tache,simplu ca bună ziua ! Și eu nu„mai săream pe ea ”

  Nora#349

  nu mai are importanță acum,dar 1Q trebuia să spună așa: Redau un comentariu de al lui Andrei scris pe blogul
  Simonei Tache…și îmi țineam pliscul !

  Da ce Nora,tu nu comentezi la un articol scris de tine???
  Una scrii în articol și altă brânză în burduf este,ceea ce comentezi de-a lungul comentariilor,mergând cu valul..

  Nu poți fi tu condamnată ptr.ce scriu eu,Raj,Manuella,Uc
  etc…asta ca un exemplu.

  Prin confuzia creată,m-a luat gura pe dinainte,și nu este fair !

  Și nu Nora,nu sunt foarte sensibilă,ci înțeleg orice aluzie sensibilă adusă !

  Sărbători fericite tuturor ! Vă sărut cu drag,week-end-ul acesta sunt plecată,apoi trebuie făcută masa de Crăciun…Revelion nu petrec,am alte planuri !


 465. 465
  Manuella:

  Neaţa cu soare! 🙂

  Nora, da! altădată, particip!


 466. 466
  uc:

  neata 🙂

  Sarbatori fericite, Seva 🙂


 467. 467
  Nora:

  Sărbători fericite, Seva. Trag nădejde să ne mai auzim totuşi după ce te întorci din călătorie. 😀


 468. 468
  Nora:

  Neaaţa, fetelor. Soare poate la voi. Sau o fi fost şi la noi mai devreme.


 469. 469
  uc:

  si aicea-i soare 🙂 iupiiii


 470. 470
  Nora:

  Nu v-am mai spus de mult ce mai face Costeluş, pacientul internetului.
  Nu, nu s-a făcut bine.
  Vânează pe FB postările la care apar eu şi, bineînţeles, îşi întinde ca o precupeaţă taraba traumelor. Ultima oară a făcut-o la o postare foarte frumoasă a unei prietene (prietenă pe care, să vezi coincidenţă!, şi-a adăugat-o în listă) care mulţumea pentru un cadou şi care mă tăguise. Adică ştiţi, genul ăla de postare emoţionantă, la care-ţi dau lacrimile.
  Altfel, e un scump. În acelaşi timp (nu, nu-l suspectăm de schizo, doamne fereşte) îmi trimite mesaje de împăcare. Că cică să nu ne mai urâm.
  Costele, cam cum aş putea eu urî un excrement? De tine mi-e silă doar.
  A trecut un an. Un an şi 4 zile, mai exact. Still counting.


 471. 471
  23c11248:

  Salut! Ti-era dor de mine? Hai, sa intre in moderare, sa nu ai motiv ca nu-l gasesti in spam.

  Ti-am scris acum 3-4 saptamini de impacare, n-ai raspuns nimic, am zis ca ai ramas tot turbata. M-oi fi inselat? M-as bucura.

  A, iar de schizo, cum e sa numesti un om cu care n-ai vorbit de un an „excrement”? Te simti bine, iti face placere?


 472. 472
  23c11248:

  Iar, daca ai gindi putin, ti-ai da seama ca, daca imi era sa te vinez pe fb, imi faceam alt cont si ma duceam sa comentez pe unde o faci si tu. E greu cu logica asta, asa-i? Eu vinez doar ce-mi apare pe pagina mea, cum ar veni am ceva alergie. Si, daca vrei sa stii, nici n-am spus lucruri nasoale, ca eu nu numesc oamenii „excremente” sau „psihopati”.


 473. 473
  1Q:

  Sărumâna și să trăiască domnul și prietenul nostru comun, vajnicul și neobositul, inegalabilul intergalactic în devenire, harnicul și preabunul domn patron, Măria Sa, Raaaaaaaaaj!
  Sărumâna, d-na Seva! Trăiesc clipe magice pe feisbuc ceea ce vi le doresc și dvs și eroinilor dvs americani. Care-i diferența dintre ST și Andrei? Că nu pricep de ce v-ați lua de unul și nu de celălalt, de ce trebuia să fiu eu mai precis și nu dvs mai atentă, de ce, de ce, de ce d-na Manu


 474. 474
  1Q:

  De ce, d-na Manu, n-ați participat? E că n-avea rost? Aveați deja un Opel roșu (câh!)


 475. 475
  1Q:

  Sărumâna, d-na Manu! D-na uc


 476. 476
  1Q:

  Sărna, Nora! Sănătate, evribady, care tragi cu ocheanu`


 477. 477
  1Q:

  Cică neața, fetelor! Pff, io m-am cărat


 478. 478
  Nora:

  Hola, 1Q. Un’e pleci?


 479. 479
  1Q:

  În lume, cât oi vedea cu toți oky. Păi ce înseamnă discriminarea asta cu neața, fetelor? Mă simpt jicnit în amorul propriu, în adâncul sufletului delicat și gingaș ca o floare, ca un crin, ca parfumul cel mai fin


 480. 480
  1Q:

  Sărbători frumoase, d-na Seva! Vă pup apăsat pe boteanul sensibil. Țuooooook


 481. 481
  Nora:

  Tu dormeai. Nu te-am trezit.


 482. 482
  Manuella:

  Bună seara!
  1Q, ce mai faci?


 483. 483
  Manuella:

  Tocmai a venit preotul cu Vestirea Naşterii.


 484. 484
  Manuella:

  Seva, eu nu am socotit să-ţi spun încă, am zis că ne auzim săptămâna viitoare.
  Dacă nu, sărbători cu bine şi sănătate!


 485. 485
  Manuella:

  1Q, fii atent că ne certăm lângă brad!
  Cum adică „câh!” ?!


 486. 486
  Nora:

  Te-ai înşelat, Costele. Meditam la propunerea ta.


 487. 487
  1Q:

  Aaaaa! A venit d-na Manu ca să se laude cu Opelu `mneaei! Aaaaaaaaaaaaaaa


 488. 488
  1Q:

  Ce Costel, taică? Unde-i Costel? Să tră, Costeo! Să nu zici că… Costeleeeeeeeeeeeeeeeeee


 489. 489
  1Q:

  Mi-l imaginez cum vine și ne îmbrăpțișează pe toți, pe toți, pe toți, așa, în sloumăușeon, și se ține de chiloțeii de lână ca să nu-i cază în vine, cu ațele fluturând în vânt


 490. 490
  Nora:

  1Q. Să nu exagerăm. Iar dacă vine, să facă bine să nu vină în chiloţi. Sau măcar să fie unii noi. 😆 😆


 491. 491
  1Q:

  Nu știu, ce, fiecare cum îl dorește, cum îl poftește. Tu poți să ți-l imaginezi în frac galben și șosete mov, cu o mină gravă, antitanc, pe un platou de șampanie


 492. 492
  1Q:

  Ce mă bucur că a venit pe la noi! Acum chiar că e spiritu sărbătorilor. Te simpt mai bună, mai, na
  Vine și Daria? Când vine și ea, de ce nu o chemi și pe ea? Te-ai gândit doar la Costel, doar la sufletu` tău


 493. 493
  Nora:

  1Qle, te grăbeşti. Am zis că mă mai gândesc dacă-s bună şi milostivă. Şi nu m-am gândit eu, el se preagândeşte.
  Daria? Acum te-apucă dorul de ea?


 494. 494
  1Q:

  Ei, și cu tine, Daria mereu mi-o fo scumpă, biata de ea. Ce-o fi făcând, cine-o mai alinta-o în zilele astea grele.
  Acum, dacă vine și Costel, poate ne refacem echipa, să fim iarăși ce-am fost, ba mai mult decât atât


 495. 495
  Nora:

  Bine, mă! Ţi-o fac cadou de Crăciun. Du-te şi cheam-o, pe blogul ăla al ei secret.


 496. 496
  1Q:

  Nu cred că-l mai are. Era doar ea cu Daria și cu Alexa. Se certau cu cineva imaginar


 497. 497
  Raj:

  Sa vie Dara cai studinte eminenche, so ia dnu 1Q cu 1,6 si so aauca..


 498. 498
  Raj:

  Dra Daria are blog secret ? Da cei pizda dei secret ?


 499. 499
  Manuella:

  Şi nu vroiaţi voi frumos tablou de sărbători?


 500. 500
  Manuella:

  Nora, meditai?!


 501. 501
  Manuella:

  1Q, tu vorbeşti? ai fi în stare să ne spui şi ce culoare are brăduţul atârnat de oglindă, când ai schimbat tapiţeria din spate, că îţi lipseşte un preş din faţă dreapta, că torpedoului trebuie să-i tragi un pumn la deschidere-închidere, altfel nu vrea, etc!


 502. 502
  Nora:

  Manuella, nu fac bine?


 503. 503
  Manuella:

  Ştiu eu? Se spune că în preajma Crăciunului, oamenii ar trebui să fie mai buni.


 504. 504
  1Q:

  În 1.șasele meu nu urcă nemenea, că nu vreau s-ajungă un hârb ca al d-nei Manu, auziți, dom Raj? Iar fără 1 preș de cowciuc și cu tapițeria schimbată… Ha! La mine toate-s originale, neuzate moral și nicidecum fizic. Până și brăduțul e original
  La 1șasele meu, dacă vreți să știți, nu că mă laud, torpedou` se deschide singur doar dacă zic înspre el: BAU! Și se închide simplu, se aude doar un click fin, ca atunci când îți vine o idee


 505. 505
  costelus:

  Ce bine ar fi fost daca ai fi meditat si anul trecut. 🙁

  Nu era vorba sa vin inapoi. Era doar o tentativa de „la revedere”, fara „voma”, „balega” si toate celelalte dulcegarii pe care le-am schimbat de-a lungul timpului. Eventual si niste scuze reciproce, daca va fi cazul.

  Si, pentru informarea ta, pe contul ala al ciocolatii de pe facebook eu nu intru. Intra Andreea si inca o persoana pe care tu n-ai intilnit-o niciodata. Asta ca sa stii pe cine ai blocat.


 506. 506
  1Q:

  D-na Manu, vă rog frumocs să scriți voiați, nu vroiați, că nu e după cum vreți dvs, da?


 507. 507
  Manuella:

  Dada! Te cred ca şi când!


 508. 508
  1Q:

  Ha! Cică să fim mai buni, ca să greșească dânsa după cum voiește


 509. 509
  1Q:

  Ca si când ce, d-na Manu? Ca și când ce, ce, credeți că nu știu ce voiți a spune? E, iaca, nu știu


 510. 510
  Manuella:

  Dragul meu 1Q, sunt admise ambele variante.
  Consultaţi DEX-ul sau DOOM.


 511. 511
  1Q:

  Să-l consulte medicii. Ce dacă lucrez la o firmă de consultanță, să-mi hie rușine, na


 512. 512
  1Q:

  Se vede că aveți Opel. După ce că e Opel, mai e și roșu. Îaaaa


 513. 513
  Manuella:

  Ţi-e ciudă! Cum să împac atâta frământare?


 514. 514
  1Q:

  Am scris Opel cu majusculă, ca să nu se crează că-s vreun fascist naționalist, iredentist, sau vreun alt element nașpa


 515. 515
  1Q:

  Mi-e ciudă, da! Când vă văz atât de înverșunată pe LOGAN (e 1,6 nici măcar 1,4 că atunci mai înțelegeam), îmi vine să…….îmi vine să……


 516. 516
  1Q:

  Mi-a venit, nu mă mai întrebați ce mi-a venit, că nu vă spui


 517. 517
  Nora:

  Ei, Costele, dacă ne-mpăcăm, ne-mpăcăm!
  Mă mai gândesc… Dar invit-o şi pe persoana aia, să ne cunoaştem.


 518. 518
  costelus:

  De multe ori am avut senzatia ca nu citesti, ca raspundeai instantaneu. Ti-am propus sa stingem ura dintre noi, sa nu crezi ca n-am vazut cum rabufneai pe fb. cind dadeai de mine la prieteni comuni. Sa incercam sa ne prefacem ca sintem straini. Ca asa, putem schimba „dulcegarii” pina la 80 de ani.

  In rest n-am ce cauta aici. Oricum, pentru cei care au ramas pe blogul tau, viata e o gluma continua. Pentru mine nu e si nu stiu daca a fost vreodata. Iar rolul de Costelus-inadecvat-cu-glume-timpite nu mi-a iesit niciodata.

  Si mai spun ceva: eu n-am mintit si nici n-am vrut sa destram grupul. N-am spus prostii, chiar aveam nevoie de „familia” asta virtuala anul trecut, si am si acum.


 519. 519
  Raj:

  Pai da, vine si dnu Costel cu pula lui peicea, parca nu eram destui nebuni (2)…


 520. 520
  Raj:

  Parcai pin Canada, beleste pula la reni, io ii urez bun revenit, 1 an nou, cu multa sanatate si debanare placuta, creca am mancat cucuta…


 521. 521
  Raj:

  Dna Manu, faceti 1 efort si scapati de opel, achizitionanduva 1 log. de 1,6 s-au 1,4. Ce, numa noi sa ne mandrim ?


 522. 522
  Raj:

  Tre sa vie si dra Daria. Avem nevoi pe pizda tenera pa blog…


 523. 523
  Raj:

  dnului 1Q ii vine sa…., ii vine sa….. Dati-va drumu, dnu 1Q !


 524. 524
  Raj:

  Chear az noapte, 1 isi ambala log. de 1,6 in timp cemi babardeam nevasta. Se poate spune ca consoarta a avut 1 orgasm rasunator ?


 525. 525
  Manuella:

  Cum să începi frumoasă dimineaţă de duminică spunând „Raj, sub nicio formă!” ?


 526. 526
  uc:

  buna diminetica 🙂


 527. 527
  Nora:

  Costele, să nu stingem totul. Donde esta la pasion, amigo?

  Dar cum vedeai tu, Costele, cum răbufneam eu, dacă eu te-am blocat din secunda 2? Măăăăă, tu te-ai făcut clarvăzător? Am văzut şi mai ciudate.
  Eu să ştii, nu umblu cu jumătăţi de măsură. Ori ne-mpăcăm, ori ne julim. Altceva, nu!
  Aşa eşti tu, drăgăstos. Vrei familii şi cu ăia de-ţi dau coate de patru ani şi te ţin ca pe-un câine la măcelărie şi-ţi urlă „dă-te dracu că nu te sufăr!”. Buddho care eşti!


 528. 528
  Nora:

  Neaţa, fetelor!

  Raj, da, aşa se cheamă. 😀


 529. 529
  Nora:

  Costele, bagă-ţi în cap o chestie. Tu, amărâtule, n-ai destrămat nimic. Ai fost un pisicos pretext. Atât.
  Deci, nu-ţi mai încărca spinarea -- şi aşa moale ca jeleul -- cu chestii cu care n-ai nicio legătură.
  Jeleu, am zis „jeleu”? Hmmm, iar mă cuprinde spiritul Crăciunului. Deci, ia şi tu un scăunel şi şezi acia!


 530. 530
  Nora:

  Da, bre, noi pe aici ne hlizim. Nu umblăm în curul gol toată ziua. Dar pe tine le las aşa,-n pampers. Mno, caz special.
  Hai, vino şi plângi acasăăăăă!


 531. 531
  Nora:

  Raj, nu vine cu ea. O lasă acasă. 😆 😆 😆


 532. 532
  1Q:

  Sărumâna și să tră, dom Raj! Ca mărul, ca părul, tare ca piatra, iute ca săgeata, tare ca feru`, iute ca otelinoxu, salutare Costele, îmi era dor de tine, știu că nici ție, de aceea o salut pe d-na Manu, sărumâna, d-na uc.
  Nora a făcut pace și, pentru a o menține, trebuie să ne purtăm frumos cu Costel, că el n-a venit la belit pule de reni p`aci. Dom Raj, rușine!


 533. 533
  1Q:

  Daria n-a venit? Cea mai mare bogăție a omului e pretenia virtuală. Costel mai are nițel și zice: eu n-am venit că am venit, ci am venit că n-am venit


 534. 534
  1Q:

  Na, că mi-am dat drumu`, ce, și moșu` face asta pe horn


 535. 535
  1Q:

  Costeleee, vorbești, mă, și cu mine? Dom Raj vorbește numa` prostii, eu niciodată. Mă respect, altfel n-aș avea 1.șasele cel ablăstrui, prietenos cu ochiul privitor, voyeurist


 536. 536
  1Q:

  Dar să-mi spui ce mașină ai, ca să știu cu cine vorbesc (Corinteni, 13:1-13,5)


 537. 537
  Nora:

  Nu ştiu ce-i cu Daria. Dar am scos-o din ban.
  Bine, mă, ai dreptate tu, îl iert şi pe Costel. E noul nostru coleg.
  Bunăăăă ziuaaaa, Costel!


 538. 538
  1Q:

  Ce vrei să ne împărtășești azi? Așa parcă se zice, tot așteptam să continui


 539. 539
  1Q:

  M-o fi uitat :(((
  Eh, dacă ar fi avut sufletul lui Costel, măcar 1/2


 540. 540
  Nora:

  Ho, mă. că-l intimidezi.
  Costele, nu eşti obligat să vorbeşti cu noi dacă nu vrei. Noi te-nţelegem.
  Doar când vine Moş Crăciun, i te poţi aşeza gingaş în poală şi poţi să-i spui lui la ureche.


 541. 541
  1Q:

  Vine Moșu`? 🙄


 542. 542
  Nora:

  Vineee, normal că vine. Costel a fost cuminte.
  Tu?


 543. 543
  1Q:

  Nu prea, da` să nu-i zici. Mă pun lângă Costel, să crează moșu` că suntem preteni la cataramă, am belit pule de reni împreună


 544. 544
  Nora:

  iote, ce e cu comentariile alea din gunoi? Ha?
  De ce nu poţi fi şi tu cuminte caCostel?


 545. 545
  1Q:

  Dacă îl lăsam, mai comenta dom Raj? Nu mai avea ce să comenteze. Îi luam piuitul


 546. 546
  1Q:

  Auzi? Nu-mi răspunde. Crezi c-o fi supi pe mine? Da` ce i-am făcut


 547. 547
  Nora:

  Iar Dăriucăi dă-i tu de ştire. Eu nu-i dau mail, că mă muşcă.
  Mă, dar la colegul Danny nu v-aţi gândit unul!


 548. 548
  costelus:

  „Dar cum vedeai tu, Costele, cum răbufneam eu, dacă eu te-am blocat din secunda 2? Măăăăă, tu te-ai făcut clarvăzător?”

  Am si eu metodele mele, ca un psihopat de profesie ce sint. Anume, tre’ sa dau sign out (ca sa vad ce scrii tu pe public).

  Nora X Norocel, Alex. Să creşti mare.

  Pisica aia a ta ce face, Alexandra. Veghează un şoarece comatos?
  December 19 at 3:06pm

  Nora X Nu-i face nimic, că e-un curvar. :)))))
  Yesterday at 1:30am

  Stiu ca n-am destramat nimic, ai facut tu toata treaba.


 549. 549
  1Q:

  Nu-i dau. Am și eu mândria mea, ce


 550. 550
  1Q:

  Să trăiască dom Danny!!!!!


 551. 551
  uc:

  vine Mosu’. io ma pun langa 1Q 😀
  Dani?


 552. 552
  1Q:

  Da, sărumâna, ca să mă dați de gol că n-am fo cuminte


 553. 553
  1Q:

  N-am mâncat tăt din farfurie


 554. 554
  Nora:

  Iote, mă, mânca-l-ar mama, cum ştie tot!
  Costele, tu eşti ăl mai mare follower al meu, mă! Am vreo 84 acum, dar ca tine niciunul, mă!

  Hai că vine Moşu, că iote ce de poezii ştii.


 555. 555
  1Q:

  Mai bine stăm fiecare la scările noastre. Stați liniștiți la locurile voastre!
  A-lo !
  A-lo !
  Stați liniștiți la locurile voastre!


 556. 556
  Nora:

  Şi da. Sunt eficientă, ştiu. Merci. Scot ipocrizia din oameni cum iese uleiul deasupra apei.


 557. 557
  uc:

  da nici io n-am mancat tat din farfurie, numa cateodat 😆


 558. 558
  1Q:

  Păi da, că așa ai scos untu` din mine de am rămas carne macră, neuns pe la încheieturi, ca să fac artrită


 559. 559
  1Q:

  Atunci vedeți de la Moșu` ce vede Costel la reni, să mă scuze dom Raj că e ocupat cu belitu` porcului. Cu pârlitu`, pardon!


 560. 560
  1Q:

  Ce bine e fără dom Raj! Parcă-l văz că iar vine și spurcă usturoiu` la oameni


 561. 561
  Nora:

  Sunt tare mândră de Costel. Aşa de silitor a fost, toate liniuţele de dialog le-a tras.
  Uc, vezi, nici tu nu ai fost cuminte caCostel.


 562. 562
  1Q:

  Ia uitați! Cum a venit Costel, cum a înviat blogu` și nici n-ai zice că-i penetrat de spiritul sărbătorilor. Zici că-i Paște


 563. 563
  uc:

  poa’ aduce Ik urechile de la porc 😀
  acuma fug, v-am pupat


 564. 564
  Nora:

  😆 😆 😆
  Păi, deh, pică şi toţi sărim cu batistele.
  Alea ale păcii, desigur.


 565. 565

 566. 566
  1Q:

  Ce chestie! Ne-a tulburat rău Costel de-l pomenim ca de 1 Decembrie, cu fasole și ciolan


 567. 567
  1Q:

  Nu știu alții cum îs, da` mă dezic de toată lumea asta ra. Eu am suflet de loganist, nu ca d-na Manu! Fără mișto


 568. 568
  Nora:

  E negaţionist un pic. Se plângea că-i tot răsar în pagină (ca o stea!) şi când colo el nu era logat şi se mai şi-mprietenea, că e prietenooooos ce n-aţi văzut, cu cei care mă vizitează. Săracul, ce-a mai pătimit!
  Costele, mai respiri, mă?
  Mai zi şi tu ceva. Ce-ai mai făcut în ultimul an, ce filme ai mai văzut, ce muzici, hai, fii comunicativ, nu fi naşparliu!


 569. 569
  1Q:

  Bine face Costel că nu se coboară la nivelul ăsta. Toată stima, Costeo! Ține-te dârz


 570. 570
  1Q:

  Vezi? Asta da tehnică deșteaptă. Ne lasă să ne facem de râs, să ne epuizăm


 571. 571
  Nora:

  Şi pe urmă, când o apăreaaa, să vezi ce picăm toţi în cur de uimire!

  Cred că s-a făcut mare şi frumos. O să-l ciupim de obrăjori şi o să-l scuipăm. Ca să nu-l deochiem.


 572. 572
  1Q:

  Degeaba! 🙁 Pe mine niciodată nu mă va trimite în pizda mamii; nici măcar nu mă va da în pula lui, așa, în sictir


 573. 573
  1Q:

  Aș fi mândru să mă bage-n seamă un canadian blond, cu ochi albaștri
  Dacă ar avea LOGAN 1,6, e-heee


 574. 574
  1Q:

  Presimt că-l plictisim crunt. Mergem pe feisbuc?


 575. 575
  Nora:

  Du-te tu, eu mă grăbesc s-ajung undeva acum. L-am debannat, dar mai aruncă şi tu câte un ochi, că el e mic şi se mai rătăceşte.


 576. 576
  Manuella:

  De ce şi-ar dori cineva să se întoarcă într-un loc unde toţi sunt superficiali? toată viaţa lor e roz, toată ziua glumesc, nicio grijă niciunde.
  Că parcă aşa a spus Costel.
  Omule, toată lumea are probleme, grele mai mereu, dar ştiu să le ducă! Cu fruntea sus!
  Dacă tu alegi să te risipeşti, nu spune despre ceilalţi că stau şi râd, glumesc şi dansează conga!

  Mă întreb, îndată ce Nora a ridicat bann-ul, cum de erai în secunda doi la poartă?


 577. 577
  Raj:

  Dra Nora 54O, ati capiat ? Cum sa se aseze dnu Costel, gingas in pula lu Mos Craciun ?


 578. 578
  Raj:

  Io is superficial, dna Manu. Dnu Costi nu vresa sa vorbeasca cu mine si cu dnu 1Q……….. Dra Uc o fugeat dacasa ca tre sa vie pocu cu busuiocu…


 579. 579
  Raj:

  Dnu 1Q sa dus pe feispuc. Ce io da fespucu ala ? Vata pe batz, alvitza,


 580. 580
  Manuella:

  Raj, pocu cu busuiocu vine de Bobotează.
  Acum vine cu Vestirea Naşterii.


 581. 581
  Manuella:

  Cred că 1Q încearcă să impresioneze asistenţa feminină, nou împrietenită, cu povestea loganului său.
  Parcă-i văd cuvintele alese!


 582. 582
  1Q:

  Povestea Loganului e tot atât de bârzoiată ca a lu` Creangă, da. Mor femeile după mine pe feisbuc din cauza lui, și nici nu mă oftic. Acolo, cum zic ceva filosofic, ceva cu mantă, cum încremenește asistența feminină, nu ca aici, să mă ia la 3 păzește d-na Manu.
  Parcă le aud cum exclamă în tăcere: uaaaa! Uite 1 dăștept, așa o fi și-n real? Ce să le zici, ce, că n-ai ce


 583. 583
  Manuella:

  Vreau să vă spun că citesc cartea Anei, „Mamifer”, cu aşa bucurie!
  Unele texte le ştiu, le redescopăr parcă în altă lumină.
  Carte caldă, poveste de copil, acasă, bucurie şi zâmbet!

  Frumoasă carte ai scris, Ana! 🙂


 584. 584
  Manuella:

  Vezi, recunoşti că ai un grup de admiratoare!
  Ştiam eu!

  1Q, spune-le că ai Opel!


 585. 585
  1Q:

  Mă mir cum dom Raj mai comentează. Cum își permite să vb așa cu Costel? Cine se crede? Zeu
  Costele, vină, mă, că io țiu cu tine, nu te las singur. Noi 2 ne asemănăm mult, amân2 suntem niște bărbați adevărați, cu brațe tari. Bine, mai mult tu


 586. 586
  1Q:

  Ce v-a declanșat bucuria aia, d-na Manu? Că nici io nu poci citi fără bucurie, da` la mine e simplu cu bucuria, nu vă spui ce bucurii mărunte am.
  Dacă le-aș spune că am Opel mi-ar da block juma` de feisbuc, fără să se intereseze de frumusețea mea interioară, fără să mă scaneze profesional, fără nicio remușcare, resentiment sau urmă de logică, empatie sau înțelepciune divină


 587. 587
  Manuella:

  Că citesc o carte scrisă minunat!


 588. 588
  1Q:

  Mie nu-mi place, dacă nu-i place lui Costel. Ce vă entuziasmați așa?! E o carte


 589. 589
  Manuella:

  Ţi-ar da block dacă le zici de logan.
  Ascunde-l degrabă în poveste! Dacă te întreabă, zi-le că a fost prima maşină a tatălui tău.
  Aşa, ceva vintage, la casa omului, dă bine.


 590. 590
  1Q:

  Io-s om simplu, sincer, după vorbă, după port. Să vă zic ceva de Opel? Că nu prea vă mai suport


 591. 591
  1Q:

  Din prima le-am zis de LOGAN. Femeile cred că mint și asta mă face mult mai atrăgător, da` ce știți dvs că ele vor să le și aduc dovada


 592. 592
  1Q:

  Când or vedea albastrul marin în jurul mărcii Renault Logan 1,6 vor cădea pe spate instant. Tre` să fiu aproape de dânsele să nu cază rău, cu capu` de vreo bordură și să paț vreun necaz, Doamne feri!


 593. 593
  1Q:

  Logan by default Renault, Dacia-m beut, măi, nene, de scriu așa


 594. 594
  1Q:

  Femeile lovite de borduri vor fi rănite grav în amorul propriu și, dacă le îngrijesc rănile, îmi vor așterne la picioare viața lor. Adică voi fi responsabil de ele. Pe cine nu lași să moară…


 595. 595
  1Q:

  O doamnă de pe fiesbuc m-a pus să jur pe roșu că eu îs dom Raj. Un așa afront n-am pățit de cân` mama mi-o dat eject în brațele moașei
  Ursitoarele mi-au urat ani mulți și superficiali ca să omor oamenii buni de plictiseală pe net, adică în virtual. De unde să știu eu că-n viitor virtualul va apărea fix pt mine, ca să se îndeplinească zisele


 596. 596
  1Q:

  Dacă aveam Opel roșu, juram. Că nu rezist, sunt ușor influențabil, labil, emotiv, slab pregătit


 597. 597
  Manuella:

  Nu mai zic nimic de maşina ta.
  Hai să vorbim despre ceremonia de astăzi!


 598. 598
  1Q:

  Norocul meu a fost (ha! Ce previzibil sunt, ați intuit deja) LOGANUL 1.6, daaa, că e albastru


 599. 599
  1Q:

  Da, să auzim părerea dvs!


 600. 600
  Manuella:

  Mi-a plăcut.


 601. 601
  1Q:

  Dezvoltați! Nu mă lăsați pe mine, că mă dezlănțui, și când mă dez


 602. 602
  1Q:

  D-na Manu, aici Pământul, recepție


 603. 603
  1Q:

  D-na Manu, răspundeți!


 604. 604
  1Q:

  D-na Manu, s-a întrerupt convorbirea. Ridicați o mână dacă nu mai puteți vorbi


 605. 605
  1Q:

  Hait! 1 picior


 606. 606
  1Q:

  1 obiecție, 1 întrebare, ceva, ce aveți de ridicat


 607. 607
  1Q:

  O minge măcar


 608. 608
  Manuella:

  Aşa.
  Mi-a plăcut ceremonia în sine, protocolul din spatele evenimentului.
  Discursul preşedintelui, indiferent ce culoare are omul, va fi permanent contestat, criticat, fără substanţă.

  M-a surprins Iohannis că s-a pupat cu Preafericitul.
  Apoi, săracul domnu Iliescu, cum a aţipit el după primele minute!
  Prin sală, un senator cu păr alb cred că juca Candy Crush.
  Mi-au plăcut mărgelele Elenei şi pantofii doamnei Iohannis.
  Nu mi-au plăcut reverele sacoului domnului Tăriceanu. Complet încreţite pe margini.
  Şampania de la Cotroceni, ca o noutate!


 609. 609
  1Q:

  Ce telex ați relatat tărășenia naibii! Auzi, să se pupe pe bot cu preabărbosu`


 610. 610
  Manuella:

  Pe obraji, 1Q.


 611. 611
  1Q:

  Ce sclifoseală ipocrită


 612. 612
  Raj:

  Dnu 1Q, cine sia permis sa zica ca 1Q = Raj ? Vreau nume, pro-nume, secs, varsta, religie, studii, CNP, CUI,naltimea, josimea, etc.


 613. 613
  Raj:

  Dna Manu, permiteti sa va pupu ?


 614. 614
  Nora:

  Fusei la Spărgătorul de nuci.
  Ţin să vă anunţ că şi la Bolshoi lumea se piţiponceşte făcând poze cu bradul din foaier.


 615. 615
  Manuella:

  Da, Raj.


 616. 616
  Manuella:

  Dacă o, brad! era frumos, fireşte!
  Cred că au ochiul deja format, cum văd un decor bun, se înşurubează.
  Noi de ce nu ne-om fi făcut poze cu arbuştii de la Bourgeois?

  Cum a fost spectacolul?


 617. 617
  Nora:

  Superb spectacolul. Marie nu mi s-a părut strălucită, dar Prinţul şi restul, da. Şi costumele… Frumuseţea aia clasică.

  Oricum, ideea asta, cu transmisul de spectacole de la teatre şi opere din toată lumea, e foarte tare. La un moment dat uiţi că nu eşti acolo. La pauză, vezi vânzoleala din hol, imagini cu balerinii încălzindu-se etc. Bine, îţi reaminteşte unde eşti crănţănitul de floricele, sta-le-ar floricelele în gât, că m-au disperat.
  Azi erau mulţi copii, mai ales fetiţe, probabil ele înseşi balerine. 🙂


 618. 618
  Manuella:

  Floricele la balet? Ce mă mir?!


 619. 619
  Nora:

  Păi, na, baletul era transmis live, la cinema-ul din Mall. Dacă tot au ăia floricele, era păcat să nu profite, nu? 😀


 620. 620
  Manuella:

  Luau un jeleu, o cioco mică.
  Sunt nişte jeleuri acolo, lămâiţe le spune, taaare bune.
  Acre, simţi că ţi se desparte limba.


 621. 621
  Nora:

  Noapte bună, Costel.
  Copii, voi i-aţi spus „noapte bună” lui Costel?


 622. 622
  Nora:

  Hai să cântăm un cântecel. 😀


 623. 623
  uc:

  cantam 🙂
  buna dimiiii


 624. 624

 625. 625

 626. 626
  Nora:

  Piesa asta îmi dă o stare foarte… ușoară, Uc. 😀


 627. 627

 628. 628
  Manuella:

  Ai spune că e vârf de sezon, cu preţurile cele mai mici, de 20 de ani încoace.
  Incredibilă circulaţie!


 629. 629
  Raj:

  Muzica usoara da stari usoare, cea populara da o stare populara, scuzati terminatia …


 630. 630

 631. 631
  Nora:

  Mda, auzii c-a murit. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *