Comunicat important pentru țară

E și pentru orașele ce colcăie de orășeni fițoși sau banali, țațe de cartier, mândre de cluburi sau șezători etc, nu doar pentru țăranii simpli sau siniștri; adică, de la gradul și funcția mea în jos, toată lumea, culcat! Comunicatul e destinat feisbucului, însă are grijă Nora să-l care d’icișa. Păi, altfel cum?! Feisbucu’ e mai la vale și normal că e mai ușor de dat de-a dura, de rostogolit ca bolovanu’. Invers nu s-ar chinui nimeni. Cine l-ar scoate în chinuri din vreo crevasă de feisbuc ca apoi să-l urce pe creasta unui blog? Nimeni nu și-ar recunoaște rădăcinile strămoșești, cu un Sisif tontălău la bază.

Vreau laicurile îndărăt! Tot ce-am dat să se întoarcă la origini. Trăiesc o drama queen dacă nu le capăt pe toate. Ce dacă e un circuit închis, ca darul la maneliști, mi-am montat un laicometru și n-am chef să-i dau indexul peste cap cu donații de-a-n boulea, d’a-n pulea, respectiv dan puric. Puțină cumpătare în vremuri de criză n-ar strica. Ce, crede cineva că laicurile astea sunt fără număr, fără număr? Se înșală.

Desigur, pentru manevra mea aproape deșteaptă (nu deșteaptă-deșteaptă, ca să n-o dau în grandomanie supremă de feisbuc), voi profita de paginile altora mai uzitate, mai rulate, mai rodate. Nu umblu la a mea, o păstrez la țiplă pentru mai târziu, ca la telecomandele (ptiu!), ca la telecomanzile (uf!), ca la telecomenzile (o las așa) gospodarilor și scaunele de Opel roșu. După ce că e Opeeeel, mai e și roșu.

Piua! Au venit colindătorii. Cumpărasem de ieri un șir de covrigi ca să mențin tradiția nealterată, să ofer colindătorilor vecini de block ceva să bage-n straiță. Pula! Consoarta mi i-a aruncat, scârbită de cumpărăturile mele cu ocazia sărbătorilor; cică-s tari și râncezi. Ghiciți ce le-am dat! Câte un laic, evident. Și presimt că tot dând, rămân fără niciunul, să râdă de mine toată ulița, tăt satu`.

Colindătorii au fost mulțumiți, ba chiar le căzuse falca de uimire; cam cum îmi cade mie la câte o frecangeală de net, cât să-mi intre în gură o mină marină cu țepii aferenți ca să-mi explodeze capul de nervi. Cred că i-a dezarmat mărinimia unui suflet bun și cald, neobișnuit de personal. Până să se dezmeticească, le-am îndesat în trăistuțe și câteva citate celebre culese de pe diferite pagini setate pentru public, numa’ bune de epatat guri-cască, apoi, când le-am observat ochii alunecoși spre chelia mea impozantă, am schimbat vorba cât se poate de spiritual către urșii care mănâncă cete de copii obraznici. De educație civică n-am apucat să spun mare lucru, adică ce înseamnă să fii civilizat, să dai sărumâna la doamne, când vezi o bătrânică/un bătrânel să te ridici de pe scaun în autobuz, de pe bancă în parc, de pe scaunul din fața calculatorului etc, etc. Educația sexuală n-am mai avut cu cine s-o discut pentru că sărmanii colindători dispăruseră între timp fiecare la casa lui, creșteau copii și-i pregăteau pentru colindul de anul viitor.

Piua, din nou! Am lăsat peștele la fezandat într-o oală mică de inox. La 5 carași morți am pus ½ l vin roșu de la țară, de buturugă (departe de gustul meu pentru a-l tranzita sec pe gât în jos) și condimente cu de toate dintr-un pliculeț. Din greșeală, am scăpat câteva picături pe blatul de prăjituri, pregătit pentru ornat. Se cam observau, nu arăta deloc feng-shui. Ca să nu îmi stric ziua cu vânătăi aiurea, sau alte lovituri cauzatoare de moarte date strategic atunci când mă aștept mai puțin, am uniformizat culoarea peste toată suprafața blatului. Și-așa nu era bine însiropat. Doboș, turta pasiunii. În cazul meu, litera ”b” se citește ”m” flasc, obosit.

Nuj de ce-mi tremură mâna pe taste când scriu. Nici n-am plecat bine din bucătărie că, pe hol, am dat bot în bot cu operatoarea de la bucătărie care venea fericită de la budă. Am dat s-o pup și m-a privit cu suspiciune, deși știa că doar în pragul celor două sărbători anuale fac așa ceva. M-a întrebat unde am fost și ce-am căutat acolo. Am bălmăjit sacadat un text mai mare ca prezentul și-am arătat cu mâna în direcția dozatorului de apă. Cred că făcusem ochii mari când m-a întrebat de ce am buzele uscate și-s palid la față; și-a dat seama că am mințit după cum și-a întors superbul cur spre mine și s-a dus glonț spre bucătăria extrem de curată și mobilată cu mult bun-gust.

Poate reușesc să închei acest comunicat de urgență, totuși, fără atentate surpriză la integritatea mea fizică și morală, și-mi recapăt laicurile date fără discernământ, fără noimă, fără bon de casă, ca să precizez că apreciez.

Vă urez sărbători fericite! Fie ca lumina să vă înc

Sursă foto: freeimages.com.

307 comentarii la “Comunicat important pentru țară


 1. 1
  Manuella:

  Dragă colindătorule,

  Puţină inspiraţie în titlu nu strica, pornea colindul mai cu foc, bucura gazda cu tot!
  Înţeleg că ai urat pentru colegii de pe feisbuc, nu prea am voie înseamnă, dar am găsit, într-un colţ de vers, ceva ce mă aminteşte.
  De Crăciun dăruieşti, nu ceri! A! că cineva plin de iubire de sărbătoare se îndură, primeşti. Fie şi un laic, ce-oi face cu ele îndărăt? Le transformi în puncte la sfârşit de propoziţie?

  Colindul tău se adresează feisbucului. Poate, pentru noi aici, o urare mai frumoasă!


 2. 2
  Manuella:

  Sărbători fericite şi ţie, 1Q! 🙂


 3. 3
  uc:

  hii, e bun tortul? 🙂

  Sarbatori fericite va doresc si un an nou minunat 🙂


 4. 4

 5. 5
  vio:

  Sarbatori fericite,frumosii mei. 🙂
  Unchiule,laic cu traista iti dau,ca numai laicurile mele mai demonstreaza ca-s vie si va citesc,ca ,in rest,is cam tacuta.:)
  va pup cu drag pe toti. 🙂


 6. 6
  Nora:

  Ce text trist!
  Ce-mi vine să-ţi sparg capul!


 7. 7
  Nora:

  Sărbători fericite, dragă Vio. 🙂 Muah, muah!


 8. 8
  Nora:

  Ah, stai, că săracul e posibil să aibă deja capul spart. 😀


 9. 9
  Manuella:

  Zii tu, Nora!

  Împodobesc bradul. 🙂


 10. 10
  Manuella:

  Sărbători fericite, Vio!
  Să fiţi sănătoşi! 🙂


 11. 11
  Manuella:

  Uc, pleci undeva?
  Ne urăm în Ajun, nu?


 12. 12
  Nora:

  Daaa, textul ăsta te face să spargi un glob şi să-ţi tai venele. 😀
  La mine veni o colindătoare drăguţă, pe la 10 ani. Era cu mama ei, care o veghea de la 5 metri. A cântat un colind pe care nu-l ştiam şi al cărui titlu l-a anunţat cu mina cuvenită. Fu foarte simpatică.


 13. 13
  Nora:

  Şi eu mă gândeam că ne urăm mai încolo, suntem abia în 23. 😀
  Deşi na, azi îi văzui pe unii cu capra.


 14. 14
  uc:

  plec, da, maine 😀


 15. 15
  Nora:

  Un’e pleci, missy?


 16. 16
  uc:

  la buc 🙂
  voi fi in tren o vreme


 17. 17
  Nora:

  :)))) Tu vii în Bucureşti, eu plec mâine din Bucureşti. 😀
  Vii aici la căldură. Că azi juram că vine 8 martie. 😀

  Băi, cumpărai o rochie cadou şi-mi place aşa de tare că-mi vine s-o opresc eu. 😆 😆


 18. 18
  uc:

  si tu vei fi pe drum? ahahahah 🙂 unde?
  vin la caldura, da, am auzit 🙂
  abia asteeeeept


 19. 19
  Nora:

  La Braşov. Mă rog de ninsoare!


 20. 20
  uc:

  si io ma rog de ninsoare, chiar si la buc, distractie sa ai 🙂 bagaju-i gata?


 21. 21
  Nora:

  Nici nu m-apucai de el. 😀


 22. 22
  edle:

  Sărbători minunate! Să petreceți mișto!


 23. 23
  uc:

  io am mutat dintr-unu mai mic in unu mai mare, merg sa vad care-i situatia :)))


 24. 24
  uc:

  si tu Edle :*


 25. 25
  Nora:

  Edleee, ce dor mi-era de tine. Cum e în noul loc?


 26. 26
  Nora:

  Normal, Uc, că doar nu invers. 😆 😆


 27. 27
  edle:

  Nu-mi place, Nora. Am nevoie de timp. 🙂


 28. 28
  Nora:

  Te cred. Copiii au început să se acomodeze?


 29. 29
  edle:

  Da,ei sunt ok. Lui Robi îi place la noua școală, le-a dat deja ceață la toți, fetele sunt îndrăgostite, învățătoarea e șocată (ăsta e o enciclopedie ambulantă, dacă nu v-am zis până acum). E dus și adus acasă cu taxiul, mi-l lasă în fața ușii, e vedetă, ce să mai (asta din cauză că stăm departe de școală, nu e autobuz, iar ei sunt obligați să-i asigure transportul). Mâța şi-a revenit și ea, după o săptămână petrecută sub canapea. Noua casă e foarte mișto. Vremea… sucks. Sincer, sper să rezist. Mă așteptam la ploaie, dar e mai rău ca în Anglia. Sau pe-acolo. 🙂 Apropo, mâine mergem la Londra. Mi-a pregătit frate-meu sarmale. N-am mai mâncat de… nu mai știu. 🙂


 30. 30
  Nora:

  Sunteţi pe lângă Bonn acum?
  Distracţie plăcută la Londra. That should be fun. 😀


 31. 31
  edle:

  Nu, nu. Acolo am aterizat că mi-am dat seama că lui Robi i-a expirat pașaportul (bine că n-am realizat mâine, în aeroport 😀 ). Suntem la 25 de minute de mare, iar cel mai apropiat oraș e Oldenburg. 🙂


 32. 32
  Manuella:

  Te pup, Edle! 🙂
  De câte ori îţi scriu, am imaginea celor doi băieţi într-o poză de Halloween, admiraţia mută a celui mic pentru fratele lui mai mare.

  Sărbători fericite!


 33. 33
  edle:

  🙂 Merci, Manu! Și vouă!


 34. 34
  Manuella:

  Fetelor, Nora şi Uc, vă călătoriţi.
  Doar eu întâmpin Crăciunul acasă? 🙂

  Aaa! ce brad frunos şi colorat am!


 35. 35
  Nora:

  Vezi, eu n-am. 😀


 36. 36
  Manuella:

  Nora, o coroniţă, trei globuri, doi pufi de beteală şi gata atmosfera!
  Stai! aşa mult te petreci la munte?!


 37. 37
  edle:

  Eu am doi. Că nu m-am înțeles cu copchiii. Unul decorat de mine, celălalt de ei. Nu vă puteți imagina.


 38. 38
  Nora:

  😆 😆
  Edleee, pune poze cu al copiilor mai ales. Că tare sunt curioasă. 😀
  Până după Revelion, Manuella.


 39. 39
  Manuella:

  Edle, provocare! Cum să se lase copiii?
  Ce s-or fi străduit ei! Vreun glob-două-trei un pic sparte? 😀


 40. 40
  Manuella:

  Nora, să fie frumos!
  Ce-ţi mai trebuie ninsoare în oraş?
  Pe pârtii se poate schia, am înţeles!

  Vacanţăăă la munte, iupiii!


 41. 41
  Nora:

  Să se mai poată. Că la ce călduri sunt. Azi au fost şi-n Braşov spre 10 grade. Ce rahat de iarnă.


 42. 42
  uc:

  mie-mi trebe zapada-n oras 🙂
  nb, va pup


 43. 43
  Manuella:

  S-a străduit prea mult la început de decembrie şi a obosit, săraca!
  Acum o vezi iar nebună!


 44. 44
  Nora:

  Noapte bună, Uc. Drum bun mâine! 🙂


 45. 45
  Manuella:

  Noapte bună, Uc!
  Drum bun, să-ţi aducă Moşul un cadou cu fundă!


 46. 46

 47. 47
  Manuella:

  Am împodobit bradul cu „colindele” anilor ’80.
  Depeche Mode, Duran Duran, Chris Isaac, David Bowie, Eurithmics, Madonna, Joe Cocker, Michael, Alphaville, frumos tare! Pe H!T Music Channel.


 48. 48
  Nora:

  Şi eu ascult tot colinde. 😛


 49. 49
  Manuella:

  Nora, ştii? rochia, păstreaz-o!
  Magazinele sunt deschise. Oricând, un cadou, găseşti.


 50. 50
  Nora:

  :))))) Tu ştii cât mă tentează?!! Dar mi-e mare, că am luat-o pentru cineva mai înalt.
  Când mă-ntorc, mă duc să-mi iau şi mie una.


 51. 51
  Manuella:

  Şi tu faci bagajele noaptea? 😀


 52. 52
  costelus:

  „De ce şi-ar dori cineva să se întoarcă într-un loc unde toţi sunt superficiali? toată viaţa lor e roz, toată ziua glumesc, nicio grijă niciunde.
  Că parcă aşa a spus Costel.
  Omule, toată lumea are probleme, grele mai mereu, dar ştiu să le ducă! Cu fruntea sus!
  Dacă tu alegi să te risipeşti, nu spune despre ceilalţi că stau şi râd, glumesc şi dansează conga!

  Mă întreb, îndată ce Nora a ridicat bann-ul, cum de erai în secunda doi la poartă?”

  Manu, tie iti raspund (daca binevoieste prea-desteapta).

  Costel are probleme mari din octombrie 2012, dar voi nici n-ati fi aflat de ele daca lucrurile nu s-ar fi transformat in nebunia aia. Apropo, exact acelasi lucru l-a spus Jaco cu un an in urma, se pare ca nu l-ai citit.

  Si n-am spus ca doresc sa ma intorc in locul asta. Nu mai am pentru ce.

  Apropo, cind oameni nevinovati sint jigniti intr-un mod mirlanesc, tu te apuci sa pui poze cu pisici chelboase si incepi sa rizi? Am tinut minte Manu, asta e amintirea pe care o am eu despre tine. 🙁

  Craciun fericit!


 53. 53
  Nora:

  Le fac mâine, că plecăm spre după-amiază. Noaptea ar trebui să fac puţină ordine, dar mi-e o leneeee…


 54. 54
  Nora:

  Costele, cum, măi, n-ai pentru ce?
  Se poooaaaatteeeee?
  Dar avem aşa un trecut împreună?!


 55. 55
  Nora:

  Nu vrei să mai fim o familie? Să ne dăm o şansă? Vrei să-ţi pun zilnic o poză c-o pisică, pisicuţă, pisicicuţă? Ce nu fac de dragul tău.


 56. 56
  Manuella:

  Costel,
  EU nu pun poze aici! nu am pus niciodată, cu atât mai mult cu pisicile despre care vorbeşti!!
  Interesant cum îţi aminteşti de mine. Complet eronat.

  Se pare că astfel alegi.


 57. 57
  Manuella:

  Hai să-ţi spun ceva, Costele.
  Probleme mari are prietena mea, în momentul acesta.
  Mama ei este în spital, în fiecare zi se poate duce, iar tatăl ei are cancer în fază terminală.
  Amândoi, în acelaşi timp.

  Nu mai discut despre asta. Pare inutil.


 58. 58

 59. 59
  Manuella:

  Eu, întotdeauna, fac bagajele noaptea.
  Mă, şi mă organizez, nu ştiu cum mă prinde 1, 2! 😀


 60. 60
  costelus:

  Bun, atunci le-a pus Nora si tu ai inceput sa te hlizesti cu ea. Asta dupa ce Cosa, cu citeva rinduri mai devreme, o intrebase pe Nastasia daca nu ii pare rau ca e atita viata in jur si ea nu poate lua parte la ea.

  Eu nu am putut alege nimic, tu ai ales. Oricum, daca mai vrei sa-mi spui ceva, stii unde ma gasesti.

  (Ah, ce regret ca n-am facut pasul asta mai devreme, macar de cind o fost mizeria cu medierea, cind a devenit clar ca nu se poate discuta aici nimic serios fara sa fii de acord cu prea-desteapta. Asta e, si eu am ales sa port o sapca peste ochi si sa ma fac ca nu vad.)

  Nora: tu ai avut cindva simpatia mea, dar ai ales sa faci ce ai facut (pentru distractie, asta a fost motivul). Daca vrei, putem schimba insulte. Daca nu, putem sa ne prefacem ca celalalt nu exista, cam astea sint variantele.


 61. 61
  Manuella:

  Da, Nora. Nu ştiu ce să-i mai spun fetei ăsteia. 🙁

  Tot pentru Costel. Femeia are o suferinţă, o boală auto-imună, care îi mânâncă corpul încet!
  Dar e demnă şi duce, sfârşită, vai de capul ei cum, totul!


 62. 62
  Nora:

  Costele, dar şi tu eşti de acord cu mine! Numai că nu ştii încă. 😆 😆 😆
  Cine te insultă, pisicel? Nu vezi cu câtă căldură te-ntâmpin? Sau suferi de sindromul cotoiului bătut?


 63. 63
  costelus:

  Manu, imi pare rau. 🙁

  Dar nu inteleg de ce ma acuzi. Nu stiu ce am facut.


 64. 64
  Nora:

  Manuella, scrisesem un comentariu lung. Cu poveşti asemănătoare ale unor apropiaţi.
  Dar chiar nu are sens. Nu are.


 65. 65
  Nora:

  Şi n-ai ce să-i spui. Decât să fii cât mai prezentă în viaţa ei extrem de împovărată.


 66. 66
  costelus:

  Cind te-am vazut asa turbata acum un an, Nora, m-am intrebat daca nu cumva treci si tu printr-o drama. Exact la aia m-am gindit, nu mi-a trecut prin cap ca totul e … distractie.


 67. 67
  costelus:

  Auzi, Manu, si ce-ar fi sa continuam discutia asta prin email. Daca vrei.


 68. 68

 69. 69
  Manuella:

  Comentariul #68 : Da, Nora.


 70. 70
  Manuella:

  Noapte bună! Merg să adun cutiile, am terminat prea frumos brad!
  E ajunul Crăciunului!
  Când a trecut tot anul? 🙂


 71. 71
  Nora:

  Dar treceam, pisiiiii. Plângeam spânzuraţii şi linşaţii cot la cot cu tine. Nu mi-ai simţit suspinele?
  Hăăăă, câţi muci am vărsat!


 72. 72
  Nora:

  Iar tu, un zgârcit, un şerveţel nu mi-ai întins.
  Ai zis că să folosesc ziare, că suntem strâmtoraţi.


 73. 73
  Nora:

  Cataloage de la Kaufland.


 74. 74
  Nora:

  Manuella, a trecut repede.
  Dar iote, presimpt că familia se reîntregeşte!
  Să tăiem un pui în cinstea lui Costel.
  Costele, mănânci, mă, găleată de-aia de la KFC?


 75. 75
  Nora:

  1QQQQQQQ, fir-ai să fii!


 76. 76
  1Q:

  Cum să fiu, Nora, cum? Daciam făceat, șefa? Vrei să fiu blând ca Costel? Te salut cu respect deosebit, Costelule, ține-o tăt așe, ce dacă nu vrei să vb cu mine, eu te apreciez! Sărbători extaziate, LMA cu frenezie, Crăciun a-nviat!

  Sărumăna doamnelor, și să trăiască dom Raj de Rajasthan, măă! Mânați, mă, dacia
  D-na Manu pune pisici chelboase pe blog, ăăăăăăăă-hă-hăăăăăăăăăăăăăăăă. Ce să te aștepți de la un posesor de autoturism Opel. Roșu, stop.


 77. 77
  1Q:

  Mă duc să mă-ntind la loc. Ce să vă doresc?! Mahmureală tihnită și vouă


 78. 78
  1Q:

  Tăiem o pu, apoi o lă! Nu tăiem niciun pui


 79. 79
  1Q:

  Mie-mi plac comentariile lui Costel. Necrologuri de calitate, nu hlizeli ieftine ca ale mele sau ale d-lui Raj. Bine, dl Raj exagerează


 80. 80
  1Q:

  De câte ori să mai cer bannarea d-lui Raj, ă? De câte ori


 81. 81
  1Q:

  Bine c-a venit Costel. Numai mă simpt singur, nefericit, bătut de soarta crudă. Ce știți voi ce foc îmi macină trăirile, îmi amestecă sentimentele și-mi răscolește eul mistic


 82. 82
  1Q:

  Am 3 bunici care trag să moară, răpuse de bolile bătrâneții.
  Când le văz mă apucă groaza, parcă-mi zic: iu next! Și-mi zic: carpe diem, moșule! da` doar îmi zic, c`apoi intru iar în transa nefericirii.
  În fiecare dimineață zâmbesc trist la soare, și mă mir că l-am zărit din nou. Nu toți porcii au parte de asta


 83. 83
  1Q:

  Așa că îmi toc mărunt-mărunt, singur, toate gândurile cumplit de departe de oamenii calji, de sufletul lor milos cu care mă alintă pixelat, catifelat


 84. 84
  1Q:

  Simțiți magia? Mie mi s-au boboșat oky și mi s-a încrețit pielea


 85. 85
  1Q:

  Mi-am îndreptat părul cu placa în loc să-mi îndrept spinarea. Ce creț mai eram în tinerețe!
  D-na Manu, sărumâna. Sărumâna, d-na Vio! LMA cu diverse bucurii, luați mâncare la copii


 86. 86
  1Q:

  A-ho, a-ho, copii și frați! Puneți mâna pe Vasilică să vă loați mașină mică, LOGAN 1.6 de vă luați, de mine nu mai scăpați


 87. 87
  1Q:

  Și m-am dus, ducea-m-aș bumben, că nu-mi mai tace gura; de 3 zile-ncoace, iarba nu-mi dă pace


 88. 88
  1Q:

  D-na uc, sărumâna, puneți o melodie ca să ne dezmorțim oasele, mințile, karmele, lăsați piftia


 89. 89
  uc:

  Ce piftie? Nu-mi plac raciturile,nu mananc, tremura :d io-s in tren si citesc -- Vand kilometri, ce faina e cartea 🙂


 90. 90
  1Q:

  Vând km de fân! E și mai fain, d-na uc. Mii de țuguie


 91. 91
  Manuella:

  Aaaa! am venit cu un taxi acasă. Şoferul era Moş Crăciun!
  Omul avea costum, păr şi barbă albe, ochelari, exact cum trebuie!
  Mi-a luat jumătate din oboseala zilei de azi şi mi-a dat o bomboană de pom!
  A zis că sunt cuminte. 🙂


 92. 92
  Manuella:

  Bună, 1Q! Aseară n-ai venit la colindat.
  Noi te-am aşteptat!


 93. 93
  uc:

  :))) ce-mi mai placea piesa asta
  In compart stem 3 oameni, 2 dorm si nu-i zapada nicari
  Tzuguuui 🙂


 94. 94
  Manuella:

  La Constanţa sunt 12 grade, Uc.
  Cei care au venit de sărbători pot să şi înoate, la o adică.


 95. 95
  Nora:

  La noi erau 16 mai acum o oră și. La prânz am mai avut niște drumuri de făcut, am transpirat în paltonașul subțire. Groaznic.


 96. 96
  Raj:

  Io nu transpir decat atuncea cand fac treaba aia, iar dnu 1Q cand impinge loganu. Dra Uc, cand ii defect liftu…


 97. 97
  Raj:

  La Constasnta is 12 grade la sosete,..


 98. 98
  Raj:

  Dnule Costele, nu mai fi asa serioz. Viata ii facuta sa fim veseli, sa nu ne luam deloc in serioz…


 99. 99
  1Q:

  Aoleu, dom Raj! Serios?! Cum adică să nu luăm viața-n serios


 100. 100
  1Q:

  Ce vreți să spuneți, că cine n-are LOGAN 1.6 transpiră d`an pulea? Să tră, dom Danny, v-a omorât viața de britanik


 101. 101
  Raj:

  Doar cand impingeti loganu la deal, dnu 1Q…


 102. 102
  1Q:

  Sus în deal e-o casă, și acolo-i mândra mea, ce…


 103. 103
  Manuella:

  Trebuia să-i scriu Moşului, aş vrea o maşină de spălat vase.
  Pentru asta, trebuie să rearanjez toată mobila şi aragazul.
  La anul.


 104. 104
  1Q:

  Și ce-are moșul dvs de nu vă ia mașină d`aia? E zgârcit, așa-i? V-a loat altă mașină, mai eftină, trebuia să-mi dau seama


 105. 105
  1Q:

  Faceți un schimb pe oleix, e posibil să găsiți un necunoscător pe acolo


 106. 106
  Manuella:

  Ah! nu vrei să fie pace?


 107. 107
  uc:

  Asa cald ii la buc si constanta? Am uitat sa-mi pun tricouri :d, da’ nu mi-am pus nici bluze groaSe. Mi-e nasul rece, fug la vag restaurant sa gasesc o cafea calda 🙂
  Sa transpir un pic :)))


 108. 108
  1Q:

  Pacea e întreținută de războaie, d-na Manu. Aoleu, ce se vede că aveți chef de gâlceavă. Bine că-s eu mai tolerant și vă permit să mă bruscați cu violență.
  Da` nu trec sărbătorile astea? Nu trec? Hai, bine


 109. 109
  1Q:

  Fugiți vag, d-na uc. Nu vă grăbiți să băgați nasul în cafea


 110. 110
  1Q:

  N-am mai văzut așa ceva! A loat-o blogu` razna


 111. 111
  1Q:

  De n-o rămâne doar Costel pe aici să plângă dupe noi, hai bine


 112. 112
  1Q:

  Nora probează roky pt Revelion 2015


 113. 113
  1Q:

  Io am pijamaua de anul trecut. Ce-are, ce


 114. 114
  1Q:

  D-na uc face șpagatu-n fața oglinzii la miezu nopții


 115. 115
  Manuella:

  Păi, fără preafrumos colind, te iei de maşina mea germană, îmi faci Moşu’ zgârcit!
  Nu prea am chef de gâlceavă, sunt cam învinsă de treabă.
  Da’ ţie ce-ţi pasă, ce-ţi pasă?


 116. 116
  1Q:

  Iar d-na Manu face poze la Opel, ca să-și aducă aminte ce-a avut odată, în tinerețe


 117. 117
  1Q:

  Mie nici că-mi pasăăă, care-i mai frumoasă, da` parcă tot LOGANU bate anu`


 118. 118
  Manuella:

  Poate ţi-aduce Moşul o pijama nouă.
  Uită-te bine sub brad!


 119. 119
  1Q:

  Adică mă tremeteți în pădure? Ce vreți să spuneți, că-s sărăcan dacă n-am brad? Ce dacă n-am brad, am și eo problemele mele de viață și de moarte, dacă vreți să vi le zic pe mail, vi le zic


 120. 120
  1Q:

  M-ați făcut să plâng! N-am făcut brad, unde să mă uit acu`


 121. 121
  1Q:

  În șifonier, la dracu! Bine că mi-am reve


 122. 122
  Manuella:

  N-am vrut, da’ n-am vrut să te necăjesc!
  Acum trebuie să-i cumpăr pijama lui 1Q şi să o aşez (era să scriu s-o pun) sub bradul meu.
  Scrie, dragă, poate aşa te eliberezi.


 123. 123
  Manuella:

  Mai cred că ai frumos brad, posibil artificial, cu două instalaţii şi 62 de globuri.

  Şi că-mi scrii de sub el.


 124. 124
  Raj:

  Iam zis lu feciormiu sa nu se mai pise pe langa veceu. A zis ca nare cum. Iam zis sa se pise in palnie la care sa anexeze 1 furtun, s-au sa se pise ca fetele, stand in popou. A zis ca nu, ca pozitia aia e pt. cacare. Iam zis cai dau voe sa se cace din picioare, dar asta numa in cazu in care nare pantecare. Nam azuns la nici 1 rezultat..


 125. 125
  Manuella:

  Raj, nu mai bine o budă în curte?


 126. 126
  1Q:

  Nu exagerez. Serios, anul acesta n-am făcut brad, poate că n-a insistat nici copilul. Am vrut să iau de la Dedeman unul în ghiveci dar scria că nu se poate replanta. Am renunțat. Cele din plastic îmi provoacă repulsie, îmi dau stări artificiale de bucurie, mă irită


 127. 127
  Manuella:

  1Q, nu cred că nu ai brad!
  Păi copilul trebuie să insiste?
  Cum îi dăruieşti cadoul de Crăciun? Lângă ficus?


 128. 128
  uc:

  Imi place masina lu Manu ca e rosie, de fete 🙂 spagatu la miezu noptii, daaaa :))))


 129. 129
  1Q:

  Ălui mic i-am zis că cei care se pișă din picioare se concentrează pe jet ca să nu mai ude de jur-împrejur și nu le mai crește pulica. Dacă se pișă ca fetele are grijă să și-o vâre la adăpost, la gărăoace, și, chiar dacă jetul e puternic și mai sare peste ghizdurile veceului, nu-i problem. Măcar nu îi rămâne ca a lu` tac-so care a crescut pișându-se ca bou` pe miriște, neliniar


 130. 130
  1Q:

  Nu i-am dat cadoul sub brad. Mi-a zis cu candoare că el crede în Moș Crăciun pt că i-a confirmat Zâna Măseluță și Zâna Zorilor (ielele lui desfânate) dar înțelege că n-are nevoie de nimic special. Pt că el e deja special și tot ce are e special. Apoi m-a pupat


 131. 131
  1Q:

  Opaaa! Opel, mașină de fete :)))))))))))))


 132. 132
  Manuella:

  1Q, e copil, nu filozof.
  Adu copilul la bradul meu să-i dea Manu maşinuţă cu telecomandă, ou Kinder şi prăjitură Figaro.


 133. 133
  1Q:

  Lăsați copchilu-n pace, d-na Manu, nu mi-l prăpădiți cu oă de vârcolac și prăjituri de nuntă


 134. 134
  1Q:

  Auzi, maimuță cu telecomande! Ca și când ar avea 35 de ani


 135. 135
  1Q:

  Au, pardon! Mașinuuuță, ziceți așa. Nu mai bine mi-o dați mie? `ade, vă rog, dau la schimb colecția de la Kaufland, pt un set de cuțite


 136. 136
  Manuella:

  Nu. Că tu ai una deja.
  E drept că nu are telecomandă, dar tot o maşinuţă se cheamă a fi. Cumva.


 137. 137
  1Q:

  Dar vreau să am doo, ce


 138. 138
  Nora:

  Citesc mai încolo. Acum vâ urez un Crăciun minunat și vă strâng în brațe până vă trosnesc oasele.


 139. 139
  Nora:

  Citii.
  Raj şi 1Q, vine un moment în viaţa unui bărbat când… Ptiu, că uitai. Pişaţi-vă liniştiţi, pişati-vă cumpătat şi relaxat.
  Uc o fi ajuns cu bine la Bucureşti?
  Eu am ajuns cu bine la Braşov, unde e aproape la fel de cald ca la Bucureşti. 😀 Ne-au colindat mulţi copii, am terminat bancnotele de 10 lei. 😀
  Manuella, nu-i da nicio maşinuţă fără să spună măcar o poezie înainte. 😀


 140. 140
  uc:

  Si eu va pup, ne reauzim in ian 🙂 distractie s-aveti si voiosie :*


 141. 141
  Nora:

  În ianuarieeeeee??! Până atunci ce faci? Te răpesc extratereştrii? 😀


 142. 142
  uc:

  Ajung peste o ora, vacanta placuta, Nora 🙂


 143. 143
  Nora:

  Şi ţie, dragă Uc. :*


 144. 144
  Manuella:

  Nora, clar! Fără poezie şi cântecel, nu merge! 😀
  Colindătorii au fost puţini, dar au cântat tare frumos!

  Vacanţă frumoasă, bucuraţi-vă de tot! 🙂


 145. 145
  Manuella:

  Crăciun fericit! Să fiţi sănătoşi!
  Vă îmbrăţişez cu tot dragul! 🙂


 146. 146
  Nora:

  Şi voi, Manu. 🙂


 147. 147
  Nora:

  Costel nu veni azi pe aici?


 148. 148
  1Q:

  Iote-o cu ce gând veni! Numa` la Costel ți-e gându` dar-ar căruța peste el să-i sară funiile de usturoi de pe umăr. Ce mă enervezi!
  Auzi-o, taică, să spui poezii în prag de Crăciun. De parcă ea ar ști vreuna k lumea
  D-na Manu, vreți poezie? Bineee
  Moș Crăciune, ce-ai în sac? Șapte Logane de sărac
  Dacă-mi spui o poezie, ți le dau pe toate ție


 149. 149
  1Q:

  Nora are gagic! Nora are gagic!


 150. 150
  Nora:

  Păi, cine, dacă nu eu?
  Voi vă gândiţi numai la prostii. Dar de Costel, de Costel cine se-ngrijeşte, ha?
  O strachină cu trei sarmale îi dădurăţi şi lui? Ia să vedeţi în ce culori mămăligoase vede viaţa pe urmă.
  Numai la Logan ţi-e gândul.


 151. 151
  1Q:

  No-ra are ga-gic!


 152. 152

 153. 153
  1Q:

  Și la Daria, nu doar la Logan. Da` tu nu mai vezi, că ți-e gându` numa` la Costel, arză-l-ar terciu pe deștele cu care `moaie-n dumicați


 154. 154
  1Q:

  Cum ce gagic, ce, mă crezi orbete? Nu văz ce dragoste zace în măruntaiele tale? A, ce crezi, că nu se vede din Turnul Chindiei câta ardoare te topește și te îndepărtează de cele sfinte?


 155. 155
  Nora:

  Mă topeşte, mă topeşte. Ca lumânarea ard. La geam. Costele nu mai vine. Bate viforul, i-am oblojit sarmalele cu smântânică.


 156. 156
  Nora:

  Sunt lumina pâlpâindă în bezna din capul tău, Costele. Becul din debara. Dulcea brichetă în buzunarul unui salvamontist pe jumate îngheţat. Costeleeeee….


 157. 157
  Nora:

  Şi pâinicăcaldă.


 158. 158
  1Q:

  Tu torci.

  Pe vatra veche ard,
  Pocnind din vreme-n vreme,
  Trei vreascuri rupte dintr-un gard.
  Iar flacăra lor geme:
  Clipeşte-abia din când în când
  Cu stingerea-n bătaie,
  Lumini cu umbre-amestecând
  Prin colţuri de odaie.

  Cu tine doi nebuni mai stau
  Şi torc în rând cu tine;
  Sunt încă mici şi tată n-au
  Şi Costi nu mai vine…


 159. 159

 160. 160
  1Q:

  Hai că mă podidiră lăcrămile, că io n-am recitat, am cântat. Cu intonație…


 161. 161
  Manuella:

  Aşa, aşa… 1Q, azi plângi cam des.
  Câtă emoţiune!


 162. 162
  1Q:

  Păi nici d-na uc nu m…nu m-ai vineeeee! :(((


 163. 163
  1Q:

  Și n-am apucat să ne urăm, să ne zicem, să ne dorim, să ne sorcovim


 164. 164
  1Q:

  Dvs nu plecați, d-na Manu, nu? Să nu mă părăsiți în aceste zile magice, că până și Costel a dat bir cu fugiții


 165. 165
  Manuella:

  Ba da. Nu eşti atent.
  Plângi în van.


 166. 166
  1Q:

  Plâng în ce vreau eo, că-s băiat mare, ce vă pasă dvs în ce plâng eu. Bine că vedeți cât sufăr, cât zbucium mă copleșește și nu săriți neam ca să-mi alinați suferința


 167. 167
  Manuella:

  O alin, o alin… vrei o prăjitură Figaro?


 168. 168
  junghiul:

  Crăciun fericit!


 169. 169
  Raj:

  Comnunicat important pt tara… Mai terminatio cu titlurile astea pompoase, dnu 1q> Comunicat important pentru pula, na !


 170. 170
  Raj:

  Io 1 sar neam si va alin suferinta, dnu 1Q. Deci, log. de 1,6 e cea mai mercedesa masina din lume. Si opelu, ca nu voiu pt. ca sami fac dujmani de sarba…


 171. 171
  Nora:

  Şi ţie, Junghiule!
  Raj, neaţa! Băuşi cafea?


 172. 172
  Raj:

  Sarumana ! Beui, dar jaba, tot am ochii lipiti…


 173. 173
  Raj:

  Am observat ca politistii dela rutiera nu opresc in trafic logane, ci doar masini, ca de pilda oapelurile rosii…


 174. 174
  Nora:

  :)))) Sunt curioasă dacă Loganul va continua să fie laitmotivul anului şi în 2015.


 175. 175
  Raj:

  Cu suguranta, dra Nora, daca nu so lepada de el…


 176. 176
  Raj:

  Craciun fericit, dnu Danny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 177. 177
  Nora:

  Nu pare dornic să se lepede. E un soi de axis mundi. 😀


 178. 178
  Raj:

  Asa-i, nu se leapada mnealui de satana ,cu 1 cu 2…


 179. 179
  Raj:

  Az va vedeti cu dra Uc ? Spunetii pupu din partea mea.


 180. 180
  Nora:

  Nu mă văd, Raj. Eu nu mai sunt în Bucureşti de ieri.


 181. 181
  Manuella:

  Ia să vedem… aţi fost cuminţi? a venit Moşul?

  Tare mi-e drag Crăciunul! Să vă bucuraţi!
  La mulţi ani!


 182. 182
  Nora:

  La mulți ani, Manuella. 😀 Da, e bucurie și frumos. 🙂


 183. 183
  Manuella:

  Bună dimineaţa! 🙂

  E tot Crăciun? Înapoi în pat!


 184. 184
  Nora:

  Sunt defectăăă! Mă trezii de la 8!


 185. 185
  Raj:

  Dapoi culcativa napoi. Otz face iconomie la mancare, tigari, tras apa sarumana shun Craciun feri, la dv. , la dna Manu si la toata lumea buna depe icea ! Craciun feri si mie , ca si io fac parte din lumea buna, dimpreuna cu dnu 1Q, traiear loganu, sa nu mai bea, ca sasi ia opel…


 186. 186
  1Q:

  Să vă loați dvs opel, dom Raj, na! Și ca să fie blestemul complect, să fie roșu! Roșu imperial
  Crăciun metafizic, disciplinat și tematic filodendron spre evoluție spirituală, reflexiv-introspectiv!
  Ete că mă trezii mai dăștept ca ieri, când eram beat muci, nu că-n alte zile aș fi mai treaz. Sau mai breaz


 187. 187
  1Q:

  Nora are circuitele arse. Ăăăăă-hă-hăăăăăăăăăăăăă! Mor de râs


 188. 188
  1Q:

  D-na Manu habar n-are ce zi e! De ce nu mă mir când știu că posedă un Opel, nuj! Mai e și roșu


 189. 189
  1Q:

  Sărna și LMA! Fie ca lumina monitorului ce vă scaldă fețele buhăite de beutură să vă încălzească sarmalele, ca să faceți economie la energie electrică dacă le încălziți la cuptorul cu microunde, unealta lu` Satana, sau la gaze, altă sursă de încălzit cazane cu smoală


 190. 190
  1Q:

  Care nu mai aveți uiski, capu-n pătură că scuip în sus


 191. 191
  1Q:

  Mă duc să scuip și pe FB câteva inepții cu ocazia mahmurelii de sărbători, că sunt trecute cu vederea mai ușor, fără block-uri elitiste


 192. 192
  1Q:

  Nora doarme și visează. Deh! Vorba gospodarului: cine se trezește de dimineață la 8, doarme toată ziua


 193. 193
  Nora:

  Nu dorm, nu visez.
  Azi-noapte m-am visat la Paris.


 194. 194
  Raj:

  Va inteleg, si dnu 1Q se viseaza in opel…


 195. 195
  Nora:

  😆 😆 Uf, colindam nişte cârciumi aşa mişto…


 196. 196
  Raj:

  Io in vise colind atenee, teatre, blibioteci, opere. Ha !


 197. 197
  Nora:

  Eşti un cult la cap şi-n somn, Raj. Ce să zic!


 198. 198
  Raj:

  Normal cas cult la cap, ca doar nu erea sa fiu cult la cur. Sarumana, va urez gioghing placut, sarmale ioc !


 199. 199
  Raj:

  Invatati-ma va rog cum sa mai procedez cand ma suna cineva care ma cunoaste si cand il intreb cine e, zice ca nu conteaza si nici nu-si spune numele.


 200. 200
  Nora:

  Îl înjuri vârtos.
  Aşa m-a umplut una de draci. Sună şi zice „Bună ziua. Doamna Piscopesco?”. Eu „nu, aţi greşit”. Ea „Dar cine sunteţi?”. Ea sunase şi ea mă-ntreba pe mine cine sunt. 😀
  (a zis altfel, nu Piscopesco, dar nu mai ştiu cum :D)


 201. 201
  Raj:

  Nu e suficient oare ca pentru mine telefonul e un stres ? Deocamdata i-0am inchis tel. in nas. Io cand sun pe careva care nu are nr. meu de tel., spun repedea cine sunt, de la cine am nr. lui de tel, dupa ce zic repejor bunaziua. Auzi la el, cica nu conteaza. Acuma suna ca tampitu dar nui mai raspund. De ce procedeaza asa lumea cu mine ? Io nu dau buzna la om, nici invitat , nici neinvitat. Tre sami caza careva in genuchi ca sa ma aiba de mosafir. La mine calca in casa extrem de putina lume decand a zis la lume ca avem paienjeni in casa, chestie care a fost adevarata, chiar la ushe, ca era fomeea in spital si nam fost atent. Am dat cu mopu, cu carpa, dar nam vezut paenjenu mincamiar puladan nadragi sa mio manance si cacamash in traista lui…


 202. 202
  Raj:

  pai priscopescu asta care ma sunat adineaoarea, mia zis pe nume, dar io nu suport asfel de chestii, sa refuze sasi zica numele.


 203. 203
  Raj:

  Ala care a mancat cacat cu paianjenu, era barbat, nu muere. Cand lucram in colectiv, barbatii erau barfitori, nu fomeele. Suport femeele sa barfeasca, dar barbatii ba. Ii alung din preajma mea. De fapt ei nu prea barfesc in fata mea, ca stiu ca nu suport. Ei bine, cacatii astia nu ma inghit pe mine


 204. 204
  Nora:

  Mie aia nu-mi ştia numele. Şi eu insistam să se prezinte ea, că ea sunase, ea insista să spun eu cine e. Am întrebat-o ce draci vrea, nimic. Că să spun eu cine sunt. Idioţi.


 205. 205
  Nora:

  Haha. Pe mine m-a bârfit o persoană pe care am găzduit-o la mine timp de o lună. Pe motiv că nu şterg praful sau aşa ceva.
  Mno, să fie sănătoasă şi să vină să mi-l şteargă ea.


 206. 206
  Raj:

  Pocu Gabriel puia mana la curu enoriaselor cand venea cu busuiocu. Cat a fost el la beserica de care apartin, nu lam primit. Odata mia reprosat ca de ce ma uit insistent la nevastasa. Io chiar nu ma uitasem si iam zis sa se duca in aia a mea…


 207. 207
  Raj:

  Pai vedeti, dra Nora, acu natz mai gazdui nicio persoana, chiar daca nar manca bors ca aia. Vorba lu nevastamea: ma, pe tine tea schimbat lumea


 208. 208
  Nora:

  Ba aş găzdui. 😀 Că pe mine chiar nu m-a schimbat lumea. 😀 Şi nu cunosc vorbă mai vulgară decât aia cu bunul luat drept prost. Nu există aşa ceva, nu mă simt, sunt o fraieră iremediabilă.


 209. 209
  Raj:

  Am deosebeta pla, cins si onoa, dnu 1Q !


 210. 210
  Nora:

  Nici măcar n-am spus că mânca borş. Poate chiar nu şterg praful suficient de des, e drept că fericirea mea nu stă în şters praful şi aranjat ciucurii de la covor.


 211. 211
  Raj:

  Da nam zis cas bun, ci narod


 212. 212

 213. 213
  Manuella:

  Nora, cu siguranţă, femeia a văzut că nu ai şters demult sub frigider.
  Mor după ăştia!


 214. 214
  Nora:

  Pe mine mă amuză. Ce preocupări trebuie să aibă, ce vieţi chinuite…


 215. 215
  Nora:

  Îţi dai seama, ăla de la Raj era cu ochii după păianjeni…


 216. 216
  Manuella:

  Daaa… tot universul lor e maniac!


 217. 217
  Nora:

  Prea bun articolul lui CTP.

  http://www.gandul.info/puterea-gandului/sarmaua-sufletului-sau-cine-te-mananca-pana-la-dumnezeu-13739780

  Iar de filmul ăla mi-amintesc inevitabil de câte ori văd mese indecent de „imbelşugate”.


 218. 218
  Raj:

  Dra Nora, 1 fraera iremediabila, 1 bou iremediabil (in spetza io) , va transmite o a III-a zi de Craciun, cu protocale, verdeturi cat crupinde Campia Baraganului, Marea Campie a Brailei, care face bine la silueta, va mai ureaz dasemenea sa rupeti pedalele la bicla pt. gambe+coapse (aia fara roate). Fira a dracu de caltabosi + sarmale+ cozonac cu caloriii !


 219. 219
  Raj:

  Dnu 1Q, paaru cu votchii , cu bere, cu snaps va asteapta, terminati cu spalatu lu 1,6, cai futeti vopseaua !


 220. 220
  1Q:

  Să fie-al draq ăla care-o mai bea, d`ici încolo! Să n-aibă parte de mahmureală și mâncare alterată, nici de cufureală sau musafiri neanunțați în prag de plecare de acasă, ca motiv de lipsă de la întâlneală cu cineva drag. Că n-am avut cum să-mi motivez absența decât mințindu-mă-n în gând cum să mint în realitate, ceea ce nu prea mai vreau să fac. Minciună, minciună, da` până când?!
  Cred că-mi trebe o operație la cap, să-mi scoată netu` care-mi făcu o bubă dulce, bună bubă care mă îndeamnă să mă scarpin întruna


 221. 221
  1Q:

  Sărumâna, da` așa mai îmbufnat, și să tră, dom Raj, tot așa!


 222. 222
  1Q:

  Să dau gata berea asta și îi pui cruce, fir-ar! Păi până când…


 223. 223
  1Q:

  Citii și artocolul lui CTP. Nu e nicio noutate, nu m-a dat pe spate


 224. 224
  1Q:

  Articolul, nu artocolul. De aici să vedeți cât de înverșunat îs ca să mă îndrept


 225. 225
  1Q:

  Nu mai corectez, e prea târziu. Trebuie să mărturisesc adevărul, că nu mai pot. Eu sunt Raj!


 226. 226
  1Q:

  Visasem că sunt Nora, da` nu prea-mi place Parisul, nuj de ce


 227. 227
  1Q:

  Și cum visam eu, așa, odată se făcea că aveam Opel. Roșu. M-am trezit brusc, tremuram întruna. A trebit să beau ca să-mi treacă sperietura


 228. 228
  1Q:

  D-na uc îmi turna cu pâlnia, țugui peste țugui


 229. 229
  1Q:

  După turna, trebuia să pui virgulă?! Sau nu


 230. 230
  1Q:

  Dacă stau să reflectez asupra vieții, asupra nimicniciei existențiale, asupra superficialității sau dilemelor de orice natură, aș prefera să fiu undeva la munte, pe o pârtie de ski, cu celofanu` furat de pe banchetele unui Opel, roșu, normal că roșu, iar Nora să mă împingă la vale și să strige: pârtieeeeeee! Ferea, oameni buni


 231. 231
  1Q:

  Am fost p`afară, e frumos. Te uită cum ninge Decembre mă îmbie să duc gunoiu` nu că trebuia dus, dar cineva trebuia să dea zăpada la o parte de pe exteriorul Loganului 1.6 MPI albastru de iarnă magică, o culoare rece care împrăștie căldură sufletească, o porțiune divină din ROGVAIV, feeria străzii


 232. 232
  1Q:

  Și mai termenați cu miștou`, dom Raj, că n-am chef de glume la ora asta de siesta, când visurile oamenilor se împletesc cu virtualul, ca și cum ar fi real


 233. 233
  1Q:

  Bine, nu e anormal k să n-am cum fi dom Raj, da` ce, n-am voie? Nora se dă cu târlia pe pârtia de schi fond


 234. 234
  Nora:

  Ce e aia târlie?


 235. 235
  Nora:

  Mulţumesc de urări, Raj. 😀
  Caltaboşi n-am mâncat, sarmale două, una ieri, una alaltăieri, cozonaci iară n-am mâncat.


 236. 236

 237. 237
  Manuella:

  Eu mai vreau o zi de Crăciun! 🙂
  Ninge cum trebuie aici, s-a aşternut deja.
  Acum două zile erau 16 grade, acum -2.

  1Q, şi eu mă gândesc la tine!


 238. 238
  Raj:

  Daca mani ninge, neom da cu sania. Cine nare sanie, cu capacu sau cu scandura de veceu. Cine nare nici din astea enumerate mai sus, poa sa se dea la vale cu 1,6 ca doar asa o prinde viteza masina asta, fara nicio leg. cu log. dv. , dnu 1Q


 239. 239
  Raj:

  La Cta nui derdelus, dna Manu, doar la scarile alea in zic-zac, Zorile-Modern. Bun shasha, dar aveti grije mare, mare…


 240. 240
  Raj:

  Dnu 1Q cinea zis ca dv. is io ? vreau, nume,pronume, sex (ma refer dacai fata, au baiat, nu ca as dori sex cu dv. !)


 241. 241
  Manuella:

  Am grijă, Raj.
  Eu vreau în sanie trasă de cai!


 242. 242
  Manuella:

  Dacă aş vorbi cu 1Q, el chiar are o sanie albastră magică, feeria derdeluşului!


 243. 243
  Raj:

  Are logan albastru feeeria curului, nam ce sa zic…


 244. 244

 245. 245
  Raj:

  Cei care aveti caini, stiti propabil ca sunteti obligati pin lege sa luati rahatii acestora din parcuri, alei, etc. Veti zice ca nu se pot lua (cacatii) daca e zapada mare. Ba da, se poate. Io procedez asa. Iau dupa mine butelia cu arzatoru dupa mine (stiti, ala cu care se parleste porcu !), topesc zapada de jur imprejuru rahatului si-l iau acasa. Daca naveti butelie cu arzator, procedati tot ca mine, efectuati aceasta manopera (de saltare a rahatului) cu aparatul de sudura autogen. Io fara acesta si grup electrogen, nu plec never cand il scot pe Pulica la plimbare (Asa-l cheama pe dulaul meu).


 246. 246
  Raj:

  Daca se intampla totusi sa nu aveti in ziua respectiva aragazu sau autogenu dupa dv., puteti pune 1 semn langa rahatelu cainelui ( 1 steag de plida) urmand ca a doua zi sa procedati la ridicarea acestora. Atentie, nu insemnati locul respectiv cu bancnote de 1oo euro sau 100 lei, penca poate bate vantu si nu aveti nicio garantie ca mai gasiti rahatu. Totusi,puteti pune la locu respectiv 1 saculet cu monezi de 50 bani, astfel aveti garantia ca vantu nu mai poate muta sacu cu bani.


 247. 247
  Nora:

  😆 😆 😆
  aleg metoda cu steagul!


 248. 248
  Nora:

  Raj e bogat. Eu n-am strâns niciodată mai mult de-un borcan de monede, de unde un săculeţ!


 249. 249
  1Q:

  n-am ce să zic! mni-ni-ni… Ce mă enervează dl Raj! Când va fi bannat cred că mă îmbăt, strică toată atmosfera serafică a bunului-simț pe care o creez cu comentarii fine, atent selecționate, în ideea de a nu irita sau enerva cititorul și-așa destul de sensibil (după ce-a îngurgitat mâncărurile pregătite cu migală și răbdare) cu LOGANUL meu 1.6 care are 9jdă cai, d-na Manu! E MPI, ca să știți
  Eu n-am câine, da` dacă stăpânul ar însemna locul unde s-a răhățit pudelu` cu un căcățoi de-al lui care e mult mai mare, mai de neam-prost, pericolul va fi mult mai ușor de observat. N-ai cum să nu-l vezi de la distanță, iar dacă vrei să-ți încerci norocu` îl poți lua la șuturi. Nu zic, poți găsi în locuri special marcate și punguțe cu bani -din surse sigure, de la cititul în cărți, ghioc sau sâmburi de prună confiată la cititul în căcat uscat adus de la Muntele Athos, am aflat că dom Raj plimbă pe Pulică în locuri publice- sau poți nimeri tot celălalt marcaj care să te ambiționeze, ca îndemnurile de sub capacele de bere: n-ai câștigat, mai încearcă. Cum îți e norocul, na


 250. 250
  1Q:

  Atâta imvidie ce degajă domnul acesta, mai rar!


 251. 251
  1Q:

  Și nu înțeleg de ce râzi, Nora! Oleacă de seriozitate n-ar strica blogului acesta! Se ia totul în derizoriu ca și cum n-ar mai exista subiecte serioase pe planeta asta odioasă, populată cu, cu, cu, …cu specimene odioase


 252. 252
  Manuella:

  Am revăzut „The King’s Speech”. Cu aceeaşi plăcere.


 253. 253
  1Q:

  Hm! Pe mine m-a plictisit


 254. 254
  Nora:

  Mie mi-a plăcut. 😀


 255. 255
  1Q:

  Pentru că n-a fost cu violență, d`aia. Costeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


 256. 256
  1Q:

  N-am mai pomenit așa ceva! Atâta indiferență


 257. 257
  Nora:

  GEaba. Costel freacă mujdeiul.


 258. 258
  1Q:

  Freacă pisoiu. Dom Raj freacă vidanja, eu timpula mea, Costele, zi ceva


 259. 259
  1Q:

  D-na Manu freacă veselă vesela, numa” d-na uc freacă perna cu timpanu


 260. 260
  Manuella:

  Cum ai ghicit?
  Am avut musafiri în toate zilele de Crăciun! 😀


 261. 261
  1Q:

  Păi câte zile are Crăciunul ăsta? Eu știam că pică pe 25, în aceeași zi cu I. Newton, marele scluptor pilipinez


 262. 262
  Nora:

  Manuella, trebuie să faci cont de FB. Ca să facem comitet frumos pentru Costel. E aşa de prezent acolo, mânca-l-ar mama. Se vede că-i lipsea afecţiunea mea, tandreţea mea…


 263. 263
  Manuella:

  La mine ţine 3. 🙂


 264. 264
  Manuella:

  Aşa zici, Nora?
  De ce nu şi-o exprimă şi aici? o fi emoţia mare!


 265. 265
  Nora:

  Nu ştiu, cred că e copleşit. Acolo e mai curajos, să vezi câtă îndrăzneală. 😀 Copăcel, copăcel.


 266. 266
  Manuella:

  Cum să te cazezi la Bâlea, în Hotelul de Gheaţă?
  2-3 grade în cameră. Never! cu toate păturile lor din blană de oaie şi sacii călduroşi!
  Să fie sănătoşi după ce pleacă de acolo!


 267. 267
  Raj:

  Cica pt. loganuri nu maw e necesare RCA-urile, doar pt. masini… Sa vedeti ce atmosfera serafica va creez io !


 268. 268
  Raj:

  Cica pt. loganuri nu maw e necesare RCA-urile, doar pt. masini… Sa vedeti ce atmosfera serafica va creez io !


 269. 269
  Raj:

  La otelu de gheata Balea, incalzirea se face… chiar poti sa transpiri, voiam sa zic dna Manu, da nu pot pt. ca sa zic, ii oleaca jenant…


 270. 270
  Raj:

  Prin babardeala, na !


 271. 271
  Raj:

  Io ii urez dnului Costel sarbatori fericite ! De data asta nu glumesc


 272. 272
  Raj:

  si lu dnu Danny


 273. 273
  Raj:

  Rectificare: nu puneti bancnote de 100 de euro, ca semn. E pericol sa dispara rahatii… Cine in ziua de az nar fura 1 eahat de caine ? Intrebare retorica, desigur…


 274. 274
  Raj:

  Atmosfera serafica, ha, dnu 1Q ? Va arat io !


 275. 275
  Raj:

  Si io am o vecina care detine 1 polo rosie. Cica ca so fereasca unii in trafic. Culoare care bate la ochi, deh…


 276. 276
  Manuella:

  Ar putea fi posibil, Raj, dacă lui nu-i îngheaţă instant, iar ea nu face cistită. Sub toată pătura lor de oi! 😀


 277. 277
  Raj:

  Nui pericol, patura de oae incalzeste la…oae, patura de lanica, la pasarica…


 278. 278
  Nora:

  Ce dispoziţie ludic-lubrică are Raj dimineaţa!


 279. 279
  Nora:

  Ai șters textul? Pe buneeee?


 280. 280
  Manuella:

  Şi de ce?
  Chiar dacă nu vrei întrebări astă-seară, ai putea încerca un răspuns.
  Ai plecat cu comentariile noastre. Cine era cu chestia asta mereu? 😀


 281. 281
  Manuella:

  Era scrisoarea meaaaa 🙁


 282. 282
  Nora:

  Nu pricep. Nu pricep și pace.


 283. 283
  1Q:

  Am scris mai mult ca voi. Am dreptul ăsta, ce


 284. 284
  1Q:

  Vă urăsc!


 285. 285
  1Q:

  Mă așteptam la felicitări, la aplauze, la omagii binemeritate. Huăăăă, n-am cuvinte


 286. 286
  1Q:

  Textul mi-a luat 1 oră din viață ca să-l suflec acilișa


 287. 287
  Nora:

  Sigur că ai dreptul. Nu am negat deloc asta.
  Așa se pune problema?


 288. 288

 289. 289
  1Q:

  Hm! Incredibil


 290. 290
  1Q:

  Nu mai scriu, n-am talent, sunt expirat. Aia e, trebuia să fie și un vzăendofstory


 291. 291

 292. 292
  Nora:

  În continuare nu pricep.


 293. 293
  1Q:

  Păi ce-ar fi de priceput?! Mie asta mi-e neclar


 294. 294
  Nora:

  Bun. Dacă tu consideri că nu e nimic de priceput, probabil că nici nu e. Mulțumesc.


 295. 295
  1Q:

  Acu`, na, și cu tine! Ce-ar fi să fac pe vreun guru


 296. 296
  Manuella:

  Oi fi avut vreun musafir care ţi-a stricat tot cheful.
  Sau eşti foarte sensibil azi.
  Omagii?


 297. 297
  1Q:

  Da, omagii, cu bannere și steaguri, ce era așa greu?!
  Nu vă înțeleg, serios


 298. 298
  1Q:

  N-o veni, el, Costel? N-o veni, mă, să vă spulbere


 299. 299
  Manuella:

  E alegerea ta.


 300. 300
  1Q:

  Eu stau adiba, d`abia aștept să vă ia la mișto


 301. 301
  1Q:

  Ca el vreau să fiu. E mai hiro, nu ca voi, cu pretenții, cu nasu` pe sus, cu sensibilități imperceptibile


 302. 302
  1Q:

  Să nu mai văz!!!! E ultimul meu comentariu până apare mon ami, Costel
  Huăăăă, până atuncea


 303. 303
  Nora:

  Poate mă enervez și scriu o poezie!


 304. 304
  1Q:

  Dacă scrii ceva versuri ce nu-mi comvine, te-am scos de la imină, să n-am parte de sărbători fericite și călduroase, cu asociațiile corespunzătoare


 305. 305
  1Q:

  Ce sărbători nasoale! Fără pic de sclipici


 306. 306
  Raj:

  Undei tecstu dnului 1Q ? Ce natz pricipit, dra Nora ? Era la mintea cucosului…


 307. 307
  Raj:

  Io acolo am dat comente unice, de valoare. Sa reapasra textu, dnule 1Q ! Luavash loganu in pula, na !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *