O rană de o sută de ani

Azi, cum probabil aţi aflat deja, se-mplinesc 100 de ani de la genocidul armenilor. Pe 24 aprilie 1915, se comemorează uciderea celor 1,5 milioane de armeni de către otomani. Cifrele sunt controversate, dar acestea se bucură de cea mai largă susținere din partea istoricilor. Exterminarea a avut loc în două etape: inițial, bărbații au fost uciși prin execuții în masă și muncă silnică. Apoi, în etapa a doua, femeile, copiii și bătrânii au fost izgoniți în marșuri forțate spre deșertul sirian, parte a Imperiului Otoman în epocă, unde au murit de foame, sete și epuizare.

Douăzeci și patru de ani mai târziu, înainte să invadeze Polonia, Hitler, cumva ca să justifice nevoia de Lebensraum, spunea „Cine-și mai amintește azi de exterminarea armenilor?”.

Zilele trecute, Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care recunoaște uciderea celor 1, 5 milioane de armeni drept genocid și cere Turciei să admită masacrul și să întocmească un inventar al patrimoniului cultural armean distrus în ultimul secol, ca pași necesari în vederea remedierii relațiilor cu statul armean. După cum știți, în negocierile de aderare a Turciei la Uniunea Europeană, genocidul armean a constituit mereu o piatră de încercare. Reacția președintelui Erdogan, de un cinism absolut: „Votul Parlamentului European îmi va intra pe o ureche și îmi va ieși pe cealaltă”. Mai mult, în Turcia, conform unei legi aberante, dacă susții ideea genocidului, poți fi acuzat de acte nepatriotice și poți fi condamnat la trei ani de închisoare.

Papa Francisc s-a referit și el la genocidul armean, fapt care a dus la rechemarea ambasadorului turc de la Vatican și la avertismente din partea președintelui turc, iar țări precum Franța pedepsesc prin lege negarea Holocaustului armenilor. Alte 22 de state l-au recunoscut oficial.

Germania s-a alăturat acestora, iar aseară, prin Președintele său, mai mult, a admis existența unei responsabilități germane în tragedie.

Nu și Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Israel. Un caz tipic de jocuri diplomatice (avem nevoie de Turcia, e aliat NATO, ne apără contra ISIS), jocuri care pun între multiple paranteze lucruri precum umanitatea, principiile, civilizația noastră, până la urmă. Dacă tot am făcut lista ruşinii, nu putem uita de România. Nici ea nu-l recunoaşte oficial. Primeşte totuşi o bilă albă prin faptul că guvernul Brătianu a făcut ca România să fie prima ţară care şi-a deschis graniţele pentru refugiaţii armeni.

În mod ironic, însuși cuvântul ”genocid” care a apărut prin ‘40 și ceva are la bază chiar drama armenilor. Și a fost lansat de un evreu. Iar sintagma ”crimă împotriva umanității” a fost folosită în mod oficial tot în acest context. Apoi, s-a uitat, istoria s-a întors pe partea cealaltă și am aflat că există victime cu pedigree și victime fără. Morții maidanezi.

*****

Pe insignele copiilor prezenți la comemorare scrie „Îmi amintesc și revendic„.

*****

De fapt, eu despre un film voiam să vă vorbesc. Tot ce-am spus mai sus e doar o plasare în context, căci informațiile astea au tot fost repetate în diverse contexte în ultima perioadă și erau accesibile tuturor.

Întâmplător sau nu, acum două zile am văzut The Cut, ultimul film al lui Fatih Akin, regizor german de origine turcă. Filmul a avut proiecția în cadrul Festivalului International de Film București.

Știți cum e treaba. Marile tragedii devin mereu subiecte de film/de artă. Holocaustul evreilor a generat mii și mii de filme. La fel, războaiele mondiale, cel din Vietnam, mai nou și cele din Afganistan sau Irak. Despre genocidul armenilor însă puțin, prea puțin. Lipsește mitologia din jurul lui și lipsește ca reprezentare din mentalul colectiv. De aceea, o astfel de saga reprezintă un proiect extrem de ambițios. Subiectul armean îl bântuia pe Fatih Akin de ceva timp. Citeam într-un interviu că, acum câțiva ani, a vrut să facă un film despre Dink, ziaristul armean ucis de un adolescent naționalist turc în 2007. Dar că, dintre cei cinci actori pe care i-a contactat pentru rol, niciunul n-a vrut să-și asume riscul linșajului din presa turcă.

Acum, că am văzut The Cut, mă tem că vom mai avea de așteptat după acel film al armenilor. Fatih Akin însuși spunea în acelaşi interviu din New York Times că are multe emoții legate de cum va fi receptat filmul lui și că este proiectul în care a investit cel mai mult timp, muncă și efort de documentare. De altfel, deşi iniţial fusese programat să aibă premiera la Cannes, acesta a fost prezentat în cadrul Festivalului de la Veneţia. Din păcate, în pofida eforturilor depuse, este și cel mai prost film al lui. Și i le-am cam văzut pe toate.

Nu știu unde-a dispărut subtilitatea lui. Psihologia verosimilă a personajelor. Unde s-au dus scenariile inteligente. De ce în The Cut totul arată și sună atât de neconvingător, de fals, de spart, începând cu engleza vorbită doar de personajele armeni. Care e logica? În afară de intenția de universalizare a tragediei, prin limba de circulație internațională în care își distribuie personajele, nu văd altă explicație. Turcii vorbesc turcă, cubanezii vorbesc spaniolă, numai armenii vorbesc engleză cu accent.

Tot regizorul spunea că s-a zis despre film că ar fi prea hollywoodian pentru europeni și prea european pentru americani. Poate că da. Eu am rămas cu impresia că a eșuat în ambele stiluri de a face cinematografie. Filmul spune povestea lui Nazaret care supraviețuiește genocidului și care pleacă să-și caute cele două fiice despre care află că ar fi şi ele în viață. V-am spus că e un proiect ambițios. Îl vedem pe Nazaret, interpretat de actorul francez de origine algeriană Tahar Rahim, plimbat în ceea ce devine un road movie, din Anatolia în Siria, Liban, Cuba, Florida și Dakota de Nord. Întâlnind pretutindeni răul şi binele din om în cele mai evidente forme. Bunul samaritean sau torţionarul. Decorurile sunt superbe, epoca e recreată fidel, imaginea la fel, muzica e din aia care-ți intră sub piele și te roade încet. Mulțumim, Alexander Hanke, nu te-ai dezis.

Anumite imagini, ilustrări ale cruzimii, nu au cum să nu te atingă. Grotescul lor are ceva din modul în care era zugrăvit iadul în unele picturi religioase medievale. Povestea e însă gâtuită de multiplele burţi, de lungimea inutilă, de sirop. De replicile care par comentarii de FB de tipul „ce trist!”. Şi atât.

Cum să vă spun eu? Filmul ăsta pare un muzeu din cele moderne. Ne plimbă printr-o tragedie, ne oferă informaţii, ne arată „documente”, dar e lipsit de viaţă. În „Gegen die Wand”, simţeai conflictul de sub pielea personajelor, ciocnirea civilizaţiilor, a mentalităţilor. Aici, personajele sunt doar ilustraţii de manual, creaturi bidimensionale.

Mă bucură curajul omului Fatih Akin, mă întristează eşecul cineastului Fatih Akin.

432 comentarii la “O rană de o sută de ani


 1. 1
  uc:

  nu am vazut The cut, el a regizat si The edge of heaven, film care mi-a placut fff mult 🙂

  24 aprilie. inseamna ca intr-un 23 aprilie ieseam de la metrou in Atena cand am primit o brosura despre genocidul armenilor


 2. 2
  Nora:

  🙂 Da, el a gândit ca o trilogie: Head On, The Edge of Heaven şi The cut. Love, Death and The Devil Trilogy.
  Au fost ucişi şi greci atunci.


 3. 3
  uc:

  o trilogie? 🙂 caut zilele astea filmele online
  da


 4. 4
  1Q:

  Mmmmda. Da` chiar e trist. Ca să comentez la așa text tre` să fiu istoric, să am habar, să mă documentez din mai multe surse, să aflu și părerea turcilor, de ce cred ei că a fost război civil și nu epurare etnică, ă-hă, și câte și mai câte… da` na, mă depășește subiectul.
  Filmul nu l-am văzut. Când vorbești despre filme parcă le și văd. Așa cum îl văz pe dl Raj când răsucește tulumba la vidanjă și-o direcționează spre mine.
  A, și pe Daria când se uită prin tubul cu oglinzi și bucățele de plastic colorat.
  D-na Manu, sărna. Nu vă văz. Nici pe d-na uc, sărna la ambele multiubite și stimate doamne.
  D-na Sevaaaaaaaaaaaaaaaaaa


 5. 5
  Nora:

  Nu cred asta. Dacă asta credeau, nu-și cereau scuze familiilor victimelor, fără să admită c-a fost genocid. Probabil motivul principal pentru care nu vor să-l recunoască e teama de despăgubiri. Armenii erau o comunitate înstărită.


 6. 6
  1Q:

  Cine se scuză se acuză. Deci e o chestiune de timp, nu vor scăpa de despăgubiri


 7. 7
  uc:

  buna dimi intr-o minune zi de luni minunata 🙂


 8. 8
  Raj:

  E atat de simplu ! Recunosti ca s-a comis genocidul si gata. Nu pot sa-i inteleg pe turci in chestiunea asta nenorocita. De fapt, autoritatile, guvernul turc nu recunosc. Presupun ca turcii obisnuiti recunosc, macar asa in sinea lor. Eu sunt nascut in mun. Bacau pe str. Armeneasca, Dr. Aroneanu se cheama acum, in plin centru civic al Bacaului. Si omul de radio Paul Grogoriu, tot pe strada aia a copilarit si e armean, dar lumea nu stie, chiar daca are nume romanesc. Acum aceasta strada e complet transformata, ce a fost vechi, maghernite cu trepte din lemn prin spatele cladirilor cu etaj, s-a demolat si in anii 70 au aparut cladiri noi cu multe etaje. Intrarea in curtea interioara a maghernitelor se facea prin strada, printr-o poarta inalta de pe bulevard si nu se vedea nimic inauntru curtii. In cladire locuiam trei sau patru familii, cu copii multi, matze si caini galagiosi, rufe intinse la uscat mai mereu. Noi intre noi ne recunosteam lesne bulendrele, stiam fiecare ce gateste. Aveam o aparatura de gatit pe baza de gaz lampant cumva si cei care sunteti martalogi de varsta mea, stiti la ce ma refer. Cand o stingeai , se facea un fum inecacios, ca de pucioasa. Mai tarziu am primit prin repartitie butelie de aragaz, care era o comoara, de unde si vorba:”” Stai cu ochii pe ea, ca pe butelie””, asa ii zicea tata fratelui meu mai mare cand se referea la sora mea, caci pe atunci fetele se maritau fete mari, nu ca acum cand la maritis sunt satule de scuzati erxpresia, ceea ce nu-i tocmai rau, ca nu mi-as dori ca fiica mea sa se marite fecioara. Nenea asta, Paul Grigoriu era mai mare ca noi cu vreo 12 ani , era din familie mai buna si nu prea avea treaba cu noi. Trecea cucarti imprumutate dela blibioteca casei de cultura a sindicatului (sau sindicatelor, daca preferati, dar eu nu suport decat 1 sindicat) , unde blibiotecara era mama actritei Diana Lupescu, in fata careia stateam inlemniti, nustiudece. In 75, pe holul cu cabine m-a oprit Toma Caragiu si m-a apostrofat ca prea am exagerat cu pantalonul evazat, caci in anii aia noi prostii purtam pantaloni largi. Tusica si mama lucrau patuncea la casa de cultura , avand functii foarte im portante, acelea de maturarese, chestie care m-a facut sa-mi placa ,,, curatenia. Inainte de spectacole, femeile de serviciu trebuiau sa se imbrace cu niste capoate, un fel dfe uniforma si stateau la usa ca sa rupa bilete, chestie care m-a facut ulterior sa rup orice bilet pe care pun mana. Cel de tranvai, bonurile de casa, etc.


 9. 9
  Raj:

  Rascucesc 1 cacat, nu rasucesc nici-1 fel de tulumba. Va ofticati ca n-aveti vidanja, asta e …


 10. 10
  Raj:

  De dnu 1Q ceam mai sus, ca la post. 4 iar sa luat de pula mea. Va urez o sapt. minunata la dra Uc, dra Nora, Dna Manu ! Va urez dasemenea o sapt. ploiasa pt. cei care aveti hectare cu pamant arabil si o sapt. cu soare pt. dna Manu , scuzati expresia…


 11. 11
  Manuella:

  Bună! 🙂
  Am cam alergat toată ziua. Cu soare, Raj.
  Habar n-am ce soare o mai fi şi ăsta, legat de găt cu vânt rece.


 12. 12
  Seva Tudose:

  Raj#8

  ce-i al tău e pus deoparte,jos pălăria 😆

  de ce nu scrii sub formă de articol,ești înnăscut un povestitor și d-aia te iubesc eu mult !

  cred că suntem leat de vârstă,mă recunosc în descripțiile/memoriile tale !


 13. 13
  Seva Tudose:

  Nora#5

  desigur recunoașterea aduce admiterea și despăgubirile !

  Nemții și acum trăiesc cu spectrul lui Hitler,sunt încă morcoviți ! Știi că ziarele din Israel au șters-o pe Angela Merkel ca fiind alături de președintele Franței…
  în fotografii.

  și au trecut doar 64/66 de ani 😥 de la genocidul secolului,milioane de evrei,țigani…oameni 😥


 14. 14
  Raj:

  Am uitatara sa va urez 1 sapt. buna, dna Seva, saruana si sticla dnului Sandu. Ca vam uitat, na fost cu intentie. Is nasc in sept. 58 cand au plecat rusii din tara. Dv. sunteti mai baba ca mine. Aveti 63 de primaveri, da aratati ca la pashopt…


 15. 15
  Raj:

  Dra Uc tre sa mai slabeasca 300 gr., dra Nora 400 gr., iar dra Manu ii thocmai bine…


 16. 16
  Raj:

  Angela Mercal nui maritata, nu se babardeste…


 17. 17
  uc:

  :))))
  tai paru si o sa am cu 300 g mai putin :D, da’ nu tai parul c-am taiat ult oara in febr vio , vio palma din el


 18. 18
  Nora:

  Ziarele alea care au şters-o pe Merkel au şters, de fapt, toate femeile din poză. Ăia aveau ceva cu femeile, nu cu nemţii. 😀


 19. 19
  Raj:

  Nui sufi dak taiati 1 parte din podoaba capilara, dra Uc, sarumana dra Nora. Tre sa renuntati la cercei + inelele de pe deste. Si dnu 1Q tre sa renunte la vio 300 gr. din greutatea dumnea lui corporala. In acest sens ar fi sufi dak siar taia cariciu, da numa atuncea cand ii in stare de erectie. Pt. ca cariciu sa fie in stare erectila, ar fi suficent sa admire 1 logan dezbracat, deci fara husa. Locu femeelor e la teflon, dra Nora, daia au scoso aia pe dra Merkel din poza…


 20. 20
  Nora:

  Eu nici nu mai port inele și cercei, Raj. Mă făceau grasă. 😆 😆


 21. 21

 22. 22
  Seva Tudose:

  Raj#14

  vezi tu mă faci„ mai babă” ca apoi mă flatezi cu 48 😥


 23. 23
  1Q:

  Alo! Aaa-lo! Sărumâna! Se aude și în spate? Înainte de a-i transmite salutul cuvenit dlui Raj, pentru că mi-a ghicit cele 300 g din care numa` 250 g e sânje și restu` leș, țin să fac un anunț important pentru cei care n-au aflat încă de proaspăta mea realizare ca autor de text. Așadar, dragii mei, aflați că am șanse să devin multiplucampion pe sate la texte. Pe FB, da. Păi unde în altă parte?! Felicitările, masa și dansul au avut deja loc acolo, da` mai tre` o repriză și aici. Daria, ai auzit? Scorpia, se face că n-aude.

  Și acum să revenim la salutul cordial adresat cu plecăciune și considerație. Niciodată nu m-am gândit să mi-o tai. Vă imaginați ce se întâmplă dacă vă pică în cap un meteorit de 300 g de la o înălțime de campionat? Ă-hă, o asemenea pleașcă vă poate provoca damageuri serioase. Să tră, dom Raj!


 24. 24
  1Q:

  Fără Logan viața e pustiu. Parcă nu mai am vlagă. S-a năruit cheful. Și șeful. Și ce dacă


 25. 25
  Daria:

  scorpie e… ptiu! era să mă dau de gol!


 26. 26

 27. 27
  Nora:

  Așa e. 1Q este campion. 😀

  1Q, auzii că se mai face unul. Te bagi?


 28. 28
  1Q:

  Auzii. Nu cred. E cu amintiri din copilărie. Adică ce, mă trimet să-mi caut sursa nebuniei, să-mi descopăr ceva nelalocu` lui? Acum? Tardiv, nu mai pot recupera vreo minge din grădinița vecinului de la parter. Semăna cu JR din Dallas și punea roșii, castraveți, ceapă, usturoi. Bine că nu avea mai mult teren, că punea și porumb. Un nesuferit. Mi-a tăiat vreo 4 mingii, da-i-aș cu căcat pe clanță de fiecare dată când mă întorc în trecut


 29. 29
  Daria:

  nu-mi place textul. e prea vulgar


 30. 30
  1Q:

  Pe fie-sa o chema Gabi, o fetiță cam urâțică, dar de treabă. Mă iubea în secret, cred, că mi-a dat câteva mingii înapoi. Ce scatoalce a luat de la JR apoi, o-hoo.


 31. 31
  1Q:

  Care text, bestie? Ăla care m-a ridicat pe podium și care m-a făcut celebru că acuma poci să mă destrăbălez în voie pe FB? Ce vreai să spui, că nu-s talentat? Hai, hai, poa` ți-o iei


 32. 32
  Daria:

  cine hotărăște câștigătorul?


 33. 33
  1Q:

  Dumnezeu, în marea lui înțelepciune. Har divin a pogorât asupra unor muritori ca să-i ducă la bun sfârșit lucrarea. Adică textul meu era deja marcat, dar, ca să nu se răscoale mulțimea păcătoasă a lăsat impresia că a existat și-un juriu cu puteri depline, independent de voința LUI.
  Ce-i așa greu, evlavioasă micăcare păcătuiește prin curiozitate juvenilă


 34. 34
  Daria:

  de ce nu scrie autorul la textul lui?


 35. 35
  Daria:

  auzi, micăcare. e mi-căcare, cu subînțeles sau cum?


 36. 36
  Daria:

  căcarea lumii ești tu!


 37. 37
  1Q:

  Taaaci! Eu măcar am recunoscut. Textul e pe FB, prăpădanie, nu aici


 38. 38
  Daria:

  nu-mi place niciun text. nu sunt… cum să-i zic? alambicate


 39. 39
  Daria:

  eu am fb doar cu numele real.


 40. 40
  Daria:

  ce tot are lumea cu Spartacus și cu Aristotel și Leonidas?


 41. 41
  1Q:

  Ha! Să nu-mi zici că le-ai citit. Și cum ai zis? Că nu-s alambicate? Tiiiiiii, da` mofturoasă mai ești


 42. 42
  Daria:

  vă visați toți niște ninja.


 43. 43
  1Q:

  Cu cine ai vrea să aibă? Cu vestala Daria


 44. 44
  Daria:

  un grandoman ca tine ține cu orice îi depășește vârful nasului.


 45. 45
  Daria:

  și pe fb unde le găsesc?


 46. 46
  Daria:

  a-loooo! mi-am reactivat fostul cont ca să urmăresc textele noi.


 47. 47
  1Q:

  Dă-mi add, crăcănato, ca să am pe cine da cu capu` de wall


 48. 48
  Daria:

  pt ce să-ți dau add?


 49. 49
  Daria:

  Jedi în cartierul meu select e tot al tău?


 50. 50
  Daria:

  nici nu știu cum ești pe fb


 51. 51
  1Q:

  Nu e treaba ta, da? De ce vrei să știi, n-am înțeles. Te pomenești că ți-o fi plăcut. Hai pa!
  Dom Raj sapă grădina după ce-și parchează Mercedesu`. Dacă areeee, are


 52. 52

 53. 53
  Daria:

  Nora, unde găsesc fb?


 54. 54
  Nora:

  Nu găsești, bre, niciunde. E un club închis, nu poți citi acolo.


 55. 55

 56. 56
  Daria:

  poate să trimită un text oricine?


 57. 57
  Daria:

  v-am găsit și pe fb


 58. 58
  Nora:

  Domnule, fantastic cât eviți un monstru. Pe vreo două bloguri și pe fb.


 59. 59
  Daria:

  cine evită pe cine? eu pe el?


 60. 60
  Daria:

  am și eu un text scris și aș vrea să-l public.


 61. 61
  Nora:

  Parcă aveai blog. De ce nu-l publici acolo?


 62. 62
  Manuella:

  Bravo, 1Q!
  Cum ai scris tu, neîntrecut!

  Nu-ţi deschide premiul fără prieteni în jur! 🙂


 63. 63

 64. 64
  Raj:

  Am tras 1 partz in aglomeratie si nu ma auzit nime. Eram in mercedes si cum aceasta zdrangane, nu ma auizit nime. Cei care doriti sa va flatulati in voe, fara riscu de a va face de ras in lume, renutati la logane , caci is prea silentioase si exista riscu. Dasemenea , puteti trageti partzuri in voie in avion, dar numa atuncea cand is turbulente si avionu e pe puntu de a se prabusi. Lumea se agita, zbiara, plange si cine credeti ca mai e atent la partzu domniilor voastre ? Tineti aproape pe langa mine caci am solutii salvatoare pt. orice. Dra Nora, sarumana si menajera, impartasiti ideile mele cunoscutilor si admiratorilor dv. Am Zis ! In fine, am grohait…


 65. 65
  Raj:

  Dra Nora, nici de data asta dnu 1Q nu sa luat de mine ? Dra Daria, invatati, invatati, invatati !


 66. 66
  Nora:

  Le împărtășesc, Raj, n-avea grijă!


 67. 67
  Nora:

  Probabil sunt oameni care abia așteaptă să ajungă avionul într-o zonă cu turbulențe. Ce timpuri am ajuns să prindem când nu mai poți flatula în voie fără să se prăbușească un avion.


 68. 68
  Manuella:

  Să vină 1Q să povestească cu sinceritate că loganele sunt silenţioase fix atunci când staţionează.
  Altfel, Raj, bine punctat. Nu ai zis nimic de trenuri.


 69. 69
  Nora:

  😆 😆
  Aia voiam să zis și eu de Logan. De unde până unde silențios?
  Cu trenurile trebuie defalcat pe regio, interregio, electric sau pe cărbuni…


 70. 70
  Raj:

  Dra Nora, sarumana si creaca dela pomu din fata blocului dnei Manu si grataru din fata blocului unde va stergeti dv. papucii candu-i noroi afara ! Voiam sa va zic ca fac caca in loganu dnului 1Q , ca prea se ia de mine. Penca is 1 tip cu educatiune, de familie medie spre clasa burgheza, voiu face caca pe bancheta din spate, nu pe scaunu soferului, asa cum sar cuveni. Sarumana si et. 8 ale tuturo blocurilor din Ro, asta asa ca o simpatizes pe dra Uc. Dna Seva creca doarme s-au e treaza…


 71. 71
  Raj:

  Nu zic nica de trenuri , caci o ceferista pin anii 80 mia refuzat avansurile, dra Manu, iar 1 tip ca Raj nui de refuzat, dnu 1Q ii la arat….


 72. 72
  uc:

  Salut si io cernavoda si tot litoralul romanesc si-l iubesc pe cel grecesc unde apa i calda si vad pestii pisicile de mare sepiile.caracatitele nu ca nu vad chiar asa de bine, si loganul lui 1Q :)))


 73. 73
  1Q:

  Cin` s-o mai loa după voi, ca mine să se facă de râs. Auzi, cică LOGANU` nu-i silențios. Ba e! V-o spune 1 care a avut LOGAN 1,6 MPI bleumarin ca Meditarana în zona Greciei, cu AC și capace de roți stok, puțin julite pe la margini. Ce dacă n-avea ABS, era el silențios? Era. Că dacă nu era, mai scăpam și eu câteva nevinovate
  Și dacă vreți să știți, dom Raj, pe bancheta din spate a acestei superbe limuzine vă puteți căca oricând. O să mă uit de fiecare dată când trec pe lângă…, pe lângă…, da` lasă, îmi trece până-mi iau Mercedes, să mă pot ușura în voe, gospodărește, ca și cum aș avea vidanja-n torpedo. Ha! Ce i-am zis-o, na!


 74. 74
  1Q:

  Și sărna la doamne. Că domnii au treabă cu brazdele


 75. 75
  1Q:

  Mai puțin sărna la dna Manu, că m-a ofensat grav. Io m-aș piti dacă aș avea oapăl roz, că de la atâta soare roșul ăla s-a decolorat


 76. 76
  1Q:

  La LOGAN MPI bleumarinu` și decolorat e frumos. Dă spre turcoaz, așa


 77. 77
  1Q:

  Da` să fie 1,6, nu 1.4, mortăciunea aia


 78. 78
  1Q:

  Aozi, Nora. N-am primit premiul ăla, cică s-a retras dom Feri. O fi fugit cu premiu` meu


 79. 79
  1Q:

  În fine, să iertăm azi, de sf Miercuri, scăpările cele cu voie sau fără de voie, indiferent de motorizare.
  Să iertăm greșiților noștri, să tră, dom Raj!


 80. 80
  1Q:

  Sărna, dna uc! Sunteți singura care mă înțelegeți și-mi vedeți LOGANU`. Bine, fostu` LOGAN în apele limpezi ale grecilor năsoși și leneși, și fără chef de plăți la cămătarii moderni


 81. 81
  Manuella:

  1Q, eu am fost corect-politicoasă. Niciun gând ofensator.
  A! maşina mea stă în garaj. De aceea, e cât se poate de roşie! Na!


 82. 82
  1Q:

  Mă așteptam să ziceți că v-ați loat bibelou, ca să mă oftic


 83. 83
  1Q:

  Deci, da. Ați pus un bec de disco, roșu, ca să lumineze garajul și odată cu el și mașina. Da` fața dvs nu e tot roșie când pomeniți de LOGANU` meu 1,6 MPI? Ba să vă fie


 84. 84
  1Q:

  E 15:00 și Daria nu mai vineeeeeeeeee


 85. 85
  Manuella:

  Hai să te împac! Ce zici de Full Album-Amazing Soundtrack Fifty Shades Of Grey?
  Hm, un link, ceva?


 86. 86
  1Q:

  Ha, dna Manu scrie și șterge, scrie și șterge, șterge și scrie, e roșie ca focu`, nu vrea să stingă becu`


 87. 87
  1Q:

  Dați-l, să-mi umplu suflețelu` năcăjit de umbre


 88. 88
  Manuella:

  Păi, nu ştiu ce surprize să-ţi fac!
  Ai mai câştigat şi concursul, deja pretenţiile cresc!


 89. 89
  Manuella:

  😛


 90. 90
  1Q:

  Dați linku` cela și lăsați surprizele


 91. 91
  1Q:

  Uat? 1h și 18 min? Uau… 5jde umbre cap la cap


 92. 92
  Daria:

  tare mult te mai caci tu. cred că ai numai căcat la cur.


 93. 93
  Raj:

  Dnu 1Q ink mai circula cu loganu. Mare curaj ! Opelu rosu ii in garaj…


 94. 94
  Raj:

  Cice se caca, dra Daria, io sau 1Q ? Ca suntem 1 si acelasi…


 95. 95
  Raj:

  Dnu 1Q, de ce va cacati pe Domniile Voastre ?


 96. 96
  Raj:

  Dra Daria, daca se poate, dati-mi o poza da dv. marita. Ca vreau sa va gasesc defecte… Va urez toate cele bune. ! Ce facultate urmati ? Sarumana !


 97. 97
  Raj:

  Dnu D, in ce stadiu e platforma aia ?


 98. 98
  Raj:

  Dnu 1Q, aveti treaba mare pe Marele Fesier al Domniei Voastre ? Ca dra Daria asa sustine….


 99. 99
  Daria:

  n-am poze cu mine. se strică lentila aparatul foto când ma vede.


 100. 100
  Raj:

  Dra Nora, va informez ca dnu 1Q prezinta cacat la cur. Cel putin asa sustine Dra Daria…


 101. 101
  Raj:

  Mariti poza actuala, dra Daria. Nu va mai alintati atata. Io is 1Q sau alteregoul acestuia ?


 102. 102
  Raj:

  E clar ca aveti pistrui. Daia nu dati poza marita…


 103. 103
  Daria:

  nu măresc nimic


 104. 104
  Raj:

  Dra Daria, rage 1 magar aicea, nu vorbeste 1 om…


 105. 105
  Raj:

  invers…


 106. 106
  Raj:

  Ei, atuncea sa va penetreze dnu 1Q. Ati vezut ca mam exprimat delikt ? Nu am zis sa va futa…


 107. 107
  Raj:

  Mam prins. Dra Daria e una si aceeasi cu dna Seva. Ambele sustin c a dnu 1Q are cacat la cur…


 108. 108
  Raj:

  Dra Nora, pe blogu dv. se vorbeste prea mult de cacat la cur. Dra Daria a ceput ….


 109. 109
  Nora:

  Am remarcat, Raj.


 110. 110
  Raj:

  E bine catz remarcat, dnu dani e remorcat. K are logan…


 111. 111
  Raj:

  Dra Daria, aveti draci pe dv. sau sunteti nefututa ?


 112. 112
  Daria:

  tot tu miroși rahatul din mașina ta


 113. 113
  Raj:

  De ce se dubleaza post. mele, dra Nora, sarumana, nisipu de la Costinesti pe care veti calca de 1 Mai + epava + obeliscu….


 114. 114
  Daria:

  măcar dacă te duceai la vecini, să-ți bage în cur niste scaieți


 115. 115
  Raj:

  Ia nu mai fiti reutacioasa, dra Daria ! Toti stiu de mult ca 1Q =Raj, doar dv. vatz dat sama cam tarziu…


 116. 116
  Raj:

  Ador scaetii in cur…


 117. 117
  Raj:

  Iam inchis gurita drei Daria. Ha !


 118. 118
  Nora:

  Nu știu, Raj, cum faci că eu să vreau și-mi zice că mă repet și nu mă lasă. 😆


 119. 119
  Nora:

  Daria, ești cam acrită. Nu te-ntorci tu când ești în altă dispoziție?


 120. 120
  Manuella:

  😆 ;lol:


 121. 121
  Raj:

  Ma gandeam ca doar postarile inteligente sunt dublate automat de calculator, dra Nora. Am citit adineaoarea in Click, ziaru meu de suflet si de rahat ca, Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, iar se da sarmana in stamba pe la televiziuni. Rusine mare acelor televiziuni !!! Anda a fost totusi o cantareata si actrita respectata si respectabila si pseudoteleviziunile astea ar trebui sa tina cont de asa ceva.


 122. 122
  Raj:

  lol, ce, dna Manu ? Sarumana si opelu dupa cel scoateti de la spalatorie…


 123. 123
  Nora:

  CNA ar trebui să îi ardă zdravăn la buzunare. Fata aia e bolnavă psihic. E abuz să râzi de ea, s-o umilești.


 124. 124
  Raj:

  Dra Nora, dna Ana mia sters toate postarile. Credeti ca vio amica dea dansei a atentionato sau asa a considerat dansa ? De fapt, a scris 1 art. despre Nicolae Breban si creca am fost inoportun …. Sau a intervvenit ceneaul ?


 125. 125
  Nora:

  Nu știu despre ce zici, Raj. N-am apucat să citesc nici articolul ei despre Breban, nici comentariile tale.


 126. 126
  Raj:

  Nam scris magarii, dra Nora, nam ofensat, cred io, pe nimenea. As suna-o pe Dna Ana dar nu mai am nr. dansei de tel., caci tel. asa cum vam spus, lam pierdut. Ala de la gasit, 1 boschi sar parea, foloseste nr. meu de tel., in continuare, caci am sunat de pe tel. nevestemii si a raspuns. Iam zis cai dau bani, a zis ca nu, ca cica il bat. Iam zis cai las bani cati vrea el , intr-1 loc anume, ca am toate nr. de tel. acoalea, dar el nu si nu. Dupa vorba, pare tiganus la vio 12-14 ani.


 127. 127
  Raj:

  Dna Seva, sarumana si buzunaru de la spate al blugilor !


 128. 128
  Nora:

  Păi, sună la companie măcar și blochează numărul. 😀 Ești sonat?


 129. 129
  Nora:

  Pe Ana poți s-o întrebi la altă postare de ce ți le-a șters.


 130. 130
  Raj:

  Pai io incarc lunar cu cartela de 5 euro, nam abonament, cum sa procedez ? Is total anicelulare, anticalculator, anti fb, anti a tot ceea ce inseamna nou, revolutionar. Acuma, in ultimu timp, vaz ca magarusu ala nu mai raspunde la tel. Pare oligofren………… Creca dna Ana a sters omenturile,, ca atuncea cnd e vorba De N Breban, nui locde hlizeala. Sa vezi ca acu dna Seva face ca trinu, ca buzunaru de la turu blugilor si pupatu acestuia, se poate intrepeta ca am pupato pio buca. i ce daca, nu merita ? Ca doar nam zis co pup la fermoar…


 131. 131
  Raj:

  Mie imi pare rau de tel. ala. Navea foto, navea alea-alea, ABS ca pula aia de logan a dnului 1Q , dar aveam agenda acoalea. Cu dnu 1Q nu mai vorbesc. Ramaneti cu pula, dnule 1Q ! Ramaneti sanatos, am terminato cu dv. caci no iubi pe nefututa aia de dra Daria…


 132. 132
  Raj:

  Dra Nora, daca locuiti la parter aveti gratii si muscate la geam ?


 133. 133
  Nora:

  Anti-net și anti-bloguri nu ești.:D
  Am o violetă de Parma primită de curând și un rozmarin. Și încă o floare care nu stă în pământ, dar înflorește. 😀 Am și gratii.


 134. 134
  Seva Tudose:

  Raj#127

  degeaba ochești buzunarul de la spate,suflă vânturile prin el(mă refer la bani nu la beșini) eu port geantă ca o doamnă ce mis…iar dacă te atingi de ea,văleu,îți dau una peste ochi cu ea de zici că te-a lovit acceleratul de Bacău 😀


 135. 135
  Daria:

  nu-mi trebuie iubirea lui.


 136. 136
  Daria:

  nu știu ce să mai fac să scap de el. și chiloții mi i-a mirosit.


 137. 137
  Daria:

  n-am dreptate când în fac javră sau jigodie?


 138. 138
  Seva Tudose:

  Raj

  indiferent ce ai fi scris la Ana,atâta timp cât domnul Breban a înșiruit o sumedenie de prieteni/scriitori români, poeți,romancieri,dramaturgi…începuturile lui prin a gusta pe Dickens,Balzac…normal că te descurajezi să-ți spui părerea…

  ca oricare om(și domnia sa) are o multitudine de caractere ! Exact cum tu/eu altfel vorbim cu copii noștrii,diferit cu boss-ul,complet diferit cu prietenii…

  …sunt cazuri când nici nu cunoști pe cineva și deja s-a format o respingere reciprocă din primul minut !


 139. 139
  Nora:

  Daria, ia-ți chiloții și du-te.


 140. 140
  Raj:

  Nui supi dna Ana. O belisem de frik. Corectu-i „dati chilotii jos, nu iati chilotii !””””, dra Nora. Spunetii va rog dnului 1Q dacal taniti, cal iubi, ca io nu vorbesc cu el, cas supi pe el si pa dra Uc,.///,//


 141. 141
  Daria:

  mă duc, mă duc. dar tot oripilată.


 142. 142
  Nora:

  N-ai fi tu dacă n-ai fi oripilată.


 143. 143
  uc:

  Ik, cam ca pana cand esti supi? :d


 144. 144
  Manuella:

  Eu am două violete de Parma. Amândouă stau încăpăţânate-n geam şi fără gând de floare.
  Şi-o orhidee căreia îi tot apar frunze. Florile ei sunt minunate, dar cine ştie când se vor ivi şi astea?!


 145. 145
  1Q:

  Sărna și LMA în ajun de 1 Mai feisbucoblogăresc. Fie ca în mici să găsiți și carne iar berea nefiltrată să vă fie rece, spumoasă și sănătoasă. Și mai fie ca spicele holdelor de ceafă și florile livezilor de pateu să vă bucure inima babană a pântecului. În aceste zile de sărbătoare, farurile de LOGAN 1,6 MPI ful-ful (-ABS) să vă lumineze păturica cu rude și preteni, vecini și minoritari ocazionali, așternută strategic departe de gratarul care încă mai fumegă, fiind vizibil doar de sateliții de la NASA Mare că Nasu Mare o să zacă într-o rână, beat rangă.
  Fie-vă lada refrigerantă burdușită cu brânzoaice, ridichi de lună și-o legătură de ceapă crudă ca-n grădina dlui Raj, să tră! fie-vă numele lăudat și vidanja plină. Plină de căcat, că doar Daria oripilata ar zice că de mine, afurisite fie-i comentariile, acum și pururea, amin.


 146. 146
  1Q:

  A, că uitam. Fie ca toate oapelurli să devină roșii în lumina crepusculară a soarelui de mai, indiferent de rozul scorojit de pe tabla cu forme ciudate


 147. 147
  1Q:

  Ca să vă mai loați de fosta mea mașină adevărată, cu 5 roți dintre care 2 direcționale și volan aproape rotund


 148. 148
  1Q:

  Dom Raj are Mercedes cu cardan, să atragă privirile fetelor, ca Daria care n-are parte de acea piesă virilă ce asigură transmisia pe roțile din spate


 149. 149
  1Q:

  Care n-are mașină cu cardan, sigur are Oapăl. Dacă e și roșu, ia ghiciți câte găuri are în caroserie


 150. 150
  1Q:

  Când aveam LOGANU`, intram în el cu picioarele-nainte, că nu-i frumos să-ți vâri prima dată curu` apoi restu` doar ca să-ți scuturi picioarele de noroi, ca și cum ai aplauda cu piciarele


 151. 151
  Raj:

  Io in mercedes intru cu pula inainte. Dra Nora sarumana, coatele si alte articulatii, nici de data asta natz vazut ? Va urez 1 1 Mai feri !


 152. 152
  Raj:

  Io in mercedes intru cu pula inainte. Dra Nora sarumana, coatele si alte articulatii, nici de data asta natz vazut ? Va urez 1 1 Mai feri !


 153. 153
  Raj:

  Maine ma duc la iarba de 1 Mai verde si voi 4 CF de porc ecologic hranit cu mici imputiti si bere la halba acrita ramasa de la clientii dati afara cu suturi in cur beti, de catre patronu de la Coae Lungi, 1 birt de pe colt. Io sunt bun amic cu Sile zis Coae Lungi care-mi ofera dale gurii pt. porcu meu


 154. 154
  Raj:

  Dra Uc, va place 3 CF de porc la gratar ? Dra Nora papa 1 mic la iarba verde la vedere si 3 pe ascuns dupa 1 tufis…


 155. 155
  Raj:

  Dnu 1Q va urez de 1 Mai mici mari cat pula lu Terente !


 156. 156
  Raj:

  Dna Seva va ures 1 1 Mai muncitoresc pe peluza Casei Albe cu 3 dot ddoguri alaturi de dom Sandu !


 157. 157
  Raj:

  Maine va fi soare la Dna Manu. Ii urez 1 Mai cu sanatate si pervaze cu chiceap + mustar dela plodu lu tante de deasupra !


 158. 158
  Raj:

  3 boabe de mazare la gratar, nu CF de porc, dra Uc. Scuze, a fost cu intentie, la dnu 1Q nam nicio pretentie…


 159. 159
  Raj:

  A zis nevastamea sa ma pis ca fetele, ca cica am stropit pe langa veceu, dar nui adevarat, feciormiu sa pisat, nu eu. Eu ma pis in palnie, care are prevazut 1 furtun legat de aceasta si furtunu e bagat 3 cm. in veceu si apa din vc face bal, bal, bal…


 160. 160
  uc:

  Ik, poa vrei 3 cf de pui la gratar :d


 161. 161
  Seva Tudose:

  Raj#156

  noi nu sărbătorim Întâi Mai ! Îmi aduce aminte de ziua neagră,când eram luați cu forța de la serviciu, la defilare,cum gardul viu de securiști stăteau,drapând stânga-dreapta să nu ieși din coloană !

  Ți se tăia prima la salariu dacă nu erai prezent la defilare. Secretarul/ra de partid de la serviciu, ținea ochii pe tine…erai „slobozit” după ce treceai de tribuna oficială !

  Te bucurai la te vei duce la pădurea Băneasa să mănânci 2 mici și o bere…și erai liber o zi !


 162. 162
  Manuella:

  Ei, cum aţi petrecut? 🙂
  Când au trecut trei zile maaari?


 163. 163
  Raj:

  Normal ca ma bucuram ca ma voi duce la pad. Baneasa sa mananc 2 mici, dna Seva, ca doara nu era sa mi-i bag in cur, sarumana la dra Manu, dna Nora, dra Uc + dnu 1Q !


 164. 164
  Raj:

  Normal ca au trecut 3 zile maaari, ca doara nu era sa treacu trenu, dna Manu…


 165. 165
  Raj:

  Dnu 1Q, ati belit pula. De maine la munca…


 166. 166
  Raj:

  Dra Nora, sarumana si nara ! Pa cinstite acu, cati mici ati inguirgitat ? Creca dra Uc a papat 1 pulpe da mel. De maine rupe scarile…


 167. 167
  Raj:

  Dra Daria, sunteti o scumpik…


 168. 168
  Nora:

  Niciunul. În schimb, am îngurgitat cinci prăjituri. 😀


 169. 169
  uc:

  Manu, au trecut rpd, la tine? Sapt asta ma vad cu fetele sa vaz ce-au facut si ele plus ca mi-e dor de ele, vio trei in seara asta vin de pe coclauri
  Ik cam da :)))) asta e


 170. 170
  Seva Tudose:

  Heloooooooooou ! Ce mai faceți petrecăreților 🙄

  cred că sunteți toți mahmuri după 3 ori 4 zile de sărbătoreală muncitorește 😀


 171. 171
  Seva Tudose:

  rectific:sărbătoreală muncitorească 😀


 172. 172
  Nora:

  Dar de unde. 😀 O bere numa’. Și niște aperol. Atâta. 😀 Deosebit de cumpătată am fost.


 173. 173
  Manuella:

  Prea repede, Uc.
  Mai vreau.


 174. 174
  Nora:

  Mi-am comandat balerini cu buline, că n-aveam! Iupiii! 😀


 175. 175
  uc:

  ce faaain, io ma uit de vreo 3 zile dupa niste balerini :)))


 176. 176
  vio:

  Ciao, 🙂

  balerinii mei d anul asta sunt negri,asa ca mine 🙂


 177. 177
  Nora:

  Ăștia-s negri, dar cu buline albe. Vi-i arăt acum. 😀


 178. 178

 179. 179
  vio:

  🙂
  mie imi plac tare mult balerinii


 180. 180
  vio:

  am primit o pereche de converse galbeni ,de alergat 🙂 mai trebuie sa ma hotarasc sa incep


 181. 181
  vio:

  nu mi se par tare comozi


 182. 182
  Nora:

  Converse de alergat? Fac și din ăștia?
  Eu am acum niște Asics de alergat, sunt tare mulțumită.


 183. 183
  vio:

  da,fac si de alergat

  vedem la proba practica

  de maine incep 🙂
  poate imi aerisesc neuronii 🙂


 184. 184

 185. 185
  vio:

  Te pup


 186. 186
  Seva Tudose:

  Nora#178

  phuaaai,balerini de 75 de euro 🙄 adică vreo 105 dolari ? Aici poți achiziționa prin ebay,uite prețuri !

  http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=ballerina+shoes


 187. 187
  Seva Tudose:

  Dar să știți că nu prea este sănătos să porți balerini ! Poți forma platfus,să crape pielea tălpii,dacă mergi mult pe jos !

  Și să numai fi confortabilă,având dureri, dacă vrei să porți când și când stileți cu tocuri f. înalte !


 188. 188
  Seva Tudose:

  da,știu….femeile purtau opinci toată viața,veți spune,dar tanti Coca nu purta cizme cu tocuri de 10 cm. 😀


 189. 189
  Nora:

  Seva, sunt de piele. Și ai dreptate, când e vorba de mers mult pe jos, nu-s tocmai indicați, pentru că simți fiecare pietricică. Dar așa, pentru distanțe sub 3 km merg. 😀


 190. 190
  Seva Tudose:

  Fiecare alege,eu una nu port ceva din piele dacă nu am șosete din bumbac 100,mi se înging tălpile ! Prefer vara,sandale cu perforeuri,deși nu sunt eu cea care să mergă pe jos,cursă lungă 😀


 191. 191
  Raj:

  Io port ciorapi supraelasteci albi, pantofi albi din vilin si costum bleumarin. Cand ma descalt, siameza mea automat decedeaza, o iau de coada sio arunc in drum. Dupa 1 timp invie si umbla cracanata impleticinduse.


 192. 192
  Raj:

  Cand miauna aiurea, o bat cu ranga si-i rup vio 4 oase, da nu conteaza, caci are multe oase. Cand e obraznica si-i arat ranga, o doare in fleasca, dar daca ii arat ciorapii, se cuminteste imediat, sarumana la drele Vio, Nora , Seva, etc. Pe dra Uc o salut separat caci asa se cade, cai ardeleanca, nu mitica ca dra Seva Carei din sudu tarii…


 193. 193
  Raj:

  Cu dnu 1Q nu vorbesc , ca ma dat in haia a lui…


 194. 194
  Raj:

  Chiar daca nu ma dat inca, urmeaza so faca, asa ca tot nu vorbesc cu dansu. O tiganca eri a zis sai mananc puizda scuzati expresia. Am luato la rost ca a aruncat 1 ambalaj pe jos. Iam zis si eu sa se duca in scuzati expresia sarumana dra Nora…


 195. 195
  Raj:

  Nus de ce reacu ciorapii mei stau rezemati de soba. Au 1 luciu si asa imi place…


 196. 196
  Raj:

  Dnu D, daca vreti va dau ciorapiii mei lu dv. Asta asa ca 1 fetis…


 197. 197
  Raj:

  Maine sa anuntat canicula. Numi mai imbrac izmana albastra…


 198. 198
  Raj:

  Dra Nora, dv. purtati izmene albastre iarna ?


 199. 199
  Raj:

  Dra Nora, dv. purtati izmene albastre iarna ?


 200. 200
  Raj:

  Aveam o izmana dela taica, da r nevastamea a aruncato pe motiv ca era crapata in fata si in cur…


 201. 201
  Raj:

  Dra Nora, dv. cand mergeti cu microbuzu si pute a ciorapi supra elasteci, umblati dupa aia cracanata ? Sarumana…/// ()@…


 202. 202
  Raj:

  Io as vrea sa ma intalnesc cu dnu 1Q si sa ne cautam amandoi de pureci. Asta asa ca o socializare, ca 1 gest tandru din partea ambelor parti…


 203. 203
  Raj:

  Dra Uc, unde faceti Revelionu ?


 204. 204
  Raj:

  Oare la ecuator mos gerilii nu lesina ?


 205. 205
  uc:

  Ik, revelionul? mi-ar placea pe himalaya, da’ sa fie cald, macar un foc cu lemne…..sau la mare, nu stiu de pe acuma :))), undeva tot o fi. tu?

  buna seara

  pantofi albi, de ce nu? am vazut niste sandale albe, mi plac. Ik , sa stii ca io m-am nasc la buc 😀 in sectorul 7 ce-i drept, asa ca nu mere 😉


 206. 206
  uc:

  acasa la mine ii si acolo si aicea 🙂 chiar daca nu cunosc buc ca-n palma, da’ nici clujul nu-l cunosc foarte bine :))) si nici nu conteaza


 207. 207
  uc:

  si in grecia, sa nu uit


 208. 208
  Seva Tudose:

  Raj,

  nsub pretinsul tău ambalaj diplomatic,le tragi la țintă toate poantele…hai că la #194,ușurel cu ușurel devii un …și uite cum de voie, de nevoie trebuie să te iubim ca pe mascotăa a blogului…

  tu ești mai simpatic decât 1Q ! Sorry 1Q(și tu mi-ai tras o țeapă,cum că eu îmi cam bag nasul unde nu îmi fierbe oala,spre deliciul lui MR.D !


 209. 209
  Manuella:

  Eu mi-am cumpărat balerini negri. 🙂
  Probabil nu o să îi port mai mult de 2 săptămâni.
  Pentru că la Constanţa, încâlţăm direct sandalele după ghete.


 210. 210
  Manuella:

  Raj, izmana ta aia albastră trebuie înrămată.
  Şi protejată cu geam subţire de cristal, nici fir de praf să o atingă.


 211. 211
  Manuella:

  Nora, balerinii tăi s-ar asorta la alb-negrul meu oficial.
  Ca joc de rol. 🙂


 212. 212
  Manuella:

  Ciao, Vio! Ba să-ţi iei şi unii roşii, balerini, ca să schimbi un pic starea! 🙂


 213. 213
  Seva Tudose:

  Manuella,

  deși te înțeleg cu chestia”de la ghete la sandale”…aici la 5 dimineața este ca iarna/primăvara la temperatura înghețului,la prânz e naiba primăvară,la 4 este vară…

  primul lucru când mă scol mă uit la procnoza vremii ..diferențele de…te doare capul ! Numai știu cum să mă îmbrac !


 214. 214
  Raj:

  Io primu lucru cand ma scol, ma pis apoi ma uit la procnoza vremii.. diferentele de te doare curu. Numai stiu cum sa ma imbrac cu izmana albastra. O zi o iau pe fata, o zi pe dos. O zi deci cu cusatura, o zi cu cacatura…


 215. 215
  Raj:

  Maine va ploua la constanta. Ha !


 216. 216
  Raj:

  Dnu 1Q, unde haia a lu stalin sunteti ?


 217. 217
  vio:

  Ciao, Manu

  roz cu floricele mi-as lua daca ar face minuni cu starea mea 🙂


 218. 218
  1Q:

  Să tră și sărumâna!
  Multstimate și prețuite doamne (inclusiv dna Seva pe care o admir degeaba dacă tot nu-i sunt sympa)
  Preabunul meu domn Raj, ia mai duceți-vă-n ithyphallusul impudicusului meu mohorât și deznădăjduit.
  Deci,
  Dragii mei,
  Această sfântă zi de joi, 7 mai din anul de grație 2015, orele prânzului de neam prost sau sandvișului de sărac amărât, fără umbră de mașină cu care să se laude, nu că n-am eu vreo bavareză, da` nici neaoșă, ce plm.
  Cum începusem să vă zic, ziua aceasta e una dintre cele mai chinuite zile din viața unui enoriaș cu frica-n sânul lui Avraam peptosu`, părosu` și-arțăgosu`. Cu ploaie și cu vânt năpraznic, cu fulgere și tunete. Apocalipsă matinală, numai` bună de dus la serviciu pe jos, cca. 500 m. Piuiau alarmele auto când treceam pe lângă ele. De mila mea, normal. Că de-1 om mai năcăjit ca mine, cu ciubotele-n apăraie și blugii lipiți de și mai oropsitele piciorușe, n-o să mai auziți. M-am uscat parțial la ventilatorul calculatorului dar tot mai am ceva urme de jilăveală din cap până-n picioare.
  Nu răspund la provocările indecente ale simpatecului dom Raj, din invidie. Ca să știți, dna Seva. Și să-mi dați banii ăia promiși, că mă duc pe FB și zic la toată lumea că nu recunoașteți și d`aia mă atacați furibund, adhominem style, ca să-mi pierd credibilitatea pe net. Și onoarea. Și stima, dom Raj, să tră, dacă tot nu mi-a trecut oftica. Îi mai zic una și gata.
  Deci, dna Seva, cu dvs vorbesc: în definitiv și la urma urmei, ce v-am făcut? Ce, vă pasă așa mult de ce v-am zis de față cu dl Dan? Ha, deci așa, îl iubiți în subconștient (așa cum mă iubi pe mine capra de Daria și nu recunoaște) și credeți că vă șifonez imaginea. Bineee


 219. 219
  1Q:

  Sărna, dna Vio! Și dvs aveți o stare care cere minuni?


 220. 220
  1Q:

  Constanța, nu constanta, dna Seva. Că pe mine iute mă mai contorizați degeaba, da` pe dl Raj, nu


 221. 221
  vio:

  1Q, da sa pup sa treaca jilaveala 🙂


 222. 222
  1Q:

  Că numa` dânsu` are izmană, eu nu. Ce dacă nu e albastră, ci crem, ca crema din prăjiturile americane


 223. 223
  1Q:

  Rupea-vi-s-ar balerinii fix în dreptul unei vitrine cu pantofi cu toc


 224. 224
  vio:

  Cam asa ceva, 1Q


 225. 225
  1Q:

  Am vinit, dna Vio. Da` să știți că n-am venit că am venit, ci am venit că n-am venit. Și-s ofti, da` nițel, nu așa rău k dna Seva


 226. 226
  1Q:

  Păi ia descărcați-vă emoțional pe humerusu` meu atletic, bine lucrat. Împărtășiți cu mine starea dvs. Nu ca dna Seva


 227. 227
  1Q:

  Cer satisfacție imediată, dna Seva. Ce-am eu și n-are dom Raj, ia


 228. 228
  1Q:

  Poate nu știați că dom Raj = eu. Așa, să vă văz acu` pe unde scoateți burtiera


 229. 229
  vio:

  Daca profit de humerusu’ dumitale, ma tem ca-s mai rau ca vijelia care te-a jilavit 🙂


 230. 230
  1Q:

  Nu crez. Da` haidați odat`. Vreți să vă rog k pe dna Seva?


 231. 231
  vio:

  Nu viu nici eu. Sa nu fii ofti’ 🙂


 232. 232
  Manuella:

  1Q, ai venit din depărtări cu năframa-n vârf!
  Ăştia de câştigă premii sunt importanţi o vreme, nu văd, nu aud, nu răspund, nu! Hm!


 233. 233
  1Q:

  Păi un` să viniți? Și ce vă pasă de durerea mea, doar nu vreți să fiți plecată, dusă, deplasată k mine, nu transoceanică k dna Seva


 234. 234
  1Q:

  Până nu primesc premiul, ciuciu onor prezență, na, sărna


 235. 235
  1Q:

  Parcă aud și-o melodie, așa, în surdină: ”ce bine-mi pare k ai luat țeapă…”


 236. 236
  1Q:

  Numa` viperida de Daria mi-a făcut boscoane, să n-am parte de premiu


 237. 237
  1Q:

  Dna Manu, ziceți-mi și dvs ceva de bine, ca să-mi treacă furia oarbă și invidia, și poate mi se mai zvântă sufletul


 238. 238
  1Q:

  Am citit un articol cu 1 care mânca o ciupercă ”pula calului”. Cică-i comestibilă. Care știe


 239. 239
  1Q:

  O fi halucyno? Zicea că simte cum i se deschide pieptul în zona inimii și se penetrează cu ciuperca aia


 240. 240
  1Q:

  Dom Raj pigulește pielița de la ciupercă


 241. 241
  1Q:

  A venit vara și stă toată ziua în grădină cu curu` la soare ca să înfurie divinitatea, să cadă pe mine potopu`. Dacă nu-s sympa


 242. 242
  1Q:

  De nu mi-oi deschide o ciupercărie, na. Cine-o mai zice de mine că nu-s drăguț și foc de dăștept, să se servească cu a mai învârtoșată dintre ciupercuțe. Să-i iasă de-o tocăniță


 243. 243
  1Q:

  Ciulama, pardon!


 244. 244
  1Q:

  Mă duc să defulez nițel și pe FB, ce ciuperca mea de bidiviu


 245. 245
  Raj:

  Dna Manu 232 sarumana si gurita ! Dnu 1Q a venit din departari cu naframa in cur…


 246. 246
  Raj:

  Dra Nora, sarumana dra Vio, nici acuma nati vazut cum post 218, dnu 1Q a zis sa ma duc in aia a lui ? E pt. penultima oara cand ii permit, sarumana La Drele Uc si Seva, ca pa dnu 1Q nul mai salut decatacuma, Carei salutu meu penultim…


 247. 247
  Raj:

  O sa deschideti 1 cacat, dnu 1Q. Ciupercaraia necesita talent, abnegatie, stapanire de sine si coae scurte, caci tre sa stati numa pe ciuci ca sa le ingrijitisi exista pericolu sa atingeti cu bijuteriile de familie, recolta, sarumana dna Manu !


 248. 248
  Seva Tudose:

  1Q,

  ce zisei eu la #208 despre tine,cum că n-ai fi tot atât de simpatico ca Raj…el fiind o mascotă a blogului…

  mi-o regret profund ! Na,și tu ești tot o mascotă,fie ea una și aceiași persoană !

  Nu știam de ce sughiț așa de rău,m-ai pomenit în comentariile tale #218,220,225,226,227,228,230,233…

  m-ai făcut cu ou și cu oțet…ce mai, knockout,ouch ! 🙁


 249. 249
  Nora:

  Of, ce să vă mai fac, cum să vă mai împac. 😀

  Seva, m-am văzut cu Ana aseară. 😉


 250. 250
  1Q:

  Sărna și LMA de Sf. Vineri și cuviosul W-end. Să tră, monseniore Raj! Să tră și dvs, dna Seva, 1000 de ani alături de cei dragi. 1000 și cât mai vreți dvs. Așa mă faceți să vin în America, ce n-am văzut Parisul! Ca să mă iertați v-aș uda grădina și în zilele ploioase numai din tumbe printre tulumbe, v-aș plimba șoriceii prin parc fără zgardă, la pas, să nu-i obosesc prea rău. Aș traversa oceanul cu iahtul dlui Raj, dacă nu se supără capra de Daria că o las de izbeliște să se descurce cu ștrumfii triviali; cum o putea, cum i-a hi norocu`. Și să știți că fac rar asta, aproape spre deloc, și asta doar ca să nu vă mai supărați pe mine din senin, din iarbă verde de acasă. Parcă văz cu exoftalmicii mei scena împăcării. Ne îmbrățișăm în portul New York, în dreptul Statuii Libertății de exprimare și bateți darabana pe spinarea mea, în semn de mare considerație și prietenie.

  Dom Raj a amuțit când a aflat că e mascotă. Io, la fel. Și-am zis: ce, mă, cum adică?! Eu ce sunt? Nici măcar bufon? Să fiu un pic rupt dintr-un banc prost? Saltimbanc. Că na, că ne, că ni, că no, că nu, ă, î.

  Aaa, și nu vă mai spun cum mă face și drege dom Raj la telefon. Parcă-i Morgan Freeman cu voce joasă când prinde un unchiaș așchilabric de gât și încheagă 1 dialog (bine, niciun dialog n-a fost chiar așa în realitatea prezentă; a trebuit să decodific unul imaginar, cumva, printre rânduri, în felul meu, că nu e exclus să fi existat acest dialog într-o altă dimensiune, e-heee! Ce știți voi de oportunitățile mele de transgresiune meditativă în universul infinit). Șșș, iaca, sună.

  Răspund și, aștern imediat mai jos o dovadă clară de efuziune cabotină, ca-ntre doi respectabili. Ca să vedeți de ce-i în stare.
  -Ce fa` , băi, coa` de minotaur sacrificat? O arzi metafizic pe blog? De ce superi lumea, băi, fost proprietar de limuzină LOGAN 1,6 MPI? Iar levitezi în vise, `te-m-aș pe viitoarea ta rablă. Vedea-te-aș într-1 Gaudi A4, argintiu.
  -Au! Să tră, serenissime Raj, ce să fac, bine, n-am vru…
  -Te-am întrebat eu ce faci în rest? `te-n cisterna mea de ploșniță flămândă dup-o cinzeacă de caterincă. N-am eu timp că-s ocupat cu grădina, ce știi tu ce-i aia gospodărie. Și zi așa…
  -Ce să zic!?
  -Cum, ce să zici!? De ce ai vocea asta așa pițigăiată, de ce te scremi așa să scoți doo vorbe. Duh! Înțeleptu` satului.
  -Vă rog! Sunt oripilat. Mă sufoc.
  -De invidie. Știu.
  -Da. Recunosc. Mna, da`…
  -Să taci. Mă imiți, băi, mimetiscoi. Destul de prost, mă și mir cum ne confundă lumea. Bleah!
  -Bine. Nu mai fac.
  -Ce nu mai faci, băi, coa` decolorate. Ce nu mai faci!!?
  -Glume proaste. Cu dna Seva.
  -Să nu mai faci, băăăăî, preanefericitule. Că nu te mai dai odată pe brazdă… Hai, cea Bălane! Țțțțțzzzzzzzzzzz


 251. 251
  1Q:

  Și-mi închide-n nas, nici nu mă lasă să bolborosesc și eu ceva, că la telefon am un ton oficial, de deputat de puta madre


 252. 252
  1Q:

  Nora s-a făcut de gașcă, a uitat de unde-a plecat


 253. 253
  1Q:

  Ne-a părăsit ca pe niște orfani în lagărele comuniste, să ne facem de cap


 254. 254
  1Q:

  Hal de blog! Să n-ai tu un orificiu, un oficiu, o căsuță poștală unde să-mi las laicu`


 255. 255
  1Q:

  Să-mi depun laicu`. Adică să-l depozitez, că pot să-l retrag oricând, fără dobândă


 256. 256
  1Q:

  Mă retrag în zona crepusculară a feisbucului. Nu deranjați inutil. Mai trec eu din când în când să văz care, ce-a mai scris


 257. 257
  Nora:

  Într-un Gaudi? 😆


 258. 258
  Nora:

  De ce mă denigrezi, suflet hain? 😀


 259. 259
  1Q:

  Audi e pt surzi, Gaudi e pt cei cu nas arhitectural, adică mai borcănat. Ce-ai cătat în cârciumi hai-hui, fără să lași pe frigider bilet cu magnet, a? Ce-ai cătat, ce, pleci așa de capu` tău fără să mă iei și pe mine ca și cum n-aș face umbră pământului degeaba se bucură dujmanii


 260. 260
  Manuella:

  😆 😆 e doar supărat că nu şi-a primit premiul cuvenit!


 261. 261
  1Q:

  Sărna, iotea ce-a tăbărât pe sufletul meu chinuit și dna Manu


 262. 262
  Manuella:

  Şi invidios, pe deasupra! Am văzut eu!


 263. 263
  Manuella:

  Bună dimineaţa! Cum sunteţi astăzi? 🙂


 264. 264
  Nora:

  Ba am lăsat. Era sub magnetul cu hălbuță! Subtil, nu? 😉


 265. 265
  1Q:

  🙁 Bună dimineaţa! Bună dimineaţa! Cum sunteţi astăzi? :emoticonhazliu 🙁
  Cum să fim: bine. Dvs cu cine aveți trabă p`aci? Că dna Seva,… da` las` că-mi trece, nuj dacă lu` dom Raj că e mai nervos


 266. 266
  Nora:

  Neața, Manu!
  Iaca, abia așteptăm noua ieșire, aia de duminică. 😀


 267. 267
  1Q:

  Subtil, subtil. Am văzut pozele și de ofti nu vă dau nici1 laic, na


 268. 268
  Nora:

  Iote, Raj, că tu nu ești pe Fb, aduc Fb-ul la tine.


 269. 269
  Manuella:

  Şi eu aştept duminica!
  Wow, ce poză mare, Nora! Cât tot ecranul!


 270. 270
  uc:

  buna dimi 🙂

  eu is bine, vad ca si voi si nu pot decat pt ca sa ma bucur:)
  1Q, nu ai primiiit premiul? cum e posibil? :))

  am vazut poza pe fb, ce fain ca va intalniti, toti frumosi si voiosi

  azi dimi m-am apucat de alergat -- m-am trezit de dimi iupiii, am facut 2 ture de lac , we faaain


 271. 271
  1Q:

  Moisin vrea s-o pupe pe dna care se uită după ajutor. Ratează, spre bucuria mea. Și-a dnei, cre`că.
  Dom Raj poa` să pupe toată poza, că dna cu pricina degeaba se ferește. Io pup o bretonată, ce, n-am voie?


 272. 272
  1Q:

  Și pe încă cineva, nu dau nume, să nu dezvolt veun complex. Și pe încă o doamnă, nu dau nume, nu insistați cu mieunatul


 273. 273
  Nora:

  Îu, uitai s-o micesc. 😀


 274. 274
  1Q:

  Și pe încă o doamnă, da` nu spui care că-mi cere sânje și n-am


 275. 275
  Nora:

  😆 😆 Pe toate le pupi tu!


 276. 276
  1Q:

  Dacă nu se feresc, ce vină am eu. Că dacă întoarce vreuna capul pe motiv că-s urât așa nebărbierit, adios, pup vânt ca vânturelu`


 277. 277
  1Q:

  Și stai așa: tu ce te uiți așa fericită în jos? Ce, ce-ai văzut? Mai și zâmbești


 278. 278
  1Q:

  Eu i-aș întoarce cotul Alexandrei de nu s-ar vede. I-aș spune printre dinți să și-l ia din coastele mele că mă gâdil


 279. 279
  Manuella:

  E foarte mişto poza!


 280. 280
  uc:

  1Q, nu esti in poza 😀 de ceeee


 281. 281
  Nora:

  Râdeam, dar nu mai știu de ce. 😆


 282. 282
  Nora:

  Și Alexandra nu avea cotul în coastele mele. 😀


 283. 283
  1Q:

  Sărna, dna uc. Dacă vă uitați mai bine, eu sunt cel de la fereastra castelului cu turnulețe. Nuj care mi-a blurat fățău` că nu stricam poza prea rău


 284. 284
  Seva Tudose:

  îmi bag nasul și-am plecat,I am busy… !

  1Q#250

  cu dragă inimă te-aș săruta la Statuia Libertății,când vi în America ?
  tu ce crezi că-mi face Sandu 🙄 ne fute pe amîndoi 😀

  Nora#268

  în poză este tipul din stânga cu cămașa albă,ce stă jos…a cui este mâna de după gâtul lui 🙄

  A lui Ana nu este,a ta nu este,dacă este a Irinei H. nu prea lungă 🙄 😆


 285. 285
  Seva Tudose:

  Mii de scuze,copii,dar nu m-am putut abține să nu scriu măcar 2 com….dar e musai să plec,să intru în șut !


 286. 286
  Raj:

  Dra Nora, sarumana, ochisorii si pe feisbucistii dv., caci pe dnu 1Q nul mai salut. E pt. antepenultima oara cand il mai salut si ma cac in loganu dansului cu ABS, cu capace benga si alea alea. Imi place poza cu drele fb si dnii fb , printe care imi face cu ochiul o duduita din spatele dnei Ana, cea roscata, slabuta si bag mana in foc cai ardeleanca, caci io is expert in fizionomiile fetzei. Nu inteleg de ce ati facut poza intro localitate de tigani, caci in spate se vaz multe viloaie cu turnulete. Dna Ana sa facut blonda sii sede tare bine. Si io is blond, dar mai mult pe dilauntru. Specific ca toate doamnele is pe gustu meu, la fel si cei 3 domni. Io nu pot pt. ca sa stau pe fb, caci alminterea cine ar mai vidanja veceaourile patriei ? Hai sa stam toti pe fb si vidanjeaza dnu Pulea Spataru ! Az am avut o zi f. proasta. Am lucrat la gradina si cum stam io pe ciuci, miau intrat furnicile in scuzati expresia , iar siameza se tavalea de ras, ceeace ma facut so iau de coada si so arunc peste uluci, aterizand drept in stratu de flori al vecinei, caci pisik mea e desteapta si nu aterizeaza in ceapa s-au usturoi. Va pup cu drag la olalta cu grupu dv. de fb !


 287. 287
  Raj:

  CineiIriha H, dna Seva ? Spunetii va rog co pup. Va pup si pe dv. si pe dnu Sandu pe gura. Pe dnu 1Q il pup pe omoplat dami este permis, iar dnu din dreapta corpolent cu tigara la ochi si ochelarii in mana, este contabil 100 in 1000…


 288. 288
  Raj:

  CineiIriha H, dna Seva ? Spunetii va rog co pup. Va pup si pe dv. si pe dnu Sandu pe gura. Pe dnu 1Q il pup pe omoplat dami este permis, iar dnu din dreapta corpolent cu tigara la ochi si ochelarii in mana, este contabil 100 in 1000…


 289. 289
  Raj:

  Intr-1 timp aveam si io mai mult timp liber. Acuma abea daca am timp sa stau cu siameza pe gionuchi si cu dulaul Pulica. Daca imi mai fte piciorul drept, il eutanasiez…


 290. 290
  Raj:

  Dra Nora, Dnu 1Q ma dat iar in aia a dandului. Daca nu ma dat, a gandit aceasta, daca na gandit, urmeaza so gandeasca. Oricum e vinovat si astept 1 scuza de la dansu . Voi accept 1/4 din scuza dansului. Treptat, treptat, voi accepta 1/2 din scuza . ..


 291. 291
  Raj:

  Dra Uc nui in poza. Acu en bae…


 292. 292
  Raj:

  Io nu pricep dra Nora de ce crede dra Daria ca io is dnu 1Q s-au viteversa. Presupunand ca dnu 1Q o fute, automat o fut si io ?


 293. 293
  Raj:

  Scuzati, trebuea sa zic o babardeste. Graba…


 294. 294
  Nora:

  Bineînţeles, Raj.
  Roşcata cu bluză albă e Candice şi nu ştiu să fie ardeleancă. 🙂


 295. 295
  Raj:

  Ma enervati la creeri, dra Nora, sarumana , pragu dela usa, parleazu peste care sariti si in general orice calcati ! Ma refeream la gacica cu tricou gri, cea careia i sa pus coarne formate din 2 deste. E imediat in spatele dnei Ana, ca dna Ana nu suporta sa stea in spate, e langa dna cea haioasa , tunsa chilug si o salut cu 1 reverentza, caci io nu dispun zilnic decat de 2 reverentze, una pt. dv., cealanta pt. persoana in cauza…


 296. 296
  Raj:

  Cumu-i cheama, daca nu va supi ? Dela st. la dreapta, ca sai salutez maine cu reverente, caci am facut iconomie dio sapt. la reverentze si dispun da cateva…


 297. 297
  Raj:

  Candice ca-n taerea meilor ?


 298. 298
  Raj:

  tacerea meilor…


 299. 299
  Raj:

  E frumusik foc dra Candis…


 300. 300
  Raj:

  post. 300. Paia dela 200 tot io am scriso. Imi plac cifrele si sanii rotunde…


 301. 301
  Raj:

  M-as bucura tare mult ca 1O Mai sa fie Ziua Nationala a Romaniei. Celor care sunteti monarhisti, va urez ca ziua de maine sa va aduca numai bucurii !!!


 302. 302
  Raj:

  Io nu mai vorbesc cu dnu 1Q. Dra Uc, natz putea sai transmiteti salutari dnului 1Q, caci io nu mai vorbesc cu dansu , pt. ca ma jicnit (sarumana dna Seva !) in amoriu poriu si personal?. Intro postare de mai sus, la nervi, am afirmat ca ma cac in loganu dansului. Imi cer scuze si-mi retrag cacatu din loganu susamintit. Dra Nora in poza are margele de culoare grena. Nu se mai poarta aceasta culoare din toamna anului trecut. Fusta imi place. Am si io huse la masina cam asa…


 303. 303
  Raj:

  Dnu D, az e sambata si englezoaicelele is bete pulbere. Puteti sa le babarditi , caci nici nu-si dau seama…


 304. 304
  Raj:

  Dna Nora, va rog sami raspundeti .ual la fiecare postare. Io pe blogu dv. scriu comenturi una si una si pe dv. va doare in galoside mine. In +, de mult nu mati mai pupat de uichend. Nu sar putea retroactiv sarumana ?


 305. 305
  Raj:

  Nr: .ual inseamna punctual


 306. 306
  Raj:

  Nr: .ual inseamna punctual


 307. 307
  Nora:

  Aaa, scuze, Raj. Am priceput greşit.
  Cea în tricou gri e chiar Lia. Ea ne-a adunat pe toţi acolo. 🙂


 308. 308
  Nora:

  N-am mărgele grena. Am un colan cu portocaliu, galben şi albastru. 😀


 309. 309
  Nora:

  Nici fustă n-am, ci şalvari. :v


 310. 310
  Nora:

  Nu e tocmai ca-n Tăcerea mieilor, căci se pronunţă ca-n franceză. Candis, adică. 😀


 311. 311
  Nora:

  De la stânga la dreapta: Florian, Ana-Gabriela, Candice, Valeria, Moisin, în maiou negru Cristina Stavri, (acum o iau în jos) Lia în gri, Igraine la dreapta Liei, doamna Ana, (acum o iau iar în sus) Daniela Ioniţă (în bluză multicoloră), Alexandra Dumitriu, Jamilla Azazi, cu voia dvs. subsemnata, Roxana (care e sora Cristinei), Adrian (jos în cămaşă albă, soţul lui Candice).

  Pe Valeria şi Lia le-ai mai văzut şi pe aici. 🙂


 312. 312
  Nora:

  Şi da, pupăturile s-au reportat.
  Mulţumit acum? 😀


 313. 313
  uc:

  f frumosi salvarii si si colanul 🙂 asa-i zice?
  ati dansaaat, iupiii


 314. 314
  uc:

  mnaseara 🙂


 315. 315
  Raj:

  Stiam io k sunteti tigank, dra Nora. Salvarii spune totu, dra uC papa tortu…


 316. 316
  Raj:

  Nu tiu minte sa fi postatara peicesa drele Valeria si Lia. Poate sup alte nicuri, dna Manu face ciorba in ibricuri…


 317. 317
  Raj:

  Spunetile la drele din poza cam zis io sarumana, iar la domni sa nu mai bea si sa nu se mai duk la fomei + bordele….


 318. 318
  Raj:

  Cei 2 domni sa faca bine si sa bata covoarele in fata blocului , dnu 1Q injura de mama focului, dra Ana se plimba in fata blocului…


 319. 319
  Raj:

  Dra Jamila ii araboaik ca dra Rifai Denise ? Pe dra Dineise am salutato la mare si sa bucurat cam recunoscuto cred. Am zis sarumana si am trecut mai departe, dnu D, pula nu stie carte !


 320. 320
  Raj:

  Ce dans w asta iupiii, dra Uc. Io nu stiu dekt Brasoveanca, ca sai fa placere drei Petronella …


 321. 321
  Raj:

  Dra Nora, sarumana si icoanele dela biserica de care apartineti, ati transmis 1 omag deal meu celor din poza ? Cate 1 omag pt. fiecare, caci az dispun de mai multe omagii, dnu 1Q face la femei ravagii…


 322. 322
  Raj:

  Sppunetii va rog drei Ingraine care creca e nalta, ca ne potrivim si deci nu e cazu sa se urce piun taburet sa ma pupe pe frunte. Nu se pune problema daca vrea, au ba. Femeele de pe strada mea stau la rand sa ma pupe. 1 tip ca Raj nui de lepadat, ce-mi place sa fiu de rahat !


 323. 323
  uc:

  buna diminetica 🙂

  Ik, sa tra de la 1Q 😀


 324. 324
  Nora:

  Raj, eu nu aparţin niciunei biserici. Acuş transmit.


 325. 325
  Nora:

  Ba au postat fix cu numele astea.


 326. 326
  Nora:

  Şi sunt trei domni în fotografie, de ce doar pe doi i-ai trimis la covoare?


 327. 327
  Nora:

  Gata, Raj, am transmis câte un omag de fiecare. 😆


 328. 328
  Lia:

  Draga Raj, am primit cu mare bucurie urarile tale si aprecierile (eu sunt donshoara roshcata din spatele Anei care iti cam face cu ochiul si da, sunt ardeleanca, dar de cativa ani m-am replantat pe meleaguri suedeze, dar tot palinca beau dimineata), as fi fost onorata daca a fi fost si tu cu noi la masa, sigur aduceai o aroma unica discutiilor noastre culte, cu pula pe alocuri. Imi permit sa iti trimit si eu o imbratishare sfioasa si sa iti multumesc pentru cele mai frumoase complimente primite in ultima vreme!


 329. 329
  Nora:

  Iaca, Raj. 🙂


 330. 330
  Candice:

  Este primul comentariu pe care il fac vreodata pe un blog. Special pentru Raj, pentru a-i multumi 🙂 Il cunosc din legenda, adica din postarile facute de Nora pe FB. Abia azi am aflat ca e si pisicar, posesor de siameza, iubitoare de flori :)) M-am bucurat 😉 Cred ca o sa va mai vizitez. Asta imi mai lipsea, sa incep si cu blogosfera 😀


 331. 331
  Nora:

  Bine ai venit, Candice. 🙂


 332. 332
  Ax:

  Buna,sper ca aici nu este ca la AAA, nu trebuie sa ma prezint. In filme asa era. Si eu comentez pt prima oara pe un blog. Dar, l-am tot citit pe domnul Raj. Si eu fusei la intalnire, dar n-am fost remarcata de catre domnia sa. Si, ca sa nu par prea proasta, poate, pe viitor, o sa se intample asta. Daca nu uit :)) Totusi, m-oi face o_culta daca stau pe aici. O sa incerc sa recuperez 🙂


 333. 333
  Nora:

  Nu trebuie, Ax. Vii şi te aşezi unde ai chef. Dacă ai chef, vorbeşti, dacă nu, nu. 😀
  Şi te serveşti singură din frigider. 😀


 334. 334
  Daniela H:

  Mno, buna ziua in sfanta duminica :). Se pare ca am ajuns intr-un loc special aici, parca-s in zona crepusculara, e asa cumva, alb-albastru si retras. Fb-ul e o strada aglomerata, aici e un fel de separeu, e mai liniste. Dar am gasit, in sfarsit vidanja lui Raj :). Vreau sa-i spun ca de cate ori venea vorba de educatia lui fi-meu (stiti voi, neamurile, lumea mereu te intreaba ce vrea sa fie cand o fi mare,doctor, popa, avocat, treburi de-astea serioase), eu le spuneam ca din partea mea, poate sa se faca gunoier, daca asta il face fericit. Mai ales ca, in curand meseria de gunoier o sa capete un alt nume-reciclator, si parca vad ca astia or sa aiba vidanje si masini ca in Star Trek, care or sa transforme mizeriile direct in tufe de liliac si alte chestii biodegradabile. Astia de prin Suedia au inceput sa lucreze de un timp la schemele astea, iar aici sa umbli cu masina de gunoi e mare cinste pentru comunitate 🙂


 335. 335
  Ax:

  Ciocolata cu alune mari sa fie in grigider, draga mea. Ca de i asa, eu aci stau. Plus ca, a se tine cont, eu nu folosesc liniuta sa despart, prea mare i lenea, nu pot respecta protocolul mereu. Si nici diacritice, ca tot asa i. Dar o sa respect celelelalte reguli, de primesc dulciuri 😀


 336. 336
  Nora:

  Dana, te făcuşi Daniela aici? De mă gândeam cine-i Daniela H? 😆

  Acolo sigur e ca-n Star Trek. 😀


 337. 337
  Raj:

  Sarumana dra Lia ! Eram sigur ca sunteti ardeleanca si ma bucur ca nu m-am inselat. Era o chestie daca eram si io cu dv. la masa. Aduceam o aroma asa cum ziceti dv. Nui cazu sa specific acuma ce aroma, ca poate stati la masa


 338. 338
  Raj:

  Sarumana dna Candice ! Daca dra Nora ma face cunoscut pa fb, stie dansa ce face. Noi intelecrtualii tre sa fim raspanditi in lume. Veniti peicea, ca io nu le am cu fb


 339. 339
  Raj:

  Sarumana dra Ax ! Si dv. k si dna Candice sunteti pt prima data piun blog. In farsit ati descoperit. Scuze pt. neremarcare, dar asa is io sin viata de toate zilele. Fac numa tampenii.


 340. 340
  Raj:

  Sarumana dra/dna Daniela ! Ma bucur k ati remarcat vidanja. Sunt ferm convins ca fiul dv. nu se va face vidanjor. Cosmonaut, doftor, orice


 341. 341
  Raj:

  Ma simt cam nustiucum , dra Nora. Cam am fost prea bagat in seama.


 342. 342
  Nora:

  Raj, eu ţi-am spus că lumea te citeşte. 😀


 343. 343
  1Q:

  Să tră și sărumâna tutulor!
  Mna, dacă tot m-am trezit lângă clopotniță, ia să trag de sfoara literelor, în dungă, molcom, cu pioșenie, să adun enoriașii la vecernia slujbei Sfântului LOGAN 1,6 MPI bleumarine cu capace de roți stok și AC. N-aș spune că-i chiar beatificat autosuficient, dar a fost trecut de curând la sfinții martiri, adică ce să mai, sunt loganoic, recunosc. Je suis Logan. Ține de religia alogantă, cea mai adevărată și elegantă dintre locantele culte. În niciun caz nu accept blasfemia și bătaia de joc a dlui Raj. Cum adică să se cace în sfântul locaș martir bleumarine cu 4 roți și volan aproape rotund? Și apoi să și-l retragă ca și cum ar fi mimat o coproducție copulativă? Cer cu insistență stoparea fenomenului de defăimare a sacralității logănare, leagănul neamului strămoșesc pe drumuri de munte și al drumului oaselor după garda la sol. Bașca e și majoritară și ar trebui să se țină cont de acest aspect. Dacă nu, dragi loganiști, mitraliați vidanja dlui Raj. Ce dacă vor sări câțiva stropi de căcat pe dvs, o să se oftice maxim iar voi veți primi în Rai cele mai sofisticate Logane blueangel cu o putere de câteva sute de iepe înaripate. Cer onor administrației prezidențiale al blogului P cu B, recte Nora, să se autosesizeze față de acest auto, ca problema să nu degenereze în alte trivialități cu conotații sexuale, Logan-ferește! Bineeee
  Desigur, celelalte culte autobest, mai bine zis secte de tentă fascistă de genul Oapelurilor și/sau Mercedesurilor apărute înaintea erei noastre (îen. n.r.) vor jubila, vor triumfa și consider, pe bună dreptate, că e o discriminare odioasă, un atentat la spiritul și leagănul mistico-cultural al autoutilitarelor. Nu trebuie să ignorăm faptul că mișcarea logănară a pus bazele transportului în condiții de siguranță și confort al neamului dac. Da` ce, mai bine tac…


 344. 344
  1Q:

  Invazie pe blog. Ha! Ce să spun, pt dl Raj care crede că dacă și-a cerut scuze îl și iert.
  NU-l iert decât după ce revine la credința străbună. Că avea, ce dacă era 1,4 și cam gri


 345. 345
  1Q:

  Iuda, a vândut-o pe câțiva arginți. Măcar dacă lua Euro, ca mine


 346. 346
  Nora:

  😆 I-auzi, Raj, rătăcitule și blasfemiatorule!


 347. 347
  1Q:

  Să vie să recunoască. Spășit, cu izmana-ntre picioare


 348. 348
  1Q:

  Citii pe FB că piața auto e în vrie, puternic sanctificată. Se plânge în cur, la icoana cu volanu`. Păcătoși șoferi, și-au făcut altar cu parbriz și lunetă


 349. 349
  1Q:

  Și io am avut o întâlnire mistică, pe vremea când mergeam cu LOGANUL 1,6 pe Pământ, înainte de a o aburca în ceruri, la tata unui prieten. O femeie nu mi-a acordat prioritate și i-am zâmbit, cum că o iert, deși merita un sfânt blowj. Ea a deschis geamul și mi-a transmis cele mai frumoase ocări legate de penisul ei și vaginul mamei mele. I-am urat să i se umfle de plâns airbagurile în primul copac, poate se alege cu vreun măr


 350. 350
  1Q:

  De atunci n-am mai văzut-o


 351. 351
  1Q:

  Adică nu mi s-a mai arătat vreo arătare ca aia


 352. 352
  1Q:

  Și iotea, bă, ce uitam. Esențialul. Nici nu trebuie să aveți LOGAN 1.6 MPI bleu, cu AC și capace benga, da` fără ABS, aia e. Trebuie doar să crezi în ea


 353. 353
  1Q:

  NU să se cace dom Raj în ea. DA?


 354. 354
  1Q:

  Aoleu, tremur tot de nervi, pe unde o umbla Daria să-mi vărs otrava-n durerea ei


 355. 355
  1Q:

  Dna Manu să se uite bine pe la pragurile oapelului. Aerosolii, briza


 356. 356
  1Q:

  Mă duc la șosea să mă uit cum trec LOGANEle-n viteză. Să-mi purific sufletu` acrit de lumea ra


 357. 357
  Nora:

  Lumea e ra. A uitat să se mai uite, cu pace și smerenie, la logan.


 358. 358
  1Q:

  Păi da, acum zice măscări de ea. O scrijelește cu cuiu` pe la intersecții, la răscruce de vânturi. Oooof!


 359. 359
  Raj:

  Bine, bine, dar miam retras cacatu din loganu dnului 1Q, dra Nora, sarumana si cada de bae in care faceti bae goala pusca. Ce mai vrea acu dnu 1Q ? Eram bat muc i cand iam defaimat loganu si deci nu se pune la socoteala, sarmuna dra Uc. Am intrat in prelungiri, voi purta izmana almastra pana la 31.)5 anu curent, ca nu tot timpu ii soare. Mam cam oparit oleaca la cur, dar ma ung co bucata de slana. Nevastamea a zis sa nu mai pui slana cu care ma dau la cur, in frigider…


 360. 360
  Raj:

  Cica dnu 1Q se uita la loganele care trece ca sasi purifice sufletu. Purifica cacatu…


 361. 361
  Seva Tudose:

  Bună ziua ! Lume nouă !

  Raj cu izmana albastră…dar cu bucata de slană…ești nebun 😆


 362. 362
  Seva Tudose:

  Raj,

  izmana… tu știi că 1990 când am plecat din Romania,ce am luat cu noi,cu sfințenie ? Am întrebat și eu un român venit din USA,ce pot să iau ceea ce nu se găsește acolo ?

  și mi-a spus:doamnă,luați izmene groase,că acolo nu se găsesc…perne din puf,că acolo sunt sintetice,haină de iarnă din blană de capră(pe care am aruncat-o la Roma în tomberonul hotelului că deja năpârlise) cât a stat valiză…

  că regula era să te duci la Chitila să depui bagajele din timp,3-4 săptămâni….București via Roma Italia,ca apoi avionul spre New York !

  și la granița cu fosta Iugoslavia,vameșii ne-au spus că, dacă ne prinde cu valută la noi,facem cale întoarsă toți 5 ! De frică nu am avut nici o lescaie de bani. Prin haine am găsit câteva lire sterline în monede…

  să cumpăr ptr. copii,banane și o sticlă de vin,ptr. că era ziua mea de naștere…iar în avion am refuzat să mâncăm,noi crezând că trebuie să plătim consumația…

  nimeni nu ne-a spus că mâncarea era inclusă în prețul avionului ! Eram în avion ptr.prima dată ! Dar când a sosit iar cina,copiilor le era foame,am zis: mâncați copii,că doar nu o se ne arunce din avion…la rechini 😆

  iar la New York,ptr. că eram fumătoare,am cerut o țigară unei domnișoare,ptr. că nu aveam nici un sfert de dolar…săraci lefteri… 😥


 363. 363
  Raj:

  Io cand mam ibnsurat ma luat nevasta cu 10 per. de izmene, dna Seva, ca sa nu zica la o adica ca ma luat fara izmene in cur, futemas in ABS-ul dnului 1Q. A fost 1 film de zile mari eri pe TVR2 si lam vazt numa pe jumate. Cum sa fac sal vaz pe iutub ? Se cheama Miki Ardelean, col, in rez., de L. Pintilie cu Razv. Vasilescu, V. Rebengiuc, Dorina Chiria, Coca Bloos. Avem actori mari. Actoru ala dela TNB, am 1 lapsus, in rol de popa, ma dat cu cracii in sus. Ai fi zis cai popa dan nascare si nu actor. Si io ma faceam actor, dar creca ma refuzau aia la admitere, ca-s cracanat si paros pe picioare, fapt care asa cum vam mai spus, mau respuins aia dela Primarie pt. ajutoru de incalzire…


 364. 364
  Nora:

  Niki, nu Miki. 😀
  Iaca filmul:


 365. 365
  Nora:

  Aseară am avut bucuria s-o văd pe Dorina Chiriac la o citeală cu muzică. E o frumoasă. 🙂


 366. 366
  Nora:

  Izmenele voastre sunt legendare. 😀


 367. 367
  Manuella:

  Femeie-copil 🙂


 368. 368
  Seva Tudose:

  Manuela#367

  „femeie-copil” la mine te referi 😆 ori la filmul ci Niki…

  dacă la mine-s fu gândul,așa am fost pur sinceră și așa îi învățai și pe copii…! Am ajutat cei 3 copii să cumpere case,mașini…iar fiica cea mare la rândul ei a cumpărat 3 case…cea de-a doua fu recent în Hawaii…

  Ăi pare rău că s-a stabilit în „Statul-Soare-Florida !Am ajutat-o să-și cumpere condo în Florida. Este de vis în insula Kuai ! Iar pe băiat îl bate gândul să plece definitiv în Florida !

  I-am cumpărat 2 case,le vîndurăm pe amândouă,iar asta este a 3-a, să nu îndrăznească să-mi ceară să o punem la vînzare ! A avut 2 mașini,am preluat noi plata la una dintre ele !

  pe el l-am ajutat mai mult că are 2 copii și este divorțat de mama copiilor,el/fiul meu are copii în custodie ! Acum are o prietenă,tailandeză !


 369. 369
  uc:

  buna seara 🙂

  care e actorul ala in rol de popa? 😀 n-am vazut filmul, cred ca ma uit in seara asta 🙂
  Seva, nu e frumos in Florida? parca ziceai ca e cald acolo 🙂

  Manu, cum fu la concertu cu Ane Brun?

  io ma duc la A. Rieu in curand, is atata de curioasa :)))


 370. 370
  Seva Tudose:

  uc,

  în tot statul Florida este cald și frumos.Portocali,bananieri,grepfruits… vara poate fi extrem de cald și f.umed. Frumos e să te duci din decembrie până-n aprilie…eu am fost în mai și era 44/45% C și multe insecte…n-aș sta/locui tot anul acolo !

  Orlando,Tampa…Kennedy Space…Toată coasta estică la Atlantic și vestică în Golful Mexic…

  fiica mea stă în Tampa…de curând a fost în vacanță, Insulele Hawaii în Pacific,mai exact Insula Kauai…unde este paradisul planetei…și crede că se va muta acolo…

  până ieri spunea că Florida este un paradis,dar Kauai a înnebunit-o…


 371. 371

 372. 372
  Manuella:

  Seva, de Dorina Chiriac, pornind de la trăsăturile ei 🙂
  Dar, foarte bine, de ce nu? Dacă te regăseşti în termen, perfect!


 373. 373
  Manuella:

  Uc, minunat!
  Voce excepţională, forţă, prezenţă, atitudine, delicateţe.
  Îţi place tot. Ştie să te învăluie de la primul acord. Şi rămâi fascinat până la ultimul.


 374. 374
  Daniela H:

  Nora, a fost interesant cu numele. In buletinul proprietate personala ma intitulez Daniela, dar lumea ma chema cu numele scurt in Romania. In Suedia, astia vorbesc ca la tara, iesea un Doaanaa in care nu ma recunosteam. Asa ca am revenit la origine, ma recomand in varianta lunga :).E ca in traditiile alea din Maramures in care se schimba numele copilului bolnav ca sa pacaleasca moartea, eu am pacalit viata, in cazul asta.
  Raj, fi-meu e la studii politice, din alea pe bune, adica tot un fel de vidanjor. Si e soi rau ca rade de ma-sa si o mangaie pe crestet cand o vede cu laptopul in brate. Zice ca am prieteni imaginari si ca, din cauza lor, el s-a perfectionat la bucatareala :).


 375. 375
  Nora:

  🙂

  Heh, să aibă copilul grijă de tine, zic. 😀


 376. 376
  uc:

  Daniela :))


 377. 377
  Raj:

  Matei Alexandru il cheama pe actoru ala, dra Uc, sarumana si balustrada pe care alunecati de la et. VIII pana la partel cand va grabiti sa azungeti la servici unde incepeti o 9 zi de munca co cafea dela dozatoru de pe hol, 1 leu paaru de plastec.


 378. 378
  Raj:

  Sa va traeasca baetu,dna Daniela ! La cratita cu el !!!


 379. 379
  Raj:

  Unde mie comentu pt. dra Uc, dra Nora ? Nu mai stiu ce scrisei, dar era f. important. Maitineti minte ce nui place drei Uc ? Mazarea s-au orezu. Ca vreau sa numi plak nici mie ce nui place dansei, caci vreu unison si liniste pa blog. In +, chiar adorloganu sarumana dna Manu !!!


 380. 380
  Raj:

  Matei Alexandru ii actoru ala, dra Uc, in rolu pochii


 381. 381
  Daniela H:

  Raj, nu-l pot baga in cratita ca e mare, si pe deasupra e numai oase :)). Si sa stii ca mie unisonu nu-mi place. Unisonu e cu concordia universala si integrarea in absolut pe cand o contrazicere sanatoasa ridica nivelele de hormoni si face sangele sa circule mai bine. Mie imi sta bine rosie in obraji 😛


 382. 382
  uc:

  lui Ik ii place orezul, si mie :))), parca asa tin minte
  mazarea da, un-doi mananc un bob doi, dc nu-ti place, nu-ti place :)))


 383. 383
  Nora:

  Raj, erau în spam comentariile. Nu știu de ce.


 384. 384
  uc:

  mesc, Ik 🙂

  m-am uitat aseara la o parte din film 🙂

  de la aparatul ala e fff buna ciocolata


 385. 385
  uc:

  we fain 🙂


 386. 386
  Raj:

  Nica nui mai bun pe lume ca 1 bors de oase, sarumana dna Daniela Hash , gatita diun bucatar 1 zambet si doua oase, caci bag sama ca baetu, traivar sa va traiasca, ii 1 bucatar iscusit si haios, ceeace ii o chestie care deriva din situatia ca dv. latz nascut si n-avea cum sa easa altfel copchilu………………….. Spamudracu, dra Nora, sarumana si blackeurile de la tarlici……………. Saumana dra Uc, 1Q ii singur cuc…


 387. 387
  Raj:

  Dra Uc trebue sa fie la 1 cocteil. Dnu 1Q ii in pula cu satelitu…


 388. 388
  Raj:

  Erata: cu loganu. Sluga, dnu 1Q, va salut cu ipingele, dna Nora are margele…


 389. 389
  Raj:

  Dra Nora, dnu 1Q iar ma dat in aia a dansului. Nu cu voce tare, poate in gand. Daca na facuto, cu siguranta ca o va face. Nimic nul poate opri, nici macar dna H. Daniela cu tot cu bucataru dansei…


 390. 390
  Raj:

  Dna Manu, sper ca maine sa fie frig. Ha !


 391. 391
  Raj:

  Dna Manu,sarumana, sa aveti grije de dnele Petronella si Ana, va rog Vedeti sa nu le fure careva banii si tel. mob. din vuitoane. Sa se imbrace bine , ca la mare e curenti marini, alizee. Chestii din astea…


 392. 392
  Raj:

  Dnu 1Q, am toata admiratia pt. dra Nora, dra Uc, dra Seva si pt.loganu dv. …


 393. 393
  Nora:

  Sigur te-a dat în gând, aşa mi s-a părut şi mie, Raj.


 394. 394
  Raj:

  Pai sa recunoasca si-l voi erta, dra Nora. Gresala recunoscuta e pe 1/2 ertata, io nu tiu manie. Dnele Ana + Petronella e la mare, face plaje. Puteti sa faceti si dv. Pe bloc…


 395. 395
  Manuella:

  Ba e soare şi cald, Raj, na!
  Aseară am fost la lansarea celor două cărţi.
  Ana şi Petronela au fost minunate, deşi atât de diferite, poate de aici farmecul unei întâlniri plăcute, caldă.
  Au citit fiecare din cartea celeilalte, am povestit, am râs timp de aproape trei ore.
  Raj, genţile au fost bine asigurate pe parcursul lansării. Nimeni nu a atentat nici măcar cu privirea.
  Poate eu, un pic! mi-a plăcut geanta Anei. Trebuie s-o întreb de unde, cum şi ce.


 396. 396
  Raj:

  Trebuia sai confiscati s-au sai furati vuitonu, dna Manu, 1Q e cu loganu. De une are atitea bani de Vuiton, dna Ana ? Cum si Ce ? Tara moare da foame si codanele are genti de firma. Creca a luato pe urmele dnei Udrea. In +, de unde are dra Nora Bani de toale de firma,caci io is imbracat ca de ferma. Tara nu se poate defeca de foame si dna Ana + dna Petronela, 2 inimi albastre + ochi alunecosi, se preumbla la Moll Plaza chipurile pt. lansari de carte, cand defapt adevaratu motiv ii ala precum ca comite amandoua, ca sa nu zic ambele, shoping in vazu lumii. Nui treaba mea ce fac cele 2 doamne care are bloguri + dv. dna Nora care aveti si dv. 1 blog, dar ma intrebam si eu… Cumu-s cele 2 doamne diferite, dna Manu, caci zici cas 2 surori dpdv al haiosheniei…


 397. 397
  Raj:

  O fi Cta orasa dv. natal, dna Manu, dar nui ca Iasu cel cult…


 398. 398
  Raj:

  Si dna Manu are 1 opel scump rosu. Poa sa aiba si ferari, nui treaba mea. Spre osebire de altii,pe mine 1 nu ma intereseaza de unde are femeele bani de vuitoane, de oapele. Ziceam si io asa… Dnu 1Q are 1 logan. Sa io zica lu Mutu a lu Consuelo, mai nou a lu Sandra, o tipa mai tenera k el cu vio 15 ani, ca sa lasat de Consuelo, ca nu era de nasu lui. In definitiv nui treaba mea cu cine treste Mutu…


 399. 399
  Raj:

  Toate astea le stiu din Click si Cancan, ziarele mele de suflet care contine fata dela pag. 3, niste tipe care toate is studente la drept, care viseaza sa fie actrite la Holiud…


 400. 400
  Raj:

  Dra Uc se da iar pa balustrada, caci liftu ii defect, sa ai logan nu-i de efect…


 401. 401
  Raj:

  In postarea de mai sus nu ma refeream la loganu dnului 1Q, ci asa in general… Io daca vreau imi cumpar masina 9…


 402. 402
  uc:

  abia astept sa ma balacesc in apa 😀 si sa stau cu burta la soare
  numa sa se mai incalzeasca unpic


 403. 403
  uc:

  ma dau si pe balustrada, ce? :)))


 404. 404
  1Q:

  Sărna și să tră ca să muriți de necaz că nu vedeți ce-am făceat cu feisbucu


 405. 405
  Nora:

  Raj, scoal’! 1Q își ia Bemveu!


 406. 406
  1Q:

  E k și loat! Sper să vă ofti


 407. 407
  1Q:

  La ce interior are, orice căcat se va observa imediat. Deci puteți să vă căcați în el, da` să vă văd cum îl loați fără să rămâie vreo urmă


 408. 408
  1Q:

  Și e arginitu, ca macaralele lu` Ceaușescu, că ce bine mai era p`atuncea


 409. 409
  1Q:

  Aveam servici toată lumea se făcea k muncea, alții chiar muncea, da` degeaba, că era la fel plătit ca și celălantu` care freca menta și se ducea pe litoral, e-he, ce dacă nu era magazine, tot omu` avea frigideru` plin de la casa de comenzi de la văru` scuteristu`


 410. 410
  1Q:

  Până și Dacia era frumoasă, nu ca acum că ne-am modernizat k neam, nu ne mai place Loganu`, vrem Oapăl, Mercdes, Bemveu


 411. 411
  1Q:

  Am scris LOGAN cu minuscule, nu mai reeditez k oricum


 412. 412
  1Q:

  Se știe care e regina șoselelor


 413. 413
  Raj:

  bmw, dra Nora ? Se schimba situatia, nu e cazu sa ma spurc si in beemve. Xcum mercedesu e masina mai benga decat bmwul lu dnu 1Q. Inainte de pasti miam vopsit mercedesu si lam mai chituit pe icicolea, caci ma cam tragea curentu la shale. Lam vopsit cu pensula la anu se face 34 de ani de la data fabricatiei. Na avut multi apropitari, io sunt al XVI-lea. Cam scoatza fum la esapament , ca ma atentionat 1 politist caruia iam zis ca masina mea merge cu pae, daia face fum la cur. A zis sa dispar, ca daca mai am chef de glume, ma amendeaza. Iam zis ca dansu decide, ca-i organ. A zis ca organ e pula, el e politist de rutiera. Iam zis sa traiti si am plecat. Eri, o codana ma dat in pula ei, precum ca cica iam taiat fatza. Iam zis ca deja are fatza taiata, caci avea o cicatrice, cam in zona muschiului zigomatic si alta cicatrice, cam in zona fosei pterigoidiene, dar Xcum tot draguta era, caci avea breton si mie imi place femeele cu breton, fara nici-1 apropont la bretonu drei Nora, drept pt. care o salut si pe aceasta cale zicandui sarumana, caci nu mias permite sa fac aprecieri la bretonu drei Nora, care in treacat fie zis, ii shede de milioane. Si drei Uc ii sede bine. Dra Manu umbla mereu cu placa dupa dansa, caci briza marii ii creaza zulufi si baga placa in priza pin benzinarii , pe unde poate ca sasi indrepte paru…


 414. 414
  Raj:

  412. Regina pulii, na !


 415. 415
  Nora:

  A zis că BMW-ul are interiorul de așa natură încât un căcat nu are cum trece neobservat și să te vadă el cum îl faci dispărut, cum îl apuci! 😆 😆
  Vaaaai, ce poetică e imaginea cu Manu care-și îndreaptă părul în benzinării!


 416. 416
  Seva Tudose:

  Oooooffff,of și iar of… 😥

  ce legi tâmpite,auzuâi tu,legea nu permite avort nici în cazul fetiței de 10 ani violată repetat de tatăl ei vitreg…trebuie să aibă copilul…eu l-aș fi împușcat pe loc,dacă eu aș fi fost mama fetiței 😥

  http://www.laprensasa.com/309_america-in-english/3112497_movement-to-decriminalize-abortion-in-paraguay-grows.html


 417. 417
  Raj:

  Dra Nora, sarumana si extremitatea nasucului, cand e vorba de cacat, nica numi sta in cale. Loi apuca io cumva, is expert, doctor in cacat…


 418. 418
  Raj:

  Dnu 1Q, nam inteles, masina bmW e masina 9 s-au la mana a II-a ?


 419. 419
  Raj:

  La ce bun sa te caci intro masina secondhend ? Stirbeste din prestanta cacatului…


 420. 420
  Manuella:

  😆 😆
  Poetică în toată bucla, nu?
  Raj, am bucle. Placă, nu. Mai să vreau să-mi cumpăr la sugestia ta. 🙂


 421. 421
  Raj:

  Eram sigur ca aveti bucle, dna Manu. Moartea mea femeele cu bucle + breton…


 422. 422
  uc:

  io n-am bucle 😆


 423. 423
  Raj:

  Moartea mea femeele fara bucle …


 424. 424
  uc:

  ah 😆


 425. 425
  Manuella:

  La mulţi ani, Uc! Trebuie să ne găsim odată şi odată! 🙂

  La mulţi ani, Elene şi Constantini! Să fiţi sănătoşi!


 426. 426
  Manuella:

  Toată bucle-s, Raj! 🙂


 427. 427
  Nora:

  La mulți ani, Uc!


 428. 428
  Seva Tudose:

  uc,

  La mulți ani cu bucurii 😀


 429. 429
  uc:

  multumesc frumos! va pup cu drag :*:*:*

  Manu, abia astept 🙂


 430. 430
  Raj:

  E ziua lu dra Uc ? La multi ani si va pup mult ! Cu bale…


 431. 431
  uc:

  😆 pupici


 432. 432
  Nora:

  Raj, mi-au fost aduse la cunoștință următoarele:

  ”Io am citit intro carte, singura de fapt pe care am citito, ca multe femei adora barbatii grobieni. Io miam gasit jumatatea, am gasit femeea despre care am citit in cartea aia. Cititi cartea care trebue, nu asa alandala…

  Io miam cunoscut nevasta, la thomberon, cand duceam gunoiul. Cum ghena era asezata deanpulea, naveam de unde sti cand ducea viitoarea nevasta gunoiul. Am fost nevoit ca vio juma de an sa ma fac ca duc gunoiul de vio 7 ori pe zi. Acuma na, de unde atata gunoi ? Ma duceam noaptea pe ascuns si furam gunoi din tomberon ca sa am pentru a doua zi…”

  Vreau și eu să știu ce carte e aia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *