Bobotează

Pe albul neasemuit, ger de crapă pietrele

Norii s-au mai risipit, foc continuu vetrele,

Atârnă pe orice ram, s-a mai încălzit nițel

Mi-a bătut ușor în geam, un clinchet de clopoțel!

 

Trag o sanie pe șină, roibii dansând la galop

Țurțurii plâng la streașină, necontenit strop după strop,

Apăsat calcă drumeț, trecut cu anii un moșneag

Înfruntând dealul semeț, se ajută de un toiag!

 

Cutreieră acest tărâm, sfințește cu un mănunchi

Mântuiește și păgân, părinții, frați, surori, unchi,

Stropește ogradă, oglindă, cămin, pe copii-i alină

Bobotează tindă, grindă și cătunul din colină!

 

Ziua de Bună Vestire, vorbele grele în taină

Deschisă destăinuire, descotorosit de o „haină”

Stau ca pe ace de brad, zi de zi alt episod

An de an, ei pun răsad, popor român în exod!

[Not a valid template]

[Not a valid template]

473 comentarii la “Bobotează


 1. 1
  Nora:

  Seva, îmi place de leșin a treia fotografie.


 2. 2
  Raj:

  Pe mine ma dat cu cracii in sus toate pozele, tot pana la lesin. Ma mai da cu cracii in sus, poleiul, derdelusul ,bautura si dra Lucre cu ai ei pompa. Loganu ma lasa indiferent. Ma mai da cu capu de toti peretii dnu Danny ca e bine crescut si peisagiile patriei mele care-s mai dihai ca cele din USA. La cabana din prima poza a stat si dnu Obama o noapte cand la dat afara din casa dna Obama. Venise tarziu, cherchelit, tafnos pe dnu Putin…


 3. 3
  Raj:

  Ati primit pocu cu bobo, dra Nora ? Mie mia binecuvantat si siameza caci era oleaca lesinata caci am spanzurato oleaca de grinda. Cand a dat ochii peste bot, mam razgandit si am dato jos din latz. Nus de ce, dar siameza mea cand e in stare spanzurata, nu da ochii peste cap, ci peste bot…


 4. 4
  Seva Tudose:

  Nora,

  chiar și iarna are farmecul ei,poza nr.2 este favorita mea ! Pe acel deal în poza nr.3 aleasă de tine, toată vara,toamna sunt zeci de gâște sălbatice !

  Pe strada mea sunt curcani sălbatici,într-o zi,era să fac infarct ! Vreo 2 curcani zburau de la dreapta spre stânga,la joasă înălțime,cam pe la parbrizul mașinii WTF ???? Noroc că nu mi-a spart geamul !

  Acum cam bubuie prin pădurile de pe strada mea,este sezonul de vânat căprioare ori cerbi


 5. 5
  Seva Tudose:

  Raj,

  ei lasă și tu siameza în pace,nu profida că nu se poate apăra ! OK.glumesc…sunt sigură că o iubești,dar glumești și tu !

  Ricky al meu,sare în pat și mă linge pe mâini,trebuie să le bag sub plapumă,atunci vine pe la nasul meu,de multe ori,dau cu o pernuță în el,să mă lase să dorm !

  Nu poți să îl păcălești deloc,doarme sub pat și cum mă foiesc un pic,este ca și cum ar zice: nu te preface că dormi ! De multe ori chiar nu mă mișc,dar pulsul inimii mă dă de gol. Pisicile au un auz extraordinar de ascuțit…

  de 10 ori mai puternic decât cel uman !


 6. 6
  Nora:

  N-a venit, Raj. Sau, dacă a venit, nu eram acasă. Sau poate a reţinut că noi nu „servim” şi n-amai sunat.


 7. 7
  Nora:

  Curcani sălbatici? Wow!


 8. 8
  Seva Tudose:

  Da Nora,

  curcani sălbatici,gâște sălbatice și nu îi/le atacă nimeni,doar ce vezi la margini de drumuri,săracele păsări și animale loviți de mașini ! Și un lucru aici:nu le ridică,le lasă să fie hrană vulturilor,ceea ce sunt ocrotiți prin lege ! Faci pușcărie dacă omori un simbol național !

  Sunt oameni ce lucrează la icarisajul străzilor,le trage din mijlocul străzilor doar până la marginea străzii și acolo sunt devorate de „scavengers” vulturi,uliu,ciori !

  PS. Nora,pusei niște fotografii pe e-mail-ul tău,te rog eu inserează-le aici !


 9. 9

 10. 10
  Nora:

  Done, Seva. 🙂


 11. 11
  Seva Tudose:

  Mulțumesc Nora 😀

  Odată mă scol într-o dimineață pe timp de iarnă și mă uit pe fereastră să văd dacă a nins. Cînd mă uit mai bine o ditamai căprioară î-și făcea siesta,culcată culcuș în mijlocul curții, în zăpadă !

  Dau fuga fuga să iau camera de fotografiat….m-a auzit și a fugit,în zece metrii de unde era ea,este strada și se merge cu mașina cam 40/50 km/oră !

  Mi-a fost frică ptr.viața ei,că ar putea fugi în fața unei mașini,o aveam pe conștiință 😥


 12. 12
  Nora:

  Ce frumos să-ţi vină căprioarele în curte!


 13. 13
  Seva Tudose:

  Daaa,este suuuuuperb ! Vin ca să roadă-ronțăie coaja,scoarța pomilor ! Acum 2 ani a „bărbierit” trunchiul unui măr ! A trebuit să cumpăr un soi de plastic cu găurele,să respire trunchiul, ce se încolăcește pe orice pom cel dorești ocrotit !

  Primăvara și vara,iepurii îmi mănâncă frunzele de shamrock și columbine !


 14. 14
  Seva Tudose:

  Devorează frunzele deoarece sunt un soi de trifoi gigantic !
  https://www.google.com/search?q=Shamrock+flowers&rlz=1C1AVNA_enUS565US577&espv=2&biw=792&bih=496&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizmq2385jKAhUGsxQKHUz9A18QsAQIPw

  Da,în poza zece,dacă te uiți peste pietrele ce înconjoară o grădină de flori,ai să vezi pe o iepuroaică ! Și-a făcut loc acolo și acolo a născut și 2 pui ! Deja am găsit un pui mort în curte,mic cât o palmă,jupuit pe spate de mușcături,probabil de câtre un racoon(ca un dihor) 😥

  În vară,seara, ieșeau și mâncau trifoi ce era prin iarbă ! Iar la fereastra din bucătărie,într-o boltă de „honeysuckle” extrem de parfumat și cu nectar,sunt două cuiburi de păsărele. Când spălam vasele o vedeam pe„mama și tata” aducând de mâncare la pui !

  La un moment dat am crezut că sparg geamul…un hawk(uliu) s-a repezit la cuib și a înhățat puiul 😥

  Și tot atunci când spăl vasele,vine cea mai mică pasăre din lume„huminingbird” pasărea colibrii cu ciocul lung și aripioare transparente ! Intenționat am plantat „honeysuckle” că sunt florile favorite ale păsărelelor colibrii 😀


 15. 15

 16. 16
  Seva Tudose:

  la mine aici în Pennsylvania,mă vizitează cele din prima și a doua poză !


 17. 17
  Nora:

  Aaa, ce frumos! Colibri!


 18. 18
  Lucretia:

  Neața lume , mai hibernati mult :)) trezirea


 19. 19
  Lucretia:

  Raj , pentru tine mai scad prețul la combustibil


 20. 20
  Raj:

  Ce curci frumoase is in pozele pe care le-a pus dra Nora! Va urez un WE minunat la pompa, dra Lucre !


 21. 21
  Nora:

  Raj, pozele sunt de la Seva. Sunt curcile ei, nu ale mele. 😀


 22. 22
  Raj:

  Aaa, da, trebuia pentru ca sa-mi dau sama, na Seva ii curcanoasa. Dv. aveti gaini pe care le cotrobaitzi in cur cu destu daca au oua…


 23. 23
  Raj:

  dna Seva, nu na Seva. Matza pusese varfu cozii pe tasta d.


 24. 24
  uc:

  arata fff bine noua interfata 🙂


 25. 25
  Nora:

  Un prieten, Uc. 🙂


 26. 26
  Manuella:

  Iar eu îl salut pe prieten şi apreciez 🙂
  Aerisit, clar, loc de întâlnire cald.


 27. 27
  Manuella:

  Nora, ştii, am o problemă azi cu ordinea corectă a cuvintelor în propoziţie 😆


 28. 28
  Nora:

  N-ai nicio problemă. 🙂


 29. 29
  Lucretia:

  Apropo sunt in concediu :)))


 30. 30
  Nora:

  Norocoaso.


 31. 31
  Lucretia:

  Raj , trebui sa dezlegi un mister .Nora si Manu , au o problema le miroase parul a fum de frunze arse :)) tu caută cauza sa scape fetele de miros :)) altfel vor seca Marea Negra , făcând dus :)) hai te pup de nu te vezi !


 32. 32
  Raj:

  Pai io stiam cai contra paduchilor, fumu de frunze arse. Io am avut paduchi la gradi. Dv. ati avut paduchi la gradi, dra Uc ? Macar 1 acolo… Va pup in draci de va sar capacele, al dv. Raj cel Frumos de la Afumati !


 33. 33
  Raj:

  Mirosu de frunze arse iese cu carbid. Daca nu, tre sa se tunda chilug. Io nu ma tund chilug ca am urechile clapauge. Dnu 1Q are urechi mititele…Cea mai buna solutie cand ne miroase paru a frunze arse, e sa taraim dupa noi un tomberon in miez de vara la temp. de 40 de grade cel sius. Dar cea mai buna solutie ar fi ca drele Manu si Nora sa umble goale pusca. Cine dracu mai sta sa le adulmece paru ?


 34. 34
  Raj:

  Si casca de motociclist e o solutie…


 35. 35
  Raj:

  La Slatina sor mai gasi chiaptzani pt. paduchi, la tiganci cu fuste largi care se pise din picioare, dra Lucre ? Primarele are paduchi ?


 36. 36
  Raj:

  Vaz ca dnu 1Q nu mai scrie. Il doare pe toata lungimea pulii de noi. Pe dnu Danny nul doare pe toata lungimea puliii de noi, caci mai scrie cand si cand. Creca dra Nora il iubeste, dar nu vrea sa recunoasca. Pe mine chiar ma iubeste, caci la cerere imi acorda o sumedenie de popoaie. Dnule Danny, enghezoaicele bete pula se pise deanpicioarelea sau din pozitia culcat pe ciuci ?


 37. 37
  Nora:

  Nu se rezolvă, Raj. Și goală, și negoală, părul tot miroase. Eu, eu îl adulmec.


 38. 38
  Manuella:

  Raj, cheală, nu!, goală puşcă, iar nu! sunt friguroasă, ştii doar, casca de motociclist nu ar fi o idee rea. Nu mai stau să asortez basca/pălăria/căciula, nu mă mai chinui cu bucla să stea frumos , nu-mi mai intră praful în ochi, că-mi iau cu vizor, nu mă mai tem de vreo pasăre-n zborul ei, lumea mea e rotundăăă!

  Nora, ne cumpărăm căşti?


 39. 39
  Raj:

  Daca ati umbla goala pusca, rfespectiv goala nud pe strazile Constantei, pe caz de paduchi, v-as recunoaste un pic mai usor, dna Manu, ca io ma mai preumblu pin Constanta. Chiar daca veti umbla goala, trebuie sa aveti un semn dinstinctiv asupra dv., caci nu prea cred ca ati fi unica care umblati goala. Nui bine ca dra Nora sa umble goala nud pin Bucuresci, caci ii posibil so violeze dnu Liz, asta un cazu in care il scapa din lesa, Oana, consoarta dumisale. Si ar mai fi si dnu Madalin Voicu, un alt armasar care nare nica alceva in cap decat solfegiile si babardeala. Sper ca dnu 1Q nu umbla in pula goala pin capitala, nu de alta dar sia vandut loganu si-i cam racoare pafara. Totusi daca nui alizeu pafara, o plimbare in curu gol nu strica. Io nu mai umblu gol caci mi s=a reprosat ca am par pe spate si o doamna mia zis sa-l tund caci ii vine sa verse…


 40. 40
  Raj:

  Io cand alimentez masina cu motorina la pompa, o fac numa la bRompetrol caci acolo ii o dudue care face alimentarea goala posca, iar peste drum ii alta benzinarie, o firma concurenta, unde alimentarea o face o batranica echipata regulamentar si cu pretul carburantului mai ridicat. Ieri am alimentat la batranica, caci eram cu soacramea. M-a vazut un tip si mi-a zambit gales dand marunt din gene si ma intrebat ce fac diseara…


 41. 41
  uc:

  Am avut paduchi 1 sg data cand am venit dintr o escursie de we cu clasa in clasele primare :d m a innebunit mama atuncea cu petrolu si basmaua ca era vara si cald si ma tinea in casa :d


 42. 42
  Nora:

  N-am avut, Raj, păduchi. Pe noi ne controla la școală și toți stăteam la coadă, emoționați. Pe urmă, răsuflat ușurați ”încă un trimestru fără păduchi”. Verișoarele noastre au avut și ne-am supărat că n-am avut voie să ne jucăm cu ele în perioada aia.

  Domnul Lis cred că e inofensiv.


 43. 43
  Raj:

  Mia expirat buletinu si soacra. Trebue sa ma duc la starea civila si caatare miam pieptanat firu de par, miam lustruit dintele si am imbracat izmana cea noua ca sa es bine in poza. Pe cea albastra a aruncato nevastamea ca cica sa rarit in cur. Dupa st. civila voi trece pe la starea militara, un amic deal meu care e activ la o unitate militara. Si io am avut paduchi, dar nu ca dv. ingusti, dra Uc, ci lati. Si nu in cap ca dv., ci in musteata. Si nu la gradi ca dv., ci cand eram soldat… O fi dnu Lis inofensiv, dra Nora, dar sa stiti ca pastila albastra nui chiar asa inofensiva. Io am luat una si mi sau ridicat si bratele in sus, nu numa scuzati expresia…


 44. 44
  uc:

  Ik 😀 mie nu mi place musteata

  aoleu, Lis cand aud, ma bucur ca nu l am visat in noaptea cand mi-am pus busuiocu sub perna :))) ca m-am trezit vesela si cu chef ca-n fiecare dimi, chef de joaca


 45. 45
  uc:

  sa mi comand rochita asta ca mi place tare chiar dc io port 38 acuma ca peste 2 l o sa am 36 ? 😀

  http://carmencita.ro/rochie-drapata-din-tricot-negru.html


 46. 46
  Lucretia:

  Avem pureci , Raj ! Ma înscriu in audiența la primar , il caut de păduchi :))))


 47. 47
  Lucretia:

  Cu câteva zile in urma , un tânăr din Slatina , a alunecat pe gheata si s-a lovit la cap .azi am citit ca a murit . Era un bucătar renumit toată lumea il iubea chiar dacă era gay . Nu sa ascuns niciodată de orientarea lui . Dar azi am aflat despre el ce suflet bun avea . Din bani lui a cumpărat 11 garsoniere pentru frați , nepoți . Strângea bani sa mai cumpere o garsoniera pentru un nepot care are handicap si locuia cu familia intr-un cămin de nefamiliști . O angajata de unde lucra el , avea nevoie urgentă de bani sa își opereze mama , el a vândut mașina sa o ajute .


 48. 48
  marcel zadda:

  to whom it may concern:

  la mulți ani și să vă dea dumnezeu sănătate!


 49. 49
  Nora:

  Marcel! Long time, no see.
  La mulți ani și ție!


 50. 50
  Nora:

  Uf, Lucreția. 🙁


 51. 51
  Nora:

  :)))) Vai, Raj, și izbuteai așa, cu brațele în sus, fără priză?


 52. 52
  marcel zadda:

  once upon a time, a long time ago… mda, pe atunci aveam mai mult timp pentru mine. acum, domnul luca îmi umple tot timpul. e o mare bucurie să ai un copil de șapte ani, atunci cînd ești așa, mai trecut prin viață. și, în plus, domnul luca e dat în pizda mă-sii de frumos și de deștept! știu că e greu de crezut, dar e mai frumos și mai deștept decît mine…


 53. 53

 54. 54

 55. 55
  marcel zadda:

  azi am fost să-l iau de la școală. și-mi zice: „mă, mîine am concurs; noi, ăștia de la clasa zero.d versus ăia de la clasa zero.c”. ce concurs, mă?, zic io. „păi”, zice, „din cîte-am înțeles, doamnele vor să vadă ce copil ține minte cel mai mult din ce am învățat pînă acum; da’ io nu vreau să particip”, zice. păi, de ce nu vrei?, zic io. „păi”, zice, „io țin minte tot, n-are rost să particip doar ca să-i fac de rîs pe ceilalți copii… știi că io țin la ei”.


 56. 56
  Nora:

  Pfoa, like father, like son. 😀


 57. 57
  Nora:

  Deși, dacă stau să mă gândesc, tu te-ai fi dus să-i faci de râs pe ceilalți copii. 😛


 58. 58
  marcel zadda:

  mda, gîndești bine, ca de obicei…


 59. 59
  marcel zadda:

  cred că domnul luca are o inimă mai încăpătoare decît a mea.


 60. 60
  Nora:

  Domnul Luca rules. 🙂


 61. 61

  Hello! Unde naiba ma aflu aici? Hello, pistolul cu buline? S-a stricat jucaria……..Sunt pe alta planeta.


 62. 62

  Ce naiba ai facut la blogul asta? Sunt dezobisnuit de neobisnuit.
  Nora, ai facut curat in casa, si ai intors casa cu susul in jos. Nici nu stiu unde ma aflu. In antreu?


 63. 63
  Seva Tudose:

  Danny,
  este acelaș pistol cu buline,iar ultimile comentarii se numesc„ultimile cartușe ” Că doar de aceea este pistol ! 😀


 64. 64
  Nora:

  Nu s-a stricat, are faţă nouă. 😀


 65. 65
  Seva Tudose:

  Ah,Nora,am pierdut buchetul de trandafiri,avatarul meu favorit ! Îl aveam doar aici pe Pistol,dar când comentez la Ana îmi apare iepurilă !


 66. 66
  Seva Tudose:

  în plus comentariile mele anterioare rămăn la rubrica„ Lasă un răspuns” a trebuit să le șterg,ca să nu se repete 🙄 Și emoticonul cu „zîmbărețul” era mai mișto celălalt 😆


 67. 67
  Seva Tudose:

  ihaaaa,iar ăsta care râde chiar mă sperie,parcă scrâșnește dinții la mine
  😥 să văd cum arată cel ce plânge !


 68. 68
  uc:

  :))))
  buna diminetzicaaaa


 69. 69

 70. 70
  Nora:

  Seva, nu-ți mai apar trandafirii pentru că la rubrica de email, ai completat cu o altă adresă decât cea la care ai atașată fotografia cu trandafirii. Îți trimit pe mail adresa cu care trebuie să comentezi pentru a avea gravatarul înflorat. 😀


 71. 71
  Nora:

  Nu înțeleg ce vrei să spui cu ”comentariile mele anterioare rămăn la rubrica„ Lasă un răspuns” a trebuit să le șterg,ca să nu se repete”. Ce-ai șters, de unde?


 72. 72
  Raj:

  Imi place formatu asta latzit. Eram prea inghesuiti inainte. Io mai mereu eram la subtzioara drei Nora, caci nu prea era loc. Acuma sub noul format, inchepe mai multe pule, mai multe randuri inestimabile scrise de subsemnatul.


 73. 73
  Nora:

  Mă bucur, Raj. Lasă-ţi pulele să se desfăşoare în voie.


 74. 74
  uc:

  Sa le vedem :)))


 75. 75
  Manuella:

  Vin de afară. He, hei, ce mai vânt!
  Acum cred că-s folositoare cele două (sau trei?) kg adunate de sărbători.
  Măcar să ningă, ca-n Bucureşti.


 76. 76
  Raj:

  Insamna ca nu va mai ia vantu,dna Manu. Nu strica niste kg. in +, dar nevastamea zice ca kilele astea ar fi fost bune sa se puie in sani, popou bombat, buze. Cand mergem la plaje, ea sta la soare in pantalon de trenic s-au strampi. Pt. ca am par pe spate, io fac plaje intr-1 tricou. Dra Nora are bretonu mare pt. ca are 1 rid pe frunte. Soacramea poarta okelari de soare pt. ca are talpa gastii la ochi. Sarumana la blog, cu pre cadere la dra Lucre, Uc, Seva, Manu, Nora ! Va pup de va sar balamalele. Mie=mi place ca femeea sa fie 1 pic plinuta ca sa aiba barbatu pe ce pune mana cea obraznica. Io in mijl. de transp. in comun nu mai pui mana la popurile dnelor pt. ca o dna mia tras o sacosa pest cap in care avea o greutate de 5 kile din aia de galantar. Dnu 1Q cio face ?


 77. 77
  Nora:

  Eu n-aș vrea kile niciunde, nici în sâni, nici popou, nici buze. Șu, șu, șu!


 78. 78
  uc:

  nici io….:D adica kile in plus
  pupic, Ik :*


 79. 79

  Nora, unde ti-e poza? Mi-arati ceafa, la fel ca acum fix 4 ani?


 80. 80

  1Q se plimba cu Loganul prin zapada. Si-a tras lanturi de aur la roti si la gat, si-si petrece veacul alb prin nameti pedaland.


 81. 81

  In schimb, Raj pedaleaza vidanjand maronul de sub alb, trist si inghetat cu spume, el de zor munceste, chiar pe bune.


 82. 82
  TIPSYNEL:

  Buna dimineata si La multi ani!
  Imi permit sa intru aici avand acceptul doamnei Seva (iert dar astept totusi un accept fb) si speranta ca domnul Raj va pune o vorba buna la propietara blogului!
  Minunate poze ati pus doamna Seva! Si pentru locatia unde stati va invidiez.
  Raj te salut cu patos! Sarutari de maini doamnelor!


 83. 83
  Raj:

  Pedalez in pula, in cacat, dnule Danny, iar dnu 1Q isi pretece veacu pin spelunci, nu pin nameti, cat despre pedalat, pedaleaza pin cacat cu loganu. Va salut cu insistenta, dnule TIPSY, iar pe dre si dne le salut cu aplomb


 84. 84
  Nora:

  Danny, dar asta ce e? Nu e poză? Că doar n-o fi desen de la Lascaux!

  La mulți ani, Tipsynel.
  Raj, întorc salutul cu aplomb.


 85. 85
  Lucretia:

  Va pup , de nu va vedeți ! Iar am plecat hai -- hui , voi cum stați cu zăpada ? In Lugoj , Timișoara , Arad , canci zăpada :)) Numa in Oltenia , nămeți cât casa 🙂


 86. 86
  Lucretia:

  Si este minunat cand vrei sa mergi la toaleta si realizezi ca toate sunt închise , o adevarata aventura :)) si mai minunat este cand Reușești pana in final sa-ți deschidă o toaleta si sa stea lângă use pana termini ,:)) sa fie omul sigur ca nu mai intra nimeni si nu dispare iar hârtia igienica :))


 87. 87
  Nora:

  E ok în București, se circulă, au deszăpezit arterele mari și au intrat și pe unele secundare.


 88. 88
  Raj:

  Astia cu tauletele lor sai ia reacu, dra Lucre. Io ma cac in tauletele lor, nam nevoe de ele, penca pot pt. ca sa ma pis la gardu viu, gardu mort (adica cel din beton, scanduri, nuele, plasa, etc.). Cacatu nu ma trece in afara domiciliului, ci doar pisatu. Cel mai bine e sa fii barbat pt. ca te poti pisa deampicioarelea, ca calu, ca vaca, ca boul, cum ar zice poetu nostru local, ca noi avem poetu urbii noastre care face versuri cu rima. Intro zi stam de vorba cu Costica vecinu dela gradina depestecanal si cum stam asa de vorba, io ma pisam pio scandura lata depe gard. El cica, ce se adude, ploua sau te pisi ? Io: cum dracu sa ma pis ? El: pai ce saude ? Io: nu stiu. El: sa mori tu, sati coaca, sa nai parte ? Noroc ca ma chemat un vecin la poarta, ca nu puteam sa ma jur. Va pup intro veselie in ordinea importantei !


 89. 89
  Raj:

  Ordinea importantei; 1) Dna Seva ca-i cea mai coapta depe blog 2)Dra Nora ca-i sefa 3) Dra Lucre ca-i olteank 4) Dra Uc cai prea tanara 5)dnu 1Q ca are logan 6) dnu Danny ca se poate pisa din 1/2 in 1/2 ora, caci britanicii au taulete multe 7) Dnu Tipsy, ca scrie rar 8) dna Manu penca ne scoate pe toti din sarite , ca sta la 2 pasi de plaja, iar dra Lucre, Uc sau Nora trebue sa faca sunte de km. ca sa ajunga la Cta


 90. 90
  Manuella:

  Aşa sunt eu de importantă, Raj? Locul 8?
  Acum, motivul tău pare a fi întemeiat şi te înţeleg. Dar, hai! ultimul loc?!


 91. 91
  Nora:

  Iar pe mine m-a pus pe locul doi de frică.


 92. 92
  Seva Tudose:

  Ce să mai zic și eu….moldoveanul și olteanul sunt frați buni cu ardeleanul ! Eu deja îl iubeam pe Raj,dar acuma sunt topită !

  Primul Loc ?


 93. 93
  Seva Tudose:

  Tipsynel,

  iertată să îmi fie curiozitatea,dar te rog frumos,identifică-te,căci Tipsynel imi sugerează un băiețelș dulce,plăpând,un lugu-lugu ! Eu mi-s femeie serioasă ! Pe FB-ucul meu,accept pe oricine !


 94. 94

  Dragii mei, va intorc aplombul cu lopata lui Raj.

  Nora, poza o fi, dar tu imi arati ceafa, draga? Nu pare a fi un desen de la Lascaux, dar cu siguranta este o pictura de la Altamira.

  Cum domnule Raj sa pedalezi prin penisuri si materii urat mirositoare? Se poate? Asa ai invatat la scoala?
  Raj, chiar pe ultimul loc ai asezat-o pe Manuella? Iar pe mine ma pupi, deoarece ma kis mereu? Ar fi bine sa deszapezesti pista 7 -- aeroportul Otopeni, caci acolo voi ateriza peste cateva zile.


 95. 95

  Raj, ti-am zis, Manuella e fleasca rau. Locul 8, dom’le? Este revoltator. Ai facut-o pe Manuella sa planga, iar pe mine sa ma pis mai des. Se pare ca toata lumea e nemultumita de clasament, chiar si Seva.


 96. 96
  Seva Tudose:

  Danny,

  dacă Raj m-a clasat pe primul loc,cred că …..mai aproape e cămașa,suntem cam de-o seamă,și la o adică nu te poți căca în gustul omului ! Că resentimente tu ai față de mine,astea le înțeleg….

  Manuela,te rog nu interpreta alagerea lui Raj,ca o ofensă ! Eu nu am nici o vină ! Poate Raj,a fost un pic impresionat de„ Boboteaza” mea ! Și de fapt,nu îl condamn ! Eu nu pot să uit iernile de la țară ! Înotam în troieni…iar scosul apei din puț,învîrtind roata,de multe ori se deslipea pielea de pe mână, pe roată,era de metal…ce crezi că purtam mănuși ?


 97. 97

  Seva, stai linistita, femeie, ca eu am glumit. N-am nici un resentiment fatza de tine. Mi-ai facut ceva rau in viata, in afara de a ma ponegri? Nu, dimpotriva, sunt convins ca ma iubesti. Mi-ai afirmat-o.


 98. 98
  Seva Tudose:

  Danny,

  ”să pedalezi prin penisuri și materii urât mirositoare ? Se poate ?”

  nici nu-mi vine să cred cât de impertinent poți fi 🙄

  tu de fapt gândești înainte de a exhala o vorbă ?


 99. 99

  Seva, tu ai beut ceva? Poate iti place sa citesti pula si cacat!? E mai aproape de intelesul tau, de cultura ta, nu-i asa? Ma scuzi ca vorbesc stiintific, dar „a exhala” din ce limba provine?
  Am impresia ca nu esti deloc atenta atunci cand ma exprim eu. De aceea intelegi aiurea, chiar si atunci cand esti treaza. Altceva ai mai vazut, pertinento?


 100. 100
  TIPSYNEL:

  Buna dimineata tuturor,
  Eu va rog sa ma iertati doamna Seva, de mandru ce sunt nu mi-am dat seama ca nu aveti de unde ma sti sub numele de Tipsynel. Noi am „vorbit” o data pe mes. cand va ceream voie sa-mi acceptati prietenia pe fb. Ati fost de accord sa va trimit o cerere, am trimis si acum astept raspunsul care nu mai vine.
  Pentru a actualiza problema, in cursul zilei de azi o sa intru si pe fb si va dau mai multe date. Si nu, nu sunt un lugu-lugu si nici baietas nu mai sunt. Sunt de-o seama cu onorabilul domn Raj (pe care-l salut voios cu aceasta ocazie) asadar si cu dumneavoastra as fi leat, nu-i asa? Multumesc frumos doamnei Nora ca mi-a permis sa intru pe proprietatea dumneaei (careia i-am trimis mai demult pe e-maill o scrisoare de intentie). Plecaciuni tuturor pistolarilor.Va apreciez mult!


 101. 101
  TIPSYNEL:

  Erata: ati fost de acord, nu de „accord”. Saru’ mana!


 102. 102
  uc:

  Neata tuturor 🙂

  Ii fain sa locuesti langa mare cine stie poate in viata asta o sa ajung si io sa traiesc langa mare, dar mai incolo 🙂 imi doresc. Pana atunci stau la o ora juma de mare :))) iupiiii

  Aicea la buc verile is veri cu calduri mari dar si iernile ierni, e frig rau, am crezt ca si iarna-i ca vara dar nu i :d la cluj iarna i un pic mai cald…adica port manusi ceea ce nu faceam uf


 103. 103
  uc:

  Manusi cu un deget si imblanite pe care le am de la 16 ani aproape noi noite ca nu le prea purtasem :d v ati trezit? E dimineataaaa


 104. 104
  Raj:

  Nu prea is bune manusile alea cu 1 deget, dra Uc, sarumana si balamaua. In sufletu meu sa stiti ca sunteti pe locu II dupa dna Seva. Dnu Tipsy, nu carecumva sunteti moldovean ? Aveti cumva bonomia moldovenilor din partea de nord. Bun revenit in RSR, dnule Danny ! Cand aterizati la Otopeni ? Daca pista aluneca, veti putea frana avionu cu pula. Puteti so scoateti pin trapa aia dela trenu de aterizare. Ce ma bucur ca am facuto pe dna Manu sa planga ! Ha, de 3 ori ha !


 105. 105
  Seva Tudose:

  Scuze,

  Nora,Uc,Raj,Lucreția,Manuela,Tipsynel…voi vedeți cum mă provoacă acest individ Danny…de acum o să-i zic doar „D” de la debil mintal !

  Care este problema ta ? Eu am redat comentariul tău din 20 ianuarie de la orele 1:34 ! Unde cu nerușinare îl jicnești pe Raj ! Ascultă tu ,dublă personalitate ! Când nu îți porți permite să jicnești pe cineva,si să-ți satisfaci ego-ul animalicesc,te legi de mine ! Băi buleandră,te fac de jos comanda dacă m-ai scos din țâțâni ! Hai,shut the fuck off ! Fă pași ! Ce rău ți-am fpăcut eu în viața ta,obsedatule ! Hai sictir în măta-n cur !


 106. 106
  Seva Tudose:

  Raj,

  hai și tu acum,nu te da grande că tu ai Mercedes și Manuela Opel roșu ! Că nu mai pupi tu Constanța ! Are și ea limitele ei…

  Te rog revizueșteți comportamentul,nu o supăra pe Manuela , în detrimentul meu ! Pupici !


 107. 107
  Seva Tudose:

  „D”

  băi vită desculță,te mai și lauzi în pizda mătii că muncești în Mancester -Marea Britanie…or whatever…uite ce înseamnă „to exhale” Stupid of you ! Și mai te lauzi că„trăiești” de un an în Anglia…respiri aerul degeaba !

  https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1AVNA_enUS565US577&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=exhale%20definition

  învață prostovane !


 108. 108
  TIPSYNEL:

  Nu sunt moldovean prietene Raj. Sunt mocan de pe langa Pucioasa din nascare si acum vietuiesc pe langa Buftea cumva. Dar mi-am facut „inaltele scoli” la Iasi de unde-a rezultat o buna cunoastere a nordului Moldovei. Si ce-i mai important: o moldoveanca m-a acceptat cu bune si rele pe viata. Este de pe langa Buhusi si mi-i draga tare atat ea cat si soacra-mea. A! Inca ceva: de meserie sunt crescator de animale. Am lucrat la ferme de vaci, oi si pasari. Acum lucrez la un mare abator de pasari si deci sunt producator de mancare pentru oameni. Care oameni mananca, beau si apoi iti da tie de lucru. In concluzie am produs si mai produc mii de tone de rahat! Cu plecaciuni tuturor pistolarilor pentru ca mi-ati suportat prezentarea succinta cu care eram dator.


 109. 109

  Mai, idioato, imi este si scarba sa-ti pronunt numele, inainte de a-ti spune cateva lucruri, as vrea sa stiu, cine pizda ma-tii scrie in locul tau? Tu nu esti in stare sa legi doua vorbe, de proasta ce esti, bineinteles, in afara de injuraturi, care-ti definesc caracterul tau de tiganca imputita, crescuta la coada vacii de cand ma-ta te-a fatat in aceasta lume chinuita pentru tine. Eu cred ca aceste injuraturi pe care le folosesti des in discutii sunt scrise de un tigan, nu de tine. In fine, oricum ar fi, tu ramai aceeasi mizerabila fiinta pe care am avut neplacerea s-o cunosc.
  Ti-am spus de multe ori, de-a lungul timpului, ca tu nu ai capacitatea intelectuala de a intelege lucruri simple, atunci cand cineva explica un lucru. Am crezut de multe ori ca te afli sub influenta alcoolului atunci cand discutai cu mine, dar problema ta este mult mai grava: tu esti bolnava psihic!!! Asta e problema ta.
  Sa-mi pierd eu timpul cu tine acum, sa-ti explic ca nu l-am jignit cu nimic pe Raj, dimpotriva, eu glumesc cu el, si toata lumea intelege acest lucru, mai putin tu, care dovedesti un retard deosebit de avansat, probabil si datorita varstei inaintate pe care o ai, este absolut inutil, si-mi provoaca o scarba imensa fatza de persoana ta.
  Prostia si nesimtirea ce te caracterizeaza merg mana-n mana la tine, si continui sa ma jignesti din senin in modul cel mai grosolan cu putinta. Mai, nesimtito, tie chiar nu-ti este rusine pentru modul in care te exprimi la varsta de 70 de ani pe care o ai? Tu, creatura monstruoasa, realizezi in nemernicia ta ca injuri fara motiv o persoana? Tu realizezi acest lucru? Cine ti-a spus, cretino, ca tu mi-ai facut rau? Ce rau sa-mi faci tu mie si cand? Numai daca suflu spre tine paralizezi dracului si cazi moarta pe asfalt. Faptul ca ti-am zis ca m-ai ponegrit? Pai, asta e stilul tau de golanca nesimtita pe care il afisezi de fiecare data cand te exprimi. Deci, asta nu este un rau facut mie, asta e normalul din tine.
  De 7 ani de zile de cand sunt pe siteuri online, jur ca n-am intalnit o femeie care sa injure si sa se exprime asa cum faci tu aici. Esti singura persoana intalnita de mine cu un astfel de comportament execrabil. Si mai jur ca n-am vazut o femeie atat de proasta ca tine la varsta pe care o ai. Tu n-ai invatat nimic de la viata, in afara de a injura si jigni. Sa-ti fie rusine pentru un astfel de comportament!
  Cum poti sa-mi spui, ca tu ma faci pe mine? La ce anume ma faci tu pe mine, distruso mintal? Ce fel de exprimare poate fi aceasta? De golanca, de curva de ultima speta intalnita pe centura. Rareori am intalnit in virtual si-n real indivizi-cocalari care sa injure asa cum faci tu. Dar aia sunt golani fara educatie, aia sunt puscariasi si puscariabili, care folosesc un astfel de vocabular ca al tau. Dar tu crezi ca e vreo diferenta intre tine si ei? Nu, niciuna.
  Cine se lauda ca munceste in Manchester, panarama de femeie ce esti? Nici macar acest lucru nu l-ai inteles cand am scris acel comentariu in urma cu o luna. Asta ca sa vezi cat de proasta poti sa fi! Si nici macar nu m-am laudat, idioato! A relata un lucru, o intamplare, despre ceva anume nu inseamna ca te lauzi. Dar ce poate intelege mintea aia a ta retardata? Ce poate intelege??? Nimic, absolut nimic!
  Un alt lucru ce denota josnicie, lasitate, caracter infect din partea ta, si pe care l-ai repetat de cand te stiu, de nu te-ar mai fi fatat ma-ta pe lumea asta, il reprezinta disperarea si umilinta in a cere opinia si ajutorul celorlalti prieteni virtuali, atunci cand te afli in conflict cu cineva. Te simti singura, ti-e frica, ai nevoie de ajutor in escaladarea nesimtita si josnica a vocabularului tau suburban. De parca ei ar fi obligati sa-ti tina isonul si sa te aplaude la orice mizerie scoasa de tine. In plus, incerci sa-i minti in fatza, sa-i manipulezi, si sa strigi ca o tiganca in gura mare in mijlocul strazii: „Nora,Uc,Raj,Lucreția,Manuela,Tipsynel…voi vedeți cum mă provoacă acest individ Danny….?” Cum pizda ma-tii de provoc, tiganco? Tu nici macar nu stapanesti bine termenii pe care-i folosesti. Imi faci scarba si sa-ti pronunt numele, daramite sa-ti vorbesc.
  Si un ultim lucru, cum iti permiti sa ma injuri de mama, nesimtito? Intrebarea este retorica, avand in vedere lipsa de educatie ce te caracterizeaza si grobianismul cuvintelor tale de femela avortata pe acest pamant.
  Sper sa-ti placa descrierea care ti-am facut-o. O meriti cu prisosinta. S-o pui intr-o rama, sa te uiti si sa te inchini la ea ca la o icoana. N-o sa te injur, mi-e si scarba sa te pocesc. Poate un scuipat sa-ti atribui, dar si ala e pretios.


 110. 110
  Raj:

  Dnule TIPSY, va pup apasat pe obraji si pup de asemenea toate galinaceele de care aveti grije in vederea darii acestora in consum in scopu gatirii ostropelurilor. De unde-i sotia dv., ca io cunosc Buhusu cu ochiul inchis ? Am neamuri la Racova, Costisa, Frunzeni de Neamt, Candesti Pascareni, caci maica e de langa Buhusi la granita cu jud. NT, din frunzeni, 3 km. de Buhu in linie dreapta pe aratura. Io sunt nasc. crescut si needucat in mun. Bc. din mama moldo si tata leton.


 111. 111
  Raj:

  Dnule Danny sa traiti ! daca ma mai jicnitz inca 1 data, va iau tot regatu in pula, partea femeeasca, cuprinsa de la varsta de 31 pana la 50 ani, cu exceptia femeelor din casa regala, a celor cu disfunctionalitati psihice si locomotorii si a celor care au ajutor de somaj, caci lor nu le mai arde de pula. Dna Seva are dreptate, matz jicnit


 112. 112
  uc:

  Buna dimiii pistolule 🙂

  Tipsy , nu erai dator cu nimica :)) esti figura 🙂 mie-mi place carnea de pui, porc, peste, vita, oaie, iepure, caprioara, fazan, de urs n-am mancat sau mistret

  Seva, pe mine chiar nu ma preocupa conflictele tale 🙂 adeca io fac abstractie

  o zi frumoasa !


 113. 113
  Raj:

  Dnu TIPSY, stiati ca la cutremuru din 77 o singura pers. a murit la Buhu ? O asistenta dela spit. orasanesc, Maria Teslaru care a acoperit cu trupu ei o bolnava care iesise afara ingrozita ? Sa daramat un cos si a cazut peste ele. Stiati ca in perioada interbelica in Buhu erau peste 5000 de evrei la o populatie de 7000 locuitori ? Daca nu plecau, acuma Buhu era 1 oras prosper. Stiati ca io dupa maica is din neamu pascarenilor ? La Buhu is multi Pascaru. Sluga ! Stiati ca dra Nora locueste la parter ?


 114. 114
  Raj:

  Cum nu va pre ocupa, dra Uc ? Stiati ca dnu Danny ma da in gandu lui, in aia a dansului, sistematic ? Noi aicea suntem o familie. Pup !


 115. 115
  Manuella:

  Danny, tu te auzi sau reciteşti vreodată ce scrii?
  Chiar să nu se fi schimbat nimic în toţi anii ăştia? Ştii, de obicei, creştem mari.


 116. 116
  Manuella:

  Bună dimineaţa! 🙂
  Mi-aş pune mănuşi peste mănuşi.


 117. 117
  uc:

  Ik :)) ce te faci?


 118. 118
  Nora:

  Danny, termină, că iar ne certăm.


 119. 119
  Nora:

  Bună dimineața, oameni.
  Tipsynel, bine ai venit, dar te rog să nu mă mai domnești așa.


 120. 120
  Nora:

  Pentru cei care comentați din admin, ca mine: dacă dați ”răspunde”, atunci comentariul va fi postat chiar sub cel căruia i-ați răspuns, nu va fi în coada listei, cum era înainte, când ultimele postate se și afișau ultimele.
  Ceea ce e enervant, că e ca reply-ul de pe FB.
  Deci, chiar dacă vă adresați cuiva de mai sus, dați ”răspunde” ultimului care a postat.


 121. 121

  Raj, nu-i ma da apa la moara sevei, ca ea nu stie sa faca diferenta intre noapte si zi. Deja ocupa primul loc in clasament si i s-a urcat la cap, ce naiba.

  Manuella, interventia ta este chiar fara sens. Se vede ca locul 8 ocupat de tine in clasamentul lui Raj, te-a dat serios peste cap. Ti-as sugera sa te infasori cu un voal de……. lana, in afara de manusi peste manusi. Asta, de dragul iernii si al comentariilor bine gandite.


 122. 122
  1Q:

  Sărna la doamne și la doamne și LMA cu bucurie! Să tră, dom Raj, și-n general de la gradul și funcția d-lui în jos, adică de la mareșal până la soldatul neinstruit să trăiască toți, na! Onoare muncii! Servesc patria! Treceți batalioane române Carpații, Alpii, Apeninii și Pirineii, ăia Stâncoși și Anzii Cordilieri care vreți, care mai puteți.
  Dacă mai pomenește careva de LOGanu` meu iubit, în scopu` de a mă face să plâng și să-mi fie dor de plaiurile mioritice, îl blastăm cu lacrimi de foc să aibă parte de tobe sparte la Ferrari roșu ca oapălele fascisto-comuniste spălate zilnic în garaje constănțene și Lamborghini gălbejite ca urina englezoaicelor bete ziua în amiaza-mare. Howgh!
  Vă pup pe toți fix pe gură, iar care n-are gură pe gaură, ce dacă-s un biet îngrămădit și-ar trebui să vă pup la grămadă. Ha!


 123. 123

  Raj, sa pregatesti pista nr. 7 a aeroportului, ca vin inzecit. Daca m-ai astepta la aeroport, ar fi un lucru bun.
  Raj, poti sa iei regatul in penis si pe parte barbateasca, nu ma supar. Asa imi mai ramane si mie cate o englezoaica ne-urinata.


 124. 124
  Nora:

  1Q! Uf, mi-era dor de trecerile maiestuoase, alunecoase, grațioase, cu capace stok, 1,6 MPI și AC ale Loganului tău. Și ce m-am mai zgâit, dar, nu știu, parcă au dispărut toate mașinile albastre.


 125. 125
  Nora:

  Danny, nu i te mai adresa Sevei și încetează să mai faci pe agentul de circulație. Vechea ta pasiune. Nici nu-i mai face Manuellei sugestii de vestimentație, nici nu te mai hazarda în presupuneri. Că ești, ca de obicei, pe lângă.


 126. 126
  Manuella:

  Danny, tu ai văzut vreodată picii de grădiniţă cum se contrazic? Când nu mai au argumente, scot vreunul potrivit ca nuca-n perete.
  Dar nu tac. Că sunt mici şi nu ştiu unde e bariera aia fină, cu nume simplu: bun simţ.
  Te gândeşti?


 127. 127
  Manuella:

  1Q, he-hei! De departe se aud zurgălăii, imediat vine Moşul, că tu, întârziat cum eşti, ţi-ai uitat cadoul sub brad!
  E bine că ştim de tine, rătăcitorule!


 128. 128
  uc:

  buna , 1Q, pup si eu :*


 129. 129

  Manuella, chiar nu inteleg ce vrei sa-mi transmiti, sau, mai degraba, de ce imi transmiti ce ai afirmat mai sus? Mai, omule, tu poti pricepe ca eu ma apar??? De multe ori ma apar contraatacand. Tu stii ce-mi sugerezi? Sa fiu o leguma, sa stau in banca mea, sa tac, sa inghit, sa nu zic nimic, pentru a nu ma cataloga tu drept un om fara bun simt. Unde ai mai intalnit asa ceva in lume? Chiar nu te inteleg.
  Tu vezi numai ce scriu eu? Tu nu intelegi ca, exceptand acea persoana, eu nu am nici o problema cu nimeni de aici? Dimpotriva, socializez si glumesc cu toata lumea. Unde gresesc? Da, ripostez puternic atunci cand sunt atacat fara nici un motiv. Si n-a fost prima oara. Oricine face acest lucru, este un lucru normal sa te aperi. Iar tu imi ceri contrariul. Esti de neinteles.


 130. 130

  Nora, chiar asa mult iti place Loganul albastru? Ma uimesti! Da, e o masina simpatica……………….
  1Q, cate roti are Loganul tau?


 131. 131
  Seva Tudose:

  D- dezintegrat,desfrânat,descompus,desuet,dezlânat,dezrădăcinat…

  A- atroce,auto-mulțumire,aversionist,autoservire,auto-didact,avangardist…

  N- neizbutit,neajuns,nelămurit,neconsolat,nătâng,neputincios,nevoiaș…

  N- năzuros,nesimțire,nemăsurat,neastâmpăr,nefondat…

  Y- Yah,yep,yep,I yell,he makes me yawn,poor yelpy dog,yap,yap,yap…

  Y- yah,yep,yep…I yell,he makes me yawn…yelpy dog…yap,yap,yap !

  Y


 132. 132
  TIPSYNEL:

  Buna dimineata,
  uc,
  M-am simtit dator „bulinarilor” blogului care nu ma stiau si trebuia sa ma prezint intr-un fel. Cat despre carnuri, ai incercat de nutrie? Eu n-as fi pus gura pe ea dar in anii ’80 era in mare voga cresterea nutriilor pentru blana mai ales, dar se consuma si carnea iar un coleg de fac. ce locuia pe undeva prin Buzau ne-a facut muci cu niste vin de Pietroasele intr-o noapte si spre dimineata cand am fi mancat si pietre a scos niste carnati…o minunatie! Cand ne-am trezit din betie ne-a spus ce am mancat: nutrie!

  Raj,
  Sotia mea e din Blagesti- cum treci Bistrita peste pod, la trei km.-si cunosc si eu f.b. zona. Pe la Costisa merg des cand trec spre P. Neamt unde am rude.
  Despre Bacau nu mai spun, ii stiu bine crasmele de la Moldova, Traian, Bistrita. Observi ca sunt toate in incinta hotelurilor cu acelas nume-pai unde mergeam cu nevasta cand ne dadeau afara din local? Ion Dragoi-batranul si Maria Dragomiroiu insista sa mai ramanem dar noi nu si nu…
  Evreii din Buhusi? Domni dom’le, ce mai! Era la fabrica de postav unul Oscar, achizitor de lana. Cum la ferma aveam cinci mii de oi, unde duceam lana? La Buhusi, la Oscar. Cand ma vedea ca vin cu camioanele pline cu lana de ziceai ca sunt av. Hercule de azi, ma baga-n birou si-mi dadea numai whisky.
  Apropos: stii in ce ambalam lana tunsa de pe oi ca sa o transportam? In parasute reformate, domle! Sluga!

  Nora,
  Sunt onorat ca-mi permiti sa-ti spun pe nume si mai ales ca m-ai acceptat in paginile blogului ca cititor si uneori comentator. Multumesc!

  D-na Seva,
  Nu fiti suparata, toate-s trecatoare, nu-i asa d-le Danny?

  Pe 1Q il salut ca un soldat neinstruit ce sunt: Onoare patriei! Servesc munca!
  (oare era invers?)

  Restul pistolarilor care sunteti p’aici: ma inclin si va salut!


 133. 133
  Lucretia:

  Buna dimineața ! Sunt la munca , ger , ger si iar ger , am o durere de cap groaznica :(( Raj , te pup ! Te îmbrățișez cu drag Seva , sa treacă supărarea 🙂 Uc , tu pe unde mai bântui ? Manu , marea a înghețat ?:))


 134. 134
  Nora:

  Seva, lasă-l, nu-i mai face poezii. :))))Avangardist? Ești generoasă cu el. 🙂

  Tipsynel, 🙂 Lână în parașute? Ce imagine!


 135. 135
  Nora:

  Lucreția, bea o cafea tare. Asta dacă nu vrei să iei medicamente.
  Am văzut o foto de la mare și pe la Cazino, în Constanța, era înghețată.


 136. 136
  Raj:

  Dnu Danny aterizeaza cu pula pe pista 7. Sai uram bun venit. Dna Seva il va astepta la scara avionului ca sal ia la pula. Sai uram si dnei Seva o luare acerba la pula a numitului Danny ! Dra Lucre, ca sa nu simtiti durerea de cap, faceti ca mine: imi sting tigara pe burta. Va pup si va urez migrene mititele pe care sa nu le p[rea simtiti, adica nesimtite. Dnule 1Q, retrag in mare parte invectivele la adresa capacelor Domniei Voastre. Cunosc Blagestiul can palma, dnule Tipsy. Acolo ii sora lu taticu maritata cu 1 Mititelu, asa-l cheama. primu ei sot, Dumitru, a murit la 27 ani ca a pescuit cu firu electric si sa cam electrocutat pan ce a murit. Lanti Lenuta sora lu taica are 2 baieti, Ionel care are 60 de ani si Rafael carei mai mic. Cunoaste sotia catunu Dubas de langa Podis ? Acoalea traia odata uin Batran cu baba lui, la vio 2 km. de Dubas. Cazacovschi nicolae il chema, nasc. in Basarabia. Cand aveam 12 ani in 69, l-am gasit mort in dec. i9n zapada, ca eram la ski pe dealu Stejaru. Io schiez dela 5 ani, calaresc dela 7 ani , fumez si ma babardesc dela 15. La Podis lam cunoscut pe bunicu lu Costel Cascaval, un actor dus cu pluta. Taica a lucrat spre pensie ca fochis la hotelul Decebal, ca in tinerete a lucrat la ILF ca sa fure ceapa si cartofi, dupa ce in prealabil a furat viun vagon de paine, ca a fost fochist si la fabrica de paine, ca crestea porci ca sai vanza, ca noi so ducem bine, asfel ca noi am fopst printe primii din Bc.care aveam Dacia 1100, iar inmormantarea lu JFK si Dej leam urmarit la TVul nostru Strasfurt (made DDR), fiind primii in cartierul Campu Postii care aveam tv. Maica a scos tv-ul la geam, taica a facut bancute si in ograda noastra se aflau zilnic 30 de copii din cartier care ne uitat viun ceas la MIRA, dupa care la desene animate cu Mihaela. Cand aveam vio 10 ani neam dus vio 5 tampiti de varsta mea in cimitiru evreiesc de langa Sala sporturilor si am dezgropat un evrem mort de 3 zile ca sa vedem cum arata. A fost mare scandal, dar taica fiind bun prieten cu evreii din oras, sa rezolvat totul. Am luat o bataie sora cu moartea si mam refugiat vio luna la Frunzeni la maica lu maica, unde nam stat degeaba, ci mam imprietenit cu Gica Magaru. Salut numa pe dna Manu !


 137. 137
  Manuella:

  Bună! 🙂
  Am văzut marea de la distanţă, te îngheaţă albastrul ei.

  Danny, ai scris mult şi te-ai învârtit cum numai tu ştii. Să rămânem neînţeleşi, zic.


 138. 138
  Manuella:

  Nora, un acrostih nu-i de ici, de colo! Cu avangardist am şi eu o nelămurire :)))


 139. 139
  Raj:

  Dna Manu, sunteti supi pe mine ? Oi fi mancat iar cacat aiurea…


 140. 140
  Raj:

  Dna Manu…


 141. 141
  Manuella:

  Nu, Raj. Nu sunt supi. 🙂


 142. 142
  Nora:

  Raj, bine că n-ai stat degeaba și te-ai împrietenit cu Gică Măgaru. Se putea?!


 143. 143
  uc:

  Tipsy , n-am pus gura pe carnita de nutrie, nici n-am stiut ca se mananca 😀


 144. 144
  Nora:

  Nici eu. Dar nici n-aș mânca. Iar eu aș mânca multe. 😛 Dar nutria o văd ca pe un șobolan mai mare, nici blană n-aș purta.


 145. 145
  Raj:

  Imi faceam probleme, dna Manu. Ati vazut ca vam salutat numa pe dv. si pe ceilanti nu ? Cititi la urma dupa Gica Magaru. Va pusesem pe locu VIII la saluturi, ultimu deci si acuma imi crapa obrajoru de rusine. Gica Magaru a existat aievea, dra Nora. Muma-sa il intreba mereu pe frac-su: Ma Giani, pe unde umbla magaru de Gigi ? Cu Gigi plecam de dimi la garla si ajungeam acasa la buni penserat.


 146. 146
  Raj:

  Creca a aterizat dnu Danny si acuma isi tarae coaele pin aeroport. Bun revenit in tigania noastra, dnule Danny ! Creca o sa ajungeti maine la pranz la Braila, cai nameti. Ati belit pula…


 147. 147
  Nora:

  Azi vine Danny? Să tăiem un vițel. 😀


 148. 148
  Raj:

  Pai daca ar fi sa tai 1 vitel pentru oricine aterizeaza la Oto pe branci, caci pista fiiund alunecoasa, avionu va ateriza cacuru, as ramane fara cireada, dra Nora. Creca o sa tai 1 puiut mititel…


 149. 149
  Raj:

  Mazilu Ionel il cheama pe alde varmiu, dnu Tipsy, mi-am amintit. Pe fracsu il cheama Mititelu, cai conceput cu al II-lea sot al tusicii.


 150. 150
  Manuella:

  Am văzut, Raj, am văzut, ai mai dres un pic situaţia, dar apreciez. Nu e de colo să fii salutat în mod special.
  Eu am gătit. Masa e pregătită.


 151. 151
  Raj:

  Ce-ati gatit ? Sper ca nu iar tocanita…


 152. 152
  Nora:

  Da, măi, Raj, dar și-a târât coaiele. Sau cum ai zis tu. Doar un pui de Avicola merită?


 153. 153
  uc:

  Aterizare usoara , Dani :))

  Ce ai gatit bun, Manu?


 154. 154

  Ha, ha, ha, este ora mea!

  So, bine mai, Nora, a zis si Seva un cuvant bun despre mine: „avangardist”, iar tu repede ai sarit sa nu mi-l recunosti, sa-l distrugi. Chiar asa, vrei sa ma lasi in curul gol? Ba uite ca a mai zis unul bun: „auto-didact”. E de bine! In rest, poezia e originala.

  Te salut, Tipsynel! Adevarat, toate sunt trecatoare.

  Manuella, eu scriu mult si bine. Trebuie odata sa te fac sa ma intelegi.


 155. 155

  Asadar, dragii mei,

  Ca tot venira vorba de sosirea mea in tara, vreau sa va instiintez oficial si solemn, ca de acum in 72 de ore eu ma voi afla in avionul ce ma va purta pe ruta DONCASTER -- OTOPENI. So, luni noapte voi ateriza pe aeroportul Otopeni. Marti dimineata, in jurul orelor de 7-8 voi fi in Braila.
  Acum imi fac bagajul cu multa atentie, sa nu uit ceva pe aici. De asemenea, doresc ca macar o parte din voi, daca nu toti, sa ma asteptati la aeroport. Nu neaparat cu flori, dar macar Raj sa vina, sa deszapezeasca odata pista aia, c-am auzit ca se aluneca. Nu se poate asa ceva, in ce tara traim? Iar Raj stiu ca are firma de deszapezire. Aloo, se aude, domnul Raj? De asemenea, doresc ca Nora sa-l insoteasca pe Raj in acest demers al lui. Sa nu fiu inteles gresit, Nora nu va da la lopata, ci doar se va uita dupa avionul meu cum aterizeaza ca un inger pe pamant.
  Voi continua………………………………….


 156. 156

  In alta ordine de idei, vreau sa-i multumesc Norei ca s-a gandit sa-mi inchine un vitel in cinstea venirii mele acasa. Acum ce sa zic, era bine si un porc ca-i iarna, iar cateva mancaruri traditionale nu le-am avut in Anglia: sarmale, carnati de porc cu gust romanesc, caldabosi, toba, soric, racitura sau piftie ( din aceea care tremura rau de tot, si mai face si cu ochiul din farfurie, asa cum ii place Ralucai), dar mai ales salata-beuf.
  Observ ca Raj se zgarceste sa taie din ograda lui un animal pentru mine. Pai, cum, mai Raj, numai un pui mititel sacrifici pentru mine? De cand ai devenit asa de zgarcit? Nu-i suficienta zapada in tara? Nu-ti mai merge afacerea?

  Ralucuta, multumesc pentru aterizarea usoara care se va infaptui peste 3 zile. N-ar fi rau sa ma astepti la aeroport.


 157. 157
  Seva Tudose:

  Doamne,dă-i Cezarului ce-i al Cezarurul ! Cupa ori carafa ! Și este un proverb american,care este sensul,să devii sobru,când de fapt te îmbeți din nou ? „What is the use of getting sober (when you gonna get drunk again” ???

  https://www.google.com/search?q=What+s+the+use+of+getting+sober+lirics&rlz=1C1AVNA_enUS565US577&oq=What+s+the++use+of+getting+sober+lirics+&aqs=chrome..69i57j0l2.67647j0j4&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8


 158. 158
  Seva Tudose:

  Jaz ! Louis Jordan ! What’s the use of getting sober(when you gonna get drunk again)
  https://www.youtube.com/watch?v=2ANOkUVe92k


 159. 159
  Raj:

  Poate la UK se face des zapezire, dnule Danny, aicesa la noi se face rar zapezire si creca o sa dati zapada dioparte pan la Braila cu pula, ca plugu merge din pula. Sa vedeti pulencur dela dna Seva cand otz ajunge la Romania, ca dna Seva va asteapta la cotitura. Va urez 1 bun revenit la glia stra moseasca si voi taia pt. dv. 1 buc. porc. Dra Nora maine seara ii gata WE si creca ar fi cazu sa va ofti. Salut cu drag blogu, in ordine aleatorie, pe primu loc situanduse dna Seva carei sefa de trib si in + ii dama bine…


 160. 160
  Raj:

  Io cand nimeresc in mijlocu viscolului cand ma duc sa dau de mancare lu Ghitzu (porcu meu propriu ), ma pis continuu ca sa nu ma ratacesc, asfel ca, la napoiere o iau pe langa dara galbue si azung teafar in tinda.


 161. 161
  Raj:

  Sluga, dnule 1Q !


 162. 162
  uc:

  Da nu mi plac raciturileee :)))


 163. 163
  Lucretia:

  Azi am fost gospodina Bubulina , Tochitura , friptura , ciorba rădăuțeană , legume si mămăliga ( jumate pe aragaz ) :)) curățenie … Si un munte de vase de spălat :)) Raj , vezi ca sunt supi pe tine , nu mai pupat :)) fetele va aștept la masa :))


 164. 164

  Raluca, ha,ha,ha, stiam ca nu-ti place racitura, de aceea am si precizat. Ce sa fac si eu!? Ma mai joc p-acilea. Totusi e buna, mai! Fa-o sa nu tremure.


 165. 165

  Lucretia, tu numai fete inviti la masa? Raj, treci la pupat!


 166. 166

  Rajulete, manca-te-ar taticu’, ce fel de firma ai tu? M-am adresat personal tie pentru a deszapezi aeroportul, nu altcuiva.
  Multumesc, Raj, ca vei sacrifica pentru mine un porc. Mi-l aduci la aeroport sau………………………..??? Adica…… manc si eu soricul sau numai imi inchipui ca i-ai facut felul?
  Nora pe unde e?


 167. 167

  Raj, asa departe sta Ghita de tine, incat te poti rataci la intoarcere?


 168. 168

  Nora, unde naiba esti? Iar ai plecat in oras sambata seara?
  Bai, ce pustiu e pe aici!


 169. 169
  Raj:

  Dra Nora, pa unde reacu umblati ? Dnu Danny va cauta ca a aterizat cu pula in tigania noastra si va cata, sarumana si tigaia, dra Lucre ! Dra Uc, piftia tremura penca porcu tremura de frica cand a fost inunghiat. Io cand am taiat porcu, pentru a nu ma desparti repedea de dansu, am purces al sacrifica incepand cu pulpele din spate, apoi cele din fata, a urmat coada, apoi iam belit soriciul, apoi pula, asfel ca atuncea cand iam luat gatu el inca mai traia. Siacuma mi-e dor de el si casami mai treaca doru, ma uit la poza lui pe cand era inca printe cei vii…………….. Strict autentic azi la Billa: doua tiganci, ma-sa cu fisa, la caserie. Ai luat fai fato si morcovi ? Nu, am uitat. Pai cu dracu sa mai ai tinere de minte daca te futi de la 12 ani ! Iote cine vorbeste, pai tu nu mai fatat pe mine la 14 ani ?


 170. 170
  uc:

  am fost la filmul Te Revenant asear….si pe la inceputul filmului Leonardo DiCaprio fu atacat de un urs….huh, filmul mi-a placut

  Ik si cum se face sa nu mai tremure piftia? Ha? :)))


 171. 171
  Raj:

  Se pune la congelator…


 172. 172
  Lucretia:

  :))) azi lenevesc am muncit ieri :)) Raj , mai ai sorici :)) 0 singura data am făcut piftie :)) am pus gelatina un ea :)) Danny , ai ajuns acasă . Nora , cumpara flori sa aștepte la aeroport :)) Raj , amanta ce îți mai face ?


 173. 173

  Neatza! Acum m-am trezit.

  Dragilor, cum e vremea in Bucale? Am auzit ca-i ger de ingheata pietrele. Trebuie sa stiu cum ma imbrac. N-am toale groase la mine.


 174. 174
  Raj:

  Ingheata pula, dnule Danny, nu petrele. Nui chiar asa ger……………………. Mai am sorici, dra Lucre. Nevastamea ma pupa pe ambii sorici dimi la trezire. Amanta ii bine, o babardesc dei sar capacele, respectiv fulgii


 175. 175

  Mai am 27 de ore.
  In Anglia e cald de mor> 12-14 grade. Am facut azi o proba de mers pe jos cu pulover pe mine si bocanci nou-nouti-safety (cu bombeu din otel inoxidabil), marca DUNLOP. Pe cap aveam sapca-neagra cu buton, Nora o stie. Am facut o ultima plimbare, vreo 3-4 km pe jos dus pana la un lac din apropierea orasului meu si am contemplat natura si pescarii englezi, care doreau sa prinda peste. N-au prins nimic.
  Daca nu-i chiar asa ger, atunci e bine. Raj, pula o am infasurata separat intr-o imbracaminte speciala pentru ea cu fermoar in caz de…..incendiu sau ger excesiv.
  Deci, Nora s-a dus sa cumpere flori pentru mine!? Sper sa apara pana plec eu de aici.


 176. 176

  In sfarsit, a aparut Nora. Am uitat ca ea nu scrie sambata si duminica. E in concediu. Dar unde mi-a scris? Ceva mai sus, inseamna ca exista reply pe aici? Eu nu vad.
  Nora, ti-am adresat cateva intrebari, de ce nu raspunzi? Ai fost sa-mi cumperi flori? Frumos din partea ta.


 177. 177

  O problema de matematica pentru toti de aici:
  Peste 24 de ore voi fi aterizat de 30 de minute. Daca avionul face 3 ore si 10 minute, la ce ora va decola din Doncaster?
  Cand va ateriza la Bucuresti?


 178. 178
  Nora:

  Da, fix la florărie eram. E coadă mare, toată lumea vrea flori pentru Danny.


 179. 179

  Gata, dragilor, am plecat. Ne auzim in tara.

  Bye, bye!


 180. 180
  Nora:

  Drum bun, Danny.


 181. 181
  Danny:

  Neatza, dragilor!
  Am ajuns de 1 ora. Sunt obosit. Am calatorit toata noaptea. Ma pun la somn. Detalii mai tarziu. Sunt fericit ca ninge acasa la mine.


 182. 182
  Raj:

  Incercati sa reparati acoperisu, dnule Danny. Si la mine acasa ninge, dar nu in sufragerie s-au dormitoare, ci oleaca pe hol. Trebuie neaparat sa schimb o tigla, ca-i crapata. Si izmana albastra sa cam crapat in cur, de fap sa rarit , asfel ca aceasta contine doua prohaburi acum, un in fata si al II-lea prohab in cur. Cand mergeam cu fata la vant, trebuia sa iau izmana cu prohabu in cur, iar cand vantu batea din cur, luam izmana cu prohabu in fata. Acuma is nevoit sa merg lateral in aceste doua situatii meteo. Sarumana la draNora. La ceinalti, nu…


 183. 183
  Raj:

  Is banat, dra Nora ? Nu mam exp[rimat urat, am zis doar cur…


 184. 184
  Nora:

  Nu știu de ce s-a dus în spamn. Păcat de mersul ăla în lateral. 😆 😆


 185. 185
  Raj:

  Mai e o situatie care is nevoit pentru ca sa merg lateral, sarumana si capu, dra Nora. Atuncea cand ii ud pantalonu in fata dela pisu…


 186. 186
  TIPSYNEL:

  Salutare tuturor,
  Bun venit in patria lu’ Terente domnule Danny si odihna placuta!
  Nora ai mancat friptura de strut? Mie mi-a adus cineva carne de la un crescator de struti da’ nu prea mi-a placut. Tot mai bun e un curcan.Da’ cica e fara colesterol, grasimi, alea, alea. Face moldoveanca mea niste piftie (racituri pe limba ei) de curcan de te lingi pe degete. Si se intareste perfect fara ai pune gelatina sau s-o bagi in congelator asa cum o invata cu dezinvoltura musiu’ Raj-am deosebita placere sa va salut, domnule -- pe uc!
  La noi e un soare fain afara si eu stau ca bivolu’n birou la care n-am nici ferestre sa vad si io lumina naturala. Cand i-am zis patronului sa ne faca ferestre a zis ca el in Germania a stat 3 ani si 1/2 doar la lumina artificiala si asa a facut primul milion de marci. Eu stau tot asa de 5 ani si am datorii la 3 banci si-un leasing la un Renault Megane sport.
  Va sarut cu drag pistolari!


 187. 187
  Nora:

  Am mâncat, Tipsynel. Mai degrabă aduce a vită, dar nu din aia bună. 🙂
  Și la noi e soare, dar avem ferestre și datorii. Milioane de mărci, nu. 😀


 188. 188
  Raj:

  Pt. ca carnea de strut sa fie ca carnea de vaca s-au bou Kobe, strutu trebue sa manance multe margele, pietre svarovschi s-au din alea dela riniki, dnule Tipsy (am onoarea !) Sau dus demult vremurile cand indestulam strutii cu nestemate s-au pietre pretioase, acuma le dam pae, fan, graunte, iar ei de rusine, baga capu in cernoziom. Doar vara il baga in nisip, cand se duc la plaje, la mare, caci acolo fac unii nudism in pula goala. Nevastamea face niste sarmale de te lingi pe pula, asa de bune is. Daca erati capabil, aveati ca mine mercedes la mana a IV-a, din anii 80, dnule Tipsy


 189. 189
  Lucretia:

  Ce liniște !:)) dormiți ?


 190. 190
  uc:

  da’ io stiu ca nu se baga in congelator si se tine un pic pe balcon la rece :)), si nici in cuptor nu se baga….doar ca io nu mananc si am gustat, nu-s cu talente ca nu-mi place mancarea aia sau ailalta fara sa fi gustat 😀

  la un mom dat am muncit si io intr-o incapere fara geamuri :D, gandu meu initial era sa lipesc niste autocolante pe pereti ce sa sugereze o fereastra ca nu pricepeam cum de poa sa existe incapere far de fereastra, da’ in timp ma obisnuisem si fara ….exista o usa. pe unde ieseam. io una nu am datorii

  pupici si zi fainaaa ! 🙂


 191. 191
  TIPSYNEL:

  Boul de Kobe vine de departe, tocmai din Argentina si-i scump a’ dracu’. Am fost o data-n Bucuresti cu fostul patron (libanez) si am mancat cca. o juma de kil ce fusese comandata si aratata la marinat de vreo 2 sapt. Cu vinul aferent nu stiu sigur cat a costat dar am vazut platind cateva albastre…Mie cel mai mult imi place rasa Charolaise si Angus. Daca ies la pensie ma mut acasa la munte si o sa incerc birocratia sa-mi dea ceva fonduri sa cresc vaci si taurasi (boi nu ca nu se mai poarta decat la Casa Poporului)
  Cat despre mertan, nu am vrut niciodata masini vechi din doua motive : eu nu conduc decat camioane si tractoare iar nevestei i-am luat numai masini noi. Ii da cheie si pune benzina, in rest nimic.De’ asa sunt eu incapabil. Numai ca mi-a pus in vedere toata familia ca trebuie sa dau si io de B sa fiu in rand cu ei. Eu le-am zis: bine ba, cu 6 soferi in casa sa conduc? Dupa ce ca sunt cel mai expus mergand doar in dreapta cu berea-n mana? Da’ ei nu, si nu. Ma uit pe chestionare si cred ca la primavara o sa am permis. Doamne-ajuta!


 192. 192
  TIPSYNEL:

  O zi faina cu pupici. Ha! Plec afara sa gasesc pe cineva sa ma pupaceasca.


 193. 193
  TIPSYNEL:

  Oare cum o fi sa n-ai datorii?


 194. 194
  uc:

  Tipsy, bine ! 🙂


 195. 195
  TIPSYNEL:

  Acu’ si mi-e-mi este bine, doar intre 20-25 ale lunii sunt mai trist ca raman cu cardul gol
  Oricum, mai am putintel si scap! La toamna o sa fiu curat, curat si cu cardul dolofan!


 196. 196
  Raj:

  Cum va permiteti, dnu Tipsy , pe ce lume traiti ? Ati vazut dv. boi la Casa Poporului ? Poate porci, nu boi… Astept scuzu de rigoare, inevitabil intre 2 domni, incazu de fata io si dv… Sarumana cu tot cu rolecs, dra Uc ! Ca sa ne putem pupa cu limba in gura ca-n filme dupa ce mancam racituri, e indicat ca si partenera sa manance o portie, pt. ca sa nu simtim mirosu de usturoi. Io nu concep decat pupatu cu limba in gura…


 197. 197
  Raj:

  Io peste 2 ani fac 40 de ani de cand sofez, dnule TIPSY. Ha !


 198. 198
  TIPSYNEL:

  Te rog sa ma scuzi Raj, ai dreptate, am nedreptatit boii. Nici porcii nu merita comparati cu nesimtitii d’acolo. Inca o data te rog sa ma ierti! Pentru ultima data.
  Cat despre sofat, ha, din ’76 pan’ azi am condus tractor-si cu doua remorci- si camion si
  dubite! Ba chiar si autobuzul mi-l dadea unchiu’ cand venea de la capat de linie si era gol (adica fara pasageri). Ca n-am B-ul e o intreaga poveste, n-are rost sa va spun aici azi.
  Dar am C-ul domnule Raj! Ca si tine la vidanja, nu-i asa? Sa nu-mi spui ca ai sofer angajat si tu doar manipulezi pompa de vacuum si furtunul din dotare.
  Cu drag va salut pistolari!


 199. 199
  Lucretia:

  Raj , pentru ultima data de somez . Pe mine sa ma pupi zilnic ! Tu , vrei sa intru in depresie :))) Si încă ceva pisica ce-ți mai face ? Ai logodito , ii faci si tu nunta ? Sa fii si tu in rând cu lumea :)) Domnul Tipsy , dumneavoastră mâncați numai carne scumpă :)) Raj , nu mânca carne este vegetarian 🙂


 200. 200
  Danny:

  Va salut de acasa, dragilor! Ce mai faceti voi? Eu transmit acum de pe PC. Laptopul l-am lasat deoparte.
  Multumesc, Tipsynel, pentru urarea de venire in patria lui Terente si a lui Codin.
  Raj, ninge acasa la mine, adica in orasul meu de unde e casa, nu in cel din departare. Si nici in casa nu-mi ninge, cum iti ninge tie in hol, ha,ha.

  Trei ore am calatorit cu avionul, m-am asezat din nou la geam, desi n-aveam loc acolo, si am reusit sa vad niste orasele si orase din Anglia, Belgia si Germania de west. Austria, Ungaria si Romania erau acoperite cu nori infiorator de albi, parca zburdam cu o viteza ametitoare la mica distanta deasupra unei partii de schi.
  Imi place foarte mult cand decoleaza avionul, se aud motoarele vuind puternic si asurzitor, apoi deodata zbugheste cu putere avionul de ma indeasa si ma face mic in fundul scaunului pana prinde o viteza de circa 300- 350 km/h pe pista, apoi se inalta de bot, iar in cateva secunde ma aflu la cca 300 -- 500 metri deasupra pamantului. Este o senzatie care ma fericeste extraordinar de tare. Tot timpul in avion ma binoclez pe geam, chiar daca e noapte si nu prea am ce vedea. Totusi, in prima ora de zbor am avut ce vedea: mici si mari localitati fara nume se insirau ca perlele de margaritar peste un pamant ce incerca sa-mi demonstreze ca e rotund, uitandu-ma in zare, iar negrul din noapte punea in evidenta luminozitatea accentuata a strazilor si caselor din localitatile respective, asemenea unor harti din atlasul geografic. Din pacate, seful de echipa, stewardesele nu ne-au anuntat la ce altitudine zburam, care e viteza de croaziera si pe deasupra caror tari trecem, dar eu le stiu pe dinafara: partea de sud a Angliei, Canalul Manecii, Belgia, Germania, Austria, Ungaria, Romania. Numai ca, de asta data, altitudinea a fost destul de joasa, max. 3-4 km. si o viteza de zbor de cca 800km/h.
  In schimb, aterizarea este mai gretoasa, mai putin placuta, in sensul ca ma cam ia cu dureri de cap, urechi infundate, artere umflate din cauza presiunii puternice care se exercita asupra omului (mestecam la guma de muma focului) pana cand avionul aterizeaza complet, iar pasagerii aplauda de fiecare data coborarea pe pamant.
  A zbura cu avionul pentru mine este o fericire.


 201. 201
  Tipsynel:

  Doamna Lucretia, eu mananc pui de avicola zilnic, uneori si noaptea cand sunt de tura, ce am zis mai sus s-a intamplat sporadic.Asta nu inseamna ca nu-mi place sa fiu gourmet ori de cate ori se iveste ocazia. Vorba aia: tigari nu, bautura nu, femei nici atat, macar sa mor satul…
  Domnule Danny cred ca avem gusturi comune cel putin in privinta zborului. Cand eram la Bacau veneam la parinti doar cu avionul cam la trei luni o data. De asemenea cat am fost ing.sef de CAP fertilizam ogoarele colectivei cu aviatia utilitara si nu ma dadeam jos din el 3-4 zile cat era de treaba. Le ziceam la piloti ca trebuie sa vad exact parcelele fertilizate sa nu ma pacaleasca si sa dea cu ingrasamant la vecinii de la IAS, O data cand veneam la aterizare pentru alimentare pe izlazul comunal trasese un tehnician de la protectia plantelor Trabantul la capatul pistei si avionul dupa ce a aterizat a facut o intoarcere de 180 grade zburandu-i cu aripa plafonul acestuia. A ramas perfect decapotabil! Hai la militie sa declare omul accidentul sa poata sa-si repare harbul. Acolo seful de post nu stia ce sa scrie in procesul verbal constatator, chiar daca noi ii si desenasem cum s-a petrecut grozavia. Cum sa scriu aici accident de avion? Ma da astia afara, dom’le! Da domnule Danny, a zbura e o mare fericire.
  Doamna Seva, au trecut cateva zile de cand am intrat pe aici si nu v-am salutat personal! Sa-mi fie rusine. Subiectul articolului era despre boboteaza si gerul aferent ei si am ajuns la avioane.
  Sarut mana si sper ca si-n USA s-a mai incalzit.
  Va las acum, ma duc la somn ca maine merg iar la abator! In biroul opac precum o camera obscura! Noapte buna si buna dimineata!


 202. 202
  Raj:

  Dnu Danny a calatorit 3 ore cu avionu, exact cat dureaza la mine o sedinta de babardeala. Dnu TIPSY a ramas cu cardu gol, ceeace ii mult mai bine decat sa ramana in pula goala, cai ger de crapa bazaltu. Io nu raman nicicand cu pula goala, intrucat e vesnic plina cu pisat, pe caz raceala la vezic. Barbatii au vezic , iar femeele vezica. Dna Seva se pregateste de Pasti, indoapa curcanu cu palnia de sefundat chiuvete. Dra Nora, la comentu din 24.ian.a.c., vam povestit de cele 2 tiganci care faceau cumparaturi la billa. Eri au intrat cu tigarile aprinse in market. Leam atentionat sa le stinga si au zis sa le mananc partea fatatoare, in fine, pizda. Salut pe toti, mai putin pe dra Lucre. Pe banii mei, pe abonamentu meu, salut pe cine vreu io. Ha ! Dnule Danny, daca as fi pilot si la fiece aterizare banala, m-ar aplauda pasagerii, m-as simti stanjenit


 203. 203
  uc:

  Buna dimiii 🙂 desi mi e cam somn :d

  Tipsy, succes cu scoala aia de soferi 🙂

  Si mie mi place cu avionul, ult data am adormit langa geam ca era intunerec si eram nedormita de multe ore si m am trezit ca se lasase tanti de langa mine pe mine ca sa se uite pe geam. Era un avion mic….din atena spre kavala, in kavala un aeroport si mai mic…. si un barbat care lucra pe acolo, facea curatenie, a fost amabil si mi a chemat un taxi ca era cam pustiu pe acolo :)))


 204. 204
  uc:

  Aeroportul din atena e imens si curat, f frumos, are vio 25 de porti. Era o ghereta inauntru de unde mi luam cafea greceasca cu 1 euro, ma amuzasem cu vanzatorul rus de una care voia un senvis, el ii tot spunea ca nu exista acel senvis sa si aleaga altceva, cred ca era vechi, alterat. Ea insista xa l vrea, el ca nu i l da. M a pufnit rasul :))) si pe el. La a treia cafea luata de la el, mi se facuse foame si l am rugat sa mi indice ce sa aleg. Mi a dat sendvisul cica din partea casei, n a vrut sa mi ia banii pe el. Mi a povestit c a ajuns sa munceasca acolo, in atena, ca era si fratele lui dar ca nu i placea in atena…m a intrebat cand mai trec pe acolo, candva poate 🙂


 205. 205

 206. 206
  1Q:

  Sărna! Transmitem de aici, de pe plaiurile recent câștigate cu sudoare și sânge, răni și alte zgârieturi superficiale date cu Baneocin, de pe plajele însorite ale Meditaranei cea frumos stătătoare și limpede ca albastrul infinit al celei mai reușite mașini din istoria Daciei postdecembriste, aka LOGAN 1,6 MPI, cu AC și alte gadgeturi cum ar fi: volan aproape rotund cu airbag încorporat, buton de avarii mare și roș ca oapălele nemțești sau ca nasul lui Rudolf sau dom Raj pe care-l salut cu un să tră! gingaș, între doo temenele grațioase, sfios ca o fată mare, vinovată de mângâierile nopții trecute în zona no mans land, deci, după cum spuneam, transmitem de aici, de pe cea mai joasă cotă a Castellonului -- pământ românesc -- un comentariu fără fond și formă, ci doar așa, ca să vă ofti: aici e cald de transpir sub duș, păsările ciripesc în coliviile lor, câinii țopăie în lesă mândri de covrigii ce le zornăie-n cozi ca la crotalii diamant, cu experiență în mânat cu zurgălăi. Și ce să mai zic?! Ce, că deja sunteți verzi-albaștri de năcaz și de durere că nu sunteți alăturea de fizicu` meu alterat de vicii și canapele de LOGAN 1,6 MPI, cu AC. Și ce dacă n-avea AB; avea 5 roți? Avea. Și ce dacă are câteva pete pe canapeaua din spate, a? Important e că nu miroase a căcat, că nuj pe care l-a apucat pântecăraia fix când puneam frână brusc uilis să-mi verific direcția, tonusul și IQ-u`


 207. 207
  1Q:

  …ABS, nu AB, rectific în direct, aici, de pe tărâmurile biruinței, de pe țarina valenciană călcată-n picioare de români fuduli deLOGANUL lor albastru mineral, că ălelalte culori îs imitații și antireclamă la cea mai a draq mașină a timpului


 208. 208
  1Q:

  Ca un conquistadore ce sunt, am să mai scriu 1 rând și plec cu mândria-n vârf de lance la vatra strămoșească, la prichiciul târgoviștean care mă așteaptă-n frig, cu pisica-n prag


 209. 209
  1Q:

  Pe Nora îs supi, că nu l-a bannat încă pe dom Raj pe care nu preget să-l salut cu basca-ntr-o dungă prinsă între doo dește mai rapace. Pe dom Dan îl salut englezește cu răceală de lord of the rings, pe dom Typsi… pe dom Typsi, of! Pe dom Typsi ne-l mai salut, na, să moară de ofti


 210. 210
  1Q:

  Pe d-na Seva n-am salutat-o încă și nu mi-am spus părer4a despre scrisa dânsei. Să aștepte! Cân` mi-o da banii, poate-poate. Ce suflet hain poa` să aibă, știind că de banii ăia depinde un pupic de la Nora.


 211. 211
  1Q:

  Pe d-na Manu încă n-am citit-o încă, ce să-i zic, ce, de parcă ar fi vreo carte de instrucțiuni tehnice de oapăl, ca să o buchisesc pe un scaun în fața blocului, ca să moară vecinii de invidie că știu germană, de parcă ar ști că rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz e scris în germană și nu în dobrogeană


 212. 212
  1Q:

  D-na uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuc!
  D-na Lucreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  Un`e sunteți? Ce mai faceți, ce mai ziceți? Io bine, na, ce să zic


 213. 213
  1Q:

  Ha! Acu`văzui că dom Raj e eu, sau eu îs dom Raj, nuj care cine e; avem aceeași poză


 214. 214
  1Q:

  Îu! Acuma și dom Typsi…


 215. 215
  1Q:

  Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Semăn și cu dom Dan. Am onoarea! Stima! Cu considerație, respect și adâncă prețuire. Toate bune!


 216. 216
  1Q:

  Ce-o mai fi făcând Daria, gagica medicinală


 217. 217
  Nora:

  Chiar așa! Cu pisica ce-ai făcut?


 218. 218
  uc:

  ce poza ? :))

  io-s bine 1Q, multu de intrebare 🙂 te pup si welcome back 😀 ca nustiu ce ai scris acolo in germana cuv ala lung dc inseamna ceva si cum se pronun-ta hahah


 219. 219
  Nora:

  Și de ce nu mai ai poză la gravatar? 🙁


 220. 220
  TIPSYNEL:

  Ziceam sa tac astazi dar pentru ca nu m-ati salutat azi nici eu nu va salut dom 1Q.
  Daca ziceti ca veniti la Tgv. cand o sa trec spre locurile natale am sa iau o caramida si cum o sa zaresc un Logan cu cinci roti si volan aproape rotund o sa-i arunc caramida direct in AC sa inghetati in el.Daca nu va place poza mea (ca-i la fel cu a domnului Raj si a altora de pe aici) aflati ca nici mie nu-mi place a dvs.
  Multumesc de urare dna uc! Sper sa am bafta, nu succesuri si nici esecuri!
  Ce-o fi cu dna Seva? E suparata pe toata lumea?


 221. 221
  Manuella:

  Bună seara!
  Staţi că a apărut! 1Q, cum aleg? mă bucur de venire sau nu?
  Că e important să întâmpin cum se cuvine omul.
  Vino sănătos!
  (după cum bine observi, nu am atins cuvinte care încep cu D mare de mână, albastrul cerului şi roata olarului)


 222. 222
  Manuella:

  Tipsynel, apreciez comentariul dvs. Cel cu cărămida. 🙂
  (şi cuprinsă de euforia imaginii, am scris degrabă Typsinel 😀 )


 223. 223
  Danny:

  Te salut, 1Q, cu profunda curiozitate si inimaginabila consideratiune umana! Ai lipsit cam mult in ultima vreme, totusi, nu prea deslusesc bine, te afli pe un mal mediteranean? Cu ce ocaziune te afli pe acolo, daca nu sunt prea indiscret?
  Ca tot vorbira 1Q de poze, acum am posibilitatea sa ma afisez la gravatar. Voi incerca. Oare ce diferenta ar putea fi intre avatar si gravatar? Nora…?

  Ma bucur, Tipsynel, ca avem gusturi comune in ale zborului spre infinit. Eu sunt de sorginte celesta, iar zodia mea este de aer. Simt nevoia sa respir in Univers.

  Raj, o sedinta de babardeala la tine dureaza 3 ore? Nu ti se pare cam mult? Sigur nu te plictisesti? Sau mai te uiti din cand in cand pe fereastra?


 224. 224
  Tipsynel:

  Ma bucur de apreciere dna Manuella.
  Eu inca nu zbor spre infinit decat cu gandul dle Danny, deocamdata prefer sa levitez in camera deasupra patului pentru a capata experienta chit ca zodia mea e de foc!
  Ca sa nu mai fie loc de indoiala cum ca am semana domnule 1Q m-am ostenit putin si mi-am tras poza-n gravatar (deh, e mai greu cu compul cand esti vacar de meserie!)
  Va saruta tata pe frunte pe absolut toti bulinarii. Si cunoscuti si mai putin cunoscuti!


 225. 225
  Manuella:

  Bună dimineaţa! 🙂
  Soare pe cer, grade cu plus, acum apare şi-un ghiocel, ce dacă a mai rămas un petic de zăpadă, hai!


 226. 226
  uc:

  buna ziulica ! 🙂


 227. 227

 228. 228
  TIPSYNEL:

  Sarut mainile si nasucul domnisoarelor/doamnelor, sa traiti domnilor!
  Uc,
  Placuta melodie, ca si cea de ieri de altfel.
  Cred ca doamna Seva-i tare suparata…stii ceva Nora despre asta?
  Raj,
  Am auzit ca in Dobrogea, pe langa Cernavoda ar fi un ONG care se ocupa cu salvarea si ingrijirea pana la moarte a magarilor. Asa este? Sluga!
  Vise placute celor de pe jumatatea intunecata a Terrei, o zi calda celor cu lumina solara! Apoi viceversa!


 229. 229
  Raj:

  Asa-i dnule TIPSY. Se afla la 4 km. de oras, spre Cochirleni. In oras, pe marginea canalului ii adapostu pt. caini. Personalu asezamantului ma stiu ca piun cal breaz, ca tot timpu ii solicit sa vie. Ba un caine olog, ba 4 pisoiasi rataciti. Cand ii sun, percuteaza imediat, ca stiu ca nu-i de gluma cu mine. Dnu 1Q ii la Spania. Beleste pula la tauri. Cititi pe Historia parerea constantenilor despre cazinou, dna Manu. Sarumana la dne si dre, cu exceptia drei Lucre !


 230. 230
  Raj:

  Dna Seva, va pup cu respect in dos. Unde sunteti?


 231. 231
  Raj:

  Dnu Danny e in Moldova la Braila. Ce mie Galatiul, ce mie Braila, 20 km. distanta…


 232. 232
  Lucretia:

  Va salut , pe toți cu excepția lui Raj , pe el nu il salut :)) . Unchiule , pe unde umblasi matale. ?:))


 233. 233
  Tipsynel:

  Nttt! Raj, Braila e in Muntenia chiar daca Galatiul e in Moldova. Recent am citit ca pana si Stefan cel Mare a recunoscut asta. Daca vii pe dig e chiar mai putin de 20 km si totusi sunt in provincii diferite. Despre magari te-am intrebat nu despre caini. Cunosc o tipa, Roxana care lucreaza acolo dar nu am fost pe la ea inca. Poate in vara asta! Mi-e imi plac magarii -ca de altfel toate animalele, doar sunt zootehnist, ce naiba- si eram curios daca stii ceva despre adapost. Nu-mi plac in schimb magarii cu doua picioare. Si nici hienele urbane.


 234. 234
  Danny:

  Raj, Braila este in Muntenia, Galati este in Moldova, ne desparte Siretul. la Vadeni. Pe dig, drumul cel mai scurt, sunt 15 km.
  Raj, te porti foarte urat cu Lucretia. De ce n-o saluti? Lucretia este o fata de treaba si te apreciaza, chiar tine la tine. De ce te legi la cap fara sa te doara? La capul de pe umeri ma refeream.
  Chiar 1Q le face de petrecanie taurilor? Ce naiba l-o fi apucat? Inseamna c-o sa vina calare pe un taur din Castellon. Isi va abandona el Loganul?


 235. 235
  Seva Tudose:

  Dragă Lucreția,Raj,Typsinel…da,sunt de fier dar ușor maleabilă ! Dar voi trebuie să știți,că orice ofensă,obstrucție îmi stimulează instinctul de auto-apărare ! Vă iubesc,atunci când sunt lovită, mai tare,ricoșez ,înzecit ! Zi de zi vă citesc,să văd starea de spirit al poporului și când nu te aștepți,trag și io …o …trapă ! Stați așa,următoarele zile,preț de o săptămână am probleme,dar după astea ,dacă nu-l regulez…până-l reglez…

  „Lui D-in Brăila i-am tot spus ,că e prost de dă în gropi
  Cu toate este la apus,s-au pus pecete stropi de popi,
  Că din platforma lui ,povață,oricât s-ar zbate zi de zi,
  Chiar și cu „carte” ești paiață,să pari cel ce nu poți fi ?

  Prostu-i prost,n-are onoare,și nici nu realizează
  Lăudăros cu ce nu are,dă cu scuipat des pe frează,
  Cu presupeneri fabricate,ușor se victimizează
  Ca musca-n rahat se lansează,cu drepturi revendicate !


 236. 236
  Seva Tudose:

  Raj,

  îți întorc sărutul pe amândoi obrajii ! Să nu te surprindă dacă din dragoste te voi mușca…


 237. 237
  uc:

  mnaziulica 🙂

  Tipsy, ma bucur ca ti-au placut piesele alea 🙂


 238. 238
  uc:

  mi-am comandat ceva de pe un site…a venit ieri curierul si a lasat o cutie, am desfacut-o nerabdatoare :))) dupa ce plecase, cand colo ce era? o sapca. Ma uit pe cutie -- era pt un domn, uf…. l-am sunat pe curier sa-mi aduca pachetul meu, ma gandeam….sa nu fi ajuns al meu la ala cu sapca si sa nu vrea sa-l inapoieze :)))
  am primit pachetul si is happy


 239. 239
  Nora:

  :))))) Cum naiba? Că de obicei completează și un formular cu datele tale etc.


 240. 240
  uc:

  2 aiuriti, si io, si el :))


 241. 241
  Raj:

  Sarumana la toti, cu pre cadere la dra Lucre ! Pe dna Seva o pup in popou cu deosebita plecaciune. Va desparte o pula, dnule Danny, Siretu e la bocanci, nu ca hotar. 18 km. is pe dig si nu suport brailenii, cu exceptia Domniei Voastre, ca se cred cu pula mai mare decat galatenii. Va referiti la dra Roxana doctorita constanteanca, dnule TIPSY ? Ii o fata de nota 10. Sefa, la italianca ma refer, a ramas impresionata de cusca cainelui meu. Polieste de 10 cm. intre scanduri, umbrara la cusca, vara, iar podeaua are 20 cm. poliester intre osb-uri. Pisicii si cainelui dela casuta depestecanal, le incalzesc mancarea , ca si mie imi place supa calda. Dulaul mananca prea mult si face niste cacatoi dodoloi, ca pot sa ma culc la umbra lor. Sluga !Q


 242. 242
  TIPSYNEL:

  Buna dimineata!
  Frumoasa zi, n-am ce zice! O ceata de s-o tai cu cutitul, nu vad nici la 25 m nu cum zic alde Topor ca sub 50 m e vizibilitate. Cred ca azi s-ar repezi salaul la pestisor pe copca…
  Uc, bine ca ti-ai recuperat coletul, eu am comandat si primit tot prin curier acu’ doi ani bulbi diferiti de lalele si in primavara urmatoare au rasarit doar zambile. De unde sa fii stiut ce-i in pungute daca nu sunt horticultor? Asa m-am trezit cu zambile de 150 ron. ca nevasta-mea a ras de mine: daca iesea doar p. calului?
  Raj, ma bucur ca vorbesti frumos de Roxi dar si mai mult de faptul ca asiguri confort de 5***** dulaului! Are si presulet cu welcome la intrare, nu?
  In speranta ca totusi va aparea si soarele va salut, sarut si va doresc o zi asa cum o vreti voi sa fie!


 243. 243
  Lucretia:

  Buna dimineața . Si la mine este ceata :)) . Coafura rezista :)) După 3 zile de munca am o zi pauza si trebui sa gătesc :(( încerc sa -mi țin mintea ocupată sa nu ma gândesc pe 31 Ianuarie a murit fratele meu iar pe 1-02 , este ziua mea ! Va pup pe toți .


 244. 244
  Seva Tudose:

  Lucreția ! dragă draga mea ! Tu nu trebuie să asemui zilele(exemplul meu,pe 1 iunie a
  murit mama mea și în aceiați zi s-a născut primul meu nepot : Adam ! Fruntea sus,iubito !


 245. 245
  Lucretia:

  Te pup si te îmbrățișez cu drag , Seva . Știu dar este greu …,


 246. 246
  Raj:

  LA MULTI ANI ! , Dna Lucretia. Va urez numai bine si sa nu puneti la suflet glumitele mele proaste. Cand nu va salut, eu tot va salut. Vreodata, cand veti putea, daca veti putea, spuneti-mi va rog cate ceva despre fratele plecat dintre noi, ca s-a dus prea de tanar.


 247. 247
  1Q:

  La mulţi ani! Doamne-ajută! Sănătate şi virtute! Cân` ne-a fi mai rău, ca acuma să ne hie! Bringamos!
  Sărna și LMA! Să tră, dom Raj, vă sun duminică, pe 7.02. a.c., după Cristos înainte să învie, că după ce s-o scula, pre mulți va răspopi. N-am roamingu` tulumbă cu vană sertar, bogată-n minute cum aveți dvs, să tră! Vreți un prepuț de taur? Că postpuț are toată lumea.Habia aștept să compun un text, ca pe vremuri… O, ce vremuri! Ce vremuri


 248. 248
  1Q:

  La mulți ani, dna Lucre!


 249. 249
  Raj:

  Sanatate si virtute, savem ce bea si ce fute ! Va rog k pe viitor sa folositi formula consacrata, dnule 1Q. Dra Nora are 1 iubi frumusel, idem dra Uc. De dra Lucre numai zic…


 250. 250
  Nora:

  La mulţi ani, Lucreţia! :*


 251. 251
  uc:

  La multi ani, Lucretia ! 🙂 numa si numa de bucurii sa ai parte si de ce e mai frumos pe lumea asta, te pup 🙂


 252. 252
  uc:

  da, iubi meu e frumooos 🙂 am fost la o comedie , la „un politist si treisferturi” , tare comedia 😀


 253. 253
  Seva Tudose:

  La mulți ani Lucreția ! Fericire,sănătate noroc și bani mulți !


 254. 254
  Lucretia:

  Mulțumesc frumos , va pup pe toți ! Sănătate multă si vouă ! Pupici , pupici !:))


 255. 255
  Tipsynel:

  La multi ani cu mult noroc si multe bucurii Lucretia!


 256. 256
  Manuella:

  Lucreţia, sărbătorito, deschizi luna februarie, fă-o norocoasă şi deosebită!
  La mulţi ani! Ţi-ai pus o dorinţă, da?


 257. 257
  uc:

  Cum fu ziua la voi? 🙂
  Mnaseara


 258. 258
  uc:

  numa am vrut sa va zic ca ma iubesc tare colegele de la et 1, 2, 5, 4….pe cei de la 3 nu-i prea cunosc…numa pe vio 2-3, is f de treaba si simpatici :), dar si io ii iubesc, mai ma iubesc si de la benef de aicea, din cei care ma cunosc pam-pam


 259. 259
  uc:

  mi-a zis iubi into seara ca io nu-l fut la cap, nu am putut decat pentru care sa zambesc 🙂


 260. 260
  Lucretia:

  Mulțumesc din suflet , pentru urări ! Pupici mari si mici pentru toți 🙂


 261. 261
  Manuella:

  Am primit ghiocei. Şi ieri, şi azi.
  Vine primăvara? 🙂


 262. 262
  Raj:

  Nu, peste o luna, dna Manu. Va ofer si eu un buchetel, dumneavoastra si doamnelor de pe blog. Lu dnu 1Q, nu.


 263. 263
  Raj:

  Cum va simtiti la 18ani si 4 zile, dra Lucre ? Sarumana special ! In vara, dra Nora face 30 de ani. LMA depeacuma !


 264. 264
  Raj:

  Cio face dnu Danny ? La faza aia, dna Seva a cam exagerat, ca dnu Danny na avut nicio vina. Dnu Tipsy, ati luat nenorocitu ala e B ?


 265. 265
  Raj:

  Si io va iubesc, dra Uc. pam, pam


 266. 266
  Raj:

  Si pe dra Nora o iubi. Tot pam, pam. Idem dra Lucre, Seva, Manu. Bineinteles ca pam, pam.


 267. 267
  1Q:

  Sărna şi LMA, Crăciun fericit! Am loat la cunoştinţă despre declaraţiile uluitoare, gen- adecă cum ar fi: un drăgălaş futut la cap, o floare şi-o rază de soare, un cânt de o clipă, un zbor de aripă, o iubire imposiiibilăăăăăă… staţi un pic


 268. 268
  1Q:

  Na, că nu pot corecta, ptiu! ptiu! ptiu! Noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de ce nu mai pot corecta, ce, că poate lumea să vază clipu


 269. 269
  1Q:

  Să tră, dom Raj! Cu dvs nu vreau să mai vb, na


 270. 270
  1Q:

  Hai, bine, recunsc: îmi lipsesc câteva taste. Bine, şi câteva cuvinte. Şi ceva neuroni. Şi ce dacă


 271. 271
  Seva Tudose:

  Nora,

  comentariile ar trebui să aibe un număr ! Par example,eu aș dopri să contest comentariul lui Raj,citez:„ la faza aia dna Seva a cam exagerat…că domnul Danny nu a avut nici o vină ” !”

  Raj,ptr.cunoștiința ta generală.eu mi-am pus osul,apărîndu-ți ție demnitatea,terfelită de Danny ! (ceea ce nu o să-o mai fac pe veci )Eu știu că acest atuu al tău ca„vidanjor” ESTE UN SUBIECT DE POVEȘTI,DAR BOUL BĂLȚII,MR D, O IA CA ATARE !

  Deci spuse astea,regret că nu mă pot abține,când văd mârșăvie ! La început îmi dăduși dreptate.cum că Mr.D te-ar fi terfelit/ jicnit…acum,o cotești ! It is your choice ! I am learning ,how to be indifferent to others sufferings !


 272. 272
  Seva Tudose:

  Manuella,
  eu nu am ghiocei(snowdrops) dar am mărgăritărele ! tu știi că azi 6 februarie au ieșit din pământ frunzele narciselor ?
  Oh,Doamne,d-abia aștept primăvara,fie vara…datorită unor conjuncturi,sunt țintuită locului….fără vacanțe/călătorii ! Dar și când voi pleca,străbat lumea în lung și-n lat ! Prima mea voință : Aurora Boreală !


 273. 273
  Raj:

  Am zis in gluma cu jicneala, dna Seva. Ce naiba o luati asa ? Sarumana si va pup !


 274. 274
  uc:

  Ik si eu :*


 275. 275
  TIPSYNEL:

  Va pup si eu pe toti!
  Raj, n-am fost in stare 35 de ani sa dau B-ul si acum vrei sa-l am imediat? De-abia caut un instructor care sa ma plimbe prin Buc la dubla comanda cateva ore (de fatada) ca sa pot apoi ma inscrie la examen ce-l voi da in Tgv-oras resedinta al judetului de care apartin ca domiciliator-s-apoi om vedea ce fac cu sala, am facut ceva teste pe calculator!
  Manuella, maine ma duc la padure si sper sa gasesc ghiocei, am sa-i pozez si-ti voi darui si tie o fotografie cu ei pe fb macar. Chiar daca se va mai zburli din cand in cand, iarna e pe duca. Acu’ trece fe-martie si da caldura.
  Domnule Danny, ati venit acasa pentru arestarea conducatorului urbei dragi?


 276. 276
  TIPSYNEL:

  Am uitat sa salut pe cea care-mi da voie sa scriu aici: Saru’ mana Nora!


 277. 277
  uc:

  De cand apara femeia demnitatea unui barbat ?


 278. 278
  Nora:

  1Q, nu poţi pentru că ai completat cu altă adresă de email, nu te-ai logat etc. 😀


 279. 279
  Nora:

  Bună, Typsinel. 🙂
  Bună, Raj. Mulţumesc, eşti generos cu cei 30 de ani ai tăi. Aşa să rămână, 30 de ani să fac. 😆


 280. 280
  Manuella:

  Crăciun fericit şi ţie, 1Q! Ştiu, ştiu, mâine expediez brăduţul cu miros de vanilie, pentru maşină! Care maşină?!

  Typsinel, mulţumesc 🙂 Să nu te pierzi, să nu te pierzi în pădure! Zvârle firimituri în urmă!


 281. 281
  Manuella:

  Raj, primesc ghioceii 🙂
  V-am spus că acum patru zile am despodobit bradul? Ce rău îmi pare!


 282. 282
  Manuella:

  Seva, lăcrămioarele-mărgăritare mi le-aş pune în păr, aşa-mi plac! 🙂
  Pentru Aurora Boreală, fă listă! I’m in!


 283. 283
  uc:

  Noi am desfacut brazii ieri :d aveam cate unu in fiecare camera 🙂


 284. 284
  Raj:

  Aurora curului, ce aurora, dna Manu, ce suntem la polu nord ? Dra Uc a desfacut brazii si amanta mea, picioarele. Desfaceri. Dna Seva despik firu in 4, dnu 1Q desfunda jigleru, dra Nora ghiveta


 285. 285
  TIPSYNEL:

  Buna dimineata,
  Va pup pe toti!
  Am fost la padure cu doua paini in traista sa arunc firimituri in urma ca sa nu ma ratacesc, Manuella, dar pasarelele au le-au ciugulit de n-a mai ramas una. Norocul meu ca m-a gasit Zana Padurii si dupa ce i-am promis ca-i platesc m-a scos la lumina! Ghiocei erau dar inca firavi, anemici, ziceau sa-i mai las sa creasca. Data viitoare am sa iau pietricele-n traista pentru ca daca ma mai gaseste iar zana o sa vin epuizat acasa.
  Raj, ai grija cu desfacerile. Sa nu te-nnoade careva sa nu poti sa te mai desfaci.
  Sarut mana Nora!
  Pe tine Seva nu te-nteleg: abia astepti sa vina anotimpul cald si vrei sa mergi sa vezi aurora boreala? Ciudate dorinte aveti voi femeile uneori. Te sarut de drum bun si sa ne scrii si noua din sania trasa de reni.


 286. 286
  uc:

  Neata 🙂

  Ce trezit mai placut poate exista decat cand vine iubi cu dezmierdari si pupici? A renuntat la alarme, la muzica :))) alarmele is inutile pt mine. Da nustu ce s a intamplat azi dimi, ba stiu n a aprins becu :))), a venit langa mine si mi a vorbit. Am intre deschis ochii si pt 1 min am adormit in fata lui in timp ce mi vorbea :))) m a trezit rasul lui :d


 287. 287
  Raj:

  Frumos mod de a va trezi are iubi a lu dv., dra Uc. Si nevastamea ma trezeste frumos. Cu tuciul, cand nu are aracu, melesteul, buzduganu sau oala a de 30 de kile la indemana, dar io tot o ador. Dra Nora, dv. vi se pare normal ca dnu 1Q sa zica bai boule, in gand la telefon Nokia ? Mie nu, caci imi plac vorbele pe fatza. Stima, dnule TIPSY ! Suntem dio varsta sau mi se pare ? Oricum, dv. aratati mai bine k mine…


 288. 288
  Raj:

  Dnule Danny, pe unde frecati pula acuma, la Braila sau UK ? Ca nu neati raportat daca atz plecatara, au ba…


 289. 289
  uc:

  Ik, si tu dormi mai mult? Adormilaaa :)))


 290. 290
  Raj:

  sarumana si capeteasma, dra Uc ! Dupa treaba aia pro fund rusinoasa, adorm imediat ca boul pe coada. Deci dimi adorm imediat, la praz idem si seara ibidem. Dnule Danny, dv.dupa ce faceti treaba aia cu englezoaicele, adormiti instant ? Dnu 1Q se trezeste ca sa adoarma iar…


 291. 291
  Raj:

  Erata la comentu ala tampitu de mai sus: la chestia aia cu treaba rusinoasa, a se citi in cazu meu ca-i vorba despre micu dejun, pranzu si cina, ca io dupa ce mananc copios, adorm ca boul pe coada. In cazu dnului 1Q si Danny, e vorba de babardeala. Dra Nora, am luat hotararea de comun acord cu dv. ca, dupe data de 01.o3.anu curent, sa fiu mai sobru ca sa va mandriti cu mine E o hotarare +ala. Sarumana la dra Lucre, Manu, Seva si la dnu Tipsy ! La dnu 1Q, nu, ca ma da ciclic in aia a dansului. Pt. dra Lucre , 1 salut special, iar dnei Seva Pupici, la dra Nora popoaie, iar la dra Uc pupaturi de maini indelungi.


 292. 292
  Lucretia:

  Va salut , dragilor :))am avut curaj si m-am suit pe cântar , 64 kg sunt cât ursu si am si celulita :(((gata de mâine la cura :)) sa vezi cum stau ca momaia înfășurată in folie :)))


 293. 293
  Nora:

  Ăsta da spirit al Crăciunului, să ţii bradul până-n februarie. 😀
  Iar Uc, tu ai avut brazi multipli. 😀


 294. 294
  Nora:

  Raj, dacă a zis în gând la telefonul Nokia, e inacceptabil. Să fi fost alt telefon, hai, treacă-meargă.


 295. 295
  TIPSYNEL:

  Suntem de-o seama draga Raj, daca da bunul Dumnezeu in august fac 58 de veri.(ce chestie, sunt nascut in ’58 si fac 58de ani!) Sunt convins ca si tu arati bine dar nu vrei sa te arati! Nu-i asa ca nu ma mai domnesti acum?
  Daca ai doar 64 kg e chiar bine stimata Lucretia! Eu acum multi ani duceam iubita in brate din centru Iasiului-de la Traian- pana-n Copou la Agronomie! Ce-i drept, avea 1m 75 santime si 45 kg imbracata. Si-avea si-un par lung pana pe sale…Acum e tunsa scurt si cantarul arata 75 cand se urca pe el dezbracata. Ce-l mai dracuie…Se „ofti” ca nu o mai pot duce-n brate, eu ramanand tot la 90 kg ca-n tinerete. O mai imbunez zicandu-i ca-mi plac „rubensienele”. Rubeziene sunt niste scule tapene de pescuit stationar.
  Sarut mana Nora si multumesc mult!
  Sa va fie bine azi la toti!


 296. 296
  uc:

  🙂 neata si o zi fru


 297. 297
  Lucretia:

  Tipsy , mulțumesc frumos ! Dar ce ” frumos ” îmi spune soțul ” iubita , ce burta ai? Esti gravida ? :)))el vorbește are suta de kile :))) eu , ii răspund ” baaa , am cur si sâni , toată viața am tânjit după ei „


 298. 298
  Nora:

  Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, cine să trăiască?! La muuulți ani!
  1Q să trăiască! 1Q să trăiască! 😀


 299. 299

 300. 300
  Nora:

  Vă rog să nu mai vorbim despre lucruri deprimante cum ar fi kilogramele. 😀 Că eu mereu ”de mâineee…”. Și vine mâine, și mă proțăpesc să-mi iau un cappuccino spre birou, numai că au ăia acolo niște felii de chec portocaliu (o fi cu morcov) și cu mac așa de buuuune!


 301. 301
  Seva Tudose:

  De multe ori „apărarea demnității a unui bărbat” nu se face prin pumni și șuturi în cur,ci prin luare de atitudine,to stand up united…to speak loud your opinion.to take an attitude against offender…even your are a woman ! Well this is just ,if your have guts !


 302. 302
  Seva Tudose:

  La mulți ani 1Q ! Și joacă la loterie poate câștigi,că de la mine nu vezi un ban ! I-ați adio 😆

  Nora,
  dacă checul este galben,este că îi pune colorant,precum ar fi șofranul 😀


 303. 303
  uc:

  probabil, Seva 🙂

  de cand am venit la buc am pus pe mine vio 4 kile + vio 4 kile de anu trecut 😀

  Mi-am zis ho, daca o tiu tot asa, fara masura, peste 5 ani o sa zic au la oglinda si are sa fie mai greut, ca sa nu ajung acolo am reinceput sa am grija de mine. Am dat jos 5, mai am un pic 🙂


 304. 304
  Raj:

  Puneti mana si mancati, ca mie imi plac femeile mai corpolente ca sa aiba barbatu pe ce sa pue mana. Pe cat august, dnu Tipsy, ca sa stiu dak sunteti leu s-au feceoara, ca io cu leii nu ma am bine. Am avut o gagica in sec XX , leoaica si voia sa fie ea sefa. Iam zis sa se duca in pula mea, na .


 305. 305
  Raj:

  E ziua lu dnu 1Q ? LMA !


 306. 306
  Danny:

  A venit timpul sa mai scriu pe peretii Norei. M-am cam apucat de proiect si de aceea am lipsit 2 saptamani de aici.


 307. 307
  Danny:

  Deci…,
  La Multi Ani, Lucretiei! Chiar daca urarea vine c-o intarziere de 10 zile, intotdeauna este binevenita.


 308. 308
  Danny:

  La Multi Ani, IQ-ului! Se pare ca baietasul acesta tare zglobiu este varsator. Se potriveste cu mine. Si cu Nora. La multe chestii.


 309. 309
  Danny:

  Da, Tipsynel, odata cu venirea mea acasa arestarea primarului Brailei s-a produs. Este retinut 30 zile la Galati pentru coruptie. Toti consilierii locali si judeteni sunt cu spaima in suflet. Am vorbit cu ei. A intrat DNA-ul peste ei.
  Pe mine ma deranjeaza asa zisa „lege a defaimarii” propusa de un politruc mafiot: Dragnea Liviu. Am propus pe facebook sa protestam impotriva acestei idiotenii. Altfel, vom vedea dictatura in curand. Se merge spre ea cu pasi mici si siguri, pe nesimtite, pentru a nu trezi poporul adormit.


 310. 310
  Danny:

  Nora, comentariul Sevei din 6 febr. la adresa mea este…….”fara cuvinte”. Mor de ras, Seva i-a aparat demnitatea lui Raj „terfelita” de mine. Femeia asta este nebuna de-a binelea.
  Raj, daca vezi ca aceasta femeie sonata nu stie de glume, nu tine la glume, n-o mai provoca. Ai amagit-o ca-i dai dreptate, apoi ai intors-o, dupa spusele ei, ca la Ploiesti. Macar de-ai fi trecut prin Ploiesti vreodata.
  Nora, spune-i Sevei sa nu mai faca poezii defaimatoare la adresa mea, ca-mi vin dracii si voi sustine legea defaimarii a lui Dragnea, in ciuda tuturor intentiilor mele de bine, care se opun acestei aberatii monumentale.
  In atentia tuturor pistolarilor de aici, aveti grija cum glumiti cu Seva! Prietenii stiu de ce! Raj a patit-o deja.


 311. 311
  Danny:

  In alta ordine de idei, dragi pistolari:
  Astazi, 10 februarie, am reusit sa-mi impodobesc bradul de craciun. Pentru ca nu am simtit nimic in suflet in decembrie 2015, pe cand ma aflam in Anglia, mi-am propus inca de atunci sa-mi petrec februarie ca un veritabil decembrie cand voi ajunge in tara. Zis si facut: acum am fatza mea bradul de craciun frumos impodobit si luminat. Ma simt minunat! Voi dormi in fiecare noapte, timp de 3 saptamani, uitandu-ma la el si aducandu-mi aminte in liniste, printre ideile din proiectul meu, de anii care au trecut. Astept sa ninga cu fulgi mari de nea. Zapada sa fie si ger naprasnic.
  Stiu ca multi dintre voi ati despodobit bradul de curand si va pare rau. E firesc. Eu acum l-am impodobit, si traiesc.


 312. 312
  TIPSYNEL:

  La multi ani 1Q! Sa ne traiti ca sa ne cinstiti!
  Raj, daca-ti spun ca sunt leu, ma dai in pla ta? Intr-o miercuri la 9.20, 1958 august 6 am respirat intaia data aerul curat de munte datorita maicutei ce a iubit pe tata mult-unii zic ca era post cand m-a conceput-si inca mai respir si azi dar un aer de campie, mai poluat zice-se! Ca sa nu simt poluarea, fumez in draci. Poate daca da astia interdictia m-oi lasa.
  Danny, cum legea defaimarii inca nu a intrat in vigoare, putem stabili de acum cine e hot, tampit, incapabil sau idiot. Si-n fruntea tuturor sa-l asezam pe mafiotul politruc! Na, ca ma enervai pentru un nenorocit caruia ii doresc sa ajunga „scriitor de stiinta” si iar uitam sa zic saru’ mana domnisoarelor si doamnelor: Nora, Lucretia, uc, Seva, Manuella si tuturor pistolarilor!


 313. 313
  uc:

  buna dimi 😉


 314. 314
  Raj:

  Dnule Danny, sa stiti ca io o iubi pe dna Seva si am intorso ca la Ploesti datorita faptului cas curva masculina, nam caractel si manere. Si pe dv. va iubesc, ceeace nu ma impedica sa va iau in pula platforma aia la care lucrati. Va urez multa sanatate, bani la chimir si 1 primar incoructibil !…………………………………….. Ieri a fost ziua dnului 1Q, chestie care nu ma opreste sai iau in pula loganu ala cu si mai multa ardoare si avant……………………….Dnule TIPSY, desi sunteti leu, va agreez penca nu sunteti de parte femeiasca. Io cu femeile din zodia leului am avut mari necazuri, dupa cum urmeaza: un picior in coae, un cap in gura, un sac cu ciment in plina figura, cca 50 de tigari stinse pe antebrat si burta, am fost calcat cu raba, moskviciul, tatra, compresoru, tabu, tancu, metroul de femei din zodia leu care se aflau la volanu, maneta acestor utilaje si mijloace de transport in comun…………… Dra Nora, sarumana, portmoneul, portocala, dra Lucre sa supi pe mine ca nu vrea sami accepte glumele mele nesabuite care au constat in faptu ca vam salutat pe toti, mai putin pe dansa. Spuneti-i va rog sa ma ierte ca nu mai fac. Va pup pe toti mai putin pe dra Nora si dnu 1Q !


 315. 315
  Raj:

  O pup pe dna Seva si pe dnu Danny, nu, ca sasi dea cu teslasncoae, na…


 316. 316
  Raj:

  Eri un vecin sia lovit consoarta ca cica vorbeste prea mult. Iam zis ca na procedat ca un mascul, ca intre ei e diferenta de vio 40 de kile si iam mai zis ca daca eram in locu ei, il paraseam. A zis ca a terminato cu mine, chestie care ma bucurat enorm. Ma doare in pula, un mesaj mai putin de dat de ziua lui, de craciun si de Sf. Temistocle, ca asa-l cheama. Dupa ce cai bou, il mai cheama si Temistocle. Iam mai zis boului ca, cu multi ani in urma miam prins nevasta cu altu si am dat fuga la frigider sa scotz o sticla de vin ca sal cinstesc, ca asa am citit io intro carte sau am vazut intrun film ca a procedat un lord din UK. Ma intrebat daca glumesc si iam zis ca nu. Sa crucit si a zis ca dak era in locu meu, o calca in picioare si pe el si pe ea. Ma intrebat daca am iubito si iam zis ca da. Ma mai intrebat daca am inselato si iam zis ca desi am avut ocazia de multe ori, nam inselato. Imi intrase in cap ca poate nus bun la pat si ca poate a avut dreptate ea, asa ca, intre doua casnicii am trait cu vio 100 de femei desi nu eram curvar. Acuma daca as mai pati la fel, nu as mai cauta sami dovedesc cas mascul. Deh, prostia tineretii…


 317. 317
  Nora:

  Danny, ce-ar fi să-ți vezi tu de platforma și de brăduțul tău și s-o lași pe Seva, că se descurcă singură?

  Raj, un bou Temistocle ăla.


 318. 318
  uc:

  da, un bou Temistocle, l-as pune pe liber fara regrete


 319. 319
  Lucretia:

  Bunaaa, sunt la muncaaa! La multi ani , unchiule ! Sa-mi trăiești 109 ani si noi sa ii număram :)) ! Mulțumesc , Danny . Raj, dragul meu nu sunt supi pe tine :))


 320. 320
  Raj:

  Ma bucu ca nu sunteti supi pe mine, dra Lucre. Ma cacasem pe mine de frica. Nu credeti ca 109 aniii prea mult ? va dati sama cate izmene si loganuri va fi nevoit sa schimbe pana la 109 ? Lasati-l va rog pe dnu Danny sa lucreze la platforma, dra Uc. Si io lucrez la platformele nevestemii cand le repar. La incaltaminte ma refer. Sper ca nu purtati platforme, ca oricum sunteti cu vio 8 cm. mai inalta decat media pe tara la sexu frumos, dra Uc. Pupi, dna Seva !


 321. 321
  Seva Tudose:

  Nora
  Nora,

  Dacă numai îi pomenesc numele,este deja un efort supraomenesc ptr. mine ! Am să mă duc pe Pandora,Voxpublica de acum 4-5 ani,cu vreo 2-3 ani în urmă pe Pistol…și „platforma lui” va fi identică,fără un cuvințel în plus/șablon ! Este ca popa ce face prohodul mortului la groapă ! Standard,docmatic fără nici o abatere de la procedură 😆

  Raj

  tu continuă să împărțești : teancuri(pupicuri) pupoaie(pe timp frumos ori ploaie) pupici(tu să nu abdici) 😆


 322. 322
  Raj:

  Va pup in dos cu mult drag si respect, dna Seva ! Dnu Danny munceste pentru binele nostru al tutulor, la platforma, dna Seva. Pentru binele meu, al familiei mele + siameza, pt. binele drei Nora, al Dnei Manu, Lucre, Uc, Tipsy, etc. Militeaza pt. ieftenirea costitei afumate, a berii, tigarilor, samd. Cum il pastram asa-l avem pe blog. Dnu 1Q se falfaie pin spelunci…


 323. 323
  Seva Tudose:

  Raj,

  nici prin cap nu mi-ar trece să te pun în situația de a alege,una ori alta,ori viceversa ! Ceea ce mie îmi displace poate ție-ți place ! Trăim într-o lume plină de oportunițăți ptr. tăți ! Uite-te la o mână,sunt 5 degete și fiecare este diferit și se spune că sunt frați….proveniți din aceaiași mamă ! Darmite 2 străini ca noi ? Eu îți respect felul tău de a fi imparțial și iubitor de pace ! Fie voia ta,facă-se voia ta ! Te pup și eu,ești un om aparte !


 324. 324
  TIPSYNEL:

  Buna dimineata la toti!
  Dupa o noapte de munca deschid blogul si ce vad?
  Raj e vazut ca Tatal ceresc: faca-se voia ta, fie voia ta! Recunosc omule, esti mare! Te-am zarit ieri o fuguta si pe feisbuc, te mai vazusem si mai deunazi, ce mai, sa ne traiesti si sa mai povestesti intamplari din cele doua secole traite.
  Nu ai mai zis ni’ca de pisica siameza, o mai ai?
  Domnule Danny, imi pare rau ca nu ninge la Braila sa traiesti ca-n povesti langa bradul impodobit. Daca se mai gaseste vata medicinala ia si pune un pachet pe crengile ramurilor ca si cum ar ninge (mie asa imi impodobea mos Gerila bradul cand eram mititel! si cu artificii ce faceau scantei sfaraind!)
  Domnisoarelor si doamnelor, asteptati cu nerabdare apropiata sarbatoare adusa de Seva din USA? Credeti ca o sa primiti cadouri? Ori asteptati urmatoarea sarbatoare imbracate in costume nationale?
  Va pup pi tati!


 325. 325
  uc:

  Neata 🙂
  Ik, nustu care e media la inaltime pe tara la femei, am 173 cm si nu port platforme :d da pantofi cu toc, da
  Tipsy io astept 14 febr si dragobetele :))


 326. 326
  Raj:

  Dna Seva, sarumana si coada maturii, din fericire s-au nefericire sin viata reala de cacat sunt cam iubitor de pace. Sau cacat in gura mea cine a vrut sicine na vrut, dar vorba lu grasa de nevastamea, ca cica asta ma ajutat mult in viata. Chiar ieri vecinu pompier mia zgaraiat masina ca cica am parcat in locu lui. Am dat io roata masinii si am mai facut o zgaraietura si pe aripa stanga, ca imi place uniformitatea si acuma consider ca am masina tunata. Sa umplut de nervi pompieru meu. A fost colonel de pompieri, a iesit la pensie si nu intelege de ce fostii subalterni, vecinii si cam toata lumea il evita. Lam rugat sa se poarte altcum penca io 1 ma simt jenat, ca si io am fost militar si 1 care nu ma stie bine, mia zis sa ne ducem in pula lui astia din sistemu militar. Se lauda peste tot ca are38 mil. pensie si lam rugat sa nui mai spuna treaba asta dnului P.E., prof. pensionar de istorie co pensie de 10 mil. din care 1/2 ii da pe medicamente. Prin vecini, pomperu are porecla: tontu, tutu, idiotu sau prostu si lumea ii cam zice sa invete cate ceva din modu meu de comportare, ceeace il enerveaza la culme, ca io nam fost inteles nicicand de oameni ca el. Totusi, in oras avem un fel de somitate militara, generalul Nezir Gelaledin, acum chestor sef, o bomboana de om, un erudit, un simpatic si 1/2 care previne salutul, saluta el mai intai plutonierii, babele, oamenii sarmani. Cand a fost facut cetatean de onoare al Cernavodei, era prezent si Dan Puric, ca si el a fost facut cetatean de onoare. Vreau defapt sa zic ca, Dan Puric ar avea ce sa invete dela general: simtul masurii. Ei bine, pompierul e in limba dupa Puric si nul inghete pe bunul Nezir, singurul general turc din armata romana din toate timpurile, as zice eu. Toate femeile il adora : 50 de ani, frumos, burlac. Daca vreti,dati pe calc. dv. la „Nezir Gelaledin””. Pt. ca are o solda consistenta, juma din leafa o da oamenilor necajiti din oras.


 327. 327
  Raj:

  Dnule TIPSY, io nam feisbuc, gresiti deci. Si nu voi avea. Imi place sa fiu 1 om liber, nestiut de nimenea. Intotdeauna mau enervat sefii: comandantul cand lucram in armata, nevastamea si soacramea. Dar sa stiti ca, atuncea cand eram in armata ii dadeam repede in pula mea pe superiori, daca era cazul. Imi permiteam pt. ca eram specialist la locul meu de munca si credeam ca sunt de neinlocuit. Poti lucra in armata si cu zambetu pe buze ca mine sau Gelaledin. Cand era locotenent la paza podurilor si ecluzei din Cernavoda, Gelaledin fiind infanterist la baza, forma rangers, nu soldati antrenati. Cu siguranta ca militarii lui ar fi facut fata cu brio in afganistan sau mai stiu io unde. Desi erau fututi tare de el, soldatii il adorau. Pe mine Gelaledin a zis ca ma iubeste din momentul cand a auzit ca atuncea cand eram OSU, scoteam soldatii la inviorare la -- 15 grade in chiloti. Si io eram tot in chiloti ca ei. Cel mai drag compliment lam primit de la un soldat pin 82: „”Ba, si doar era baiat bun, scarba dracului !”” Nu ma vazut ca eram dupa usa. Zic , ceai zxis ma ? Aaaa, nica, a baiguit el, ceam si io ca are tata o visinata asa buna acasa ! La prima permisie mia adus acasa o damigeana de 10 cu visinata ctg. I. Iam facut si io cadou cand sa lasat la vatra 1 costum nou, frumos


 328. 328
  uc:

  io nu-nteleg de ce sa iasa soldatii la inviorare la -15 gr 🙂 nu inteleg si pace buna, de ce?


 329. 329
  Raj:

  Cumde ce, dra Uc , va puneti cu nebun ii ? Naltimea medie pe tara, in SE europei la gagici, ii 165 cm. Trebue sa mai dati jos…


 330. 330
  uc:

  Da mie mi place asa cum is 🙂 :d


 331. 331
  TIPSYNEL:

  Buna dimineata!
  Omule liber care esti domn’Raj, am gresit intr-adevar, tu n-ai fb! Altii au!
  Stii tu, omul cand imbatraneste incepe sa vorbeasca despre armata. Imi amintesc si eu cu placere de l’entu-meu, Burnar, ce ne-a instruit la sange in UM0835 Fetesti-vezi ce aproape de tine? Am fost si pozat in revista MI „Pentru Patrie! In anii ’77-’78 cand am avut onoarea sa-mi servesc patria a venit Pacepa de multe ori in vizite-inspectii la noi. Plutonul pe care cu mandrie il comandam ii dadea raportul de cate ori venea! Cred ca-i placea vocea si tinuta mea, ca mereu ma lua cu el dupa raport la un ceai fierbinte! Eu m-am liberat in iunie si el a fugit in USA la vreo doua luni dupa. Nu putea sa scrie in RSR „Octombrie rosu”! Unii zic c-ar fi tradator…
  Uc, daca vrei sa fii barbatul ideal (adica sa ai aur pe deget, argint in plete si scula de otel) trebuie sa te calesti. Cum altfel decat facand gimnastica la -15 grade in chiloti?
  Cu sarutari de maini fetelor si plecaciuni domnilor va las ca plec la somn, azi-noapte fiind de serviciu la galinacee!


 332. 332
  TIPSYNEL:

  Erata: „Orizonturi rosii!”


 333. 333
  Raj:

  Dnule TIPSY, n-ar fi fost o problema cele minus 15 grade din chiloti. Partea nasoala e ca erau -- 15 grade si la cap, la cur, la spate, umeri sau picioare. Cel mai bine ii la femei cand fac gimnastica la minus 15 grade, ca ilauntru in ,interioru zonei intime is tot + 37,5 grade. Frige… Dra Uc, Femeea visurilor mele trebuie sa aiba naltimea de 165 cm. si sa faca inviorare la -- 15 grade, sa se scalde la copca si sa rontzaie cubulete de gheata. Sarumana si lopata cu care nu dati dioparte zapada din fata blocului, caci se ocupa dnu Boc . Ati facut armata la securitate, dnule Tipsy . Ha !


 334. 334
  Lucretia:

  Buna , ce faceți ? Raj , dacă ronțăie gheata se umfla in gât :)) amanta ,ce face ?DomnuleTipsy , dumneavoastră ,aveți amanta ? 🙂 eu sunt mică am 1,60 :(((


 335. 335
  Manuella:

  La mulţi ani, 1Q! Să fii sănătos şi norocos!
  Cu o mică întârziere, am fost plecată şi am ales să nu mă conectez deloc.
  O dată e vacanţă, nu? 🙂


 336. 336
  Manuella:

  E ceva în neregulă cu anotimpurile. Cum să fie muntele fără zăpadă în februarie? Un pic pe creste, atât.
  Gardul viu era plin de muguri, în Poiană erau 12 grade miercuri, mă uitam la schiori cum renunţau pe rând să mai stea la coada incredibilă pentru teleschi. Cel puţin, la baza pârtiei, se opreau în pământ.
  Unde-s gerurile alea care-ţi taie respiraţia? A, da! Au fost. O săptămână.


 337. 337
  Manuella:

  Azi am trecut prin 3 inimi de baloane. Suntem tot un Valentine’s.
  Ce facem mâine? Ne pupăm?


 338. 338
  uc:

  Ik, poate c-ai gasit femeia ta ideala 😉


 339. 339
  uc:

  ne pupam toata ziua buna ziua 🙂 😀


 340. 340
  Lucretia:

  Ce trebui sa faci de ziua îndrăgostiților ? Peste , mămăliga , usturoi , brânza , oua si smântâna :)) m-am riscat si am băut 2 pahare vin :)) concluzia nu mai sunt stabilă pe picioare a dreac de băutura :)) voi fetelor pe unde sunteți ? Raj , Tipsy , unchiule , Danny , ce cadouri ați cumpărat la neveste ?


 341. 341
  1Q:

  Aaa, mulțumesc cu plecăciune și profund respect pentru urările de bine că-s viu și nevătămat! Sărna la doamne, domnișoare și domnișori. Să tră, dom Raj! Onoare muncii! Să tră, dom Tipsy! Trăiască lupta pentru pace! Să tră, dom Dan! Trăiască gloria neatârnării neamului!
  Acu` ce mi-am mai revenit din mahmureală, mă scuzați că n-am răspuns prompt, după obiceiul și tradiția străbună. Mi-oi reveni, poate, și voi căuta matca scrisului p`acilea, că tare-mi lipsiți


 342. 342
  1Q:

  Auliu, dna Seva! Auziși, Nora? Adio pupic, adio îmbrățișare. Numa` din cauza dnei Seva, hm! E clar că nici nu realizează ce schimbare putea produce în lume: de climă, de politici internaționale, de…degeaba, hm!


 343. 343
  1Q:

  Ce o costa, ce? Vai de noi, ne ducem dracului, dna Seva! Pentru un pumn de arginți…


 344. 344
  1Q:

  Am cumpărat o pungă cu mălai, dna Lucre, ca să prăjească niște amsii, că tare mirosea la vecini a tocăniță


 345. 345
  1Q:

  Nu mă pot loga pe FB și-am perdut niște nr de telefon dragi, fir-ar! Nora, ai legătura


 346. 346
  1Q:

  Am net cu ocazia frumoasei sărbători naționale Balantine day! Să trăiască, așadar, și să o iertăm cu această ocazie pe dna Seva, că nu știe ce face :((((((((((


 347. 347
  1Q:

  Ce înseamnă net de pomană!!! M-a hipnotizat cerculețul ăla de încărcare, nu că beau bere și văz numa` cercuri, cercuri, tiii! ce de cercuri, adevărate arce în timp, semicercuri, curcubee…aaalei, ce de curcubeeee! Cum o mai putea suporta dna Seva diminețile de primăvară, cum va putea asculta trilurile acelea minunate de păsărele, cum va putea mângâia cu privirea orizontul scăldat în razele blânde ale soarelui?? Cum, cum, știind c-a comis-o regretabil, fără să analizeze, să cântărească, să măsoare, să se cocoațe pe turnul de cristal al visului unei nopți de primăvară-vară


 348. 348
  Manuella:

  Eu am mâncat o şarlotă cu inimioară roşie. Inima am pus-o în şerveţel.
  Nu ştii niciodată când ţi-e poftă de un jeleu.


 349. 349
  Manuella:

  1Q, zi-mi ce ai primit frumos de ziua ta.
  Un telescop?


 350. 350
  Danny:

  Nora, nu acela e raspunsul pe care il voiam de la tine. Ma asteptam la un raspuns sofisticat.
  Raj, nu mai pupa in fund atata lume, vei face bube la gura. De abia astepta Seva s-o pupi pentru a prinde curaj impotriva mea. Eu nu ma supar daca nu ma pupi, dar Seva da. Asta e o certitudine.
  De pe 13 febr. am racit ingrozitor, asa….. din senin. Cred ca am gripa. Am incercat toate pastilele si nu vrea sa-mi treaca. Am avut temp. 40 cu 3, stau mai tot timpul in pat, m-am plictisit de boala asta idioata. Acum am respiratia grea si nu pot sta mai mult de 10 minute in picioare. Se pare ca-mi revin, dar greu se misca sanatatea spre mine.


 351. 351
  Manuella:

  Danny, mergi la medic! 40 este o febră severă pentru un adult.


 352. 352
  Danny:

  Manuella, 40 cu 3 am avut duminica seara, noaptea, stii ca e foarte periculoasa noaptea pentru un bolnav. Atunci e momentul cand eu delirez, o iau pe campii in lung si-n lat cu 40 pe cap. Pastilele pe care le-am luat zilele acestea mi le-a recomandat un medic. But, a scazut temp., e adevarat, dar inca nu ma simt bine. Am respiratie greoaie, ceea ce inseamna ca e de la plamani, nu pot sta mult timp in picioare avand rezistenta scazuta. Ma enerveaza situatia asta, pentru ca m-am oprit din scris la proiect, nu pot sa ies in oras, e posibil asa ceva?
  Azi am facut cateva bilete la stanleybet si nu pot sa ma deplasez pana acolo sa le depun, desi fac 7 minute. Acum trebuie sa ma rog sa pierd partidele pentru a nu ma oftica daca voi castiga.
  Mai astept una zi, iar daca boala ma va intoarce, ma voi duce la spital. La urgenta! Cred ca acolo trebuie sa nimeresc. Nu am avut de-a face cu spitalele, sunt un om sanatos, dar………….intotdeauna exista un dar. Tatal meu a fost asistent medical si el imi facea tot tratamentul, toate injectiile, aveam medicul acasa in permanenta. Ce bine era! Au trecut 11 ani de cand nu mai e. Mi-aduc aminte, imi facea 3 polidinuri si eram ca si nou nascut. Am auzit ca nu se mai practica polidinul acum.


 353. 353
  Nora:

  Eh, Danny, iartă-mă și tu. Așa-s eu, mai simpluță.


 354. 354
  Danny:

  Bate vantul pe aici……………..


 355. 355

 356. 356

 357. 357

 358. 358

 359. 359
  1Q:

  Ultima, ultima, și gata


 360. 360
  1Q:

  Ăăăăă, de ce a rămas grava ăsta, că l-am șters. Și cum inserez texte?


 361. 361
  1Q:

  Gata, gata, și-a revenit. Am rămas eu, fir-ar, sărna și LMA. Și să tră, dom Raj&Dan&Tipsy&Co


 362. 362
  Raj:

  Dnule Danny, e musai sa vo traga la buci o asistenta 90-60-90, inaltime 1,73, ca imi plac asistentele care poseda aceasta inaltime. La buci, un moldamin, o pelicilina, ca sa nu se iterpreteze gresit. Va pup cu abnegatie in dos……………… II cald la Cta, spre bucuria dnei Manu……………….. Oare Marian Godina opreste loganuri in trafic, dra Nora ? Am inteles ca nu opreste decat autoturisme……………….. Pe dra Uc o pup pe crestet, ca nu trebue sa ma aplec sau sa ma ridic pe varfuri, iar pe dra Lucre o urc piun scaun sio pup pe nasuc………….. Dra Nora, ce naltime aveti , ca sa stiu daca viu cu scara sau ma pun in gionuchi ?


 363. 363
  Nora:

  Sunt scundă, Raj. 1,62. 😀 Deci, din păcate pentru genunchii tăi…


 364. 364
  TIPSYNEL:

  Salutari tuturor!
  Am compu’ bulit, nu merge deloc. Si-acu’ repara IT la el. Io scriu acum la serviciu, poa’ ma prinde sefu’! Ei, si?
  Danny, grija mare sa nu te-ntoarca gripa-raceala ca e mai rau ca prima data. Asculta-l pe Raj si pe deasupra mai incearca si tratamente „babesti” adica o frectie cu „blana”, o gargara cu o „coapta” din prune si chiar o sauna sub cearsaf strain! La unii a trecut!
  Lucretia, ma intrebi daca am amanta! Nuuuuu! Dar e sanatoasa si mai tanara cu 18 ani! (am vrut sa spun ca asta nu se zice, laudarosii o fac-bineinteles ca Raj nu se lauda, la el te poti astepta orice).
  1Q sa traiesti si LMA! Ti-a ramas drojdie de la petrecere, ai baut apa si ai scris pe-aici 1.2.3.4 etc sau e ceva ce n-am prins eu?
  Pentru Raj doar o intrebare: cum te-ai prins ca am facut armata la secu”? Ca doar n-am zis nic’!
  Pup obrazul fetelor si doamnelor! Sa traiti domnilor! Toti!


 365. 365
  Danny:

  1Q, ai tinut neaparat sa te asezi contra vantului in casa Norei?


 366. 366
  Danny:

  Tipsy, nu cred ca mai exista moldamin, polidin, dar m-am facut bine de azi. 4 zile am suferit, de sambata pana marti……………….N-ar fi rau sa vina o asistenta la mine cu sau fara injectie, interesanta e chestia aia cu bucile…………….


 367. 367
  Danny:

  Raj, sa-ti fie rusine: tu nu stii ce inaltime are Nora? Eu de 5 ani stiu ca are 1,62 cu 52kg( acum 5 ani), pentru ca intre timp Nora s-a mai ingrasat: acum are 59kg. Asa ca, Raj, ar fi bine sa stai in genunchi in fata ei.


 368. 368
  Danny:

  Daca Raj pupa fete in fund, Tipsy pupa obrajori, eu pe unde sa le mai pup? Toate spatiile sunt epuizate.


 369. 369

 370. 370
  1Q:

  Hm! Și hm! D3x hm! Adik: hm, hm, hm!
  Mi-am adus aminte că am fost confundat cu Raj. Așadar, dacă pot fi confundat cu unul care s-a căcat pe perna din spate a luxuriantei mele limuzine, aka LOGAN 1,6 MPI, AC, bașca celelalte proprietăți și caracteristici unice de pe mapamond cât și-n galaxie -- că nu s-au autosesizat inspectorii din afara spațiului terestru- apăi nuj cum să vă spui: am fi cam personaje în oglindă. Și cum dom Raj pupă ce pupă, eo… eo,… fiind pe partea opus dei, să n-aud gemete, da?


 371. 371
  1Q:

  Iar mi s-a ascuns gravatarul de rușine, că la mine nici puricii nu stau confortabil, nu că scaunele LOGANULUI îs rigide


 372. 372
  1Q:

  Dom Dan fute vânt! Și pupă aerul poluat din jurul hăripilor, ca vânturelu`


 373. 373
  1Q:

  Dom Tipsy, să tră și dvs! Am scris codat, ca să nu se prindă cei din MAI, SRI, FBY, MOSAD, NKVD, SEVA, etc


 374. 374
  Danny:

  Cum sa pup ma aer poluat? Aerul nu se poate pupa, nici vantul, nici timpul. Pentru ca toate zboara in univers. Nici macar universul nu-l pot pupa. Prin urmare, nici a fute nu mi-e cu putinta a executa.
  Apoi, nu se spune niciodata: „sa traiti si d-voastra, domnule X”. Inseamna ca a ajuns ultima roata la caruta. Ori ii spui de la inceput, iar daca ai omis, nu-i nimic, treci mai departe, dar nu revii cu : „si d-voastra”. Nu cade bine nimanui.


 375. 375
  1Q:

  Am auzit pe unu` că pupa suflete, ce, dvs de ce n-ați pupa oleacă de suspensii din aer?
  Dom Tipsy, ați aozit ce-a zis dl Dan? Nu i-a picat bine pe picior roata mea de la căruță. Cum comentați? Are voe sau nu dl Raj să se cace-n interiorul spațiului meu dacic? Daca nu, de ce nu-mi ia apărarea dl Dan? Dacă da, de ce nu face-n portbagaj, că acolo e ultima roată


 376. 376
  Raj:

  Am gresit si eu, dnule 1Q, nu ma fac. Onoare muncii, onoare pulii!…….. Dnule TIPSY, stiti cum se incheia de regula o cerere, o petitie adresata oficialitatilor, in anii 60, 70 ? Dnu 1Q stie, ca iam zis la tel nokia. Unitatile din 4 cifre cu tot cu ) ala in fata, au fost unitati de secu, dnule TIPSY. Deci sunteti compromis iremediabil, irefutabil,scuzati expresia…………….. Dnule Danny, dnu TIPSY se refera la aspirina sereacului, adica la babardeala………….. Profit si de aceasta postare casami bag tucurelu in aripa stanga fata a log. dnului 1Q. ………… Dra Nora, 162 cm e prea putin. Trebue sa mai puneti pe dv. cativa centimetri………….. Dnule TIPSY, sunteti mititel sau huiduma ? Sttima !


 377. 377
  Raj:

  E culmea dnu TIPSY asta ! Pai ce trupe erau la Fetesti pana in 90 ? Doar secu. Pupu la dra Lucre , iar pe dna Seva o pup pe maxilar


 378. 378
  TIPSYNEL:

  Cand am spus ca nu am zis „nica”, la asta m-am referit Raj: am spus tot si nu mi-e rusine ca am facut armata la um cu 3 cifre ( zero din fata nu se pune). Ba chiar sunt mandru de ce am invatat si cum m-am definitivat in formarea mea ca om! Ce stiu puletii astia care nu fac armata? Mor cu mancarea langa ei si femeile lor au doi morti in casa mai mereu (exceptie fac cei care nu au facut armata din motive obiective-boala, orfani, smecheri). Si sa stii ca nu am fost turnator. Trebuia sa raman in armata si nu am vrut ca fraieru’ acum eram pensionar cu pensie babana plus alte drepturi. Sau eram undeva sus unde dirijam destine din umbra. Dar pentru asta iti trebuie sange-n instalatie si eu nu prea aveam atunci decat in…scuze. Eram ca un cotoi in calduri, nu-mi trebuia mie sa stau sub ordin zi si noapte.


 379. 379
  Raj:

  E evident ca trupele de securitate erau tot de armata, dnule TIPSY. S-au transformat in Jandarmerie. La fel de evident e faptul ca remarca mea cu compromisul, a fost in gluma. Oare de ce toti cred ca pensiile din armata sunt toate babane. Io 1 imi merit cu prisosinta pensia, cel putin asa afirma nevasta mea. Pensiile rezervistilor sunt dela 1500 pana la 3000 lei. Am intalnit multi care afirma ca era bine daca ramaneau in armata. Cum vine asta ? Ca in armata se ramanea numai dupa 1992 sau cam asa ceva. Ma refer la militarii angajati pe baza de contract. Imi amintesc ca erau multi soldati angajati care erau mai cititi, mai buni decat cei scoliti ca mine in sistemul militar de invatamant si, pentru ca deseori afirmam asta, starneam rumoare si chiar ura printre colegii mei cu „”carte””. Chestie care mi-a placut tare , penca imi placea mult sa ma urasca cei mai prosti ca mine.


 380. 380
  Raj:

  Si ar mai fi ceva, dnule TIPSY: mi se pare corect ca serviciul militar sa nu fie obligatoriu. Cati dintre cei care au facut armata, nu au amintiri neplacute ? Aspecte jenante- a la Garcea, etc.


 381. 381
  Raj:

  Ma simt obligat sa va spun ca, am fost considerat un altfel de militar, dnule TIPSY. Nu mi-am permis sa mananc din mancarea soldatului, nici chiar atunci cand eram OSU sau permanenta pe unitate. Am refuzat sistematic fleicile alea cu cartofi prajiti, ca deh, fiind considerat un om bun de bucatari, de soldati in general, se simteau cumva datori sa ma rasplateasca. Daca un soldat imi oferea un pachet de kent inainte de 90, desfaceam pachetul, luam o tigara si il inapoiam. Mai acum 2-3 ani, ii zic lu alde nevasta mea , sa mergem pentru doua zile la munte, ca mai mult nu ne-am permis. M-a recunoscut unfost soldat, sa fi avut 50 de ani, ca eu nu mai stiam cine e. Am fost „”arestat””, dus la pensiunea lui, ca avea o pensiune mare si tinut acolo vio 15 zile. Dupa vreo 3 luni (imi revenisem cu banii), am trimis banii pentru cazare si masa, prin mandat postal, dar ne-au fost returnati impreuna cu reprosurile telefonice. Nevasta mea a zis ca am lasat loc de buna ziua si ca de aia m-a luat, ca n-am fost javra in armata. Si eu care credeam ca m-a luat din dragoste…


 382. 382
  Tipsynel:

  Raj,
  Imi face placere sa ne conversam pe orice tema (stii doar ca un procent, acolo ti se datoreaza si tie ca sunt aici la Nora) dar parca am depasit bariera ce o aveam in fata. Poate candva ne vom gasi la Ciresica in Buhusi-nebanuite-s caile Domnului-si vom fi in stare sa vorbim despre orice. Asta daca nu te „arestez” si mergem la Blagesti, la Roznov ori P.Neamt pentru a vorbi pe indelete. Acum nu vreau sa mai abuzez de pistolari cu discutii doar ale noastre. Nu te superi, nu-i asa? A, sa-ti spun doar atat: eu, ca subofiter TR puteam sa raman „cadru” de nadejde in randurile trupelor!Cu o postuniversitara! Cat despre compromis nu mi-a placut c-ai zis „irefutabil”.
  Servesc patria! Onoare muncii!
  Am zis bine 1Q-le? Nu, Raj nu are voie sa defece in Logan. In cel mai bun caz daca a facut asa ceva trebuie sa curete. Doar are experienta si subordonati priceputi. Si daca n-o vrea intoarce-i serviciul: are un Mercedes numai bun de stat la citit ziarul in el! Atentie la gaurile din podea!
  Sarut mana Nora si sa-mi zici daca am sarit calu’. Eu incalec si uneori ma trezesc in plin galop cu pletele-n vant fara a mai privi in parti. Dar am haturile-n maini si vad in fata cand scrie „Stop! Mai incet!” Multe sarutari de antebrate! Vezi Danny ca sunt o multime de locuri nepupate la pistolare! Cui ii plac cactusii infloriti? (ale dracu’ diacritice, le invat io si p’alea!)


 383. 383

 384. 384
  Tipsynel:

  Ofiter de serviciu pe unitate! Periodic, prin rotatie un ofiter statea 24 h in unitatea militara si el era comandantul suprem in acea perioada! Si purta o banderola pe brat, rosie cu inscris alb: OSU! Unii erau mai rai, altii mai buni…dar toti trecatori!
  Saru’ mana uc, am raspuns eu in locul lui Raj ca cine stie pe unde umbla el. Te superi? Da’ tu Raj?
  Nora, cred c-am comis o tampenie intr-un comentariu mai sus folosind o expresie pe care culmea! nici eu nu o suport. Cenusa-mi pun pe cap. Ma retrag tiptil si sper sa ma ia somnul. Revin dupa iertarea ta. Pana atunci, tuturor pistolarilor dragi va doresc buline faine!


 385. 385
  seva.tudose@yahoo.com:

  incerc sa -mi pun avatarul cu trandafirioate,poate…scriu de la lap-topul lui Sandu fara diacritice ! Sa vedem…


 386. 386
  Seva Tudose:

  nu merge….


 387. 387
  Nora:

  Seva, trebuie să folosești cealaltă adresă de email. Nu aia cu ”getst”, ci cealaltă, cu ”seva”.


 388. 388

 389. 389
  Nora:

  Vezi? Merge.

  Typsinel, n-am sesizat expresia. Galopează în voie.


 390. 390
  Raj:

  Dra Nora ne lasa sa tropaim in voie peicesa, dnule Tipsy. Si pe dnu Danny il lasa ca sa cumintit. Dnule Danny, trebuiesa faceti cateva moldamine la cur ca sa no beliti. Va pup ruseste pe gura, dnule 1Q.


 391. 391
  uc:

  Tipsy, nici permanenta pe unit nustu ce inseamna :)))


 392. 392
  Danny:

  1Q, nu stiu ce sa zic referitor la disputa ta cu Raj privind Loganul. Tine cam de vreo 2 ani chestia asta, probabil lui Raj nu-i plac Loganurile, cele albastre!? Loganul este o masina buna, este frantuzeasca, nu prea imi place mie ca e patratoasa la spate. Eu prefer forma curbata, aerodinamica, moderna la masina, de aceea imi place mai mult Sandero. Dar, e o masina buna, iar culoarea albastru ma imbratiseaza mult de tot. Sper ca pe viitor Raj sa nu mai faca treaba mare in masina ta. Ce sa zic si eu acum?


 393. 393
  Danny:

  Sigur ca da, Raj, madame de Noire este buna si toleranta cu noi, ne lasa sa topaim in liniste in casa ei, precum soriceii in lipsa pisicutei plecate la piata. Eu m-am cumintit, nu mai vorbesc urat, iar de Noire ma apreciaza. Iar eu incerc s-o pup, dar nu stiu unde, din cauza celorlalti care au acaparat-o in profunzime. Poate imi spune Raj unde s-o pup.
  Asadar, nu mai e nevoie sa fac injectii in dos, deoarece m-am vindecat, Raj. Intelesu-m-ai?


 394. 394
  Lucretia:

  Raj , cum se pupa rusește ?:)) Tipsy , Salutari :))fetele , ce faceți ? La mine bate vantu rău :))


 395. 395
  Seva Tudose:

  vreau buchetul meu de trandafiri….


 396. 396
  Seva Tudose:

  Nu,Nora…something go on wrong ! Well ,ma impac cu astea..desi scriu de la computerul lui Sandu fara diacritice…totsite te rog Nora,te rog,intrai cu 2 e-mails diferite si tot`iepurila` a iesit…desi iubesc la nesfarsit buchetul meu de trandafiri ~


 397. 397
  Raj:

  Va zic io unde so pupati pe madame de Noire, dnule Danny: in dos. Mai plecati la UK ? Dati-i in membru meu de imperialisti, mai bine stati icesa in tigania noastra draga, ca patria are nevoie de istorici ca Domnia Voastra. Pai cine sa ia in pula Marea Campie a Brailei daca dv. puneti palma in cur si-o tuliti la UK sa va imperecheati cu cele englezoaice bete pula ? Io stau icesa in tara mea si ma impreunez . Ca sa va ofti,aflati asadar ca fac pipi continuu in lofanu dnului 1Q, na ! Dra Lucre, sarumana, sarutu rusesc intre barbati , e urmatoru: doua pupaturi strasnice pe ambii obraji, urmat de o pupatura apasata pe gura. Sarutu frantuzesc consta intro pupatura cu limba in cavitatea bucala. Limba se invarte in sensu acelor de ceasornic care culmineaza cu scoaterea triumfatoare a gumei din gura partenerei. Dna Seva, sarumana , dv. in tinerete va pupati cu limba in gura ? Sarumana la drele Manu + Uc !


 398. 398
  Raj:

  Dna Seva, sarumana, tuciul , melesteul si risteul, io in tinerete mam pupat co codana pana ce iam scos acesteia amigdalele sio plomba. Acuma dna respectiva are 60 de ani si poarta la gat amigdalele stafidite insirate pio ata


 399. 399
  uc:

  cu guma in gura? ahahha, la asta nu m-am gandit, ia sa incerc
  io mestec guma max 10 min dup-aia o arunc si e din aia cu arome de capsuni, fructe exotice, portocale…den alea de copii

  neata 🙂 intr-o frig. zi de feb


 400. 400
  Raj:

  Dra Uc, sarumana intro frig. zi de febr., metoda scotzului gumii din cavit. buc., in urma sarutului fr., ii depe vremea bulangiului de Napoleon, caci susnumitu suveran ii scotea guma c-tesei Valevsca cu varfu limbii, iar cand nu reusea, cu varfu spadei, iar c-tesa a fost f. incantata si, la urmatoarele reprize de sex, aceasta ii baga catio guma si in vagin, dar marele Nap. na putut pt. ca sa scoatza cu limba, guma, ceea ce dupa cum bine stiti, plozii imparatului sau nascut fiecare cu catio guma in frunte. In anii comunismului, plozii se nasteau toti motociclisti datorita faptului ca unele femei ii introduceau invagin catio guma turbo cu surprize constand in motociclete kavasachi


 401. 401
  Danny:

  S-o pup in dos pe madame de Noire? Vai, cum se poate asa ceva? Chiar i-o fi placand? Vad ca nu mai da pe acasa de cateva zile. Sta numai prin vecini.

  Plec mai tarziu in UK. De ce ii numesti imperialisti? Vreau o explicatie.

  Vasazica nu mai faci treaba mare in Loganul lui 1Q, faci doar treaba mica. E totusi un progres. Imi reprosa ca nu-i iau partea, poftim, am obtinut ceva prin interventia mea.

  Ce-mi place de Ralucuta ca mesteca guma cu gust de fructe, la fel ca copchiii de pe vremea noastra. Ralucuta este o dulceata de fata, o alintatura mica, drept pentru care o pup pe obrajori, pe frunte si pe nasuc.


 402. 402
  Raj:

  Dnule Danny, englezii is iperialisti pt. ca au trupe in Falcland, care is departe de UK, mai precis in vecinatatea Argentinei, iar madam Tecer la trimis acolosa chiar pe fisu, elicopterist. Dar mai sunt si alte chestii. La sfarsitu sec 20, in Malvine sau luptat dupa cum se stie, vizigotii cu scafandriii UK, iar scafandrii regatului au babardit toate sirenele din zona, asfel ca acuma guv. Arg. a luat hotararea ca acestea sa poarte cent. de castitate, iar ONGurile aplauda aceasta masura. Dupa cum bine stiti, scafandrii UK aveau la costumu lor de scafandru, 1 orificiu pt. scosu pulii. W irefutabil, scuzati expresia, ca in curand Malvinele vor fi ale argentinienilor, penca acolosa paste renumita vaca argentiniana, pazita de dansatoare in chiloti tanga, de unde si denumirea de tangou argentinian


 403. 403
  Raj:

  Si mie imi place de dra Ralucuta ca mesteca guma. Precis ca si dra Noruluca mesteca ciunga. Si dnu 1Q de nu-i mai stau malaxoarele (a se citi falcile)…


 404. 404
  Raj:

  Io cand eram loaza in cls. a VI-a F, lipeam ciunga sub cantu bancii. Si mucii tot acolosa ii depuneam, asfel ca catiodata nu intelegeam dece ciunga nu face balonase. Penca mestecam muci uscati…


 405. 405
  Raj:

  Si dna Sevaluca ii o dulceata de fata, drept pt. care ii pup mainile. De drele Uc , Manulica si Lucretucuta, nu mai zic…


 406. 406
  Raj:

  Si iar imi trantesc pula in loganicutzu dnului 1Q… Va salut dnule Tipsyneculetzu !


 407. 407
  uc:

  pt iubitorii lui Uc sau Ralucuta si pt un we min cu guma sau fara guma

  :)))


 408. 408
  Danny:

  Multumim, Ralucuta, pentru dedicatie. Eu te pup in draci.

  Vezi ca Norei nu-i place sa fie diminutivata cu ALDE (asta-i partid politic) utza, itza, ica, uca. Ei ii place sa stea dreapta, neatinsa, nedragalita, mai degraba ciufulita decat utzita. Dar „de Noire” sper sa-i placa, e frantuzism.

  Raj, cu vizigotii in sec. 20 ai nimerit-o rau de tot.
  Ai tu ce ai cu Loganul lui 1Q. Aproposito, tu ce masina ai, Raj?

  As incerca s-o pup si eu pe Lucretucutza, cred ca n-o se supara, ha?


 409. 409
  Raj:

  Sunt sigur ca nu stiati dnule Danny, penca sunteti cu istoria la pamant, ca in insulele Falcland, englezii vor sa construiasca o biserica anglicana, aparuta in urma faptului ca Papa Clement al 7-lea ia refuzat lu Henric 8, casatoria cu Ana Boyler (o chema Boyler pt. ca avea boiler la bae !), din cauza ca sotia lui, Cati de Argon ( o chema asa penca argonu e 1 metal din tabelu lu Mendeleeev !), ajunsese la o varsta cand prezenta celulita, iar Ana Boyler, inca nu, penca facea masaje. Acesta (regele) ia spus papei: Papo, iao in mana, ca io imi fac o biserica 9, biserica mea anglicana !


 410. 410
  Raj:

  mercedes din 80, clio 1,5 din 2005 si o pizda de matiz pt.nevastamea, ed. 1999.


 411. 411
  uc:

  de ce englezii tiu tare de facland aia cand aia e langa Ag. si mai departe de ei ? ha? nu inteleg


 412. 412
  Raj:

  Insulele astea, dra Uc, reprezinta poteca spre Antarctik carei la vio 1000 km mai spre sud si acolo is multe zacaminte naturale. Daia le vor englezii. In 1982 a fost buleala mare acolo, caci argerntinienii au ocupato si englezii au zis plecati dracului, ca insula e a noastra. Dupa niste lupte navale crancene in care au mierlito multi argentiniei, dar si cativa englezi, sa intamplat ca sa lasat cu retragerea argentinienilor si cu multe cearcane la ochii dnei Tecer, ca prima ministra a UK nu prea a pus capu pe perna


 413. 413
  Raj:

  Deci a fost chilibardeala mare atuncea, dra Uc. Presedintele Argentinei datuncea, capii armatei , au fost foarte laudarosi, foarte vocali, asa cam ca galinaceele dnului TIPSY. Era numa gura de ei, ca un fel de Musolini si englezii leau traso la buci cu tunurile si cu pustile lor si soldatii argentinieni au zis: vai, vai !


 414. 414
  TIPSYNEL:

  Va saluta Tipsyneculetzu!
  Nu pot sa stau acum mult ca retailerii astia au innebunit: o gramada de oratanii am de trimis in piata -- oare se anunta calduri in weekend sau este vreo sarbatoare?
  Promit ca ne vom intalni diseara chiar daca o sa fiu f. obosit!
  Va pup pe toti unde vreti voi!


 415. 415
  TIPSYNEL:

  Vreau o bereee!


 416. 416
  uc:

  Multu Ik 🙂 acuma am inteles


 417. 417
  Raj:

  Dra Lucretucutza,va pup pe frunte . Pe lobu urechii, pe ceafa, gat, nu, penca va vor trece 1 fior si in afara de asta mie teama sa nu va otanceasca iubi a lu dv. Pe dra Noroiu (nui plac diminutivele) o pup pe motzu dela fes.


 418. 418
  Raj:

  Dnule TIPSY, cocosii dela avicola dv. fut in draci gainile ? Vecinu Costica de lapestecanal, are 1 cucos care fute toata ziua, ceeace imi creaza 1 disconfort psihic de ne imaginat. O invidie, asa…


 419. 419
  Raj:

  Dna Manu, sarumana, sa-mi ziceti va rog unde pot pt. ca sa va pup, ca dv. sunteti asa mai sfioasa, mai rusinoasa si nu doresc sa va simtiti stanjenita. Nu scriti porcos ca mine si nu ziceti nici macar cuvantu „”cacat””…


 420. 420
  Danny:

  „Doamna Noroiu”? Vai de capul tau, asa ii zici Norei? Tare urat suna! Schimba imediat apelativul ca mananci bataie! De la ea, bineinteles. Normal ca nu-i plac dimin., dar nici asa.


 421. 421
  Danny:

  Pe Manuella e bine s-o pupi pe broboada. Asa se simte ea bine.

  Raj, cocosul are penis?


 422. 422
  Tipsynel:

  Da Raj, au si norma de zece gaini in fiecare zi de cate ori vor ei pe fiecare.Acu’ or mai fi ei unii mai zgubilitici si ard chiar 14-15 dar de regula de la formarea familiilor pana la abatorizare raportul este de 1/10 (la unele rase 1/8 la altele 1/12-functie de marime: cei mai mici sunt mai iuti)
  Ma intrebi daca sunt pricajit ori huiduma, depinde cum ma privesti si de unde: am 181 santime si 90 kg (un mic inceput de burta da nu se vede).


 423. 423
  Tipsynel:

  Cu voia dumneavoastra pistolari, pup „ghionunchii” doamnelor,(traiti dom’ Raj!) gleznele fetelor si palaria domnilor! Pentru Raj un sarut ca la eschimosi! Onoare muncii 1Q si sa va duceti cu loganul la spalat( 20 ron cu interior inclus). Ma bucur ca te-ai insanatosit Danny, o asistenta buna te scoala si din morti! O floare din parte-mi pentru Lucretia care m-a salutat! Ralucuta, uc, frumos videoclipul! Nora iti mai multumesc odata pentru ospitalitate! Sarut mana!


 424. 424
  Tipsynel:

  Am zis videoclip: ma refeream la melodie! Acum o mai ascult o data!


 425. 425
  TIPSYNEL:

  Raj, mi-am dat seama ca esti un pic mai ‘naltut si ca sa te pup ca-n Laponia trebuie sa ma ridic pe varfuri sau pe o banchiza si tu in apa.


 426. 426
  Manuella:

  Ne îmbrăţişăm, Raj.


 427. 427
  uc:

  o sambata + dum minuuu, da? 😀


 428. 428
  Nora:

  Seva, nu ai intrat cu două emailuri, la ambele comentarii ai pus tot adresa cu „get”. De-asta nu merge. Pune-o pe cealaltă, cum am făcut eu şi a mers.


 429. 429
  Seva Tudose:

  bună ziua ! Ia să văd am trandafirii mei ?


 430. 430
  Seva Tudose:

  Am reușit !


 431. 431
  Seva Tudose:

  ce-i traftirul ăsta aici ? Numai despre pupiciuri,pupoaie dar din vorbă-n vorbă ajunserăți la …coaie ,futaiuri ? Ați înebunit măi bărbaților ! 😆

  Gata, încolonarea…. 😆


 432. 432
  Seva Tudose:

  Raj

  ”Sevaluca” 🙄 este acceptabil,cred că ți-ai dat seama că dacă îmi spuneai ”Sevacuța” își tăiam limba….și puța,de-i spuneai adio raportului sexual ! 😆


 433. 433
  Seva Tudose:

  Nora,

  te rog frumos spunei platformistului să nu mai îmi pomenească numele cum a făcut pe 16 februarie ,orele 11:29 (comentariile nu sunt numerotate)

  Asta după schimbul de replici din 21 ianuarie ? Crede că nu citesc comentariile din urmă,mă ațâță ? Așa crede el că s-a cumințit ?


 434. 434
  Tipsynel:

  Saptamana bogata va urez!


 435. 435
  Seva Tudose:

  Tipsynel,

  bogată în ce ? Eu aproape nici o duminică spre luni nu am dormit mai mult de 5 ore,de grijile săptămânii în care intru 😥 de exemplu acum la mine-i 4:11 dimineața și sunt pe computer de la 2 dimineața !


 436. 436
  uc:

  Tipsy , o sapt frumoasa 🙂


 437. 437
  Lucretia:

  Pupici mari si mici pentru voi !Am un ochi vânat si umflat :((( si doare rău . Vineri seara am dat cu capul in usa de grilaj , nimic grav nimicuri destea , arcada Sparta ,in sprânceană o tăietura frumoasa :)))Sunt convinsă ca va pupa Raj sa îmi treacă :))


 438. 438
  Nora:

  Aoleu, Lucreția! 🙁


 439. 439
  Nora:

  Danny, platformistule, n-o mai pomeni pe Seva că ne certăm.


 440. 440
  uc:

  uf, cred ca e dureros… pupic sa treaca 🙂


 441. 441
  Manuella:

  Lucreţia, cât de tare ai dat ca să-ţi spargi arcada?!
  Ai grijă.


 442. 442
  Lucretia:

  La terasa de pe bloc avem o usa metalică si un grilaj de fier , becul nu s-a aprins si nu am văzut ca este închis si grilajul , am vrut sa ies si direct in grilaj am intrat :(( am fost la spital si nu mi /au cusut rana , doctora mi-a explicat ca rămâne cicatrice urâta la sprânceană dacă coase , o spăl cu dezinfectant si pun praf de antibiotic pe ea . Dar copilul s-a speriat rău cand am intrat in casa el ieșea din Bucătărie si m-a văzut plină de sânge pe fata . Am plâns ca un copil mic :)aceeași chestie a pățit copilul cand era mic , a alunecat si a căzut s-a lovit tot la arcada l-au cusut si i-a rămas o cicatrice destul de vizibila la sprânceană .


 443. 443
  Manuella:

  Of, Lucreţia! Prilej de piercing! 😛
  Hai, nu rămâne semn! Trece!


 444. 444
  Nora:

  Pfff, biata de tine, Lucreţia. 🙁


 445. 445
  Seva Tudose:

  Eu sub nas și până-n buza superioara a gurii,am o cicatrice vizibilă,acolo fu vreo 6 copci ! Norocul meu că nu mi-a tăiat buza,aveam bot de iepure ! De ce ?
  Din camera unde era mama și cealaltă cameră unde am fugit eu de frică,atunci când mama a aruncat după mine cu un măturoi….eu fiind mai iute am închis ușa ce despărțea cele 2 camere,dar beleaua a fost că era o ușă cu un geam ! Iar eu țineam cu forța să nu fie deschisă de câtre mama…taman acolo a nimerit mama mea,în geam….niciodată nu a fost o trăgace bună ! Deci colcăia sângele la botul meu ca-n filme…aveam cam 13 ani ! De la ce a pornit ? Că nu spălasem vasele și nu făcusem curat…


 446. 446
  Tipsynel:

  Buna dimineata!
  Imi pare rau sa vad ca esti ranita Lucretia, ma bucur sa vad ca totusi nu-i grav si nu te-a cusut nenea doctoru’! Cam mult sange pe aici si asta mi-a amintit de copilarie cand verisorii mei bucuresteni veneau la bunici si-n primele zile-de acomodare- imi ziceau: bai tarane! Dupa doua-trei zile eram cei mai buni prieteni dar eu, al dracu’ ce eram nu uitam. Ii puneam sa ma plimbe cu roaba pe ulita cu randul si cu vitezele care-mi conveneau! Pana cand s-a impiedicat Costel si s-a lovit de marginea roabei exact la radacina nasului, intre ochi! Ce spectactacol! Instantaneu era tot rosu si sangele curgea-n valuri! El striga ca un apucat: vad rosu! vad rosu! Nu-l durea nimic, isi schimbase spectrul de vizibilitate am dedus! Acum cand ne intalnim ii vad cicatricea ramasa-ntre ochi si ne amintim cu drag de copilarie! Hai sa fiti iubiti ca eu ma duc sa fac un gardulet la gradinita de legume la fie-mea cea mica deoarece cateaua Maya are de gand sa se pise numai pe stratul de patrunjel! Am in plan sa mai pun alte legume, nu stiu ce ganduri mai are. Doar banuiesc!


 447. 447
  Tipsynel:

  Raj, tu cultivi legume „peste canal”? Sluga,


 448. 448
  uc:

  buna dimi 🙂 :*

  in 5 ianuarie, cand am zis ho ca e timpu sa am mai multa grija de mine dpdv alimentar m-am dus intr-un birou sa-i spun si unei colege despre mine ca-s hotarata….ea are vio 50 de ani si era unpic durdulie 🙂 dar simpatica foc. Dup-o sapt a inceput sa aiba si ea grija de ea si acum, are date jos 5 kile, iupiii. Acum ia la purtat haine aruncate in dulap nefol de ani, atat de bine ii stau, e cocheta, atat de frumoasa, azi era in mov :)) iubesc culoarea asta, si cel mai imp -- radiaza, asta e cuvantul….e o incantare.
  Mi-a zis ca io-s capu „rautatilor” :)) Io nu, ea a facut tot posibilul, e efortul ei, motivatia ei… am intrebat-o si de sotu’ ei, cume… o admira si el , ca nu mai e „gogosica”, pai nu mai e :D, ea e intr-al 9-lea cer 🙂


 449. 449

 450. 450
  uc:

  e vocea uneia din solistele din col sonora din Pina? 🙂 😀


 451. 451
  Nora:

  Da, cred că da. Cred că tot vocea ei e și pe The Here and the After.


 452. 452
  uc:

  frumoasa si piesa The Here and the After 🙂


 453. 453
  Raj:

  Si io am arcada sparta, dra Lucre. La bucatarie. E din rigips si am vut sa trec lambalcon co scara rabatabila si am atins un colt. Imi place gradinaritu, dnu Tipsy. Accept sfaturi cu placere, ca am experienta de 4 ani, adica nu prea. Miau secat murii, nus de ce. Lu Pawlonia ii merge bine, dar 1 cais a facut bube. Ce soiuri sa pui ca sa ma dau pe spate de uimire ? Ionam fb si cer ingaduinta drei Nora pe care o salut in trecat, intr-un mare treacat, sa ne lese aicesa sa conversam pe teme pomicole, lobodistice, leustenice, etc. Leusteanu vrea cam la umbra, este ? Dnu Dannyy, pe unde o frecati ? Dnu 1Q freaca loganu, dna Manu opelu, dra Uc, ridichea lu iubi, dra Nora , podeaua, dnu Danny, pula, dna Seva , geamu.


 454. 454
  Raj:

  A murit, 1, un mare cantaret de muz. cauntri, da io nam auzit de el. Stiati ca Umberto Eco a scris si pt. copii ? Io in cls. 3,4. trebuia sa citesc Umb.Eco, ca tema pt. vac., 2 carti imi amintesc. si trebuia sa facem rezumatu, daca nu, nu futea dna invatatoare. La letcura din vac. mare din cls 4, am tradusa pe dna, ca treceam intra 5-a si in cl. 5 nu mai aveam invatatoare


 455. 455
  Raj:

  Dna Manu, tampitelu ala micu a lu veecina de deasupra, mai arunca cu cheiceap pe frumosu dv. pervaz ? Oricum, chiar daca nu arunca cheiceap, dv. avand apart.la malu marii, se vor caca pescarusii pe pervaz. Io in delta nu ma mai duc, pt. ca ma ciugulesc cormoranii de penis cand fac pipi, in fine, cand ma pis. Asfel cas nevoit ca atuncea cand scotz membrul de partiddin nadragi, sa fiu vigilent. Mentionez ca membru meu face politica. De stanga, ca-i pesedist. Capu meu cu care gandesc mult, face si el politica. Io-s de centru-dreapta, mai mult de centru si-s monarhist .


 456. 456
  Raj:

  ps: pup pe dra Lucre pe arcada


 457. 457
  Raj:

  Si iubi a lu dv. artrebui sa fie in al IX-lea cer, dra Uc, ca nu sunteti durduleana. Dra Nora trebue sa slabeasca 1/4 kile, dra Lucre trebue sa mai puie viun kil, dnu Tipsy tre sa sla vio 8 kile, iar dnu 1Q tre sa slabeasca la pula. Dna Manu ii tocmai bine


 458. 458
  Seva Tudose:

  Raj 😆

  să mor eu dacă tu nu ai fost conceput pe furiș ! N-am râs așa de copios de luni de zile ! Du nu ești întreg la mintea aia a ta ! Și cum dracului vine chestia că membrul tău copulativ este de stânga dar tu ești de centru dreapta 🙄

  deci cu aceste mici oscilații orientative/politice ,tu poți ajunge ușor la anus în loc de vagină 😆


 459. 459
  uc:

  Neata 🙂

  Ce a scris pt copii? :))))


 460. 460
  uc:

  Ik, stiu ca nu sunt durduleana 🙂 io is in al 9 lea cer :*


 461. 461
  Raj:

  Ceva cu cosmonauti, parca, dra Uc, sarumana, oja si capu ! Mai e una in blibioteca pe care am cumparato pt. fimea, dar fimea na citito pt. ca copiiii din ziua de azi nu citesc. Prima carte pe care am citito se chema Savvy, chiar asa se scrie, despre un negru si niste copii scavi de pe o plantatie. Am dat pe gugal si nam gasito. Am citito in vacanta drinte cl I si a II_a B, ca io stiu a scuipa la 3 m. si citi inca inainte din scoala. Avea vio 3 cm grosime roanu si mia placut mult si cand a fost aproape gata de citit cartea, trageam de timp ca sa nu e farseasca, asa rau mia parut. Iubi a lu dv. va bate des ?


 462. 462
  Raj:

  Dna Seva, sarumana si poalele, memru meu (putza) e de stanga si voteaza constant cu peseul si cu dnu Iliescu penca nare minte, atata il duce capu. A votat de 3 ori cu dnu Iliescu penca il adora si-i place sa i se dea gratuit butelie de la stat si iubeste minerii. Io am facut cerere de butelie dinca din 1979 si nu am primit si in campania electorala cand intre blocuri a fost pin 1996, dnu Hansa Gheorghe, viitoru prima, care catida la primarie, iam facut cunoscut acest lucru si mia replicat sa ma duc in pula dansului. Am gasit solutia pt. pisare in delta ca sa nu ma mai ciuguleasca cormoranii, pelicanii, potarnikile si alte pasari, de carici: pempersii. Daca nui gelos dnu Sandu, cand otz veni la Romanio, mi-o permite sa va babardesc umbra ? E permis ? Dra Lucre, io nui permit nevestemii sa calce pin benzinarii, penca cand vede pistolul, tulumba aia de alimentare cand intra in rezervoru matizului, clipeste marunt din gene. Si doar iam luat un vibrator de 8 martie…


 463. 463
  uc:

  dimi la pranz si seara si cand dorm :)))


 464. 464
  uc:

  nustu de Savvy, da’ de bien savvy da 🙂


 465. 465
  Danny:

  Nora, faptul ca nu poti fi obiectiva intr-un conflict ce dureaza de 4 ani intre mine si baba senila de mai sus este de inteles, dar atunci cand mi te adresezi, as dori sa n-o mai faci cu :”platformistule”, din simplul motiv ca la ceea ce lucrez eu nu se numeste platforma, ci proiect. Am pretentii de la tine.


 466. 466
  Raj:

  Proiectantule !


 467. 467
  Raj:

  Dnule Danny, va urez ca Dragubetele asta sa va afle cu dansantransa ! Sunteti mai bine ? Dna Seva nui baba, ca asta ar insemna ca si io sa fiu mos. E la varsta a II-a . Io la varsta mea ma babardesc dimi, pranz si seara si de 2 ori noaptea


 468. 468
  Manuella:

  Danny, nu eşti hotărât. Mult timp ai numit-o platformă.
  Acum, că-i platformă, că-i proiect, important este să vedem rezultatul muncii tale. Revendicări, idei, construcţii reale. Aşteptăm.


 469. 469
  Tipsynel:

  Raj, de fiecare data cate trei ore, nu-i asa? O ora o rogi, una o necajesti si alta-ti ceri scuze.
  Hai, dragaleala maxima la toti ca maine-avem treaba!


 470. 470
  Nora:

  Bun, Danny. Pentru insulta „baba senilă” ne spunem iar „pa”. Şi platformă tu ai zis că e. Pa.


 471. 471
  Nora:

  Eu sunt cât se poate de obiectivă. E clar că nu puteţi comunica. Tot ce aveai de făcut era să nu te referi şi să nu te adresezi Sevei. Atâta tot. Complicat rău.


 472. 472
  Raj:

  Pt. ultima data iertatil va rog dra Nora. Lasati cai reperez io onoare dnei Seva, asfel: dna Seva, sunteti o bunaciune de dama la varsta a II-a si daca nu erati maritata, cu aprobarea blogului, a dv. personal, puneam de mult pula pe domnia voastra. Pe dnu 1Q nul babardesc… si nici pe dnu Danny penca va suparat. Dnu Tipsy< pe fruntea mea scrie "VIRILITATE""


 473. 473
  uc:

  mnaziulica :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *