Şi eu mă cac!

Bună zâua,

Am fost dusă, dar acuma nu mai sunt. M-am adunat. Şi m-am lămurit că lumea plumbicistă are nevoie de vâna mea de vacă, de forţa cozii mele, de puterea copitei mele strămutată în literă. Dupe ce-au scris duamnele Andre-cea-fără-de-sare şi Două-lele-trei-surcele, am prins coraj. Duamna Andre-cea-fără-de-zahăr o suge, iar duamna Două-lele-trei-surcele se fute. Abia atuncea am înţeles pe deplin corajul premergătoarelor mele. M-am prijonit pe emancipeala lor şi aşa am zâs că nu mai pot sta priponită în nesâmţâre, cum să zice. Am zâs că trebuie să rump tăcerea, să calc funiile, să storc lucerna.

Deci, eu mă cac.
Uitaţi-vă bine la mine. Aşa cum mă vedeţi şi cum vă văd. Mă cac. Deci, da. Mă cac.
Dimineaţa, la prânz şi sara. Uneori, şi noaptea. Cu neostoită pasiune, mă cac.
Dar ce credeaţi? Că numai taurii? Că numai boii cei nevolnici? Muuuu.
Mă cac. Deci, exist.
Peste tot. Lumea este îmbulinată de balega mea rotofeie ca o lună plină.
Pe şoselele patriei. Pe ogoare. Prin hârtoape. Pe frunze de brusture. În răsadul de ceapă. Mă cac. Poetic, pasional, cu râvnă neostenită. Uneori, placid. Sunt vacă şi am voie să mă cac cum vrea curul meu. Pe ploaie, în zloată, pe vânt, pe arşiţă. Orişicând. Mă cac.
Nu e senzaţional?
Vântul libertăţii îmi intră în cur. Mă cac.

Da, am curajul s-o mugesc răspicat: MĂ CAC. Văcesc, fără obligaţii, uneori fără să-mi vină. Mă cac o dată, de două, de trei ori. Fără să mă leg sentimental de ogor, fără nimic altceva în afară de plăcerea, de fiorul care-mi cuprinde curul. Mă cac nebuneşte, absolut, pasional. Nu trebuie să dau socoteală nimănui. Plăcere din aia de te face să dai din coadă ca din elice, să trepidezi din toate patru picioarele, să tremuri şi să te zvârcoleşti. Şi zău, de pot pricepe cum pot unii să bea sau să se uite la meteo sau să citească horoscopul când se pot căca. Sublim.
Toată ziua mă gândesc la cum să mă cac. E aşa de ţărănesc, de rudimentar să fii constipată. S-au dus timpurile alea. Numai laxative visez. Şi locuri de căcare. Şi hârtie igienică suavă, roz, angelică. Mişcarea măruntaielor, căldura care ar sminti orişice minte, consistenţa catifelată, zămârcos-mătăsoasă, aaaah!

După ce mă cac, câteodată şi înainte, aprind o ţigară. Ceee, am voie, grajdul are numai acoperiş, nu şi doi pereţi. Privesc în zare, mă simt căcată şi puternică. Sexy şi rea. Muuuuuuur!

În vremuri de restrişte, mă doare lipsa căcării. Umblu ca şi cum n-aş fi eu. Mă simt străină de lume. Mă umflu ca cimpoiul. Sunt iritată, parcă mă mănâncă ugerul. Vărs găleata cu lapte. Şi simpt că trebuie să fac ceva. Să mă cac. Necondiţionat. Plăcere pură. Încerc aşa, mă opintesc, întârzii la serviciu, numai la boi merge ca unsă, cât de cât o ostoire. Dureaza un pic mai mult. Mă spăl şi plec pe imaş.
Da! Şi eu mă cac!
Şi, uneori, mă şi piş înainte!

153 comentarii la “Şi eu mă cac!


 1. 1
  1Q:

  Sărna, stimată 4pedă! Vă calcă pe urme un bou batrân care rumegă printre băligile dvs pline de substanță și fibre pentru ăl mai elastic material de construcție. Ce ziceți acoloșa e de domeniul pistolar. E.pistolar. Adică și eu zburd neostoit prin lucernă, în căutarea celui mai bun loc de căcare. Puțin îmi pasă de amprenta de carbon, tot așa cum puțin îmi pasă de poziția vitelor luată de bipezi, să se puie anost la nivelul nost, ca să zic așa, pe bovinește. Vedeți omul șela care se cacă relaxat pe bancheta din spate a acelei minunate cutiuțe frumos alergătoare și gri metalizat ca oțelu`? Îl urăsc. Aș vrea și eu să am flexibilitatea șeia, dar n-o am. Așa că mă cac și eu alăturea de baliga dvs bine închegată și caldă ca o gogoașă, ca să îngraș pământul, să crească bureți de rouă după ce plouă. Că așa ne place 9. LMA pe anul acesta pământiu. Se anunță fertil și cu multă zamă, numa` bună pentru cultură, bag sama


 2. 2
  1Q:

  M-am dat mai în spate să-mi admir căcatul. Dar tot pe vine stau. Parcă nu mă satur să-mi privesc opera. Că e artă. Bine, la mine e aproape artă dacă ne luăm după moț. I-ai sparge capul cu un băț, ai înghiorlăni în el să dai de boabele nedigerate, să cauți un fir de sânge, un cui, o monedă, ceva din plastic, dar nu. Te oprești din elan și privești încordat un muscoi verde albăstrui ce a sosit mai repede ca băiatul cu pizza. Muscoiul e o minune a insectelor din ramura Diptera, subordinul Brachycera. Te apropii cu mare atenție, pui lupa și-i privești mecanismul fin de locomoție și trompa de extracție a sevei călâioare. Nu fac mișcări bruște, știu că altfel pierd un tablou important din natură. Între timp tot omul paște fericit alături de cei dragi. LMA și cân` ne-o trece mai rău, ca acuma să ne căcăm


 3. 3
  1Q:

  Mă mai screm nițel, că parcă nu mă simpt golit de tăt- de tăt. Tot mai rămâne un crânjoi pe țavă. Luați aminte! Nu vă căcați pe voi, nu țineți în voi, dați-vă drumul natural, că e mai sănătos. Altfel vă doare burtica și faceți greșeli grave în trafic. Și pe net.
  Să tră, dom Raj, ați termenat? Că poa` vrea să se cace și dom Tipsy, să tră, dom Te, ce ziceți de dl Dan? S-a urinat pe roată. Să nu fie tras pe roată? Eu zic că dna uc știe ce răspuns va da dna Lucre, de aia nici nu vreau să știu ce va spune


 4. 4
  1Q:

  Dna Seva face căcuța în toaletă, nu cre c-o voi surprinde în vreun tufiș, să se șteargă cu banii mei. Bănuții meeeei :((((


 5. 5
  Manuella:

  Astăzi este ziua mea.
  Consider acest text ca o urare premonitorie la un posibil câştig la loto, unul substanţial.
  Am deschis duminică un loz, era ne-.
  Vă pup cu măsură, sunt răcită într-un fel, şi vă servesc cu bomboane multe dintr-o cutie maaare.


 6. 6
  1Q:

  La mulți, mulți aaani! Sănătate și strălucire, inclusiv la oapăl, ce dacă e roș


 7. 7
  Nora:

  Unchiuuu! 😆 😆 😆
  Manuela, musai să iei loz.


 8. 8
  Joiana:

  Domnu’ Unchiu, ia, cacă-te mai încolo, că io mă cac independent, ce curu’ meu!


 9. 9
  1Q:

  N-aveți voie, sărna! N-aveți voie să-ntrerupeți bivolu` din chinurile facerii, care de fapt îs o plăcere


 10. 10
  1Q:

  Noraaa, ce emoji e ăla? Se cacă sau ce


 11. 11
  Joiana:

  Io ştiu ce să zic?! Căca-te-ai uşor, căca-te-ai cu spor.


 12. 12
  1Q:

  Gata, l-am rupt pe dom Raj. Orice-ar scrie d`ici încolo, va fi pal melaminat, șters. Ha! I-am loat mau


 13. 13
  1Q:

  Cum să mă cac cu spor? Că sporii apar pe caca numa după ce se răcește. Au vreai să-mi dorești răcire ușoară, a? Ăăăă


 14. 14
  Danny:

  Ia te uitaaa…………….cine a venit! JOIANAAAAAAAAA…………manca-o-ar taticu’ de frumusete animala! Ce dor mi-a fost de ea! Ultima data a vorbit cu mine inainte de a pleca in Anglia, pe 2 iunie 2014. Au trecut aproape 2 ani de atunci. Am mai imbatranit si eu si ea, si toata lumea. Eu sunt obsedat de trecerea timpului.
  Asadar, ce mai faci, Joiana? Bine ai venit printre pistolari! Tot timpul am intrebat de tine in aceasta perioada. Nimeni n-a stiut sa-mi raspunda, nimeni nu stia nimic de tine. Numai eu ma gandeam. Nu trebuia sa-ti stergi contul de facebook. Sa ramai aici, sa nu mai pleci niciodata din casa Norei. Sau, ma rog, din curtea Norei, nu stiu cum sa zic.
  Interesant textul tau, dar puteai sa zici mai mult despre ce anume mananci, cum mananci, cum alergi pe campiile patriei, cu cine te-ai imperecheat, sau poate nu, ce carti mai citesti, si mai putin cum te baligi.


 15. 15
  1Q:

  Să tră, dom Dan! Dvs vă căcați, faceți căcuța, treaba mare, sau ce nevoi mai aveți?
  Dacă n-aveți hârtie, vă dau eu un șomoiog de fân pe datorie. Vând fân!


 16. 16
  1Q:

  un căcăcios, se legăna, pe un blog cu tiranie
  și pt că, lumea citea, a mai venit un căcăcios. 2.


 17. 17
  Danny:

  Da, astazi, 16 Martie este ziua Manuellei. Implineste 37 de ani.

  La Multi Ani, Manuella!

  Exact acum 1 an de zile, de ziua ei, Manuella isi deschidea cont pentru prima data pe facebook. Era foarte fericita, canta de una singura prin casa si vorbea cu noi. Eu am aflat mai tarziu ca e ziua Manuellei, rasfoind paginile noului ei profil de facebook. Atunci mi-am dat seama cat de sensibil este sufletul ei. Am ramas profund impresionat. Am vrut sa-i spun atunci ceva legat de suflet. dar n-am mai putut, atins fiind de melancolie. I-am spus acum. Bunatatea sufletului ei razbate din orice text.

  La Multi Ani, Manuella!


 18. 18
  Nora:

  Adevărul e că Manuella scrie o groază de texte. Toată ziua mă-nnebuneşte cu statusuri, mi s-a luat câte like-uri i-am dat.
  Foarte frumos ai scris, Danny.


 19. 19
  uc:

  LMAaaaa, Manu ! :* numa bucurii sa ai 🙂


 20. 20
  uc:

  1Q nu stiu ce rasp va da, daca va da, Lucretia :d , nu s cititor de ganduri 🙂


 21. 21
  Manuella:

  Mulţumesc, mulţumesc! 🙂

  Danny, eşti foarte sensibil. Ai grijă acolo, printre străini.


 22. 22
  Manuella:

  Nora, şi încă Danny nu ştie tot. O-ho!
  Câte litere zburate din tastatură, câtă patimă şi zbucium, Danny, nu-i uşor!


 23. 23
  Joiana:

  Domnu’ Danny, io te-am învăţat cum să te caci? Ţi-am cârcotit io? Ai? Atuncea, lasă-mă-n căcarea mea.


 24. 24
  Danny:

  Joiana, nu te pot lasa in baliga ta. Nu te pot lasa, pentru ca imi pasa de tine, asa cum imi pasa de toti cei de aici. Vorbim mai pe seara. Acum scriu la proiectul meu si sunt ocupat.


 25. 25
  Joiana:

  Tot cu plataforma, domnu’ Danny?


 26. 26
  Seva Tudose:

  Manuella

  La mulți ani „peștișor de aur” Lasă nu mai juca un lotto/loz în plic (îmi pare rău de dezamăgire) dar nu vei câștiga….tu ai văzut în realitate un câștigător,decât cu excepția la televizor,ori ți-a spus cineva,că cutare din cutare oraș/sat a ieșit câștigător ! Sandu joacă săptămânal,și speră să câștige milioane de dolari !

  L-am întrebat: ai câștigat tu vreodată 100 de dolari,ori 1.ooo de dolari,te-aș pupa și-n fund,iar dacă câștigai 10.000 te pupam de două ori iar ptr.100.000 100.000 eu îți aduceam și o gagică 😀


 27. 27
  Seva Tudose:

  Joianaaaa !

  dar dusă-n pribegie fusăși ! Ai fost în turneu în Japonia,trebuia să te măriți cu un Kobe,aduceai viței /vițele de calitate 😀 Făceai un pustiu de bine economiei românești ! Asta trebuia să faci ,să te lași gravidă… 😀 Oricum te sărut pe botic !


 28. 28
  Joiana:

  Bine v-am găsit, duamna Seva. Da’ de unde, numai peste boi bălţaţi am dat.


 29. 29
  Manuella:

  Mulţumesc, Seva 🙂

  Da. Am văzut. Tata. Cu un premiu important pentru începutul anilor ’90.
  Lasă-l pe Sandu în pace. Nu ştii niciodată. 🙂


 30. 30
  Lucretia:

  La multi ani , Manu ! La multiiii aniiii !:))


 31. 31
  Lucretia:

  Unchiule , ce drac sa mai zic sint in cacat pana la gât :)))


 32. 32
  Manuella:

  Mulţumesc, Lucreţia 🙂


 33. 33
  Raj:

  Toti ne cacam. Va ador dra Joiana, ca pe dnu 1Q il urasc. Desi e cu intarziere, LMA, Dna Manu ! Va urez zile linistite


 34. 34
  Raj:

  Si io is in cacat, dra Lucre. Exact pana la gura. Celor ca va simtiti in cacat pan la gionuchi, pan la brau, gat, umeri latzi, va urez un sezur linistit. Dnule Dani, sunteti in cacat sau in UK ?


 35. 35
  Raj:

  37 de primaveri are dna Manu ? E dio varsta cu Dra Nora… Io fac 58 in sept. Pot sa va fiu fratele mai mare, dna Manu. Ala tampitu…


 36. 36
  Seva Tudose:

  Raj,

  tu băiatule ești șăgalnic ca un mic fript la grătar ! Să nu întărznească cineva să mi-l racoleze…fac moarte de om ! OK. Raj …știu că ai expresii diferite.în diferite conjuncturi,dar mă bucur că totuși avem un teren comun !


 37. 37
  Tipsynel:

  Salutare si noroc tuturor! Si ce-a zis tata..
  Eu credeam ca sunt unic! Adica in cacat pana peste cap. Dar vad ca am urmaritori destoinici.
  Raj, micutule „mic” pe unde-ai umblat?
  Doamna Seva, nu-l racolez ca-i baiat mare si stie sa-si aleaga anturajul!


 38. 38
  Tipsynel:

  Sarut mana Nora, nu prea-mi sta-n fire sa vorbesc in termeni „scremuti” dar am o fire adaptabila. M-a surprins Joiana-pe care o salut bucuros de intalnire si careia ii urez „nasteri usoare” oriunde si oricand vrea ea- dar cel mai mult si mai mult imi era dor de Raj!
  Fetelor le doresc numai dragoste de primavara si sa paseasca atent pe campiile frecventate de Joiana! Ca de noroc nu pot sa zic decat atat: fiecare si-l face singur! Dupa care calca-n el.
  1Q e fudul tare cu masina nemteasca noua, cum o sta Raj fara comentarii la bancheta din piele?
  Danny sincer si eu tot asa intelesesem cand a zis Nora „Pa!” Dar se vede ca inca nu cunoastem indeajuns femeile! Spor la treaba c-am auzit ca ai o platforma de terminat.


 39. 39
  Raj:

  Dnu 1Q are m asina nemteask, dnule Tipsy, sa traiti si sa va cacati pan la adanci batraneti ? Sa ma cac in ea ! Dna Seva sta pe oltitza, dnu Danny face cacuta, Dna Manu umbla cu umbrela pin Constanta sa nu i se gainateze pescarusii in cap, dra Lucre se jeneaza ca tine in mana tulumba aia de alimentare care aduce cu o pula, dra Nora e pin Centru Veki, scuzati expresia, dnu 1Q se babardeste si se caca, sper ca nu concomitent. Sa va cacati in gura mea daca dra Joiana nui moldoveanca, cam la 30-33 de ani, posibil jurista.


 40. 40
  Raj:

  Dra Uc viseaza la concedii in grecia, se stie…


 41. 41
  Raj:

  Textu asta si comentariile contine cacat de la un cap la altu… Cei seriosi nau ce cata aicesa.


 42. 42
  Uc:

  Daaa, is cu gandu la grecia, plec in iulieeee iupiiii


 43. 43
  Raj:

  Iupi, iupi, da` sa stiti ca si grecii se caca. Trebuie sa alegeti o tara necacacioasa, dar nu constipata. Singura tara constipata pare a fi Koreea de Nord


 44. 44
  1Q:

  Ha! Ce mă bucur că români neaoși de-ai noștri se duc să se cace-n altă țară, nu k dl Raj care se va căca împrăștiat și va fi nevoit să-mi ceară o tulumbă pentru a nu trece de frontiera cotierelor față-spate, k are și-n spate, ce pana me de vulpe, să tră, dom Raj, am onoarea! Duaamne, cât îl urăsc! pt care am făcut un țarc special în juru` mașinii mele impecabile, cu vopsea gri, originală și garda coborâtă, cum îi stă bine unui GTS de 1,9 CDTI cu climă bizonik și alte ălea cu care nu m-am obijnuit încă, da` le dibui eu, ce știe dom Tipsy pe care nu-l mai salut cu mândrie patriotik din motive evidente și imvidie, ce, de mine de ce nu i-o fo dor. Ziceți dvs, dna Lucre, sărna, dna uc are ceva cu mine de nu mă mai pupăcu drag? Dar dna Seva de ce se poartă așa cu mine, știe doar că nu mă las bătut, io pe Nora tot o pup


 45. 45
  1Q:

  Sărna, dna Joiana, vă pup cu foc de la jar între coarne. Să ne mai pașteți, că tare drag mi-e de băligile dvs. Și de coadă nu mai zic, admir talentul și mișcarea de crupă, să zgorniți și turtiți bărzăunii ăia care vă sâcâie cu nerușinare și vă sug


 46. 46
  1Q:

  Și k să știți, dom Raj: am închidere centralizată și alarmă, adio căcat. Bine, e loc și de ăla, k am găsit pe caucioace ceva-ceva


 47. 47
  1Q:

  Ce-o fi făcând Daria? Crecă a rămas repetentă, alfel dădea p`aci să se cace și ea pe lângă drum, pe lângă gard. Și dna Manu, sărna, dna Manu, ce părere aveți de dl Raj că se cacă-n oapăle?! Păi, treabă-i asta? Ian tăbărâți pre dânsu`să-și retragă extrasul de colon


 48. 48
  1Q:

  Pardon! Zisei de tulumbă dlui Raj, da` m-am gândit la pâlnie! Au, au, au, ce i le mai zic, mă răzbun pe bietul LOGAN albăstrui 1,6 MPI cu AC și capace de roți stok. Crecă-i galben de nervi, iar va ucide mâțe și vecini


 49. 49
  1Q:

  Or`șcum, se știe k io-s adevăratul Raj! Că când le scriu, le scriu, îs inconfundabil. Mă mai dau eu k scriu cu greșeli să amețesc gâscanu` da` și-mi iese. E? Să n-auz zumzete


 50. 50
  1Q:

  Mă duc pe fb să gâtui de nervi enoriașii, k akoloșa e vad bun


 51. 51
  Raj:

  Va urez ani multi de viata, cacare indelungata pt. binele omenirii, dnule 1Q ! Retrag o parte din cacatu din oapal. Dnu Tipsy are parte de gainat zilnic


 52. 52
  1Q:

  Bun. Că nu mai aveam loc să bag a 2-a, plecam și parcă nu plecam, să tră ușurat de căcare. Parcă mi-a trecut și ura, zice lumea k făcui păcat cu gura, nu mai fac în zi de post


 53. 53
  uc:

  Grecia nu face caca ! :)))


 54. 54
  1Q:

  Sărna, dna uc. Da` și cân`v-oți duce dvs… ă-hă-hă, va fi ocolită de refugiați, grecii vor dispărea-n căcat încet-încet chiar dacă s-au cocoțat pe creasta Olimpului, întreaga rețea de armatori vor aluneca pe role fix în budă și iahturile se vor împotmoli, economia o va lua la vale spre Marea Egee și se va disipa în Mediterana, dna Lucre va da stropi de căcat la pompă să-mi umple rezervorul că în rest era plină de admirația dlui Raj pe care-l salut cu ură, din toți bojocii


 55. 55
  1Q:

  Io mi-am făceat treaba, poci să respir ușurat


 56. 56
  1Q:

  Spania îmi mulțumește. Și eu ei k mi-a suportat duhoarea. Dna Joiana sigur mă va loa-n coarne, dacă mai fac mult pe mine, gata, nu mai fac


 57. 57
  1Q:

  * va aluneca pe role, nu vor, ăăăf! Numa` uitați cum mă fac de căcat, că m-am și enervat și cine-i de vină? Nora, evident


 58. 58

 59. 59
  Tipsynel:

  Te pup 1Q-le! Ca laponii, desigur! Nici nu respir. Pup si volanu’ opelului (fiind singurul loc unde nu a putut sa se cocoate Raj) daca voi putea sa intru-n tarcul protector.
  Cand eram mititel cica mancam tot cacatelul ce-l faceam atunci cand mama saraca ma lasa singur fiind ocupata cu grijile campului. Se zice ca asta inseamna noroc in viata! Nu pot sa zic ca n-am avut noroc dar la cat cacat mi-a zis mama c-am mancat ar fi trebuit sa fiu mai bogat nitelus!
  Voi v-ati cacat in scaldatoare cand ati fost mici? Am fost in Delta Dunarii o data, intre doua mari inundatii si apele erau atat de mari ca abia am gasit loc sa ne punem cortul pe un mamelon mai rasarit al unui ostrov. Cacuta faceam doar in apa ca nu era loc si de groapa pe tarm si tot din Dunare luam apa pentru bors, da’ mai din amonte de locul numit de noi, pescarii, „buda subacvatica”! Ce bors de peste bun am mancat in vara aia…


 60. 60
  Manuella:

  Poate în al tău, 1Q.
  Pentru al meu are respect, maşină curată, îngrijită, prinţesă-n garaj.


 61. 61
  Manuella:

  Numai cu umbrela umblu , Raj. Mă gândesc s-o folosesc şi ca geantă.
  O femeie nu are , dar nu are niciodată loc în geanta ei, pentru câte minuni are de adăpostit.


 62. 62
  Raj:

  Io nu suporta cacarea efemera, cacarea trebue sa se efectueze zilnic, la ore regulate, sub indrumarea Indrumarului Privind Efectuarea Cacarii Zilnice, editie limitata, pt. oameni tot limitati, ca oamenii inteligenti se pot caca fara indrumar, chestie de cultura generala. Va urez o saptamana cu cacare abundenta, sub auspicii bune ! Dnule Tipsy, am placerea, ca cu dnu 1Q nam… Dra Joiana, va urez cacare asidua !


 63. 63
  Tipsynel:

  Multumesc Raj, mai mare placere ca atunci cand stai „pe vine” nu stiu. Ar trebui sa citeasca toti pistolarii IPECZ-ul ca vad o slaba activitate defecatoare pe aici. Oare suntem constipati cu totii? 1Q-le, Danny, Manu, Uc, Luc, Seva ce faceti? LMA doamna Nora! Pup!
  O saptamana placuta si incercati cu fulgi de ovaz daca nu va iese! Si-un terci de malai face minuni!
  Intrebati-ma si va spun. Joiana, nici o balega, nimic? Stiu ca primavara trecerea la regimul suculent al pajistii creeaza diaree abundenta. Te tratezi cu paie de grau din anul trecut?


 64. 64
  Uc:

  acuma-s bine, la birou :)) mnaziulica, azi-dimi am fost un pic amarata ca a treit sa ma trezesc fix cand visam un catel alb jucaus.
  io mananc in fiecare dimi cereale….de vio 8 ani, o saptamana vesela ! 🙂

  voi ce mai faceti?


 65. 65
  Lucretia:

  Dragi mei , pe 2 Aprilie plec in. Anglia , la munca :)) nu pot sa-mi las copilul singur acolo ( încă nu am reușit sa ii tai cordonul ombilical care este legat de mine ):)) in urma discuțiilor purtate in familie hotărârea a fost ” nu putem lasă copilul singur acolo” . Dar urmează o parte mai grea nu știu cum sa-mi anunț părinți ca plec . V-am povestit ca mi-am pierdut fratele prin străinătate iar de atunci tata s-a îmbolnăvit mai rău devenind dependent de mine :(( . Pupici la toți !:))


 66. 66
  Seva Tudose:

  Joiana,

  CRUȘIN ! CEL MAI PUTERNIC CONTRA CONSTIPAȚIEI !


 67. 67

 68. 68
  uc:

  Succes, Lucretia ! 🙂


 69. 69
  Manuella:

  Lucreţia, cu grijă multă. Sunt oameni bătrâni, poate nici nu-ţi vor înţelege alegerea.
  Se vor amărî şi-ţi vor aminti că le eşti sprijin.
  Şi, hai! Mergi pentru tine acolo! Ia şi foarfeca pentru cordon. Trebuia demult folosită!
  Noroc!


 70. 70
  Seva Tudose:

  Lucreția,

  De dragul copilului,sacrifici totul ! Eu când am plecat în 1990,și definitiv,aveam toți 5 vize de USA ! Neavând surori ori frați,i-am spus mamei mele(tata natural murise de mult,tata vitreg și el) Cu lacrimi fierbinți i-am spus mamei mele că ne sacrificăm ptr. cei 3 copii ai noștrii.După 2 ani,mama a fost prima care a venit în vizită în USA,aveam deja„Green card și a fost posibil să inviți ruda de gradul Unu-mama și a stat la mine 9 luni,ca apoi in 1994 iar i-am făcut chemare…Am întrebat-o: Mamă ptr. cine vrei să te întorci în Romania ? Mi-a răspuns așa: acolo mai vorbesc cu vecinele,ba o cafea,ba ne ducem la baltă,locuia în Pantelimon lângă un lac …. ! Noi în România nu am făcut parte din „clasa de elită”cu studii superioare…dar copii mei,toți 3 au Bachelor,Bachelor,Master Degree,în bussines management,chemistry,medical nurses în diferite facultăți și universități din SUA ! Fiecare deține propietate personală,cea mare are chiar 3 propietăți în investiție,noi avem două…și toate astea în 25 de ani de muncă asiduuuă !

  Așa că îți doresc baftă,sănătate să poți munci,noi românii oriunde suntem apreciați ca muncitori excelenți cu ambiție ! Mai târzior după ce vei avea statut legal,vei putea lua părinții lângă tine,întregirea familiei…


 71. 71
  Seva Tudose:

  Manuella,, 🙄

  „și ,hai ! Că mergi ptr. tine acolo ? Ia și foarfeca ptr. cordon”

  vaaai Manuella,tu ai impresia că i se va intinde covorul roșu, va trâmbița o fanfară,dându-i-se salutul de onoare, ca unui oficial ? Eu ani de zile,munceam și plângeam de oboseală/stress,ptr. că plecam de la un serviciu și ajungeam la altul….două servicii ! Cam după 6-7 ani am încetinit ritmul… La 5 dimineața deșteptarea și ajungeam acasă la 10 seara…robi ! Dar….satisfacțiile nu s-au lăsat așteptate ! În 2 ani am strâns 45% din valoarea unei case,cumpărându-o…și în 9 ani am achitat-o…ptr. că aveam 3 copii în liceu apoi colegii,facultăți…în România am trăit până la 39 de ani și după 20 de ani tot nu era achitat integral un apartament la bloc confort 2 sporit în cartierul Titan…iar băiatul meu care avea 13 ani,plângea când vedea pe cineva mâncând o banană…nu se gâsea aproape nicăieri,doar la câte un restaurant ori magazin diplomatic…


 72. 72
  Lucretia:

  Mulțumesc frumos , pentru încurajări Manu si Seva .pentru mine va fi mai greu ca nu știu engleză :)) copilul scris , vorbit aproape perfect :)) dupa finalizarea biletelor de avion in casa s-a așternut o liniște apăsătoare dacă cădea un ac pe jos săream toți ca Arși in sus . Am fugit in camera Ascunzându-mi lacrimile , Alex a venit după mine m-a luat in brațe si îmi spune ” stai liniștita mami acum este timpul sa am eu grije de tine ” soțul încerca pe cât posibil sa ne arate ca el se descurca si nu trebui sa ne facem griji pentru el :((


 73. 73
  Lucretia:

  Si încă ceva am crezut tot timpul ca la servici șefi si unii colegi nu dau 2 bani pe mine . Cand am anunțat ca voi pleca șefului , ii tremura barba si avea lacrimi in ochi încercând sa ma încurajeze . Iar cuvintele lui mi-au mers la suflet ” Lucretia , indiferent cand vei veni înapoi la mine vei găsi usa deschisă mereu , regret enorm ca pleci , ai fost una din persoanele care nu a mâncat o bomboana fără sa întrebe colegi dacă vor , ai fost persoana care a învățat multe lucruri la calculator doar stand in spatele meu , esti persoana in care eu am avut încredere sa pot pleca din Statie si nu mi-am făcut griji , preferam sa plece 2-3 persoane dar nu tu ! „:((


 74. 74
  uc:

  neata 🙂

  io cand m-am mutat la buc anul trecut in iulie, singura la parinti, le-am spus parintilor ca sa aiba grija de ei, sa-si poarte de grija ca eu is mai departe un pic, e adevarat ca nu sunt f batrani si-s sanatosi, si is impreuna , acuma vine mama in vizita, de Pasti mergem la Cluj…apoi pleaca ei la mare si raman la noi la dus-intors…. Uneori m-apuca dorul de ei, sa trec pe la ei la o cafea :), vb zilnic la tel oricum


 75. 75
  Seva Tudose:

  Lucreția,

  cu engleza se rezolvă așa: sunt casete/cd/discuri cu serii de cursuri,începători,mediu,avansat,trebuie să rupi/să vorbești în cadrul familiei doar în engleză,pe cât de mult este posibil. Caută să urmărești posturile la TV.doar în engleză. Să nu îți fie teamă/rușine. TREBUIE SĂ COMUNICI ÎN ENGLEZĂ.Și sunt poate la biserici,cluburi/asociații de români unde ei pot avea cursuri de engleză,gratuit ! Citește ziarele și….în 7-8 luni deja vei putea comunica în engleză ! Desigur va fi în continuare un proces de îmbunătățire a limbi engleze,voință mare trebuie să ai ! Să nu fi descurajată ,să ai ambiție !


 76. 76
  Raj:

  Bafta,dra Lucre !


 77. 77
  Nora:

  Lucreţia, ţin pumnii. 🙂 Eşti o curajoasă.


 78. 78
  Manuella:

  Seva, nu cred că ai înţeles exact ce am scris. 🙂
  A fost o încurajare! Şi un sfat. Sper ca Lucreţia să fi citit aşa cum am gândit.


 79. 79
  Manuella:

  Şi eu îţi ţin pumnii, Lucreţia. Sunt convinsă că ai gândit mult decizia asta.
  Va fi bine. 🙂


 80. 80
  Lucretia:

  Câta nevoie avem de încurajările voastre !Manu , am înțeles ce ai vrut sa-mi trasmiti Va iubesc pe toți ! Nora , mulțumesc ca ma-ai primit pe blogul tău sunt dependentă de el ,esti un izvor de informație pentru mine intr-un cuvânt ” prea esti deșteptă , inteligenta bre si mai esti si frumoasa „:))) Raj , nu mai este nevoie sa-ți spun cât îmi esti de drag . Seva , te ador . Uc , tu esti specială :)) Manu , frumoasa mea ( tot sunt invidioasa pe tine , na ):)))typisel , omul nostru de baza in alimentație , Unchile , tu rămâi in istorie cu Loganul , te ador .Danny , si tu îmi esti drag :))


 81. 81
  Nora:

  Să-ţi fie bine, Lucreţia. 🙂 E important că vă aveţi unul pe altul.


 82. 82
  1Q:

  Sărumâna, dna Lucre! 🙂 Nu-i rea alegerea dvs. Deja mi-e dor de dvs. Dacă rămâneați vă încântam cu noua mea achiziție, Opel Vectra, 1,9 GTS, gri metal ca oțelu` iute ca săgeata, știți ce mișto e în el? Nu știți, k n-aveți de unde, poa` în Anglia să aveți ocazia, poa` vă și cumpăraț 1, ce, că e ieftin


 83. 83
  1Q:

  Sărna la publicul femenen, pe bărbați nu-i salut azi k n-am chef. Poa` mâine


 84. 84
  TIPSYNEL:

  Cu siguranta va fi bine doamna Lucretia! O asa hotarare nu se ia usor dar luata fiind mergi pana la capat. Ai grija ce mananci pe acolo ca englezii au alta bucatarie-daca o au-ei mancand mai mult la restaurante, carciumi, pub-uri. Cand ti se va face dor de ceva de-acasa sa-mi spui ca eu aproape saptamanal trimit cate 1 TIR cu export in Anglia. Mult succes iti doresc si sa auzim doar de bine!
  Pup toti pistolarii pe frunte! Doar suntem in post, nu-i asa?


 85. 85
  Lucretia:

  Typsynel , spune-mi Lucre , te rog :)) si mulțumesc mult , promit ca te voi anunța :))) daca vreau ceva . Cand îmi Spune-ți toți Lucre , asa ma simt o copila răsfățata si iubita de voi :))


 86. 86
  uc:

  Lucre, vorba Norei -- esti curajoasa si sa nu-ti fie teama de nou, de oameni noi, esti tare, sociabila 🙂 scrie-ne cand poti cam cum e lumea aia iti tin pumnii sa-ti gasesti rpd de lucru :*


 87. 87
  Lucretia:

  Uc , pup ! De mine nu scăpați asa ușor :)) am sa va povestesc peripețiile mele :)) faza tare mergem la cumpăraturi si trebui sa-mi cumpăr 2 lenjerii de pat :)) soțul tot căutând lenjerii ( eu , vb pe telefon) ma întreaba ” auzi eu asa ma dau cu capul de tavan sa-ți caut lenjerii de pat , ma uit de trolare , fier de călcat îți cumpărai , auzi te mărit sau pleci in Anglia ?”:))


 88. 88
  Lucretia:

  Am scris ,ca dracu !sper sa înțelegeți :)))


 89. 89
  uc:

  we minu 😉


 90. 90
  TIPSYNEL:

  Doua zile nu mi-a mers wireless-ul de la ploaie.
  A venit we uc! Minutat si tie sa-ti fie!
  Aveam 5 ani in ’63. Ce-mi place moda din acei ani, mai ales cand faceau plaja.
  Ai vazut ca-i alerga si atunci pe studenti sa-i bata cu pulanele?
  Raj, iar incurci bloagili? Prea mult rahat „vanitos” am vazut in coment. dincolo!
  Lucre iti multumesc de incurajare si sa nu iei prea multe bagaje cu tine. Sa nu uiti umbrela ca in UK cam ploua.
  Azi am mancat peste c-a fost dezlegare si-am facut saramura. Stam cu nevasta-mea la masa, mancam si ne scuipam (oasele pestilor, ce credeati?) c-am facut saramura din caras si biban prins de mine la balta.
  Cand o mai fi dezlegare am sa cumpar un crap de 10 kg ca sa-i tai cu bomfaierul coastele.
  Seva sa-nteleg ca nu-i prea iubesti pe rusi? Ehe, ce-ti pasa daca esti in Pennsylvania.
  Sarut mana Nora!


 91. 91
  Raj:

  Luati si andrelele, fuiorul shun ghem de lana, ca sa faceti macrameuri, dra Lucre. Acuma a fost deslegare la peste , iar dupa post va fi dezlegare la pasarica, dnu Tipsy. Dna Seva, dv. tineti post sexual ? Io tiu, ca si asa is la andropauza. Dra Uc a fost aseara in Centru Veki. Fata 9 in centru veki. Dra Nora e la socrii, dra Manu, la geam, dnu 1Q sub pat..


 92. 92
  Nora:

  Lucreţia, pleci cu fierul de călcat după tine? Nebună femeie mai eşti şi tu.

  Raj, n-am fost la socri, dar ar trebui, ceva ştii tu


 93. 93
  Nora:

  Bună, Typsinel. Ţineţi post, ha? 😀


 94. 94
  1Q:

  Să tră, domnilor! Mă adresez dvs în primul rând, că data trecută n-am catadicsit să vă salut cum se cuvine. Acum, în această zi de w-end, sf. zi de post, reiterez salutul cu reținere, ca și cum ar fi de post, nu că n-ar fi sărac în lipide, glucide, calorii, proteine, ș.a. .Amestec la grămadă, că nu mă pricep, deci mă iertați. Ia mai lăsați-mă, dacă nu vă comvine, să pup mânurile la doamne: sărna la doamne! Ce mai faceți, ce mai zâceți. Io bine, ce să fac, fac pe deșteptu` nu k dom Raj care dă ture pe lângă limuzina mea de lux să se…să se… să se… da` ia mai căcați-vă, dom Raj și-n mașina d-lui Tipsy, ia, să vedem: îi comvine? sau în a d-nei Manu, că și-așa nu-și dă seama


 95. 95
  1Q:

  Dna Lucre cică nu ne părăsește. Ia s-o vedem, ha!


 96. 96
  1Q:

  Eu n-am avut putere. Ce să fac, îmi recunosc slăbiciunile, da` nu le pot controla, fir-ar


 97. 97
  Tipsynel:

  Nu tin post eu Nora, sunt „slab” si nu ma pot abtine. Nevasta-mea il tine, zice ca si asa-i grasa.
  Ieri am mancat peste ca-i trendy! Daca postesc cumva incerc sa ma abtin de la ce scot pe gura dar nici asta nu prea-mi iese cand vad ce se intampla in lumea inconjuratoare.
  1Q-le, ce sa caute Raj in Meganu’ nevesti-mi? La primarie figurez cu patru masini (doua Renault-uri, un Opel Corsa si o Dacie) dar ma plimb mai mult cu Meganu’ nevestei. Cand vrea sa ma ia, bineinteles. Stiti ca acum multi ani, aveam o Dacie rosie, ma dadeam mare sofer in dreapta nevestei si ea a oprit masina pe un camp zicandu-mi sa cobor? Ce serios vorbeaaa! Da’ nu m-am lasat nici io si cand i s-a infundat carburatorul i-am cerut doua beri ca sa-l repar!


 98. 98
  Tipsynel:

  Azi am redevenit la post, am mancat o placinta cu spanac grozava facuta de moldoveanca me’!
  Si cand m-a trimis la Mega dupa cumparaturi am luat din fuga o punga cu creveti pe care-i fierb putintel maine. O punga doar pentru mine. E ambitioasa moldoveanca mea, tine tot postul.


 99. 99
  Lucretia:

  Saramuraaaa , buna rău :)) dar nu știu sa fac :)) Placinta :)) aolo Tipsy :)) . Raj , ii fac mileuri reginei :)) îmi trimit cv-ul la palat , sa ii plimb câini :))Nora, fier de călcat , placa de întins parul , ondulatorul :)) nici in concediu nu merg fără ele :)) si am o problema câte perechi de încălțăminte sa îmi iau ? Unchiule , nu scapi tu de mine asa ușor :))


 100. 100
  Nora:

  Plăcintă cu spanac! Yummy. Lucreţia, cu placa înţeleg, dar cu fierul de călcat, găseai pe acolo. La placă e mai complicat, dacă ai o preferată. 😀


 101. 101
  Tipsynel:

  Buna dimineata!
  Ati dat limba inainte? Eu abia acu’ o dau ca aseara am stat pe fb si am uitat.


 102. 102
  uc:

  dimi n-am stiut exact cat e ceasu desi era pe perete :))), dar am dormiiit 8 oree, iupiiii


 103. 103
  Tipsynel:

  Am fost la manastirea Samurcasesti din Ciorogarla si am luat de la maicute cornulete cu rahat, o minunatie! Am avut o zi placuta, de la manastire am fost in hypermarket si am luat pemparsei la nepotei, le-am dus si lor cornulete.
  Am vazut mormantul lui Victor Surdu. Doamna Similea cred ca trece pe-acolo ca era ingrijit mormantul, dar avea tot crucea de lemn de la inmormantare la capatai. Este inmormantat Victor
  langa monumentul lui Walter Maracineanu ridicat de mama acestuia, Lucsita, in memoria lui.
  Este ora 19:45 si e inca lumina afara!


 104. 104
  Manuella:

  Eu sunt praf. M-am culcat în zori, am ţinut musai să schimb ora conform, 3-4 😀
  Se spune că nivelul beneficiilor nu este pe măsura efortului organismului.
  Daar, să privim partea bună, lumină cât mai multă zi! 🙂


 105. 105
  Tipsynel:

  Iertare: Valter Maracineanu! Nicolae Valter!


 106. 106
  Seva Tudose:

  Tipsynel

  eu cred că în altă parte scrisei eu,nu pe Pistol…„deși nu-l agreez pe V.Putin….” referitor la corectitudinea lui față de o moschee ce nu a fost distrusă ci doar închisă și redeschisă de V.Putin ! Una-i FB și alta-i blog !

  Asta nu înseamnă că urăsc pe ruși,deși nici nu am nici motive să îi iubesc !


 107. 107
  Seva Tudose:

  Raj,

  eu cam de regulă nu țin post la mâncare,darmite la sex ! Mai ales…vorba lui Sandu când este întrebat: mai poți Sandule,mai poți ? Și el răspunde:phuaialău…pârâie ! Nu e zi de la Dumnezeu,să nu ne…..ne….ne….gândim la sex ! 😆


 108. 108
  Nora:

  Seva, :))))))) Important e să te gândeşti intens.


 109. 109
  Raj:

  Io cand sa schimbat ora, nu mia convenit caci mam babardit o ora mai putin, caci io noaptea nu dorm


 110. 110
  absolutul:

  hello,
  dacă doresc să scriu una, alta, mai primiți oameni noi?
  mulțam


 111. 111
  Tipsynel:

  Io din contra, m-am apucat la 2 si cand am aprins tigara era 4! Deci am „tras” mai mult!


 112. 112
  Nora:

  Absolutul (cu portocale? 😛 ), sigur. De-o exista compatibilitate.


 113. 113

  absolutul cu portocale se vinde doar la turiștii extaziați de ruinele Parthenonului (ăia care încă se mai cred în Roma).


 114. 114
  Raj:

  Atiaparut cum nu se poate mai bine, dnule Abso. La nuvela despre cacare. Stati la bloc sau la curte cu catei, pisici, oratanii , porc si soacra ? Dra Nora sta la partelui unui bloc cu buline. Dnu Tipsy sta printe gaini, curci, iar dnu 1Q sub opel. Tot repara…


 115. 115
  uc:

  Buna, Abso 🙂

  Creca m am incurcat de cand cu schimbarea orei :d trag seara jaluzeaua ca dimi sa nu ma paleasca soarele n ochi, az dimi am deschis un ochi si l am inchis laloc, noroc cu iubi care ma tine de vorba de la prima ora si io nu prea stiu ce sa zic :))) cand o sa ajung sa i fac si eu cafeaua macar intr o dimi, cand?


 116. 116
  uc:

  De ce nu doarme si el un pic mai mult? :)))))


 117. 117
  Manuella:

  Neaţa!
  Mi-e somn şi mă doare în cot. Nu mă-mpac cu ora nouă, săptămâna asta.
  Soooare plin, ce contează că sunt doar 9 grade?!

  Hello, Ab! 🙂
  Welcome!


 118. 118
  Lucretia:

  Deci nu sunt singura care vrea sa il strângă de gât pe nenea ăla cu ceasul :))) eu nu înțeleg si pace tâmpenia asta cu o ora înainte :)) si încă ceva la ora 2 noaptea eu fierbeam sarmale :)) iar ieri mi-am anunțat părinți ca plec printre lacrimi , îmbrățișări , promisiuni ca va fi bine am uitat efectiv sa-mi pup nepotul mic in momentul cand sa pornim mașina am auzit un țipat ” tusiiiiiiiiii , staiiiii ” plângea si ma pupa spunând-mi ” tusiiii , promitem , promitem , promitem , ca vei fi bine , esti inima mea ” :(((


 119. 119
  Lucretia:

  Nepotul cel mic a vorbit foarte greu m-am dus cu el la medic , ușor , ușor a început sa vorbească dar litera c nu o pronunța iar primul lui cuvânt rostit clar a fost ” tuși ” eu eram tuși :)) si intr-o zi m-a suna ” tuși , vino la țara sa-ți ei tutanul ( Curcanul ):)))cand a murit fratele meu el era la grădinița in toată nebunia de acasă cand toți țipau de durere , nepotul a luat un telefon si a țipat la toată lumea ” tăceți , sa vorbesc cu tuși ” la telefon nu mi-a spus decât ” tusi , adul pe tati acasă ” a lăsat telefonul si a fugit 3 ore nimeni nu a știut nimic de el , il căutau înnebuniți , in momentul cand a văzut mașina Nostra ca a intrat in sat a ieșit din ascunzătoare ( se pitise după un gard la o casa părăsită ) fugea după mașina si striga tusiiii l-am văzut am oprit mașina si întrebarea lui a fost ” unde este tati ” după 2 saptamâni am reușit sa-mi țin promisiunea si sa -i aduc tatal :(( cand s-a mai potolit toată ” nebunia ” nepotul a venit la mine si mi-a spus ” tuși , fa cafea si ai cu mine la tati , dar gonește toată lumea afara sa fim doar noi ” in fata sicriului nepotul meu a spus asa ” tati , sunt cu tuși , ea bea cafea , asa cum faceți voi , tati îți promit ca voi învață bine cand merg la școala dar tusi nu s-a ținut de promisiune te-a adus acasă in cutia asta de fier „a pupat sicriul si a plecat afara . Timp de 10 minute am rămas paralizata lângă sicriu 🙁 in ziua înmormântări nepotul cel mare stătea împietrit de durere iar cand am trecut pe lângă el a spus ” va urăsc pe toți „


 120. 120
  TIPSYNEL:

  Sunt trist de cele ce spui Lucre, am trecut prin situatii asemenea!
  Eu umblu numai printre puicute Raj, e o fierbere mare acum ca trebuie sa intre la ouat. Sa vezi ce caraiala dracu’ le apuca atunci cand ma vad…
  Uc, inseamna ca nu-i obosit indeajuns ca sa traga mai mult la somn?
  Totusi e frumos ca-ti pregateste el cafeaua si te tine de vorba.
  Si eu ii fac dimi cafea iubitei mele si-mi zice mereu ca ba e prea dulce, ba n-are zahar, de ce i-am pus lapte, etc. Da’ dupa ce bea cafeaua ma pupa si-mi zice: sa traiesti si sa-mi mai faci! O pup si eu, uneori, mai, mai sa intarziem la serviciu.


 121. 121
  uc:

  Tipsy :)))) ador ca mi face cafeaua si ca ma tine de vb chiar daca io is cam muta la ora aia cand deschid intr un final ochiii 🙂


 122. 122
  uc:

  Cam intarziem la serv :d uf traficul asta :)))


 123. 123
  uc:

  Lucre, cred ca e traumatizant pt copii sa si piarda parintii 🙁 si si pt parinti copiii


 124. 124
  Seva Tudose:

  Lucreția,

  deși nu am frați nici surori,dar îți înțeleg durea pierderii ! Eu nu mai am mamă,tată de mult de tot,unchi,mătuși și chiar din verișori și verișoare s-au prăpădit mulți ! Au rămas nepoții care sunt la rândul lor părinți…. ce bătrână sunt ? 😥 Dar la suflet sunt tânără ! Deci fruntea sus !


 125. 125

  Doamnelor, domnilor, raj, vă mulțumesc pentru nehulire.
  Domnu’ Kapur, vastele-mi apartamente regale sunt la înălțime. Porc, soacră și alte pisici sunt crescute doar de către cetățenii imperiului aflați la etajele inferioare, la noi în curțile regale nu crește decât iarba parfumată 😀


 126. 126
  Seva Tudose:

  Absolutul,

  you are too good to be true ! Nobody is absolut…perfect ! Aici poți să scrii mai multe decât„una,alta” 😀


 127. 127
  Seva Tudose:

  Absolutul,

  hai că am dat-o naibii,avem acum și un rege cu apartamente vaste 😀 șă nu îmi spui ca ai și harem 😀


 128. 128
  Seva Tudose:

  Absolutul

  „iarbă parfumată” de exemplu,ce ? Sper să nu te referi la etnobotanice ? Că atunci te bag la „drug-dealer” !


 129. 129

  Lucreția, aia a fost o lecție înghițită cam prea devreme pentru bietul copil, nemaivorbind despre ”cei mari” din jurul lui. Pe mine mă cam revoltă așteptările pe care le avem de la noi, de la ”cei mari”, îngăduindu-le doar celor mici durerea sau bucuria. Iar asta, să îți moară fratele ținându-i copilul de mână, este una dintre cele mai cumplite chestii care ni se pot întâmpla.
  În rest, văd ca aici biznisul cu cafea este în floare. Că tot veni primăvara.


 130. 130
  uc:

  Ravic…era un personaj din Arcul de Triumf :), Remarque, autorul meu preferat


 131. 131

  Iote ca există și cunoscători 🙂 pe aici. Acum să nu spui că si de Karl, mașina celor trei camarazi :)). Sau ca ”heaven has no favorites” :).
  Seva, etnobotanicele sunt chinezăriile care se vând pe post de floare de colț crescută la malul mării. Ne pare rău, dar în regat grădina botanica se află doar între zidurile cetății, aia din zonele etnografice se numește grădina Domnului. Vecinul 😛


 132. 132
  uc:

  si de heaven has no favorites, da :)) si masina celor trei, da 🙂


 133. 133
  Nora:

  Vai, Lucreţia, ce copil! Dar tu trebuie să fii o mătuşă tare specială. 🙂


 134. 134
  Lucretia:

  Da , Nora si sa știi ca s-a ținut de promisiune matematica o visează , la romană a întâmpinat probleme scria cuvintele cum le pronunța el , a exersat foarte mult apoi gramatica nu ii plăcea .Am stat de vorba cu el si i-am explicat ca daca nu este atent la gramatica va fi un copil deștept dar agramat :)) (ca tusi )a înțeles si acum bucurie mare pe el a luat 2 de zece la romană :)) Despre nepotul mare ce sa spun este un copil cuminte , cartea nu ii place :)) l-am întrebat ” ce facem cu bacul ” răspunsul lui ” pai nimic , nu cred ca il iau „:)) . Eu ii iubesc pe amândoi la fel :))


 135. 135
  Nora:

  Bineînţeles. Ce, eu nu l-aş iubi pe David dacă n-ar lua BAC-ul? N-au a face. 🙂
  Of, nimeni n-ar trebui să fie forţat să se coacă înainte de vreme. 🙁


 136. 136
  Lucretia:

  Buna dimineața , fetele pe unde sunteți? Rajjjjjjjjj , unde te-ai pitit ?


 137. 137
  Nora:

  Neaţa, Lucreţia. 🙂


 138. 138
  uc:

  mnaziulika 🙂


 139. 139
  TIPSYNEL:

  Buna ziua Lucre, m-ai bagat la „fetele” nu-i asa?
  Uc, te pup!
  Raj, barbate, n-ai curaj?
  Sarut mana Nora!
  Va salut pe toti ceilalti vizitatori- cei cu Opele (sau Opeluri ori Oapele!) in mod special.
  Si pe cei cu platforma, pe cei fara, nu, pentru ca sunt instabili!


 140. 140
  Nora:

  Ce piesă mişto, Uc. 🙂


 141. 141
  Nora:

  Bună, Typsinel. 🙂


 142. 142
  TIPSYNEL:

  Tocmai ma intristasem, credeam ca esti supi pe mine Nora!
  Cred ca am scapat de cacat, mergem in dealu’ spirii.
  Nu dati buluc, rumegati mai intai!


 143. 143
  Nora:

  Aoleu, Typsinel, îmi sunt dragi diminutivele ca sarea-n ochi. 😀 Nu, de ce să fiu supărată pe tine?

  Am scăpat, am scăpat de căcat. 😆


 144. 144
  TIPSY:

  Nora, de azi iti iau sarea. Sunt Tipsy si-atat!


 145. 145
  Nora:

  😆 Uf, eu aveam ceva cu diminutivele care mi se adresează mie. 😀 Alţii se pot diminutiva cât vor. 😀


 146. 146
  TIPSY:

  Sarut mana,Nora, sunt eu, Tipsy. Si-am plecat de-aici ca ne-am intins cam mult.


 147. 147
  Nora:

  Bună, Tipsy. 🙂 Dar n-am priceput la ce ne-am întins.


 148. 148
  TIPSY:

  La discutii care mi-e teama sa nu va rapeasca din timp. Nu prea imi sta-n fire sa deranjez cu discutii inoportune, mai ales gazdele ce m-au primit in casa.


 149. 149
  Nora:

  Nu mă deranjezi, omule. Relax. Răspund când pot. Dacă nu pot, nu pot. 😀
  Şi tutuieşte-mă. Ce-ţi veni?


 150. 150
  TIPSY:

  Ha! Citisem omule Relax!
  Dracu’ stie ce-mi veni! Un buchet mare de lalele iti ofer acum in plin sezon.
  In extrasezon o sa dau o fuga in Olanda si tot o sa-ti ofer! Multe, multe!


 151. 151

 152. 152
  Danny:

  Joiana?


 153. 153
  Nicoleta Jauca:

  futu-i, ăăă, câca m-aș (și n-am cui) ce splendoare! nimeni nu m-a răcorit ca emanațiile Joianei dupa fierbințeala ce mi se aciuă-n trup (fututul oblige).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *