1001 de texte (A 2-a noapte de dragoste, întâia noapte de măcel)

Ce dacă nu e noapte încă, o să fie curând, curând! Chiar acu’ scriu și tremur de emoție, ba chiar am lacrimile aproape de preaplin. Încerc să mă concentrez. Undeva în depărtare aud clar câteva acorduri: Noaptea, noaptea-i de mătase… ziua, ziua mă aprind (sau stelele, da ce mai contează!?)

Hm! Auzi la ea, capra pământului, să-mi zică mie bou. Țin minte ca acu’ ce-a urmat: m-am dus pe hol și m-am uitat îndelung în oglindă, care, fiind mai mare decât cea din baie, mă arăta în întregime. Nu arătam chiar așa de rău: fruntea lată îmi dezvelea clar o caracteristică a inteligenței native – cum mă alintă mama chiar și azi -, părul șaten și ușor cârlionțat în care mai toate fetele cunoscute își rătăceau degetele, ochii albaștri ca cerul de mai, nasul drept de cuceritor roman și gura nu prea mare cu buzele gingașe mă încadrau chiar la categoria bărbați irezistibili, sensibili și ai dracu’ de orgolioși. Nici la capitolul mușchi nu mă rușinam dacă mă încordam nițel: bicepși lucrați cu metodă spartană încă din liceu, pectorali de bo… nu de bou, ptiu! de atlet, ba chiar de zeu, mă, de superzeu. Și din profil… da’ nu mai zic, că pe urmă ziceți că mă laud. Și-așa nu trebuia să povestesc tot, da’ na, m-am urnit, să văd dacă și prind ceva viteză la vale, ca bolovanu’.

Hai, mă, că-i arăt eu ei că nu-s bivol. Și m-am dus la facultate îmbrăcat ca un ginerică, parfumat și atent pieptănat cu cărarea pe mijloc, mândru la pas și încheiat la toți nasturii de la cămașa mov cu dungulițe fine, comandă fermă de pe Okazy.es. Cravata albastră cu stele galbene îmi flutura prin sacoul deschis la toți nasturii, dar o lăsam așa cu o neglijență atent studiată, să nu par prea spilcuit că-mi era nițel rușine de privirile hulpave ale studentelor, da’ aveam un plan. Un plan diabolic ce-mi va schimba complet unghiul de fugă al percepției și bunului simț. O voi teroriza. A mea va fi! O voi stâlci.

Daria cobora scările fix la aceeași oră când ne-am ciocnit prima dată. Nu bănuia nimic. M-a privit cu coada ochiului și s-a oprit ca lovită de trăsnet. Apoi, a dat să spună ceva, nuj ce, că imediat i-am replicat:
– Să taci! Și să-mi aduci mâine referatul cu tema ”Farmacia inimii, Catena”. Apoi m-am răsucit cu eleganța unui antrenament de ninjalău, formator de legiuni străine, și dus am fost, nici nu m-am mai uitat în spate. Crecă plângea tare, doar i-am simțit lacrimile cum mă stropeau pe spate cu putere și-mi lipeau cămașa de greabăn. Ce să-i fac! N-am ce să-i fac.

Catedra mea de profesor universitar era pe la etajul 2, penultimul cabinet, cum intrai pe stânga. Ștrumfii intraseră deja pe geam și se certau pe o revistă cu oferte la Kaufland. Văzuseră cozonaci la preț de dumping și mi-o fluturau victorioși prin față, până i-am pocnit cu un dos de palmă până la refuz. Fluieram cu patos maneaua ”Barcelona pe valuri” și ștergeam alene tabla de lozincile deloc prietenoase lăsate de studenți: ”Descovery România bob cu Bob: fa-te profesor!”.

Brusc, ștrumfii au tăcut și s-au băgat toți grămadă sub catedră, ca la un semn. Ce bine era, așa, în liniște. Se mai jucau ei câteodată de-a dreptul straniu, mai făceau nebunii satanice, eram obișnuit. Dar ceva nu era chiar în regulă. Simţeam în ceafă o prezență străină, ceva greu, o entitate mult mai malefică. Mă sfredelea cu dibăcie, mă domina cu profesionalismul inchizitorilor, ce să mai, mă îngenunchease. N-am mai răbdat și am rostit cu voce puternică, cel puțin așa am vrut, nu am realizat că a ieșit doar un scheunat: – Știu că mă iubești, recunoaște, bestie! Și m-am întors. Nimeni. Ce bine m-am simțiiit, Doaamneee, nu vă mai spun, da’ știu că nu m-am făcut de rușine cu vocea aia pițigăiată, ștrangulată. Mi-am dres glasul și am repetat ca pentru mine: Știu că ești aici, ieși la vedere, neghioabo! De data asta glasul era chiar mai gros decât mi-ar fi permis-o statura. Și nu mică mi-a fost mirarea când ea, dna rector, șefa mea de catedră, a ieșit din peretele comun care găzduia o ușă larg deschisă și mi-a zis cu un glas fermecător, poate cel mai dulce pe care l-am auzit în viața mea: Auzi? De mâine nu mai vii! Și imediat o copertină neagră tuci mi-a astupat largile vederi, iar mira s-a pornit pe țiuit. Țțiiiiiiiiii…

Dacă stau să mă gândesc mai nuj-cum, habar n-am unde-am greșit. Și ce! Mi-am legat ștrumfii cu mâinile la spate și-am plecat val-vârtej în lumea largă. Nu mi-am mai revenit nici până azi. Și-așa mă plăteau prost.

135 comentarii la “1001 de texte (A 2-a noapte de dragoste, întâia noapte de măcel)


 1. 1
  uc:

  1Q, ce poza ai pus acolo? :))))


 2. 2
  1Q:

  Ce găsii și io. Da` ce-i cu ea, că-mi place


 3. 3
  1Q:

  Sărna, a dvs e?


 4. 4
  1Q:

  O schimb, gata


 5. 5
  daria:

  Si eu care credeam că o să-mi spui că mă iubești si de asta nu mai poti fără mine.


 6. 6
  1Q:

  Nu zic, na. Ștrumfii mei îs la tine? Că i-am căutat toată ziulica


 7. 7
  daria:

  nu mai am ștrumfi. caută-i la altă sursă.


 8. 8
  daria:

  sau poate nu-i mai bag în seamă, nu-i mai observ pe sub geam. tu știi mai bine pe unde umblă, că doar tu îi trimiți în vizită.


 9. 9
  1Q:

  Bine, pa, și-așa nu aveam ce face cu ei. Da` dacă-i vezi să-i trimiți acasă, bine?
  Și să nu mă mai cauți niciodată. Ai înțeles?


 10. 10
  daria:

  de ce nu ai grijă de ei?


 11. 11
  daria:

  ba s-avem pardon! tu ești ăla care mă caută pe mine. sunt convinsă că îți faci programul după al meu.


 12. 12
  daria:

  mereu cu telefonul după tine și cu ochii în ecran la camere.


 13. 13
  1Q:

  Tu n-ai cetit textu cu atenție, bestie? M-au dat afară, nu mai am ce să caut în facultate


 14. 14
  1Q:

  Ia, te rog să mă lași în durerea mea, că am niște nervi de numa-numa. Chiar, tu ce le zici ștrumfilor mei de stau mai mult cu tine și pe mine mă evită


 15. 15
  daria:

  bine ți-au făcut!


 16. 16
  daria:

  tu oi fi mai cuminte, eu știu? s-au plictisit de rutină. te văd tot timpul cu nasul în laptop.


 17. 17
  1Q:

  Păi ce să fac, că m-am lăsat de beutură, droguri și telenovele


 18. 18
  uc:

  1Q, mi am re unde eram in poza aia :))) nu m a deranjat c ai pus o 🙂


 19. 19
  daria:

  de telenovele nu cred. minți! ai făcut una chiar tu. ești la episodul 1001 obsesii periculoase fără sfârșit.


 20. 20
  1Q:

  Mi-a plăcut poz, dna uc.
  Daria, asta nu-i tele, crăcănato! Nu te mai uita la tv la vecini, că de acolo mi-ai tâmpit și ștrumfii. Tu n-ai tv? Și dacă da, ce


 21. 21
  daria:

  Tu stii mai bine ce-i cu strumfii.


 22. 22
  daria:

  Gelozia asta bolnavă cate te împing sa faci.


 23. 23
  1Q:

  Te înțeleg.


 24. 24
  1Q:

  Adică nu te-nțeleg, da` ce să-ți fac, n-am ce să-ți fac


 25. 25
  daria:

  Las’ că înțeleg eu.


 26. 26
  daria:

  Cu ce adresa scriam înainte? De îmi apărea poza?


 27. 27
  1Q:

  nuștiunurăspund@gmail.com


 28. 28
  daria:

  Semeni cu bărbatul ala din poză.


 29. 29
  Nora:

  1Q, citesc acum. Blagosloveşte-mă, te rog, cu o sursă a fotografiei.


 30. 30
  1Q:

  Slavă ție, blibliotecă de blog! Blagoslovește, Doamne, pozele din albume, pe ălea neatașate, nuj care-i treaba cu ele


 31. 31
  1Q:

  Semăn, semăn, doar io-s ăla, ce, nu mă mai recunoști? Tu cine ești, te cunosc?


 32. 32
  Nora:

  Putoare eşti. Văd că e din A Dangerous Method.
  Bre, de-acum încolo: foloseşti poză, pui link către sursă, că parcă nu eşti pe blogul ăsta de 3 ani mai bine.
  Şi ca să apară în homepage, nu-n text, o setezi ca featured image.


 33. 33
  daria:

  Nu-i spune putoare! Si asa folosește cuvântul asta prea mult.


 34. 34
  Nora:

  Scriai cu medgirl şi un număr. La yahoo. Ca să-ţi apară poza.


 35. 35
  daria:

  Ok, ms.


 36. 36
  1Q:

  N-am pus 1 poză, de când mă știu. Tu le-ai pus. Mă pui acu`, om batrân, să fac treburi d`ăstea?
  Ajută un biet pribeag, nu fi


 37. 37
  1Q:

  E ca și cum m-ai pune să adun șosetele pe care le arunc în peretele de la baie, să dobor recordul de anul trecut, de 10 sec. Ieri n-am trecut de 5, of 🙁


 38. 38
  1Q:

  Și să știi că nu mă las, ia mai taci, Daria, ce te bagi


 39. 39

 40. 40
  Danny:

  Mai, Verzelius, scrie si tu un text despre persoanele din casa Norei pe care le cunosti de ceva timp. Inventeaza o poveste, spune-ti parerea ta despre fiecare personaj in parte. Fii creativ si scrie despre noi asa cum ne vezi tu, creeaza personaje, descopera persoanele din noi. Curaj!


 41. 41
  TIPSY:

  Pare ca vine ploaia! 😆
  Raj, ne cresc morcovii!


 42. 42
  Nora:

  Danny, ţi se pare c-ar suferi de timiditate 1Q de-l tot încurajezi aşa?


 43. 43
  daria:

  De ce nu scrii tu textul acela, Danny?


 44. 44
  Danny:

  1Q sufera de lipsa de inspiratie, nu de timiditate. Ma auzi, 1Q? Scrie despre noi, cei din casa Norei. Confirma c-ai luat la cunostinta.
  Daria, nu am timp sa scriu, eu ma ocup de un proiect, si am al naibii de mult de citit, analizat, conceput, redactat. Intre timp mai fac si alte lucruri.


 45. 45
  daria:

  Ce fel de proiect, Danny?


 46. 46
  1Q:

  Nora, sărna și LMA, sărna doamnelor! Țin să te anunț că vreau mărire de salariu dacă vrei poveste cum dorește dl Dan. Să tră, dom Raj! Dom Ty, dom ravy


 47. 47
  Danny:

  Ia-uite, Nora, Verzelius vrea sa fie platit de mine ca sa scrie o poveste despre noi. Are pretentii. Cica tu il platesti sa scrie aici.
  Daria, scriu un proiect ce vizeaza nasterea PUTERII SOCIETATII CIVILE, concomitent cu implementarea democratiei directe sau semidirecte in Romania. Mai am unele aspecte de lamurit.


 48. 48
  Nora:

  Iete, al dracu’ te-ai făcut! Bani, bani, toţi vreţi bani! Să te plătească domnu’ Dan, că-i doleanţa lui specială.


 49. 49
  Nora:

  Danny, m-ai ameţit de cap. Ori e directă, ori e semidirectă şi cât mai scrii la ea, că-mbătrânesc dracu’ şi nu mai văd picior de democraţie directă sau semidirectă.


 50. 50
  daria:

  Ce poza plina de personalitate vacareasca ai!


 51. 51
  1Q:

  Păi da, să mă plătească Domnu`. Au nu știi oare că Domnu`a dat, Domnu` a luat, numele fie-i binecuvântat? Că balanța-i pe zero absolut, ca platforma dlui Dan, lua-i-aș în vrej brazdele dlui Raj că-n loc să puie mâna să scrie p`icișa bagă mâna-n pământ, îngroapă ceapă și usturoi ca pe pisici


 52. 52
  1Q:

  Și dna Manu tace-n păpușoi ca să mă enerveze că am enervat-o


 53. 53
  1Q:

  Cu tine ce-i p`aci, Daria, n-ai somn?


 54. 54

 55. 55
  Danny:

  Adica eu sa platesc? Mai bine scriu eu povestea. Si, oricum, se refera la toti de aici. Toti trebuie sa platim.

  Nora, asta e o problema: directa sau semidirecta. Ma confrunt cu unele interpretari ale unor politologi straini vis a vis de acest aspect. Pana unde e directa, si de unde incepe sa fie semidirecta? Sistemul trebuie sa fie functional, echilibrat. Multi autori nu s-au pus de acord daca in Elvetia, de exemplu, este democratie directa sau semidirecta. Cazul Elvetiei inspira multa lume. J.J.Rousseau a inspirat Elvetia, iar ideile lui sunt putin diferite de ale lui John Locke si Montesquieu, desi toti au fost de acord cu principiul separatiei puterilor in stat. Unii spun ca nu s-ar potrivi Romaniei din diferite motive, iar eu trebuie sa vin si sa combat, sau sa ma pun de acord cu unii si altii. Cert este ca reprezentativa, mai ales in Romania, nu trebuie sa mai existe. (Eu cred ca acest lucru depinde si de specificul poporului respectiv). Intre vest si est au existat si exista mari diferente culturale si de mentalitate. Acesta este principalul motiv pentru care, de 26 de ani ne balacarim in aceasta mizerie.


 56. 56
  daria:

  Te strofoci de multă vreme să mă faci să vb cu tine din nou si acum faci pe dezinteresatul.


 57. 57
  1Q:

  Io?? Io… fac pe dezinteresatu`. Io!
  Vezi cât de scorpie ești, bestie? Vezi? Adică stau toată ziua pe un morman de hemoroizi ca să mă fac cât mai vizibil ca să-și demonstrez că n-am vrut să te fac să suferi, că-mi pare rău, și tu… și tu-mi vii cu mizerii d`astea? Scârbă


 58. 58

 59. 59
  Danny:

  Nora, tu cu cine vei vota pe 5 iunie? Iti spun eu, preferatul tau este Dan Nicusor cu USB.
  Pe Marian Munteanu il simt cam oportunist. A fost membru PNTCD, apoi a fost membru al Miscarea pentru Romania, o formatiune politica de orientare legionara, iar acum se da cu liberalii. Si stim bine ca principala confruntare din perioada interbelica a avut loc intre legionari si liberali. Poate de aceea, liberalii il contesta pe Marian Munteanu? Desi, el se dezice de orice simpatie pro-legionara. Cam miroase a oportunist. Democratia reprezentativa este cea care favorizeaza mult oportunismul in Romania.


 60. 60
  daria:

  Baga-ti undeva falsele pareri de rău!


 61. 61
  Danny:

  Daria, am pus acea poza cu vaca in speranta ca va aparea Joiana pe aici. Dar ea……e la bai. In poza, vaca a speriat un copil, dar totul s-a terminat cu bine. Cred ca trebuie sa schimb poza, dar ce sa pun in locul ei?


 62. 62
  daria:

  Asta da dilemă, Danny! Ce sa pui in locul ei? O alta vaca, zic.


 63. 63
  Danny:

  I-auzi, Nora, posibila retragere a lui Marian Munteanu din PNL! Iar tu, fiind liberala, esti si dezamagita, dar si confuza cu privire la liberali. De ce? Din cauza democratiei reprezentative. Cand voi avea timp si chef, te voi intreba, de ce liberala? Si pe Raj la fel.


 64. 64
  Danny:

  Un tauras, nu ti-ar placea, Daria?


 65. 65
  daria:

  Ba da, ba da. Cu coarne lungi si frumos arcuite, să-i sparga hemoroizii lui 1Q.


 66. 66
  1Q:

  Aaa, ce-a zis! Iar începe


 67. 67

 68. 68
  Danny:

  Am schimbat poza. In locul vacii trebuie sa apara un balaur. N-am gasit altceva sa pun.


 69. 69
  daria:

  Nesi de la nesigură?


 70. 70
  Danny:

  Daria, frumusico, ai trecut in anul 4 la medicina? Ti-ai gasit vreun prieten? Dupa ce termini medicina ramai in tara?


 71. 71
  daria:

  Danny, cât ești de indiscret. Da, rămân aci.


 72. 72
  Danny:

  Ma bucur ca ramai in tara. Nu sunt indiscret, sunt mai cald uneori…la suflet.


 73. 73
  daria:

  Nu sunt suficient de deșteaptă încât să fac fata într-o tara străină.


 74. 74
  1Q:

  Nesimetrică, adică strâmbă, crăcănată și cocoșată


 75. 75
  daria:

  Mă bucur că ai spus suflet. 😀


 76. 76
  Danny:

  Ete na, de unde ai scos-o? Mai intai trebuie sa termini medicina, apoi vei capata experienta. Trebuie sa te dedici meseriei. In general, romanii sunt buni pe unde se duc. Si tu poti fi buna.


 77. 77
  daria:

  Ca tine! Arat ca fanul meu numărul 1.


 78. 78
  daria:

  Eu prefer să stau la mine acasă in viața asta, poate în cea viitoare voi avea alte planuri. Se poate trăi foarte bine si aici.


 79. 79
  1Q:

  E bună de strâns fânu` la ceape, dom Dan, nu vă mai pierdeți timpu` cu șomâldoaca aiasta. Nici liftu` nu urcă cu ea, nu videți cum vă răspunde, fără pic de respect? Dacă cu dvs se poartă așa, vă imaginați ce sentimente contradictorii are față de mine? Față de mine, profesorul ei iubit, care și-a riscat o carieră de farma ca să-i domine farmecele. Ce să mai zic, m-a dezamăgit cumplit


 80. 80
  daria:

  Ba nu-s contradictorii deloc. Cum ai ajuns la concluzia asta?


 81. 81
  1Q:

  Cică cum am ajuns la concluzia asta!! Nu eu am ajuns la ea, ea a ajuns la mine. Mi-ai adus ștrumfii? Ce i-ai ținut atâta


 82. 82
  daria:

  Nu stiu nimic de ei, treaba lor ce fac, eu nu le tin evidența.


 83. 83
  Danny:

  Pe unde o fi Nora? S-o fi culcat? Mi-a spus sa-i zic cate ceva despre proiect, iar ea doarme.


 84. 84
  daria:

  Tu pe de altă parte cauti să-i înmulțești cu o disperare pe care sincer n-o invidiez deloc. Vai de curu’ tău!


 85. 85
  1Q:

  Ce-ți mai pasă ție de curu meu, ce-ți mai pasă! Văz că n-ai uitat ultima imagine pe care o ai cu mine


 86. 86
  daria:

  Ba chiar le-am uitat pe toate! Stii cum? S-au evaporat in 3 secunde! Nu mai stiu nimic.


 87. 87
  Danny:

  Iar va certati? Eu nu inteleg ce aveti de impartit? Sau de inmultit?

  Nora, iesi odata la interval!


 88. 88
  1Q:

  Da, da, nu mai știi nimic, ha, ce să-ți spun! Da` de ce i-ai spus alexei că te-ai îndrăgostit de mine și vrei să mă otrăvești ca să nu mă fure alta, ai? Dacă nu-mi spunea, eram mort acu. Mort și îngropat. Chiar, ce i-ai făcut alexei


 89. 89
  daria:

  Ce să-i fac? Am omorât-o si-am îngropat-o! Dacă pe tine n-am putut…


 90. 90
  1Q:

  Phuuuuu!!! Ce-ai făcut, ce-ai făcuuuut, taaaci, să nu te mai auz, criminalo!
  Să faci bine și moartă-coaptă s-o aduci aici, că de nu… de nu…da` ce mă bag io, nu-i treaba mea. Care i-au fost ultmele cuvinte?


 91. 91
  Nora:

  Danny, ce bine că n-ai timp şi chef acum.


 92. 92
  Nora:

  1Q, uită-te pe pagina mea de FB şi zi-mi, te rog, dacă poza de acolo de la linkul cu postarea ta îţi e cunoscută, dacă ai folosit-o cumva prima dată pe aia, înainte de asta de acum.


 93. 93
  1Q:

  Da, e dna uc cu iubi, sărna, sărna dna uc! 🙂


 94. 94
  1Q:

  Și da, a fost prima poză


 95. 95
  uc:

  daaa, imi place poza aia si uitasem de ea :))) eram la Paltinis acol

  pup 1Q 🙂


 96. 96
  daria:

  Nu a avut niciun ultim cuvânt. A fost totul pe nepusă masă, nu se aștepta.


 97. 97
  TIPSY:

  Ce arzoi sunteti 1Q si daria! Imi place de voi ca va iubiti cu scantei!
  Salutare tuturor! Cica o sa ploua si de Florii. Asta e naspa’ ca se zice
  ca atunci cand ploua de Florii o sa ploua si de Paste. Da’ e bine pentru
  gradina de peste canal ca o sa creasca buruienile ca din apa si Raj-onoare si stima, domnule!-o sa fie ocupat toata vara cu plivitul morcovilor. 😆


 98. 98
  TIPSY:

  Si a ceputei! 😆


 99. 99
  daria:

  Auch! Nu ne iubim deloc, 1Q vrea să mă vadă moartă si dacă se poate finalul să fie în chinuri.


 100. 100
  Danny:

  Nora, ti-am spus cateva chestii mai sus. De ce nu-ti dai cu parerea? De ce iti pare bine ca n-am chef si timp momentan? Probabil n-ai tu chef sa raspunzi?


 101. 101
  1Q:

  Bine că știi tu ce vreau! Dom Ty, să tră alături de dom Raj și toată lumea de p`aci! Știți cum a fo? Am vrut să vreau s-o iubesc, da` n-am vrut să pară că vreau să vreau așa, direct. Îs profu ei de farma, nu șade bine, mă bârfește lumea că ș-așa n-are ce face, stă cu cracii-n sus toată ziua pe net ca să vază ce mai zic, că io când vreau să le zic, zic


 102. 102
  1Q:

  Sărna dna uc, dna Seva, dna Lucre ce-o fi făcând? Dna Manu privește marea cu tristețe, e supărată pe mine că așa dorește dânsa, ce să-i fac


 103. 103
  daria:

  Asta nu netul nu se prea potrivește. Nu am mai intrat aici 8 luni. Nu am vrut să mai știu de tine si reîntoarcerea asta scurtă mi-a confirmat că bine fac.


 104. 104
  TIPSY:

  1Qle, mi-ai amintit de un fost coleg de serviciu cu care stateam impreuna la un
  grătar (şi cu Florin Grigore fotbalistul-Dumnezeu să-l odihnească) şi la un moment dat veni vorba de femei. Când ne-a întrebat Florin daca si cât mai futem, io am zis ca mai răruţ dar colegul a răspuns: bă, io când vreau sa fut, fut!
  Incă nu apăruse filmul cu fluieratul…


 105. 105
  daria:

  Si morala?


 106. 106
  TIPSY:

  Dacă mă întrebi pe mine, o las să o enuntaţi voi! 😆


 107. 107
  Danny:

  Morala? Daca vrea sa futa, fluiera……………………………..
  Mai buna morala ca aceasta nici ca exista.


 108. 108
  Nora:

  Danny, boy, începi să mă enervezi iar. Zic să stai cuminte.


 109. 109
  Danny:

  Ce ai, Nora? Repede te enervezi, si fara rost. Nu mi-ai spus tu acum ceva timp sa-ti spun cateva lucruri despre proiect?


 110. 110
  daria:

  Recomandati-mi si mie un film.


 111. 111
  Danny:

  Daria, iti recomand filmul SPARTACUS in aceasta seara de la ora 0 si ceva.


 112. 112
  daria:

  Nu am televizor, Danny.


 113. 113
  Danny:

  Cauta-l pe net. Este film istoric. Daca-ti place, bineinteles.


 114. 114
  Nora:

  Vezi că eşti obraznic. Rostul doar eu îl decid şi ştii ce părere am eu despre interogatoriile tale de sectorist.


 115. 115
  Uc:

  Cartea junglei 3d 🙂


 116. 116
  TIPSY:

  Uc, 😳


 117. 117
  TIPSY:

  Nu vrea! 😳


 118. 118
  Nora:

  Tipsy, nu trebuie să laşi spaţii între oops şi cele două puncte, nici la cele care-l precedă, nici la cele care-l succedă. Am editat eu. 🙂


 119. 119
  Nora:

  Uc, la Cartea Junglei l-am dus pe David. 😀


 120. 120
  uc:

  Nora, mie mi-a placut 😀
  Tipsy :)))


 121. 121
  TIPSY:

  Sarut mana Nora! Multumesc frumos! Un camp mare cu lalele doar pentru
  tine! 🙄 😎 💡
  Acum testez ce am invatat. 👿 😛 😛


 122. 122

 123. 123
  uc:

  hii, cum ai desenat figurina aia mov si primul emoticon care-si da ochii in sus?
  invata-ma si pe mine 😀


 124. 124
  Nora:

  Ăla care-şi dă ochii peste cap: : roll : (dar fără spaţii între roll şi două puncte)
  Ăla mov: : evil : (la fel, fără spaţii)
  🙄 👿


 125. 125
  uc:

  :good:
  😛 mesc


 126. 126
  daria:

  Nu mai este pe blog traficul care era odată.


 127. 127
  TIPSY:

  Bună Daria,
  Unii muncesc, alţii sunt in post şi se abţin iar alţii…ei bine, habar n-am! 😆


 128. 128
  daria:

  1Q nu mai muncește. L-au dat afară.


 129. 129
  Lucretia:

  Test


 130. 130
  Nora:

  Văd că poţi. 🙂


 131. 131
  Lucretia:

  Buna seara , dragi mei ! Am emoții mari , maine am interviu la agenție si cum vb o engleza impecabila ( adică deloc) habar nu am ce voi face , bs știu dau din cap precum capra :))) unchiule te-ai îndrăgostit , bre ? Ai grije la pălărie este moștenire de familie :))iar ștrumpfii , vindei costa bani sa ii întreții:))) Tipsy , fermierul nostru :)) cum stai cu găinile ? Te pup ! Raj , lasă grădinăritul , omora pisica :)) fă-i viața grea vecinului :)) Manu , pe unde esti pitita ,a? UC , tu pe unde umbli si faci poze asa sexi :)) Nora , aștept sa fii gravida :)) sa punem mâna pe burtica , câștigam la loto :))) Daria , bine ai revenit ! Si astea nu se epilează bre , dau cu lama :)) sa le vezi in sandale si cu geci pe ele . Nora , știu ca m-a vei certa pentru ce spun acum ” dar sunt imense ,englezoaicele , mănâncă numai Fast -food , nu au grije de imaginea lor , sunt obeze „


 132. 132
  Nora:

  🙂 Nu te cert, bre. Sunt obosită. 😛
  Baftă mâine, ţinem pumnii, poate dai frumos din cap, precum capra, cum zici tu. 😛


 133. 133
  uc:

  Lucre, mananca tot englezoaicele? :))) englezii, baietii, ei cum is? 😀
  bafta la interviu, iti tin pumnii
  eh, ma plimb si eu :)) am venit in rochita az si toti: nu ti-e friggg? acuma nu, imi fu mai de dimi la picioare 😀


 134. 134
  TIPSY:

  Lucre, găinile au căpiat şi ouă-n draci pentru Paşti. Baftă!
  Azi e ziua Pamântului, LMA Raj! 😆
  Danny, duminica se manâncă peşte, ai prins ceva?
  1Q, nu fi trist, afară-i cald, frumos şi bine pentru scos Opelu’ la şosea.
  Sarut fetele si băieţii de pe aici care cum vor!


 135. 135

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *