Suntem un grup de oameni (că doar nu de guguştiuci!). Ne cunoaştem destul de bine – credem luni, dar miercuri descoperim că nu-i aşa pentru ca vineri să revenim la părerea iniţială. Totuşi, avem în comun nişte ingrediente în urzeala noastră:

– nu luăm nimic de-a gata. Şi le mestecăm îndelung pe toate. De aici, şi tendinţa enervantă de a întoarce lucrurile pe toate părţile, până la doi pe faţă, doi pe dos. Riscăm pragul destrămării şi sărim peste. Paso doble.

– avem o parte numai emoţii. Din când în când, fuzionează cu cea de mai sus, pasionată de masticaţie, şi ardem flamă. Pentru idei şi pentru oameni.

– din asemenea alchimii, pot sări scântei. Inofensive pentru epidermă, periculoase pentru orgoliu. Vă va trece. Vă veţi vindeca.

– ne plac cărţile. Rău de tot. Şi filmele. Şi muzica. Improvizaţia ne vine mănuşă şi e mereu gratuită. Joc pentru joc, iar unora le place jazzul.

– râdem. Mult. Obraznic. Cu toţi dinţii. Ne puteţi înţepa, vom şti să răspundem.

– punctul nostru de vedere este sferic. Planetar. Avem corespondenţi speciali de pe glob.

– şi, pentru că toate astea se cereau exprimate, scriem. Despre noi, despre lume, despre ce e dincolo de noi şi de lume.

Ne cheamă Pistolul cu buline.

Dacă ai rezistat până aici, eşti clar de-al nostru.

2 comentarii la “Despre noi


  1. 1
    Seva Tudose:

    Pistol cu buline… de cauciuc ? fac ele unele răni profunde dar nu sunt mortale ! Eu vreau sângeeeeee !


  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *